Grozni raskidi ili grozni ljudi? Razvodi preko SMS-a, tokom intervjua...

Dok su mnogi zainteresovani ko je od slavnih parova kada i kako počeo da se zabavlja, nekad su još zanimjiviji načini na koje su se oni rastali. Od razvoda preko SMS-a do prekida tokom intervjua s Oprom Vinfri. Ovo su samo neki od njih...

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Tja@
  U pravu ste nije me briga;-).
  A vi i dalje raskidajte veze telepatijom, vidim dobro vam ide.
  (Grozne veze, grozni raskidi, grozni ljudi, 10. jun 2021 03:24)

  Bar imam sta da raskidam.
  (Tja, 12. jun 2021 15:05)

  # Link komentara

 2. Tja@
  U pravu ste nije me briga;-).
  A vi i dalje raskidajte veze telepatijom, vidim dobro vam ide.
  (Grozne veze, grozni raskidi, grozni ljudi, 10. jun 2021 03:24)

  # Link komentara

 3. @grozne vesti grozni ljudi
  Da li te je neko čekao iza ćoška, uvukao u kola sa rukom na ustima, odvezao negde u šumu i urlao da će te ubiti jer si raskinuo sa tim nekim, a on te je varao? Ne može nijedan muškarac da zamisli kako je ženi kada dođe do toga. Zato, ćutite i uživajte u privilegijama koje ste dobili rođenjem. Osto važi i za silovanja, seksuačna zlostavljanja i slično. I, ne, nismo zaštićene. Ne još. Nadam se da će neke naredne generacije biti.
  Usput, neko je napisao da uznemirava celu familiju, što je istina. Talvih ludaka ima više među muškarcima jer im se svašta oprašta, a ne bi trebalo.
  (Milica, 10. jun 2021 01:01)

  # Link komentara

 4. (Grozne veze, grozni raskidi, grozni ljudi, 9. jun 2021 15:45)
  Pa hahaha organi reda, koji reaguju kada dodje do ubistva. Presmesno. I u uredjenoj drzavi a ne u ovoj dzungli.
  Sta te briga ko kako raskida? Ovde bi svak drugima da uredjuje zivot.
  (Tja, 9. jun 2021 21:22)

  # Link komentara

 5. Treba uciti od boljih. Npr. Musliman kad se razvodi, tri puta pred dva svedoka izgovori "Talak", sto znaci: razvodim se i Alah mi je svedok, izbaci tri zenine stvari iz kuce (bilo koje tri) i to je to.
  Veliki broj muskaraca iz Tadzikistana otisao je da radi u Rusiju i poceli su masovno da se razvode putem SMS poruka. Intervenisala tadzikistanska vlada i sad oni moraju da pozovu svoje zene i saopste im da se razvode. Jos jedna znacajna pobeda u borbi za emancipaciju zena...
  (Garavi, 9. jun 2021 21:20)

  # Link komentara

 6. Isti slucaj prvi mi je danima i nocima dzedzao ispred zgrade, pretio, pravio spletke iako je on svrljao sa strane i zasluzeno dobio nogu. A kao fin decko, ETF. Posle toga sam ih pustala da raskinu da se ne stresam ni ja ni moja familija.
  A ovaj zlobni komentar, cenim da se prepoznao neki balkanac.
  (Tja, 9. jun 2021 18:11)

  # Link komentara

 7. Daniela@
  Psihotičnih tipova ima među oba pola, a takođe i ego manijaka.
  E sada u koliko je neko zbilja odviše uporan uvek postoje organi reda, a vi moje dame ste danas(i treba)više nego dovoljno zakonski zaštićeni.
  I sam sam doživljavao niz neprijatnosti od bivših partnerki pri prekidu veze/romanse pa mi ne pada na pamet da vas sve okarakterišem kao "loše ljude".
  I ne nije Tja@ u pravu ni u čemu.
  Odrasla individua mora da preuzme odgovornost i da se ponaša zrelo, a bežanje iliti skrivanje to sigurno nije;-).
  (Grozne veze, grozni raskidi, grozni ljudi, 9. jun 2021 15:45)

  # Link komentara

 8. @grozne vesti
  @tja
  U pravu je Tja, sa ovdašnjim muškarcima je bolej napraviti da oni raskinu jer je to tako nabeđeno, naduvanog ega, pogrešnog vaspitanja. Mene je jedan bivši danima pratio a drugi me je sačekao ispred zgrade i pokušao da me davi, samo jer sam raskinula vezu. Nije bilo svađanja, čak je zasluga bila njihova (obojica su napravili probleme). Treba sebe čuvati.

