Zavođenje je igra za dvoje: Evo na šta muškarci i žene najviše padaju

Četvrtak, 26.12.2019.

14:29

Izvor: super zena

Zavoðenje je igra za dvoje: Evo na šta muškarci i žene najviše padaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

neko normalan

pre 4 godine

Najtužnija su ova stalna prepucavanjaa večitaa oko muškog/ženskog odnosa a život brzo prođe umesto da budu to što jesu i pruže šansu podjednako nevezano koje kakvog imnovnog stanja ili dal su više manje ružnjikavi i šta već nee. Oni po pravilu samo izgovori izgovori tako se ostaje u začarenom krugu ne izlazi se iz njega. To da se zna.

Tango bez strasti

pre 4 godine

@ Bzvz

Sve je to u redu. Niko vas ne tera da volite niske, celave, ruzne. Mene prvog ne zanima da imam bilo sta sa ruznjikavom devojkom pa moze da bude najpametnija i najduhovitija. Nego, kako cemo za placanje u vezi. Kada cete da pocnete da malo ucestvujete u troskovima - ono, on je platio izlazak prekjuce ja cu danas. On izvede na veceru, ja nas vodim u pozoriste i kolace. Ja, recimo, nemam problem da oribam WC ali mi se cini da mnogo devojka kod nas ima problem da se masi za novcanik. Kad dodje do placanja nista ravnopravnost, samo se kalvaljeri traze.

@hmmmmm

Ok, to je u redu - mada ne bi morala bas da gleda k'o da radi u obezbedjenju kluba a ne da je dosla da popije pice. Nego, kako to da joj se u punom klubu, kaficu niko ne svidi. I to ne jednom, nego mesecima, ponekad i duze. E, onad odjednom smrtno zaljubljena u istetoviranu barabu koja je opasna prema svima drugima a prema njoj fina - tj. dok joj ne pukne prvi samar, ili jedostavno zaboravi da joj se javi par meseci i da vrati kola koja je uzeo da nesto zavrsi. Ili u smekera koji je car dok krcka pare od babinog stana a kad to ode, onda "daj mi 500 evrica na zajam, maco, vracam cim zavrsim jednu kombinaciji". Posle je dobar i onaz profa, malo smara ali... e, on se ozenio nekom Italjankom i zivi na relaciji Bg- Firenca.

Na kraju, drage devojke, ne morate da budete mudre, cak ni postene ali pokusajte da budete dosledne- bar ponekad, eto cisto da znamo da smo ista bioloska vrsta.

Hmmmm

pre 4 godine

U Srbiji prosecna devojka te strelja pogledom, a ne da ti daje do znanja da joj pridjes. Posle slusa Cecu i ostale zalopojke jer ,"ne moze da nadje momka", a drskim ponasanjem odbija sve oko sebe.
(Marko, 26. decembar 2019 20:13)

Ne. Ne odbija SVE oko sebe odbija onog za koga na prvi pogled zna da ne zeli ni da joj pridje, nekog drugog ne bi tako gledala.
Ali prosecan muskarac u Srbiji je u ozbiljnom ego tripu i kod njega nema "nece mene" vec "nece nikoga" to mu je prihvatljivo ono prvo nikako. Kao i ovi u braku "moju zenu seks ne zanima" umesto "ne zanima je seks sa mnom".

Bzvz

pre 4 godine

"Volimo ljude koji imaju čistu kožu lica, svež dah i gustu kosu."

Pa jeste, mi ćelavi najbolje da i ne živimo.
(Mare, 26. decembar 2019 18:45)
Pa sta sad i vi preferirate mlade, vitke, skladne lepotice sa oblinama, belim zubima, krupnim ocima, punim usnama i bujnom kosom. Sto bi zene preferirale niske ili celave ili zdepaste?

macak

pre 4 godine

Izgled, izgled je sve. Za muškarca je najbitnije da bude lep i slatkorečiv i žena će mu oprostiti sve druge nedostatke a za ženu da bude lepa i umiljata, muškarci će joj oprostiti sve laži.

