10 znakova da imate savršenog muža

Nedelja, 19.09.2021.

01:52

Izvor: 24sata.hr

10 znakova da imate savršenog muža IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Maja

pre 2 godine

Ne znam da li je idealan,ne rukovodim se ovim parametrima ali bio je uz mene u teskoj bolesti i tek tada sam shvatila kako je divan covek.Ne zelim nikom da na taj nacin to uvidi,ali eto ja sam tek tad shvatila.

mix

pre 2 godine

Nisam se zenio. U pitanju je prosta statistika. Ako se osvrnem oko sebe, ne postoji nijedan par na cijem mestu bih pozeleo da se nadjem. Tesko da cu onda ja biti izuzetak. Jednostavno budem zahvalan da ne moram da gledam probleme koje im zene stvaraju. Ne mrzim zene, krivo mi je sto nas je feministicka propaganda podelila na dve strane umesto da se promovise saradnja,ljubav, briga i empatija.

.111

pre 2 godine

(Cvećka, 20. septembar 2021 03:05)

Eto vi preuzmite svet i napravite ga da valja, da bude svet mira, pravde, jednakosti, bogatstva i letećih jednoroga. Mada mi se čini da svet uređen po matrijahalnom feminaci ustrojstvu ne bi bio drugačiji od ovog što sad postoji. Jer jedna od najvećih ženskih laži je 'mi nismo iste kao muškarci'.

Баки

pre 2 godine

По њеним речима имао сам бар 9 ових ставки, тамо негде у себи преломила да оде, чак поруку није послала, мора двоје јер џаба се један поломи око ђубрета.

Janko

pre 2 godine

Nemam muža već 12 godina i to je sjajno. Mogu da nabrojim 10 razloga zašto je to sjajno, ali čemu, who cares?
(V, 19. septembar 2021 20:11)

Mozes kad hoces i sa kim hoces.
Mozes i da trazis ono sto ti treba u vise osoba a ne u jednoj...?!

Max

pre 2 godine

(Peter, 19. septembar 2021 23:17)
To sto si opisao je realnost i pravilo, nije anomalija, nije izuzetak. Potrebno je da prihvatis zensku prirodu takva kakva je, i da nadjes optimalan pristup za sebe u ovim okolnostima. Ne gubi vreme na snove o nekoj koja je drugacija i posebna.
Istovremeno, naravno da ima boljih i losijih. Izbegavaj u sirokom luku svadljive, feminaciste (evo ih ispadaju iz komentara), konfliktne, promiskuitetne... ma samo pomisli sta bi ti baba i deda rekli u toj situaciji, gledaj iz kakve je porodice, kakva joj je majka, da ima dobar odnos prema svom ocu, jer ce se to reflektovati na vas odnos, itd isl...
Malo je neprijatno na pocetku osloboditi se Disney bajki o musko-zenskim odnosima, realnost je neprijatna ali barem imas neku sansu na povoljan ishoh.
Ne ulazi slepo u brak nadajuci se najboljem.
Budi svestan svoje vrednosti. Pogledaj jos jednom zenske komentare ovde, omalovazavanje i mrznja prema muskarcima bez i jednog argumenta(tlapnja o ratovima, polomljenim nogama i nepotrebnim muskarcima jer imaju bake sperme, a pri tome bi bez mukaraca pile vodu iz potoka i prale dupeta u tim istim potocima). Muskarci moraju povratiti samopostovanje svest o svojoj vrednosti, jer se ogromna hajka vodi protiv muskosti i preko toga protiv institucije porodice. Nadam se da vladas engleskim, potrazi knjigu "Rational male" Rollo Tomassi. Srecno. Ne srljaj. Tebi se ne zuri, zenama se zuri.

Max

pre 2 godine

(Peter, 19. septembar 2021 23:17)
Sta bi ti u danasnjem svetu,i sa danasnjim zenama, sto si i sam dobro opisao, dobio brakom? Pogotovo ako zaista ne zelis decu?
Ne znam koliko godina imas, to je znacajno.
Time sto ces potpisati papir neces imati garanciju da ce ona ostati pored tebe u starosti i bolesti. Nemoj toga da se plasis, prihvati realnost muskog zivota(i nastoj da vodis racuna o sebi), dobri smo zenama i svetu dok god smo korisni i upotrebljivi, izvan toga nema nikakve garancije. Zenama smo resurs, koji im obezbedjuje barem paznju i drustvo, a potom sigurnost, udobnost, status, materijalne stvari.
Imaju tu dve strane problema, prva je sto zivis u velikoj gradskoj sredini i mentalitet zena je tu zaista ogromnim delom izvitoperen do krajnjih granica postmodernim i feministickim ideologijama. Mozda se zaisa moras okrenuti potrazi za drugacijom(malo tradicionalnijom) vrstom zena, one jos postoje. Druga strana problema je da ce gotovo svaka zena prolaziti kroz faze koje si opisao u zajednickom zivotu. Da bi to sprecio, moras na pocetku imati svoj zivotni okvir(obrazovanje, posao, zanimanje, ulogu u svetu, pozeljno je i neku meru materijalne obezbedjenosti) i da zena ulazi u tvoj zivotni okvir, i cini ga lepsim(za oboje). Ti nesto donosis, ona nesto donosi. Da stvoris okvir u kome ti mozes biti musko, a ona zensko. Sa "PR menadzerkama" ces to tesko postici, ili nikako. Na odrzavanju tog okvira moras raditi non stop, jer ce granice biti testirane.

Cvećka

pre 2 godine

"Muškarci su izgradili i muškarci održavaju svet..." - pun nepravdi, ratova, ubijanja, stereotipa, mržnje... Vajni svet!Zato nam je tako sjajno!! To dokazuju i mrzovoljni komentari nezadovoljnih i isfrustriranih istih tih stvaralaca i kreatora sveta. Nešto nije dobro;negde ste debelo omanuli! Možda je bilo pametnije da ste uključili i drugi deo čovečanstva da ravnopravno učestvuje u stvaranju sveta, da niste trošili energiju i moćne muške resurse na dokazivanje da su žene inferiorna, beznačajna,nesvesna bića na nivou domaće životinje, zavisna od čoveka i nesposobna da žive izvan muškog skuta? Pri tom, u toj nametnutoj trci ste sebi ostavili kilometar fore(nema istih aršina,nije bilo školovanja žena, nije imala slobodu izbora, odlučivanja, kretanja...) i sad se još nadmoćno hvalite superiornošću stvaralaca sveta?! Kako je to plitko i tužno!Prebiješ nekom obe noge na startu trke i hvališ se svojom brzinom!! Pa, ok, sad smo tu gde smo i ne vidim da je svet neko predivno uređeno mesto za život, vaši komentari koji "udaraju" na kuknjavu i vrisku, tipa"šta, bre, hoće one, ako su bili robovi, sa kojim pravom hoće da samoukinu to ropstvo? " to, čini mi se, govore. Ako grešim, oprostite, žensko sam, ne znam šta pričam, ne vladam logikom, ne razumem, itd. itd., dodajte sami još neki od tih bezveznih stereotipa...

Petar M.

pre 2 godine

Naravno bitno je i ne zaboraviti da kada nadjete savrsenog muskarca, da ga sto pre prevarite sa prvim 'bad boy'-em na koga naidjete, kako biste se, eto, 'opet osetile zivim', jer vas 'savrseni' muskarac je ipak mnogo DOSADAN, zar ne? Svako dobro zelim.

Mila

pre 2 godine

@ Peter

Stičem utisak da tražiš žene na istom (pogrešnom) mestu. Jeste da devojke danas u najvećem broju slučajeva izgledaju identično, a pretpostavljam da im je i vaspitanje i ponašanje isto tako identično, ali bih ti ja preporučila da malo prošaraš. To što imaš zvuči loše, a i ti zvučiš kao neko ko još nije ni pošteno zagazio u život, a već mu se sve smučilo. Promeni kriterijume, biće sigurno bolje. Srećno!

Peter

pre 2 godine

Pa ne pocinji da zivis zajedno, covece! Ne dovodi tako nesto u svoj zivot. Ako je sada tako, bice samo jos gore kad zivot postane kompleksniji.
(max, 19. septembar 2021 20:18)

Pa tu je problem. Ja gde god da se okrenem, ne znam nijednu zenu koja ne zlostavlja psihicki svog muza ili decka. U pocetku su ok,a posle krecu histerije, emotivne ucene, peemesovi,nepotrebni problemi, konstantna nezadovoljstva. Alternativa je da starost docekas sam sto je opet posebna vrsta pakla pogotovo kad se razbolis.Iskreno, deca me ne interesuju jel kada jednom zeni podaris dete, ona to koristi kao instrument ucene. Zakoni su takodje na njihovoj strani. Ono sto ce mnoge uvrediti jeste da ja mislim da bi veza i brak bili uspesni, potrebno je da oba partnera budu inteligentna i svesna. Ja takvu zenu ne znam (muskarci me srecom i ne zanimaju da bi njih komentarisao). Uvek bi nesto da se nadmecu, iskoriste, pruzaju nerazumljiv otpor i inat, o iracionalnom trosenju novca i kupovinama da ne govorim. Inteligencijom ne smatram diplomu ili posao kojim se bavi (uglavnom su sve vrhunski strucnjaci bez kojih bi firma a i ceo svet propao),vec osoba koja je svesna prolaznosti zivota i ima potrebu da ga provede u miru,slozi i ljubavi. Ja takvu zenu jednostavno ne znam, ako se ne svadjaju sa nama, onda izmedju sebe se ogovaraju i prave probleme. U sustini su ok samo u pocetku dok su "zaljubljene" i ti hormoni kontrolisu njohovo ponasanje. Posle dolaze ono "pokazivanje pravog lica".

Mirjana

pre 2 godine

Istina je da nas ima raznih, i žena i muškaraca, javljaju se "idealni" primerci, situirani, bez poroka, muški funkcionalni koje žene ne vole. Gospodo, iskreno, potražite pomoć, ili vam slika o samima sebi nije realna ili ste sa pogrešnom osobom

uji

pre 2 godine

(Lea, 19. septembar 2021 10:31)

Da pravosudje dodeljuje decu muškarcima nakon razvoda, a ne ženama (teška nepravda), da vidiš kako bih bio dovršen, iskusan, zreo, kulturan, neporažen, neosvetoljubiv i moćan.

Bilo nekad

pre 2 godine

@Max - jeste, evolucija i razvoj su cudo. Nekada ste bili potrebni za potomstvo, danas se ode u banku sperme i izabere materijal tako da zene ne moraju da trpe nicije drndanje da bi imale porodicu. Realno, ne pitate se vise ni za sta kod zena, a sebi mozete da izgledate bitni i mocni i da fantazirate da ste nesto bitni

max

pre 2 godine

Ima sve to ali je jako los u krevetu. Godine strpljenja nisu pomogle. Ja hocu i zelim, on nemastovit i slabo potentan. I sta sad, da li je to i dalje savrsen muz kazite vi meni? Da li je pranje sudova dovoljno?
(ne varam ga, zaradjujemo isto)
(zena, 19. septembar 2021 20:31)

Odkud ti sa njim? Ko ga je izabrao? Verovatno je oduvek bio takav, zasto si ga onda izabrala?
Slabo potentan u prevodu znaci da je s tobom slabo potentan. Ne kazem da vara.
I kljucno pitanje, mozes li ti da imas boljeg? Da mozes, nestala bi u vidu lastinog repa. A mozes naravno i da poput mnogih izaberes samocu. Muskarci su izgradili i muskarci odrzavaju svet u kome mozete da glumite ludilo samostalnosti, nezavisnosti i toboznje snage i moci. To sve omogucuju neki muskarci, iako vam nisu muzevi.

uji

pre 2 godine

(Nina, 19. septembar 2021 16:38)

Evo ja radim 80% kućnih poslova, a ona priča kako ja njoj pomažem :) Pa ne da pomažem, nego skoro sve radim sam.

glava

pre 2 godine

@ max
Uf, kakav ljutit i ogorčen komentar. Nijedna žena Vam nije kriva što ste Vi omanuli kao muškarac i kao čovek, što nemate normalnu ženu pored sebe. Verovatno je ni ne zaslužujete, sudeći po napisanom.
Ima loših osoba i dobrih i to je jedina podela. Bes i frustracije su jedino što muškarci iskazuju na ovom portalu, a lepše i lakše bi vam bilo da malo naučite o životu i socijalizaciji, empatiji, ljudskom rodu. Vaše razočaranje i loš karakter su nešto na čemu se treba raditi. Neprijatni ste, mnogo ste neprijatni. Kako ljude tretirate, tako Vam i bude.

Svasta

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu
(Svasta, 19. septembar 2021 14:37)

Znači ništa...
(XP, 19. septembar 2021 19:43)

Tebi nista.

Tipicno

pre 2 godine

Meni je napr takodje ocigledno da imas preko trideset godina, promiskuitetnu proslost i vrednost na trzistu ti se survala u ambis i zbog godina i zbog "recki" pa se cudis "sta bi?".
(max, 19. septembar 2021 20:44)

Ja sam udata.
Srecom ne za zenomrsca.

zena

pre 2 godine

Ima sve to ali je jako los u krevetu. Godine strpljenja nisu pomogle. Ja hocu i zelim, on nemastovit i slabo potentan. I sta sad, da li je to i dalje savrsen muz kazite vi meni? Da li je pranje sudova dovoljno?
(ne varam ga, zaradjujemo isto)

max

pre 2 godine

@Peter, 19. septembar 2021 19:17

Pa ne pocinji da zivis zajedno, covece! Ne dovodi tako nesto u svoj zivot. Ako je sada tako, bice samo jos gore kad zivot postane kompleksniji.

Žene i logika

pre 2 godine

Žene i njihove pameti... Žele dobrog, vrednog i poštenog, pa ga sutnu zato što nije dovoljno muško. Ne žele neke mangupe i kurvare, pa na kraju završe sa njima i kukaju kako su svi isti. Žele da ih menjaju, "popravljaju" pa ih onda ne žele takve popravljene. Ko će to znati šta se muva u njihovim glavama. Znam na desetine momaka koji imaju sve što one navodno žele, dakle izgled, visinu, obrazovanje, prihode, ambicije, higijenu, kulturu,... I svi oni su uglavnom sami, često i godinama. Bahati uvek imaju po 5-6 kombinacija, od mladih devojaka pa do udatih, i igraju se sa njima kako žele. Prosto neobjasnjivo.

max

pre 2 godine

@ Tipicno, 19. septembar 2021 12:46

Ne brini za moj uspeh kod zena, od kako sebe tretiram kao premiju, a zene kao decu, kucne ljubimce ili povremeno prijatne parazite, ide mi odlicno. Svi navodno arhaicni i patrijarhalni stereotipi o musko-zenskim odnosima su cista istina. Potomstvo imam, hvala lepo.
Meni je napr takodje ocigledno da imas preko trideset godina, promiskuitetnu proslost i vrednost na trzistu ti se survala u ambis i zbog godina i zbog "recki" pa se cudis "sta bi?".
Jer muskarci to gledaju, kao sto vi gledate samo genetiku za reprodukciju i materijalnu sigurnost za zivot. Ne mora cak biti ni isti muskarac za to dvoje. A ovaj spisak iz clanka su bajke namenjene prvenstveno muskarcima ne bi li poverovali u te gluposti i lakse bili manipulisani od zena. Evolucija je cudo, u proseku ste apsolutno svemu inferiorne u odnosu na muskarce, sem sto mozete da rodite i odnegujete potomstvo, ali ste bas zato evoluirale da budete vrhunski manipulatori. A prirodna selekcija ce da uradi svoje i sa feminizmom, kao sto uradi i sa svim ostalim i u prirodi i u svetu ideja.

