Sudar diva: Da li je Šeron Stoun zapečatila sudbinu posle izjave o Meril Strip

Sreda, 23.06.2021.

16:16

Izvor: Blic

Sudar diva: Da li je Šeron Stoun zapeèatila sudbinu posle izjave o Meril Strip IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Nadoljub

pre 2 godine

Džulijana Mur ("I dalje Alis") je bolja glumica od obe, zato je najviše i nagradjivana. Ipak, Kejt Vinslet je meni najinteresantnija kada se pojavi na filmu.

Obe su super

pre 2 godine

Ali jeste istina da nijedna ne moze da igra sve. Svaka ima svoj domen. Dodajem Dzudi Denc i Helen Miren u spisak glumica koje su vrhunske. Od mladjih - Emili Blant.

Ana

pre 2 godine

Meril je savrsena glumica, ali i Vajnsajnova 'najbolja prijateljica' iz vremena kada je on bio sve u Holivudu i kada je zlostavljao druge glumice.
Nije znala?
Slucajno, zahvaljujuci samo talentu, u takvom sistemu kakav je bio, stekla kultni status?
Ne bih rekla.

Vlada

pre 2 godine

Šeron Stoun je fenomenalna žena. I pametna i prelepa. U pravu je, ima još sjajnih glumica u Holivudu pored Meril Strip, ali eto, Meril su iz nekog razloga izdigli na nivo boginje. Što ne znači da i ona sama nije sjajna, pogledajte samo "Avgust u okrugu Osejdž".

navodar

pre 2 godine

Nebitna tema oko koje bih radno komentarisao. Davnih dana sam raspravljao sa drustvom oko Meril i njene glume. Manje vise imam nekog pojma o tome, mogu sebi dati mikrogram prava i suda. Pgledajte joj mimiku, reakcije i pokazivanje osecanja u zadatim situacijama. Sves su copy-paste. U redu, treba ih ukokmponovati i prilagoditi, ali ne manjka joj arogancije i prepotentnosti. Nekako mi je kao porcelanska lutka koja se postavi u zadati ambijent da bi bila centar.
Izvinjavam se ako sam pregrub u oceni jedne dive, ali naglasavam to je samo moje NEBITNO misljenje.

nikola58

pre 2 godine

Razlika izmedju Seron i Meril je u tome sto kad vidis Seron, pomislis na seks, dok kad vidis Meril, ne pomislis na seks. Zbog toga mozda Meril dobija "ozbiljnije" uloge od Seron?

lennox

pre 2 godine

Mozda se Meril Strip toliko forsira zbog blago receno neobicnog lica. Takvo lice se ne vidja cesto? Seron je prelepa, ali uobicajeno prelepa... neko bi rekao dosadno prelepa dok te Meril kad god je vidis sokira... mene bar.??

Natasa

pre 2 godine

Ne volim Meril Strip kao osobu ali objektivno je top10 glumica ikada. Sheronka da nije bila jako dobra riba ko mlada ne bi napravila ni 10ti deo karijere bolje da cuti i bude zahvalna, totalni prosek ako ne i ispod.
(Mladen, 23. jun 2021 18:16)

Slazem se u potpunosti. Nije neka pojava ali ima talenta vise nego Seronka, koja nije toliko losa, koliko je osrednje uloge dobijla.

Grunf

pre 2 godine

Pogledajte scenu iz Mandžurinskog Kandidata kada Meril Strip ubedjuje senatore iz svoje partije da podrže njenog sina za kandidata. Ne znam kako za tu ulogu nije dobila oskara.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Изгледа да је најтеже бити одмерен у изјавама. Ова изјава је колико - толико одмерена, али су зато коментари на њену изјаву крајње подељени. Истина је заправо врло једноставна. Мерил Стрип је врхунска глумица, која јесте или можда није, заслужила све награде које је добила. И једино о томе има смисла дискутовати.

Hau jes nou

pre 2 godine

Treba samo pomenuti film Djavo nosi Pradu. Da li možda Šeron tu bila vredna pomena? Da li bi mogla toliko kvalitetno da odigra negativca? Pominje ovaj film zbog te priče o negativcu. Ostale filmove ne bih ni pominjao...

Dejan

pre 2 godine

Najbolja američka glumica ikada je Ketrin Hepbern, a od onih koje su danas aktuelne u Holivudu se ponajviše izdvaja Kejt Blančet. Meril jeste odlična glumica, ali su stvarno preterali sa njenim nominacijama. Šeron Stoun nije toliko dobra glumica, koliko je "ceo paket", što bi se reklo.

CATAPA

pre 2 godine

Eva Green je izmislila glumu za obe;)
(King, 23. jun 2021 22:06)

Mislim da je jedino korektno porediti isključivo američke glumice. I u takvoj konkurenciji, Meril Strip je jedva prosečna, a u nekoj "apsolutnoj kategoriji" mislim da je engleska škola glume (plus australijsko odeljenje) amerikankama nešto naprosto nedostižno. Uz takve glumačke karijatide kao Ema Tompson, Kejt Blančet, Tilda Svinton i Helen Miren iz američke škole može ravnopravno da stane samo Fransis Mekdormand.

Inače se slažem za Evu Grin, ali u toj kategoriji je tek ludnica, tu ima i glumica američko-kanadske škole, a Eva maltene sama brani dostojanstvo nekada velike francuske kinematografije i sjajnih glumica.

Negde pri dnu dođu one najslavnije iz Holivuda, Kao Meril Strip, Dženifer Aniston, Dženifer Lorens... skromnog glumačkog umeća, ali koje razbijaju na blagajnama.

