Četiri osobine koje muškarac mora da ima kako bi bio aktivniji u krevetu

Za muškarce je bitno kakvu ličnost imaju kad je reč o tome koliko često vode ljubav, dok kod žena to i nije toliko važno.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Vazno je da covek ima seksa onoliko koliko ima potencije. Ne valja covek da se napreze preko prirodne energije a ne valja ni da ne zna sta ce sa njom.
  I prava stvar je kad to radi zbog sebe i sa nekim koga voli ili mu se bas svidja a ne da bi dokazivao sebi ili nekome kako je maco.
  (Aca, 3. april 2019 22:11)

  # Link komentara

 2. Bitna je jedna osobina - da bude pun testosterona.
   (XXL, 3. april 2019 10:17)

  # Link komentara

 3. Brate, ko da je bitno. Niko od viska seksa nije postao bolji covek, niti od manjka losiji (ako uz to ne idu neki drugi kompleksi). Kompleksi su cudo, kao i opsta potreba da se od seksa napravi neko takmicenje, nesto oko cega se vecito polemise, kljucnu tacku svake veze i partnerske interakcije. Seksa ce imati onaj ko zeli da ga ima i ima mogucnosti da privuce suprotni (ili isti, ako je u tom fazonu) pol, i to je to, sve ostalo je mrsom...
  (Sabre, 3. april 2019 01:53)

  # Link komentara

 4. Mora da ima visi krvni pritisak,od 100/70 nema vajde,mora biti vec 140/90 .
  Zato zene bezite od onih sto imaju ledene ruke :(
   (cvrko, 2. april 2019 22:59)

  # Link komentara

 5. slažem se sa komentarima, žene uglavnom vole napadne bahate, pomalo bezobrazne likove, naravno ako su bogati tim bolje.. žalosno je u kakvom društvu živimo.
   (xero, 2. april 2019 22:06)

  # Link komentara

 6. Gluposti. Fini, prijatni, koji znaju da nasmeju devojku, u 80% slucajeva postaju drugari sa tim devojkama. Onih 20% ima srecu da su recimo iz istog drustva ili se znaju vec godinama pa postoji od ranije privlacnost. Ovako, na finocu osvojiti nepoznatu, nema sanse. Da, ostavi se dobar utisak, devojka ce reci i da smo fini i da joj se svidjamo, ali ce isto tako reci da “nemamo ono nesto”. E to “ono nesto” devojke nikada ne vide kod finih momaka. Prosto to je realnost.
  (Mare, 2. april 2019 16:42)

  # Link komentara

 7. 53 God I 3 × dnevno. Sta cu kad sam bolestan.
   (otrov, 2. april 2019 15:17)

  # Link komentara

 8. Treba, kao prvo, da bude izdrzljiv i obdaren, a dobro je ako je jos i bogat, uz dobar smisao za humor. To zene traze, ali cesto nece da priznaju.
  (Svetovid Perunicic, 2. april 2019 13:40)

  # Link komentara

 9. Iskustvo govori suprotno. Kod nas najvise seksa imaju emotivno obogaljeni, nestabilni, neprijatni i bahati ali sa dobrim i stabilnim finansijama. Sto veca i imucnija sirovina kod zena izaziva tradicionalno usadjenu submisivnost i zelju da je bas takav alfa muzjak uzme u zastitu. Ovi koji su samo emotivni, prijatni i savesni uglavnom samuju posto ih smatraju slabicima. Posle se cudimo odakle toliko nasilje u porodici i zasto su pune sigurne kuce. Put do civilizovanog drustva je tezak i dug. Mi smo mozda tek na pola tog puta.
   (Mrvica, 2. april 2019 13:26)

  # Link komentara

 10. Naprotiv, najaktivniji su oni bahati, bezobrazni, primitivni, agresivni i nepismeni, jer pred takvima zene padaju kao pokosene hahahahahha
   (DonJuan, 2. april 2019 13:07)

  # Link komentara