Lucifer

pre 4 godine

Jedan savet za ortake koji imaju frku sa devojkama. Momci, budite ono sto jeste i kojoj se svidite takvi verovatno ce se i ona vama svideti jer ima tu neke hemije uvek. Ne treba ici po sablonu, svaki sablon je providan. Devojci je bitno da ste komunikativni na prvom mestu, ako ste trapavi malo, bice joj smesno, mozda je i ona, eto zajednicke teme. Nekada se i devojke uspanice kada nagrnemo na njih, cinjenica je da ne treba u klubu pricati previse, tu je bitan prvi kontakt, posle sve ide spontano. Govorite o novcu, da ima dostatakvih, ali samo shvatite da nisu sve takve i nisu svi bogati, tako da mnogi sa mnogima dele sudbine, pa zasto ne bi zajedno bili i ucinili nesto po finansijskom pitanju, nije sve u novcu, vec u provodu, tako da, smislite originalne stvari, npr. vecera neka, setnja, crno vino, filmovi, ali neka stalno bude nesto drugacije i zanimljivo. Cure, znam da su mnogi muskarci naporni, nekada zato sto su nervozni, nekada jer nemaju sta pametno reci, ali hajmo bar svi biti kulturni, vaspitanje i kultura vazi za oba pola, ali naravno i dvolicnost treba biti iskljucena, jer uvek padaju maske, a onda dolazi do problema, jer niste ocekivali drugaciju osobu, a verovatno nije ni ona. Sinhronizujte se. Nisam ni ja super prolazio, ali sve je sastavni deo zivota, uvek treba uciti, a praksa najbolje nauci coveka, dakle budite vaspitani, mudri i bar malo pameti u glavu ako nema vise.

Ja

pre 4 godine

Evo ja padam na inteligenciju, samopouzdanje i smisao za humor. Ako sa nekim ne mogu da vodim dubokoumni razgovor dzabe mu sve. A prvi korak ne mora da nacini, nacinim ga ja, vazno je samo da se ne uplasi i da ne pobegne.
A komentare isfrustriranih muskaraca koji nemaju sta da ponude ni sebi a ni drugima pa se uhvate samo za pare, redakcijo bolje nemojte objavljivati.To mozda pali kod klinki sa splavova, kod normalnih devojaka ne.

Realno

pre 4 godine

"Volimo ljude koji imaju čistu kožu lica, svež dah i gustu kosu."

Pa jeste, mi ćelavi najbolje da i ne živimo.
(Mare, 26. decembar 2019 18:45)

Care, za tebe nema zime uz ovakav duh!

lep

pre 4 godine

Odlučih da napišem komentar samo zbog ovih što "znaju" kako izgleda tip muškarca na koji žene "od prve, do poslednje", padaju (poseban oblik vilice; ušiju; nosa i sl. "gluposti")...

Primetih da su meni npr. češće privlačniji muškarci ovalnog lica, punijih (PRIRODNIH) usana (ili srednje punih (da se tako izrazim), i (što je nekima čudno, možda) nesavršenih zuba (zdravih, naravno, ali, ne baš najpravilnijeg oblika, ili su u mladosti nosili proteze)... Zašto? Zato što je na takvim momcima često vanredno lepo sve ostalo (ima ih koji su i baš lepe gradje (ramena, mišićna masa, pokreti i dr., a gledaju se i karakter, obrazovanje, interesovanja, humanost i dr., ne samo fizički izgled).
Još jednom - dopadaju mi se momci ovalnog lica (odudaram od tih vaših "istraživanja"). O v a l n o g. Ne četvrtastog (mada, lice možda postaje više četvrtasto s godinama).

Ne vidim sta se dobija time ako verujete u stereotipe? Ako neki misle da nisu dovoljno dobri (jer se ne uklapaju u neki stereotip), a nekoj osobi suprotnog pola su zaista lepi i posebni... Čemu to?

Usput, neko sam ko je, Bogu hvala, zadovoljan svojim fizičkim izgledom (čisto da preveniram komentare tipa - "ni ti nisi nešto posebno, pa "voliš" takve, haha) - ne, zaista, ukusi se razlikuju (i dobro je, verujem, sto je to tako).

lepši mi je bio Alen...

pre 4 godine

Moram da dopunim svoj nik u prethodnom komentaru (komentar je greškom poslat ranije)...

Nije "lep" (kako piše ispod) već - "lepši mi je bio Alen (iz "Dva ipo muškarca), nego onaj drugi" (četvrtastog lica, koga glumi Šin (mada je ta serija, po mom mišljenju, skroz bezveze, ali čisto radi poredjenja)).

