Seksualne fantazije o kojima žene ćute

Utorak, 14.08.2018.

10:09

Izvor: Super žena

Seksualne fantazije o kojima žene æute IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Hana

pre 5 godina

@Tuga, 14. avgust 2018

Ne misli se bukvalno na silovanje. Nisi shvatila. Radi se o igri, uzbuđenju.. Ne misli niko od njih da te siluje dok ti vrištiš neeee...
Radi se prvenstveno o TVOJOJ želji, ali kao malo se igrate i ti kao ne želiš, a u stvari više želiš od njega...ne znam kako to da ti opišem...mene je muž jednom saleteo dok sam bila ljuta na njega, prvo nisam htela ni da ga poljubim ni da se opustim, ali bio je
uporan i ja sam posustala...uhhh kako je bilo
dobro

Nada

pre 5 godina

Nedostatak prave ljubavi trazi mnogo toga za zestok seks pocev od rekvizita..mesta..poza itd..samo da se ne ugasi zar.
Kod koga je on jak ne treba nista..sve se desava spontano..cak i na pogled moze da se dozivi zestoko uzbudjenje..a to treba doziveti.prepustiti se i ne misliti toliko o detaljima.
Pozz

Pametnica

pre 5 godina

@evo, još se smejem - ženama to zaista treba. Muškarac uvek mora biti inteligentniji od žene, inače veza ne uspeva. Što zbog muškarčevog ega, što zbog nekih drugih stvari. Jednostavno, ako nije dovoljno inteligentan, džaba mu sve. Muškarci vole ne baš jako lepe i ne baš pametne, da bi se osećali vrednijim (e, to je apsurd! umesto da se osećaju vrednijim jer ih hoće neka lepa i pametna!). Ženama treba inteligencija i snaga (ne mora biti fizička snaga).
Ima dosta zgodnih i lepo-izgledajućih muškaraca, ali džaba kada progovori/napiše nešto, a on stupid. Tako je, kako je.

:))))) evo, jos se smejem

pre 5 godina

@Vagica
"Zenama treba, pre svega, intelektualno stimulisuci partner" :)))))))) kada sad nisam umro od smeha.Nije mi jasno zasto vi zene izjavljujete tako nesto, muskarci znaju da to nije istina, vi zene znate da to nije istina, cemu to?

maja

pre 5 godina

@Ivan - igre uloga, medical sex (po profesiji sam hirurg pa mogu da se igram sa doziranjem vazduha i kontrolom disanja, nadrazaji odredjenih zona, prologiranje orgazma), pissing moze ako si TI toliko zedan, vec sa zenama se usudim i ja da ozednim... i naravno moje omiljene - prljave analne igrice, no taboo no limits...

@natasa - iskreno napisano i potresno. Zao mi je sto se tako osecas. Mislim da si ubedila sebe da si suvisna i nebitna. Ali sex ti nece pomoci... niti fantazije - moras najpre zavoleti sebe i uzivati u onom ko si sa svim svojim manama i vrlinama. Veruj u sebe. Ako bi te svaki muskarac ostavio i vredjao, zasto nisi upoznala devojku. Makar otici na kaficu nije nikakav greh a moze da otvori mnoge puteve.

@V - trojka u svim varijantama je uvek IN

@blink blink - ne znam zasto napadas devojku koju i ne poznajes, Ti si neki "OPAKI" sa pivcugom, a? Onaj koji je "cool" a nije ni zube oprao posle rucka... LoL

@mizerija - pa umesto da zvocas i trpis, pocni za pocetak da razumes muskarca, tvoju ljubav. Ili zasto si sa njim ako ga najpre ne razumes. Ti si u fazonu kao neki provod, 200 na sat? Pa jednom i taj provod prodje. Nema ljubavi bez razumevanja a fantazije se zive sa partnerom/partnerkom. Mnogo negativnosti u tvojoj poruci. Ili ga ostavi ili razumi ako ga zaista volis.

jest

pre 5 godina

Prvo sto kazem, pored tog da sam ozenjen, je da mogu sa mnom ostvariti gotovo sve fantazije. Sve ono sto ne mogu sa svojim muzevima I momcima.

Hana

pre 5 godina

@Nataša :
Čemu tako tužni komentari? I ne mora da znači da sexualni apetit i fantazije u nama budi pravi partner...ja sam npr rođena takva. Imam prenaglašwn libido i fantazije. Od malena:)

Tuga

pre 5 godina

Tužno je koliko muškaraca (I SAMO MUŠKARACA) ovde misli da žene fantaziraju o silovanju.
To je kao reći da muškarci koji vole npr. kola fantaziraju o tome da ih zgazi Ferari. Silovanje nema veze sa seksom nego sa nasiljem.

Silovanje je ozbiljan zločin. Ne, ne volimo kad nas silujete, ne volimo kad se pravite da nas silujete... ko bi normalan to voleo
I nemojte lagati da žene "maštaju" o tome.
Većini žena se na pomen silovanja prevrće u stomaku (tj. pripadne joj muka da ne pomislite nešto seksualno).

Njam Njam

pre 5 godina

Ti sto spominju silovanje zene misle na to da udjes u kucu (muz momak)stan dok ona pere sudove usisava sta god bacis je preko kauca stola i razneses od zivota ( a ne neki manijak da iskoci iz zbunja il te zgrabi ispred lifta) al pod uslovom da licis i da si gradjen kao bred pit i da si izdrzljiv kao rok hadson realno niko od nas nije i zaboravite na to

321

pre 5 godina

Moje fantazije se odnose najviše na analni seks sa nepoznatim muškarcem
(Sandra, 14. avgust 2018 12:20)

Može neki kontakt....ne poznajemo se.

Prle

pre 5 godina

@Ivan

Pokusavas da nas šokiraš, a zapravo si zeljan paznje. Fantazija koju opisujea je zapravo rvoja podsveana zelja da pripadas nekome i da se vezes, odmoano zelis da te zena obelezi kao svoju teritoriju. Taj ritual izvode mnogi sisari, to je ostatak evolucije. :)

NeZnačiNe

pre 5 godina

@Istrazivac

Molim vas nemojte govoriti muškarcima da je silovanje želja žene jer je to ne samo netačno već i opasno.
Ne silovanje nije fantazija svake žene već NAJVEĆI STRAH svake žene. Ja lično mislim da se nikada ne bi oporavila i da bi mi jedini lek bio samoubistvo - pa čak i u toj blažoj ne-horor varijanti.

Što se tiče seksa sa više njih i to što ste naveli to stoji ali to je zato što žene žele da budu uslužene a ne submisivne. Tipa ti samo legneš, dođe 5 muškaraca i svaki te dovede do vrhunca, svako na svoj način. Ko ne bi to voleo? Ali uz pristanak. Ne znam koju ženu to pali da ona kaže NE a muškarac tera po svome. Mislim da je to pre fantazija prosečnog Srbende.

