Huškali su ih jednu protiv druge, na snimanju su bile nerazdvojne, a evo kakav odnos imaju sada

Glumile su zajedno u Diznijevoj seriji "Shake It Up" i koliko god bile bliske na ekranu, u stvarnom životu nije bilo sve tako idealno.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Kliknula sam i na Belu, i moram primetiti da izgleda kao da se želi okušati u filmovima za odrasle. Kao da neku prazninu u sebi, u pogledu, pokušava nadomestiti vrlo upadljivim oblačenjem, ponašanjem, glasnošću. Ne znam šta je u horoskopu, ali do zla boga je kod nje sve u formi i agesiji. Ne sviđa mi se.
  (Day, 31. oktobar 2021 12:42)

  # Link komentara

 2. Kako je lepa ova pirgava
  kalei

  da, jos izgleda i cedno pored ove ridjovke
  (secera i mleka, 31. oktobar 2021 11:22)

  # Link komentara

 3. Znaci jedna privlaci paznju skandalima, a druga time sto glumi u megabudzetskim produkcijama. Da pogadjamo koja je pametnija?
  (ha ha, 31. oktobar 2021 10:39)

  # Link komentara

 4. Evo sad sam kliknula na Zendajin insta, i moram da primetim da se prelepo oblači. Ali prelepo. Tako je sofisticirana, a opet ništa što obuče nije sasvim očekivanog kroja ili boja. Ništa nije obično, ali ne ide ni u neku bespotrebnu ekscentričnost. Samo kap pomerenosti, a ostalo čine predivni materijali, neupadljiv dah luksuza i klasično elegantan stil. Ne zna se koja joj haljinica lepše stoji. Ovako lice ima simpatično, ali sa nikakva bomba nije... Dokaz da nije sve u izgledu. :)
  (Day, 31. oktobar 2021 10:09)

  # Link komentara

 5. Kako je lepa ova pirgava
  (kalei, 31. oktobar 2021 09:53)

  # Link komentara

 6. Ovaj Ben mi je sladak, Zendaja je sva kao od neke penice, deluje meko, ženstveno i prijatno. U sbom je fazonu. Bela ipak, kao da ima određen broj godina, ali se ponaša klinački. Oblači klinački. Privlači pažnju na tinejdžerski način. Čak mi na onoj fotki gde kao izazovno gleda u kamericu nije ni lepa. Samo predebela donja usna. Šta znam, ima ona trenutke kad je interesantna, ali generalno... Mislim da ako bude nastavila sa pravljenjem tupavih izraza lica, to ne može da pogoduje njenoj karijeri. Tj. treba da nađe neki balans između glupiranja i zrelog ponašanja. Jer ipak nije devojčica. Ima žena koje imaju pomalo "baby face" (tipa Džesika Alba ili Britni Spirs), ali ona nema te crte lica, a fura baš tinejdžerski stil. Ili ne znam, kao da je odjednom ogrubela i prerasla svoj imidž, prosto ne shvatam šta se desilo...
  (Kafa, 31. oktobar 2021 09:50)

  # Link komentara

 7. Gde je rđav krov tu je vlažan podrum ;)
  (jegermajstor, 31. oktobar 2021 09:50)

  # Link komentara