man

pre 4 godine

Postoje markeri privlačnosti kod oba pola. Na primer, visina muškarca, 95% devojaka neće da bude sa nekim ko je niži od nje. To je prirodno jer ako je viša od njega gleda muškarca kao mladjeg brata a ne u ljubavnom smislu jer vole one da se osete zaštićeno i ako ne živimo u kamenom dobu ali ostalo je to u mozgu. Lice, četvrtasta lica kod muškaraca su privlačnija od oblih, ako pitate devojke da odbaru nekog ko im se više svidja 90% će da bira iskelsanije lice, jaku donju vilicu, prijatna regija ispod očiju bez podočnjaka, visoke jagodične kosti, simetrija...to je nauka.
Kod žena je bitan onaj waist to hip ratio, devojka sa figurom peščanog sata je privlačnija od devojke koja nema tu zaobljenost, još ako ima obline, prirodne grudi, zadnjicu...na to pada većina muškaraca.
Pogledati samo reklame i kakvi se pojavljuju likvi , od reklame za sapun do vitamina c, ljudski mozak pada na lepo da li bi neko uzeo taj i taj brijač da ga reklamira reguluran lik a ne maneken? Marketari odlično znaju kako mozak funkcioniše.

neprevazidjeni

pre 4 godine

Ja sam provalio kako se muvaju devojke: 10 sekundi se pravim da sam salabajzer pa onda 15 da sam opasan. I tako ukrug. Bitno je da si nepredvidjen :')

Tesne gace a velika zadnjica

pre 4 godine

Najcesce padam na dugonoge i vitke plavuse prelepog lica i tela koje znaju da kuvaju, koje su iz bogatih porodica, koje su poslusne, koje su vatra u krevetu a i sire, koje ce me gledati kao faraona... i koje ce me voleti ovakvog pomalo debeljuskastog i sirotog.

joel

pre 4 godine

iskustvo@ u pravu si..ako su djevojke nervozne diraju kosu.svidjas im se. a za muškarca je bitno opet da bude sređen..kosulje ne majice uveče..miris..izgled i malo šarma i inteligentan smisao za humor

Marko

pre 4 godine

U Srbiji prosecna devojka te strelja pogledom, a ne da ti daje do znanja da joj pridjes. Posle slusa Cecu i ostale zalopojke jer ,"ne moze da nadje momka", a drskim ponasanjem odbija sve oko sebe.

iskustvo

pre 4 godine

Samopouzdanje? Ako si ružnjikav onda će da te gledaju kako si umišljen u fazonu šta se loži ovaj.
Nije isto kad se nabilduje maneken od 190cm i neki od 170cm za prvog će da kažu kako je zgodan ima sa ga hvale a drugom ima da prilepe etiketu kompleksaša.
Harizma? Nju uvek pripisuju nekim glumcima, pevačima...nikad za Peru mesara neće da kažu da ima herizmu to je sve halo efekat izgleda ili statusa.
Ja da vam kažem zgodna faca je broj 1 na šta padaju devojke, jer kad ti prilaziš devojci 90% ste licem u lice ako si tu zakinut nećeš joj se svideti. Ali nemojte da se zamarate ako vas devojka nije odbarala nemate šanse jer žensko bira ko će kao da je osvoji. Ako vas ne pita lična pitanja tipa da li imaš devojku, ako nije nervozna sa tobom, ako ne dira kosu, ako te ne gleda...niste prošli

mica

pre 4 godine

Zavođenje i udvaranje ima neverovatne sličnosti sa seksualnim uznemiravanjem i lako se može pomešati pogotovo na sudu i posle dužeg vremena kad magija iščezne !

Mare

pre 4 godine

Samo cu reci , lako je biti zavodnik kad imate nesto sto druga strana zeli, tad ce vam i blatantne greske u koracima biti oprostene , cak ce biti i simpaticne ...

toliko...

Mare

pre 4 godine

Samo cu reci , lako je biti zavodnik kad imate nesto sto druga strana zeli, tad ce vam i blatantne greske u koracima biti oprostene , cak ce biti i simpaticne ...

toliko...

mica

pre 4 godine

Zavođenje i udvaranje ima neverovatne sličnosti sa seksualnim uznemiravanjem i lako se može pomešati pogotovo na sudu i posle dužeg vremena kad magija iščezne !

Marko

pre 4 godine

U Srbiji prosecna devojka te strelja pogledom, a ne da ti daje do znanja da joj pridjes. Posle slusa Cecu i ostale zalopojke jer ,"ne moze da nadje momka", a drskim ponasanjem odbija sve oko sebe.