Jana

pre 5 godina

@rogati
To o čemu pišeš je cuckold hotwife... Ne znam, ne spada u moje fantazije, ali nije baš neuobičajeno kao što misliš. U pozadini je kompleks inferiornosti, mada možda uopšte nisi submisivan, čak i u vezi možeš biti dominantan. Postoji više verzija, od onih koji vole da gledaju, pa do onih kojim je dovoljno da im žena ispriča. Mada, kao što je neko napisao -niko ne zna kako će biti kada se fantazija ostvari. Poput trojca -žena pristane, a onda se oseća loše ili postane ljubomorna...
Idealno za ostvarivanje fantazija je imati stalnog partnera koji je otvorenog uma i u koga imate poverenje, jer neke igrice mogu postati i opasne ako druga osoba ne zna da se kontroliše ili ako ima problem da kaže da li mu se sviđa ili mu ne prija.

Gambler

pre 5 godina

@Neka tamo

A ja moju ženu pre nego što pomislim da povučem za kosu, već čujem, neeee, polako, nisi u porniću i slično, kao da mi misli čita...

Vagica

pre 5 godina

Zašto neko misli da naše babe nisu imale fantazije? Tada je biko drugačije, nisu imali medija, ali su se stvari prepričavale. Svašta se i tada radilo. Uvek se svašta radilo, ništa trenutno žive generacije nisu otkrile što se tiče seksa, ljubavi, odnosa bilo koje vrste. Pre bih rekla da smo mi uskraćeni za mnogo toga.

Istrazivac

pre 5 godina

Ajde svi da se pravimo ludi pa da ne kazemo da je silovanje jedno od najvecih zenskih fantazija, naravno ne neke horor varijante vec ono, ocu necu, kad bi me i to...

Tu naravno mozemo da uvrstimo i seks s nepoznatim muskarcem ili vise njih istovremeno, sto realno spada pod isto, kada je seks u pitanju zenama nit je u prirodi nit vole da se osecaju dominantno vec bas suprotno, potcinjeno.

Neka tamo

pre 5 godina

Volim ponekad da je grublji u seksu, da me šljapi dobrano po dupetu, povuče za kosu, stegne malo za vrat...I kažem mu to više puta, ali on jok, zapeo samo nežno i samo nežno, bez ikakvih grubosti. I kako da mu pokažem da me to uzbudjuje?A on neće da bude grub prema meni.

samo da kazem...

pre 5 godina

@"Zanimljivo je da je najčešća ženska fantazija silovanje na oko 30%" ---- Slažem se. Moja se na primer brani - nemoj, neću... A posle minut - dva pomaže da joj skinem gaćice...

Nataša

pre 5 godina

@ Maja 2

I još bi me izvređao. Nikada ne bih bila dovoljno adekvatna i ne bi mi oprostio nijednu manu. Ni višak kilograma, ni malo veći nos. Tako je to u životu. Ti uživaj u svom kada si već srećna.

Nataša

pre 5 godina

@ Maja

Ja sam siromašna.I potičem iz siromašne porodice. Mene bi svaki muškarac osim jednog, samo iskoristio i ostavio. I ja nikada neću imati ničiju pažnju i ljubav.

Upućen

pre 5 godina

Lažu.
Ovo je prava lista.

1. seks sa najboljim drugom svog partnera/muža
2.seks sa šefom

ove mladje

1. seks sa crncem
2. grupnjak sa dobrim frajerima

V

pre 5 godina

Vezivanje+povez+grublji sex
Seh na terasi,uz veliku mogucnost da nas vide
Sex sa mojim zgodnim zubarom na stolu
Trojka
Zelje puste
Moj muz upao u minus fazu, razumem njega i sav haos u kojem je trenutno, ali ja hukcem.... 34god, nikad lepsa, a trpim, karakter mi ne da.

Volina

pre 5 godina

nemojte zaboraviti silovanje. Ne mislim pravo silovanje, naravno, nego ona kao nece a ti je kao bas jako zelis...bude to lepo iskustvo na kraju i za mene i za devojku
(srb, 14. avgust 2018 14:41)
Srb, koliko si puta do sada uhapsen i koliko dugo si lezao u zatvoru?

srb

pre 5 godina

nemojte zaboraviti silovanje. Ne mislim pravo silovanje, naravno, nego ona kao nece a ti je kao bas jako zelis...bude to lepo iskustvo na kraju i za mene i za devojku

Vagica

pre 5 godina

Sa fantazijama treba biti oprezan. Kada se uspuni, nekada nije to što sno zamišljali. Bude bezveze, pa treba partner koji će to da shvati kao i vi. Imati pored sebe nekoga ko te uzbuđuje na svaki način (rekla bih za žene da im treba prvenstveno intelektualno stimulišući partner), sa kojim je sve uvek kao novo a tako poznato, to je najbolje od svega. Nekoga ko hoće svašta da proba i sa kim nema barijera, nekada je najuzbudljiviji obični vanila seks.
Lepo je neko ispred napisao, najvažnije je imati nekoga sa kime ste jako povezani, jer tek onda ostvarenje fantazija ima smisla i one budu snažne.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Moje fantazije se odnose najviše na analni seks sa nepoznatim muškarcem
(Sandra, 14. avgust 2018 12:20)

Komentari iznad ovog stizu iz toaleta.

DonJuan

pre 5 godina

Postoje i one o kojima ne cute, a mnogo su vece od pomenutih, npr. naci bogatog i mocnog muskarca koji ce da ih finansira i na kome ce okolina da im zavidi hahahahahaha

rogati

pre 5 godina

@Moc samokontrole
hmmm, zapravo ne. Ne postoji taj momenat kod mene mada kapiram da ima i takvih sluvajeva.

@Micikato
Hvala na iskrenom komentaru i potpuno razumem. To sto si napisala je prilicno realno i verujem da je tako za mnogo zena.

maja

pre 5 godina

@Natasa - svakako. Partner ili partnerka. Ja na kraju krajeva zivim svoje fantazije. A ti?

@Ivan - a da ne podelimo osim ako neces da nam se prikljucis.

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

ne može to sa svakim. svakom nekad naidje TA prava osoba sa kojom može da se otvori i krene u ostvarivanje svojih i partnerovih zajedničkih želja. seksualnost je sjajna, ako se ne troši besmisleno. to zajedničko "putovanje" i ispitivanje je vrednije i uzbudljivije od pukog dostizanja cilja. ako se ja pitam...

Blink, blink

pre 5 godina

@ Lana
Koji kompleks imas? Da si mlada i savremena ili napredna, hrabra ili drugačija (u odnosu na svoju "babu") u tim svojim fantazijama pokazala bi upravo da si napisala (mogla si biranim recima) nešto o nekoj svojoj fantaziji, zapravo.

Moc samokontrole

pre 5 godina

Ja imam jednu cudnu fantaziju ali me zanima bas misljenje zena o tome. Volio bi da gledam svoju zenu kako spava sa drugim muskarcima, da je zadovoljavaju ili cak samo da znam da je neko drugi doveo do vrhunca negdje.Najvise me pali ideja da nju to ispunjava i zadovoljava i da nju to pali. Pogotovo neko ko je obdarenij od mene.

