Ovi parovi horoskopa nisu idealni, ali mogu da uspeju

Opšte je pravilo da vatra dobro funkcioniše sa vazduhom, dok zemlja dobro deluje s vodom.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. (ja, 19. septembar 2020 09:34)

  Cekaj, ko je postavio zadrugarske standarde? Mi muskarci ili i zene? Tacno tako, vecina to gleda ili cita i prica o tome i vecina zena onda ocekuje nekog Kristijana. Makar izgledao kao klosus sa ulice, nema to nikakve veze, bitni su "kvaliteti" koje sam naveo ili kinta. A to sto si ti zadovoljan svojim uspehom nikog ne zanima, mozes ti biti zadovoljan i gledanjem pornica, to ne menja cinjenicu koju sam izneo hahahahahahaha
   (DonJuan, 19. septembar 2020 19:25)

  # Link komentara

 2. Samo jedno nikad ne uspeva, a to su dobra riba i dobar, normalan muskarac hahahahahahahah
  (DonJuan, 18. septembar 2020 20:36)

  Nemoj svoje traume iz, detinjstva i ne sposobnost da ženi budeš interesantan da svaljuješ na žene. Svi bezbankari - kladioničari blenu u nabudžene prostitutke i kada shvate da nikada neće imati par stoja evrona sve žene su im krive. Nijedna (prava) žena vas neće odbiti zato sto nemate dovoljno para, odbiće vas zato sto ličite na klošara sa ćoška. Lično tek nešto malo bolje zarađujem, imam sreće da genetski jako solidno izgledam, nikada ni jednu ženu nisam "muvao", samo se ponašam normalno i pristojno i jako sam zadovoljan svojim uspehom kod istih. Srbija je puna finih i dobrih žena, ali sami smo sebi postavili standarde u farmama i zadrugama i takav ološ nas interesuje.
   (ja, 19. septembar 2020 09:34)

  # Link komentara

 3. Milion puta sam video i među javnim ličnostima i među običnim narodom jedno pravilo: devojke vole loše momke. Nije bitno da li su puni love ili ne, pa čak ni da li su lepi, ali nijedan siledžija, agresivan, sirovina, nije sam. Kod dobrih momaka, koji su kulturni, ljubazni, školovani i koji bi svoju dragu gledali kao princezu ima samaca koliko hoćeš. Tu horoskop ne igra nikakvu ulogu.
   (ćomica 14, 19. septembar 2020 08:44)

  # Link komentara

 4. A dva bika u braku?
   (Mirta, 19. septembar 2020 08:39)

  # Link komentara

 5. Ja i moja crna skorpija se odlicno slazemo i dopunjujemo
   (vaga, 19. septembar 2020 07:16)

  # Link komentara

 6. U horoskop mozete da verujete ili ne, kao i u Boga.Problem je ono sto je verovanje, jer niste u poziciji, s oprostenjem, epistemoloskoj, da mozete da znate, ali ne mozete da ne verujete.Primer sa koronom je takav.Politika daje izvrsnu moc nauci, a nauka naucno opravdanje politickoj egzekutivi.Nauka je autisticno zatvorena u svoju disciplinarnost, a politika je nuzno diletantska.Dakle spoj autizma i deletantizma mogu da ucine ljude jednoobraznim u njihovim zivotima, uprkos pricama da je svako posebna licnost, sto, inace, nije moje iskustvo.Licnosti su retkost!
  (Vodolija-blizanci, 18. septembar 2020 21:41)

  # Link komentara

 7. Opet još jedna glupost. Horoskop i ako se tumači to mora da bude ozbiljno i detaljno da se gledaju i znaci i podznaci i venera gde im je pa onda sve to u kombinaciji. I pored svega malo je pogođenog od tolike nauke zato manite se horoskopa. Sto ljudi sto ćudi a horoskopska pravila su besmislena..
   (miki, 18. septembar 2020 20:45)

  # Link komentara

 8. Dvoje moraju biti slicni da bi opstali.
   (pcelar, 18. septembar 2020 20:41)

  # Link komentara

 9. Parovi nevezano za horoskop, koji mogu da uspeju, su dobra riba i muskarac koji nema puno para, ali kao kompenzaciju ima neku krembilsku, izuzetno iritantnu crtu licnosti, tipa bahat, nasilan, primitivan, perfidan i manipulativan. Samo jedno nikad ne uspeva, a to su dobra riba i dobar, normalan muskarac hahahahahahahah
   (DonJuan, 18. septembar 2020 20:36)

  # Link komentara

 10. A s blizancima niko :)
  (mare, 18. septembar 2020 20:26)

  # Link komentara

 11. P. P. S.

  Osim toga, ja volim strastvene osobe, a ne da ja budim neku strast koja inače nije bog zna kako izražena karakteristika osobe. Mene takva osoba neće ni privući uopšte. Ja nisam neko ko misli da se suprotnosti privlače, naprotiv.
  (Ovca, 18. septembar 2020 20:14)

  # Link komentara

 12. I iskreno, ne poznajem ni jednog raka koji mi se ikada sviđao... Ne što imam nešto protiv rakova, već ih generalno slabo poznajem, u tom znaku...
  (Ovca, 18. septembar 2020 20:10)

  # Link komentara

 13. Šta god vi pisali i kako god tumačili i po kojoj god logici spajali ljude, realnost je da ja, recimo to ne mogu da pojmim. Takav način razmišljanja. Tj. mogu da pojmim, ali ne i da ga usvojim kao sopstveno ponašanje i "ljubavni stil". Meni se, tako je bilo oduvek, mesecima ili godinama ista osoba sviđala (uglavnom). To nije isto kao kad pomislite za ovog da je sladak, za onog da je sladak i slično. I to nije lako promenljivo. Da li je dobro ili loše, nije bitno, ali je tako. :)
  (Ovca, 18. septembar 2020 20:08)

  # Link komentara

 14. Verujem da ovi sto veruju u horoskop raskidaju sa 'nije do tebe znas da vatra ne funkcionise dobro sa vazduhom' :D
  (Harizmatican, 18. septembar 2020 20:04)

  # Link komentara