Roditeljstvo

Gvinet Paltrou priznala: "Najteža lekcija u životu bila je da postanem maćeha"

Kako se slavna glumica izborila s tim.

13.03.2024.

9:32

Izvor: superžena

1
Gvinet Paltrou priznala: "Najteža lekcija u životu bila je da postanem maćeha"
Profimedia

Podeli:

Slavna glumica Gvinet Paltrou (51) ima dvoje dece s bivšim suprugom Krisom Matinom, frontmenom grupe "Koldplej", a maćeha je deci svog sadašnjeg supruga Breda Falčuka kojem je sudbonosno "da" rekla 2018. godine.

O tome koliko joj je teško bilo na početku u ulozi maćehe, pričala je nedavno na samitu Visionary Women's International Women's Day, a preneo je magazin People.

"Ja, zapravo, stvarno ne volim da pričam o tome, jer je to jedna od mojih najtežih lekcija kao ljudskog bića. Moj lični napredak, mene kao osobe, proizašao je iz početnog teškog odnosa koji sam imala s njima, a sada kao da su moja deca", ispričala je i dodala da je put do te tačke bio veoma težak.

"To je kao da morate biti u ulozi sunca i samo davati, a ništa ne očekivati zauzvrat. Jednostavno sam naučila da pokušavam sijati kao sunce i da nikad ne zapisujem rezultat...", otvoreno je govorila i priznala da u početku nije znala šta radi kad je postala maćeha.

"Jednostavno, ne postoji uputstvo o tome kako to da učinite i niko ne kaže: 'Super, postaćeš maćeha'. Postoje te predrasude o zloj maćehi i kao da se podrazumeva da će to biti teška stvar".

Profimedia

Međutim, rekla je samoj sebi: 'Čoveče, to su moja deca, pa neću se plašiti da ih disciplinujem ili da povučem granicu?!'", rekla je i dodala da je to bio trenutak koji je promenio sve, što je saopštila i suprugu.

I njen bivši suprug Kris Martin je u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa glumicom Dakotom Džonson, s kojom Gvinet ima sjajan odnos, a zvezda filma "50 nijansi - siva" takođe deli njenu ulogu - maćeha je njenoj deci.

Profimedia