Zanima me kako zene gledaju na to?
(rogati, 14. avgust 2018 12:00)

Bilo mi je negde 23 godine, pridje mi covek imao je negde 50tak godina i iz cista mira ponudi mi da imam seks sa njegovom zenom, a on samo da gleda. Priznajem bio sam napaljen na dobrodrzece starije dame, ali me je plasila ideja da on bude prisutan u sobi, ali hormoni uradise svoje i ja ga pitam kako zena izgleda. Kad videh njenu sliku, nije mi bilo dobro i pristanem bez podpitanja.
Da skratimo pricu, ispostavilo se da je hteo on da me oralno pripremi, sta sam odbio i krenuo da napustim stan. Ona mi je tada ponudila da on napusti stan i da se vratim...

Cini mi se da si i ti slican?

Maja

pre 5 godina

@Lana

slazem se sa tobom. Ovo sto su napisali nije nista "cudno".

Ako bih ja pisala o mojim "cudnim" apetitima, bojim se da bi me u Srbiji strpali u Lazu... LoL

shone

pre 5 godina

@Maja
Ti samo mislis da si "cudna". U danasnje vreme nista nije dovoljno ekstremno, cudno, iznenadjujuce ili sokantno. Internet pravilo 34, ako nesto postoji, postoji i porno verzija toga. Pre bih rekao da je neko kome je ovo fantazija "cudniji" od tebe.

kada bi žene bile iskreni pornografi niko to ne bi smeo da gleda

pre 5 godina

Pa ovo skoro intelektualne fantazije, a ne seksualne. kada bi rekle šta im prolazi kroz glavu i o čemu misle ne bi se setio za žensko. Kučići, gliste, bikovi, konji, zmije, deca, očevi, sinovi, sveštenici, lopte, vezivanje, bandere, automobili, cela pijaca, djubretarski kamion, komšiluk, drugarica, kolači, salata

micikato

pre 5 godina

@rogati
Mislim da si pomalo (emocionalni) mazohista i voajer. Što bi meni bilo krajnje zanimljivo da sam u vezi sa nekim do koga mi nije preterano stalo. Ali ako volim dečka (a takva je situacija poslednjih 8 godina) neću da ga varam, a to je prevara gledao on mene ili ne.
Ovo je samo moje skromno mišljenje.

prakticno nedodirljiv

pre 5 godina

Seksualne fantazije sa zenom sa kojom prethodno uspostavis ljubav da. Ovako, kao konzumerski pristup zivotu "daj da se proba sto vise", ne. Tu je problem nama muskarcima sto mnoge zene ocigledno upadaju u te seme sa "bilo kim"...pa cak iako se osecanja rode, brzo padnu u drugi plan posto je zenski avanturizam nama muskarcima nesto sto ima prirodan destimulisuci efekat. Pa kad je vec tako, demokratican muskarac svakako ostavi zenu svim muskarcima ovog sveta. Svi su dostizni hipoteticki, osim njega.

rogati

pre 5 godina

Ja imam jednu cudnu fantaziju ali me zanima bas misljenje zena o tome. Volio bi da gledam svoju zenu kako spava sa drugim muskarcima, da je zadovoljavaju ili cak samo da znam da je neko drugi doveo do vrhunca negdje.Najvise me pali ideja da nju to ispunjava i zadovoljava i da nju to pali. Pogotovo neko ko je obdarenij od mene. 

Zanima me kako zene gledaju na to?

Dott

pre 5 godina

Zene o svojm fantazijama cute istina, ali znate li zasto?
Jednostavno, jer prevazilaze muska ocekivanja, bez te fantazije zena bi tesko do orgazma.
Zato muskarac treba da se takmici sa fantazijama zene, pitate se sigurno kako, pa tako sto ce nastojati da ih prevazidje ili je iznenadi sa neocekivanim, a kad u tome uspe, znace sigurno i naravno bice mu uzvraceno.

Mizerija

pre 5 godina

Cutimo i trpimo nemanje seksa ili los seks ili i redak i los seks istovremeno. I izmisljamo druge stvari, navike, hobije, preokupacije i sta sve ne... da kompenzujujemo zesci nedostatak i seksa i prave ljubavi.

Ne moze sa bilo kim to

pre 5 godina

Npr. ne moze ni u ludilu, ni u snovima sa nekim sa kim znate da mu se dopada druga zena. Ne daj boze. Muskarci, jedan dobar deo, su debili u tom smislu (zao mi je sto moram to da kazem) - odanosti i potpunoj predanosti jednom, pravom trenutku sa pravim partnerom koga jedino zelite. Nestalni su, uvek misle da je trava zelenija u tudjem dvoristu, dok ne izgube nesto sto je mozda imalo potencijal da bude opasno vredno posvecivanja samo JEDNOJ osobi.

Ne moze sa bilo kim to

pre 5 godina

Sve to kada vas partner mnogo uzbudjuje i inspirise (osim sto uzbudjujete sami sebe), i kada ste emotivno dobro povezani, tako da ste oboje slobodni, opusteni, uzivate i prepustite se trenutku.

Mizerija

pre 5 godina

Cutimo i trpimo nemanje seksa ili los seks ili i redak i los seks istovremeno. I izmisljamo druge stvari, navike, hobije, preokupacije i sta sve ne... da kompenzujujemo zesci nedostatak i seksa i prave ljubavi.

Maja

pre 5 godina

@Lana

slazem se sa tobom. Ovo sto su napisali nije nista "cudno".

Ako bih ja pisala o mojim "cudnim" apetitima, bojim se da bi me u Srbiji strpali u Lazu... LoL

Neka tamo

pre 5 godina

Volim ponekad da je grublji u seksu, da me šljapi dobrano po dupetu, povuče za kosu, stegne malo za vrat...I kažem mu to više puta, ali on jok, zapeo samo nežno i samo nežno, bez ikakvih grubosti. I kako da mu pokažem da me to uzbudjuje?A on neće da bude grub prema meni.

Dott

pre 5 godina

Zene o svojm fantazijama cute istina, ali znate li zasto?
Jednostavno, jer prevazilaze muska ocekivanja, bez te fantazije zena bi tesko do orgazma.
Zato muskarac treba da se takmici sa fantazijama zene, pitate se sigurno kako, pa tako sto ce nastojati da ih prevazidje ili je iznenadi sa neocekivanim, a kad u tome uspe, znace sigurno i naravno bice mu uzvraceno.

Moc samokontrole

pre 5 godina

Ja imam jednu cudnu fantaziju ali me zanima bas misljenje zena o tome. Volio bi da gledam svoju zenu kako spava sa drugim muskarcima, da je zadovoljavaju ili cak samo da znam da je neko drugi doveo do vrhunca negdje.Najvise me pali ideja da nju to ispunjava i zadovoljava i da nju to pali. Pogotovo neko ko je obdarenij od mene.

Zanima me kako zene gledaju na to?
(rogati, 14. avgust 2018 12:00)

Bilo mi je negde 23 godine, pridje mi covek imao je negde 50tak godina i iz cista mira ponudi mi da imam seks sa njegovom zenom, a on samo da gleda. Priznajem bio sam napaljen na dobrodrzece starije dame, ali me je plasila ideja da on bude prisutan u sobi, ali hormoni uradise svoje i ja ga pitam kako zena izgleda. Kad videh njenu sliku, nije mi bilo dobro i pristanem bez podpitanja.
Da skratimo pricu, ispostavilo se da je hteo on da me oralno pripremi, sta sam odbio i krenuo da napustim stan. Ona mi je tada ponudila da on napusti stan i da se vratim...