Tesne gace a velika zadnjica

pre 4 godine

Najcesce padam na dugonoge i vitke plavuse prelepog lica i tela koje znaju da kuvaju, koje su iz bogatih porodica, koje su poslusne, koje su vatra u krevetu a i sire, koje ce me gledati kao faraona... i koje ce me voleti ovakvog pomalo debeljuskastog i sirotog.

iskustvo

pre 4 godine

Samopouzdanje? Ako si ružnjikav onda će da te gledaju kako si umišljen u fazonu šta se loži ovaj.
Nije isto kad se nabilduje maneken od 190cm i neki od 170cm za prvog će da kažu kako je zgodan ima sa ga hvale a drugom ima da prilepe etiketu kompleksaša.
Harizma? Nju uvek pripisuju nekim glumcima, pevačima...nikad za Peru mesara neće da kažu da ima herizmu to je sve halo efekat izgleda ili statusa.
Ja da vam kažem zgodna faca je broj 1 na šta padaju devojke, jer kad ti prilaziš devojci 90% ste licem u lice ako si tu zakinut nećeš joj se svideti. Ali nemojte da se zamarate ako vas devojka nije odbarala nemate šanse jer žensko bira ko će kao da je osvoji. Ako vas ne pita lična pitanja tipa da li imaš devojku, ako nije nervozna sa tobom, ako ne dira kosu, ako te ne gleda...niste prošli

man

pre 4 godine

Postoje markeri privlačnosti kod oba pola. Na primer, visina muškarca, 95% devojaka neće da bude sa nekim ko je niži od nje. To je prirodno jer ako je viša od njega gleda muškarca kao mladjeg brata a ne u ljubavnom smislu jer vole one da se osete zaštićeno i ako ne živimo u kamenom dobu ali ostalo je to u mozgu. Lice, četvrtasta lica kod muškaraca su privlačnija od oblih, ako pitate devojke da odbaru nekog ko im se više svidja 90% će da bira iskelsanije lice, jaku donju vilicu, prijatna regija ispod očiju bez podočnjaka, visoke jagodične kosti, simetrija...to je nauka.
Kod žena je bitan onaj waist to hip ratio, devojka sa figurom peščanog sata je privlačnija od devojke koja nema tu zaobljenost, još ako ima obline, prirodne grudi, zadnjicu...na to pada većina muškaraca.
Pogledati samo reklame i kakvi se pojavljuju likvi , od reklame za sapun do vitamina c, ljudski mozak pada na lepo da li bi neko uzeo taj i taj brijač da ga reklamira reguluran lik a ne maneken? Marketari odlično znaju kako mozak funkcioniše.

joel

pre 4 godine

iskustvo@ u pravu si..ako su djevojke nervozne diraju kosu.svidjas im se. a za muškarca je bitno opet da bude sređen..kosulje ne majice uveče..miris..izgled i malo šarma i inteligentan smisao za humor

Ja

pre 4 godine

Evo ja padam na inteligenciju, samopouzdanje i smisao za humor. Ako sa nekim ne mogu da vodim dubokoumni razgovor dzabe mu sve. A prvi korak ne mora da nacini, nacinim ga ja, vazno je samo da se ne uplasi i da ne pobegne.
A komentare isfrustriranih muskaraca koji nemaju sta da ponude ni sebi a ni drugima pa se uhvate samo za pare, redakcijo bolje nemojte objavljivati.To mozda pali kod klinki sa splavova, kod normalnih devojaka ne.

Realno

pre 4 godine

"Volimo ljude koji imaju čistu kožu lica, svež dah i gustu kosu."

Pa jeste, mi ćelavi najbolje da i ne živimo.
(Mare, 26. decembar 2019 18:45)

Care, za tebe nema zime uz ovakav duh!

neprevazidjeni

pre 4 godine

Ja sam provalio kako se muvaju devojke: 10 sekundi se pravim da sam salabajzer pa onda 15 da sam opasan. I tako ukrug. Bitno je da si nepredvidjen :')

Bzvz

pre 4 godine

"Volimo ljude koji imaju čistu kožu lica, svež dah i gustu kosu."

Pa jeste, mi ćelavi najbolje da i ne živimo.
(Mare, 26. decembar 2019 18:45)
Pa sta sad i vi preferirate mlade, vitke, skladne lepotice sa oblinama, belim zubima, krupnim ocima, punim usnama i bujnom kosom. Sto bi zene preferirale niske ili celave ili zdepaste?