Wаrior Young

pre 2 godine

Znam da me niko ne pita, ali Meril Strip nije lepa žena po meni, ali je fantastična glumica i dama. 
Šeron Stoun je ... bila je lepa žena koja se proslavila snimanjem međunožja.Ona je Šeron Stoun, nije glumica i nije dama. Ona je njeno međunožje. Ali to je bio njen izbor, a Meril Strip je izabrala Sofijin izbor. Bez međunožja.
(hypatija, 23. jun 2021 23:05)

Voliš žutu štampu... Da li znaš da je Šeron Stoun žena sa visokim IQ. Preko 140.

hypatija

pre 2 godine

Znam da me niko ne pita, ali Meril Strip nije lepa žena po meni, ali je fantastična glumica i dama.
Šeron Stoun je ... bila je lepa žena koja se proslavila snimanjem međunožja.Ona je Šeron Stoun, nije glumica i nije dama. Ona je njeno međunožje. Ali to je bio njen izbor, a Meril Strip je izabrala Sofijin izbor. Bez međunožja.

max

pre 2 godine

Cak je i Meril jednom rekla da je imala sece i da ima jos koleginica sa kvalitetom kao ona ali nisu dobile uloge da se dokazu tako da je to tacno sto je seron rekla i nije ni uvredljivo pa ne treba ni braniti Meril on toga

Mira

pre 2 godine

Meril Strip je odlična glumica ali precenjena. Pravi iste grimase, pokrete. Glen Klouz, Džulija Roberts, Suzan Sarandon, Đina Dejvis, Đina Geršon, Helen Miren, Mišel Fajfer, ima ih još koje mogu da joj stanu na crtu pa čak i Šeron Stoun za neke uloge. Forsirana je, očito politički....

CATAPA

pre 2 godine

Što je bio Džon Vejn za republikance, Meril Strip je za demokrate. Glumački je tek nešto iznad nivoa jednako legendarnog "Vojvode", a da li će se po njoj nazivati škole i aerodromi (u uporištima demokrata), to ostaje da se vidi.

Kako je nastao njen kult? Početkom osamdesetih, nakon smrti Džona Vejna ostalo je upražnjeno mesto nacionalnog i političkog ljubimca/ljubimice. Glumački je dominirala Džesika Lang, glumica za koju mnogi mlađi nisu ni čuli pa da im objasnim: Džesika je bila nešto kao Šeron Stoun i Šarliz Tron zajedno. Ne preterujem, ona je verovatno najbolja američka glumica nakon Ketrin Hepbern. Osamdesete, ona je glumila u filmu "Poštar uvek zvoni dvaput" ulogu koju je Meril odbila jer je bila previše zahtevna. Za Džesiku nije bila i ostvarila je fantastičnu kreaciju sa Džekom Nikolsonom. Rivalitet Strip i Lang (neki kažu i netrpeljivost) je kulminirao već 1982. kada su obe bile nominovane za Oskara, a Džesika je bila već viđena kao dobitnicu za "Frensis". Oskar je otišao Meril za "Sofijin izbor". Tada je i započeo niz nominacija Stripove svake godine kada je imala bilo kakvu ulogu. Meril Strip je promovisana u kraljicu Holivuda iako zapravo nikada nije ovladala elementarnim kretanjem u kadru, što je nedavno bilo i komično kada jednu scenu (sa CGI scenografijom) nikako nije uspevala da odradi.

Ipak, najgore od Stripove je što je etablirala tu "školu glume" sa jednim jedinim izrazom lica. Najistaknutije potekle iz takve škole su Lena Hidi i Kristen Stjuart...

key and peele

pre 2 godine

@sonja - dzaba veri sto je (bila) lepa kad otvori usta a onaj sizofreni rahiticni glas zene koja je uvek na granici da cikne i zavrsi u ludnici. mislis da je slucajno sto uz tu lepotu i brak sa uticajnim gordanom nije mogla ni do pola jedne milene dravic, za koju takodje mislim da je malo naduvana kao meril.

mirko

pre 2 godine

Meril je odlicna glumica, ali je sa druge strane isforsirana od stane njenih prijatelja koji su sa njom zajedno leteli "Lolita expresom" i druzili se na cuvenom ostrvu, njihovog preminulog prijatelja.

Mika Hajnekenjaj

pre 2 godine

Ne znam sta je gospodja Ston htela da izjavi i ne ulazim u to ko je kakva osoba, ne poznajem ni jednu ni drugu. Sudeci po glumi Meril Strip jeste divna glumica. Za Seron Ston ne znam, jedini film koji poznajem sa njom je "niske strasti". Kako god bilo, ukusi su razliciti.
(Eh, 23. jun 2021 20:44)

Eh ne poznajes ni jednu.

mirjana simionska

pre 2 godine

Kvalitet uvek izaziva zavist,Uloge koje je ostvarila Meril Strip,Seron Stoun moza samo da ;;sanja;;,Lepota i inteligencija ,da ali glumacku perosoni ni iz daleka.Kakve uloge u Niskim Strastima i Kazinu ,to su mogle mnoge lepe starlete,ali Moja Afrika,Sofijin Izbor Okruzi Medison,e to Stoun ne bi ni u snu odigrala.Precenjena,ne bih rekla u pitanju je kvalitet i vrhunski profesionalizam.Ljubomora i nista drugo,na zalost inteligencija je nije sprecila da ''pljuje'' po jednoj izvrsnoj glumici.

anica velickovic

pre 2 godine

Seron Stoun je po meni ne najlepsa glumica nego medju lepsim zenama sveta...da l vide ove nase starije zene koje su umislile da su ribe kako ova zena nosi svoje godine...i ne mislim samo kad kazem najlepsa na fizicki izgled nego na pojavu komplet.

Eh

pre 2 godine

Ne znam sta je gospodja Ston htela da izjavi i ne ulazim u to ko je kakva osoba, ne poznajem ni jednu ni drugu. Sudeci po glumi Meril Strip jeste divna glumica. Za Seron Ston ne znam, jedini film koji poznajem sa njom je "niske strasti". Kako god bilo, ukusi su razliciti.

Oliver

pre 2 godine

Niko ne kaze da je Meril losa glumica,nego da ima preterano nominacija i Oskara,dok neke druge glumice,ne toliko slabije,to nemaju. Recimo,Glen Klouz nema nijedan Oskar,a brdo nominacija. Pa nece biti da je Meril toliko bolja od Glen. Bar za ulogu u Opasnim vezama je zaslužila. Dakle,postoji neka preterana fama i mistifikacija oko Meril,a postoji jos pola tuceta glumica njenog nivoa. Inace je i Seron Stoun levo liberalna kao Meril,obe su napadale Trumpa tako da ovo nije politički,nego cisto glumacki sukob.

BorG

pre 2 godine

Dastin Hofman je jednom prilikom , isto rekao o Meril kao i Šeron . Otprilike ,kada glumi Meril Strip ona jednu scenu ponavlja više puta i tu se ne radi o savršenstvu glume. Ima mnogo mlađih talentovanih glumica koje scenu odigraju iz prve ali su zapostavljene i nalaze se u senci svojih starijih koleginica.
Pirs Bronsnan je rekao o Meril da je jedva čekao da završi film mama mia . Klint Istvud je rekao da je veoma naporno raditi sa Meril i da je trebao da ima širi pogled.
Kevin Kostner je ladno odbio Meril na zadnjem filmu . Sada ovo priča i Šeron i verovatno je u pravu 100% jer mlađe glumice je se plaše ...