  Još nešto, zanimljivi je da svi krećete od pretpostavke da su ostavljeni neke dobrice i sveci. Isto tako kada u braku neko nekog prevari, uvek je taj prevareni svetac. Istina je da svako to debelo zasluži na ovaj ili onaj način. Loši ljudi.
  (Daniela, 9. jun 2021 09:27)

  # Link komentara

 9. Tja@
  Pre će biti da ste Vi kukavica koja ne ume čestito ni da raskine;-).
  (Grozne veze, grozni raskidi, grozni ljudi, 8. jun 2021 21:33)

  # Link komentara

 10. (Vladimir, 8. jun 2021 06:46)
  I ona se jako potresla cim nije htela da te vidi sem par puta godisnje.
  Pre ce biti da je htela da ti raskines da bi izbegla moguce agresivne ispade koje je tesko predvideti cak i kod naizged veoma pitomih i smotanih likova. Ja sam tako okoncala 2 veze, ignorisala ih dok nisu oni raskinuli.
  Bezbednije je. Mene boli uvo sto on misli da je on raskinuo a njima nije povredjen ego pa si mirna.
  Sta da se radi. Moju drugaricu je jedan inace streber, ne problematican, ubio kada ga je ostavila.
  (Tja, 8. jun 2021 13:05)

  # Link komentara

 11. Bezveze. Lepo kažeš u par rečenica šta imaš i kraj. Ako neko nije osetio/primetio da veza ne funkcioniše i da je onom drugom dosta, da se lepo preispita o svojim osećanjima, bliskosti i slično. Ne može da se ne primeti. Treba biti čivek pa reći, ali, retko ko je takav. Ovi što su zaslužili takav tretman valjda znaju čime su zaslužili.
  (Vagica, 8. jun 2021 11:56)

  # Link komentara

 12. Ja sam sa devojkom samo prekinuo komunikaciju, tj. blokirao je na apsolutno svim vidovima moderne komunikacije (čari modernih raskida). Više od godinu dana me takoreći lagala, odbijala da se izjasni konkretno šta želi od veze, ja bio u fazonu lako ćemo, sve će polako doći na svoje, bio strpljiv. Međutim kad je došlo do toga da bukvalno po 2-3 meseca uopšte ne želi da inicira neki izlazak, već samo da se dopisuje i zivka, nateram je da mi kaže šta zaista želi od svega i ona me izvređa ... E reko, sad ćeš dobiti adekvatan tretman. Treba biti gad u vezi, to se danas više ceni ako želiš nekoga da zadržiš, ja čitav život dobar i strpljiv i samo jedem go*na, nemam ništa lepo čega bih se sećao. Sa ovim potezom sam odlučio da preokrenem sve i sada sam mnogo srećniji. Stavio sam sebe na prvo mesto i tuđe gluposti me ne zanimaju. Čim nanjušim neko sra*e odmah teram sve u tri materine i prelazim na nešto drugo.
  (Vladimir, 8. jun 2021 06:46)

  # Link komentara

 13. Sećam se toga sa D.D. Luisom i Izabelom. On je i inače čudak.
  (Jj, 8. jun 2021 06:15)

  # Link komentara

 14. Ono kad si pi....a od čoveka, sreća pa se otkriju na vreme.
  (Marijana, 8. jun 2021 05:03)

  # Link komentara

 15. Au, ala je mlada Anđa bila lepa. Nije ni čudo što je toliko veza rasturila. Sa takvom ženom možeš samo jednom u životu biti, i to ako si Bred Pit i Bili Bob Tornton.
  (Marinko, 8. jun 2021 04:24)

  # Link komentara

 16. Mislim da je najgori vid raskida samo prekinuti svaki kontakt
  (x, 07. jun 2021 22:41)

  Zašto? To je najčistije. Jednostavno prekineš i to je to. Staviš tačku. Udariš rukom o astal.
  (Ćale, 8. jun 2021 04:20)

  # Link komentara

 17. Kiefer Sutherland je prevario Juliu s prostitutkom...
  (Rinama, 07. jun 2021 20:37)

  to se ne računa :)
  (neutralan, 8. jun 2021 01:10)

  # Link komentara

 18. @dragana
  Nije ponos, nego glupost iz mladosti, e kad vreme prodje i pogledaš život iza sebe, shvatiš da si 25 godina bio budala, uskrati sebi i drugome ljubav... I ja sedim svaki dam pored telefona i hoću da okrenem broj jedne A. onda ustukmem I pitam se što ona ne zove... I ništa nisam naučio nadam se da je tebi bolje....
  (muškarac, 7. jun 2021 21:49)

