Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

OVAN

Slobodne Ovnove očekuju lepa poznanstva, biće dosta udvarača. Što se tiče posla, glava vam je u papirologiji i završavanju dogovora.

Trebalo bi da pojačate imunitet.

BIK

Bikovi, bilo da su slobodni ili, pak, zauzeti ulaze u fazu nezadovoljstva i usamljenosti. Što se tiče posla, bićete maksimalno fokusirani na svoje radne zadatke.

Stres, problemi sa hormonima i pritiskom.

BLIZANCI

Vi ste u odličnom rapoloženju kad je ljubav u pitanju. Puni ste nergije i zračite harizmom. Što se tiče posla, očekuju vas novi projekti, neke novine.

Zdravlje - solidno.

RAK

Rakove očekuje poboljšanje u komunikaciji sa voljenom osobom, ali ste u poslovnom segmentu dosta iscrpljeni.

Moguće su glavobolje, anksioznost, problemi sa sinusima.

LAV

Tenzije u ljubavnom odnosu sa voljenom osobom. Kada je reč o pslvnom segmentu, tu ste rasterećeni - postižete svaki radni zadatak.

Imunitet vam je prilično osetljiv.

DEVICA

Kod vas se nazire ljubav, nekog posmatrate. Što se tiče posla, tu ste zadovoljni rezultatima, a predstojeća nedelja je za odmaranje.

Imate malih problema sa zdravljem.

VAGA

Vage su prošle kroz buran ljubavni period, a ova nedelja je posvećena njihovoj relaksaciji, ali i pokretanju jednog zanimljivog biznis plana.

Što se tiče zdravlja, imate osetljiv imunitet.

ŠKORPIJA

Vi se trenutno nalazite u ljubavnom nezadovoljstvu koje se vezuje za prošlost. Poslovni segment vam ide od ruke, zadovoljni ste rezultatima.

Imate neke nerešene zdravstvene probleme.

STRELAC

Vi morate da rešite ljubavne probleme, jer je došlo krajnje vreme, a to važi i za poslovni segment. Zaostale obaveze i dugovanja će doći na naplatu.

Zdravlje - solidno.

JARAC

Od polovine nedelje vas očekuju zanimljivi kontakti, neki novi, a neki iz prošlosti. Pravo je vreme da krenete sa realizacijom vaših poslovnih planova.

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

VODOLIJA

Ovo je pravo vreme za njih. Flertovanje i nova poznanastva vas očekuju u narednom periodu. Što se tiče posla, potreba da nešto promene u poslovnoj sferi mnogim Vodolijama će od ovog perioda uključiti mozak na maksimum.

Muče vas hronične bolesti.

RIBE

Ribe kriju neke ljubavne tajne, a one će brzo biti otkrivene - čuvajte se. Kad je reč o poslu, sada je pravi trenutak da pokrenete neke ozbiljne priče.

I kod vas je solidna zdravstvena situacija.