Savršen "mejkap" za poslovne žene: Ni previše, ni premalo "tonova"

Otkrijte koju šminku treba da koristite, a koju da izbegavate tokom dana.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Može da se šminka ko kako hoće, kao i da ide bez šminke, sve može ako je u granicama pristojnosti i ne kosi se sa poslovnim kodeksom firme. Po izgledu, ne možete porediti žene i muškarce, muškarcima je mnogo lakše u svemu, pa i u oblačenju (čak se i neki muškarci šminkaju). Ići u farmerkama i majici na posao je nekulturno ukoliko se ne presvlači u uniformu, bar za one koji su visokoobrazovani i rade na takvim pozicijama. Naravno, nije važan samo izgled, mnogo je važniji obavljen posao, ali ipak...
  (Ivona, 29. jun 2019 11:49)
  Gresis!! Nekim majica i farmerke mnoooogo bolje i kulturnije stoje od mnogih u odelcima ili haljinicama!
   (sa stilom, 30. jun 2019 18:08)

  # Link komentara

 2. Može da se šminka ko kako hoće, kao i da ide bez šminke, sve može ako je u granicama pristojnosti i ne kosi se sa poslovnim kodeksom firme. Po izgledu, ne možete porediti žene i muškarce, muškarcima je mnogo lakše u svemu, pa i u oblačenju (čak se i neki muškarci šminkaju). Ići u farmerkama i majici na posao je nekulturno ukoliko se ne presvlači u uniformu, bar za one koji su visokoobrazovani i rade na takvim pozicijama. Naravno, nije važan samo izgled, mnogo je važniji obavljen posao, ali ipak...
   (Ivona, 29. jun 2019 11:49)

  # Link komentara

 3. Koliko se ljudi vredjaju u prethodnim komentarima. Zena bila na poslu, zabavi ili gde vec treba izgledati lepo i da drzi do sebe, a ne da bude raspustena kao skitnica. Ni ovaj tekst nije bas na mestu- neka se sminka ko kako zeli, na kraju krajeva ni ne mora, ali moje misljenje je da zena uvek treba biti dama.
   (e moja srbijo, 29. jun 2019 02:15)

  # Link komentara

 4. A možete da izgledate kao da ste bez šminke i tako što se nećete našminkati. Mislim, osim ako se ne bavite nekim poslom poput kafanske pevaljke. Ako se ne šminkaju kolege, ne moraju ni koleginice. Tu smo smo zbog posla, a ne za ukras.
  (Gvv, 28. jun 2019 15:48)

  # Link komentara

 5. Ovde se ipak nešto tiče i karaktera žene- bez obzira da li je u pitanju posao, odlazak u kupovinu ili negde drugde. Postoje žene koje ne izlaze iz kuće bez šminke, do onih koje ne koriste šminku uopšte, a to koliko šminke koriste zavisi od njih samih više nego od radnih norma
  (moje mišljenje, 28. jun 2019 10:32)

  # Link komentara

 6. ne sminkam se i nosim farmerke i majice na posao, imam pametnije stvari na koje trosim pare
   (pa sad..., 28. jun 2019 09:26)

  # Link komentara

 7. Vecina poslova koje obavljaju citaoci Kosmopolitena su prazni poslovi koji zahtevaju minimum znanja, vremena i napora.
  (Dragoslav, 28. jun 2019 05:55)

  # Link komentara

 8. Svaka poslovna zena treba da bude prijatna poslodavcu na oko. Ni previse prenapucana ni previse otrcana. Optimalno ugodna za radnu atmosveru.
  (Ranko Trba, 27. jun 2019 23:52)

  # Link komentara

 9. Glupi casopisi koji namecu zenama ideju da treba da se sminkaju za posao. Ko voli nek se sminka, ali to nikako nije i ne sme biti "pozeljno". Moj poslodavac me placa da budem pametna, a ne lepa.
   (no no, 27. jun 2019 22:58)

  # Link komentara