Goran

pre 2 godine

Udaljenost od savršenog:
1. Loče, loče skoro svaki dan
2. Jb bi svaku na koju naiđe
3. Treba mu zahvalnica ako jednom godipnje usisa (i ništa drugo)
4. Očekuje od ženinih roditelja materijalnu pomoć
5. Ponaša se kao u hotelu
6. Ogovara svoju ženu
7. Svađao bi se oko svake sitnice
8. Hoće da je gazda ali da ništa ne radi

Teska tema

pre 2 godine

Dize mi se regularno, vozim dobar auto, stan u centru BG.I opet ne valjam!
(Peter, 19. septembar 2021 19:17)

Eto nije ni do para kao sto svi tvrde.
Imam 50 i zao mi je sto cujem da stvari danas tako stoje, istina je da poslednjih 30godina, a mladjima je to ceo zivot, ovde nema normalnog zivota. Stalno je psihicki vanredno stanje, totalno ludilo. I to jako utice na neuroze, istresaju se ljudi na najblizima. Ja mislim ako ste mladji bolje da se evakuisete iako imate stan, auto itd

LOLA__

pre 2 godine

Šta će mi savršen muž? Nisam ni ja savršena. On treba da bude "svoj",da me poštuje,bude mi prijatelj i podrška,takav kakav jeste. Dosadni ste više sa traženjem savršenstva u svakome i svemu...Ispada da ne smiješ živjeti i uživati bez savršenog muža,savršene djece,savršene tebe same sa savršenom kosom,kožom,zubima,zadnjicom,putovanjima,ljetovanjima,skijanjem...

XP

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu
(Svasta, 19. septembar 2021 14:37)

Znači ništa...

Peter

pre 2 godine

9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao. Sad smo predali papire za razvod. Nisam pijanac, kockar, džanki ili ženskaroš. Decu obožavam, poslova po kući se ne stidim, baš naprotiv. Seks funkcioniše najnormalnije. Kad mi je tražila pare nikad nisam pitao "šta će ti?" već isključivo "koliko?". Nikad ruku podigao na nju nisam. Sad jedva čekam da joj vidim ledja. Valjda će joj biti bolje bez mene, nadam se.
(Dosadnjaković, 19. septembar 2021 10:23)

Ja sam trebao da pocnem da zivim uskoro zajedno,ali mislim da to nema sanse na uspeh. Nzainteresovana je, ne voli kao nekada,narkana je i spremna da se svadja. Koliko vidim,svi moji drugari su tako prosli. Inace sam kulturan, odlicno zaradjujem, ne pijem, ne pusim, ne kockam, ne drogiram se, ne varam i ne ganjam druge zene. Dize mi se regularno, vozim dobar auto, stan u centru BG.I opet ne valjam! Jedino me je zanimao miran zivot , uzivanje u obicnim lepim malim stvarima, od spremanja klope, voznje po gradu, gledanja serija i filmova bez trzavica i problema. Kratak je zivot, samo mir i ljubav nam trebaju. nisam lud ni blesav, jednostavno zene posle nekog vremena pokazu svoje pravo lice. Jos ocekujem laznu prijavu za nasilje (kao sto su moja dva druga popila) i da prica bude kompletna. Jednostavno danas vise nema izbora,a nisam za samocu

Eh

pre 2 godine

Dakle, Majo nema potrebe da se potpisuješ kao ja jednom kad sam pomenula Kianu Rivsa. I ja bih napisala "džaba" vrv, a ne "džabe". Ćešće tako kažem. :)

Prijateljski savet

pre 2 godine

Za asvojih 50 godina mogu slobodno da kažem da sam se naživeo, provodio, izlazio ali i radio, imao sam duge veze, prve ljubavi, živeo sa devojkama i oženio se na vreme, živeo i trudio se oko porodice ali posle svega postoji samo 1 istina.

Žene su veliko gubljenje vremena. Toliko vremen se izgubi u ispraznim pričama, ubedjivanjima, ljubomori i ostalim glupostima da kada sve saberete neverovatno je koliko ste izgubili i šta ste sve mogli postići od svog života i unapredjenja svog duha.

Nije Tesla bez razloga živeo sam bez žena.

Šta mislite koliko bi stvari postigao da je imao žene da ga smaraju, i zvocaju mu oko svakakvih gluposti?

Sada živim sam i uživam u životu. Imam vremena za sve, nikom ne smeta ništa što me zanima i što volim da radim.

Žene su postale dobre za samo 1 stvar a i bez te stvari se može živeti bez problemam sem ako si paćenik kome je samo 1 stvar u glavi.

Muškarci, pre nego što počnete da gubite vreme, živce, novac, zdravlje i sve ostalo savetujem Vam da se prvo posvetite sebi.

Ne ulazite u brak dok sebi ne namestite život baš onakav kakav želite, nezavisnost do te mere da uvek možete otići i živeti mirnim i lepim životom do kraja bez moranja, obaveza, maltretiranja i svega ostalog što ne morate trpeti.

Čemu žurba? Vama ne otkucava sat ko njima.

Aule

pre 2 godine

Čista istina je da moraš da budeš baš ameba od muškarca pa da ti je za sreću neophodna mutava, tupava, frigidna kuvarica.

Sposobnim i strastvenim ženama amebe svakako nisu ni za recku, a kamoli da nekoj kvalitetnoj padne na pamet da produži svoju lozu sa takvim. Tako da ne brini, bezbedan si od feministkinja 100%.
(Nybbyb, 19. septembar 2021 14:06)

Dakle, zene koje kuvaju su mutave, frigidne, tupave. Kakva feministicka besmislica.

Drugo, sad ste pocele da prisvajate i kradete loze? Kada muskarci hoce svoju lozu da produze, onda je to sovinizam, ali kada ti to kazes svojim kelnerskim recnikom onda je to cool?

Sposobne i strastvene zene nikada ne govore za sebe da su takve, nikada ni ne moraju to da rade, to se oseti, vidi, dozivljava, samo feministkinje to rade, pa dobro, uzivajte u samotapsanju po ramenu.

Same ste i skoro svima ste...pa vidi ovako, kada vidim feministkinju, kao da vidim psa lutalicu, mislim simpatican je on, ali ne bih ga bas dirao, pun je ko zna cega, amebe su samo deo problema.

Lea

pre 2 godine

prosecan srpski seljak, 19. septembar 2021 11:56

Oh, oprostite što ću vam skrenuti pažnju na očigledno, pa još citirati sebe, ali - "Po komentarima se vidi stanje muškaraca".
Elem, kad se promeni sadržaj proseka komentara, promeniće se i moj komentar. Drugo, kad tema bude "10 znakova da imate savršenu ženu", komentarisaću žene.
Držimo se teme da bismo se razumeli.

Nina

pre 2 godine

Broj 6?! Stvarno?! POMOCI CE MI da sredimo prostor u kom oboje zivimo? Sta je on, gost u svom stanu pa da mi pomaze? Njegovo je da cisti koliko i moje, ako ja mogu da idem na posao isto kao i on (cak mi i plata za nijansu veca al to nije ni bitno), moze i on da sprema po kuci kao i ja ili nek nadje neki mnogo placeniji posao pa nek ozeni neku koja ce da mu bude domacica pa onda mozda moze nekad da joj pomogne :)
I bez onih prica ko ce da sece drva i popravlja kola i ostalih 'jednom godisnje' poslova, uglavnom nista od toga ni on ne radi.
Za ovog sto pise da zenama padate u ocima ako sredjujete kucu, ne znam sa kakvim zenama si imao kontakt ali nista me vise ne odbija od muskarca koji nije sposoban da zivi sam, a pod tim mislim da ne zna da sebi skuva i pocisti za sobom (vec ocekuje da mu zena to radi, onda bolje nek ostane sa majkom da zivi).

Gde ja živim

pre 2 godine

Taj sam ali nemam ženu da to i dokaže :)

Mislim, ovo su sve realno sitnice koje svaki iole normalan tip može da ispuni. Nikakva kvantna mehanika.

Me

pre 2 godine

Ja mislim da udata žena koja se uvlači u lift, planirano, 20 godina mlađem, neoženjenom komšiji, i hvali svojim autom, žena koja iznenada počinje slušati mladalačku muziku za koju se vidi da je inace ne sluša (Maneskin), koja se svesno trudi da zavede tog komšiju, a ruku na srce, ne može joj se zameriti sto joj se dopao, jer dečko izgleda i ponaša se divno, takva žena jednostavno ima krizu srednjih godina. Ja priznajem da imam svojih ljudskih slabosti, eto ne glumim neko nadbiće. Ako su tema neke ljudske vrednosti, u koje ukljucujem i izbor muzike, kao recit pokazatelj sirine shvatanja i poimanja sveta, ljudskog poretka i vrednosti, ja iznesem svoje mišljenje. Više ipak cenim određenije ljude koji nisu jedno za javnost, a nešto sasvim suprotno u stvarnom životu. Kod mene nema glume.

Svasta

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu

Nybbyb

pre 2 godine

"Ovo je cista istina, sta god feministkinje mislile, ili koliko god bile zgranute i uzasnute ovim..."

Čista istina je da moraš da budeš baš ameba od muškarca pa da ti je za sreću neophodna mutava, tupava, frigidna kuvarica.

Sposobnim i strastvenim ženama amebe svakako nisu ni za recku, a kamoli da nekoj kvalitetnoj padne na pamet da produži svoju lozu sa takvim. Tako da ne brini, bezbedan si od feministkinja 100%.

Silvester

pre 2 godine

Ja živim kao beg, služe me. Tako već 30 godina. Ne razmišljam šta ću da ručam ili obučem, nikad nisam usisao ili oprao sudove, opeglao ili oprao nešto. Ne interesuje me ni koje su boje zidovi ili pločice u kući, kakav je nameštaj. Bitno mi je da je čisto, sređeno i da košulju koju tog jutra hoću da obučem bude opeglana. Sve te poslove radi ona, predlagao sam kućnu pomoćnicu, neće ni da čuje. S' druge strane, ne postoji nešto što ne bih uradio za nju, da poželi zvezdu sa neba ja ću je skinuti i to ne samo jednu. Zarađuje tačno tri puta više od mene, ona je rukovodilac, ja običan šraf u mehanizmu. Znači nije sve u novcu ima nešto i u vama dragi muškarci pa sa ženama prolazite kao bosi po trnju. Kad pogledam unazad sa ove vremenske distance neke bih stvari promenio u životu, samo ona je konstantna. Nikad je nisam prevario, niti je ona mene, mi se bukvalno ne odvajamo. Moje je društvo i njeno, njene drugarice su i moje.

Tipicno

pre 2 godine

4. nije skupljala recke u mladosti, imala je malo partnera. Nije isto promiskuitetan muskarac i zena. Samo izuzetni muskarci mogu biti promiskuitetni ali bas svaka zena moze to biti. Nikakav uspeh za zenu.
(max, 19. septembar 2021 12:13)

Nisi u pravu vidi se da ti ne ide sa zenama pa gledas iz svoje perspektive. I svaki muskarac moze biti promiskuitetan, uopste ne mora biti izuzetan, ako ne bira i nije bas antitalenat za zene. Moze svako vece neki krs u kafani da pokupi. E da bi menjao neke vrhunske moras biti izuzetan. Tipicno da to posmatras kao uspeh a ne nemoral, ali navikli smo na to.
Recimo ja kad tako nesto cujem odmah otpisujem coveka iako nisam nikad imala neku dugu listu, jer takav pogled na zene i muskarce vuce i neke druge zivotne zaguljenosti koje se ne vide odmah.

Istina

pre 2 godine

Ovo kao da je pisala neka baka. Danasnje zene traze nesto drugo. Moc, pare, putovanja.
(igor, 19. septembar 2021 11:47)

I danasnji muskarci traze nesto drugo. Vrhunsku starletu a ne da im kuva i radi po kuci, to ce da plate neku tetku. Posto to radi bar 90% onih koji mogu ocito je da je to ono sto zele, oni koji ne mogu su nebitni.
I mislim da ovakvi konstantni dzet set komentari nemaju smisla. Da, vecina i muskaraca i zena bi tako da zivi pare, putovanja, moc ali znaju da ne mogu i zive neki normalan zuvot. To sto neki golja pokusava da peca u bazenu koji nije za njega, pa se stalno bezveze frustrira, to je njegova infantilnost, razmazenost i nizak IQ.

billy_the_cat

pre 2 godine

Bio sam ovakav 1/1 I opet nisam bio dovoljno dobar. Svoje sam obaveze i prohtjeve umanjio da bi njoj bio dobar i opet sam bio najgori.

Ispadate smesni

pre 2 godine

"Morate biti muško a ne papuča a verujte da žene ne poštuju takve to znači da ih ne vole već samo koriste"

Bas cemo vama ovde da verujemo sta zene zele i hoce, a vecito kukate kako nemate srece sa zenama :D

max

pre 2 godine

evo jednostavniji i kraci spisak sta cini pozeljnu zenu:
1. ume da slusa i da sledi muza, jer zenama nije u prirodi da vode i uglavnom su katastrofalno lose u donesenju odluka i liderstvu.
2. ima prijatnu licnost, nije konfliktna ni razmazena
3. vodi racuna o svom izgledu, lepo izgleda
4. nije skupljala recke u mladosti, imala je malo partnera. Nije isto promiskuitetan muskarac i zena. Samo izuzetni muskarci mogu biti promiskuitetni ali bas svaka zena moze to biti. Nikakav uspeh za zenu.
5. ume da kuva i hoce da kuva

Ovo je cista istina, sta god feministkinje mislile, ili koliko god bile zgranute i uzasnute ovim...

max

pre 2 godine

Zene ne zanima koliko je dobar muz kojeg imaju. Samo ih zanima da li je on najbolji kog mogu da imaju. Ako moze da ima boljeg, prelazi na boljeg. Uvek i svugde i svaka.

billy_the_cat

pre 2 godine

trp@ sada imam novu djevojku. Solidno kuham, mozda sam skroman kada tako kažem. Sex je fenomenalan svaki put :) ne pije ti teorija vode .

iskreno

pre 2 godine

@Dosadnjaković

"9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao...."

Bas zato burazeru. Svi muskarci koji su prema zenama 9/10 ili 10/10 pre ili kasnije bivaju obavesteni da ne daju "to što ona hoće". Sevaju minusevi na komentare trp-a ali je to ziva istina.

