Prepoznajte na vreme "serijske varalice" VIDEO

Prevara nije retka pojava u vezi i braku, posebno leti.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @ne zanosite se
  Prva žena - brak da se udovolji roditeljima. Druga je ljubav. Bila mi je ljubavnica, a ljubav je ostala i kod nemanja para i kod računa. Ne znam d ali nisi doživeo da te neko voli i da voliš ja sam jedva čekao da budem slobodan i da ona može biti moja pred celim svetom. Seks i danas fantastičan, u stomaku uzbuđenje, ma sve još i bolje. Kako me ona gleda tako me ne gleda nijedna. Obožavam je.
   (Žile, 8. avgust 2019 22:19)

  # Link komentara

 2. Hajde, devojke, kada ode sa drugom, sigurno nije bio samo seks - okliznuo se i upao u nju. Kao što je muvao vas, tako (a možda još i lepše) muva i nju, čini sve da se oseti najposebnijom na svetu. Devojka/žena mu pere veš i čuva decu, on voli i ljubi i uživa, kupuje poklone, vodi na bitna mesta, ima fantastičan seks. Kod kuće vas odradi ako treba, još uvek napaljen na tu drugu.
  Koja od vas pristaje na to da bude varana i, pobogu, zašto???
   (Anabel, 8. avgust 2019 19:10)

  # Link komentara

 3. Patetika...
   (siki, 8. avgust 2019 15:10)

  # Link komentara

 4. Ljubav sa ljubavnicom ili ljubavnikom prestaje onog momenta ako i kada se to dvoje odluce da i zvanicno budu zajedno. Skinite veo tajni i iz toga proizaslog uzbudjenja, adrenalina,serotonina i .....tu je kraj. Prvi zajednicki racuni,prvi nedostatak novca,prve dosadne obaveze svakodnevnog zivota,vucaranje njegove ili vase djece...i eto kraja caroliji. Ne zanosite se pricom o ljubavi,to je nesto sasvim drugo.
   (ne zanosite se, 8. avgust 2019 12:12)

  # Link komentara

 5. Posle prevare nema ni braka ni veze. Možete se batrgati i ostati zbog dece ali ste prazni, nevoljeni, neželjeni i izdani. Ko hoće da živi na taj način, samo napred. Ne zaluđujte se da neko ne voli tog drugog (i muško i žensko), da ne voli i da mu to ne znači više nego da ima vas, bio bi sa vama. Da li na početku ili na kraju, svejedno je. Ponoviće se, kako da neće. Svaki put kada vas pipne i pogleda, veeovatno žali što nemate toliko samopoštovanja, i želi da je tu onaj drugi.
  Ima ljudi koji žele da zadrže savršenu sliku sebe i svoje veze (iza leđa ih svi ismevaju), koji žele da zadrže partnera koji je lep, uspešan, bogat, zgodan, nikad vipe neće naći takvog a cene tu neku osobinu i nemaju je sami.
  Posle prevare je sve gotovo... Gotovo je i pre prevare, i svi ste znali, čak i oni koji govore da nisu znali.
   (Lilu, 7. avgust 2019 23:19)

  # Link komentara

 6. ONAJ osecaj u stomaku koji govori da nesto nije u redu...je nepogresiv. Nikad ne gurati intuiciju pod tepih.
   (sun1, 7. avgust 2019 22:47)

  # Link komentara

 7. Godinama (9) sam varao jer sam zavoleo drugu a nisam mogao da se razvedem, tj žena nije htela, roditelji bili na njenoj strani. Posle tog prekida, opet mi se desila ljubav koja traje tri godine. Nikakva telesnost ni slične gluposti, ni nešto novo, nego ljubav. Svaka njima dvema čast što su bile sa mnom i vole(le) u takvoj situaciji.
   (Kale, 7. avgust 2019 20:04)

  # Link komentara

 8. Žene varaju 10x više, dokazano.
   (lol, 7. avgust 2019 13:04)

  # Link komentara