Ima li "leka" za čuveni "frend zoun"? Ovi saveti će vam pomoći da od prijatelja postanete ljubavnik

Nedelja, 25.12.2022.

18:45

Izvor: J.V.

Autor: {"id":795421,"id_news":2264376,"name":"","surname":"J.V."}

Ima li "leka" za èuveni "frend zoun"? Ovi saveti æe vam pomoæi da od prijatelja postanete ljubavnik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

mica

pre 1 godinu

Zašto toliki bes na žene koje u vama vide prijatelja? Jesu li one krive što ste se zaljubili?
(Cica, 26. decembar 2022 00:33)

I ti vrlo dobro znaš da i one znaju da su se oni zaljubili u njih. I jako dobro koriste situaciju da imaju nekog oko sebe kad im je dosadno, da je vozikaju, izvode do grada i dovoze kući, plaćaju klopu i pića. Da su htele, bile bi odbojne (ponašanjem) i oni bi shvatili na vreme.

Muškarci vremenom nauče da koriste iskustvo. Žene od rodjenja imaju neki plan.

blatobran

pre 1 godinu

Još jedan eufemistički naziv za nekoga ko vam se ne sviđa. Friend zone znači nedovoljno dobar. To prihvatiti kao činjenicu što pre, je blagotvorno.

haiku zenka

pre 1 godinu

Da li je moguce da stvarno ne mozete ostvariti odnos sa osobom zenskog pola bez da zelite da se “sibate” muvate budete zajedno itd?? Gde su nestala prijateljstva? Sto odmah mora muvanje medju dve osobe suprotnog pola? Sta fali imati samo drugarice, to je sjajna stvar, dobijas podrsku i drugo misljenje koje ne mozes da dobijes od drugova..
Imam divne muske drugove koje uopste ne percipiram seksualno, kao ni oni mene. Neki su se upoznali s mojim drugaricama preko mene i sad su u vezama i svi se druzimo. Malo smirite strasti, pa nismo zivotinje.

trp

pre 1 godinu

Nema poente biti prijatelj sa devojkom jer ona ima svoje ženske drugarice...šta ćeœ tu da budeš kao ženski petko? Imaš sve obaveze kao da ti je devojka; druženja, izlasci, trošenje na poklone, emotivna si podrška da bi ona spavala sa drugim mislim čemu...to je poniženje za muškarca.
Nije normalno da imaš ženske prijateljice ako nema "benefita".

Marko

pre 1 godinu

Uvek sam se grozio likova koji se druže sa nekom devojkom godinama a zaljubljeni u nju. Pri tome ona ima i dečka. Kakav je to paćenički mozak. Prvo seks pa se onda družite u toj kombinaciji, tako treba...

Grunf

pre 1 godinu

Prosao sam to sa 17 godina (tome ima pola veka, heeeej!) , sa 15 sam se zaljubio u jednu Vesnu kao pinter u bure. Bio sam klinac a i ona je bila klinka. Dve godine smo bili odlicni drugari i kada sam smogao snage da konacno pokusam, izvisio sam kao idiot. Vecina komentara su dosta tacni. Otkacio sam je potpuno, vise instinktivno nego mozgom. Pola godine kasnije, kada sam poceo ozbiljno da se zabavljam sa drugom devojkom, dosla je maca na vratanca. Kasno. Prosli su vozovi....

Aristotel

pre 1 godinu

Ovo je recept da biste generalno bili interesantni ženama. Misteriozni, tajanstveni, 'sportski' bezobrazluk.

Ako si fin, dobrica, iskren - piši propalo. Nisi joj više zanimljiv i "nemaš ono nešto" i ostale njihove verbalne igrarije i opravdanja.

Frendzoniše

pre 1 godinu

To nisu nikakvi prijatelji, to su idioti koji se lažno predstavljaju i koji bi da se ogrebu o neki seks kod više devojaka i to sve na laganje i prenemaganje.
Jednostavno, ne ulazite u prijateljstva ako želite seks ili vezu sa tom osobom. Jadno je. Ako vas neće, neće vas i to je to.