Zene, nerealna bica kakva jesu, nisu ni same prema sebi iskrene. Nemaju te mogucnosti nazalost. Koliko god zagovarale da zele sve to sto KAO zele, to nema veze sa istinom. Zele jak pristup, a manjak kapaciteta im ne omogucava da to i ukapiraju. Koliko god zagovarale dobrotu kod partnera, pre ili kasnije, svesno ili podsvesno im se zgadi. Jbg.

"Ranila me jedna zena
ranila za sva vremena
srce uzela, dusu opila, hej ZENA" - Radoslav Rodic Roki 1987

Eto

pre 2 godine

@elli

Ja se razveo i jedno dete imam pola pola a drugo je veliko i zivi svoj zivot.

Brate vidi ti se od spolja da si razvaljen, znaci dete to vidi.

Trajalo je, ali sam mnogo bolje, a ona ako nije mogla da ceni moju dobrotu i ako je morala da bude toliko g*vno prema deci, neka joj.

Sad imam devojku - prijateljicu. Zreli smo. Kosta jaaaako mnogo para (2 stana, dve sobe za dete, ali samo da je vise ne gledam, ni nju ni one njene sve zajedno besne i nezadovoljne)

Cao, vidimo se nikad

Eto

pre 2 godine

Ja sam bio sve to, i više, prihvatio njeno dete kao svoje, odjebavao bivšeg i stajao u njenu odbranu itd itd. Onda je ona počela da gunđa i mršti se i uzdiše, stenje, prevrće očima na sve i konstantno bude nezadovoljna. Sad nisam više većinu toga nabrojanog, a posebno ono da mi je važno njeno mišljenje i polako biram šta je na tržištu.

Prosto.

trp

pre 2 godine

6. Žene gube privlačnost ako radite kućne poslove, od rada u domaćinstvu samo majstorisanje, popravke auta i sl, ali ako kuvate, perete, brišete sledi hladan krevet.

prosecan srpski seljak

pre 2 godine

@Elli, pa razvedi se. ili zivi sa takvom zenom ako si kukavica. Rece neko pametniji, ako pomislis da ostavis zenu pa se neckas ipak je ostavi. Jer da je prava ne bi ti to ni palo na pamet. Ima nas raznih, nekima je zena tu da im pegla i pere, ili cisto zbog dece ili ko zna cega. Ako nemas takve razloge idi zivi zivot.

Dok imas energije...

pre 2 godine

Amo prezivite prvih 15godina posle je sve lakse. Ja i muz smo 20+ godina u braku mrzi nas vise da se cimamo i pravimo probleme zbog bilo cega. Kad smo raspolozeni zajedno smo, kad je neko nadrndan ode u svoje cose i gleda svoja posla, ne gnjavi drugog da se istrese. Toliko smo naucili.

niko nije savrsen, vazno da smo dovoljno dobri jedno drugom

pre 2 godine

Nemam savrsenog muza, ali imam muza pored kog se osecam voljeno, postovano i srecno. Malo li je ;) A ovakvi clanci su glupost, jer nisu svima bitne iste stvari u braku.

trp

pre 2 godine

Kada žena od vas napravi ovakvog šonju slede rogovi sa nekim ko nema ništa od ovog. Morate biti muško a ne papuča a verujte da žene ne poštuju takve to znači da ih ne vole već samo koriste.
Morate biti muško u vezi, da donosite odluke, da se poštuje vaša reč ...to je taj frame koji mora da se postavi u startu da vidi da niste šonja, a ako vas ona u startu napravi na mekušca ona će glavu da vam nosi jer svaka žena teži dominaciji.

dude

pre 2 godine

El Papucho style muz. Uglavnom je takav muz rogonja, pa ono, sa srecom ;)
(severnjak, 19. septembar 2021 09:34)

da. nema ništa dok ne smrdiš po rakiji, belom luku i ne mlatiš ženu preventivno jednom nedeljom. i potajno gledaš gej porniće.

prosecan srpski seljak

pre 2 godine

@Lea, najbesmislenije je deliti opaske o muskarcima a zene zaobilaziti, to je potpuno nemoguce. Svi ti takvi muskarci su u simbiozi sa istim takvim zenama jer je to stanje drustva koje nam je u rasulu vec ko zna od kad. Problem koji zivimo prevazilazi polne razlike. A imas uvek i pojedince oba pola. Oni se ne uklapaju u statistiku.

Nsnsn

pre 2 godine

Tekst opušteno može da se zove i "osnovne, normalne stvari za suživot".

Ali, Milutini se uvredili, ua feminizam, neće da je papučić, opet žene nešto krive... Jer da, baš je teško i nezamislivo imati normalan porodičan život u kome razgovarate, tešite se kad ste tužni, počistite kad je prljavo i tako to.

Strašne stvari, zaista, ne dajte se Milutini, lepše je smrdeti pijan u prljavom i mrzeti se sa najrođenijima, to je tako domaćinski.

Milan

pre 2 godine

@Dosadnjaković

Prepoznajem se u tvom komentaru. Iako te ne poznajem, želim da ti pružim podršku i divljenje. Živ bio druže i srećno.

Dosadnjaković

pre 2 godine

9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao. Sad smo predali papire za razvod. Nisam pijanac, kockar, džanki ili ženskaroš. Decu obožavam, poslova po kući se ne stidim, baš naprotiv. Seks funkcioniše najnormalnije. Kad mi je tražila pare nikad nisam pitao "šta će ti?" već isključivo "koliko?". Nikad ruku podigao na nju nisam. Sad jedva čekam da joj vidim ledja. Valjda će joj biti bolje bez mene, nadam se.

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Ja imam takvog. Ali, napatila sam se dok ga nisam nasla! Volela bih samo da sam ga srela malo ranije.
(Acetabularia, 19. septembar 2021 09:19)
“””

Divno! Nadam se da si ti ista ovakva prema njemu i da ga ne koristiš zbog njegove dobrote.

Glupost

pre 2 godine

Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.
(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

Jadno je to sto muskarac ne moze da ode ako je nezadovoljan vec mora da krene da trazi drugu pa ako nadje otici ce ako ne ipak ce ostati. A mislite za sebe da ste jaki i veliki karakteri. Idi odmah ako ti ne odgovara pa onda trazi.
Zene cesce odu i prazno, nisam srecna i zdravo, muskarci skoro pa nikad. I ne nije zbog dece, to nije sigurno mada je omiljeni izgovor. Mora imati neku siguricu pa to ti je ne moze da prosto ode, mora da se prebaci.

Lea

pre 2 godine

Po komentarima se vidi stanje muškaraca - nedovršenost, neiskustvo, nezrelost, nekultura, poraženost, osvetoljubivost, nemoć.. Džaba pričati, oni znaju bolje, Srećom, to su oni prazni lonci što sami lupaju, oni pravi se ne javljaju.

Kiklop

pre 2 godine

Ja sam samo dobar prema njenim prijateljicama i koleginicama.
Ovo moze samo da funkcionise ako ste oboje takvi. U protivnom cista eksploatacija i papucarenje, koje neminovno vodi do gubitka postovanja.

Izvan okvira

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?
(Elli, 19. septembar 2021 08:16)

Potpuno ista situacija. Covek kada jednom pregori mislim da je tu kraj. Zene ce gurati do krajnjih granica ne shvatajuci da svemu moze doci kraj. Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.
(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

A sta cemu druga, da igra reprizu? Bratac samac i opušteno. Ako neka naidje za slobodno vrijeme naidje, ali u zajednički život više ne, jok brale.

ona

pre 2 godine

Zadovoljna sam svojim muzem I stvarno se trudim da mu budem zena kakvu zeli. Jedina zamerka je sto mi ne prica kad ima problem na poslu, onda se ucuti i povuce u sebe. Onda se I posvadjamo jer to nezadovoljstvo ispolji kroz nasu svadju. Posle toga mi se tek izjada. E, to bih menjala.

Žena

pre 2 godine

Nema savršenih, ima samo dobrih i spremnih na kompromis, zadovoljnih i onih koji su egoistični i večita zvocala. Kako žena, tako i muškaraca.

Elli

pre 2 godine

(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

Brt meni se žene smučile za ceo život. Ne treba mi ni nova ni stara. Tu sam zbog dece, srce bi im puklo da odem. A ja sam u nekom stanju poluzombija. Nit živ nit mrtav.

Rajko

pre 2 godine

Objasnili ste isfeminiziranog zeninog najboljeg druga.Ovakav muz ne postoji.Kad se nekad desi da je sve savrseno u braku ,bez ikakve packe..mene zena pita : Jel ti mene varas pa si ovako dobar? Ne mo's bolan zensku udovoljit' .

Pepe

pre 2 godine

Kada ispunite svih 10 uslova, zena ce traziti 11.12.13. A onda postanete otirac o koga ce svi brisati noge a zene nece takve, vec pravog muskarca, kakav ste vi bili na pocetku, i tu je svemu kraj. Doziveo. Kada zena ukapira da moze da jase muskarca, kada ga jednom osedla... taj ce nositi samar do kraja zivota.

anica velickovic

pre 2 godine

Mislim da me nista ne laze...bar ne osecam to. Voli da pomogne u kuci, voli da kupi nije stipsa, razgovaramo..uspela sam iako nije neka pricalica, pedantan je, voli da jede, ne pusi, slabo pije, budi se nocu ako se dete probudi...moj muz!
I ja sam prema njemu dobra...ne zapitkujem puno, ne trosim novac kao luda, vredna sam trudim se, ne pokazujem napade nervoze iako mi nije uvek potaman, postujem mu roditelje itd itd.
Zene, cenite ako imate dobrog muza nemojte biti bezobrazne, zivite bez razmisljanja mnogo o buducnosti.

Elli

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?

Loki

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?
(Elli, 19. septembar 2021 08:16)

Potpuno ista situacija. Covek kada jednom pregori mislim da je tu kraj. Zene ce gurati do krajnjih granica ne shvatajuci da svemu moze doci kraj. Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.

anica velickovic

pre 2 godine

Mislim da me nista ne laze...bar ne osecam to. Voli da pomogne u kuci, voli da kupi nije stipsa, razgovaramo..uspela sam iako nije neka pricalica, pedantan je, voli da jede, ne pusi, slabo pije, budi se nocu ako se dete probudi...moj muz!
I ja sam prema njemu dobra...ne zapitkujem puno, ne trosim novac kao luda, vredna sam trudim se, ne pokazujem napade nervoze iako mi nije uvek potaman, postujem mu roditelje itd itd.
Zene, cenite ako imate dobrog muza nemojte biti bezobrazne, zivite bez razmisljanja mnogo o buducnosti.

Elli

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?

Pepe

pre 2 godine

Kada ispunite svih 10 uslova, zena ce traziti 11.12.13. A onda postanete otirac o koga ce svi brisati noge a zene nece takve, vec pravog muskarca, kakav ste vi bili na pocetku, i tu je svemu kraj. Doziveo. Kada zena ukapira da moze da jase muskarca, kada ga jednom osedla... taj ce nositi samar do kraja zivota.

Dosadnjaković

pre 2 godine

9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao. Sad smo predali papire za razvod. Nisam pijanac, kockar, džanki ili ženskaroš. Decu obožavam, poslova po kući se ne stidim, baš naprotiv. Seks funkcioniše najnormalnije. Kad mi je tražila pare nikad nisam pitao "šta će ti?" već isključivo "koliko?". Nikad ruku podigao na nju nisam. Sad jedva čekam da joj vidim ledja. Valjda će joj biti bolje bez mene, nadam se.

Rajko

pre 2 godine

Objasnili ste isfeminiziranog zeninog najboljeg druga.Ovakav muz ne postoji.Kad se nekad desi da je sve savrseno u braku ,bez ikakve packe..mene zena pita : Jel ti mene varas pa si ovako dobar? Ne mo's bolan zensku udovoljit' .

Loki

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?
(Elli, 19. septembar 2021 08:16)

Potpuno ista situacija. Covek kada jednom pregori mislim da je tu kraj. Zene ce gurati do krajnjih granica ne shvatajuci da svemu moze doci kraj. Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.

Dok imas energije...

pre 2 godine

Amo prezivite prvih 15godina posle je sve lakse. Ja i muz smo 20+ godina u braku mrzi nas vise da se cimamo i pravimo probleme zbog bilo cega. Kad smo raspolozeni zajedno smo, kad je neko nadrndan ode u svoje cose i gleda svoja posla, ne gnjavi drugog da se istrese. Toliko smo naucili.

Elli

pre 2 godine

(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

Brt meni se žene smučile za ceo život. Ne treba mi ni nova ni stara. Tu sam zbog dece, srce bi im puklo da odem. A ja sam u nekom stanju poluzombija. Nit živ nit mrtav.

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Ja imam takvog. Ali, napatila sam se dok ga nisam nasla! Volela bih samo da sam ga srela malo ranije.
(Acetabularia, 19. septembar 2021 09:19)
“””

Divno! Nadam se da si ti ista ovakva prema njemu i da ga ne koristiš zbog njegove dobrote.

dude

pre 2 godine

El Papucho style muz. Uglavnom je takav muz rogonja, pa ono, sa srecom ;)
(severnjak, 19. septembar 2021 09:34)

da. nema ništa dok ne smrdiš po rakiji, belom luku i ne mlatiš ženu preventivno jednom nedeljom. i potajno gledaš gej porniće.

ona

pre 2 godine

Zadovoljna sam svojim muzem I stvarno se trudim da mu budem zena kakvu zeli. Jedina zamerka je sto mi ne prica kad ima problem na poslu, onda se ucuti i povuce u sebe. Onda se I posvadjamo jer to nezadovoljstvo ispolji kroz nasu svadju. Posle toga mi se tek izjada. E, to bih menjala.

Žena

pre 2 godine

Nema savršenih, ima samo dobrih i spremnih na kompromis, zadovoljnih i onih koji su egoistični i večita zvocala. Kako žena, tako i muškaraca.

Izvan okvira

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?
(Elli, 19. septembar 2021 08:16)

Potpuno ista situacija. Covek kada jednom pregori mislim da je tu kraj. Zene ce gurati do krajnjih granica ne shvatajuci da svemu moze doci kraj. Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.
(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

A sta cemu druga, da igra reprizu? Bratac samac i opušteno. Ako neka naidje za slobodno vrijeme naidje, ali u zajednički život više ne, jok brale.

niko nije savrsen, vazno da smo dovoljno dobri jedno drugom

pre 2 godine

Nemam savrsenog muza, ali imam muza pored kog se osecam voljeno, postovano i srecno. Malo li je ;) A ovakvi clanci su glupost, jer nisu svima bitne iste stvari u braku.

Tipicno

pre 2 godine

4. nije skupljala recke u mladosti, imala je malo partnera. Nije isto promiskuitetan muskarac i zena. Samo izuzetni muskarci mogu biti promiskuitetni ali bas svaka zena moze to biti. Nikakav uspeh za zenu.
(max, 19. septembar 2021 12:13)

Nisi u pravu vidi se da ti ne ide sa zenama pa gledas iz svoje perspektive. I svaki muskarac moze biti promiskuitetan, uopste ne mora biti izuzetan, ako ne bira i nije bas antitalenat za zene. Moze svako vece neki krs u kafani da pokupi. E da bi menjao neke vrhunske moras biti izuzetan. Tipicno da to posmatras kao uspeh a ne nemoral, ali navikli smo na to.
Recimo ja kad tako nesto cujem odmah otpisujem coveka iako nisam nikad imala neku dugu listu, jer takav pogled na zene i muskarce vuce i neke druge zivotne zaguljenosti koje se ne vide odmah.