Cini mi se da si i ti slican?

Ne moze sa bilo kim to

pre 5 godina

Sve to kada vas partner mnogo uzbudjuje i inspirise (osim sto uzbudjujete sami sebe), i kada ste emotivno dobro povezani, tako da ste oboje slobodni, opusteni, uzivate i prepustite se trenutku.

micikato

pre 5 godina

@rogati
Mislim da si pomalo (emocionalni) mazohista i voajer. Što bi meni bilo krajnje zanimljivo da sam u vezi sa nekim do koga mi nije preterano stalo. Ali ako volim dečka (a takva je situacija poslednjih 8 godina) neću da ga varam, a to je prevara gledao on mene ili ne.
Ovo je samo moje skromno mišljenje.

Vagica

pre 5 godina

Sa fantazijama treba biti oprezan. Kada se uspuni, nekada nije to što sno zamišljali. Bude bezveze, pa treba partner koji će to da shvati kao i vi. Imati pored sebe nekoga ko te uzbuđuje na svaki način (rekla bih za žene da im treba prvenstveno intelektualno stimulišući partner), sa kojim je sve uvek kao novo a tako poznato, to je najbolje od svega. Nekoga ko hoće svašta da proba i sa kim nema barijera, nekada je najuzbudljiviji obični vanila seks.
Lepo je neko ispred napisao, najvažnije je imati nekoga sa kime ste jako povezani, jer tek onda ostvarenje fantazija ima smisla i one budu snažne.

rogati

pre 5 godina

Ja imam jednu cudnu fantaziju ali me zanima bas misljenje zena o tome. Volio bi da gledam svoju zenu kako spava sa drugim muskarcima, da je zadovoljavaju ili cak samo da znam da je neko drugi doveo do vrhunca negdje.Najvise me pali ideja da nju to ispunjava i zadovoljava i da nju to pali. Pogotovo neko ko je obdarenij od mene. 

Zanima me kako zene gledaju na to?

V

pre 5 godina

Vezivanje+povez+grublji sex
Seh na terasi,uz veliku mogucnost da nas vide
Sex sa mojim zgodnim zubarom na stolu
Trojka
Zelje puste
Moj muz upao u minus fazu, razumem njega i sav haos u kojem je trenutno, ali ja hukcem.... 34god, nikad lepsa, a trpim, karakter mi ne da.

samo da kazem...

pre 5 godina

@"Zanimljivo je da je najčešća ženska fantazija silovanje na oko 30%" ---- Slažem se. Moja se na primer brani - nemoj, neću... A posle minut - dva pomaže da joj skinem gaćice...

srb

pre 5 godina

nemojte zaboraviti silovanje. Ne mislim pravo silovanje, naravno, nego ona kao nece a ti je kao bas jako zelis...bude to lepo iskustvo na kraju i za mene i za devojku

Upućen

pre 5 godina

Lažu.
Ovo je prava lista.

1. seks sa najboljim drugom svog partnera/muža
2.seks sa šefom

ove mladje

1. seks sa crncem
2. grupnjak sa dobrim frajerima

Istrazivac

pre 5 godina

Ajde svi da se pravimo ludi pa da ne kazemo da je silovanje jedno od najvecih zenskih fantazija, naravno ne neke horor varijante vec ono, ocu necu, kad bi me i to...

Tu naravno mozemo da uvrstimo i seks s nepoznatim muskarcem ili vise njih istovremeno, sto realno spada pod isto, kada je seks u pitanju zenama nit je u prirodi nit vole da se osecaju dominantno vec bas suprotno, potcinjeno.

Volina

pre 5 godina

nemojte zaboraviti silovanje. Ne mislim pravo silovanje, naravno, nego ona kao nece a ti je kao bas jako zelis...bude to lepo iskustvo na kraju i za mene i za devojku
(srb, 14. avgust 2018 14:41)
Srb, koliko si puta do sada uhapsen i koliko dugo si lezao u zatvoru?

DonJuan

pre 5 godina

Postoje i one o kojima ne cute, a mnogo su vece od pomenutih, npr. naci bogatog i mocnog muskarca koji ce da ih finansira i na kome ce okolina da im zavidi hahahahahaha

Ne moze sa bilo kim to

pre 5 godina

Npr. ne moze ni u ludilu, ni u snovima sa nekim sa kim znate da mu se dopada druga zena. Ne daj boze. Muskarci, jedan dobar deo, su debili u tom smislu (zao mi je sto moram to da kazem) - odanosti i potpunoj predanosti jednom, pravom trenutku sa pravim partnerom koga jedino zelite. Nestalni su, uvek misle da je trava zelenija u tudjem dvoristu, dok ne izgube nesto sto je mozda imalo potencijal da bude opasno vredno posvecivanja samo JEDNOJ osobi.

prakticno nedodirljiv

pre 5 godina

Seksualne fantazije sa zenom sa kojom prethodno uspostavis ljubav da. Ovako, kao konzumerski pristup zivotu "daj da se proba sto vise", ne. Tu je problem nama muskarcima sto mnoge zene ocigledno upadaju u te seme sa "bilo kim"...pa cak iako se osecanja rode, brzo padnu u drugi plan posto je zenski avanturizam nama muskarcima nesto sto ima prirodan destimulisuci efekat. Pa kad je vec tako, demokratican muskarac svakako ostavi zenu svim muskarcima ovog sveta. Svi su dostizni hipoteticki, osim njega.

kada bi žene bile iskreni pornografi niko to ne bi smeo da gleda

pre 5 godina

Pa ovo skoro intelektualne fantazije, a ne seksualne. kada bi rekle šta im prolazi kroz glavu i o čemu misle ne bi se setio za žensko. Kučići, gliste, bikovi, konji, zmije, deca, očevi, sinovi, sveštenici, lopte, vezivanje, bandere, automobili, cela pijaca, djubretarski kamion, komšiluk, drugarica, kolači, salata

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Moje fantazije se odnose najviše na analni seks sa nepoznatim muškarcem
(Sandra, 14. avgust 2018 12:20)

Komentari iznad ovog stizu iz toaleta.

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

ne može to sa svakim. svakom nekad naidje TA prava osoba sa kojom može da se otvori i krene u ostvarivanje svojih i partnerovih zajedničkih želja. seksualnost je sjajna, ako se ne troši besmisleno. to zajedničko "putovanje" i ispitivanje je vrednije i uzbudljivije od pukog dostizanja cilja. ako se ja pitam...

shone

pre 5 godina

@Maja
Ti samo mislis da si "cudna". U danasnje vreme nista nije dovoljno ekstremno, cudno, iznenadjujuce ili sokantno. Internet pravilo 34, ako nesto postoji, postoji i porno verzija toga. Pre bih rekao da je neko kome je ovo fantazija "cudniji" od tebe.

