Prepoznajte lažljivca: Ovih 5 rečenica svaki muškarac "servira" pre prevare

Petak, 19.07.2019.

09:45

Izvor: zadovoljna.hr

Prepoznajte lažljivca: Ovih 5 reèenica svaki muškarac "servira" pre prevare IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Kiki

pre 4 godine

Muškarci ne jure žene, nego budu da onom koja njih odabere. Popriličan broj njih bira neku koja će da rinta po kući, bavi se decom, ne liči ni na šta, njeni imaju novca, sigurica mu je. On,ako dobro izgleda, živeće još jedan život pun strasti, ljubavi i seksa, a kući odlazi da se odmori i naspava. Tako to ide, ako neka zacrta da bude sa vašim mužem, biće i tu nema pomoći. Neka iznad je napisala da se pametne udaju zbog para, nikako iz ljubavi. Ljubav može nestati u danu, a materijalno baš i ne.

Chiquita

pre 4 godine

Ajmo kako da se prepoznaju lažljivice :).. Šta ste se okomili samo na muškarce, i žene varaju :). Da, žensko sam i ne varam ali mi je super da čitam vaše komentare, zabavni ste ;)

Dana

pre 4 godine

Varaju mnogi, i žene i muškarci, to je stvar izbora. Ja lično ne varam i osudjujem one koji varaju a u funkcionalnom su braku, jer smatram da su čisti egoisti.

X

pre 4 godine

Zene, a i muskarci, shvatite, sta je za jedn(u)og prosek, lose, to je za drug(u)og blago. Veze to nema sa fizickim izgledom. Po mom fizickom izgledu, ja bi trebalo da sam jos uvek nevin. Ako i nisam frajer da odvajam ribe, mogu to da platim kad god pozelim. A i negde je postenije jer se ne vezujete emotivno. Ali nisam, niti planiram. Pozrtvovan sam muz, otac i lomim se za svoju porodicu. U svakom slucaju sam siguran da u mom okruzenju postoji bar jedna koja bi jedva docekala da me preuzme od danasnje supruge kad bi se razveli i da joj bar jos 3 zavide na njenom " nefrajeru ". Vidi se to. Od gledanja lepih zena i komentara sa muskim drustvom nisam dalje isao, niti bih. Takodje, niko od mojih prijatelja ne vara svoje zene i devojke tako da bi mozda trebalo da se zapitate sa kim se druzite i kakvog su karaktera vama bliski ljudi, jer slican se slicnom raduje.

lepotan

pre 4 godine

Prijatelji me se iz sale odricu svakog dana jer ne koristim to sto mi se zene stalno nabacuju, prijateljice misle da imam 2,3 zene istovremeno ali ih lazem. Poznanici misle da sam gej dok bi poznanice uglavnom da me bolje upoznaju. Istina je da nikad nijednu devojku u zivotu nisam prevario. Odrastao sam sa dve starije sestre i mislim da su me one nesvesno naucile da se prema zenama ophodim sa postovanjem i sa pravim emocijama. Bez lazi i prevara. I sta cemo sada strucnjaci, ne uklapam se u vase teorije. Kako to pozeljan muskarac a ne vara?! A da mora da sam gej ili se lazno predstavljam, ustvari sam zena... ako vam je tako lakse ok. Moje srce ima mesta samo za jednu osobu i njeno za mene. Ja sam tako srecan, zadovoljan i tako volim.

nem' preCednika

pre 4 godine

zbog ovog "ok" skontah da varam zenu, samo jos da skontam sa kim, salu na stranu, nemojte svadjati ljude, shvatice neka zena clanak ozbiljno...

sharp

pre 4 godine

Kad Anjelica sa sajtova za odrasle moze u svome poslu da ima samo onog jednog momka sa kojim radi sve, svaki snimak, onda svi mozete biti verni. Ne šalim se.

MGTOW

pre 4 godine

Што да варам? Ако ми се деси да пожелим да преварим тренутну партнерку, то значи да не треба више да будемо заједно. Према томе, у том тренутку је све готово. Раскидам везу и тражим следећу.

Е сад, наравно, све то постаје много компликованије ако је у питању брак и ако су ту и деца - али о томе ћу да бринем кад и ако уопште буде дошло до тога.

Са друге стране, отворена веза и отворен брак су највеће глупости на свету. Наравно да ће у таквој ситуацији жена много лакше наћи партнере него мушкарац партнерке.

Али уколико стварно почне отворен брак и мушкарац седи код куће а жена иде у провод, онда ту треба један добар развод, јер ту онда више немаш шта да изгубиш - јер не губиш жену која те воли. Да те воли, не би била са другима. Нека воли њих. Сваког по заслузи.

Уколико жена предложи отворену везу или брак, треба је оставити на лицу места, јер је врло вероватно већ починила превару. Ту онда више није битно чак ни ако су ту деца, јер деца не треба да одрастају у породици која није породица, где отац и мајка лажу и варају једно друго. Ако одрасту у таквој породици, биће већи болесници од својих родитеља.

Мислите о томе.

Hhhj

pre 4 godine

Jao, ali najviše volim ove što kažu da je "muškarcima prirodno da oplode što više žena". Što onda ženama ne bi bilo prirodno da imaju decu od pet očeva, pa valjda i moji geni zaslužuju kvalitetnu kombinatoriku. No, hajde da se ne lažemo, neki čuvaju genitalije bog te pita zašta, a nekima je zabavno da isprobaju sve što se može i nikakve veze to nema sa polom. Prosto je ljudski.