Mihajlo

pre 1 godinu

Da nisi zavrsio u friend zoni, bio bi samo jedan od 652 lika sa kojim se muvala te godine.
Nema leka na zalost. Ja sam cak uspeo da se "uvalim" da mogu da je pipkam gde hocu i kako hocu, ali bez 'spavanja'. To je tek agonija, to je kao neka friend zona gde ona ima 'obezbedjeno' pipkanje, a da to nisu, samo da bi zadovoljila nagone, neki random "pogresni" likovi, pa da se posle prica po gradu da je k... Naravno, njoj si u glavi i dalje samo drug, a muvanja i strast je cuvala za nekog drugog, svezijeg.
I da, sve je to mnogo komplikovanije nego sto izgleda, posto ta iluzija traje, jer ste tehnicki svakim danom sve blizi i blizi, i u zabludi si da postoji progres, i ako ne postoji. Na kraju, kada resis da preseces tu agoniju, ona to dozivi kao kao neku vrstu raskida, brodoloma, "jer je mislila da si joj pravi prijatelj, a ona medju muskarcima to nema bla bla", posle krene neki ponos, i odnos pukne u potpunosti.
Nema tu pogresnih koraka, greski u koracima, jednostavno ona medjuljudske odnose dozivljava drugacije nego vi. Cak i da je "ulovis u mutnom", i smuvas je, to ce da traje do prvog slatkog sledeceg bilmeza. Tu ce tek da te zarotira, jer tu si joj onda kao i svaki drugi, par nedelja zanimacije i cepa dalje. Zapravo, cela sustina je da te je pokusaj da svoj odnos sa njom produzis sa tri nedelje na neodredjeno odveo friend zonu. Da nisi zavrsio u friend zoni, bio bi samo jedan od 652 lika sa kojim se muvala te godine.

Lepi Mića

pre 1 godinu

Komentari su apsolutno tačni. Pokušavao sam sve, čak i ove savete iz teksta i ništa. Opet bi mi rekle da me vide kao druga, kao brata i slično. Frendzona je otrovna, tvoja osećanja prema njoj ne slabe već samo mogu jačati, dok se uzaludno nadaš nekom čudi. Zato treba seći na vreme. Na kraju sam završio u vezi sa komšinicom iz ulice koju pre toga nisam ljudski ni poznavao, tako da znam šta pričam.

Sudija

pre 1 godinu

Momci, klinci, muskarci, nebitno kog doba i kojih godina, sto pre shvatite da cim joj postanete drugar za kafe - od vasih sansi o vezi sa njom nema nista - onda ce vam biti lakse u zivotu. Zena ce vam uvek nedvosmisleno dati do znanja ukoliko joj je stalo, u suprotnom - znate sta vam je ciniti!

Radite NA SEBI, stvarajte, kreirajte, ucite, trenirajte i um i telo i NIKADA ne gubite vreme na nju nezavisno od toga koliko lepa bila - iskljucivo tada cete potencijalno kreirati atrakciju...

Uostalom poenta nije da patite i ceo zivot podredjujete toj igranci sa zenama, vec da ih gledate kao dodatak i kompliment istom - SAMO TADA cete biti u poziciji da birate i da vodite rec umesto da zavisite i skupljate mrvice onih koji su vam ostavili to da sakupite...

West

pre 1 godinu

Ovi saveti mozda upale, ako vam prijateljica nema mozga i toliko je lakoverna i naivna da je u nekoliko koraka obrlatite... Ono sto je realnost i to mogu da kazem iz licnog iskustva jer sam bio u toj situaciji, je da sam pokusao svojoj divnoj prijateljici da stavim do znanja. Probao sam romanticno i iskreno i pricali smo prilicno mnogo o tome i shvatio sam da mogu da uradim ne znam sta ali da ona jednostavno ne oseca isto sto i ja. Probala je, ali jednostavno i sam sam primetio da joj nije prijatno. Prihvatio sam to i dan danas posle nekoliko decenija je jako volim, kao sto i ona voli mene, mozda na neki njen nacin. Cujemo se i dalje prilicno cesto, ali imamo normalne veze. Svako je otisao na svoju stranu. Ja obozavam moju sadasnju zenu. Ona je najbolja osoba koju sam u zivotu upoznao. Imam ogromno postovanje prema njoj i svemu sto smo zajedno izgradili i postigli. I nemam ni trunku nedoumice, nikada ne bih otisao u vezu sa prijateljicom. I nase prijateljstvo funkcionise odlicno. Odrasli smo i ne sumnjam da smo doneli najispravnije i najzdravije odluke za sve nas. Iskreno, hormoni rade kao ludi kada ste tinejdzeri. To je prilicno uticalo tada na nas. Ali iz danasnje perspektive zahvaljujuci racionalnosti oboje smo dobro postupili.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Ko tu upadne, lakše bi se iz crne rupe izvukao veslajući. Da vam kaže neko ko je bio u tom paklu. Stavite sebe na prvo mesto i presecite. Izbacite lažnu nadu i pa možda ako bi... Ne bi, i neće. Da se ne bi jeli ko mlad Mesec, gledali je kako izlazi sa drugima, gutali knedlu kad svi zajednički sedite, i posle menjali tri košulje dok vam ona slini na ramenu kako je njen bivši đubre, i da će devojka koja se uda za vas biti srećnica (pri tome sebe izuzima), zadržite dostojanstva što je ostalo i idite. Bez teških reči, bez mržnje i vređanja. Džentlmenski,
dostojanstveno, kažete joj kako stoje stvari i zdravo.

