Manekenka pobedila težak poremećaj, ova ishrana ju je spasila

Sindrom iritabilnog kolona - tako se zove ono kad se stalno osećate naduto, osećate neprijatnost i nelagodu u stomaku, imate problema sa varenjem. Smatra sa da je ovo bolest modernog sveta, posledica sve obrađenije hrane koju konzumiramo. Australijskoj manekenki Alis Kraford dijagnostikovan je ovaj poremećaj, a ona se s njim izborila ishranom. Ovo su njene smernice.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Onaj ko ga nema, ne zna koliko je IBS nezdravo iritantan. Sve sam probala. Malaksala sam preko dana, a nocu creva rade kao neumorna fabrika. Budim se umorna i napeta. Salatice i trcanje su samo delimicno pomogli. Jel ima neki lek da prestane odmah?!?
  (Ovo bre, boli!, 15. februar 2018 16:33)

  # Link komentara

 2. A možda samo ima celijakiju? Nadustost stomaka je takodje simptom alergije na gluten. I u meniju joj je sve bez glutena.
  (Andaluzija1970, 15. februar 2018 12:03)

  # Link komentara

 3. Ova bolest "iritabilni kolon" je jedna od većih gluposti moderne medicine, doktori tu trpaju sva stanja vezana za digestivu koja ne mogu/ne žele da objasne, slično kao i "idiopatski pritisak"
  (budale, 15. februar 2018 02:02)

  # Link komentara

 4. jeste sigurno ovako pobedila, mi koji imamo sličan ili isti problem znamo da to ide jako tesko i par listova salate tu ne pomaze uopšte. ništa joj naročito nije jelovnik pre svega.
   (BDP, 14. februar 2018 23:32)

  # Link komentara

 5. Jaooo koja lepotica i zgodnica!
  (..., 14. februar 2018 23:08)

  # Link komentara