Budi bolja, budi bolje

Vreme je za novi ritual: Zašto je popodnevna kafa mnogo bolja od jutarnje?

Ništa nas bolje ne razbudi ujutru od šolje dobre i jake kafe.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. jednom pijem ujutru posle dorucka domacu punu solju nekad popijem u podne espreso nekad ne..ali bez domace jedne ne mogu da zivim
   (ldjidji, 29. decembar 2019 23:32)

  # Link komentara

 2. Ja ujutru volim lagano "poletanje" bez stresa (vlastiti sam šef i retko nekuda baš žurim rano, ako da, to je više zbog porodice, nego zbog posla :) ), pa je za to idealna velika šolja cejlonskog, asamskog ili kineskog čaja uz doručak :)) Vreme za kafu meni dolazi oko podne ili rano popodne, jedan ili ako je oblačno i depresivno dva mala espresa iz neke dobre manje italijanske pržionice koje idealno spakuje iskusni barista, a usput se malo i popriča sa nekim drugarom ili poznanikom koji se u isto vreme odlučio na kafe-pauzu, pročitaju vesti ili nešto prokomentariše ili razmeni mišljenje na netu, i eto onoga što bi se moglo nazvati another perfect day :))) Nekad sam pio po pet-šest takvih kafa dnevno, ali sam prestao kad sa takvim preterivanjima i treba da se prestane, u mlađim godinama :))
   (EU Citizen, 26. decembar 2019 22:56)

  # Link komentara

 3. Nikad kafa nije dobra.
  (Mare, 26. decembar 2019 18:47)

  # Link komentara

 4. Zato sto cemo da spavamo do 13h
   (Joker, 26. decembar 2019 16:50)

  # Link komentara

 5. Zato što nije...
   (stanke..., 26. decembar 2019 16:16)

  # Link komentara

 6. Za mene licno ne. Popodnevna kafa mi je najgora, uzlupam se sav, ni jednom mi nije prijala. Ujutro pa cak i uvece mogu, ali popodne nikad.
   (Mugabe, 26. decembar 2019 15:50)

  # Link komentara