"Gospodin Savršeni" postoji, ali nije isti u dvadesetim, tridesetim... šezdesetim

Šta danas pomislite kad se setite u koga ste bili zaljubljeni u gimnaziji? Verovatno "gde mi je bila pamet", pošto danas nekadašnju simpatiju ne biste ni primetili.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Koja je razlika izmedju mlade i stare "ruze"? Mlada mirise na "ruzu" a stara smrdi na "ruzu".
  (Bojan, 10. jun 2019 00:34)

  # Link komentara

 2. Znaci ceo zivot zele istoga jer taj koga zele sa 18 obicno odrasta vremenom i prati njene potrebe. Zene koje su pogresne odabrale.od ppcetka sada cr udariti minus.
  (Stefan, 10. jun 2019 00:28)

  # Link komentara

 3. Ja zelim ovo sto zele zene posle 55. godine, a mladja sam od njih dve decenije. Znaci li to da sam starmala? :)))
  (Jeja, 9. jun 2019 23:51)

  # Link komentara

 4. Ето доказа да жене ни саме не знају шта хоће. На све ово требало би да се додају и дневне и сезонске промене расположења.
  (Смрда, 9. jun 2019 17:31)

  # Link komentara

 5. E nesrecni muskarci, smorili ste, dobrom muskarcu svaka je dobra, rdjavom ne valja ni jedna.
  (Marijana, 9. jun 2019 15:40)

  # Link komentara

 6. (:), 8. jun 2019 17:52)

  Nema potrebe da se pravdas. Zivi svoj zivot i istrpi osudu okoline, prijatelja i rodbine bas kao i ja kad sam se smuvala sa crncem.
  (Maja, 9. jun 2019 11:08)

  # Link komentara

 7. (:) - šta ti napriča! Očigledno ti je neka starija ženska maznula tipa; ja nikada nisam čula takve priče o kojima ti pišeš!
  Inače, ovaj članak manje-više odgovara mom životu, osim što nisam prošla kroz fazu mlađih muškaraca, desilo se i to, ali u trećoj deceniji, i radilo se o 3-4 godine razlike.
  I sad živim ovu poslednju, sve sjajno funkcioniše, a sigurna sam da ne bi bilo tako da živim s istim partnerom ceo život. Malo je parova koji imaju sreće da im se to desi i da funkcioniše, većina se jednostavno pomiri sa takvim životarenjem.
   (mm., 9. jun 2019 11:07)

  # Link komentara

 8. "Između 45. i 54. godine žene se najlakše odlučuju na vezu sa mlađim muškarcem. Čak 54 odsto žena iz te starosne grupe ne bi imalo "ništa protiv" partnera koji je od njih mlađi i više od pet godina."

  U tim godinama ni 10 godina nije neka razlika, a šanse za nalaženje partnera se samim tim povećavaju.
   (Always look at the bright side of life, 9. jun 2019 10:01)

  # Link komentara

 9. Samo vi meni minuse.. Ali ne znam kakvu kampanju da vršite, vršnjaci će se uvek privlačiti međusobno u najvećem broju, a to da nas PONEKAD privlači neko (malo) stariji ili (malo) mlađi će se odnositi na manji broj ljudi. Možda bude drugačije u nekom vremenu kad ljudska vrsta odliuči da se samouništi tako što će biti veće razlike u godinama, te će se tako smanjivati i broj ljudi. Babe će biti srećne s mladima, a i dede, dok će mladi biti tretirani kao populacija kojoj se može kroz medije bilo šta nametnuti kao prirodno, pa i fantastično je l da?
  (:), 9. jun 2019 09:57)

  # Link komentara

 10. Koleginica mi ima 20 god i sad valjda našla nekog nabildovanog klipana kojeg je li znaju sve njene drugarice a pritom on već ima neku devojku i sad kao smuvali se hvali se nama na poslu kakav joj je frajer dečko i čačka telefon i onako priča sama sa sobom i govori E Tijana Tijana neće biti tvoj već moj!