Peter

pre 2 godine

9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao. Sad smo predali papire za razvod. Nisam pijanac, kockar, džanki ili ženskaroš. Decu obožavam, poslova po kući se ne stidim, baš naprotiv. Seks funkcioniše najnormalnije. Kad mi je tražila pare nikad nisam pitao "šta će ti?" već isključivo "koliko?". Nikad ruku podigao na nju nisam. Sad jedva čekam da joj vidim ledja. Valjda će joj biti bolje bez mene, nadam se.
(Dosadnjaković, 19. septembar 2021 10:23)

Ja sam trebao da pocnem da zivim uskoro zajedno,ali mislim da to nema sanse na uspeh. Nzainteresovana je, ne voli kao nekada,narkana je i spremna da se svadja. Koliko vidim,svi moji drugari su tako prosli. Inace sam kulturan, odlicno zaradjujem, ne pijem, ne pusim, ne kockam, ne drogiram se, ne varam i ne ganjam druge zene. Dize mi se regularno, vozim dobar auto, stan u centru BG.I opet ne valjam! Jedino me je zanimao miran zivot , uzivanje u obicnim lepim malim stvarima, od spremanja klope, voznje po gradu, gledanja serija i filmova bez trzavica i problema. Kratak je zivot, samo mir i ljubav nam trebaju. nisam lud ni blesav, jednostavno zene posle nekog vremena pokazu svoje pravo lice. Jos ocekujem laznu prijavu za nasilje (kao sto su moja dva druga popila) i da prica bude kompletna. Jednostavno danas vise nema izbora,a nisam za samocu

max

pre 2 godine

Zene ne zanima koliko je dobar muz kojeg imaju. Samo ih zanima da li je on najbolji kog mogu da imaju. Ako moze da ima boljeg, prelazi na boljeg. Uvek i svugde i svaka.

Glupost

pre 2 godine

Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.
(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

Jadno je to sto muskarac ne moze da ode ako je nezadovoljan vec mora da krene da trazi drugu pa ako nadje otici ce ako ne ipak ce ostati. A mislite za sebe da ste jaki i veliki karakteri. Idi odmah ako ti ne odgovara pa onda trazi.
Zene cesce odu i prazno, nisam srecna i zdravo, muskarci skoro pa nikad. I ne nije zbog dece, to nije sigurno mada je omiljeni izgovor. Mora imati neku siguricu pa to ti je ne moze da prosto ode, mora da se prebaci.

Lea

pre 2 godine

Po komentarima se vidi stanje muškaraca - nedovršenost, neiskustvo, nezrelost, nekultura, poraženost, osvetoljubivost, nemoć.. Džaba pričati, oni znaju bolje, Srećom, to su oni prazni lonci što sami lupaju, oni pravi se ne javljaju.

Nina

pre 2 godine

Broj 6?! Stvarno?! POMOCI CE MI da sredimo prostor u kom oboje zivimo? Sta je on, gost u svom stanu pa da mi pomaze? Njegovo je da cisti koliko i moje, ako ja mogu da idem na posao isto kao i on (cak mi i plata za nijansu veca al to nije ni bitno), moze i on da sprema po kuci kao i ja ili nek nadje neki mnogo placeniji posao pa nek ozeni neku koja ce da mu bude domacica pa onda mozda moze nekad da joj pomogne :)
I bez onih prica ko ce da sece drva i popravlja kola i ostalih 'jednom godisnje' poslova, uglavnom nista od toga ni on ne radi.
Za ovog sto pise da zenama padate u ocima ako sredjujete kucu, ne znam sa kakvim zenama si imao kontakt ali nista me vise ne odbija od muskarca koji nije sposoban da zivi sam, a pod tim mislim da ne zna da sebi skuva i pocisti za sobom (vec ocekuje da mu zena to radi, onda bolje nek ostane sa majkom da zivi).

LOLA__

pre 2 godine

Šta će mi savršen muž? Nisam ni ja savršena. On treba da bude "svoj",da me poštuje,bude mi prijatelj i podrška,takav kakav jeste. Dosadni ste više sa traženjem savršenstva u svakome i svemu...Ispada da ne smiješ živjeti i uživati bez savršenog muža,savršene djece,savršene tebe same sa savršenom kosom,kožom,zubima,zadnjicom,putovanjima,ljetovanjima,skijanjem...

Nsnsn

pre 2 godine

Tekst opušteno može da se zove i "osnovne, normalne stvari za suživot".

Ali, Milutini se uvredili, ua feminizam, neće da je papučić, opet žene nešto krive... Jer da, baš je teško i nezamislivo imati normalan porodičan život u kome razgovarate, tešite se kad ste tužni, počistite kad je prljavo i tako to.

Strašne stvari, zaista, ne dajte se Milutini, lepše je smrdeti pijan u prljavom i mrzeti se sa najrođenijima, to je tako domaćinski.

Istina

pre 2 godine

Ovo kao da je pisala neka baka. Danasnje zene traze nesto drugo. Moc, pare, putovanja.
(igor, 19. septembar 2021 11:47)

I danasnji muskarci traze nesto drugo. Vrhunsku starletu a ne da im kuva i radi po kuci, to ce da plate neku tetku. Posto to radi bar 90% onih koji mogu ocito je da je to ono sto zele, oni koji ne mogu su nebitni.
I mislim da ovakvi konstantni dzet set komentari nemaju smisla. Da, vecina i muskaraca i zena bi tako da zivi pare, putovanja, moc ali znaju da ne mogu i zive neki normalan zuvot. To sto neki golja pokusava da peca u bazenu koji nije za njega, pa se stalno bezveze frustrira, to je njegova infantilnost, razmazenost i nizak IQ.

Silvester

pre 2 godine

Ja živim kao beg, služe me. Tako već 30 godina. Ne razmišljam šta ću da ručam ili obučem, nikad nisam usisao ili oprao sudove, opeglao ili oprao nešto. Ne interesuje me ni koje su boje zidovi ili pločice u kući, kakav je nameštaj. Bitno mi je da je čisto, sređeno i da košulju koju tog jutra hoću da obučem bude opeglana. Sve te poslove radi ona, predlagao sam kućnu pomoćnicu, neće ni da čuje. S' druge strane, ne postoji nešto što ne bih uradio za nju, da poželi zvezdu sa neba ja ću je skinuti i to ne samo jednu. Zarađuje tačno tri puta više od mene, ona je rukovodilac, ja običan šraf u mehanizmu. Znači nije sve u novcu ima nešto i u vama dragi muškarci pa sa ženama prolazite kao bosi po trnju. Kad pogledam unazad sa ove vremenske distance neke bih stvari promenio u životu, samo ona je konstantna. Nikad je nisam prevario, niti je ona mene, mi se bukvalno ne odvajamo. Moje je društvo i njeno, njene drugarice su i moje.

max

pre 2 godine

evo jednostavniji i kraci spisak sta cini pozeljnu zenu:
1. ume da slusa i da sledi muza, jer zenama nije u prirodi da vode i uglavnom su katastrofalno lose u donesenju odluka i liderstvu.
2. ima prijatnu licnost, nije konfliktna ni razmazena
3. vodi racuna o svom izgledu, lepo izgleda
4. nije skupljala recke u mladosti, imala je malo partnera. Nije isto promiskuitetan muskarac i zena. Samo izuzetni muskarci mogu biti promiskuitetni ali bas svaka zena moze to biti. Nikakav uspeh za zenu.
5. ume da kuva i hoce da kuva

Ovo je cista istina, sta god feministkinje mislile, ili koliko god bile zgranute i uzasnute ovim...

Prijateljski savet

pre 2 godine

Za asvojih 50 godina mogu slobodno da kažem da sam se naživeo, provodio, izlazio ali i radio, imao sam duge veze, prve ljubavi, živeo sa devojkama i oženio se na vreme, živeo i trudio se oko porodice ali posle svega postoji samo 1 istina.

Žene su veliko gubljenje vremena. Toliko vremen se izgubi u ispraznim pričama, ubedjivanjima, ljubomori i ostalim glupostima da kada sve saberete neverovatno je koliko ste izgubili i šta ste sve mogli postići od svog života i unapredjenja svog duha.

Nije Tesla bez razloga živeo sam bez žena.

Šta mislite koliko bi stvari postigao da je imao žene da ga smaraju, i zvocaju mu oko svakakvih gluposti?

Sada živim sam i uživam u životu. Imam vremena za sve, nikom ne smeta ništa što me zanima i što volim da radim.

Žene su postale dobre za samo 1 stvar a i bez te stvari se može živeti bez problemam sem ako si paćenik kome je samo 1 stvar u glavi.

Muškarci, pre nego što počnete da gubite vreme, živce, novac, zdravlje i sve ostalo savetujem Vam da se prvo posvetite sebi.

Ne ulazite u brak dok sebi ne namestite život baš onakav kakav želite, nezavisnost do te mere da uvek možete otići i živeti mirnim i lepim životom do kraja bez moranja, obaveza, maltretiranja i svega ostalog što ne morate trpeti.

Čemu žurba? Vama ne otkucava sat ko njima.

Nybbyb

pre 2 godine

"Ovo je cista istina, sta god feministkinje mislile, ili koliko god bile zgranute i uzasnute ovim..."

Čista istina je da moraš da budeš baš ameba od muškarca pa da ti je za sreću neophodna mutava, tupava, frigidna kuvarica.

Sposobnim i strastvenim ženama amebe svakako nisu ni za recku, a kamoli da nekoj kvalitetnoj padne na pamet da produži svoju lozu sa takvim. Tako da ne brini, bezbedan si od feministkinja 100%.

Eto

pre 2 godine

@elli

Ja se razveo i jedno dete imam pola pola a drugo je veliko i zivi svoj zivot.

Brate vidi ti se od spolja da si razvaljen, znaci dete to vidi.

Trajalo je, ali sam mnogo bolje, a ona ako nije mogla da ceni moju dobrotu i ako je morala da bude toliko g*vno prema deci, neka joj.

Sad imam devojku - prijateljicu. Zreli smo. Kosta jaaaako mnogo para (2 stana, dve sobe za dete, ali samo da je vise ne gledam, ni nju ni one njene sve zajedno besne i nezadovoljne)

Cao, vidimo se nikad

Teska tema

pre 2 godine

Dize mi se regularno, vozim dobar auto, stan u centru BG.I opet ne valjam!
(Peter, 19. septembar 2021 19:17)

Eto nije ni do para kao sto svi tvrde.
Imam 50 i zao mi je sto cujem da stvari danas tako stoje, istina je da poslednjih 30godina, a mladjima je to ceo zivot, ovde nema normalnog zivota. Stalno je psihicki vanredno stanje, totalno ludilo. I to jako utice na neuroze, istresaju se ljudi na najblizima. Ja mislim ako ste mladji bolje da se evakuisete iako imate stan, auto itd

Gde ja živim

pre 2 godine

Taj sam ali nemam ženu da to i dokaže :)

Mislim, ovo su sve realno sitnice koje svaki iole normalan tip može da ispuni. Nikakva kvantna mehanika.

trp

pre 2 godine

Kada žena od vas napravi ovakvog šonju slede rogovi sa nekim ko nema ništa od ovog. Morate biti muško a ne papuča a verujte da žene ne poštuju takve to znači da ih ne vole već samo koriste.
Morate biti muško u vezi, da donosite odluke, da se poštuje vaša reč ...to je taj frame koji mora da se postavi u startu da vidi da niste šonja, a ako vas ona u startu napravi na mekušca ona će glavu da vam nosi jer svaka žena teži dominaciji.

Eto

pre 2 godine

Ja sam bio sve to, i više, prihvatio njeno dete kao svoje, odjebavao bivšeg i stajao u njenu odbranu itd itd. Onda je ona počela da gunđa i mršti se i uzdiše, stenje, prevrće očima na sve i konstantno bude nezadovoljna. Sad nisam više većinu toga nabrojanog, a posebno ono da mi je važno njeno mišljenje i polako biram šta je na tržištu.

Prosto.

prosecan srpski seljak

pre 2 godine

@Elli, pa razvedi se. ili zivi sa takvom zenom ako si kukavica. Rece neko pametniji, ako pomislis da ostavis zenu pa se neckas ipak je ostavi. Jer da je prava ne bi ti to ni palo na pamet. Ima nas raznih, nekima je zena tu da im pegla i pere, ili cisto zbog dece ili ko zna cega. Ako nemas takve razloge idi zivi zivot.

Kiklop

pre 2 godine

Ja sam samo dobar prema njenim prijateljicama i koleginicama.
Ovo moze samo da funkcionise ako ste oboje takvi. U protivnom cista eksploatacija i papucarenje, koje neminovno vodi do gubitka postovanja.

max

pre 2 godine

@ Tipicno, 19. septembar 2021 12:46

Ne brini za moj uspeh kod zena, od kako sebe tretiram kao premiju, a zene kao decu, kucne ljubimce ili povremeno prijatne parazite, ide mi odlicno. Svi navodno arhaicni i patrijarhalni stereotipi o musko-zenskim odnosima su cista istina. Potomstvo imam, hvala lepo.
Meni je napr takodje ocigledno da imas preko trideset godina, promiskuitetnu proslost i vrednost na trzistu ti se survala u ambis i zbog godina i zbog "recki" pa se cudis "sta bi?".
Jer muskarci to gledaju, kao sto vi gledate samo genetiku za reprodukciju i materijalnu sigurnost za zivot. Ne mora cak biti ni isti muskarac za to dvoje. A ovaj spisak iz clanka su bajke namenjene prvenstveno muskarcima ne bi li poverovali u te gluposti i lakse bili manipulisani od zena. Evolucija je cudo, u proseku ste apsolutno svemu inferiorne u odnosu na muskarce, sem sto mozete da rodite i odnegujete potomstvo, ali ste bas zato evoluirale da budete vrhunski manipulatori. A prirodna selekcija ce da uradi svoje i sa feminizmom, kao sto uradi i sa svim ostalim i u prirodi i u svetu ideja.

Ispadate smesni

pre 2 godine

"Morate biti muško a ne papuča a verujte da žene ne poštuju takve to znači da ih ne vole već samo koriste"

Bas cemo vama ovde da verujemo sta zene zele i hoce, a vecito kukate kako nemate srece sa zenama :D

Svasta

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu

billy_the_cat

pre 2 godine

Bio sam ovakav 1/1 I opet nisam bio dovoljno dobar. Svoje sam obaveze i prohtjeve umanjio da bi njoj bio dobar i opet sam bio najgori.

Tipicno

pre 2 godine

Meni je napr takodje ocigledno da imas preko trideset godina, promiskuitetnu proslost i vrednost na trzistu ti se survala u ambis i zbog godina i zbog "recki" pa se cudis "sta bi?".
(max, 19. septembar 2021 20:44)

Ja sam udata.
Srecom ne za zenomrsca.

