Dobila ogrlicu s posvetom: Fanovi oduševljeni potezom njenog muža FOTO

Najpoznatija sestra Kardašijan pohvalila se poklonom koji je dobila od supruga Kanje Vesta.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Posvetu bi bolje napisao moj osmogodisnji sin. Grst super, ali mastovitost i pismenost=0. Hoce on ali ne zna.
  (jelena, 15. januar 2020 00:48)

  # Link komentara

 2. Familija kardasijanki to vam je amerika na malo.
   (salerno, 14. januar 2020 13:14)

  # Link komentara

 3. Ukinite lajkove, kao Boga vas molim!!
   (Dragon, 14. januar 2020 12:35)

  # Link komentara

 4. Pa, dobro... Bar se potrudio da nesto pokloni (haha)... Uradio je čovek to na svoj način (bitno je da su njih dvoje zadovoljni, iako je mozda moglo i bolje...
  Krtikuju ga Balkanski muškarci, jer ih podseti da oni svojim suprugama i devojkama dugo nisu nista poklonili (ili su ih na neki drugi način zapostavljali)...?

  Nisu ovdašnje žene (cenim) toliko glupe da se uporedjuju u svemu sa ovom i da očekuju od svojih partnera da priušti ono sto ne može (bilo da je u pitanju bilo kakav poklon (pa i sitnica) ili pažnja... Problem je kada žena primeti da se muškarac uopšte i ne trudi, da u odnosu sa nju ne dobija ništa posebno, da joj je svejedno da li je sa njim ili sama...
  Ne uzimajte svoje žene "zdravo za gotovo" - to vam je dobronameran savet. Ako to radite, sami ste krivi ako im, u poredjenja sa vašim "zapostavljanjem" neko drugi izgleda kao neko ko pruža mnogo više pažnje (u poredjenja sa vašim "nastupom" ili bolje, možda - pristupom). Žena normalno traži ono što je u njenoj prirodi, a, ako je vi ne cenite i tretirate je kako ne zaslužuje... kada naidje onaj drugačiji... - neće mu biti teško da zaseni taj vaš "pristup"?
  Suprotno tome, ako je tretirate dobro (i ako je i sama dobra osoba), ona vam vraća tako sto čini da se i vi osećate dobro? I ne, ne mora da bude materijalističko ugadjanje u pitanju (neki, za početak, ne vode računa ni kako se o svojim ženama u javnosti i izražavaju, retko kad kažu: "izvini", a kamoli išta više)?
  (nije se potrošio, već "uložio" (u skladu sa svojim mogućnostima), 14. januar 2020 11:39)

  # Link komentara

 5. Ona i ceo taj Kardašijan klan su se javno proslavili promovisanjem kompleksa i preko mentalnog poremecaja zvanog telesni dismorficni poremecaj. ( Guglajte ako ne znate sta je) Najjace od svega je to sto mnoge devojke koje njih prate zele da lice na njih i smatraju ih prelepim pa idu pod noz, a ne shvataju da ni te Kardašijanke same sebe ne vole ni svoj izgled pa ga menjaju svake godine.
  (Ime, 14. januar 2020 11:20)

  # Link komentara

 6. Bljuvotine, pare i patetika - to je njen zivot i zivot slicnih prikaza.
   (Srekloher, 14. januar 2020 10:58)

  # Link komentara

 7. pa dobro joj je rekao. svako ko ima san i radi na njemu moze puno da postigne bez obzira na nedostatke koje svako ima, bilo fizicke ili mentalne
   (beogradjanka, 14. januar 2020 10:51)

  # Link komentara

 8. Ali fanovi. Koliko su to isprani mozgovi.
   (Majkl Džondar, 14. januar 2020 10:46)

  # Link komentara

 9. Ovaj kardašijanski fenomen nikako da me prestane čuditi.
  Ova je bukvalno slavna zbog ničega, nije ni glumica, ni pjevačica, ne spada niti u jednu takvu kategoriju da bi imala obožavatelje.
  No ipak 160 miliona ljudi jedva čeka da ona stavi neku bezveznu fotografiju u nekoj novoj haljini i slično i odmah pobere milione lajkova.
  Ne znam koga može zanimati kakvu je ona ogrlicu dobila od muža, ja nisam nikad otvorio neku takvu stranicu a kamo li da se pretplatim da mi mailom stižu obavijesti šta ima novo u njenom životu.
  (Bruder Jakob, 14. januar 2020 10:43)

  # Link komentara