Pireli kalendar za 2023. u znaku provokativnih kostima, strasti i moći VIDEO

Čini se, da su golišave ustupile mesto umetničkim fotkama.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Odvratno.
  (NR, 30. avgust 2022 14:56)

  Što? Od ovih fotografija sporna je jedino ona na kojoj je punija dama ali neko i to voli... Neka ona bude novembar, zbog svinjokolja.
  (commie, 30. avgust 2022 18:41)

  # Link komentara

 2. "Kako je saopšteno kroz fotografije se slavi kreativna moć, snaga i strast žena, a navedeno je da se snimalo u Londonu, Njujorku"

  Još woke bljuvotina. Ne shvatam ni Pireli, ovime će im gume samo postati omražene. Oni kojima treba kalendar, oni će imati kalendar. Na nekom uređaju ili zidu, bez slika, sa velikim ciframa.
  Pireli kalendar (i slični) su kalendari na kome je seksualni objekat ženke. Najnepristojniji što može da bude a da ipak može da se postavi. Sa najzgodnijom najseksipilnijom gospođicom koja može da se nađe. I, kao takav, on je od velike pomoći. Menja atmosferu ambijenta, a za uposlene koji dan za danom rade u prljavom i zagađenom prostoru naporan i nervozan posao, pomažući faktor. Tipa nije sve uzalud.
  Ako nije to ove transformacije žena u problem za dešifrovanje nisu ono što tom ambijentu treba. Obratno, samo im još to fali! Da su ukinuli kalendar svi bi razumeli (eto takva su vremena došla). Ovako, dok ih smaraju radni sati niske plaćenosti, treba još i da im defiluju raznorazne, koje ne žele da gledaju nijednu?! A koje im sve poručuju "svaka, ako može da se umisli, može i da postane high maintenance!" E da, baš je to kalendar za auto-servis...
  (joja, 30. avgust 2022 16:29)

  # Link komentara

 3. Ako nema crni nebinarni transvestit, poreklom iz Norveške, ne pika se!
  (Televisa presenta, 30. avgust 2022 15:46)

  # Link komentara

 4. Odvratno.
  (NR, 30. avgust 2022 14:56)

  # Link komentara