Niste dugo vežbale? Ovim trbušnjacima za početnike zategnite stomak

Ako želite da zategnete mišiće stomaka, a niste u najboljoj kondiciji, možete da počnete sa vežbama namenjenm upravo početnicima u treniranju. Svakog dana povećavajte broj ponavljanja.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @Madjo

  Za to imas mamu, sa kojom verovatno i dalje zivis. :-*
  (boa, 6. oktobar 2018 14:49)

  # Link komentara

 2. @ Pustite vi trbušnjake. Latite se lonca i kutlače!
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Madjo, 6. oktobar 2018 09:24)

  Da li stvarno ne znate kako da sipate gotovo čorbasto jelo u tanjir ili ne znate čemu služi kutlača?

  Verovatno ste mislili da bi trebalo da žene samo u kuhinji vežbaju izdržaj zvani 'kuvanje ručka' i da im 'zagrevanje' bude kupovina namirnica. Onda je trebalo da napišete 'varjače'.
  (A., 6. oktobar 2018 13:54)

  # Link komentara

 3. Više puta sam počinjao nove treninge i kao što svi znamo, svaki početak je težak. Svaki program jačanja mišića (pa i trbušnjaka) će početniku zadavati muke. U periodu od nekoliko nedelja, telo će ojačati i tada treba promeniti program (bilo povećanjem broja ponavljanja u seriji bilo dodavanjem serija). Preporučuje se da istu grupu mišića ne trenirate više od tri puta nedeljno, kako bi mišićima dali neophodno vreme za oporavak. A sad ono od čega zaista zaziremo, promena režima ishrane. To je ključ svakog pomaka u dostizanju željenih rezultata. Ne dozvolite da vas lažu kako je trening sve i svja. Bez goriva, telo neće napredovati i brzo ćete se iscrpeti i odustati. U jednom momentu sam trenirao šest dana nedeljno a promene su nastale tek pošto sam uskladio ishranu. Treba vam dosta proteina (iz namirnica), vitamina i vode kako bi podmirili sve vaše energetske potrebe tako da planirajte obroke, držite se plana i sve će da dođe na svoje mesto. Ja nosim hranu na posao a kad je ne ponesem, jedem kuvana jela iz Maxi-ja (lošija alternativa ali i dalje mnooogo bolja od pekare). Toliko od mene. Samo cepajte i rezultati stižu!
   (Neko iz mase, 6. oktobar 2018 09:35)

  # Link komentara

 4. Pustite vi trbušnjake. Latite se lonca i kutlače!
   (Madjo, 6. oktobar 2018 09:24)

  # Link komentara

 5. Pojašnjenje za leđa i stomak: postavite se u položaj za sklek (takozvana "daska") i naiznenično dižete ruku i nogu suprotne strane. Potrudi se da kontrolišeš spuštanje ruke i noge.
   (Donatelo, 6. oktobar 2018 01:33)

  # Link komentara

 6. Izdržaj : Oslonite se na laktove i na nožne prste

  Oslonjeni na 12 tačaka. Posle moramo da lečimo laktove.
  (A., 5. oktobar 2018 23:12)

  # Link komentara

 7. Ceo život pokušavam da radim vežbe tipa trbusnjaci, čučnjevi... i uvek odustanem. Upornost mi je nula sto se tiče vežbanja. Unazad već nekoliko nedelja sam se fokusirala na vijače i mislim da ću nastaviti da preskacem. To mi ne pada teško. Zasad.
  (danny, 5. oktobar 2018 21:14)

  # Link komentara

 8. Bas bih volela da vidim te skokove?!?
   (Verica kuvarica SrBkinja, 5. oktobar 2018 17:53)

  # Link komentara