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Ima. Jednostavno ne ulaziš u drugarski odnos sa osobama suprotnog pola. Staviš jo do znanja od početka šta želiš, ako joj se ne svidjaš tako, hvala lepo, doviđenja. Nastaviš dalje i ne okrećeš se.

pravo resenje

pre 1 godinu

Ima 2 tipa tih osoba, prvi kojem se desi da odlepe za drugim osobom i nece da je izgube pa trpe, i drugi kojima je to obrazac kako prilaze drugoj osobi. Resenje za prve su da skupe hrabrost i kazu sta osecaju po cenu da ih izgube kao prijatelja, jer je bolje da agonija i nada prestanu, pa ce vremenom preboleti, nego da non-stop pate. A za druge, resenje je da izgrade svoje samopouzdanje i da razbiju te obrasce, tako sto ce biti iskreni i da poveruju da za svakog ima neko, i da nije bitno kako izgledaju, i da li su uspešni ili ne, vec da zavole sebe, takvim kakvim jesu, i drugi ce to videti, i nekome cese bas takva osoba svideti. Autentičnost je uvek najlepša, a plastičnost sto je danas trend.

mikica

pre 1 godinu

Prvo prekinete kontakt sa takvom drugaricom. Blokirate je svuda, odgovarate na poruke nesto hladno, ignorisete pozive, ubrzo ce da vas otkaci ionako posle te promene, pa cete znati na cemu ste i bice vam zao sto to niste uradili ranije.
Onda kad to ispari iz uma, nadjete nesto konkretno sto je potrebno muskarcu.
Ne budite drugarica sa pisom.

Never again

pre 1 godinu

Što pre presečete to bolje za vas. Ko je jednom izašao iz friend zone taj se u nju ne vraća. Sve sam to iskusio, dakle gubljenje vremena samo što ne može čovek odmah to da shvati nego pokušava i dalje sa osvajanjem iako potajno zna da od toga nema ništa.

werrew

pre 1 godinu

Ima! Sto ste bogatiji i bezobrazniji, to su manje sanse da vas riba vidi kao frendzonisu a vece da se potpuno sludi vama, pa na tome treba raditi hahahahahahah
(DonJuan, 25. decembar 2022 20:59)
Tipičan komental loznice, pod drugim nikom, ali koji pokazuje koliko je isfrustriran zato što ga ni jedna žena nikada nije htela uživotu.

DonJuan

pre 1 godinu

Ima! Sto ste bogatiji i bezobrazniji, to su manje sanse da vas riba vidi kao frendzonisu a vece da se potpuno sludi vama, pa na tome treba raditi hahahahahahah

mikica

pre 1 godinu

Prvo prekinete kontakt sa takvom drugaricom. Blokirate je svuda, odgovarate na poruke nesto hladno, ignorisete pozive, ubrzo ce da vas otkaci ionako posle te promene, pa cete znati na cemu ste i bice vam zao sto to niste uradili ranije.
Onda kad to ispari iz uma, nadjete nesto konkretno sto je potrebno muskarcu.
Ne budite drugarica sa pisom.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Ko tu upadne, lakše bi se iz crne rupe izvukao veslajući. Da vam kaže neko ko je bio u tom paklu. Stavite sebe na prvo mesto i presecite. Izbacite lažnu nadu i pa možda ako bi... Ne bi, i neće. Da se ne bi jeli ko mlad Mesec, gledali je kako izlazi sa drugima, gutali knedlu kad svi zajednički sedite, i posle menjali tri košulje dok vam ona slini na ramenu kako je njen bivši đubre, i da će devojka koja se uda za vas biti srećnica (pri tome sebe izuzima), zadržite dostojanstva što je ostalo i idite. Bez teških reči, bez mržnje i vređanja. Džentlmenski,
dostojanstveno, kažete joj kako stoje stvari i zdravo.