  Jedva sam došao sebi od njenog razmišljanja.
   (agent mahoun, 9. jun 2019 09:51)

  # Link komentara

 11. dakle da rezimiramo
  nikad neznaju sta oce .
   (Joker, 9. jun 2019 08:55)

  # Link komentara

 12. Takođe, i niži životni standard na ovim prostorima (u odnosu na Evropu ili Ameriku) čini svoje, tako da i domaće neke uspešne žene, "karijeristkinje" i sl. oponašaju nekadašnji "muški model" sa ovih prostora, pa sad i one pokazuju svoje skupe automobile i materijalne mogućnosti (pred mlađima i siromašnijima od sebe), pokušavajući i tako da dobiju neki poen, što im, obzirom na opšti, ne tako visok životni standard, često i uspeva, pretpostavljam...
  (:), 9. jun 2019 08:31)

  # Link komentara

 13. @Milan

  Greška Milane... one do kraja života ne znaju šta žele.
   (Mmm, 9. jun 2019 07:24)

  # Link komentara

 14. Ovo da od 45 do 50 vole mlađe je na obostranu korist. Muškarci su s njima često jer im je prošlo vreme za trudnoće. A to znači i odnos bez kondoma. Žene u tim godinama žele vitalnije, pa prema tome često i mlađe muškarce (koji ne žele porodicu već samo odnose, svakako bez braka i slično). Osim toga, žene u tim godinama (od 45 do 50) žarko žele da "pobede" mlađe od sebe, tj. mladiće i muškarve od 30 do 45 godina. I da, to jesu neke vrste kompleksa. Što te žene tera da loše pričaju o mlađim ženama od sebe doživljavajući ih kao opasnost, jer ti muškarci su svakako poželjni i njihovim vršnjakinjama (od 30 do 45 godina), što je i prirodno. Zato one uzižu sebe u komentarima, nazivajući ih "nezrelim" ( da nije nekulturno i potpuno prozirno, kladim se da bi koristile i gore prideve). I nije tačno da nama mute razum stariji od nas, dešava se ponekad, ali koje je vaše pravo da nas pravite neznalicama koje ne vide lepotu mladog momka, zdravog, lepog, u najboljim godinama kao što smo i mi same?? Dakle, ne sporim da ima i zaista privlačnih, a malo starijih muškaraca, ali dobri su i ovi naših godina i imi to vidimo sasvim jasno, kao i oni često. Samo vas molim, pojedine da se uzdržite od pakosnih komentara o našoj "balavosti" a vašoj zrelosti.
  (:), 8. jun 2019 17:52)

  # Link komentara

 15. А како би било да се објави текст o томе да мушкарци до средњих тридесетих воле да измењају што више девојака које су враголасте, искусне а по могућству и старије, слободних схватања, доброг изгледа и остало, али да након тих година за брак бирају неку која је образована, смерна, вредна, млађа и, наравно, невина? Лицемерје? Ма, шта кажете!?
  Видите девојке, поента је у томе што неће цео живот неко да вас пита за мишљење, нити ће увек свачија врата да вам буду отворена. Тај што је описан као вама интересантан од 25. до 34. године свакако то није постао одједном, него је радио на себи док сте ви биле у првоописаној фази од 18 до 24, и то са све ставом ,,мој живот моја ствар''.
  (Бацач пламена, 8. jun 2019 15:11)

  # Link komentara

 16. Meni je pamet bila pomucena u 22.god. i taj momak je sada, posle 10god. jos bolji muskarac i covek. Zao mi je sto nismo ostali u kontaktu, i dalje je samo on savrseni, kako godine prolaze, sve mi se cini da je bar mogao doci nesto kasnije pa da uspemo. To je zivot.
  (IntruderBrokoli, 8. jun 2019 14:52)

  # Link komentara

 17. Po ovoj skali najsrecnije su zene posle 75 godine zivota, tad definitivno znaju sta zele, ali im zivot prosao.
   (Milan, 8. jun 2019 14:51)

  # Link komentara