Vagica

pre 5 godina

Zašto neko misli da naše babe nisu imale fantazije? Tada je biko drugačije, nisu imali medija, ali su se stvari prepričavale. Svašta se i tada radilo. Uvek se svašta radilo, ništa trenutno žive generacije nisu otkrile što se tiče seksa, ljubavi, odnosa bilo koje vrste. Pre bih rekla da smo mi uskraćeni za mnogo toga.

NeZnačiNe

pre 5 godina

@Istrazivac

Molim vas nemojte govoriti muškarcima da je silovanje želja žene jer je to ne samo netačno već i opasno.
Ne silovanje nije fantazija svake žene već NAJVEĆI STRAH svake žene. Ja lično mislim da se nikada ne bi oporavila i da bi mi jedini lek bio samoubistvo - pa čak i u toj blažoj ne-horor varijanti.

Što se tiče seksa sa više njih i to što ste naveli to stoji ali to je zato što žene žele da budu uslužene a ne submisivne. Tipa ti samo legneš, dođe 5 muškaraca i svaki te dovede do vrhunca, svako na svoj način. Ko ne bi to voleo? Ali uz pristanak. Ne znam koju ženu to pali da ona kaže NE a muškarac tera po svome. Mislim da je to pre fantazija prosečnog Srbende.

Tuga

pre 5 godina

Tužno je koliko muškaraca (I SAMO MUŠKARACA) ovde misli da žene fantaziraju o silovanju.
To je kao reći da muškarci koji vole npr. kola fantaziraju o tome da ih zgazi Ferari. Silovanje nema veze sa seksom nego sa nasiljem.

Silovanje je ozbiljan zločin. Ne, ne volimo kad nas silujete, ne volimo kad se pravite da nas silujete... ko bi normalan to voleo
I nemojte lagati da žene "maštaju" o tome.
Većini žena se na pomen silovanja prevrće u stomaku (tj. pripadne joj muka da ne pomislite nešto seksualno).

Njam Njam

pre 5 godina

Ti sto spominju silovanje zene misle na to da udjes u kucu (muz momak)stan dok ona pere sudove usisava sta god bacis je preko kauca stola i razneses od zivota ( a ne neki manijak da iskoci iz zbunja il te zgrabi ispred lifta) al pod uslovom da licis i da si gradjen kao bred pit i da si izdrzljiv kao rok hadson realno niko od nas nije i zaboravite na to

Blink, blink

pre 5 godina

@ Lana
Koji kompleks imas? Da si mlada i savremena ili napredna, hrabra ili drugačija (u odnosu na svoju "babu") u tim svojim fantazijama pokazala bi upravo da si napisala (mogla si biranim recima) nešto o nekoj svojoj fantaziji, zapravo.

Nataša

pre 5 godina

@ Maja

Ja sam siromašna.I potičem iz siromašne porodice. Mene bi svaki muškarac osim jednog, samo iskoristio i ostavio. I ja nikada neću imati ničiju pažnju i ljubav.

Hana

pre 5 godina

@Nataša :
Čemu tako tužni komentari? I ne mora da znači da sexualni apetit i fantazije u nama budi pravi partner...ja sam npr rođena takva. Imam prenaglašwn libido i fantazije. Od malena:)

Nataša

pre 5 godina

@ Maja 2

I još bi me izvređao. Nikada ne bih bila dovoljno adekvatna i ne bi mi oprostio nijednu manu. Ni višak kilograma, ni malo veći nos. Tako je to u životu. Ti uživaj u svom kada si već srećna.

Jana

pre 5 godina

@rogati
To o čemu pišeš je cuckold hotwife... Ne znam, ne spada u moje fantazije, ali nije baš neuobičajeno kao što misliš. U pozadini je kompleks inferiornosti, mada možda uopšte nisi submisivan, čak i u vezi možeš biti dominantan. Postoji više verzija, od onih koji vole da gledaju, pa do onih kojim je dovoljno da im žena ispriča. Mada, kao što je neko napisao -niko ne zna kako će biti kada se fantazija ostvari. Poput trojca -žena pristane, a onda se oseća loše ili postane ljubomorna...
Idealno za ostvarivanje fantazija je imati stalnog partnera koji je otvorenog uma i u koga imate poverenje, jer neke igrice mogu postati i opasne ako druga osoba ne zna da se kontroliše ili ako ima problem da kaže da li mu se sviđa ili mu ne prija.

321

pre 5 godina

Moje fantazije se odnose najviše na analni seks sa nepoznatim muškarcem
(Sandra, 14. avgust 2018 12:20)

Može neki kontakt....ne poznajemo se.

Gambler

pre 5 godina

@Neka tamo

A ja moju ženu pre nego što pomislim da povučem za kosu, već čujem, neeee, polako, nisi u porniću i slično, kao da mi misli čita...

:))))) evo, jos se smejem

pre 5 godina

@Vagica
"Zenama treba, pre svega, intelektualno stimulisuci partner" :)))))))) kada sad nisam umro od smeha.Nije mi jasno zasto vi zene izjavljujete tako nesto, muskarci znaju da to nije istina, vi zene znate da to nije istina, cemu to?

rogati

pre 5 godina

@Moc samokontrole
hmmm, zapravo ne. Ne postoji taj momenat kod mene mada kapiram da ima i takvih sluvajeva.

@Micikato
Hvala na iskrenom komentaru i potpuno razumem. To sto si napisala je prilicno realno i verujem da je tako za mnogo zena.

maja

pre 5 godina

@Ivan - igre uloga, medical sex (po profesiji sam hirurg pa mogu da se igram sa doziranjem vazduha i kontrolom disanja, nadrazaji odredjenih zona, prologiranje orgazma), pissing moze ako si TI toliko zedan, vec sa zenama se usudim i ja da ozednim... i naravno moje omiljene - prljave analne igrice, no taboo no limits...

@natasa - iskreno napisano i potresno. Zao mi je sto se tako osecas. Mislim da si ubedila sebe da si suvisna i nebitna. Ali sex ti nece pomoci... niti fantazije - moras najpre zavoleti sebe i uzivati u onom ko si sa svim svojim manama i vrlinama. Veruj u sebe. Ako bi te svaki muskarac ostavio i vredjao, zasto nisi upoznala devojku. Makar otici na kaficu nije nikakav greh a moze da otvori mnoge puteve.

@V - trojka u svim varijantama je uvek IN

@blink blink - ne znam zasto napadas devojku koju i ne poznajes, Ti si neki "OPAKI" sa pivcugom, a? Onaj koji je "cool" a nije ni zube oprao posle rucka... LoL

@mizerija - pa umesto da zvocas i trpis, pocni za pocetak da razumes muskarca, tvoju ljubav. Ili zasto si sa njim ako ga najpre ne razumes. Ti si u fazonu kao neki provod, 200 na sat? Pa jednom i taj provod prodje. Nema ljubavi bez razumevanja a fantazije se zive sa partnerom/partnerkom. Mnogo negativnosti u tvojoj poruci. Ili ga ostavi ili razumi ako ga zaista volis.

maja

pre 5 godina

@Natasa - svakako. Partner ili partnerka. Ja na kraju krajeva zivim svoje fantazije. A ti?

