"Umalo sam okončala svoj život": Jelena Dokić podelila posebnu fotografiju i potresne reči

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić obeležila je danas Svetski dan mentalnog zdravlja podelivši fotografiju uz koju je napisala potresnu poruku i sećanje.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Jelena,predji na ketogenu paleo dijetu I vidi kako ti se mentalno zdravlje popravlja.
  (Slobec, 21. oktobar 2021 07:19)

  # Link komentara

 2. Vreme je zlato u tim trenucima kad primetite da se neko udaljava - i bolje je rano uhvatiti coveka pa potrositi par dana sa njim da se vrati sebi, da shvati da ima sutra i raznih nacina, nego ga pustiti da potone u beznadje.
  Jedno nasmejano "Ma ajde polako, smislicemo nesto" ima vecu tezinu nego temeljno razradjeni plan za obijanje NBS. (Sta bih dala da sam ikad cula?)

  Hvala Jeleni sto je takva kakva je - draga i prizemna, isplakah se.
  (Nale, 13. oktobar 2021 13:01)

  # Link komentara

 3. I ona ima problem sa ocem, kao i Britni Spirs. Nije to slucajno. Ako devojka ima poremecenog oca to se odrazava na nju dok god on vrsi uticaj. Neki ljudi su psihicki zlostavljaci. U mnogim slucajevima krivac za depresiju su roditelji, ali drustvo uvek veruje roditeljima i misli da je dete krivo jer je razmazeno.
  (rgb, 11. oktobar 2021 12:45)

  # Link komentara

 4. Veoma inspirtivna ispovest Dokiceve, koja nas kroz svoje iskustvo tera na razmisljanje i namece pitanje da li smo se ikada nasli ,,pri ruci,, nekome kome je ljudska rec bila toliko potrebna.
  (humanista, 10. oktobar 2021 13:43)

  # Link komentara