Matori Laki

pre 2 godine

Da li neko čitao tekst i razumeo šta je ona rekla?
Nijednog trenutka nije omalovažila Meril Strip, naprotiv, rekla je da je Meril vrhunska glumica, prijateljica...
Ono što je suština njenog intervjua je da su ostale vrhunske glumice zapostavljene navodeći razlog tome, a to je holivudski sistem i struktura koji su postavljeni tako da se mora imati jedna glumica kao etalon, mera za sve ostale.
To se kroz stogodišnju istoriju Holivuda da lako uočiti.
Prosečan čitalac se ponaša kao navijač, ali ovde se ne radi o sportskom takmičenju gde je rezultat nedvosmisleno jasan. Gluma je umetnost i kao takva dopušta mnogo različitih kriterijuma za procenu njenog kvaliteta.

Preddy Baer

pre 2 godine

jbg kada ti je prekrstanje nogu i golisave fotke jedini adut, sta ti curo dalje reci?

sto neko napisa ovde, drzi se ti svoje pornografije, tamo ti bolje ide

Milos84

pre 2 godine

Ne znam da li me je ikada i jedna zena ocarala kompletnom svojom pojavom ikada kao Seron Stoun, zena je prelepa, seks simbol devedesetih godina, pobija sve predrasude prema plavusama svojom neverovatno visokom inteligencijom i ponasanjem, jednom recju zena kakvu bi svaki muskarac pozeleo u svojoj blizini.

dd

pre 2 godine

a da je kojim slucajem Seronka dobila makar jednog oskara u karijeri ne bi ove price bilo.tu je sujeta i ljubomora u pitanju!jedini film koji vredi sto je snimila to je "Kazino"a u Niske strasti da ni je prekrstila noge i pokazala medjunozje ne bi se o tom filmu ni pricalo!!!jos je i sama rekla da je bila prevarena jer je Majkl dAglas pokupio 10X vise para od nje!!!ZENA JE BOLESNO LJUBOMORNA!!!nikad je nisam cenio kao glumicu,a kao osoba veoma je losa.

to bi isto bilo kao kada bi Tom kruz bio ljubomoran na Dzeka Nikolsona,Danijel Day Luisa...i ostale velikane koji imaju po 3 oskara.nisam znao da je ovako sujetna i ljubomorna???

zasto samo Meril Strip?tu je i Ingid Bergman,Ketrin Hepbern...licni sukob ili nesto drugo?omatorila i prolupala,morala se potruditi malo vise,siriti noge bez donjeg vesa nije dovoljno za oskara.

Katarina

pre 2 godine

Meril Strip je jedna od najboljih, ako ne i najbolja americka glumica ikada, tacka. :D
Sa njom u istu recenicu, od aktuelnih glumica, mogu Dzulija Roberts, Suzan Sarandon i Sarliz Teron...
Svaka cast Seron Stoun na ulogama koje je odigrala, jer ih je odigrala vrhunski, ali njene uloge su, uglavnom, stereotipne i bila bi vrhunska porno glumica...
Meril je i u povrsnim filmovima, tipa, Djavo nosi Pradu, pokazala da je vrhunska i bez premca...

димитор градина

pre 2 godine

"Ловац на јелене", "Челични коров" и "Моја Африка" су врхунске улоге које је остварила М. Стрип. Било је ту још добрих улога, али мислим да су ове три врхунске. Мерил је карактерна глумица, и да је рођена пре тридесетак година, вероватно не би имала никакве шансе да направи запажену каријеру, јер не поседује ону врсту женске лепоте коју Холивуд намеће. Срећа за љубитеље филмске уметности.

Mladen

pre 2 godine

Ne volim Meril Strip kao osobu ali objektivno je top10 glumica ikada. Sheronka da nije bila jako dobra riba ko mlada ne bi napravila ni 10ti deo karijere bolje da cuti i bude zahvalna, totalni prosek ako ne i ispod.

Raja

pre 2 godine

Seron je potpuno u pravu. Meril nije nista vise od prosecne glumice. Iskreno, propaganda masinerija tipa Holivud, moze i od g....a da napravi pitu. Iz tog nuznika nisam pogledao ni jedan proizvod odavno.

Raja

pre 2 godine

Seron je potpuno u pravu. Meril nije nista vise od prosecne glumice. Iskreno, propaganda masinerija tipa Holivud, moze i od g....a da napravi pitu. Iz tog nuznika nisam pogledao ni jedan proizvod odavno.

Matori Laki

pre 2 godine

Da li neko čitao tekst i razumeo šta je ona rekla?
Nijednog trenutka nije omalovažila Meril Strip, naprotiv, rekla je da je Meril vrhunska glumica, prijateljica...
Ono što je suština njenog intervjua je da su ostale vrhunske glumice zapostavljene navodeći razlog tome, a to je holivudski sistem i struktura koji su postavljeni tako da se mora imati jedna glumica kao etalon, mera za sve ostale.
To se kroz stogodišnju istoriju Holivuda da lako uočiti.
Prosečan čitalac se ponaša kao navijač, ali ovde se ne radi o sportskom takmičenju gde je rezultat nedvosmisleno jasan. Gluma je umetnost i kao takva dopušta mnogo različitih kriterijuma za procenu njenog kvaliteta.

Milos84

pre 2 godine

Ne znam da li me je ikada i jedna zena ocarala kompletnom svojom pojavom ikada kao Seron Stoun, zena je prelepa, seks simbol devedesetih godina, pobija sve predrasude prema plavusama svojom neverovatno visokom inteligencijom i ponasanjem, jednom recju zena kakvu bi svaki muskarac pozeleo u svojoj blizini.

Oliver

pre 2 godine

Niko ne kaze da je Meril losa glumica,nego da ima preterano nominacija i Oskara,dok neke druge glumice,ne toliko slabije,to nemaju. Recimo,Glen Klouz nema nijedan Oskar,a brdo nominacija. Pa nece biti da je Meril toliko bolja od Glen. Bar za ulogu u Opasnim vezama je zaslužila. Dakle,postoji neka preterana fama i mistifikacija oko Meril,a postoji jos pola tuceta glumica njenog nivoa. Inace je i Seron Stoun levo liberalna kao Meril,obe su napadale Trumpa tako da ovo nije politički,nego cisto glumacki sukob.