@ resenje

pre 4 godine

Potpuno ste u pravu. Zena prosecnog izgleda moze da ima 80% muskaraca, ocas posla ce naci nekoga za takve susrete. Muskarac prosecnog izgleda, ako nije bogat, jako tesko. Tako da zene nisu ni svesne koliko su u prednosti u tim igrama.

vazi

pre 4 godine

Zene, ako ste vec budale da se udajete - udajte se zbog para, makar da znate zasto tolerisete muskarca. Skoro svaki hoce da prevari, ne biste verovali. Cast retkim izuzecima, skidam im kapu.
Glupo je sebe hvaliti ali posto sam nadprosecno lepa, gde god se pojavim - obavezno mi se nabacuju i ozenjeni, stariji, mladji. Ma sramota me je da napisem koliko se nisko spustaju zbog lepe zene, u stanju su da sruse celu porodicu. Budale. Bukvalno se ponizavaju, maltene me mole da budem s njima. Jadno, jadno do bola.

Nikad nisam varala - nemam sta da dokazujem. Nakon sto sam videla kako se ponasaju, nemam nameru da se udam nikad, ma cao. Sad ce da mi nalupaju minuse jer oni su svi 'verni i dobri' samo ovde po komentarima, cim nalete na lepu zenu, svako palamudjenje im padne u vodu. Nijedna zena ne moze nikad toliko nisko da se spusti, koliko moze muskarac zbog neke suknje.

Sama

pre 4 godine

Postoji nešto što priroda traži od nas i nešto što traži društvo. Mužjak u muškarcu traži što više ženki za produžetak vrste. Logično jer jedan mužjak može da oplodi više ženki i vrsta se značajno uvećava. Ali ljudski deo u nama i ono što smo socijalizacijom izgradili, kao i potreba za odgajanjem potomstva, traži vernost jednoj partnerki. Zato šarolikost ljudske vrste osciluje između te dve krajnosti.

Milos

pre 4 godine

Samo da javim bivsoj ljubavi ako ikada ovo procita, da uzivam u svemu sto mi je bilo uskraceno u krevetu :) Toliko od mene, nisam prevario ali mi je krivo sto nisam na sve strane braco :))))

neko tamo

pre 4 godine

ako nesto mrzim to je kad mi ona prica price sa posla ,ko je sta kome rekao pa onda odgovor pa tako u nedogled razvlaci se dosadna prica .posao ostaje na poslu ,posao je nuzda ,kuci zelim da imam zabavu .tacka.

Milica

pre 4 godine

Ajde da se razumemo...nekada je olaksanje kada neko prevari.Obicno takve veze ni nisu bile prave.A,agonija je veca kada se zivi sa nekim ko je promiskuitetan.I obicno je to sve povezano od nepostovanja,egoisticnih ispada,ponasanja.
Neki parovi se jednostavno pronadju i ceo zivot su srecni.

Nina

pre 4 godine

Ako hoce da vas prevari, prevarice vas... nema tu neke mudrolije. Nije istina da ne varaju samo oni koji nemaju sa kim, jer to danas ne pije vodu, ne kad dodjes u neke godine... Evo gledam na poslu, velika firma, ne vara samo onaj koji nece, a svi imaju mogucnost, jer (iako sam zensko) moram da primetim da je sve veci broj zena dal isfrustriran, iskompleksiran ili trazi neku potvrdu vrednosti i bukvalno se same nabacuju (sve mahom u braku). Dal zale za mladoscu, dal ih muzevi nerviraju, koji je problem, ne znam, ali tako se ponasaju... ima ih od 27/8 pa do 50 i neke. Muske ne komentarisem jer se takvo ponasalje za njih vezuje pa nema potrebe da posebno naglasavam ali tvrdim da postoje oni koji varaju (i muskarci i zene) i oni koji to ne rade i to nije stvar (ne)mogucnosti nego izbora koji mi svesno pravimo.

Milan

pre 4 godine

Svaka žena ima sposbonost i intuiciju da prepozna ko je vara ili je sklon tome. Ne trebaju njima ovakvi saveti za to. Razlika je u tome da li želi to da prepozna i proceni ili ne. Kada je zaljubljena i jako vezana, možeš joj kameru postaviti da vidi da njen voljeni spava sa drugom, ona će odbiti da veruje i prećutati to, praviti da se nije desilo, lagati sebe da nije tako.

I isto tako kada je dragi više ne privlači i reši da uvrti sebi u glavu da je vara, ili nešto drugo radi loše, ona će u to verovati, sve da čovek drugu nikad ni pogledao nije. Sve je to stvar trenutnih emocija.

Milan

pre 4 godine

Mojoj zeni, koja je posle rodjenja troje dece, postala operisana od seksa, njoj je prilicno svejedno da li cu je negde prevariti.
Bitno je da sam tu za nju i decu kad treba, da izvrsavam sve porodicne obaveze!
Ona je sigurna u sebe i u to da je ja samo mogu fizicki prevariti radi razonode a zna da se nikad ne bih zaljubio sa strane niti bilo cime ugozio brak.
Dakle, kad imas sve u braku osim seksa, kad si sa svim drugim zadovoljan, razonodis se sa strane i mirna backa.

Anja

pre 4 godine

Sve zavisi od osobe i njenih problema, kao i od dogovora koji postoji u paru. Za neke monogamija ne funkcionise, ali to je okej ako se oboje slazu sa tim i zive zivot iskreno i s postovanjem.