Peter

pre 2 godine

Pa ne pocinji da zivis zajedno, covece! Ne dovodi tako nesto u svoj zivot. Ako je sada tako, bice samo jos gore kad zivot postane kompleksniji.
(max, 19. septembar 2021 20:18)

Pa tu je problem. Ja gde god da se okrenem, ne znam nijednu zenu koja ne zlostavlja psihicki svog muza ili decka. U pocetku su ok,a posle krecu histerije, emotivne ucene, peemesovi,nepotrebni problemi, konstantna nezadovoljstva. Alternativa je da starost docekas sam sto je opet posebna vrsta pakla pogotovo kad se razbolis.Iskreno, deca me ne interesuju jel kada jednom zeni podaris dete, ona to koristi kao instrument ucene. Zakoni su takodje na njihovoj strani. Ono sto ce mnoge uvrediti jeste da ja mislim da bi veza i brak bili uspesni, potrebno je da oba partnera budu inteligentna i svesna. Ja takvu zenu ne znam (muskarci me srecom i ne zanimaju da bi njih komentarisao). Uvek bi nesto da se nadmecu, iskoriste, pruzaju nerazumljiv otpor i inat, o iracionalnom trosenju novca i kupovinama da ne govorim. Inteligencijom ne smatram diplomu ili posao kojim se bavi (uglavnom su sve vrhunski strucnjaci bez kojih bi firma a i ceo svet propao),vec osoba koja je svesna prolaznosti zivota i ima potrebu da ga provede u miru,slozi i ljubavi. Ja takvu zenu jednostavno ne znam, ako se ne svadjaju sa nama, onda izmedju sebe se ogovaraju i prave probleme. U sustini su ok samo u pocetku dok su "zaljubljene" i ti hormoni kontrolisu njohovo ponasanje. Posle dolaze ono "pokazivanje pravog lica".

zena

pre 2 godine

Ima sve to ali je jako los u krevetu. Godine strpljenja nisu pomogle. Ja hocu i zelim, on nemastovit i slabo potentan. I sta sad, da li je to i dalje savrsen muz kazite vi meni? Da li je pranje sudova dovoljno?
(ne varam ga, zaradjujemo isto)

glava

pre 2 godine

@ max
Uf, kakav ljutit i ogorčen komentar. Nijedna žena Vam nije kriva što ste Vi omanuli kao muškarac i kao čovek, što nemate normalnu ženu pored sebe. Verovatno je ni ne zaslužujete, sudeći po napisanom.
Ima loših osoba i dobrih i to je jedina podela. Bes i frustracije su jedino što muškarci iskazuju na ovom portalu, a lepše i lakše bi vam bilo da malo naučite o životu i socijalizaciji, empatiji, ljudskom rodu. Vaše razočaranje i loš karakter su nešto na čemu se treba raditi. Neprijatni ste, mnogo ste neprijatni. Kako ljude tretirate, tako Vam i bude.

Bilo nekad

pre 2 godine

@Max - jeste, evolucija i razvoj su cudo. Nekada ste bili potrebni za potomstvo, danas se ode u banku sperme i izabere materijal tako da zene ne moraju da trpe nicije drndanje da bi imale porodicu. Realno, ne pitate se vise ni za sta kod zena, a sebi mozete da izgledate bitni i mocni i da fantazirate da ste nesto bitni

uji

pre 2 godine

(Nina, 19. septembar 2021 16:38)

Evo ja radim 80% kućnih poslova, a ona priča kako ja njoj pomažem :) Pa ne da pomažem, nego skoro sve radim sam.

Aule

pre 2 godine

Čista istina je da moraš da budeš baš ameba od muškarca pa da ti je za sreću neophodna mutava, tupava, frigidna kuvarica.

Sposobnim i strastvenim ženama amebe svakako nisu ni za recku, a kamoli da nekoj kvalitetnoj padne na pamet da produži svoju lozu sa takvim. Tako da ne brini, bezbedan si od feministkinja 100%.
(Nybbyb, 19. septembar 2021 14:06)

Dakle, zene koje kuvaju su mutave, frigidne, tupave. Kakva feministicka besmislica.

Drugo, sad ste pocele da prisvajate i kradete loze? Kada muskarci hoce svoju lozu da produze, onda je to sovinizam, ali kada ti to kazes svojim kelnerskim recnikom onda je to cool?

Sposobne i strastvene zene nikada ne govore za sebe da su takve, nikada ni ne moraju to da rade, to se oseti, vidi, dozivljava, samo feministkinje to rade, pa dobro, uzivajte u samotapsanju po ramenu.

Same ste i skoro svima ste...pa vidi ovako, kada vidim feministkinju, kao da vidim psa lutalicu, mislim simpatican je on, ali ne bih ga bas dirao, pun je ko zna cega, amebe su samo deo problema.

Max

pre 2 godine

(Peter, 19. septembar 2021 23:17)
To sto si opisao je realnost i pravilo, nije anomalija, nije izuzetak. Potrebno je da prihvatis zensku prirodu takva kakva je, i da nadjes optimalan pristup za sebe u ovim okolnostima. Ne gubi vreme na snove o nekoj koja je drugacija i posebna.
Istovremeno, naravno da ima boljih i losijih. Izbegavaj u sirokom luku svadljive, feminaciste (evo ih ispadaju iz komentara), konfliktne, promiskuitetne... ma samo pomisli sta bi ti baba i deda rekli u toj situaciji, gledaj iz kakve je porodice, kakva joj je majka, da ima dobar odnos prema svom ocu, jer ce se to reflektovati na vas odnos, itd isl...
Malo je neprijatno na pocetku osloboditi se Disney bajki o musko-zenskim odnosima, realnost je neprijatna ali barem imas neku sansu na povoljan ishoh.
Ne ulazi slepo u brak nadajuci se najboljem.
Budi svestan svoje vrednosti. Pogledaj jos jednom zenske komentare ovde, omalovazavanje i mrznja prema muskarcima bez i jednog argumenta(tlapnja o ratovima, polomljenim nogama i nepotrebnim muskarcima jer imaju bake sperme, a pri tome bi bez mukaraca pile vodu iz potoka i prale dupeta u tim istim potocima). Muskarci moraju povratiti samopostovanje svest o svojoj vrednosti, jer se ogromna hajka vodi protiv muskosti i preko toga protiv institucije porodice. Nadam se da vladas engleskim, potrazi knjigu "Rational male" Rollo Tomassi. Srecno. Ne srljaj. Tebi se ne zuri, zenama se zuri.

Mirjana

pre 2 godine

Istina je da nas ima raznih, i žena i muškaraca, javljaju se "idealni" primerci, situirani, bez poroka, muški funkcionalni koje žene ne vole. Gospodo, iskreno, potražite pomoć, ili vam slika o samima sebi nije realna ili ste sa pogrešnom osobom

Cvećka

pre 2 godine

"Muškarci su izgradili i muškarci održavaju svet..." - pun nepravdi, ratova, ubijanja, stereotipa, mržnje... Vajni svet!Zato nam je tako sjajno!! To dokazuju i mrzovoljni komentari nezadovoljnih i isfrustriranih istih tih stvaralaca i kreatora sveta. Nešto nije dobro;negde ste debelo omanuli! Možda je bilo pametnije da ste uključili i drugi deo čovečanstva da ravnopravno učestvuje u stvaranju sveta, da niste trošili energiju i moćne muške resurse na dokazivanje da su žene inferiorna, beznačajna,nesvesna bića na nivou domaće životinje, zavisna od čoveka i nesposobna da žive izvan muškog skuta? Pri tom, u toj nametnutoj trci ste sebi ostavili kilometar fore(nema istih aršina,nije bilo školovanja žena, nije imala slobodu izbora, odlučivanja, kretanja...) i sad se još nadmoćno hvalite superiornošću stvaralaca sveta?! Kako je to plitko i tužno!Prebiješ nekom obe noge na startu trke i hvališ se svojom brzinom!! Pa, ok, sad smo tu gde smo i ne vidim da je svet neko predivno uređeno mesto za život, vaši komentari koji "udaraju" na kuknjavu i vrisku, tipa"šta, bre, hoće one, ako su bili robovi, sa kojim pravom hoće da samoukinu to ropstvo? " to, čini mi se, govore. Ako grešim, oprostite, žensko sam, ne znam šta pričam, ne vladam logikom, ne razumem, itd. itd., dodajte sami još neki od tih bezveznih stereotipa...

mix

pre 2 godine

Nisam se zenio. U pitanju je prosta statistika. Ako se osvrnem oko sebe, ne postoji nijedan par na cijem mestu bih pozeleo da se nadjem. Tesko da cu onda ja biti izuzetak. Jednostavno budem zahvalan da ne moram da gledam probleme koje im zene stvaraju. Ne mrzim zene, krivo mi je sto nas je feministicka propaganda podelila na dve strane umesto da se promovise saradnja,ljubav, briga i empatija.

prosecan srpski seljak

pre 2 godine

@Lea, najbesmislenije je deliti opaske o muskarcima a zene zaobilaziti, to je potpuno nemoguce. Svi ti takvi muskarci su u simbiozi sa istim takvim zenama jer je to stanje drustva koje nam je u rasulu vec ko zna od kad. Problem koji zivimo prevazilazi polne razlike. A imas uvek i pojedince oba pola. Oni se ne uklapaju u statistiku.

Goran

pre 2 godine

Udaljenost od savršenog:
1. Loče, loče skoro svaki dan
2. Jb bi svaku na koju naiđe
3. Treba mu zahvalnica ako jednom godipnje usisa (i ništa drugo)
4. Očekuje od ženinih roditelja materijalnu pomoć
5. Ponaša se kao u hotelu
6. Ogovara svoju ženu
7. Svađao bi se oko svake sitnice
8. Hoće da je gazda ali da ništa ne radi

Milan

pre 2 godine

@Dosadnjaković

Prepoznajem se u tvom komentaru. Iako te ne poznajem, želim da ti pružim podršku i divljenje. Živ bio druže i srećno.

Me

pre 2 godine

Ja mislim da udata žena koja se uvlači u lift, planirano, 20 godina mlađem, neoženjenom komšiji, i hvali svojim autom, žena koja iznenada počinje slušati mladalačku muziku za koju se vidi da je inace ne sluša (Maneskin), koja se svesno trudi da zavede tog komšiju, a ruku na srce, ne može joj se zameriti sto joj se dopao, jer dečko izgleda i ponaša se divno, takva žena jednostavno ima krizu srednjih godina. Ja priznajem da imam svojih ljudskih slabosti, eto ne glumim neko nadbiće. Ako su tema neke ljudske vrednosti, u koje ukljucujem i izbor muzike, kao recit pokazatelj sirine shvatanja i poimanja sveta, ljudskog poretka i vrednosti, ja iznesem svoje mišljenje. Više ipak cenim određenije ljude koji nisu jedno za javnost, a nešto sasvim suprotno u stvarnom životu. Kod mene nema glume.

max

pre 2 godine

Ima sve to ali je jako los u krevetu. Godine strpljenja nisu pomogle. Ja hocu i zelim, on nemastovit i slabo potentan. I sta sad, da li je to i dalje savrsen muz kazite vi meni? Da li je pranje sudova dovoljno?
(ne varam ga, zaradjujemo isto)
(zena, 19. septembar 2021 20:31)

Odkud ti sa njim? Ko ga je izabrao? Verovatno je oduvek bio takav, zasto si ga onda izabrala?
Slabo potentan u prevodu znaci da je s tobom slabo potentan. Ne kazem da vara.
I kljucno pitanje, mozes li ti da imas boljeg? Da mozes, nestala bi u vidu lastinog repa. A mozes naravno i da poput mnogih izaberes samocu. Muskarci su izgradili i muskarci odrzavaju svet u kome mozete da glumite ludilo samostalnosti, nezavisnosti i toboznje snage i moci. To sve omogucuju neki muskarci, iako vam nisu muzevi.

trp

pre 2 godine

6. Žene gube privlačnost ako radite kućne poslove, od rada u domaćinstvu samo majstorisanje, popravke auta i sl, ali ako kuvate, perete, brišete sledi hladan krevet.

Žene i logika

pre 2 godine

Žene i njihove pameti... Žele dobrog, vrednog i poštenog, pa ga sutnu zato što nije dovoljno muško. Ne žele neke mangupe i kurvare, pa na kraju završe sa njima i kukaju kako su svi isti. Žele da ih menjaju, "popravljaju" pa ih onda ne žele takve popravljene. Ko će to znati šta se muva u njihovim glavama. Znam na desetine momaka koji imaju sve što one navodno žele, dakle izgled, visinu, obrazovanje, prihode, ambicije, higijenu, kulturu,... I svi oni su uglavnom sami, često i godinama. Bahati uvek imaju po 5-6 kombinacija, od mladih devojaka pa do udatih, i igraju se sa njima kako žele. Prosto neobjasnjivo.

Mila

pre 2 godine

@ Peter

Stičem utisak da tražiš žene na istom (pogrešnom) mestu. Jeste da devojke danas u najvećem broju slučajeva izgledaju identično, a pretpostavljam da im je i vaspitanje i ponašanje isto tako identično, ali bih ti ja preporučila da malo prošaraš. To što imaš zvuči loše, a i ti zvučiš kao neko ko još nije ni pošteno zagazio u život, a već mu se sve smučilo. Promeni kriterijume, biće sigurno bolje. Srećno!

max

pre 2 godine

@Peter, 19. septembar 2021 19:17

Pa ne pocinji da zivis zajedno, covece! Ne dovodi tako nesto u svoj zivot. Ako je sada tako, bice samo jos gore kad zivot postane kompleksniji.

Max

pre 2 godine

(Peter, 19. septembar 2021 23:17)
Sta bi ti u danasnjem svetu,i sa danasnjim zenama, sto si i sam dobro opisao, dobio brakom? Pogotovo ako zaista ne zelis decu?
Ne znam koliko godina imas, to je znacajno.
Time sto ces potpisati papir neces imati garanciju da ce ona ostati pored tebe u starosti i bolesti. Nemoj toga da se plasis, prihvati realnost muskog zivota(i nastoj da vodis racuna o sebi), dobri smo zenama i svetu dok god smo korisni i upotrebljivi, izvan toga nema nikakve garancije. Zenama smo resurs, koji im obezbedjuje barem paznju i drustvo, a potom sigurnost, udobnost, status, materijalne stvari.
Imaju tu dve strane problema, prva je sto zivis u velikoj gradskoj sredini i mentalitet zena je tu zaista ogromnim delom izvitoperen do krajnjih granica postmodernim i feministickim ideologijama. Mozda se zaisa moras okrenuti potrazi za drugacijom(malo tradicionalnijom) vrstom zena, one jos postoje. Druga strana problema je da ce gotovo svaka zena prolaziti kroz faze koje si opisao u zajednickom zivotu. Da bi to sprecio, moras na pocetku imati svoj zivotni okvir(obrazovanje, posao, zanimanje, ulogu u svetu, pozeljno je i neku meru materijalne obezbedjenosti) i da zena ulazi u tvoj zivotni okvir, i cini ga lepsim(za oboje). Ti nesto donosis, ona nesto donosi. Da stvoris okvir u kome ti mozes biti musko, a ona zensko. Sa "PR menadzerkama" ces to tesko postici, ili nikako. Na odrzavanju tog okvira moras raditi non stop, jer ce granice biti testirane.