Lucifer

pre 4 godine

Jedan savet za ortake koji imaju frku sa devojkama. Momci, budite ono sto jeste i kojoj se svidite takvi verovatno ce se i ona vama svideti jer ima tu neke hemije uvek. Ne treba ici po sablonu, svaki sablon je providan. Devojci je bitno da ste komunikativni na prvom mestu, ako ste trapavi malo, bice joj smesno, mozda je i ona, eto zajednicke teme. Nekada se i devojke uspanice kada nagrnemo na njih, cinjenica je da ne treba u klubu pricati previse, tu je bitan prvi kontakt, posle sve ide spontano. Govorite o novcu, da ima dostatakvih, ali samo shvatite da nisu sve takve i nisu svi bogati, tako da mnogi sa mnogima dele sudbine, pa zasto ne bi zajedno bili i ucinili nesto po finansijskom pitanju, nije sve u novcu, vec u provodu, tako da, smislite originalne stvari, npr. vecera neka, setnja, crno vino, filmovi, ali neka stalno bude nesto drugacije i zanimljivo. Cure, znam da su mnogi muskarci naporni, nekada zato sto su nervozni, nekada jer nemaju sta pametno reci, ali hajmo bar svi biti kulturni, vaspitanje i kultura vazi za oba pola, ali naravno i dvolicnost treba biti iskljucena, jer uvek padaju maske, a onda dolazi do problema, jer niste ocekivali drugaciju osobu, a verovatno nije ni ona. Sinhronizujte se. Nisam ni ja super prolazio, ali sve je sastavni deo zivota, uvek treba uciti, a praksa najbolje nauci coveka, dakle budite vaspitani, mudri i bar malo pameti u glavu ako nema vise.

Hmmmm

pre 4 godine

U Srbiji prosecna devojka te strelja pogledom, a ne da ti daje do znanja da joj pridjes. Posle slusa Cecu i ostale zalopojke jer ,"ne moze da nadje momka", a drskim ponasanjem odbija sve oko sebe.
(Marko, 26. decembar 2019 20:13)

Ne. Ne odbija SVE oko sebe odbija onog za koga na prvi pogled zna da ne zeli ni da joj pridje, nekog drugog ne bi tako gledala.
Ali prosecan muskarac u Srbiji je u ozbiljnom ego tripu i kod njega nema "nece mene" vec "nece nikoga" to mu je prihvatljivo ono prvo nikako. Kao i ovi u braku "moju zenu seks ne zanima" umesto "ne zanima je seks sa mnom".

lep

pre 4 godine

Odlučih da napišem komentar samo zbog ovih što "znaju" kako izgleda tip muškarca na koji žene "od prve, do poslednje", padaju (poseban oblik vilice; ušiju; nosa i sl. "gluposti")...

Primetih da su meni npr. češće privlačniji muškarci ovalnog lica, punijih (PRIRODNIH) usana (ili srednje punih (da se tako izrazim), i (što je nekima čudno, možda) nesavršenih zuba (zdravih, naravno, ali, ne baš najpravilnijeg oblika, ili su u mladosti nosili proteze)... Zašto? Zato što je na takvim momcima često vanredno lepo sve ostalo (ima ih koji su i baš lepe gradje (ramena, mišićna masa, pokreti i dr., a gledaju se i karakter, obrazovanje, interesovanja, humanost i dr., ne samo fizički izgled).
Još jednom - dopadaju mi se momci ovalnog lica (odudaram od tih vaših "istraživanja"). O v a l n o g. Ne četvrtastog (mada, lice možda postaje više četvrtasto s godinama).

Ne vidim sta se dobija time ako verujete u stereotipe? Ako neki misle da nisu dovoljno dobri (jer se ne uklapaju u neki stereotip), a nekoj osobi suprotnog pola su zaista lepi i posebni... Čemu to?

Usput, neko sam ko je, Bogu hvala, zadovoljan svojim fizičkim izgledom (čisto da preveniram komentare tipa - "ni ti nisi nešto posebno, pa "voliš" takve, haha) - ne, zaista, ukusi se razlikuju (i dobro je, verujem, sto je to tako).

macak

pre 4 godine

Izgled, izgled je sve. Za muškarca je najbitnije da bude lep i slatkorečiv i žena će mu oprostiti sve druge nedostatke a za ženu da bude lepa i umiljata, muškarci će joj oprostiti sve laži.

Tango bez strasti

pre 4 godine

@ Bzvz

Sve je to u redu. Niko vas ne tera da volite niske, celave, ruzne. Mene prvog ne zanima da imam bilo sta sa ruznjikavom devojkom pa moze da bude najpametnija i najduhovitija. Nego, kako cemo za placanje u vezi. Kada cete da pocnete da malo ucestvujete u troskovima - ono, on je platio izlazak prekjuce ja cu danas. On izvede na veceru, ja nas vodim u pozoriste i kolace. Ja, recimo, nemam problem da oribam WC ali mi se cini da mnogo devojka kod nas ima problem da se masi za novcanik. Kad dodje do placanja nista ravnopravnost, samo se kalvaljeri traze.