BorG

pre 2 godine

Dastin Hofman je jednom prilikom , isto rekao o Meril kao i Šeron . Otprilike ,kada glumi Meril Strip ona jednu scenu ponavlja više puta i tu se ne radi o savršenstvu glume. Ima mnogo mlađih talentovanih glumica koje scenu odigraju iz prve ali su zapostavljene i nalaze se u senci svojih starijih koleginica.
Pirs Bronsnan je rekao o Meril da je jedva čekao da završi film mama mia . Klint Istvud je rekao da je veoma naporno raditi sa Meril i da je trebao da ima širi pogled.
Kevin Kostner je ladno odbio Meril na zadnjem filmu . Sada ovo priča i Šeron i verovatno je u pravu 100% jer mlađe glumice je se plaše ...

димитор градина

pre 2 godine

"Ловац на јелене", "Челични коров" и "Моја Африка" су врхунске улоге које је остварила М. Стрип. Било је ту још добрих улога, али мислим да су ове три врхунске. Мерил је карактерна глумица, и да је рођена пре тридесетак година, вероватно не би имала никакве шансе да направи запажену каријеру, јер не поседује ону врсту женске лепоте коју Холивуд намеће. Срећа за љубитеље филмске уметности.

CATAPA

pre 2 godine

Što je bio Džon Vejn za republikance, Meril Strip je za demokrate. Glumački je tek nešto iznad nivoa jednako legendarnog "Vojvode", a da li će se po njoj nazivati škole i aerodromi (u uporištima demokrata), to ostaje da se vidi.

Kako je nastao njen kult? Početkom osamdesetih, nakon smrti Džona Vejna ostalo je upražnjeno mesto nacionalnog i političkog ljubimca/ljubimice. Glumački je dominirala Džesika Lang, glumica za koju mnogi mlađi nisu ni čuli pa da im objasnim: Džesika je bila nešto kao Šeron Stoun i Šarliz Tron zajedno. Ne preterujem, ona je verovatno najbolja američka glumica nakon Ketrin Hepbern. Osamdesete, ona je glumila u filmu "Poštar uvek zvoni dvaput" ulogu koju je Meril odbila jer je bila previše zahtevna. Za Džesiku nije bila i ostvarila je fantastičnu kreaciju sa Džekom Nikolsonom. Rivalitet Strip i Lang (neki kažu i netrpeljivost) je kulminirao već 1982. kada su obe bile nominovane za Oskara, a Džesika je bila već viđena kao dobitnicu za "Frensis". Oskar je otišao Meril za "Sofijin izbor". Tada je i započeo niz nominacija Stripove svake godine kada je imala bilo kakvu ulogu. Meril Strip je promovisana u kraljicu Holivuda iako zapravo nikada nije ovladala elementarnim kretanjem u kadru, što je nedavno bilo i komično kada jednu scenu (sa CGI scenografijom) nikako nije uspevala da odradi.

Ipak, najgore od Stripove je što je etablirala tu "školu glume" sa jednim jedinim izrazom lica. Najistaknutije potekle iz takve škole su Lena Hidi i Kristen Stjuart...

anica velickovic

pre 2 godine

Seron Stoun je po meni ne najlepsa glumica nego medju lepsim zenama sveta...da l vide ove nase starije zene koje su umislile da su ribe kako ova zena nosi svoje godine...i ne mislim samo kad kazem najlepsa na fizicki izgled nego na pojavu komplet.

Mira

pre 2 godine

Meril Strip je odlična glumica ali precenjena. Pravi iste grimase, pokrete. Glen Klouz, Džulija Roberts, Suzan Sarandon, Đina Dejvis, Đina Geršon, Helen Miren, Mišel Fajfer, ima ih još koje mogu da joj stanu na crtu pa čak i Šeron Stoun za neke uloge. Forsirana je, očito politički....

max

pre 2 godine

Cak je i Meril jednom rekla da je imala sece i da ima jos koleginica sa kvalitetom kao ona ali nisu dobile uloge da se dokazu tako da je to tacno sto je seron rekla i nije ni uvredljivo pa ne treba ni braniti Meril on toga

Mladen

pre 2 godine

Ne volim Meril Strip kao osobu ali objektivno je top10 glumica ikada. Sheronka da nije bila jako dobra riba ko mlada ne bi napravila ni 10ti deo karijere bolje da cuti i bude zahvalna, totalni prosek ako ne i ispod.

Mika Hajnekenjaj

pre 2 godine

Ne znam sta je gospodja Ston htela da izjavi i ne ulazim u to ko je kakva osoba, ne poznajem ni jednu ni drugu. Sudeci po glumi Meril Strip jeste divna glumica. Za Seron Ston ne znam, jedini film koji poznajem sa njom je "niske strasti". Kako god bilo, ukusi su razliciti.
(Eh, 23. jun 2021 20:44)

Eh ne poznajes ni jednu.

mirko

pre 2 godine

Meril je odlicna glumica, ali je sa druge strane isforsirana od stane njenih prijatelja koji su sa njom zajedno leteli "Lolita expresom" i druzili se na cuvenom ostrvu, njihovog preminulog prijatelja.

key and peele

pre 2 godine

@sonja - dzaba veri sto je (bila) lepa kad otvori usta a onaj sizofreni rahiticni glas zene koja je uvek na granici da cikne i zavrsi u ludnici. mislis da je slucajno sto uz tu lepotu i brak sa uticajnim gordanom nije mogla ni do pola jedne milene dravic, za koju takodje mislim da je malo naduvana kao meril.

