Pevačica "Pritendersa" izjavom o silovanju uzburkala svet, a i sama je bila žrtva

Povodom izlaska njene autobigorafije, Krisi Hajnd (63) je dala intervju za "The Sunday Times" u kojem se osvrnula i na jednu od tema iz svoje knjige.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Da se neka zgodna žena prošeta potpuno gola po gradu, možda ce je netko i silovati al to neće biti normalan muškarac nego opet silovatelj. Ovom izjavom više je uvrijedila muškarce nego žene jer ispada da su svi muškarci potencijalni silovatelji koji se ne mogu oduprijeti nagonu kad vide zgodnu polugolu ženu u štiklama.
   (Maja, Zadar, 2. septembar 2015 13:43)

  # Link komentara

 2. Ali ovo za stikle stoji. Ja ih gledam kao sredstvo pomocu kojeg zene same od sebe prave bespomocne invalide.
   (spirogira, 1. septembar 2015 23:49)

  # Link komentara

 3. Bravo Chrissie.....Oduvek mi je bila omiljena...Ono sto sejes to ces i da zanjes,bilo da si musko ili zensko!!!
  (ALEX, 1. septembar 2015 18:35)

  # Link komentara

 4. Ima zena pravo na svoje misljenje i ja joj ga ne bih osporavao posto je i sama zrtva i zna o cemu prica kao direktni ucesnik svidelo se to nekome ili ne.Moje licno misljenje je da oblacenje tog tipa je uvek devalvacija zene.
  (dragutin, 1. septembar 2015 12:28)

  # Link komentara

 5. Ma nemate prava da nasrcete kako god da je obucena inace da vas pozatvaramo u kaveze. A Krisi je omatorila pa sada bi devojke da zamota u hidzab, iritiraju je sto ona vise ne moze, klasika.
  (hm, 31. avgust 2015 18:47)

  # Link komentara

 6. Nema opravdanja za silovanje.
  (Laza, 31. avgust 2015 18:25)

  # Link komentara

 7. samo delimicno je upravu,ali ljude mrze da razmisljaju.najbolje opisuje ovo narodna izreka ne trazi djavola.evo kako,ja npr.zelim da putujem u Tunis,nikoga ne ugrozavam,odem samo da bih odmarao i to je moje pravo,tamo me teroristi ubiju,naravno nisam ja kriv,oni su bolesnici,ali sta mi je trebalo da putujem u Tunis ako znam da tamo postoje sanse da ce me neke psihopate ubiti?to je poenta,ludaka ima svuda,ali je zdrav razum i pamet gledati i ponasati se tako da sto manje dolazite u kontakt sa takvima.Ko izlali po splavovima i voli da bleji sa "opasnim" gradskim momcima,nervoznim,umisljenim...nije neko iznenadjenje ako bude upucan ili slicno,zar ne?to sto su silovatelji krivi naravno stoji,ali ne treba im pomagati odlazeci u gacama,pijana kod njih,ljudi zive u realnom svetu,ne u bajkama gde je sloboda i prava potpuna.
   (sovuljaga, 31. avgust 2015 17:14)

  # Link komentara

 8. Kakva glupa izjava, ništa ne može da opravda silovanje i krivica je isključivo na počiniocu. Svaki muškarac dobro zna da ako dođe do toga da se previše ekstremno uzbudiš ti skokneš do vecea obaviš stvar i smanjiš tenziju. E sad sa druge strane ako je žena slobodno obučena povećavaju se šanse da bude napadnuta. Tako sam na primer skoro gledao jedan eksperiment u kome je jedna devojka šetala gradom na dva načina. U prvom je bila slobodno obučena a u drugom konzervativno i nosila je maramu. U prvom su se m,uškarci često nabacivali a u drugom apsolutno niko.
  (Aron, 31. avgust 2015 16:39)

  # Link komentara