@hmmmmm

Ok, to je u redu - mada ne bi morala bas da gleda k'o da radi u obezbedjenju kluba a ne da je dosla da popije pice. Nego, kako to da joj se u punom klubu, kaficu niko ne svidi. I to ne jednom, nego mesecima, ponekad i duze. E, onad odjednom smrtno zaljubljena u istetoviranu barabu koja je opasna prema svima drugima a prema njoj fina - tj. dok joj ne pukne prvi samar, ili jedostavno zaboravi da joj se javi par meseci i da vrati kola koja je uzeo da nesto zavrsi. Ili u smekera koji je car dok krcka pare od babinog stana a kad to ode, onda "daj mi 500 evrica na zajam, maco, vracam cim zavrsim jednu kombinaciji". Posle je dobar i onaz profa, malo smara ali... e, on se ozenio nekom Italjankom i zivi na relaciji Bg- Firenca.

Na kraju, drage devojke, ne morate da budete mudre, cak ni postene ali pokusajte da budete dosledne- bar ponekad, eto cisto da znamo da smo ista bioloska vrsta.

neko normalan

pre 4 godine

Najtužnija su ova stalna prepucavanjaa večitaa oko muškog/ženskog odnosa a život brzo prođe umesto da budu to što jesu i pruže šansu podjednako nevezano koje kakvog imnovnog stanja ili dal su više manje ružnjikavi i šta već nee. Oni po pravilu samo izgovori izgovori tako se ostaje u začarenom krugu ne izlazi se iz njega. To da se zna.

lepši mi je bio Alen...

pre 4 godine

Moram da dopunim svoj nik u prethodnom komentaru (komentar je greškom poslat ranije)...

Nije "lep" (kako piše ispod) već - "lepši mi je bio Alen (iz "Dva ipo muškarca), nego onaj drugi" (četvrtastog lica, koga glumi Šin (mada je ta serija, po mom mišljenju, skroz bezveze, ali čisto radi poredjenja)).

neprevazidjeni

pre 4 godine

Ja sam provalio kako se muvaju devojke: 10 sekundi se pravim da sam salabajzer pa onda 15 da sam opasan. I tako ukrug. Bitno je da si nepredvidjen :')

Marko

pre 4 godine

U Srbiji prosecna devojka te strelja pogledom, a ne da ti daje do znanja da joj pridjes. Posle slusa Cecu i ostale zalopojke jer ,"ne moze da nadje momka", a drskim ponasanjem odbija sve oko sebe.

lepši mi je bio Alen...

pre 4 godine

Moram da dopunim svoj nik u prethodnom komentaru (komentar je greškom poslat ranije)...

Nije "lep" (kako piše ispod) već - "lepši mi je bio Alen (iz "Dva ipo muškarca), nego onaj drugi" (četvrtastog lica, koga glumi Šin (mada je ta serija, po mom mišljenju, skroz bezveze, ali čisto radi poredjenja)).

iskustvo

pre 4 godine

Samopouzdanje? Ako si ružnjikav onda će da te gledaju kako si umišljen u fazonu šta se loži ovaj.
Nije isto kad se nabilduje maneken od 190cm i neki od 170cm za prvog će da kažu kako je zgodan ima sa ga hvale a drugom ima da prilepe etiketu kompleksaša.
Harizma? Nju uvek pripisuju nekim glumcima, pevačima...nikad za Peru mesara neće da kažu da ima herizmu to je sve halo efekat izgleda ili statusa.
Ja da vam kažem zgodna faca je broj 1 na šta padaju devojke, jer kad ti prilaziš devojci 90% ste licem u lice ako si tu zakinut nećeš joj se svideti. Ali nemojte da se zamarate ako vas devojka nije odbarala nemate šanse jer žensko bira ko će kao da je osvoji. Ako vas ne pita lična pitanja tipa da li imaš devojku, ako nije nervozna sa tobom, ako ne dira kosu, ako te ne gleda...niste prošli

Tesne gace a velika zadnjica

pre 4 godine

Najcesce padam na dugonoge i vitke plavuse prelepog lica i tela koje znaju da kuvaju, koje su iz bogatih porodica, koje su poslusne, koje su vatra u krevetu a i sire, koje ce me gledati kao faraona... i koje ce me voleti ovakvog pomalo debeljuskastog i sirotog.

lep

pre 4 godine

Odlučih da napišem komentar samo zbog ovih što "znaju" kako izgleda tip muškarca na koji žene "od prve, do poslednje", padaju (poseban oblik vilice; ušiju; nosa i sl. "gluposti")...