Katarina

pre 2 godine

Meril Strip je jedna od najboljih, ako ne i najbolja americka glumica ikada, tacka. :D
Sa njom u istu recenicu, od aktuelnih glumica, mogu Dzulija Roberts, Suzan Sarandon i Sarliz Teron...
Svaka cast Seron Stoun na ulogama koje je odigrala, jer ih je odigrala vrhunski, ali njene uloge su, uglavnom, stereotipne i bila bi vrhunska porno glumica...
Meril je i u povrsnim filmovima, tipa, Djavo nosi Pradu, pokazala da je vrhunska i bez premca...

hypatija

pre 2 godine

Znam da me niko ne pita, ali Meril Strip nije lepa žena po meni, ali je fantastična glumica i dama.
Šeron Stoun je ... bila je lepa žena koja se proslavila snimanjem međunožja.Ona je Šeron Stoun, nije glumica i nije dama. Ona je njeno međunožje. Ali to je bio njen izbor, a Meril Strip je izabrala Sofijin izbor. Bez međunožja.

mirjana simionska

pre 2 godine

Kvalitet uvek izaziva zavist,Uloge koje je ostvarila Meril Strip,Seron Stoun moza samo da ;;sanja;;,Lepota i inteligencija ,da ali glumacku perosoni ni iz daleka.Kakve uloge u Niskim Strastima i Kazinu ,to su mogle mnoge lepe starlete,ali Moja Afrika,Sofijin Izbor Okruzi Medison,e to Stoun ne bi ni u snu odigrala.Precenjena,ne bih rekla u pitanju je kvalitet i vrhunski profesionalizam.Ljubomora i nista drugo,na zalost inteligencija je nije sprecila da ''pljuje'' po jednoj izvrsnoj glumici.

dd

pre 2 godine

a da je kojim slucajem Seronka dobila makar jednog oskara u karijeri ne bi ove price bilo.tu je sujeta i ljubomora u pitanju!jedini film koji vredi sto je snimila to je "Kazino"a u Niske strasti da ni je prekrstila noge i pokazala medjunozje ne bi se o tom filmu ni pricalo!!!jos je i sama rekla da je bila prevarena jer je Majkl dAglas pokupio 10X vise para od nje!!!ZENA JE BOLESNO LJUBOMORNA!!!nikad je nisam cenio kao glumicu,a kao osoba veoma je losa.

to bi isto bilo kao kada bi Tom kruz bio ljubomoran na Dzeka Nikolsona,Danijel Day Luisa...i ostale velikane koji imaju po 3 oskara.nisam znao da je ovako sujetna i ljubomorna???

zasto samo Meril Strip?tu je i Ingid Bergman,Ketrin Hepbern...licni sukob ili nesto drugo?omatorila i prolupala,morala se potruditi malo vise,siriti noge bez donjeg vesa nije dovoljno za oskara.

Preddy Baer

pre 2 godine

jbg kada ti je prekrstanje nogu i golisave fotke jedini adut, sta ti curo dalje reci?

sto neko napisa ovde, drzi se ti svoje pornografije, tamo ti bolje ide

navodar

pre 2 godine

Nebitna tema oko koje bih radno komentarisao. Davnih dana sam raspravljao sa drustvom oko Meril i njene glume. Manje vise imam nekog pojma o tome, mogu sebi dati mikrogram prava i suda. Pgledajte joj mimiku, reakcije i pokazivanje osecanja u zadatim situacijama. Sves su copy-paste. U redu, treba ih ukokmponovati i prilagoditi, ali ne manjka joj arogancije i prepotentnosti. Nekako mi je kao porcelanska lutka koja se postavi u zadati ambijent da bi bila centar.
Izvinjavam se ako sam pregrub u oceni jedne dive, ali naglasavam to je samo moje NEBITNO misljenje.

Vlada

pre 2 godine

Šeron Stoun je fenomenalna žena. I pametna i prelepa. U pravu je, ima još sjajnih glumica u Holivudu pored Meril Strip, ali eto, Meril su iz nekog razloga izdigli na nivo boginje. Što ne znači da i ona sama nije sjajna, pogledajte samo "Avgust u okrugu Osejdž".

Eh

pre 2 godine

Ne znam sta je gospodja Ston htela da izjavi i ne ulazim u to ko je kakva osoba, ne poznajem ni jednu ni drugu. Sudeci po glumi Meril Strip jeste divna glumica. Za Seron Ston ne znam, jedini film koji poznajem sa njom je "niske strasti". Kako god bilo, ukusi su razliciti.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Изгледа да је најтеже бити одмерен у изјавама. Ова изјава је колико - толико одмерена, али су зато коментари на њену изјаву крајње подељени. Истина је заправо врло једноставна. Мерил Стрип је врхунска глумица, која јесте или можда није, заслужила све награде које је добила. И једино о томе има смисла дискутовати.

Wаrior Young

pre 2 godine

Znam da me niko ne pita, ali Meril Strip nije lepa žena po meni, ali je fantastična glumica i dama. 
Šeron Stoun je ... bila je lepa žena koja se proslavila snimanjem međunožja.Ona je Šeron Stoun, nije glumica i nije dama. Ona je njeno međunožje. Ali to je bio njen izbor, a Meril Strip je izabrala Sofijin izbor. Bez međunožja.
(hypatija, 23. jun 2021 23:05)

Voliš žutu štampu... Da li znaš da je Šeron Stoun žena sa visokim IQ. Preko 140.

Dejan

pre 2 godine

Najbolja američka glumica ikada je Ketrin Hepbern, a od onih koje su danas aktuelne u Holivudu se ponajviše izdvaja Kejt Blančet. Meril jeste odlična glumica, ali su stvarno preterali sa njenim nominacijama. Šeron Stoun nije toliko dobra glumica, koliko je "ceo paket", što bi se reklo.

CATAPA

pre 2 godine

Eva Green je izmislila glumu za obe;)
(King, 23. jun 2021 22:06)

Mislim da je jedino korektno porediti isključivo američke glumice. I u takvoj konkurenciji, Meril Strip je jedva prosečna, a u nekoj "apsolutnoj kategoriji" mislim da je engleska škola glume (plus australijsko odeljenje) amerikankama nešto naprosto nedostižno. Uz takve glumačke karijatide kao Ema Tompson, Kejt Blančet, Tilda Svinton i Helen Miren iz američke škole može ravnopravno da stane samo Fransis Mekdormand.

Inače se slažem za Evu Grin, ali u toj kategoriji je tek ludnica, tu ima i glumica američko-kanadske škole, a Eva maltene sama brani dostojanstvo nekada velike francuske kinematografije i sjajnih glumica.

Negde pri dnu dođu one najslavnije iz Holivuda, Kao Meril Strip, Dženifer Aniston, Dženifer Lorens... skromnog glumačkog umeća, ali koje razbijaju na blagajnama.