@Ivan - a da ne podelimo osim ako neces da nam se prikljucis.

Nada

pre 5 godina

Nedostatak prave ljubavi trazi mnogo toga za zestok seks pocev od rekvizita..mesta..poza itd..samo da se ne ugasi zar.
Kod koga je on jak ne treba nista..sve se desava spontano..cak i na pogled moze da se dozivi zestoko uzbudjenje..a to treba doziveti.prepustiti se i ne misliti toliko o detaljima.
Pozz

Hana

pre 5 godina

@Tuga, 14. avgust 2018

Ne misli se bukvalno na silovanje. Nisi shvatila. Radi se o igri, uzbuđenju.. Ne misli niko od njih da te siluje dok ti vrištiš neeee...
Radi se prvenstveno o TVOJOJ želji, ali kao malo se igrate i ti kao ne želiš, a u stvari više želiš od njega...ne znam kako to da ti opišem...mene je muž jednom saleteo dok sam bila ljuta na njega, prvo nisam htela ni da ga poljubim ni da se opustim, ali bio je
uporan i ja sam posustala...uhhh kako je bilo
dobro

Prle

pre 5 godina

@Ivan

Pokusavas da nas šokiraš, a zapravo si zeljan paznje. Fantazija koju opisujea je zapravo rvoja podsveana zelja da pripadas nekome i da se vezes, odmoano zelis da te zena obelezi kao svoju teritoriju. Taj ritual izvode mnogi sisari, to je ostatak evolucije. :)

Pametnica

pre 5 godina

@evo, još se smejem - ženama to zaista treba. Muškarac uvek mora biti inteligentniji od žene, inače veza ne uspeva. Što zbog muškarčevog ega, što zbog nekih drugih stvari. Jednostavno, ako nije dovoljno inteligentan, džaba mu sve. Muškarci vole ne baš jako lepe i ne baš pametne, da bi se osećali vrednijim (e, to je apsurd! umesto da se osećaju vrednijim jer ih hoće neka lepa i pametna!). Ženama treba inteligencija i snaga (ne mora biti fizička snaga).
Ima dosta zgodnih i lepo-izgledajućih muškaraca, ali džaba kada progovori/napiše nešto, a on stupid. Tako je, kako je.

jest

pre 5 godina

Prvo sto kazem, pored tog da sam ozenjen, je da mogu sa mnom ostvariti gotovo sve fantazije. Sve ono sto ne mogu sa svojim muzevima I momcima.

rogati

pre 5 godina

Ja imam jednu cudnu fantaziju ali me zanima bas misljenje zena o tome. Volio bi da gledam svoju zenu kako spava sa drugim muskarcima, da je zadovoljavaju ili cak samo da znam da je neko drugi doveo do vrhunca negdje.Najvise me pali ideja da nju to ispunjava i zadovoljava i da nju to pali. Pogotovo neko ko je obdarenij od mene. 

Zanima me kako zene gledaju na to?

Ne moze sa bilo kim to

pre 5 godina

Npr. ne moze ni u ludilu, ni u snovima sa nekim sa kim znate da mu se dopada druga zena. Ne daj boze. Muskarci, jedan dobar deo, su debili u tom smislu (zao mi je sto moram to da kazem) - odanosti i potpunoj predanosti jednom, pravom trenutku sa pravim partnerom koga jedino zelite. Nestalni su, uvek misle da je trava zelenija u tudjem dvoristu, dok ne izgube nesto sto je mozda imalo potencijal da bude opasno vredno posvecivanja samo JEDNOJ osobi.

DonJuan

pre 5 godina

Postoje i one o kojima ne cute, a mnogo su vece od pomenutih, npr. naci bogatog i mocnog muskarca koji ce da ih finansira i na kome ce okolina da im zavidi hahahahahaha

Upućen

pre 5 godina

Lažu.
Ovo je prava lista.

1. seks sa najboljim drugom svog partnera/muža
2.seks sa šefom

ove mladje

1. seks sa crncem
2. grupnjak sa dobrim frajerima

Nataša

pre 5 godina

@ Maja

Ja sam siromašna.I potičem iz siromašne porodice. Mene bi svaki muškarac osim jednog, samo iskoristio i ostavio. I ja nikada neću imati ničiju pažnju i ljubav.

:))))) evo, jos se smejem

pre 5 godina

@Vagica
"Zenama treba, pre svega, intelektualno stimulisuci partner" :)))))))) kada sad nisam umro od smeha.Nije mi jasno zasto vi zene izjavljujete tako nesto, muskarci znaju da to nije istina, vi zene znate da to nije istina, cemu to?

srb

pre 5 godina

nemojte zaboraviti silovanje. Ne mislim pravo silovanje, naravno, nego ona kao nece a ti je kao bas jako zelis...bude to lepo iskustvo na kraju i za mene i za devojku

Blink, blink

pre 5 godina

@ Lana
Koji kompleks imas? Da si mlada i savremena ili napredna, hrabra ili drugačija (u odnosu na svoju "babu") u tim svojim fantazijama pokazala bi upravo da si napisala (mogla si biranim recima) nešto o nekoj svojoj fantaziji, zapravo.

Istrazivac

pre 5 godina

Ajde svi da se pravimo ludi pa da ne kazemo da je silovanje jedno od najvecih zenskih fantazija, naravno ne neke horor varijante vec ono, ocu necu, kad bi me i to...

Tu naravno mozemo da uvrstimo i seks s nepoznatim muskarcem ili vise njih istovremeno, sto realno spada pod isto, kada je seks u pitanju zenama nit je u prirodi nit vole da se osecaju dominantno vec bas suprotno, potcinjeno.

Volina

pre 5 godina

nemojte zaboraviti silovanje. Ne mislim pravo silovanje, naravno, nego ona kao nece a ti je kao bas jako zelis...bude to lepo iskustvo na kraju i za mene i za devojku
(srb, 14. avgust 2018 14:41)
Srb, koliko si puta do sada uhapsen i koliko dugo si lezao u zatvoru?

kada bi žene bile iskreni pornografi niko to ne bi smeo da gleda

pre 5 godina

Pa ovo skoro intelektualne fantazije, a ne seksualne. kada bi rekle šta im prolazi kroz glavu i o čemu misle ne bi se setio za žensko. Kučići, gliste, bikovi, konji, zmije, deca, očevi, sinovi, sveštenici, lopte, vezivanje, bandere, automobili, cela pijaca, djubretarski kamion, komšiluk, drugarica, kolači, salata

Moc samokontrole

pre 5 godina

Ja imam jednu cudnu fantaziju ali me zanima bas misljenje zena o tome. Volio bi da gledam svoju zenu kako spava sa drugim muskarcima, da je zadovoljavaju ili cak samo da znam da je neko drugi doveo do vrhunca negdje.Najvise me pali ideja da nju to ispunjava i zadovoljava i da nju to pali. Pogotovo neko ko je obdarenij od mene.