Primetih da su meni npr. češće privlačniji muškarci ovalnog lica, punijih (PRIRODNIH) usana (ili srednje punih (da se tako izrazim), i (što je nekima čudno, možda) nesavršenih zuba (zdravih, naravno, ali, ne baš najpravilnijeg oblika, ili su u mladosti nosili proteze)... Zašto? Zato što je na takvim momcima često vanredno lepo sve ostalo (ima ih koji su i baš lepe gradje (ramena, mišićna masa, pokreti i dr., a gledaju se i karakter, obrazovanje, interesovanja, humanost i dr., ne samo fizički izgled).
Još jednom - dopadaju mi se momci ovalnog lica (odudaram od tih vaših "istraživanja"). O v a l n o g. Ne četvrtastog (mada, lice možda postaje više četvrtasto s godinama).

Ne vidim sta se dobija time ako verujete u stereotipe? Ako neki misle da nisu dovoljno dobri (jer se ne uklapaju u neki stereotip), a nekoj osobi suprotnog pola su zaista lepi i posebni... Čemu to?

Usput, neko sam ko je, Bogu hvala, zadovoljan svojim fizičkim izgledom (čisto da preveniram komentare tipa - "ni ti nisi nešto posebno, pa "voliš" takve, haha) - ne, zaista, ukusi se razlikuju (i dobro je, verujem, sto je to tako).

mica

pre 4 godine

Zavođenje i udvaranje ima neverovatne sličnosti sa seksualnim uznemiravanjem i lako se može pomešati pogotovo na sudu i posle dužeg vremena kad magija iščezne !

Tango bez strasti

pre 4 godine

@ Bzvz

Sve je to u redu. Niko vas ne tera da volite niske, celave, ruzne. Mene prvog ne zanima da imam bilo sta sa ruznjikavom devojkom pa moze da bude najpametnija i najduhovitija. Nego, kako cemo za placanje u vezi. Kada cete da pocnete da malo ucestvujete u troskovima - ono, on je platio izlazak prekjuce ja cu danas. On izvede na veceru, ja nas vodim u pozoriste i kolace. Ja, recimo, nemam problem da oribam WC ali mi se cini da mnogo devojka kod nas ima problem da se masi za novcanik. Kad dodje do placanja nista ravnopravnost, samo se kalvaljeri traze.

@hmmmmm

Ok, to je u redu - mada ne bi morala bas da gleda k'o da radi u obezbedjenju kluba a ne da je dosla da popije pice. Nego, kako to da joj se u punom klubu, kaficu niko ne svidi. I to ne jednom, nego mesecima, ponekad i duze. E, onad odjednom smrtno zaljubljena u istetoviranu barabu koja je opasna prema svima drugima a prema njoj fina - tj. dok joj ne pukne prvi samar, ili jedostavno zaboravi da joj se javi par meseci i da vrati kola koja je uzeo da nesto zavrsi. Ili u smekera koji je car dok krcka pare od babinog stana a kad to ode, onda "daj mi 500 evrica na zajam, maco, vracam cim zavrsim jednu kombinaciji". Posle je dobar i onaz profa, malo smara ali... e, on se ozenio nekom Italjankom i zivi na relaciji Bg- Firenca.

Na kraju, drage devojke, ne morate da budete mudre, cak ni postene ali pokusajte da budete dosledne- bar ponekad, eto cisto da znamo da smo ista bioloska vrsta.

man

pre 4 godine

Postoje markeri privlačnosti kod oba pola. Na primer, visina muškarca, 95% devojaka neće da bude sa nekim ko je niži od nje. To je prirodno jer ako je viša od njega gleda muškarca kao mladjeg brata a ne u ljubavnom smislu jer vole one da se osete zaštićeno i ako ne živimo u kamenom dobu ali ostalo je to u mozgu. Lice, četvrtasta lica kod muškaraca su privlačnija od oblih, ako pitate devojke da odbaru nekog ko im se više svidja 90% će da bira iskelsanije lice, jaku donju vilicu, prijatna regija ispod očiju bez podočnjaka, visoke jagodične kosti, simetrija...to je nauka.
Kod žena je bitan onaj waist to hip ratio, devojka sa figurom peščanog sata je privlačnija od devojke koja nema tu zaobljenost, još ako ima obline, prirodne grudi, zadnjicu...na to pada većina muškaraca.
Pogledati samo reklame i kakvi se pojavljuju likvi , od reklame za sapun do vitamina c, ljudski mozak pada na lepo da li bi neko uzeo taj i taj brijač da ga reklamira reguluran lik a ne maneken? Marketari odlično znaju kako mozak funkcioniše.

joel

pre 4 godine

iskustvo@ u pravu si..ako su djevojke nervozne diraju kosu.svidjas im se. a za muškarca je bitno opet da bude sređen..kosulje ne majice uveče..miris..izgled i malo šarma i inteligentan smisao za humor

macak

pre 4 godine

Izgled, izgled je sve. Za muškarca je najbitnije da bude lep i slatkorečiv i žena će mu oprostiti sve druge nedostatke a za ženu da bude lepa i umiljata, muškarci će joj oprostiti sve laži.

