Promenjena pravila za odvođenje dece u vrtiće: Nije više potrebna potvrda

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je danas da će od ponedeljka u vrtić moći da idu i deca čiji roditelji nemaju potvrdu poslodavca da rade.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Evo kod nas u vrtiću sve po starom, vaspitačice vode abrove po ceo dan, decu ne gledaju već samo viču na njih sa distance.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kornjaca, 15. maj 2020 14:26)
  Cuvas sam svoje dete i resen problem.
  (eto, 16. maj 2020 09:26)

  # Link komentara

 2. Evo kod nas u vrtiću sve po starom, vaspitačice vode abrove po ceo dan, decu ne gledaju već samo viču na njih sa distance.
   (kornjaca, 15. maj 2020 14:26)

  # Link komentara

 3. Dodje roditelj sa detetom u 07:00 prodaje kontrolu i sve je uredu, u 08:20 dete ima temperaturu 38.9 poziva se roditelj da dodje, on kaže da može za 2 sata. Iz razgovora sa detetom saznajemo da su mu roditelji pre polaska dali crveni sokić(kasnije saznajemo Paracetamol). Masa roditelja sedi kod kuće i deca im samo smetaju pa koriste sve načine da ih upucaju u vrtić jer ne znanju šta sa njima da rade kod kuće i čine im napor, usput ugrožavaju sve ostale u objektu i van njega.
  (Pedja, 15. maj 2020 12:09)

  # Link komentara

 4. Moj trogodišnji sin je krenuo u vrtić 11.maja. U početku sam bila preplašena ali sad sam mnogo mirnija. Nije ništa kao što se navodi. Na ulazu jeste dezobarijera i maske i rukavice i merenje temperature ali unutra je sve regularno. Igraju se među sobom, izvode ih napolje iako ne bi smeli jer su još mali, manje ih je u grupi, automatski više pažnje dobijaju.Jedu za stolovima kao i do sad, spavaju kao i do sad. Pevaju, crtaju, redovne aktivnosti. Trude se da im boravak učine što lepšim. Svako jutro se budi i jedva čeka da ide da se igra sa drugarima. Tako da, te priče da je unutra pakao, bacite u vodu.
   (x žena, 15. maj 2020 11:46)

  # Link komentara

 5. Nemojte da ih dovodite, ali se ipak plaća.
   (evolucija, 15. maj 2020 11:26)

  # Link komentara

 6. Deci ne smeju da daju igracke, drze ih na distanci, ne mogu aktivnosti da se organizuju, a sad hoce na ovaj nacin da podstaknu sto vise dece da dolazi u vrtic. Pa kako ce to vreme u vrticu izgledati, mucenje i za decu i za vaspitace.
  (server, 15. maj 2020 10:31)

  # Link komentara

 7. Znači ovo vise ne treba od danas ali zato ono od sutra mora a ono sto je juce uvedeno videcemo da ukinemo jer situacija je takva da nema potrebe mada ce od danas morati se raditi ovo al samo oni koji nisu a ovi koji jesu za njih ostaje odluka na snazi.Neke analize pokazuju da jes moguce da se desi pa zato ta ciljna grupa neka se strpi jos malo jer sada vise nije ograniceno vremenski ali distancu moraju da drze.
   (Mika Hajneken, 15. maj 2020 10:17)

  # Link komentara

 8. Ovi češće menjaju pravila nego li čarape.
   (Dejan, 15. maj 2020 10:09)

  # Link komentara