Zanima me kako zene gledaju na to?
(rogati, 14. avgust 2018 12:00)

Bilo mi je negde 23 godine, pridje mi covek imao je negde 50tak godina i iz cista mira ponudi mi da imam seks sa njegovom zenom, a on samo da gleda. Priznajem bio sam napaljen na dobrodrzece starije dame, ali me je plasila ideja da on bude prisutan u sobi, ali hormoni uradise svoje i ja ga pitam kako zena izgleda. Kad videh njenu sliku, nije mi bilo dobro i pristanem bez podpitanja.
Da skratimo pricu, ispostavilo se da je hteo on da me oralno pripremi, sta sam odbio i krenuo da napustim stan. Ona mi je tada ponudila da on napusti stan i da se vratim...

Cini mi se da si i ti slican?

jest

pre 5 godina

Prvo sto kazem, pored tog da sam ozenjen, je da mogu sa mnom ostvariti gotovo sve fantazije. Sve ono sto ne mogu sa svojim muzevima I momcima.

prakticno nedodirljiv

pre 5 godina

Seksualne fantazije sa zenom sa kojom prethodno uspostavis ljubav da. Ovako, kao konzumerski pristup zivotu "daj da se proba sto vise", ne. Tu je problem nama muskarcima sto mnoge zene ocigledno upadaju u te seme sa "bilo kim"...pa cak iako se osecanja rode, brzo padnu u drugi plan posto je zenski avanturizam nama muskarcima nesto sto ima prirodan destimulisuci efekat. Pa kad je vec tako, demokratican muskarac svakako ostavi zenu svim muskarcima ovog sveta. Svi su dostizni hipoteticki, osim njega.

Dott

pre 5 godina

Zene o svojm fantazijama cute istina, ali znate li zasto?
Jednostavno, jer prevazilaze muska ocekivanja, bez te fantazije zena bi tesko do orgazma.
Zato muskarac treba da se takmici sa fantazijama zene, pitate se sigurno kako, pa tako sto ce nastojati da ih prevazidje ili je iznenadi sa neocekivanim, a kad u tome uspe, znace sigurno i naravno bice mu uzvraceno.

micikato

pre 5 godina

@rogati
Mislim da si pomalo (emocionalni) mazohista i voajer. Što bi meni bilo krajnje zanimljivo da sam u vezi sa nekim do koga mi nije preterano stalo. Ali ako volim dečka (a takva je situacija poslednjih 8 godina) neću da ga varam, a to je prevara gledao on mene ili ne.
Ovo je samo moje skromno mišljenje.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Moje fantazije se odnose najviše na analni seks sa nepoznatim muškarcem
(Sandra, 14. avgust 2018 12:20)

Komentari iznad ovog stizu iz toaleta.

samo da kazem...

pre 5 godina

@"Zanimljivo je da je najčešća ženska fantazija silovanje na oko 30%" ---- Slažem se. Moja se na primer brani - nemoj, neću... A posle minut - dva pomaže da joj skinem gaćice...

Maja

pre 5 godina

@Lana

slazem se sa tobom. Ovo sto su napisali nije nista "cudno".

Ako bih ja pisala o mojim "cudnim" apetitima, bojim se da bi me u Srbiji strpali u Lazu... LoL

V

pre 5 godina

Vezivanje+povez+grublji sex
Seh na terasi,uz veliku mogucnost da nas vide
Sex sa mojim zgodnim zubarom na stolu
Trojka
Zelje puste
Moj muz upao u minus fazu, razumem njega i sav haos u kojem je trenutno, ali ja hukcem.... 34god, nikad lepsa, a trpim, karakter mi ne da.

Mizerija

pre 5 godina

Cutimo i trpimo nemanje seksa ili los seks ili i redak i los seks istovremeno. I izmisljamo druge stvari, navike, hobije, preokupacije i sta sve ne... da kompenzujujemo zesci nedostatak i seksa i prave ljubavi.

Neka tamo

pre 5 godina

Volim ponekad da je grublji u seksu, da me šljapi dobrano po dupetu, povuče za kosu, stegne malo za vrat...I kažem mu to više puta, ali on jok, zapeo samo nežno i samo nežno, bez ikakvih grubosti. I kako da mu pokažem da me to uzbudjuje?A on neće da bude grub prema meni.

Tuga

pre 5 godina

Tužno je koliko muškaraca (I SAMO MUŠKARACA) ovde misli da žene fantaziraju o silovanju.
To je kao reći da muškarci koji vole npr. kola fantaziraju o tome da ih zgazi Ferari. Silovanje nema veze sa seksom nego sa nasiljem.

Silovanje je ozbiljan zločin. Ne, ne volimo kad nas silujete, ne volimo kad se pravite da nas silujete... ko bi normalan to voleo
I nemojte lagati da žene "maštaju" o tome.
Većini žena se na pomen silovanja prevrće u stomaku (tj. pripadne joj muka da ne pomislite nešto seksualno).

maja

pre 5 godina

@Natasa - svakako. Partner ili partnerka. Ja na kraju krajeva zivim svoje fantazije. A ti?

@Ivan - a da ne podelimo osim ako neces da nam se prikljucis.

Nataša

pre 5 godina

@ Maja 2

I još bi me izvređao. Nikada ne bih bila dovoljno adekvatna i ne bi mi oprostio nijednu manu. Ni višak kilograma, ni malo veći nos. Tako je to u životu. Ti uživaj u svom kada si već srećna.

Ne moze sa bilo kim to

pre 5 godina

Sve to kada vas partner mnogo uzbudjuje i inspirise (osim sto uzbudjujete sami sebe), i kada ste emotivno dobro povezani, tako da ste oboje slobodni, opusteni, uzivate i prepustite se trenutku.

maja

pre 5 godina

@Ivan - igre uloga, medical sex (po profesiji sam hirurg pa mogu da se igram sa doziranjem vazduha i kontrolom disanja, nadrazaji odredjenih zona, prologiranje orgazma), pissing moze ako si TI toliko zedan, vec sa zenama se usudim i ja da ozednim... i naravno moje omiljene - prljave analne igrice, no taboo no limits...

@natasa - iskreno napisano i potresno. Zao mi je sto se tako osecas. Mislim da si ubedila sebe da si suvisna i nebitna. Ali sex ti nece pomoci... niti fantazije - moras najpre zavoleti sebe i uzivati u onom ko si sa svim svojim manama i vrlinama. Veruj u sebe. Ako bi te svaki muskarac ostavio i vredjao, zasto nisi upoznala devojku. Makar otici na kaficu nije nikakav greh a moze da otvori mnoge puteve.

@V - trojka u svim varijantama je uvek IN

@blink blink - ne znam zasto napadas devojku koju i ne poznajes, Ti si neki "OPAKI" sa pivcugom, a? Onaj koji je "cool" a nije ni zube oprao posle rucka... LoL

@mizerija - pa umesto da zvocas i trpis, pocni za pocetak da razumes muskarca, tvoju ljubav. Ili zasto si sa njim ako ga najpre ne razumes. Ti si u fazonu kao neki provod, 200 na sat? Pa jednom i taj provod prodje. Nema ljubavi bez razumevanja a fantazije se zive sa partnerom/partnerkom. Mnogo negativnosti u tvojoj poruci. Ili ga ostavi ili razumi ako ga zaista volis.