Moj ujak je ceo zivot s jednom zenom, nit je zbog toga manje muskarac ili losiji covek. Pravi je otac porodice i uzor svojim sinovima.

S druge strane, moj brat voli da ima zenu kod kuce, koja mu cuva decu i vodi domacnstvo, dok on uvek ima neku sa strabe. Ne znam kakav je i da li je uopste to njihov dogovor, ali tako zive oduvek. Koliko znam moja snaja nema nikog, i ne cini mi se da je srecna.

Nema samo jednog "recepta" za zivot, ali je vazno da oba partnera budu saglasna i da se nikom nista ne radi iza ledja.

punjenalignja

pre 4 godine

Ove priče da ne vara samo ko nema priliku nisu tačne. Svako može da prevari. Postoje i žene i muškarci koji bi spavali sa celom planetom, tako da nije teško pronaći partnera za prevaru. Ja ne varam ženu zbog toga što nisam našao devojku koja bi ćutala. Ne bih da mi propadne brak i da povredim ženu i decu, a ne bih dozvolio ni da me neko ima u šaci i ucenjuje. A što se tiče "simptoma", to je promena ponašanja i navika.

Saška

pre 4 godine

Potpuno se slažem sa komentarima Dekija i Varalice. Nema muškarca koji ne bi prevario samo ako ima priliku i siguran je da neće biti uhvaćen.

foliranti

pre 4 godine

Prvo sami tvrdite da ne varate samo ako nemate priliku a onda trazite da vas biramo iz ljubavi jer nista drugo ne nudite (a ni ljubav ali to se lakse isfolira).
Koje bre ljubavi? Prvo gledas da obezbedis decu i sebe a ljubav ako je ima uz to super ako ne nikom nista. A ona bedna prica biraj nekog ruznog siromasnog kojeg ni jedna nece da se osiguras...ma nemoj pa birajte vi takvu.

.

pre 4 godine

Nema tog frajera koji će odbiti avanturu sa zgodnom ženom gde je potpuno zaštićen pa da je oženjen/u vezi ne znam koliko dobro.
(Varalica, 19. jul 2019 10:33)

Nije tako. Ako je (normalan) čovek ispunjen, zbog čega bi varao?

Rešenje

pre 4 godine

Potpuno je tačno da mškarci varaju uvek kada mogu, potpuno je besmisleno verovati da vas neće prevariti koliko god da se trudite. Rešenje je otvorena veza. Ali onda se trudite da izgledate što bolje, kao žena vi ćete za otvorenu vezu naći mnogo više i mnogo lakše partnere nego on, pa kada budete vikendom odlazile a on sedeo kući jer još ivek ništa nije uspeo (da se ne lažemo teško oni nalaze devojke za tako opušten i otvoren način viđanja), kada uvidi da ga ta otvorenost košta možda toliko da izgubi ženu koju voli,da ona dobija mnogo više nego on, moliće vas da nema viđanja sa strane i neće mu na pamet pasti da vas vara. Naravno ovo radi samo ako ste žena koja je nezavisna i izgleda dobro.

Hana

pre 4 godine

Nema pravila. Neko će se ponašati kao skot prema ženi dok je vara, a neko će joj skidati zvezde sa neba. Neko se jednostavno neće promeniti. A neko jednostavno, nije takav i ne radi to.

Varalica

pre 4 godine

Muškarci su takvi slabići i tako lako padaju na samouverene žene, treba prihvatiti činjenicu da su verni samo oni koji ne mogu da odvoje sa strane dobru ribu. Nema tog frajera koji će odbiti avanturu sa zgodnom ženom gde je potpuno zaštićen pa da je oženjen/u vezi ne znam koliko dobro.

Deki

pre 4 godine

Nema tu sta puno da se analizira. Muskarci bi cak i kad vole i kad je sve odlicno prevarili ako su sigurni da nece biti uhvaceni. Zasto? Ne znam, ima nesto idiotsko u muskarcu da stalno juri zene.

Hana

pre 4 godine

Nema pravila. Neko će se ponašati kao skot prema ženi dok je vara, a neko će joj skidati zvezde sa neba. Neko se jednostavno neće promeniti. A neko jednostavno, nije takav i ne radi to.

Nina

pre 4 godine

Ako hoce da vas prevari, prevarice vas... nema tu neke mudrolije. Nije istina da ne varaju samo oni koji nemaju sa kim, jer to danas ne pije vodu, ne kad dodjes u neke godine... Evo gledam na poslu, velika firma, ne vara samo onaj koji nece, a svi imaju mogucnost, jer (iako sam zensko) moram da primetim da je sve veci broj zena dal isfrustriran, iskompleksiran ili trazi neku potvrdu vrednosti i bukvalno se same nabacuju (sve mahom u braku). Dal zale za mladoscu, dal ih muzevi nerviraju, koji je problem, ne znam, ali tako se ponasaju... ima ih od 27/8 pa do 50 i neke. Muske ne komentarisem jer se takvo ponasalje za njih vezuje pa nema potrebe da posebno naglasavam ali tvrdim da postoje oni koji varaju (i muskarci i zene) i oni koji to ne rade i to nije stvar (ne)mogucnosti nego izbora koji mi svesno pravimo.

lepotan

pre 4 godine

Prijatelji me se iz sale odricu svakog dana jer ne koristim to sto mi se zene stalno nabacuju, prijateljice misle da imam 2,3 zene istovremeno ali ih lazem. Poznanici misle da sam gej dok bi poznanice uglavnom da me bolje upoznaju. Istina je da nikad nijednu devojku u zivotu nisam prevario. Odrastao sam sa dve starije sestre i mislim da su me one nesvesno naucile da se prema zenama ophodim sa postovanjem i sa pravim emocijama. Bez lazi i prevara. I sta cemo sada strucnjaci, ne uklapam se u vase teorije. Kako to pozeljan muskarac a ne vara?! A da mora da sam gej ili se lazno predstavljam, ustvari sam zena... ako vam je tako lakse ok. Moje srce ima mesta samo za jednu osobu i njeno za mene. Ja sam tako srecan, zadovoljan i tako volim.