  Nadam se da nisi kao moj menjao broj a ona ga nema, pa se jos pitas sto te ne zove..
  (..., 8. jun 2021 00:36)

  # Link komentara

 19. Mene bivsi nazvao na tel i rekao da me ni jednog trenutka nije voleo i da ne moze vise da glumi. Naravno pustila sam ga. 25 godina kasnije sretnemo se mi ponovo, i on mi kaze da samo bog zna koliko je noci proplakao i, pio i patio za mnom. I ja sam patila. Samo mi nije jasno zasto ga nisam nikad nazvala ili zasto on nije mene. Zar je ponos bitniji od ljubavi? Muskarci odgovorite mi
  (dragana, 07. jun 2021 20:33)

  Mozes ti to i bolje? Fali deo gde upoznajete decu koja nose vasa imena, a vasi sadasnji bracni drugovi cute i gledaju u pod...
  (Straight Outta München, 7. jun 2021 23:23)

  # Link komentara

 20. Mislim da je najgori vid raskida samo prekinuti svaki kontakt
  (x, 7. jun 2021 22:41)

  # Link komentara

 21. Ljudi načisto poludeli...!Preko SMS,fb i ostalih digitalnih pomagala može upoznavanje,pokazivanjev de se ide šta se radi,udvaranje,skidanje,masturbiranje a GOSPODE BOŽEEEE nikako NEEE raskidi i razvodi STVARNOOO!!!???Što se Đulije Roberts tiče,nije lepo što je verovatno varala verenika al između nje i švalera je bilo ono što se zove PRAVA LJUBAV(retki među kojima sam i Ja shvatiće,ko to ne doživi đabe se rodio)!
  (nišlija, 7. jun 2021 22:13)

  # Link komentara

 22. @dragana
  Nije ponos, nego glupost iz mladosti, e kad vreme prodje i pogledaš život iza sebe, shvatiš da si 25 godina bio budala, uskrati sebi i drugome ljubav... I ja sedim svaki dam pored telefona i hoću da okrenem broj jedne A. onda ustukmem I pitam se što ona ne zove... I ništa nisam naučio nadam se da je tebi bolje....
  (muškarac, 7. jun 2021 21:49)

  # Link komentara

 23. ..Pete Davidson, klošarčina neopevana , kralj svih smradova ,itd 😆
  ali samo polako , sve dođe na naplatu
  (Moltisanti, 7. jun 2021 20:52)

  # Link komentara

 24. @a, 7. jun 2021 20:00
  Kiefer Sutherland je prevario Juliu s prostitutkom, pisala je i stampa o tome, nije bas da nije imala razloga da ga ostavi. Ona je to fino odradila, a on je dobio ono sto je trazio. Julia je u tom momentu bila najveca zvezda Hollywooda i delovala je prilicno zaljubljeno, cesto je pominjala Kiefera u intervjuima.
  (Rinama, 7. jun 2021 20:37)

  # Link komentara

 25. Mene bivsi nazvao na tel i rekao da me ni jednog trenutka nije voleo i da ne moze vise da glumi. Naravno pustila sam ga. 25 godina kasnije sretnemo se mi ponovo, i on mi kaze da samo bog zna koliko je noci proplakao i, pio i patio za mnom. I ja sam patila. Samo mi nije jasno zasto ga nisam nikad nazvala ili zasto on nije mene. Zar je ponos bitniji od ljubavi? Muskarci odgovorite mi
  (dragana, 7. jun 2021 20:33)

  # Link komentara

 26. Ovi telefonaki razgovori i poruke i nisu tako losi, makar su se izjasnili. Meni je najgore kad muskarac nema hrabrosti da raskine, pa pocne da “glumi ludilo”, udaljava se, prebacuje krivicu i sl. kukavicki postupci. Sada, posle takvog prezivljejog iskustva, znala bih o cemu se radi, ali onda sam pokusavala da ga vratim i preispitivala svoje postupke do besvesti. Ja uvek kazem, nije to lako, ali makar toliko mislim da sam fer.
  (Amandine, 7. jun 2021 20:30)

  # Link komentara

 27. Mediji nam uporno nameću neke likove kao "vanzemaljce".Kad ono...Džulija
  Roberts,Bili bob Tornton i Denijel de Luis gori od najgoreg.
  (a, 7. jun 2021 20:00)

  # Link komentara

 28. Pravda za brata Dejmona!
  (Born, 7. jun 2021 19:49)

  # Link komentara