Natasa

pre 2 godine

Ne volim Meril Strip kao osobu ali objektivno je top10 glumica ikada. Sheronka da nije bila jako dobra riba ko mlada ne bi napravila ni 10ti deo karijere bolje da cuti i bude zahvalna, totalni prosek ako ne i ispod.
(Mladen, 23. jun 2021 18:16)

Slazem se u potpunosti. Nije neka pojava ali ima talenta vise nego Seronka, koja nije toliko losa, koliko je osrednje uloge dobijla.

nikola58

pre 2 godine

Razlika izmedju Seron i Meril je u tome sto kad vidis Seron, pomislis na seks, dok kad vidis Meril, ne pomislis na seks. Zbog toga mozda Meril dobija "ozbiljnije" uloge od Seron?

Hau jes nou

pre 2 godine

Treba samo pomenuti film Djavo nosi Pradu. Da li možda Šeron tu bila vredna pomena? Da li bi mogla toliko kvalitetno da odigra negativca? Pominje ovaj film zbog te priče o negativcu. Ostale filmove ne bih ni pominjao...

Grunf

pre 2 godine

Pogledajte scenu iz Mandžurinskog Kandidata kada Meril Strip ubedjuje senatore iz svoje partije da podrže njenog sina za kandidata. Ne znam kako za tu ulogu nije dobila oskara.

lennox

pre 2 godine

Mozda se Meril Strip toliko forsira zbog blago receno neobicnog lica. Takvo lice se ne vidja cesto? Seron je prelepa, ali uobicajeno prelepa... neko bi rekao dosadno prelepa dok te Meril kad god je vidis sokira... mene bar.??

Ana

pre 2 godine

Meril je savrsena glumica, ali i Vajnsajnova 'najbolja prijateljica' iz vremena kada je on bio sve u Holivudu i kada je zlostavljao druge glumice.
Nije znala?
Slucajno, zahvaljujuci samo talentu, u takvom sistemu kakav je bio, stekla kultni status?
Ne bih rekla.

Obe su super

pre 2 godine

Ali jeste istina da nijedna ne moze da igra sve. Svaka ima svoj domen. Dodajem Dzudi Denc i Helen Miren u spisak glumica koje su vrhunske. Od mladjih - Emili Blant.

Nadoljub

pre 2 godine

Džulijana Mur ("I dalje Alis") je bolja glumica od obe, zato je najviše i nagradjivana. Ipak, Kejt Vinslet je meni najinteresantnija kada se pojavi na filmu.

Katarina

pre 2 godine

Meril Strip je jedna od najboljih, ako ne i najbolja americka glumica ikada, tacka. :D
Sa njom u istu recenicu, od aktuelnih glumica, mogu Dzulija Roberts, Suzan Sarandon i Sarliz Teron...
Svaka cast Seron Stoun na ulogama koje je odigrala, jer ih je odigrala vrhunski, ali njene uloge su, uglavnom, stereotipne i bila bi vrhunska porno glumica...
Meril je i u povrsnim filmovima, tipa, Djavo nosi Pradu, pokazala da je vrhunska i bez premca...

dd

pre 2 godine

a da je kojim slucajem Seronka dobila makar jednog oskara u karijeri ne bi ove price bilo.tu je sujeta i ljubomora u pitanju!jedini film koji vredi sto je snimila to je "Kazino"a u Niske strasti da ni je prekrstila noge i pokazala medjunozje ne bi se o tom filmu ni pricalo!!!jos je i sama rekla da je bila prevarena jer je Majkl dAglas pokupio 10X vise para od nje!!!ZENA JE BOLESNO LJUBOMORNA!!!nikad je nisam cenio kao glumicu,a kao osoba veoma je losa.

to bi isto bilo kao kada bi Tom kruz bio ljubomoran na Dzeka Nikolsona,Danijel Day Luisa...i ostale velikane koji imaju po 3 oskara.nisam znao da je ovako sujetna i ljubomorna???

zasto samo Meril Strip?tu je i Ingid Bergman,Ketrin Hepbern...licni sukob ili nesto drugo?omatorila i prolupala,morala se potruditi malo vise,siriti noge bez donjeg vesa nije dovoljno za oskara.

hypatija

pre 2 godine

Znam da me niko ne pita, ali Meril Strip nije lepa žena po meni, ali je fantastična glumica i dama.
Šeron Stoun je ... bila je lepa žena koja se proslavila snimanjem međunožja.Ona je Šeron Stoun, nije glumica i nije dama. Ona je njeno međunožje. Ali to je bio njen izbor, a Meril Strip je izabrala Sofijin izbor. Bez međunožja.

Preddy Baer

pre 2 godine

jbg kada ti je prekrstanje nogu i golisave fotke jedini adut, sta ti curo dalje reci?

sto neko napisa ovde, drzi se ti svoje pornografije, tamo ti bolje ide

Raja

pre 2 godine

Seron je potpuno u pravu. Meril nije nista vise od prosecne glumice. Iskreno, propaganda masinerija tipa Holivud, moze i od g....a da napravi pitu. Iz tog nuznika nisam pogledao ni jedan proizvod odavno.

Mladen

pre 2 godine

Ne volim Meril Strip kao osobu ali objektivno je top10 glumica ikada. Sheronka da nije bila jako dobra riba ko mlada ne bi napravila ni 10ti deo karijere bolje da cuti i bude zahvalna, totalni prosek ako ne i ispod.

mirjana simionska

pre 2 godine

Kvalitet uvek izaziva zavist,Uloge koje je ostvarila Meril Strip,Seron Stoun moza samo da ;;sanja;;,Lepota i inteligencija ,da ali glumacku perosoni ni iz daleka.Kakve uloge u Niskim Strastima i Kazinu ,to su mogle mnoge lepe starlete,ali Moja Afrika,Sofijin Izbor Okruzi Medison,e to Stoun ne bi ni u snu odigrala.Precenjena,ne bih rekla u pitanju je kvalitet i vrhunski profesionalizam.Ljubomora i nista drugo,na zalost inteligencija je nije sprecila da ''pljuje'' po jednoj izvrsnoj glumici.

Eh

pre 2 godine

Ne znam sta je gospodja Ston htela da izjavi i ne ulazim u to ko je kakva osoba, ne poznajem ni jednu ni drugu. Sudeci po glumi Meril Strip jeste divna glumica. Za Seron Ston ne znam, jedini film koji poznajem sa njom je "niske strasti". Kako god bilo, ukusi su razliciti.