Never again

pre 1 godinu

Što pre presečete to bolje za vas. Ko je jednom izašao iz friend zone taj se u nju ne vraća. Sve sam to iskusio, dakle gubljenje vremena samo što ne može čovek odmah to da shvati nego pokušava i dalje sa osvajanjem iako potajno zna da od toga nema ništa.

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Ima. Jednostavno ne ulaziš u drugarski odnos sa osobama suprotnog pola. Staviš jo do znanja od početka šta želiš, ako joj se ne svidjaš tako, hvala lepo, doviđenja. Nastaviš dalje i ne okrećeš se.

DonJuan

pre 1 godinu

Ima! Sto ste bogatiji i bezobrazniji, to su manje sanse da vas riba vidi kao frendzonisu a vece da se potpuno sludi vama, pa na tome treba raditi hahahahahahah

pravo resenje

pre 1 godinu

Ima 2 tipa tih osoba, prvi kojem se desi da odlepe za drugim osobom i nece da je izgube pa trpe, i drugi kojima je to obrazac kako prilaze drugoj osobi. Resenje za prve su da skupe hrabrost i kazu sta osecaju po cenu da ih izgube kao prijatelja, jer je bolje da agonija i nada prestanu, pa ce vremenom preboleti, nego da non-stop pate. A za druge, resenje je da izgrade svoje samopouzdanje i da razbiju te obrasce, tako sto ce biti iskreni i da poveruju da za svakog ima neko, i da nije bitno kako izgledaju, i da li su uspešni ili ne, vec da zavole sebe, takvim kakvim jesu, i drugi ce to videti, i nekome cese bas takva osoba svideti. Autentičnost je uvek najlepša, a plastičnost sto je danas trend.

Frendzoniše

pre 1 godinu

To nisu nikakvi prijatelji, to su idioti koji se lažno predstavljaju i koji bi da se ogrebu o neki seks kod više devojaka i to sve na laganje i prenemaganje.
Jednostavno, ne ulazite u prijateljstva ako želite seks ili vezu sa tom osobom. Jadno je. Ako vas neće, neće vas i to je to.

Sudija

pre 1 godinu

Momci, klinci, muskarci, nebitno kog doba i kojih godina, sto pre shvatite da cim joj postanete drugar za kafe - od vasih sansi o vezi sa njom nema nista - onda ce vam biti lakse u zivotu. Zena ce vam uvek nedvosmisleno dati do znanja ukoliko joj je stalo, u suprotnom - znate sta vam je ciniti!

Radite NA SEBI, stvarajte, kreirajte, ucite, trenirajte i um i telo i NIKADA ne gubite vreme na nju nezavisno od toga koliko lepa bila - iskljucivo tada cete potencijalno kreirati atrakciju...

Uostalom poenta nije da patite i ceo zivot podredjujete toj igranci sa zenama, vec da ih gledate kao dodatak i kompliment istom - SAMO TADA cete biti u poziciji da birate i da vodite rec umesto da zavisite i skupljate mrvice onih koji su vam ostavili to da sakupite...

werrew

pre 1 godinu

Ima! Sto ste bogatiji i bezobrazniji, to su manje sanse da vas riba vidi kao frendzonisu a vece da se potpuno sludi vama, pa na tome treba raditi hahahahahahah
(DonJuan, 25. decembar 2022 20:59)
Tipičan komental loznice, pod drugim nikom, ali koji pokazuje koliko je isfrustriran zato što ga ni jedna žena nikada nije htela uživotu.

West

pre 1 godinu

Ovi saveti mozda upale, ako vam prijateljica nema mozga i toliko je lakoverna i naivna da je u nekoliko koraka obrlatite... Ono sto je realnost i to mogu da kazem iz licnog iskustva jer sam bio u toj situaciji, je da sam pokusao svojoj divnoj prijateljici da stavim do znanja. Probao sam romanticno i iskreno i pricali smo prilicno mnogo o tome i shvatio sam da mogu da uradim ne znam sta ali da ona jednostavno ne oseca isto sto i ja. Probala je, ali jednostavno i sam sam primetio da joj nije prijatno. Prihvatio sam to i dan danas posle nekoliko decenija je jako volim, kao sto i ona voli mene, mozda na neki njen nacin. Cujemo se i dalje prilicno cesto, ali imamo normalne veze. Svako je otisao na svoju stranu. Ja obozavam moju sadasnju zenu. Ona je najbolja osoba koju sam u zivotu upoznao. Imam ogromno postovanje prema njoj i svemu sto smo zajedno izgradili i postigli. I nemam ni trunku nedoumice, nikada ne bih otisao u vezu sa prijateljicom. I nase prijateljstvo funkcionise odlicno. Odrasli smo i ne sumnjam da smo doneli najispravnije i najzdravije odluke za sve nas. Iskreno, hormoni rade kao ludi kada ste tinejdzeri. To je prilicno uticalo tada na nas. Ali iz danasnje perspektive zahvaljujuci racionalnosti oboje smo dobro postupili.