Petar M.

pre 2 godine

Naravno bitno je i ne zaboraviti da kada nadjete savrsenog muskarca, da ga sto pre prevarite sa prvim 'bad boy'-em na koga naidjete, kako biste se, eto, 'opet osetile zivim', jer vas 'savrseni' muskarac je ipak mnogo DOSADAN, zar ne? Svako dobro zelim.

Lea

pre 2 godine

prosecan srpski seljak, 19. septembar 2021 11:56

Oh, oprostite što ću vam skrenuti pažnju na očigledno, pa još citirati sebe, ali - "Po komentarima se vidi stanje muškaraca".
Elem, kad se promeni sadržaj proseka komentara, promeniće se i moj komentar. Drugo, kad tema bude "10 znakova da imate savršenu ženu", komentarisaću žene.
Držimo se teme da bismo se razumeli.

Svasta

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu
(Svasta, 19. septembar 2021 14:37)

Znači ništa...
(XP, 19. septembar 2021 19:43)

Tebi nista.

Maja

pre 2 godine

Ne znam da li je idealan,ne rukovodim se ovim parametrima ali bio je uz mene u teskoj bolesti i tek tada sam shvatila kako je divan covek.Ne zelim nikom da na taj nacin to uvidi,ali eto ja sam tek tad shvatila.

billy_the_cat

pre 2 godine

trp@ sada imam novu djevojku. Solidno kuham, mozda sam skroman kada tako kažem. Sex je fenomenalan svaki put :) ne pije ti teorija vode .

.111

pre 2 godine

(Cvećka, 20. septembar 2021 03:05)

Eto vi preuzmite svet i napravite ga da valja, da bude svet mira, pravde, jednakosti, bogatstva i letećih jednoroga. Mada mi se čini da svet uređen po matrijahalnom feminaci ustrojstvu ne bi bio drugačiji od ovog što sad postoji. Jer jedna od najvećih ženskih laži je 'mi nismo iste kao muškarci'.

iskreno

pre 2 godine

@Dosadnjaković

"9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao...."

Bas zato burazeru. Svi muskarci koji su prema zenama 9/10 ili 10/10 pre ili kasnije bivaju obavesteni da ne daju "to što ona hoće". Sevaju minusevi na komentare trp-a ali je to ziva istina.

Zene, nerealna bica kakva jesu, nisu ni same prema sebi iskrene. Nemaju te mogucnosti nazalost. Koliko god zagovarale da zele sve to sto KAO zele, to nema veze sa istinom. Zele jak pristup, a manjak kapaciteta im ne omogucava da to i ukapiraju. Koliko god zagovarale dobrotu kod partnera, pre ili kasnije, svesno ili podsvesno im se zgadi. Jbg.

"Ranila me jedna zena
ranila za sva vremena
srce uzela, dusu opila, hej ZENA" - Radoslav Rodic Roki 1987

Баки

pre 2 godine

По њеним речима имао сам бар 9 ових ставки, тамо негде у себи преломила да оде, чак поруку није послала, мора двоје јер џаба се један поломи око ђубрета.

uji

pre 2 godine

(Lea, 19. septembar 2021 10:31)

Da pravosudje dodeljuje decu muškarcima nakon razvoda, a ne ženama (teška nepravda), da vidiš kako bih bio dovršen, iskusan, zreo, kulturan, neporažen, neosvetoljubiv i moćan.

Janko

pre 2 godine

Nemam muža već 12 godina i to je sjajno. Mogu da nabrojim 10 razloga zašto je to sjajno, ali čemu, who cares?
(V, 19. septembar 2021 20:11)

Mozes kad hoces i sa kim hoces.
Mozes i da trazis ono sto ti treba u vise osoba a ne u jednoj...?!

XP

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu
(Svasta, 19. septembar 2021 14:37)

Znači ništa...

Eh

pre 2 godine

Dakle, Majo nema potrebe da se potpisuješ kao ja jednom kad sam pomenula Kianu Rivsa. I ja bih napisala "džaba" vrv, a ne "džabe". Ćešće tako kažem. :)

max

pre 2 godine

evo jednostavniji i kraci spisak sta cini pozeljnu zenu:
1. ume da slusa i da sledi muza, jer zenama nije u prirodi da vode i uglavnom su katastrofalno lose u donesenju odluka i liderstvu.
2. ima prijatnu licnost, nije konfliktna ni razmazena
3. vodi racuna o svom izgledu, lepo izgleda
4. nije skupljala recke u mladosti, imala je malo partnera. Nije isto promiskuitetan muskarac i zena. Samo izuzetni muskarci mogu biti promiskuitetni ali bas svaka zena moze to biti. Nikakav uspeh za zenu.
5. ume da kuva i hoce da kuva

Ovo je cista istina, sta god feministkinje mislile, ili koliko god bile zgranute i uzasnute ovim...

Rajko

pre 2 godine

Objasnili ste isfeminiziranog zeninog najboljeg druga.Ovakav muz ne postoji.Kad se nekad desi da je sve savrseno u braku ,bez ikakve packe..mene zena pita : Jel ti mene varas pa si ovako dobar? Ne mo's bolan zensku udovoljit' .

trp

pre 2 godine

6. Žene gube privlačnost ako radite kućne poslove, od rada u domaćinstvu samo majstorisanje, popravke auta i sl, ali ako kuvate, perete, brišete sledi hladan krevet.

trp

pre 2 godine

Kada žena od vas napravi ovakvog šonju slede rogovi sa nekim ko nema ništa od ovog. Morate biti muško a ne papuča a verujte da žene ne poštuju takve to znači da ih ne vole već samo koriste.
Morate biti muško u vezi, da donosite odluke, da se poštuje vaša reč ...to je taj frame koji mora da se postavi u startu da vidi da niste šonja, a ako vas ona u startu napravi na mekušca ona će glavu da vam nosi jer svaka žena teži dominaciji.

Pepe

pre 2 godine

Kada ispunite svih 10 uslova, zena ce traziti 11.12.13. A onda postanete otirac o koga ce svi brisati noge a zene nece takve, vec pravog muskarca, kakav ste vi bili na pocetku, i tu je svemu kraj. Doziveo. Kada zena ukapira da moze da jase muskarca, kada ga jednom osedla... taj ce nositi samar do kraja zivota.

max

pre 2 godine

@ Tipicno, 19. septembar 2021 12:46

Ne brini za moj uspeh kod zena, od kako sebe tretiram kao premiju, a zene kao decu, kucne ljubimce ili povremeno prijatne parazite, ide mi odlicno. Svi navodno arhaicni i patrijarhalni stereotipi o musko-zenskim odnosima su cista istina. Potomstvo imam, hvala lepo.
Meni je napr takodje ocigledno da imas preko trideset godina, promiskuitetnu proslost i vrednost na trzistu ti se survala u ambis i zbog godina i zbog "recki" pa se cudis "sta bi?".
Jer muskarci to gledaju, kao sto vi gledate samo genetiku za reprodukciju i materijalnu sigurnost za zivot. Ne mora cak biti ni isti muskarac za to dvoje. A ovaj spisak iz clanka su bajke namenjene prvenstveno muskarcima ne bi li poverovali u te gluposti i lakse bili manipulisani od zena. Evolucija je cudo, u proseku ste apsolutno svemu inferiorne u odnosu na muskarce, sem sto mozete da rodite i odnegujete potomstvo, ali ste bas zato evoluirale da budete vrhunski manipulatori. A prirodna selekcija ce da uradi svoje i sa feminizmom, kao sto uradi i sa svim ostalim i u prirodi i u svetu ideja.

Prijateljski savet

pre 2 godine

Za asvojih 50 godina mogu slobodno da kažem da sam se naživeo, provodio, izlazio ali i radio, imao sam duge veze, prve ljubavi, živeo sa devojkama i oženio se na vreme, živeo i trudio se oko porodice ali posle svega postoji samo 1 istina.

Žene su veliko gubljenje vremena. Toliko vremen se izgubi u ispraznim pričama, ubedjivanjima, ljubomori i ostalim glupostima da kada sve saberete neverovatno je koliko ste izgubili i šta ste sve mogli postići od svog života i unapredjenja svog duha.

Nije Tesla bez razloga živeo sam bez žena.

Šta mislite koliko bi stvari postigao da je imao žene da ga smaraju, i zvocaju mu oko svakakvih gluposti?

Sada živim sam i uživam u životu. Imam vremena za sve, nikom ne smeta ništa što me zanima i što volim da radim.

Žene su postale dobre za samo 1 stvar a i bez te stvari se može živeti bez problemam sem ako si paćenik kome je samo 1 stvar u glavi.

Muškarci, pre nego što počnete da gubite vreme, živce, novac, zdravlje i sve ostalo savetujem Vam da se prvo posvetite sebi.

Ne ulazite u brak dok sebi ne namestite život baš onakav kakav želite, nezavisnost do te mere da uvek možete otići i živeti mirnim i lepim životom do kraja bez moranja, obaveza, maltretiranja i svega ostalog što ne morate trpeti.

Čemu žurba? Vama ne otkucava sat ko njima.

Lea

pre 2 godine

Po komentarima se vidi stanje muškaraca - nedovršenost, neiskustvo, nezrelost, nekultura, poraženost, osvetoljubivost, nemoć.. Džaba pričati, oni znaju bolje, Srećom, to su oni prazni lonci što sami lupaju, oni pravi se ne javljaju.

Loki

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?
(Elli, 19. septembar 2021 08:16)

Potpuno ista situacija. Covek kada jednom pregori mislim da je tu kraj. Zene ce gurati do krajnjih granica ne shvatajuci da svemu moze doci kraj. Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.

Glupost

pre 2 godine

Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.
(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

Jadno je to sto muskarac ne moze da ode ako je nezadovoljan vec mora da krene da trazi drugu pa ako nadje otici ce ako ne ipak ce ostati. A mislite za sebe da ste jaki i veliki karakteri. Idi odmah ako ti ne odgovara pa onda trazi.
Zene cesce odu i prazno, nisam srecna i zdravo, muskarci skoro pa nikad. I ne nije zbog dece, to nije sigurno mada je omiljeni izgovor. Mora imati neku siguricu pa to ti je ne moze da prosto ode, mora da se prebaci.

Max

pre 2 godine

(Peter, 19. septembar 2021 23:17)
To sto si opisao je realnost i pravilo, nije anomalija, nije izuzetak. Potrebno je da prihvatis zensku prirodu takva kakva je, i da nadjes optimalan pristup za sebe u ovim okolnostima. Ne gubi vreme na snove o nekoj koja je drugacija i posebna.
Istovremeno, naravno da ima boljih i losijih. Izbegavaj u sirokom luku svadljive, feminaciste (evo ih ispadaju iz komentara), konfliktne, promiskuitetne... ma samo pomisli sta bi ti baba i deda rekli u toj situaciji, gledaj iz kakve je porodice, kakva joj je majka, da ima dobar odnos prema svom ocu, jer ce se to reflektovati na vas odnos, itd isl...
Malo je neprijatno na pocetku osloboditi se Disney bajki o musko-zenskim odnosima, realnost je neprijatna ali barem imas neku sansu na povoljan ishoh.
Ne ulazi slepo u brak nadajuci se najboljem.
Budi svestan svoje vrednosti. Pogledaj jos jednom zenske komentare ovde, omalovazavanje i mrznja prema muskarcima bez i jednog argumenta(tlapnja o ratovima, polomljenim nogama i nepotrebnim muskarcima jer imaju bake sperme, a pri tome bi bez mukaraca pile vodu iz potoka i prale dupeta u tim istim potocima). Muskarci moraju povratiti samopostovanje svest o svojoj vrednosti, jer se ogromna hajka vodi protiv muskosti i preko toga protiv institucije porodice. Nadam se da vladas engleskim, potrazi knjigu "Rational male" Rollo Tomassi. Srecno. Ne srljaj. Tebi se ne zuri, zenama se zuri.

Silvester

pre 2 godine

Ja živim kao beg, služe me. Tako već 30 godina. Ne razmišljam šta ću da ručam ili obučem, nikad nisam usisao ili oprao sudove, opeglao ili oprao nešto. Ne interesuje me ni koje su boje zidovi ili pločice u kući, kakav je nameštaj. Bitno mi je da je čisto, sređeno i da košulju koju tog jutra hoću da obučem bude opeglana. Sve te poslove radi ona, predlagao sam kućnu pomoćnicu, neće ni da čuje. S' druge strane, ne postoji nešto što ne bih uradio za nju, da poželi zvezdu sa neba ja ću je skinuti i to ne samo jednu. Zarađuje tačno tri puta više od mene, ona je rukovodilac, ja običan šraf u mehanizmu. Znači nije sve u novcu ima nešto i u vama dragi muškarci pa sa ženama prolazite kao bosi po trnju. Kad pogledam unazad sa ove vremenske distance neke bih stvari promenio u životu, samo ona je konstantna. Nikad je nisam prevario, niti je ona mene, mi se bukvalno ne odvajamo. Moje je društvo i njeno, njene drugarice su i moje.

Aule

pre 2 godine

Čista istina je da moraš da budeš baš ameba od muškarca pa da ti je za sreću neophodna mutava, tupava, frigidna kuvarica.

Sposobnim i strastvenim ženama amebe svakako nisu ni za recku, a kamoli da nekoj kvalitetnoj padne na pamet da produži svoju lozu sa takvim. Tako da ne brini, bezbedan si od feministkinja 100%.
(Nybbyb, 19. septembar 2021 14:06)

Dakle, zene koje kuvaju su mutave, frigidne, tupave. Kakva feministicka besmislica.

Drugo, sad ste pocele da prisvajate i kradete loze? Kada muskarci hoce svoju lozu da produze, onda je to sovinizam, ali kada ti to kazes svojim kelnerskim recnikom onda je to cool?

Sposobne i strastvene zene nikada ne govore za sebe da su takve, nikada ni ne moraju to da rade, to se oseti, vidi, dozivljava, samo feministkinje to rade, pa dobro, uzivajte u samotapsanju po ramenu.

Same ste i skoro svima ste...pa vidi ovako, kada vidim feministkinju, kao da vidim psa lutalicu, mislim simpatican je on, ali ne bih ga bas dirao, pun je ko zna cega, amebe su samo deo problema.

max

pre 2 godine

Ima sve to ali je jako los u krevetu. Godine strpljenja nisu pomogle. Ja hocu i zelim, on nemastovit i slabo potentan. I sta sad, da li je to i dalje savrsen muz kazite vi meni? Da li je pranje sudova dovoljno?
(ne varam ga, zaradjujemo isto)
(zena, 19. septembar 2021 20:31)

Odkud ti sa njim? Ko ga je izabrao? Verovatno je oduvek bio takav, zasto si ga onda izabrala?
Slabo potentan u prevodu znaci da je s tobom slabo potentan. Ne kazem da vara.
I kljucno pitanje, mozes li ti da imas boljeg? Da mozes, nestala bi u vidu lastinog repa. A mozes naravno i da poput mnogih izaberes samocu. Muskarci su izgradili i muskarci odrzavaju svet u kome mozete da glumite ludilo samostalnosti, nezavisnosti i toboznje snage i moci. To sve omogucuju neki muskarci, iako vam nisu muzevi.