димитор градина

pre 2 godine

"Ловац на јелене", "Челични коров" и "Моја Африка" су врхунске улоге које је остварила М. Стрип. Било је ту још добрих улога, али мислим да су ове три врхунске. Мерил је карактерна глумица, и да је рођена пре тридесетак година, вероватно не би имала никакве шансе да направи запажену каријеру, јер не поседује ону врсту женске лепоте коју Холивуд намеће. Срећа за љубитеље филмске уметности.

Milos84

pre 2 godine

Ne znam da li me je ikada i jedna zena ocarala kompletnom svojom pojavom ikada kao Seron Stoun, zena je prelepa, seks simbol devedesetih godina, pobija sve predrasude prema plavusama svojom neverovatno visokom inteligencijom i ponasanjem, jednom recju zena kakvu bi svaki muskarac pozeleo u svojoj blizini.

Mira

pre 2 godine

Meril Strip je odlična glumica ali precenjena. Pravi iste grimase, pokrete. Glen Klouz, Džulija Roberts, Suzan Sarandon, Đina Dejvis, Đina Geršon, Helen Miren, Mišel Fajfer, ima ih još koje mogu da joj stanu na crtu pa čak i Šeron Stoun za neke uloge. Forsirana je, očito politički....

CATAPA

pre 2 godine

Što je bio Džon Vejn za republikance, Meril Strip je za demokrate. Glumački je tek nešto iznad nivoa jednako legendarnog "Vojvode", a da li će se po njoj nazivati škole i aerodromi (u uporištima demokrata), to ostaje da se vidi.

Kako je nastao njen kult? Početkom osamdesetih, nakon smrti Džona Vejna ostalo je upražnjeno mesto nacionalnog i političkog ljubimca/ljubimice. Glumački je dominirala Džesika Lang, glumica za koju mnogi mlađi nisu ni čuli pa da im objasnim: Džesika je bila nešto kao Šeron Stoun i Šarliz Tron zajedno. Ne preterujem, ona je verovatno najbolja američka glumica nakon Ketrin Hepbern. Osamdesete, ona je glumila u filmu "Poštar uvek zvoni dvaput" ulogu koju je Meril odbila jer je bila previše zahtevna. Za Džesiku nije bila i ostvarila je fantastičnu kreaciju sa Džekom Nikolsonom. Rivalitet Strip i Lang (neki kažu i netrpeljivost) je kulminirao već 1982. kada su obe bile nominovane za Oskara, a Džesika je bila već viđena kao dobitnicu za "Frensis". Oskar je otišao Meril za "Sofijin izbor". Tada je i započeo niz nominacija Stripove svake godine kada je imala bilo kakvu ulogu. Meril Strip je promovisana u kraljicu Holivuda iako zapravo nikada nije ovladala elementarnim kretanjem u kadru, što je nedavno bilo i komično kada jednu scenu (sa CGI scenografijom) nikako nije uspevala da odradi.

Ipak, najgore od Stripove je što je etablirala tu "školu glume" sa jednim jedinim izrazom lica. Najistaknutije potekle iz takve škole su Lena Hidi i Kristen Stjuart...

mirko

pre 2 godine

Meril je odlicna glumica, ali je sa druge strane isforsirana od stane njenih prijatelja koji su sa njom zajedno leteli "Lolita expresom" i druzili se na cuvenom ostrvu, njihovog preminulog prijatelja.

anica velickovic

pre 2 godine

Seron Stoun je po meni ne najlepsa glumica nego medju lepsim zenama sveta...da l vide ove nase starije zene koje su umislile da su ribe kako ova zena nosi svoje godine...i ne mislim samo kad kazem najlepsa na fizicki izgled nego na pojavu komplet.

lennox

pre 2 godine

Mozda se Meril Strip toliko forsira zbog blago receno neobicnog lica. Takvo lice se ne vidja cesto? Seron je prelepa, ali uobicajeno prelepa... neko bi rekao dosadno prelepa dok te Meril kad god je vidis sokira... mene bar.??

BorG

pre 2 godine

Dastin Hofman je jednom prilikom , isto rekao o Meril kao i Šeron . Otprilike ,kada glumi Meril Strip ona jednu scenu ponavlja više puta i tu se ne radi o savršenstvu glume. Ima mnogo mlađih talentovanih glumica koje scenu odigraju iz prve ali su zapostavljene i nalaze se u senci svojih starijih koleginica.
Pirs Bronsnan je rekao o Meril da je jedva čekao da završi film mama mia . Klint Istvud je rekao da je veoma naporno raditi sa Meril i da je trebao da ima širi pogled.
Kevin Kostner je ladno odbio Meril na zadnjem filmu . Sada ovo priča i Šeron i verovatno je u pravu 100% jer mlađe glumice je se plaše ...

nikola58

pre 2 godine

Razlika izmedju Seron i Meril je u tome sto kad vidis Seron, pomislis na seks, dok kad vidis Meril, ne pomislis na seks. Zbog toga mozda Meril dobija "ozbiljnije" uloge od Seron?

navodar

pre 2 godine

Nebitna tema oko koje bih radno komentarisao. Davnih dana sam raspravljao sa drustvom oko Meril i njene glume. Manje vise imam nekog pojma o tome, mogu sebi dati mikrogram prava i suda. Pgledajte joj mimiku, reakcije i pokazivanje osecanja u zadatim situacijama. Sves su copy-paste. U redu, treba ih ukokmponovati i prilagoditi, ali ne manjka joj arogancije i prepotentnosti. Nekako mi je kao porcelanska lutka koja se postavi u zadati ambijent da bi bila centar.
Izvinjavam se ako sam pregrub u oceni jedne dive, ali naglasavam to je samo moje NEBITNO misljenje.

Matori Laki

pre 2 godine

Da li neko čitao tekst i razumeo šta je ona rekla?
Nijednog trenutka nije omalovažila Meril Strip, naprotiv, rekla je da je Meril vrhunska glumica, prijateljica...
Ono što je suština njenog intervjua je da su ostale vrhunske glumice zapostavljene navodeći razlog tome, a to je holivudski sistem i struktura koji su postavljeni tako da se mora imati jedna glumica kao etalon, mera za sve ostale.
To se kroz stogodišnju istoriju Holivuda da lako uočiti.
Prosečan čitalac se ponaša kao navijač, ali ovde se ne radi o sportskom takmičenju gde je rezultat nedvosmisleno jasan. Gluma je umetnost i kao takva dopušta mnogo različitih kriterijuma za procenu njenog kvaliteta.