Hmmmm

pre 4 godine

U Srbiji prosecna devojka te strelja pogledom, a ne da ti daje do znanja da joj pridjes. Posle slusa Cecu i ostale zalopojke jer ,"ne moze da nadje momka", a drskim ponasanjem odbija sve oko sebe.
(Marko, 26. decembar 2019 20:13)

Ne. Ne odbija SVE oko sebe odbija onog za koga na prvi pogled zna da ne zeli ni da joj pridje, nekog drugog ne bi tako gledala.
Ali prosecan muskarac u Srbiji je u ozbiljnom ego tripu i kod njega nema "nece mene" vec "nece nikoga" to mu je prihvatljivo ono prvo nikako. Kao i ovi u braku "moju zenu seks ne zanima" umesto "ne zanima je seks sa mnom".

Ja

pre 4 godine

Evo ja padam na inteligenciju, samopouzdanje i smisao za humor. Ako sa nekim ne mogu da vodim dubokoumni razgovor dzabe mu sve. A prvi korak ne mora da nacini, nacinim ga ja, vazno je samo da se ne uplasi i da ne pobegne.
A komentare isfrustriranih muskaraca koji nemaju sta da ponude ni sebi a ni drugima pa se uhvate samo za pare, redakcijo bolje nemojte objavljivati.To mozda pali kod klinki sa splavova, kod normalnih devojaka ne.

Mare

pre 4 godine

Samo cu reci , lako je biti zavodnik kad imate nesto sto druga strana zeli, tad ce vam i blatantne greske u koracima biti oprostene , cak ce biti i simpaticne ...

toliko...

Bzvz

pre 4 godine

"Volimo ljude koji imaju čistu kožu lica, svež dah i gustu kosu."

Pa jeste, mi ćelavi najbolje da i ne živimo.
(Mare, 26. decembar 2019 18:45)
Pa sta sad i vi preferirate mlade, vitke, skladne lepotice sa oblinama, belim zubima, krupnim ocima, punim usnama i bujnom kosom. Sto bi zene preferirale niske ili celave ili zdepaste?

Lucifer

pre 4 godine

Jedan savet za ortake koji imaju frku sa devojkama. Momci, budite ono sto jeste i kojoj se svidite takvi verovatno ce se i ona vama svideti jer ima tu neke hemije uvek. Ne treba ici po sablonu, svaki sablon je providan. Devojci je bitno da ste komunikativni na prvom mestu, ako ste trapavi malo, bice joj smesno, mozda je i ona, eto zajednicke teme. Nekada se i devojke uspanice kada nagrnemo na njih, cinjenica je da ne treba u klubu pricati previse, tu je bitan prvi kontakt, posle sve ide spontano. Govorite o novcu, da ima dostatakvih, ali samo shvatite da nisu sve takve i nisu svi bogati, tako da mnogi sa mnogima dele sudbine, pa zasto ne bi zajedno bili i ucinili nesto po finansijskom pitanju, nije sve u novcu, vec u provodu, tako da, smislite originalne stvari, npr. vecera neka, setnja, crno vino, filmovi, ali neka stalno bude nesto drugacije i zanimljivo. Cure, znam da su mnogi muskarci naporni, nekada zato sto su nervozni, nekada jer nemaju sta pametno reci, ali hajmo bar svi biti kulturni, vaspitanje i kultura vazi za oba pola, ali naravno i dvolicnost treba biti iskljucena, jer uvek padaju maske, a onda dolazi do problema, jer niste ocekivali drugaciju osobu, a verovatno nije ni ona. Sinhronizujte se. Nisam ni ja super prolazio, ali sve je sastavni deo zivota, uvek treba uciti, a praksa najbolje nauci coveka, dakle budite vaspitani, mudri i bar malo pameti u glavu ako nema vise.

Realno

pre 4 godine

"Volimo ljude koji imaju čistu kožu lica, svež dah i gustu kosu."

Pa jeste, mi ćelavi najbolje da i ne živimo.
(Mare, 26. decembar 2019 18:45)

Care, za tebe nema zime uz ovakav duh!

neko normalan

pre 4 godine

Najtužnija su ova stalna prepucavanjaa večitaa oko muškog/ženskog odnosa a život brzo prođe umesto da budu to što jesu i pruže šansu podjednako nevezano koje kakvog imnovnog stanja ili dal su više manje ružnjikavi i šta već nee. Oni po pravilu samo izgovori izgovori tako se ostaje u začarenom krugu ne izlazi se iz njega. To da se zna.