Me

pre 2 godine

Ja mislim da udata žena koja se uvlači u lift, planirano, 20 godina mlađem, neoženjenom komšiji, i hvali svojim autom, žena koja iznenada počinje slušati mladalačku muziku za koju se vidi da je inace ne sluša (Maneskin), koja se svesno trudi da zavede tog komšiju, a ruku na srce, ne može joj se zameriti sto joj se dopao, jer dečko izgleda i ponaša se divno, takva žena jednostavno ima krizu srednjih godina. Ja priznajem da imam svojih ljudskih slabosti, eto ne glumim neko nadbiće. Ako su tema neke ljudske vrednosti, u koje ukljucujem i izbor muzike, kao recit pokazatelj sirine shvatanja i poimanja sveta, ljudskog poretka i vrednosti, ja iznesem svoje mišljenje. Više ipak cenim određenije ljude koji nisu jedno za javnost, a nešto sasvim suprotno u stvarnom životu. Kod mene nema glume.

Elli

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?

Elli

pre 2 godine

(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

Brt meni se žene smučile za ceo život. Ne treba mi ni nova ni stara. Tu sam zbog dece, srce bi im puklo da odem. A ja sam u nekom stanju poluzombija. Nit živ nit mrtav.

max

pre 2 godine

Zene ne zanima koliko je dobar muz kojeg imaju. Samo ih zanima da li je on najbolji kog mogu da imaju. Ako moze da ima boljeg, prelazi na boljeg. Uvek i svugde i svaka.

Bilo nekad

pre 2 godine

@Max - jeste, evolucija i razvoj su cudo. Nekada ste bili potrebni za potomstvo, danas se ode u banku sperme i izabere materijal tako da zene ne moraju da trpe nicije drndanje da bi imale porodicu. Realno, ne pitate se vise ni za sta kod zena, a sebi mozete da izgledate bitni i mocni i da fantazirate da ste nesto bitni

Peter

pre 2 godine

Pa ne pocinji da zivis zajedno, covece! Ne dovodi tako nesto u svoj zivot. Ako je sada tako, bice samo jos gore kad zivot postane kompleksniji.
(max, 19. septembar 2021 20:18)

Pa tu je problem. Ja gde god da se okrenem, ne znam nijednu zenu koja ne zlostavlja psihicki svog muza ili decka. U pocetku su ok,a posle krecu histerije, emotivne ucene, peemesovi,nepotrebni problemi, konstantna nezadovoljstva. Alternativa je da starost docekas sam sto je opet posebna vrsta pakla pogotovo kad se razbolis.Iskreno, deca me ne interesuju jel kada jednom zeni podaris dete, ona to koristi kao instrument ucene. Zakoni su takodje na njihovoj strani. Ono sto ce mnoge uvrediti jeste da ja mislim da bi veza i brak bili uspesni, potrebno je da oba partnera budu inteligentna i svesna. Ja takvu zenu ne znam (muskarci me srecom i ne zanimaju da bi njih komentarisao). Uvek bi nesto da se nadmecu, iskoriste, pruzaju nerazumljiv otpor i inat, o iracionalnom trosenju novca i kupovinama da ne govorim. Inteligencijom ne smatram diplomu ili posao kojim se bavi (uglavnom su sve vrhunski strucnjaci bez kojih bi firma a i ceo svet propao),vec osoba koja je svesna prolaznosti zivota i ima potrebu da ga provede u miru,slozi i ljubavi. Ja takvu zenu jednostavno ne znam, ako se ne svadjaju sa nama, onda izmedju sebe se ogovaraju i prave probleme. U sustini su ok samo u pocetku dok su "zaljubljene" i ti hormoni kontrolisu njohovo ponasanje. Posle dolaze ono "pokazivanje pravog lica".

anica velickovic

pre 2 godine

Mislim da me nista ne laze...bar ne osecam to. Voli da pomogne u kuci, voli da kupi nije stipsa, razgovaramo..uspela sam iako nije neka pricalica, pedantan je, voli da jede, ne pusi, slabo pije, budi se nocu ako se dete probudi...moj muz!
I ja sam prema njemu dobra...ne zapitkujem puno, ne trosim novac kao luda, vredna sam trudim se, ne pokazujem napade nervoze iako mi nije uvek potaman, postujem mu roditelje itd itd.
Zene, cenite ako imate dobrog muza nemojte biti bezobrazne, zivite bez razmisljanja mnogo o buducnosti.

Max

pre 2 godine

(Peter, 19. septembar 2021 23:17)
Sta bi ti u danasnjem svetu,i sa danasnjim zenama, sto si i sam dobro opisao, dobio brakom? Pogotovo ako zaista ne zelis decu?
Ne znam koliko godina imas, to je znacajno.
Time sto ces potpisati papir neces imati garanciju da ce ona ostati pored tebe u starosti i bolesti. Nemoj toga da se plasis, prihvati realnost muskog zivota(i nastoj da vodis racuna o sebi), dobri smo zenama i svetu dok god smo korisni i upotrebljivi, izvan toga nema nikakve garancije. Zenama smo resurs, koji im obezbedjuje barem paznju i drustvo, a potom sigurnost, udobnost, status, materijalne stvari.
Imaju tu dve strane problema, prva je sto zivis u velikoj gradskoj sredini i mentalitet zena je tu zaista ogromnim delom izvitoperen do krajnjih granica postmodernim i feministickim ideologijama. Mozda se zaisa moras okrenuti potrazi za drugacijom(malo tradicionalnijom) vrstom zena, one jos postoje. Druga strana problema je da ce gotovo svaka zena prolaziti kroz faze koje si opisao u zajednickom zivotu. Da bi to sprecio, moras na pocetku imati svoj zivotni okvir(obrazovanje, posao, zanimanje, ulogu u svetu, pozeljno je i neku meru materijalne obezbedjenosti) i da zena ulazi u tvoj zivotni okvir, i cini ga lepsim(za oboje). Ti nesto donosis, ona nesto donosi. Da stvoris okvir u kome ti mozes biti musko, a ona zensko. Sa "PR menadzerkama" ces to tesko postici, ili nikako. Na odrzavanju tog okvira moras raditi non stop, jer ce granice biti testirane.

dude

pre 2 godine

El Papucho style muz. Uglavnom je takav muz rogonja, pa ono, sa srecom ;)
(severnjak, 19. septembar 2021 09:34)

da. nema ništa dok ne smrdiš po rakiji, belom luku i ne mlatiš ženu preventivno jednom nedeljom. i potajno gledaš gej porniće.

Kiklop

pre 2 godine

Ja sam samo dobar prema njenim prijateljicama i koleginicama.
Ovo moze samo da funkcionise ako ste oboje takvi. U protivnom cista eksploatacija i papucarenje, koje neminovno vodi do gubitka postovanja.

Žene i logika

pre 2 godine

Žene i njihove pameti... Žele dobrog, vrednog i poštenog, pa ga sutnu zato što nije dovoljno muško. Ne žele neke mangupe i kurvare, pa na kraju završe sa njima i kukaju kako su svi isti. Žele da ih menjaju, "popravljaju" pa ih onda ne žele takve popravljene. Ko će to znati šta se muva u njihovim glavama. Znam na desetine momaka koji imaju sve što one navodno žele, dakle izgled, visinu, obrazovanje, prihode, ambicije, higijenu, kulturu,... I svi oni su uglavnom sami, često i godinama. Bahati uvek imaju po 5-6 kombinacija, od mladih devojaka pa do udatih, i igraju se sa njima kako žele. Prosto neobjasnjivo.

uji

pre 2 godine

(Lea, 19. septembar 2021 10:31)

Da pravosudje dodeljuje decu muškarcima nakon razvoda, a ne ženama (teška nepravda), da vidiš kako bih bio dovršen, iskusan, zreo, kulturan, neporažen, neosvetoljubiv i moćan.

mix

pre 2 godine

Nisam se zenio. U pitanju je prosta statistika. Ako se osvrnem oko sebe, ne postoji nijedan par na cijem mestu bih pozeleo da se nadjem. Tesko da cu onda ja biti izuzetak. Jednostavno budem zahvalan da ne moram da gledam probleme koje im zene stvaraju. Ne mrzim zene, krivo mi je sto nas je feministicka propaganda podelila na dve strane umesto da se promovise saradnja,ljubav, briga i empatija.

Dr. Realan

pre 2 godine

“””Ja imam takvog. Ali, napatila sam se dok ga nisam nasla! Volela bih samo da sam ga srela malo ranije.
(Acetabularia, 19. septembar 2021 09:19)
“””

Divno! Nadam se da si ti ista ovakva prema njemu i da ga ne koristiš zbog njegove dobrote.

Eto

pre 2 godine

Ja sam bio sve to, i više, prihvatio njeno dete kao svoje, odjebavao bivšeg i stajao u njenu odbranu itd itd. Onda je ona počela da gunđa i mršti se i uzdiše, stenje, prevrće očima na sve i konstantno bude nezadovoljna. Sad nisam više većinu toga nabrojanog, a posebno ono da mi je važno njeno mišljenje i polako biram šta je na tržištu.

Prosto.

Nsnsn

pre 2 godine

Tekst opušteno može da se zove i "osnovne, normalne stvari za suživot".

Ali, Milutini se uvredili, ua feminizam, neće da je papučić, opet žene nešto krive... Jer da, baš je teško i nezamislivo imati normalan porodičan život u kome razgovarate, tešite se kad ste tužni, počistite kad je prljavo i tako to.

Strašne stvari, zaista, ne dajte se Milutini, lepše je smrdeti pijan u prljavom i mrzeti se sa najrođenijima, to je tako domaćinski.

Tipicno

pre 2 godine

4. nije skupljala recke u mladosti, imala je malo partnera. Nije isto promiskuitetan muskarac i zena. Samo izuzetni muskarci mogu biti promiskuitetni ali bas svaka zena moze to biti. Nikakav uspeh za zenu.
(max, 19. septembar 2021 12:13)

Nisi u pravu vidi se da ti ne ide sa zenama pa gledas iz svoje perspektive. I svaki muskarac moze biti promiskuitetan, uopste ne mora biti izuzetan, ako ne bira i nije bas antitalenat za zene. Moze svako vece neki krs u kafani da pokupi. E da bi menjao neke vrhunske moras biti izuzetan. Tipicno da to posmatras kao uspeh a ne nemoral, ali navikli smo na to.
Recimo ja kad tako nesto cujem odmah otpisujem coveka iako nisam nikad imala neku dugu listu, jer takav pogled na zene i muskarce vuce i neke druge zivotne zaguljenosti koje se ne vide odmah.

Izvan okvira

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem savršen, pa opet ništa nisam valjao, samo što se nismo razišli. Onda sam shvatio da se nema smisla truditi, počelo da me zabole za sve, počeo da vraćam istom merom, i odjednom potpuna promena kod žene. Više ne zvoca, ne svađa se, ne traži problem tamo gde ga nema, čak je i seks bolji. Međutim šta to vredi, istrošen sam, pregoreo. I dalje me zabole za sve. Šta da radim?
(Elli, 19. septembar 2021 08:16)

Potpuno ista situacija. Covek kada jednom pregori mislim da je tu kraj. Zene ce gurati do krajnjih granica ne shvatajuci da svemu moze doci kraj. Ti lagano, dok ste jos u dobrim odnosima da trazis drugu i da se razilazite.
(Loki, 19. septembar 2021 08:58)

A sta cemu druga, da igra reprizu? Bratac samac i opušteno. Ako neka naidje za slobodno vrijeme naidje, ali u zajednički život više ne, jok brale.

Cvećka

pre 2 godine

"Muškarci su izgradili i muškarci održavaju svet..." - pun nepravdi, ratova, ubijanja, stereotipa, mržnje... Vajni svet!Zato nam je tako sjajno!! To dokazuju i mrzovoljni komentari nezadovoljnih i isfrustriranih istih tih stvaralaca i kreatora sveta. Nešto nije dobro;negde ste debelo omanuli! Možda je bilo pametnije da ste uključili i drugi deo čovečanstva da ravnopravno učestvuje u stvaranju sveta, da niste trošili energiju i moćne muške resurse na dokazivanje da su žene inferiorna, beznačajna,nesvesna bića na nivou domaće životinje, zavisna od čoveka i nesposobna da žive izvan muškog skuta? Pri tom, u toj nametnutoj trci ste sebi ostavili kilometar fore(nema istih aršina,nije bilo školovanja žena, nije imala slobodu izbora, odlučivanja, kretanja...) i sad se još nadmoćno hvalite superiornošću stvaralaca sveta?! Kako je to plitko i tužno!Prebiješ nekom obe noge na startu trke i hvališ se svojom brzinom!! Pa, ok, sad smo tu gde smo i ne vidim da je svet neko predivno uređeno mesto za život, vaši komentari koji "udaraju" na kuknjavu i vrisku, tipa"šta, bre, hoće one, ako su bili robovi, sa kojim pravom hoće da samoukinu to ropstvo? " to, čini mi se, govore. Ako grešim, oprostite, žensko sam, ne znam šta pričam, ne vladam logikom, ne razumem, itd. itd., dodajte sami još neki od tih bezveznih stereotipa...

Janko

pre 2 godine

Nemam muža već 12 godina i to je sjajno. Mogu da nabrojim 10 razloga zašto je to sjajno, ali čemu, who cares?
(V, 19. septembar 2021 20:11)

Mozes kad hoces i sa kim hoces.
Mozes i da trazis ono sto ti treba u vise osoba a ne u jednoj...?!

.111

pre 2 godine

(Cvećka, 20. septembar 2021 03:05)

Eto vi preuzmite svet i napravite ga da valja, da bude svet mira, pravde, jednakosti, bogatstva i letećih jednoroga. Mada mi se čini da svet uređen po matrijahalnom feminaci ustrojstvu ne bi bio drugačiji od ovog što sad postoji. Jer jedna od najvećih ženskih laži je 'mi nismo iste kao muškarci'.

billy_the_cat

pre 2 godine

Bio sam ovakav 1/1 I opet nisam bio dovoljno dobar. Svoje sam obaveze i prohtjeve umanjio da bi njoj bio dobar i opet sam bio najgori.

