Fitnes instruktorka deli sa vama set vežbi za trbušnjake iz snova

Ako želite vitak struk, pratite uputstva fitnes instruktorke Rebeke Luz, koja pokazuje najbolje vežbe za topljenje masnih naslaga sa stomaka.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
  1. Intenzivne vežbe nisu za starije od 35-40 god. Nemojte da se šalite, možete samo da se povredite. Ako do tada niste mislili, nemojte ni od tada...
    (samo da kazem..., 21. april 2018 14:10)

    # Link komentara

  2. Ovo dve nedelje za starije preko 35 godina i za one sto nisu nikada vezbali slobodno zaboravite zato sto za dve nedelje nista nece da se desi a nece ni za mesec dana a mozda samo malo za dva meseca.To sto se godinama talozilo na stomaku i gde genetika ima velikog uticaja ne moze da se skine za 15 dana ovo vam kazem iz iskustva jer sam se otelio dok sam skinuo stomak a moj stomak uopste nije bio mnogo veliki.Ove sto savetuju i oni likovi sto takodje savetuju sa onim silnim plocicama na stomaku oni ne izlaze iz teretane,rodili su se u njoj, oni su do takvog izgleda dosli posle silnih godina treniranja a ovde sole pamet i lazu ono dve nedelje,mesec dana i te fore.Treba bre jedno tri meseca da se samo dodje do neke kondicije da se telo navikne na napore i treba celo telo da se vezba a ne samo stomak.Kazu radis cucnjeve sa 100 kg i dobijes velike noge ja na prazno uradio pet cucnjeva mislio sam da cu da geknem koliko mi je srce lupalo.
    (Back in Black, 21. april 2018 13:04)

    # Link komentara