Moguće je? Bez dijete i izgladnjivanja do savršene figure

Stroge dijete su priličan izazov, naročito ako treba da ih se pridržavate duže vreme. Ponekad nije lako naći ni vreme za vežbanje. A da li je moguće smršati ako ne držite dijetu i ne vežbate? Pa… Jeste. Možda ne tako brzo, i ne previše, ali ako vas muči mali višak kilograma, evo šta možete da pokušate.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. izbacis slatkiše, sokove i nemaš problema
   (mile, 12. april 2019 18:04)

  # Link komentara

 2. Skidanje viška kilograma nije nikakav fizički, već psihički problem, treba imati samo jaku volju. Odluka da se malo smanji unos hrane ( slatkiši testa, kasni obroci itd ), uz nešto jaču potrošnju energije dovode do laganog pada telesne težine. Caka je kako ih održati, jer vraćanje starim navikama... dovodi do vraćanja kilograma.

  Svako ko skine neko kilo i bude aktivniji, shvatiće vrlo brzo da se bolje oseća, da mu je sve lakše.... što je odlično stanje tela...
  (s mile, 11. april 2019 13:14)

  # Link komentara

 3. Aman bre ljudi, niste debeli od vazduha, već od viška kalorija. Kad god ste se bar blago prejeli treba vam bar 2 sata ubrzanog hoda da izbacite višak, a najbolji momenat da mislite o tome je pre i za vreme jela. Me sedajte previše gladni za sto, izbacite slatkiše skroz, oni izazivaju zavisnost kao i cigarete. Smanjite ili najbolje izbacite testa, kvasce naročito. Dijeta ne počinje od ponedeljka, razmišljate jedno mesec dana svaki dan više puta sta radite svom telu kada pojedete to što ste naumili, kada osetite da ste spremni počnite. Dijeta nije gladovanje, to je put u još veću kilažu kasnije. Vi treba da promenite način razmišljanja o hrani, a ne da jedete kao ptičica. To je moj recept sa kojim sam sa 120 spao na idealnih 95. Doručak dobar, bez preterivanja ali jak. Rucak normalan, večera parče pileceg belog u beskvasnom ražanom hlebu ili bez njega a sa zelenom slatom. Slatko sam skroz izbacio, mozda jednu ili 2 palačinke mesecno. Hleb od 300 grama mi traje 2 - 3 dana i to sam pravim bez kvasca ukupno rada 10 minuta. Meso jedem koliko god mogu, ali opet, ključno je izbegavati slatko skroz, testa.
   (ja, 11. april 2019 10:07)

  # Link komentara

 4. moguce je smrsati i bez svega ovoga sto je napisano treba samo da imate dosta dugova,izvrsitelje na vratu,da ostanete bez posla,da imate makar jednog studenta , da vam iskljuce struju, i tako..... probajte videcete rezultat vrlo brzo
   (Sasa, 11. april 2019 09:42)

  # Link komentara