Deki

pre 4 godine

Nema tu sta puno da se analizira. Muskarci bi cak i kad vole i kad je sve odlicno prevarili ako su sigurni da nece biti uhvaceni. Zasto? Ne znam, ima nesto idiotsko u muskarcu da stalno juri zene.

.

pre 4 godine

Nema tog frajera koji će odbiti avanturu sa zgodnom ženom gde je potpuno zaštićen pa da je oženjen/u vezi ne znam koliko dobro.
(Varalica, 19. jul 2019 10:33)

Nije tako. Ako je (normalan) čovek ispunjen, zbog čega bi varao?

nem' preCednika

pre 4 godine

zbog ovog "ok" skontah da varam zenu, samo jos da skontam sa kim, salu na stranu, nemojte svadjati ljude, shvatice neka zena clanak ozbiljno...

vazi

pre 4 godine

Zene, ako ste vec budale da se udajete - udajte se zbog para, makar da znate zasto tolerisete muskarca. Skoro svaki hoce da prevari, ne biste verovali. Cast retkim izuzecima, skidam im kapu.
Glupo je sebe hvaliti ali posto sam nadprosecno lepa, gde god se pojavim - obavezno mi se nabacuju i ozenjeni, stariji, mladji. Ma sramota me je da napisem koliko se nisko spustaju zbog lepe zene, u stanju su da sruse celu porodicu. Budale. Bukvalno se ponizavaju, maltene me mole da budem s njima. Jadno, jadno do bola.

Nikad nisam varala - nemam sta da dokazujem. Nakon sto sam videla kako se ponasaju, nemam nameru da se udam nikad, ma cao. Sad ce da mi nalupaju minuse jer oni su svi 'verni i dobri' samo ovde po komentarima, cim nalete na lepu zenu, svako palamudjenje im padne u vodu. Nijedna zena ne moze nikad toliko nisko da se spusti, koliko moze muskarac zbog neke suknje.

neko tamo

pre 4 godine

ako nesto mrzim to je kad mi ona prica price sa posla ,ko je sta kome rekao pa onda odgovor pa tako u nedogled razvlaci se dosadna prica .posao ostaje na poslu ,posao je nuzda ,kuci zelim da imam zabavu .tacka.

@ resenje

pre 4 godine

Potpuno ste u pravu. Zena prosecnog izgleda moze da ima 80% muskaraca, ocas posla ce naci nekoga za takve susrete. Muskarac prosecnog izgleda, ako nije bogat, jako tesko. Tako da zene nisu ni svesne koliko su u prednosti u tim igrama.

Varalica

pre 4 godine

Muškarci su takvi slabići i tako lako padaju na samouverene žene, treba prihvatiti činjenicu da su verni samo oni koji ne mogu da odvoje sa strane dobru ribu. Nema tog frajera koji će odbiti avanturu sa zgodnom ženom gde je potpuno zaštićen pa da je oženjen/u vezi ne znam koliko dobro.

Milos

pre 4 godine

Samo da javim bivsoj ljubavi ako ikada ovo procita, da uzivam u svemu sto mi je bilo uskraceno u krevetu :) Toliko od mene, nisam prevario ali mi je krivo sto nisam na sve strane braco :))))

MGTOW

pre 4 godine

Што да варам? Ако ми се деси да пожелим да преварим тренутну партнерку, то значи да не треба више да будемо заједно. Према томе, у том тренутку је све готово. Раскидам везу и тражим следећу.

Е сад, наравно, све то постаје много компликованије ако је у питању брак и ако су ту и деца - али о томе ћу да бринем кад и ако уопште буде дошло до тога.

Са друге стране, отворена веза и отворен брак су највеће глупости на свету. Наравно да ће у таквој ситуацији жена много лакше наћи партнере него мушкарац партнерке.

Али уколико стварно почне отворен брак и мушкарац седи код куће а жена иде у провод, онда ту треба један добар развод, јер ту онда више немаш шта да изгубиш - јер не губиш жену која те воли. Да те воли, не би била са другима. Нека воли њих. Сваког по заслузи.

Уколико жена предложи отворену везу или брак, треба је оставити на лицу места, јер је врло вероватно већ починила превару. Ту онда више није битно чак ни ако су ту деца, јер деца не треба да одрастају у породици која није породица, где отац и мајка лажу и варају једно друго. Ако одрасту у таквој породици, биће већи болесници од својих родитеља.

Мислите о томе.

Hhhj

pre 4 godine

Jao, ali najviše volim ove što kažu da je "muškarcima prirodno da oplode što više žena". Što onda ženama ne bi bilo prirodno da imaju decu od pet očeva, pa valjda i moji geni zaslužuju kvalitetnu kombinatoriku. No, hajde da se ne lažemo, neki čuvaju genitalije bog te pita zašta, a nekima je zabavno da isprobaju sve što se može i nikakve veze to nema sa polom. Prosto je ljudski.

