Ovo su načini da se ponovo zaljubite u svog partnera

I dok se većina bajki završava rečima "živeli su srećno do kraja života", parovi koji su dugo zajedno znaju da u stvarnom životu to baš i nije tako.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Nisam luda da se ponovo zaljubim u svog partnera! Jednom je bilo i previse,evo i dan danas skupo placam tu glupost.
   (i kad bi htjela, ne bih mogla, 10. decembar 2019 19:36)

  # Link komentara

 2. Ja sam u moju ženu zaljubljen, i ona je u mene, ali nema seksa. Jurcamo oko deteta, obaveza, smejemo se, pričamo mnogo, obradujemo se svako jutro kad se ugledamo, ali nema odnosa. Kao divni prijatelji/cimeri. Al šta sad.
  (Stojko, 10. decembar 2019 09:41)

  # Link komentara

 3. Za sve ovo je potrebno da imate razumnog i emotivno zrelog partnera. Moja bivsa se fokusirala samo na probleme i stalno negodovala čak i zbog trivijalnih stvari. Nije znala normalno da komunicira i stalno je mislila da je jedino ona u pravu. Stalno mi je prebacivala zbog nekih stvari a te iste stvari je i ona radila. Nije cenila nista sto sam radio. Zao mi je izgubljenog vremena. Ljudi, gledajte da nadjete nekog ko je sto slicniji vama. To ce vam povecati sanse da vam veza ili brak uspeju.
  (samac, 10. decembar 2019 09:23)

  # Link komentara

 4. Aman vise sa ovakvim tekstovima . Kad mozete dovatite se kad klinci nisu tu ako niste previse umorni od posla i to je to . Opet da se zaljubite u svog parnera ., ma jeste posle x godine braka . Jedino sto je sex bolji posle tolikog vremena u braku , sad se i ujedamo ;)
   (kladzom do bola, 10. decembar 2019 09:23)

  # Link komentara

 5. Što bi uopšte ovo radili? Raziđete se i nađete novog partnera. Ili budete sami. Ko šta već voli.
   (siki, 10. decembar 2019 08:48)

  # Link komentara

 6. Kad crkne, crklo je.
  (Jablan, 10. decembar 2019 06:45)

  # Link komentara

 7. Muškarcu se nije teško po sto puta zaljubiti u jednu devojku rekao bih. Njegove oči mogu vam na to ukazati ako vidite da ima širok dijapazon modaliteta pogleda u interakciji sa vama, a to se kreće od strogog probojnog pogleda, preko vrlo okruglog i krupnog upijajućeg pogleda, pa sve do dalekosežnog nedodirljivog pogleda u stranu i daljinu sa mentalnim stavom koji budno osluškuje treptaje vašeg bica odašiljuci poruku da je vrlo prisutan i responsivan. Problem može nastati samo u vama, ukoliko vi periferiju smatrate centrom odnosa. U tom slucaju muškarac će shvatiti da nema sa kim da bude ono što jeste iako ste vi tu, a vasa percepcija odnosa dovešće do toga da ce neke sitnice koje su potpune dislocirane od suštine odnosa biti predmet fokusa, sto zaslužuje po odredjenom gledištu koje smatram ispravnim, potpuno pežorativno ophodjenje.
  (Friža, 9. decembar 2019 23:49)

  # Link komentara

 8. Ovo mora da je pisao neki Megatrend lajf kouč.
   (profesor, 9. decembar 2019 23:29)

  # Link komentara

 9. Ja sa devojkom idem u Pariz za Novu godinu da osvezimo vezu. Samo nas dve.
  (Ana, 9. decembar 2019 22:11)

  # Link komentara

 10. Ja podstičem partnerov rast. Ona godinama samo traži, a ja je samo "zalivam" parama! Kažete da postavimo zajednički cilj, npr da isplaniramo putovanje. Probao sam. Ja joj predložio planinski turizam, ali ona hoće u Dubai!
  (mile, 9. decembar 2019 22:09)

  # Link komentara