Sa četiri godine već zarađuje 6.000 dolara po postu

Nežna, riđokosa devojčica, nalik na sve druge. Ali, u virtuelnom svetu Piksi Kertis je ipak neobičan devojčurak.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @Marko NBG
  Decu ti mogu uzeti ako objavljujes njihove gole slike npr. Ne ako objavljujes normalne slike, sto rade ama bas svi koji imaju decu i naloge na drustvenim mrezama.
  Skremblovanje lica maloletnika nije obavezno. Kada postavis sliku svog deteta, uopste ne moras da krijes lice, medjutim, ako slikas npr. 30 dece u razredu u nekoj skoli, utakmici itd. moras od roditelja te dece da trazis dozvolu za javno objavljivanje fotografije, ukoliko zelis da je postavis na internet. Ako nemas tu dozvolu, onda im zamaglis lica. Ako slikas ljude na ulici, u parku (javna povrsina), ili na svom posedu, mozes da objavljujes slike bez trazenja dozvole.
  (., 17. maj 2017 23:04)

  # Link komentara

 2. Pranje para.
   (Car, 17. maj 2017 12:50)

  # Link komentara

 3. lud svet
   (vesna, 17. maj 2017 12:24)

  # Link komentara

 4. Uopšte se ne slažem s' ovim štao radi devojčicina majka i kako ona može da postavlja postove svoje ćerke na net i to naplaćuje a drugim ljudima se deca oduzimaju ako na fejsu objave njihove fotke i zar maloletnim licima nije obavezno skremblovati lice.
  Ako grešim neka me neko argumentovano ispravi,prihvatam.
  (Marko NBG, 17. maj 2017 12:00)

  # Link komentara

 5. Roxy Jacenko sigurno svoje ambicije ne ostvaruje preko deteta, ona je sebe itekako ostvarila. Ima PR imperiju u Sidneju. Radi kao ludak. Carica.
   (Jelena, 17. maj 2017 11:49)

  # Link komentara