Milan

pre 4 godine

Svaka žena ima sposbonost i intuiciju da prepozna ko je vara ili je sklon tome. Ne trebaju njima ovakvi saveti za to. Razlika je u tome da li želi to da prepozna i proceni ili ne. Kada je zaljubljena i jako vezana, možeš joj kameru postaviti da vidi da njen voljeni spava sa drugom, ona će odbiti da veruje i prećutati to, praviti da se nije desilo, lagati sebe da nije tako.

I isto tako kada je dragi više ne privlači i reši da uvrti sebi u glavu da je vara, ili nešto drugo radi loše, ona će u to verovati, sve da čovek drugu nikad ni pogledao nije. Sve je to stvar trenutnih emocija.

Milica

pre 4 godine

Ajde da se razumemo...nekada je olaksanje kada neko prevari.Obicno takve veze ni nisu bile prave.A,agonija je veca kada se zivi sa nekim ko je promiskuitetan.I obicno je to sve povezano od nepostovanja,egoisticnih ispada,ponasanja.
Neki parovi se jednostavno pronadju i ceo zivot su srecni.

foliranti

pre 4 godine

Prvo sami tvrdite da ne varate samo ako nemate priliku a onda trazite da vas biramo iz ljubavi jer nista drugo ne nudite (a ni ljubav ali to se lakse isfolira).
Koje bre ljubavi? Prvo gledas da obezbedis decu i sebe a ljubav ako je ima uz to super ako ne nikom nista. A ona bedna prica biraj nekog ruznog siromasnog kojeg ni jedna nece da se osiguras...ma nemoj pa birajte vi takvu.

Anja

pre 4 godine

Sve zavisi od osobe i njenih problema, kao i od dogovora koji postoji u paru. Za neke monogamija ne funkcionise, ali to je okej ako se oboje slazu sa tim i zive zivot iskreno i s postovanjem.

Moj ujak je ceo zivot s jednom zenom, nit je zbog toga manje muskarac ili losiji covek. Pravi je otac porodice i uzor svojim sinovima.

S druge strane, moj brat voli da ima zenu kod kuce, koja mu cuva decu i vodi domacnstvo, dok on uvek ima neku sa strabe. Ne znam kakav je i da li je uopste to njihov dogovor, ali tako zive oduvek. Koliko znam moja snaja nema nikog, i ne cini mi se da je srecna.

Nema samo jednog "recepta" za zivot, ali je vazno da oba partnera budu saglasna i da se nikom nista ne radi iza ledja.

punjenalignja

pre 4 godine

Ove priče da ne vara samo ko nema priliku nisu tačne. Svako može da prevari. Postoje i žene i muškarci koji bi spavali sa celom planetom, tako da nije teško pronaći partnera za prevaru. Ja ne varam ženu zbog toga što nisam našao devojku koja bi ćutala. Ne bih da mi propadne brak i da povredim ženu i decu, a ne bih dozvolio ni da me neko ima u šaci i ucenjuje. A što se tiče "simptoma", to je promena ponašanja i navika.

Sama

pre 4 godine

Postoji nešto što priroda traži od nas i nešto što traži društvo. Mužjak u muškarcu traži što više ženki za produžetak vrste. Logično jer jedan mužjak može da oplodi više ženki i vrsta se značajno uvećava. Ali ljudski deo u nama i ono što smo socijalizacijom izgradili, kao i potreba za odgajanjem potomstva, traži vernost jednoj partnerki. Zato šarolikost ljudske vrste osciluje između te dve krajnosti.

Milan

pre 4 godine

Mojoj zeni, koja je posle rodjenja troje dece, postala operisana od seksa, njoj je prilicno svejedno da li cu je negde prevariti.
Bitno je da sam tu za nju i decu kad treba, da izvrsavam sve porodicne obaveze!
Ona je sigurna u sebe i u to da je ja samo mogu fizicki prevariti radi razonode a zna da se nikad ne bih zaljubio sa strane niti bilo cime ugozio brak.
Dakle, kad imas sve u braku osim seksa, kad si sa svim drugim zadovoljan, razonodis se sa strane i mirna backa.

X

pre 4 godine

Zene, a i muskarci, shvatite, sta je za jedn(u)og prosek, lose, to je za drug(u)og blago. Veze to nema sa fizickim izgledom. Po mom fizickom izgledu, ja bi trebalo da sam jos uvek nevin. Ako i nisam frajer da odvajam ribe, mogu to da platim kad god pozelim. A i negde je postenije jer se ne vezujete emotivno. Ali nisam, niti planiram. Pozrtvovan sam muz, otac i lomim se za svoju porodicu. U svakom slucaju sam siguran da u mom okruzenju postoji bar jedna koja bi jedva docekala da me preuzme od danasnje supruge kad bi se razveli i da joj bar jos 3 zavide na njenom " nefrajeru ". Vidi se to. Od gledanja lepih zena i komentara sa muskim drustvom nisam dalje isao, niti bih. Takodje, niko od mojih prijatelja ne vara svoje zene i devojke tako da bi mozda trebalo da se zapitate sa kim se druzite i kakvog su karaktera vama bliski ljudi, jer slican se slicnom raduje.