Prle

pre 5 godina

@Ivan

Pokusavas da nas šokiraš, a zapravo si zeljan paznje. Fantazija koju opisujea je zapravo rvoja podsveana zelja da pripadas nekome i da se vezes, odmoano zelis da te zena obelezi kao svoju teritoriju. Taj ritual izvode mnogi sisari, to je ostatak evolucije. :)

shone

pre 5 godina

@Maja
Ti samo mislis da si "cudna". U danasnje vreme nista nije dovoljno ekstremno, cudno, iznenadjujuce ili sokantno. Internet pravilo 34, ako nesto postoji, postoji i porno verzija toga. Pre bih rekao da je neko kome je ovo fantazija "cudniji" od tebe.

Vagica

pre 5 godina

Sa fantazijama treba biti oprezan. Kada se uspuni, nekada nije to što sno zamišljali. Bude bezveze, pa treba partner koji će to da shvati kao i vi. Imati pored sebe nekoga ko te uzbuđuje na svaki način (rekla bih za žene da im treba prvenstveno intelektualno stimulišući partner), sa kojim je sve uvek kao novo a tako poznato, to je najbolje od svega. Nekoga ko hoće svašta da proba i sa kim nema barijera, nekada je najuzbudljiviji obični vanila seks.
Lepo je neko ispred napisao, najvažnije je imati nekoga sa kime ste jako povezani, jer tek onda ostvarenje fantazija ima smisla i one budu snažne.

Pametnica

pre 5 godina

@evo, još se smejem - ženama to zaista treba. Muškarac uvek mora biti inteligentniji od žene, inače veza ne uspeva. Što zbog muškarčevog ega, što zbog nekih drugih stvari. Jednostavno, ako nije dovoljno inteligentan, džaba mu sve. Muškarci vole ne baš jako lepe i ne baš pametne, da bi se osećali vrednijim (e, to je apsurd! umesto da se osećaju vrednijim jer ih hoće neka lepa i pametna!). Ženama treba inteligencija i snaga (ne mora biti fizička snaga).
Ima dosta zgodnih i lepo-izgledajućih muškaraca, ali džaba kada progovori/napiše nešto, a on stupid. Tako je, kako je.

NeZnačiNe

pre 5 godina

@Istrazivac

Molim vas nemojte govoriti muškarcima da je silovanje želja žene jer je to ne samo netačno već i opasno.
Ne silovanje nije fantazija svake žene već NAJVEĆI STRAH svake žene. Ja lično mislim da se nikada ne bi oporavila i da bi mi jedini lek bio samoubistvo - pa čak i u toj blažoj ne-horor varijanti.

Što se tiče seksa sa više njih i to što ste naveli to stoji ali to je zato što žene žele da budu uslužene a ne submisivne. Tipa ti samo legneš, dođe 5 muškaraca i svaki te dovede do vrhunca, svako na svoj način. Ko ne bi to voleo? Ali uz pristanak. Ne znam koju ženu to pali da ona kaže NE a muškarac tera po svome. Mislim da je to pre fantazija prosečnog Srbende.

321

pre 5 godina

Moje fantazije se odnose najviše na analni seks sa nepoznatim muškarcem
(Sandra, 14. avgust 2018 12:20)

Može neki kontakt....ne poznajemo se.

rogati

pre 5 godina

@Moc samokontrole
hmmm, zapravo ne. Ne postoji taj momenat kod mene mada kapiram da ima i takvih sluvajeva.

@Micikato
Hvala na iskrenom komentaru i potpuno razumem. To sto si napisala je prilicno realno i verujem da je tako za mnogo zena.

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

ne može to sa svakim. svakom nekad naidje TA prava osoba sa kojom može da se otvori i krene u ostvarivanje svojih i partnerovih zajedničkih želja. seksualnost je sjajna, ako se ne troši besmisleno. to zajedničko "putovanje" i ispitivanje je vrednije i uzbudljivije od pukog dostizanja cilja. ako se ja pitam...

Gambler

pre 5 godina

@Neka tamo

A ja moju ženu pre nego što pomislim da povučem za kosu, već čujem, neeee, polako, nisi u porniću i slično, kao da mi misli čita...

Njam Njam

pre 5 godina

Ti sto spominju silovanje zene misle na to da udjes u kucu (muz momak)stan dok ona pere sudove usisava sta god bacis je preko kauca stola i razneses od zivota ( a ne neki manijak da iskoci iz zbunja il te zgrabi ispred lifta) al pod uslovom da licis i da si gradjen kao bred pit i da si izdrzljiv kao rok hadson realno niko od nas nije i zaboravite na to

Jana

pre 5 godina

@rogati
To o čemu pišeš je cuckold hotwife... Ne znam, ne spada u moje fantazije, ali nije baš neuobičajeno kao što misliš. U pozadini je kompleks inferiornosti, mada možda uopšte nisi submisivan, čak i u vezi možeš biti dominantan. Postoji više verzija, od onih koji vole da gledaju, pa do onih kojim je dovoljno da im žena ispriča. Mada, kao što je neko napisao -niko ne zna kako će biti kada se fantazija ostvari. Poput trojca -žena pristane, a onda se oseća loše ili postane ljubomorna...
Idealno za ostvarivanje fantazija je imati stalnog partnera koji je otvorenog uma i u koga imate poverenje, jer neke igrice mogu postati i opasne ako druga osoba ne zna da se kontroliše ili ako ima problem da kaže da li mu se sviđa ili mu ne prija.

Nada

pre 5 godina

Nedostatak prave ljubavi trazi mnogo toga za zestok seks pocev od rekvizita..mesta..poza itd..samo da se ne ugasi zar.
Kod koga je on jak ne treba nista..sve se desava spontano..cak i na pogled moze da se dozivi zestoko uzbudjenje..a to treba doziveti.prepustiti se i ne misliti toliko o detaljima.
Pozz

Hana

pre 5 godina

@Tuga, 14. avgust 2018

Ne misli se bukvalno na silovanje. Nisi shvatila. Radi se o igri, uzbuđenju.. Ne misli niko od njih da te siluje dok ti vrištiš neeee...
Radi se prvenstveno o TVOJOJ želji, ali kao malo se igrate i ti kao ne želiš, a u stvari više želiš od njega...ne znam kako to da ti opišem...mene je muž jednom saleteo dok sam bila ljuta na njega, prvo nisam htela ni da ga poljubim ni da se opustim, ali bio je
uporan i ja sam posustala...uhhh kako je bilo
dobro

Hana

pre 5 godina

@Nataša :
Čemu tako tužni komentari? I ne mora da znači da sexualni apetit i fantazije u nama budi pravi partner...ja sam npr rođena takva. Imam prenaglašwn libido i fantazije. Od malena:)

Vagica

pre 5 godina

Zašto neko misli da naše babe nisu imale fantazije? Tada je biko drugačije, nisu imali medija, ali su se stvari prepričavale. Svašta se i tada radilo. Uvek se svašta radilo, ništa trenutno žive generacije nisu otkrile što se tiče seksa, ljubavi, odnosa bilo koje vrste. Pre bih rekla da smo mi uskraćeni za mnogo toga.