Tri vežbe za stomak koje su bolje od trbušnjaka VIDEO

Ako želite da ovog leta pokažete ravan, mišićav stomak, trbušnjaci vam neće biti od velike pomoći.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Nema trbušnjaka bez pravilne ishrane i naravno treninga,ali prvenstveno ISHRANA....
  (Dejan, 2. maj 2022 21:53)

  # Link komentara

 2. Sve u svemu, prijaviš se u vojsku gde ćeš ovakve i slične vežbe imati svakog dana i za maksimalno 2 meseca ima da skineš na desetine kg sala ako ih imaš. Sve to uz adekvatan obrok koji ti sleduje u vojsci. Sećam se lika koji je imao na prvom merenju preko 120 kg a pred zakletvu nekih 90-ak kg. Njegovi roditelji su ga jedva prepoznali.
  (smeh, 2. maj 2022 18:11)

  # Link komentara

 3. "Ovo sto zovete “marinci” imali smo i u JNA kao obaveznu vežba u okviru jutarnje fiskulture, i vežba se zvala “gusterov let”, bila je najomrazenija a često se koristila i kao kazna za nepoštovanje discipline."

  Mi smo to zvali "fazanov let"
  (Ex fazan, 2. maj 2022 16:27)

  # Link komentara

 4. Pa ovo je gušterov skok iz vojske...
  (Wolokee, 2. maj 2022 16:21)

  # Link komentara

 5. Ovo sto zovete “marinci” imali smo i u JNA kao obaveznu vežba u okviru jutarnje fiskulture, i vežba se zvala “gusterov let”, bila je najomrazenija a često se koristila i kao kazna za nepoštovanje discipline.
  (Ercov, 2. maj 2022 13:40)

  Koliko se ja secam gusterov let je bio bez skleka. Iz cucnja u skok sa podignutim rukama i menjanjem noge u raskoraku naizmenicno. Leva napred pa desna napred i tako dok ne lipses, pa opet i opet i opet... sto je po meni teze jer ti ne daje predah uopste. Sa sklekom imas makar momenat da dodjes do daha.Sad mozda je to bila kaznena varijacija kod mene u kasarni. A bio je i tzv paciji hod... smrt za butine.
  (@Ercov, 2. maj 2022 16:17)

  # Link komentara

 6. Само прва вежба је ок. Остале су свирање......
  Ју тјуб зналци, најгори на свету.
  (Рон Џереми, 2. maj 2022 15:15)

  # Link komentara

 7. Mozes ti vezbati koje hoces vezbe i koliko hoces dugo, ali bez korigovanja ishrane ne vredi nista. To sto se nekome vide trbusnjaci, ne znaci da mu je jak stomak i da vezba, vec da gladuje. Svi snagatori imaju velike stomake, na kojima se ne vide trbusnjaci, a ispod koze ih ima jedan pedalj debljine.
  (Boban, 2. maj 2022 13:48)

  # Link komentara

 8. Ovo sto zovete “marinci” imali smo i u JNA kao obaveznu vežba u okviru jutarnje fiskulture, i vežba se zvala “gusterov let”, bila je najomrazenija a često se koristila i kao kazna za nepoštovanje discipline.
  (Ercov, 2. maj 2022 13:40)

  # Link komentara

 9. I da ponovimo opet, najbolja vezba za stomak je ”polomljen tanjir/probušena kašika ”!!!
  (kunta bez kinte, 2. maj 2022 13:17)

  # Link komentara