Rešenje

pre 4 godine

Potpuno je tačno da mškarci varaju uvek kada mogu, potpuno je besmisleno verovati da vas neće prevariti koliko god da se trudite. Rešenje je otvorena veza. Ali onda se trudite da izgledate što bolje, kao žena vi ćete za otvorenu vezu naći mnogo više i mnogo lakše partnere nego on, pa kada budete vikendom odlazile a on sedeo kući jer još ivek ništa nije uspeo (da se ne lažemo teško oni nalaze devojke za tako opušten i otvoren način viđanja), kada uvidi da ga ta otvorenost košta možda toliko da izgubi ženu koju voli,da ona dobija mnogo više nego on, moliće vas da nema viđanja sa strane i neće mu na pamet pasti da vas vara. Naravno ovo radi samo ako ste žena koja je nezavisna i izgleda dobro.

sharp

pre 4 godine

Kad Anjelica sa sajtova za odrasle moze u svome poslu da ima samo onog jednog momka sa kojim radi sve, svaki snimak, onda svi mozete biti verni. Ne šalim se.

Saška

pre 4 godine

Potpuno se slažem sa komentarima Dekija i Varalice. Nema muškarca koji ne bi prevario samo ako ima priliku i siguran je da neće biti uhvaćen.

Dana

pre 4 godine

Varaju mnogi, i žene i muškarci, to je stvar izbora. Ja lično ne varam i osudjujem one koji varaju a u funkcionalnom su braku, jer smatram da su čisti egoisti.

Kiki

pre 4 godine

Muškarci ne jure žene, nego budu da onom koja njih odabere. Popriličan broj njih bira neku koja će da rinta po kući, bavi se decom, ne liči ni na šta, njeni imaju novca, sigurica mu je. On,ako dobro izgleda, živeće još jedan život pun strasti, ljubavi i seksa, a kući odlazi da se odmori i naspava. Tako to ide, ako neka zacrta da bude sa vašim mužem, biće i tu nema pomoći. Neka iznad je napisala da se pametne udaju zbog para, nikako iz ljubavi. Ljubav može nestati u danu, a materijalno baš i ne.

Chiquita

pre 4 godine

Ajmo kako da se prepoznaju lažljivice :).. Šta ste se okomili samo na muškarce, i žene varaju :). Da, žensko sam i ne varam ali mi je super da čitam vaše komentare, zabavni ste ;)

Varalica

pre 4 godine

Muškarci su takvi slabići i tako lako padaju na samouverene žene, treba prihvatiti činjenicu da su verni samo oni koji ne mogu da odvoje sa strane dobru ribu. Nema tog frajera koji će odbiti avanturu sa zgodnom ženom gde je potpuno zaštićen pa da je oženjen/u vezi ne znam koliko dobro.

Milan

pre 4 godine

Mojoj zeni, koja je posle rodjenja troje dece, postala operisana od seksa, njoj je prilicno svejedno da li cu je negde prevariti.
Bitno je da sam tu za nju i decu kad treba, da izvrsavam sve porodicne obaveze!
Ona je sigurna u sebe i u to da je ja samo mogu fizicki prevariti radi razonode a zna da se nikad ne bih zaljubio sa strane niti bilo cime ugozio brak.
Dakle, kad imas sve u braku osim seksa, kad si sa svim drugim zadovoljan, razonodis se sa strane i mirna backa.

Deki

pre 4 godine

Nema tu sta puno da se analizira. Muskarci bi cak i kad vole i kad je sve odlicno prevarili ako su sigurni da nece biti uhvaceni. Zasto? Ne znam, ima nesto idiotsko u muskarcu da stalno juri zene.

Rešenje

pre 4 godine

Potpuno je tačno da mškarci varaju uvek kada mogu, potpuno je besmisleno verovati da vas neće prevariti koliko god da se trudite. Rešenje je otvorena veza. Ali onda se trudite da izgledate što bolje, kao žena vi ćete za otvorenu vezu naći mnogo više i mnogo lakše partnere nego on, pa kada budete vikendom odlazile a on sedeo kući jer još ivek ništa nije uspeo (da se ne lažemo teško oni nalaze devojke za tako opušten i otvoren način viđanja), kada uvidi da ga ta otvorenost košta možda toliko da izgubi ženu koju voli,da ona dobija mnogo više nego on, moliće vas da nema viđanja sa strane i neće mu na pamet pasti da vas vara. Naravno ovo radi samo ako ste žena koja je nezavisna i izgleda dobro.

Saška

pre 4 godine

Potpuno se slažem sa komentarima Dekija i Varalice. Nema muškarca koji ne bi prevario samo ako ima priliku i siguran je da neće biti uhvaćen.

Sama

pre 4 godine

Postoji nešto što priroda traži od nas i nešto što traži društvo. Mužjak u muškarcu traži što više ženki za produžetak vrste. Logično jer jedan mužjak može da oplodi više ženki i vrsta se značajno uvećava. Ali ljudski deo u nama i ono što smo socijalizacijom izgradili, kao i potreba za odgajanjem potomstva, traži vernost jednoj partnerki. Zato šarolikost ljudske vrste osciluje između te dve krajnosti.

vazi

pre 4 godine

Zene, ako ste vec budale da se udajete - udajte se zbog para, makar da znate zasto tolerisete muskarca. Skoro svaki hoce da prevari, ne biste verovali. Cast retkim izuzecima, skidam im kapu.
Glupo je sebe hvaliti ali posto sam nadprosecno lepa, gde god se pojavim - obavezno mi se nabacuju i ozenjeni, stariji, mladji. Ma sramota me je da napisem koliko se nisko spustaju zbog lepe zene, u stanju su da sruse celu porodicu. Budale. Bukvalno se ponizavaju, maltene me mole da budem s njima. Jadno, jadno do bola.