Mika Hajnekenjaj

pre 2 godine

Ne znam sta je gospodja Ston htela da izjavi i ne ulazim u to ko je kakva osoba, ne poznajem ni jednu ni drugu. Sudeci po glumi Meril Strip jeste divna glumica. Za Seron Ston ne znam, jedini film koji poznajem sa njom je "niske strasti". Kako god bilo, ukusi su razliciti.
(Eh, 23. jun 2021 20:44)

Eh ne poznajes ni jednu.

Oliver

pre 2 godine

Niko ne kaze da je Meril losa glumica,nego da ima preterano nominacija i Oskara,dok neke druge glumice,ne toliko slabije,to nemaju. Recimo,Glen Klouz nema nijedan Oskar,a brdo nominacija. Pa nece biti da je Meril toliko bolja od Glen. Bar za ulogu u Opasnim vezama je zaslužila. Dakle,postoji neka preterana fama i mistifikacija oko Meril,a postoji jos pola tuceta glumica njenog nivoa. Inace je i Seron Stoun levo liberalna kao Meril,obe su napadale Trumpa tako da ovo nije politički,nego cisto glumacki sukob.

key and peele

pre 2 godine

@sonja - dzaba veri sto je (bila) lepa kad otvori usta a onaj sizofreni rahiticni glas zene koja je uvek na granici da cikne i zavrsi u ludnici. mislis da je slucajno sto uz tu lepotu i brak sa uticajnim gordanom nije mogla ni do pola jedne milene dravic, za koju takodje mislim da je malo naduvana kao meril.

Wаrior Young

pre 2 godine

Znam da me niko ne pita, ali Meril Strip nije lepa žena po meni, ali je fantastična glumica i dama. 
Šeron Stoun je ... bila je lepa žena koja se proslavila snimanjem međunožja.Ona je Šeron Stoun, nije glumica i nije dama. Ona je njeno međunožje. Ali to je bio njen izbor, a Meril Strip je izabrala Sofijin izbor. Bez međunožja.
(hypatija, 23. jun 2021 23:05)

Voliš žutu štampu... Da li znaš da je Šeron Stoun žena sa visokim IQ. Preko 140.

max

pre 2 godine

Cak je i Meril jednom rekla da je imala sece i da ima jos koleginica sa kvalitetom kao ona ali nisu dobile uloge da se dokazu tako da je to tacno sto je seron rekla i nije ni uvredljivo pa ne treba ni braniti Meril on toga

CATAPA

pre 2 godine

Eva Green je izmislila glumu za obe;)
(King, 23. jun 2021 22:06)

Mislim da je jedino korektno porediti isključivo američke glumice. I u takvoj konkurenciji, Meril Strip je jedva prosečna, a u nekoj "apsolutnoj kategoriji" mislim da je engleska škola glume (plus australijsko odeljenje) amerikankama nešto naprosto nedostižno. Uz takve glumačke karijatide kao Ema Tompson, Kejt Blančet, Tilda Svinton i Helen Miren iz američke škole može ravnopravno da stane samo Fransis Mekdormand.

Inače se slažem za Evu Grin, ali u toj kategoriji je tek ludnica, tu ima i glumica američko-kanadske škole, a Eva maltene sama brani dostojanstvo nekada velike francuske kinematografije i sjajnih glumica.

Negde pri dnu dođu one najslavnije iz Holivuda, Kao Meril Strip, Dženifer Aniston, Dženifer Lorens... skromnog glumačkog umeća, ali koje razbijaju na blagajnama.

Hau jes nou

pre 2 godine

Treba samo pomenuti film Djavo nosi Pradu. Da li možda Šeron tu bila vredna pomena? Da li bi mogla toliko kvalitetno da odigra negativca? Pominje ovaj film zbog te priče o negativcu. Ostale filmove ne bih ni pominjao...

Natasa

pre 2 godine

Ne volim Meril Strip kao osobu ali objektivno je top10 glumica ikada. Sheronka da nije bila jako dobra riba ko mlada ne bi napravila ni 10ti deo karijere bolje da cuti i bude zahvalna, totalni prosek ako ne i ispod.
(Mladen, 23. jun 2021 18:16)

Slazem se u potpunosti. Nije neka pojava ali ima talenta vise nego Seronka, koja nije toliko losa, koliko je osrednje uloge dobijla.

Vlada

pre 2 godine

Šeron Stoun je fenomenalna žena. I pametna i prelepa. U pravu je, ima još sjajnih glumica u Holivudu pored Meril Strip, ali eto, Meril su iz nekog razloga izdigli na nivo boginje. Što ne znači da i ona sama nije sjajna, pogledajte samo "Avgust u okrugu Osejdž".

Ana

pre 2 godine

Meril je savrsena glumica, ali i Vajnsajnova 'najbolja prijateljica' iz vremena kada je on bio sve u Holivudu i kada je zlostavljao druge glumice.
Nije znala?
Slucajno, zahvaljujuci samo talentu, u takvom sistemu kakav je bio, stekla kultni status?
Ne bih rekla.

Dejan

pre 2 godine

Najbolja američka glumica ikada je Ketrin Hepbern, a od onih koje su danas aktuelne u Holivudu se ponajviše izdvaja Kejt Blančet. Meril jeste odlična glumica, ali su stvarno preterali sa njenim nominacijama. Šeron Stoun nije toliko dobra glumica, koliko je "ceo paket", što bi se reklo.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Изгледа да је најтеже бити одмерен у изјавама. Ова изјава је колико - толико одмерена, али су зато коментари на њену изјаву крајње подељени. Истина је заправо врло једноставна. Мерил Стрип је врхунска глумица, која јесте или можда није, заслужила све награде које је добила. И једино о томе има смисла дискутовати.

Grunf

pre 2 godine

Pogledajte scenu iz Mandžurinskog Kandidata kada Meril Strip ubedjuje senatore iz svoje partije da podrže njenog sina za kandidata. Ne znam kako za tu ulogu nije dobila oskara.

Obe su super

pre 2 godine

Ali jeste istina da nijedna ne moze da igra sve. Svaka ima svoj domen. Dodajem Dzudi Denc i Helen Miren u spisak glumica koje su vrhunske. Od mladjih - Emili Blant.

Nadoljub

pre 2 godine

Džulijana Mur ("I dalje Alis") je bolja glumica od obe, zato je najviše i nagradjivana. Ipak, Kejt Vinslet je meni najinteresantnija kada se pojavi na filmu.