Ministarka Dubravka Negre je poslovna žena i brižna majka: "Ima li šta lepše i izazovnije od dece?"

Impresivna biografija nove ministarke za energetiku Dubravke Negre ukazuje na njenu stručnost i kompetentnost u novoj Vladi Srbije, a ministarka je pored svoje karijere uspela da odgaji i četvoro dece.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Jedna je Milka Forcan, ostale tek blede kopije.
  (Pjer, 26. oktobar 2022 23:14)

  # Link komentara

 2. Mnogo se lako kupujes. Ako nisi cuo kreces se u losem drustvu. Svaka cast na izjavi, mada je po meni to normalno, ali mene ce kupiti ako ceo narod Srbije postuje kao najvazninu instituciju, a ne samo pojedince.
  (vlada, 26. oktobar 2022 14:41)

  Tako je. Svaka cast za porodicu, ali ne moze ona mene kupiti time sto voli svoju porodicu. Svi volimo svoje. To je normalno. Svakome je njegova porodica najbitnija. To se podrazumeva Njen posao je da uredi sektor, da se bori protiv korupcije u istom i pre svega da se odupre stranim uticajima i idejama kako da eksploatisu naše resurse. Tu ona treba da se dokaze, a ne da me kupi time sto voli porodicu. Svaka majka voli svoju decu. To je dovoljno za porodicu, ne i za ministarstvo.
  Stvarno smo jeftini
  (Sasa, 26. oktobar 2022 23:01)

  # Link komentara

 3. 5. oktobar je bio prevara, kako Srbiju žednu preko vode; i boljševizam... ultimativno NEzamenjen. Nasledio ga je opet partizam, opet prinošenje žrtve nekom globalizmu - koji je lokalno samo pljačka i prevara. Od najštetočine Đinđića nadalje. Odtada ti "izglasani" su nam postavljeni na vlast - od istih onih neprijatelja Srbije koji su je pobedili u ratu.
  Instaliranje sistema kontrole a pre svega pljačke Srbije zahtevalo je neke ključne zločin-idiotluke. I taj uništenja naših banaka. Tako je anuliran dug sprske privrede njima, a time i naše vlasništvo nad Srbijom. Instalirana je MMF šema: nikad nemamo novca pa uvek i za sve dižemo kredit. Fora da šta god sebi radimo triput više njima zarađujemo. Sprovode nam je banke koje ne postoje, osim kao takve sisaljke: EIB i EBRD.
  Ana Brnabić se kvalifikovala kroz NALED, kroz "rad" u EnergoWind prevari i pljački Srbije bez vetra. I kao LGBT napredak, tu "želju" svih nas. Ova usrećiteljka Srbije, opet plavuša sa dva prezimena kvalifikovala se kroz EIB. Tu su je nagradili za... ukidanje nacionalnog hrvatskog avio prevoznika (tipska priHvatizacija). Kakve ona ima veze s energetikom? Uostalom biografija sve lepo kaže:
  Before starting her career in banking she worked in the media and communications sector. Dubravka Đedović Negre was awarded in 2001 by the United States National Academy of Television, Arts and Sciences for reporting on the Afghanistan war.
  Kako to? She worked as a TV producer for CNN International...
  Ministarka ko vrata!
  (Helios, 26. oktobar 2022 18:13)

  # Link komentara

 4. Sve je ovo super i zelim vam sve najbolje, samo se nadam da necete otrovati nasu zemlju iskopavanjem litijuma, jer svi znamo da je onaj zenski necovek Zorana oterana, jer nije sprovela akciju Rio tinto do kraja.
  (kkkkkk, 26. oktobar 2022 17:20)

  # Link komentara

 5. …po meni, top riba, ekstra majka, a za ostalo ćemo videti
  (Markonato - Glumčevo Brdo, Meljak, 26. oktobar 2022 16:13)

  # Link komentara

 6. Lepa kao i Jrlisaveta Orašanin Teova. Dajte, ne zezajte nas. Jedno je dobro obučena i fino sređena, izoperisana, a drugo je kad je žena lepa. Nemam ništa protiv onih koje to nisu, ali imam protiv toga da se svašta naziva lepo. Zovite st ari pravim imenom, ne lažite.
  Što se tiče dece, odlično što ima mogućnosti, drugi se trude i bore pa nemaju. Majka i maćeha.
  (Lola, 26. oktobar 2022 16:11)

  # Link komentara

 7. dzabe sve,
  kad si u politici, to samo znaci da nisi homo sapiens, vec neki poltronus bezkicmenjakus
  (Kaboom, 26. oktobar 2022 16:08)

  # Link komentara

 8. lepe li zene
  (leleeee, 26. oktobar 2022 15:26)

  # Link komentara

 9. @djani Čekajte, zar nije svakoj normalnoj osobi porodica na prvom mestu? Ipak, za bolji posao se svi moramo boriti kako bismo tu porodicu i prehranili. Ni Negre nije odustala zbog karijere, a s obzirom na to da je uspešna, porodica je sigurno morala da trpi.
  (Lola, 26. oktobar 2022 15:21)

  # Link komentara

 10. Svaka cast. Zena za primer. Obratiti paznju na nju
  (Krtina, 26. oktobar 2022 14:58)

  # Link komentara

 11. ...zbog ove recenice..."da porodicu poštuje kao najvažniju instituciju", me je kupila za ceo zivot!!!
  Odavno nisam cuo ni procitao da je neko žensko čeljade to izjavilo. Svaka cast...puno uspeha u daljoj karijeri!!!
  (djani the boy, 26. oktobar 2022 14:16)
  Mnogo se lako kupujes. Ako nisi cuo kreces se u losem drustvu. Svaka cast na izjavi, mada je po meni to normalno, ali mene ce kupiti ako ceo narod Srbije postuje kao najvazninu instituciju, a ne samo pojedince.
  (vlada, 26. oktobar 2022 14:41)

  # Link komentara

 12. ...zbog ove recenice..."da porodicu poštuje kao najvažniju instituciju", me je kupila za ceo zivot!!!
  Odavno nisam cuo ni procitao da je neko žensko čeljade to izjavilo. Svaka cast...puno uspeha u daljoj karijeri!!!
  (djani the boy, 26. oktobar 2022 14:16)

  I ja mogu da potvrdim da je to velika retkost, ne sećam se kad sam čuo to!!!
  (Marko, 26. oktobar 2022 14:34)

  # Link komentara

 13. Изузетно лепа жена, која притом никада не изгледа јефтино, вулгарно ни површно. Запазио сам је још док је радила у Европској инвестиционој банци и присуствовала свечаностима државног врха, поводом спроведених пројеката. Ретко када неко већ на први поглед остави на мене тако снажан утисак самом појавом, све и да ниједну реч не проговори. Делује отмено и образовано. Сваки детаљ јој је на свом месту и види се да је из више друштвене класе, од малена. Битна је разлика у васпитању и држању девојака које одрасту у таквом окружењу родитеља и оних које пут до друштвеног статуса морају да прокрче саме, неке часним, а друге мање часним средствима.
  (Pantagruel, 26. oktobar 2022 14:16)

  # Link komentara

 14. ...zbog ove recenice..."da porodicu poštuje kao najvažniju instituciju", me je kupila za ceo zivot!!!
  Odavno nisam cuo ni procitao da je neko žensko čeljade to izjavilo. Svaka cast...puno uspeha u daljoj karijeri!!!
  (djani the boy, 26. oktobar 2022 14:16)

  # Link komentara