Nikad nisam varala - nemam sta da dokazujem. Nakon sto sam videla kako se ponasaju, nemam nameru da se udam nikad, ma cao. Sad ce da mi nalupaju minuse jer oni su svi 'verni i dobri' samo ovde po komentarima, cim nalete na lepu zenu, svako palamudjenje im padne u vodu. Nijedna zena ne moze nikad toliko nisko da se spusti, koliko moze muskarac zbog neke suknje.

Milos

pre 4 godine

Samo da javim bivsoj ljubavi ako ikada ovo procita, da uzivam u svemu sto mi je bilo uskraceno u krevetu :) Toliko od mene, nisam prevario ali mi je krivo sto nisam na sve strane braco :))))

MGTOW

pre 4 godine

Што да варам? Ако ми се деси да пожелим да преварим тренутну партнерку, то значи да не треба више да будемо заједно. Према томе, у том тренутку је све готово. Раскидам везу и тражим следећу.

Е сад, наравно, све то постаје много компликованије ако је у питању брак и ако су ту и деца - али о томе ћу да бринем кад и ако уопште буде дошло до тога.

Са друге стране, отворена веза и отворен брак су највеће глупости на свету. Наравно да ће у таквој ситуацији жена много лакше наћи партнере него мушкарац партнерке.

Али уколико стварно почне отворен брак и мушкарац седи код куће а жена иде у провод, онда ту треба један добар развод, јер ту онда више немаш шта да изгубиш - јер не губиш жену која те воли. Да те воли, не би била са другима. Нека воли њих. Сваког по заслузи.

Уколико жена предложи отворену везу или брак, треба је оставити на лицу места, јер је врло вероватно већ починила превару. Ту онда више није битно чак ни ако су ту деца, јер деца не треба да одрастају у породици која није породица, где отац и мајка лажу и варају једно друго. Ако одрасту у таквој породици, биће већи болесници од својих родитеља.

Мислите о томе.

lepotan

pre 4 godine

Prijatelji me se iz sale odricu svakog dana jer ne koristim to sto mi se zene stalno nabacuju, prijateljice misle da imam 2,3 zene istovremeno ali ih lazem. Poznanici misle da sam gej dok bi poznanice uglavnom da me bolje upoznaju. Istina je da nikad nijednu devojku u zivotu nisam prevario. Odrastao sam sa dve starije sestre i mislim da su me one nesvesno naucile da se prema zenama ophodim sa postovanjem i sa pravim emocijama. Bez lazi i prevara. I sta cemo sada strucnjaci, ne uklapam se u vase teorije. Kako to pozeljan muskarac a ne vara?! A da mora da sam gej ili se lazno predstavljam, ustvari sam zena... ako vam je tako lakse ok. Moje srce ima mesta samo za jednu osobu i njeno za mene. Ja sam tako srecan, zadovoljan i tako volim.

punjenalignja

pre 4 godine

Ove priče da ne vara samo ko nema priliku nisu tačne. Svako može da prevari. Postoje i žene i muškarci koji bi spavali sa celom planetom, tako da nije teško pronaći partnera za prevaru. Ja ne varam ženu zbog toga što nisam našao devojku koja bi ćutala. Ne bih da mi propadne brak i da povredim ženu i decu, a ne bih dozvolio ni da me neko ima u šaci i ucenjuje. A što se tiče "simptoma", to je promena ponašanja i navika.

Kiki

pre 4 godine

Muškarci ne jure žene, nego budu da onom koja njih odabere. Popriličan broj njih bira neku koja će da rinta po kući, bavi se decom, ne liči ni na šta, njeni imaju novca, sigurica mu je. On,ako dobro izgleda, živeće još jedan život pun strasti, ljubavi i seksa, a kući odlazi da se odmori i naspava. Tako to ide, ako neka zacrta da bude sa vašim mužem, biće i tu nema pomoći. Neka iznad je napisala da se pametne udaju zbog para, nikako iz ljubavi. Ljubav može nestati u danu, a materijalno baš i ne.

.

pre 4 godine

Nema tog frajera koji će odbiti avanturu sa zgodnom ženom gde je potpuno zaštićen pa da je oženjen/u vezi ne znam koliko dobro.
(Varalica, 19. jul 2019 10:33)

Nije tako. Ako je (normalan) čovek ispunjen, zbog čega bi varao?

Milan

pre 4 godine

Svaka žena ima sposbonost i intuiciju da prepozna ko je vara ili je sklon tome. Ne trebaju njima ovakvi saveti za to. Razlika je u tome da li želi to da prepozna i proceni ili ne. Kada je zaljubljena i jako vezana, možeš joj kameru postaviti da vidi da njen voljeni spava sa drugom, ona će odbiti da veruje i prećutati to, praviti da se nije desilo, lagati sebe da nije tako.

I isto tako kada je dragi više ne privlači i reši da uvrti sebi u glavu da je vara, ili nešto drugo radi loše, ona će u to verovati, sve da čovek drugu nikad ni pogledao nije. Sve je to stvar trenutnih emocija.

neko tamo

pre 4 godine

ako nesto mrzim to je kad mi ona prica price sa posla ,ko je sta kome rekao pa onda odgovor pa tako u nedogled razvlaci se dosadna prica .posao ostaje na poslu ,posao je nuzda ,kuci zelim da imam zabavu .tacka.

foliranti

pre 4 godine

Prvo sami tvrdite da ne varate samo ako nemate priliku a onda trazite da vas biramo iz ljubavi jer nista drugo ne nudite (a ni ljubav ali to se lakse isfolira).
Koje bre ljubavi? Prvo gledas da obezbedis decu i sebe a ljubav ako je ima uz to super ako ne nikom nista. A ona bedna prica biraj nekog ruznog siromasnog kojeg ni jedna nece da se osiguras...ma nemoj pa birajte vi takvu.

