Korisni saveti fitnes instruktorke: Pravilne vežbe i ishrana VIDEO

Kloi Ting je fitnes zvezda koja ima 18,4 miliona pretplatnika na YouTube-u, a na svom kanalu deli delotvorne vežbe za postizanje izraženih trbušnjaka, kao i svoju zdravu ishranu

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @Anja Nije problem u umerenom jelu, ali to u principu nije tako. Kod nas se opasno ždere. Ta aktivnost je van svake kontrole. Kada govore o striktnom jedenju, to je za ljude koji žele da izgledaju savršeno. Zašto moramo ići u krajnost i u jednom i u drugom slučaju? Stvar je u umerenosti. Jesti umereno i vežbati umereno. Nećemo izgledati savršeno, ali nećemo se ni usvinjiti.
  (blatobran, 11. mart 2021 22:07)

  # Link komentara

 2. Meni je to tuga od zivota, nonstop broji kalorije, grame proteina i uh u svakom parcetu koje unese, pa jedi po satnici, pa ako si vezbao jedes ovo ako nisi ono, a tek ta opsednutost vezbama, zadnjica, ruke, noge pa opet u krug, nikad predaha, sedam dana u nedelji, 365 u godini! Ta se 'leba nije najela u zivotu. Izes zivot bez Zerbo kocki i studle s makom!
  (Anja, 11. mart 2021 16:01)

  # Link komentara

 3. Ne postoji osoba "po prirodi masnija" već samo osoba sa manjkom samodiscipiline i rekao bih samopoštovanja.
  Kada je zdravlje u pitanju, vreme mora da se nađe, u krajnjem slučaju ustanite sat vremena ranije.
  Ovo vam priča neko ko trenira 20 godina a zadnjih 10 godina radi.
  (JeRemija, 11. mart 2021 11:36)

  Postoji, uopšte nije svako telo isto. Ali vama koji ne spadate u tu grupu je teško to objasniti i lako vam je da pljuvate. Svakako, i te osobe "po prirodi masnije" kako je opisao drugi komentator trebaju da rade na tome da održavaju liniju, samo je njima to malo napornije, ali ne treba odustajati.
  (wub, 11. mart 2021 14:33)

  # Link komentara

 4. Kloin kanal je stvarno eksplodirao tokom karantina, ima brdo zadovoljnih pratilaca. Fali ovde malo objašnjenja, ako odete na njen web sajt Chloe Ting videćete dosta raznih programa, besplatnih, i možete da odaberete onaj koji vama odgovara u zavisnosti od cilja i vremena koji imate. Možete da pogledate i snimke pre i posle njenih pratilaca na youtube kanalu. Mislim da je postala toliko popularna jer je jako pozitivna, realna, a vežbe nisu toliio zahtevne. Jedno vreme sam radila njen dvonedeljni program i stvarno se vide rezultati, a nisam ni išla na dijetu, kao i mnogi drugi. Trenutno ne vežbam po njenim programima, ali preporučila bih početnicima da se oprobaju, zaista je ohrabrujuće kad vidite rezultate, znate da to možete i gurate dalje i jače. :)
  (wub, 11. mart 2021 11:40)

  # Link komentara

 5. @Marko

  Ne postoji osoba "po prirodi masnija" već samo osoba sa manjkom samodiscipiline i rekao bih samopoštovanja.
  Kada je zdravlje u pitanju, vreme mora da se nađe, u krajnjem slučaju ustanite sat vremena ranije.
  Ovo vam priča neko ko trenira 20 godina a zadnjih 10 godina radi.
  (JeRemija, 11. mart 2021 11:36)

  # Link komentara

 6. Genetika + vezbanje im je jedini posao i eto rezultata. Ne dajte da vas varaju savetima ako ste po prirodi masniji i nemate vremena za sve... Ovo kaze neko ko skoro svaki dan ide u teretanu, tj. ko ima vremena da se bakce izgledom i snagom.
  (Marko, 11. mart 2021 11:10)

  # Link komentara

 7. Otkrila Ameriku.
  (Back in Black, 11. mart 2021 10:16)

  # Link komentara

 8. šteta sto nije video instruktorke sa naslovne slike
  (bane, 11. mart 2021 09:48)

  # Link komentara

 9. Bilo bi zanimljivo videti ove instruktore da se ugoje recimo do 110-120/70-80 kg i da onda dele savete kako smrsati kad se vrate od te kilaze. Ali usput da rade posao, imaju decu itd. čisto da ne sole pamet a po ceo dan vežbaju.
  (onako, 11. mart 2021 09:24)

  # Link komentara