Nina

pre 2 godine

Broj 6?! Stvarno?! POMOCI CE MI da sredimo prostor u kom oboje zivimo? Sta je on, gost u svom stanu pa da mi pomaze? Njegovo je da cisti koliko i moje, ako ja mogu da idem na posao isto kao i on (cak mi i plata za nijansu veca al to nije ni bitno), moze i on da sprema po kuci kao i ja ili nek nadje neki mnogo placeniji posao pa nek ozeni neku koja ce da mu bude domacica pa onda mozda moze nekad da joj pomogne :)
I bez onih prica ko ce da sece drva i popravlja kola i ostalih 'jednom godisnje' poslova, uglavnom nista od toga ni on ne radi.
Za ovog sto pise da zenama padate u ocima ako sredjujete kucu, ne znam sa kakvim zenama si imao kontakt ali nista me vise ne odbija od muskarca koji nije sposoban da zivi sam, a pod tim mislim da ne zna da sebi skuva i pocisti za sobom (vec ocekuje da mu zena to radi, onda bolje nek ostane sa majkom da zivi).

Peter

pre 2 godine

9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao. Sad smo predali papire za razvod. Nisam pijanac, kockar, džanki ili ženskaroš. Decu obožavam, poslova po kući se ne stidim, baš naprotiv. Seks funkcioniše najnormalnije. Kad mi je tražila pare nikad nisam pitao "šta će ti?" već isključivo "koliko?". Nikad ruku podigao na nju nisam. Sad jedva čekam da joj vidim ledja. Valjda će joj biti bolje bez mene, nadam se.
(Dosadnjaković, 19. septembar 2021 10:23)

Ja sam trebao da pocnem da zivim uskoro zajedno,ali mislim da to nema sanse na uspeh. Nzainteresovana je, ne voli kao nekada,narkana je i spremna da se svadja. Koliko vidim,svi moji drugari su tako prosli. Inace sam kulturan, odlicno zaradjujem, ne pijem, ne pusim, ne kockam, ne drogiram se, ne varam i ne ganjam druge zene. Dize mi se regularno, vozim dobar auto, stan u centru BG.I opet ne valjam! Jedino me je zanimao miran zivot , uzivanje u obicnim lepim malim stvarima, od spremanja klope, voznje po gradu, gledanja serija i filmova bez trzavica i problema. Kratak je zivot, samo mir i ljubav nam trebaju. nisam lud ni blesav, jednostavno zene posle nekog vremena pokazu svoje pravo lice. Jos ocekujem laznu prijavu za nasilje (kao sto su moja dva druga popila) i da prica bude kompletna. Jednostavno danas vise nema izbora,a nisam za samocu

Petar M.

pre 2 godine

Naravno bitno je i ne zaboraviti da kada nadjete savrsenog muskarca, da ga sto pre prevarite sa prvim 'bad boy'-em na koga naidjete, kako biste se, eto, 'opet osetile zivim', jer vas 'savrseni' muskarac je ipak mnogo DOSADAN, zar ne? Svako dobro zelim.

Istina

pre 2 godine

Ovo kao da je pisala neka baka. Danasnje zene traze nesto drugo. Moc, pare, putovanja.
(igor, 19. septembar 2021 11:47)

I danasnji muskarci traze nesto drugo. Vrhunsku starletu a ne da im kuva i radi po kuci, to ce da plate neku tetku. Posto to radi bar 90% onih koji mogu ocito je da je to ono sto zele, oni koji ne mogu su nebitni.
I mislim da ovakvi konstantni dzet set komentari nemaju smisla. Da, vecina i muskaraca i zena bi tako da zivi pare, putovanja, moc ali znaju da ne mogu i zive neki normalan zuvot. To sto neki golja pokusava da peca u bazenu koji nije za njega, pa se stalno bezveze frustrira, to je njegova infantilnost, razmazenost i nizak IQ.

glava

pre 2 godine

@ max
Uf, kakav ljutit i ogorčen komentar. Nijedna žena Vam nije kriva što ste Vi omanuli kao muškarac i kao čovek, što nemate normalnu ženu pored sebe. Verovatno je ni ne zaslužujete, sudeći po napisanom.
Ima loših osoba i dobrih i to je jedina podela. Bes i frustracije su jedino što muškarci iskazuju na ovom portalu, a lepše i lakše bi vam bilo da malo naučite o životu i socijalizaciji, empatiji, ljudskom rodu. Vaše razočaranje i loš karakter su nešto na čemu se treba raditi. Neprijatni ste, mnogo ste neprijatni. Kako ljude tretirate, tako Vam i bude.

Dosadnjaković

pre 2 godine

9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao. Sad smo predali papire za razvod. Nisam pijanac, kockar, džanki ili ženskaroš. Decu obožavam, poslova po kući se ne stidim, baš naprotiv. Seks funkcioniše najnormalnije. Kad mi je tražila pare nikad nisam pitao "šta će ti?" već isključivo "koliko?". Nikad ruku podigao na nju nisam. Sad jedva čekam da joj vidim ledja. Valjda će joj biti bolje bez mene, nadam se.

Nybbyb

pre 2 godine

"Ovo je cista istina, sta god feministkinje mislile, ili koliko god bile zgranute i uzasnute ovim..."

Čista istina je da moraš da budeš baš ameba od muškarca pa da ti je za sreću neophodna mutava, tupava, frigidna kuvarica.

Sposobnim i strastvenim ženama amebe svakako nisu ni za recku, a kamoli da nekoj kvalitetnoj padne na pamet da produži svoju lozu sa takvim. Tako da ne brini, bezbedan si od feministkinja 100%.

iskreno

pre 2 godine

@Dosadnjaković

"9/10 bez lažne skromnosti. Nažalost, moja supruga mi uporno govori da ja njoj ne pružam "to što ona hoće" ali ja ni nakon 10g ne znam šta je to, iako sam je više puta pitao...."

Bas zato burazeru. Svi muskarci koji su prema zenama 9/10 ili 10/10 pre ili kasnije bivaju obavesteni da ne daju "to što ona hoće". Sevaju minusevi na komentare trp-a ali je to ziva istina.

Zene, nerealna bica kakva jesu, nisu ni same prema sebi iskrene. Nemaju te mogucnosti nazalost. Koliko god zagovarale da zele sve to sto KAO zele, to nema veze sa istinom. Zele jak pristup, a manjak kapaciteta im ne omogucava da to i ukapiraju. Koliko god zagovarale dobrotu kod partnera, pre ili kasnije, svesno ili podsvesno im se zgadi. Jbg.

"Ranila me jedna zena
ranila za sva vremena
srce uzela, dusu opila, hej ZENA" - Radoslav Rodic Roki 1987

Eto

pre 2 godine

@elli

Ja se razveo i jedno dete imam pola pola a drugo je veliko i zivi svoj zivot.

Brate vidi ti se od spolja da si razvaljen, znaci dete to vidi.

Trajalo je, ali sam mnogo bolje, a ona ako nije mogla da ceni moju dobrotu i ako je morala da bude toliko g*vno prema deci, neka joj.

Sad imam devojku - prijateljicu. Zreli smo. Kosta jaaaako mnogo para (2 stana, dve sobe za dete, ali samo da je vise ne gledam, ni nju ni one njene sve zajedno besne i nezadovoljne)

Cao, vidimo se nikad

Eh

pre 2 godine

Dakle, Majo nema potrebe da se potpisuješ kao ja jednom kad sam pomenula Kianu Rivsa. I ja bih napisala "džaba" vrv, a ne "džabe". Ćešće tako kažem. :)

LOLA__

pre 2 godine

Šta će mi savršen muž? Nisam ni ja savršena. On treba da bude "svoj",da me poštuje,bude mi prijatelj i podrška,takav kakav jeste. Dosadni ste više sa traženjem savršenstva u svakome i svemu...Ispada da ne smiješ živjeti i uživati bez savršenog muža,savršene djece,savršene tebe same sa savršenom kosom,kožom,zubima,zadnjicom,putovanjima,ljetovanjima,skijanjem...

Tipicno

pre 2 godine

Meni je napr takodje ocigledno da imas preko trideset godina, promiskuitetnu proslost i vrednost na trzistu ti se survala u ambis i zbog godina i zbog "recki" pa se cudis "sta bi?".
(max, 19. septembar 2021 20:44)

Ja sam udata.
Srecom ne za zenomrsca.

Ispadate smesni

pre 2 godine

"Morate biti muško a ne papuča a verujte da žene ne poštuju takve to znači da ih ne vole već samo koriste"

Bas cemo vama ovde da verujemo sta zene zele i hoce, a vecito kukate kako nemate srece sa zenama :D

XP

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu
(Svasta, 19. septembar 2021 14:37)

Znači ništa...

zena

pre 2 godine

Ima sve to ali je jako los u krevetu. Godine strpljenja nisu pomogle. Ja hocu i zelim, on nemastovit i slabo potentan. I sta sad, da li je to i dalje savrsen muz kazite vi meni? Da li je pranje sudova dovoljno?
(ne varam ga, zaradjujemo isto)

Mirjana

pre 2 godine

Istina je da nas ima raznih, i žena i muškaraca, javljaju se "idealni" primerci, situirani, bez poroka, muški funkcionalni koje žene ne vole. Gospodo, iskreno, potražite pomoć, ili vam slika o samima sebi nije realna ili ste sa pogrešnom osobom

Žena

pre 2 godine

Nema savršenih, ima samo dobrih i spremnih na kompromis, zadovoljnih i onih koji su egoistični i večita zvocala. Kako žena, tako i muškaraca.

Lea

pre 2 godine

prosecan srpski seljak, 19. septembar 2021 11:56

Oh, oprostite što ću vam skrenuti pažnju na očigledno, pa još citirati sebe, ali - "Po komentarima se vidi stanje muškaraca".
Elem, kad se promeni sadržaj proseka komentara, promeniće se i moj komentar. Drugo, kad tema bude "10 znakova da imate savršenu ženu", komentarisaću žene.
Držimo se teme da bismo se razumeli.

uji

pre 2 godine

(Nina, 19. septembar 2021 16:38)

Evo ja radim 80% kućnih poslova, a ona priča kako ja njoj pomažem :) Pa ne da pomažem, nego skoro sve radim sam.

Dok imas energije...

pre 2 godine

Amo prezivite prvih 15godina posle je sve lakse. Ja i muz smo 20+ godina u braku mrzi nas vise da se cimamo i pravimo probleme zbog bilo cega. Kad smo raspolozeni zajedno smo, kad je neko nadrndan ode u svoje cose i gleda svoja posla, ne gnjavi drugog da se istrese. Toliko smo naucili.

prosecan srpski seljak

pre 2 godine

@Lea, najbesmislenije je deliti opaske o muskarcima a zene zaobilaziti, to je potpuno nemoguce. Svi ti takvi muskarci su u simbiozi sa istim takvim zenama jer je to stanje drustva koje nam je u rasulu vec ko zna od kad. Problem koji zivimo prevazilazi polne razlike. A imas uvek i pojedince oba pola. Oni se ne uklapaju u statistiku.

Svasta

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu

prosecan srpski seljak

pre 2 godine

@Elli, pa razvedi se. ili zivi sa takvom zenom ako si kukavica. Rece neko pametniji, ako pomislis da ostavis zenu pa se neckas ipak je ostavi. Jer da je prava ne bi ti to ni palo na pamet. Ima nas raznih, nekima je zena tu da im pegla i pere, ili cisto zbog dece ili ko zna cega. Ako nemas takve razloge idi zivi zivot.

Milan

pre 2 godine

@Dosadnjaković

Prepoznajem se u tvom komentaru. Iako te ne poznajem, želim da ti pružim podršku i divljenje. Živ bio druže i srećno.

max

pre 2 godine

@Peter, 19. septembar 2021 19:17

Pa ne pocinji da zivis zajedno, covece! Ne dovodi tako nesto u svoj zivot. Ako je sada tako, bice samo jos gore kad zivot postane kompleksniji.

Svasta

pre 2 godine

Neka neko žensko čeljade ostavi ovde komentar šta sve žena treba da ponudi mužu. Ženska lista želja postoji, da vidimo ponudu.
(XP, 19. septembar 2021 13:27)

Ti napisi svoju musku listu zelja pa trazi po njoj. Ne on ce da ceka ponudu
(Svasta, 19. septembar 2021 14:37)

Znači ništa...
(XP, 19. septembar 2021 19:43)

Tebi nista.

Баки

pre 2 godine

По њеним речима имао сам бар 9 ових ставки, тамо негде у себи преломила да оде, чак поруку није послала, мора двоје јер џаба се један поломи око ђубрета.

billy_the_cat

pre 2 godine

trp@ sada imam novu djevojku. Solidno kuham, mozda sam skroman kada tako kažem. Sex je fenomenalan svaki put :) ne pije ti teorija vode .

niko nije savrsen, vazno da smo dovoljno dobri jedno drugom

pre 2 godine

Nemam savrsenog muza, ali imam muza pored kog se osecam voljeno, postovano i srecno. Malo li je ;) A ovakvi clanci su glupost, jer nisu svima bitne iste stvari u braku.

Goran

pre 2 godine

Udaljenost od savršenog:
1. Loče, loče skoro svaki dan
2. Jb bi svaku na koju naiđe
3. Treba mu zahvalnica ako jednom godipnje usisa (i ništa drugo)
4. Očekuje od ženinih roditelja materijalnu pomoć
5. Ponaša se kao u hotelu
6. Ogovara svoju ženu
7. Svađao bi se oko svake sitnice
8. Hoće da je gazda ali da ništa ne radi

Mila

pre 2 godine

@ Peter

Stičem utisak da tražiš žene na istom (pogrešnom) mestu. Jeste da devojke danas u najvećem broju slučajeva izgledaju identično, a pretpostavljam da im je i vaspitanje i ponašanje isto tako identično, ali bih ti ja preporučila da malo prošaraš. To što imaš zvuči loše, a i ti zvučiš kao neko ko još nije ni pošteno zagazio u život, a već mu se sve smučilo. Promeni kriterijume, biće sigurno bolje. Srećno!

ona

pre 2 godine

Zadovoljna sam svojim muzem I stvarno se trudim da mu budem zena kakvu zeli. Jedina zamerka je sto mi ne prica kad ima problem na poslu, onda se ucuti i povuce u sebe. Onda se I posvadjamo jer to nezadovoljstvo ispolji kroz nasu svadju. Posle toga mi se tek izjada. E, to bih menjala.

Gde ja živim

pre 2 godine

Taj sam ali nemam ženu da to i dokaže :)

Mislim, ovo su sve realno sitnice koje svaki iole normalan tip može da ispuni. Nikakva kvantna mehanika.

Teska tema

pre 2 godine

Dize mi se regularno, vozim dobar auto, stan u centru BG.I opet ne valjam!
(Peter, 19. septembar 2021 19:17)

Eto nije ni do para kao sto svi tvrde.
Imam 50 i zao mi je sto cujem da stvari danas tako stoje, istina je da poslednjih 30godina, a mladjima je to ceo zivot, ovde nema normalnog zivota. Stalno je psihicki vanredno stanje, totalno ludilo. I to jako utice na neuroze, istresaju se ljudi na najblizima. Ja mislim ako ste mladji bolje da se evakuisete iako imate stan, auto itd

Maja

pre 2 godine

Ne znam da li je idealan,ne rukovodim se ovim parametrima ali bio je uz mene u teskoj bolesti i tek tada sam shvatila kako je divan covek.Ne zelim nikom da na taj nacin to uvidi,ali eto ja sam tek tad shvatila.