@ resenje

pre 4 godine

Potpuno ste u pravu. Zena prosecnog izgleda moze da ima 80% muskaraca, ocas posla ce naci nekoga za takve susrete. Muskarac prosecnog izgleda, ako nije bogat, jako tesko. Tako da zene nisu ni svesne koliko su u prednosti u tim igrama.

Chiquita

pre 4 godine

Ajmo kako da se prepoznaju lažljivice :).. Šta ste se okomili samo na muškarce, i žene varaju :). Da, žensko sam i ne varam ali mi je super da čitam vaše komentare, zabavni ste ;)

Hhhj

pre 4 godine

Jao, ali najviše volim ove što kažu da je "muškarcima prirodno da oplode što više žena". Što onda ženama ne bi bilo prirodno da imaju decu od pet očeva, pa valjda i moji geni zaslužuju kvalitetnu kombinatoriku. No, hajde da se ne lažemo, neki čuvaju genitalije bog te pita zašta, a nekima je zabavno da isprobaju sve što se može i nikakve veze to nema sa polom. Prosto je ljudski.

sharp

pre 4 godine

Kad Anjelica sa sajtova za odrasle moze u svome poslu da ima samo onog jednog momka sa kojim radi sve, svaki snimak, onda svi mozete biti verni. Ne šalim se.

Hana

pre 4 godine

Nema pravila. Neko će se ponašati kao skot prema ženi dok je vara, a neko će joj skidati zvezde sa neba. Neko se jednostavno neće promeniti. A neko jednostavno, nije takav i ne radi to.

Anja

pre 4 godine

Sve zavisi od osobe i njenih problema, kao i od dogovora koji postoji u paru. Za neke monogamija ne funkcionise, ali to je okej ako se oboje slazu sa tim i zive zivot iskreno i s postovanjem.

Moj ujak je ceo zivot s jednom zenom, nit je zbog toga manje muskarac ili losiji covek. Pravi je otac porodice i uzor svojim sinovima.

S druge strane, moj brat voli da ima zenu kod kuce, koja mu cuva decu i vodi domacnstvo, dok on uvek ima neku sa strabe. Ne znam kakav je i da li je uopste to njihov dogovor, ali tako zive oduvek. Koliko znam moja snaja nema nikog, i ne cini mi se da je srecna.

Nema samo jednog "recepta" za zivot, ali je vazno da oba partnera budu saglasna i da se nikom nista ne radi iza ledja.

X

pre 4 godine

Zene, a i muskarci, shvatite, sta je za jedn(u)og prosek, lose, to je za drug(u)og blago. Veze to nema sa fizickim izgledom. Po mom fizickom izgledu, ja bi trebalo da sam jos uvek nevin. Ako i nisam frajer da odvajam ribe, mogu to da platim kad god pozelim. A i negde je postenije jer se ne vezujete emotivno. Ali nisam, niti planiram. Pozrtvovan sam muz, otac i lomim se za svoju porodicu. U svakom slucaju sam siguran da u mom okruzenju postoji bar jedna koja bi jedva docekala da me preuzme od danasnje supruge kad bi se razveli i da joj bar jos 3 zavide na njenom " nefrajeru ". Vidi se to. Od gledanja lepih zena i komentara sa muskim drustvom nisam dalje isao, niti bih. Takodje, niko od mojih prijatelja ne vara svoje zene i devojke tako da bi mozda trebalo da se zapitate sa kim se druzite i kakvog su karaktera vama bliski ljudi, jer slican se slicnom raduje.

Nina

pre 4 godine

Ako hoce da vas prevari, prevarice vas... nema tu neke mudrolije. Nije istina da ne varaju samo oni koji nemaju sa kim, jer to danas ne pije vodu, ne kad dodjes u neke godine... Evo gledam na poslu, velika firma, ne vara samo onaj koji nece, a svi imaju mogucnost, jer (iako sam zensko) moram da primetim da je sve veci broj zena dal isfrustriran, iskompleksiran ili trazi neku potvrdu vrednosti i bukvalno se same nabacuju (sve mahom u braku). Dal zale za mladoscu, dal ih muzevi nerviraju, koji je problem, ne znam, ali tako se ponasaju... ima ih od 27/8 pa do 50 i neke. Muske ne komentarisem jer se takvo ponasalje za njih vezuje pa nema potrebe da posebno naglasavam ali tvrdim da postoje oni koji varaju (i muskarci i zene) i oni koji to ne rade i to nije stvar (ne)mogucnosti nego izbora koji mi svesno pravimo.

nem' preCednika

pre 4 godine

zbog ovog "ok" skontah da varam zenu, samo jos da skontam sa kim, salu na stranu, nemojte svadjati ljude, shvatice neka zena clanak ozbiljno...

Milica

pre 4 godine

Ajde da se razumemo...nekada je olaksanje kada neko prevari.Obicno takve veze ni nisu bile prave.A,agonija je veca kada se zivi sa nekim ko je promiskuitetan.I obicno je to sve povezano od nepostovanja,egoisticnih ispada,ponasanja.
Neki parovi se jednostavno pronadju i ceo zivot su srecni.

Dana

pre 4 godine

Varaju mnogi, i žene i muškarci, to je stvar izbora. Ja lično ne varam i osudjujem one koji varaju a u funkcionalnom su braku, jer smatram da su čisti egoisti.