Marko

pre 1 godinu

Uvek sam se grozio likova koji se druže sa nekom devojkom godinama a zaljubljeni u nju. Pri tome ona ima i dečka. Kakav je to paćenički mozak. Prvo seks pa se onda družite u toj kombinaciji, tako treba...

Grunf

pre 1 godinu

Prosao sam to sa 17 godina (tome ima pola veka, heeeej!) , sa 15 sam se zaljubio u jednu Vesnu kao pinter u bure. Bio sam klinac a i ona je bila klinka. Dve godine smo bili odlicni drugari i kada sam smogao snage da konacno pokusam, izvisio sam kao idiot. Vecina komentara su dosta tacni. Otkacio sam je potpuno, vise instinktivno nego mozgom. Pola godine kasnije, kada sam poceo ozbiljno da se zabavljam sa drugom devojkom, dosla je maca na vratanca. Kasno. Prosli su vozovi....

Lepi Mića

pre 1 godinu

Komentari su apsolutno tačni. Pokušavao sam sve, čak i ove savete iz teksta i ništa. Opet bi mi rekle da me vide kao druga, kao brata i slično. Frendzona je otrovna, tvoja osećanja prema njoj ne slabe već samo mogu jačati, dok se uzaludno nadaš nekom čudi. Zato treba seći na vreme. Na kraju sam završio u vezi sa komšinicom iz ulice koju pre toga nisam ljudski ni poznavao, tako da znam šta pričam.

Aristotel

pre 1 godinu

Ovo je recept da biste generalno bili interesantni ženama. Misteriozni, tajanstveni, 'sportski' bezobrazluk.

Ako si fin, dobrica, iskren - piši propalo. Nisi joj više zanimljiv i "nemaš ono nešto" i ostale njihove verbalne igrarije i opravdanja.

Mihajlo

pre 1 godinu

Da nisi zavrsio u friend zoni, bio bi samo jedan od 652 lika sa kojim se muvala te godine.
Nema leka na zalost. Ja sam cak uspeo da se "uvalim" da mogu da je pipkam gde hocu i kako hocu, ali bez 'spavanja'. To je tek agonija, to je kao neka friend zona gde ona ima 'obezbedjeno' pipkanje, a da to nisu, samo da bi zadovoljila nagone, neki random "pogresni" likovi, pa da se posle prica po gradu da je k... Naravno, njoj si u glavi i dalje samo drug, a muvanja i strast je cuvala za nekog drugog, svezijeg.
I da, sve je to mnogo komplikovanije nego sto izgleda, posto ta iluzija traje, jer ste tehnicki svakim danom sve blizi i blizi, i u zabludi si da postoji progres, i ako ne postoji. Na kraju, kada resis da preseces tu agoniju, ona to dozivi kao kao neku vrstu raskida, brodoloma, "jer je mislila da si joj pravi prijatelj, a ona medju muskarcima to nema bla bla", posle krene neki ponos, i odnos pukne u potpunosti.
Nema tu pogresnih koraka, greski u koracima, jednostavno ona medjuljudske odnose dozivljava drugacije nego vi. Cak i da je "ulovis u mutnom", i smuvas je, to ce da traje do prvog slatkog sledeceg bilmeza. Tu ce tek da te zarotira, jer tu si joj onda kao i svaki drugi, par nedelja zanimacije i cepa dalje. Zapravo, cela sustina je da te je pokusaj da svoj odnos sa njom produzis sa tri nedelje na neodredjeno odveo friend zonu. Da nisi zavrsio u friend zoni, bio bi samo jedan od 652 lika sa kojim se muvala te godine.

trp

pre 1 godinu

Nema poente biti prijatelj sa devojkom jer ona ima svoje ženske drugarice...šta ćeœ tu da budeš kao ženski petko? Imaš sve obaveze kao da ti je devojka; druženja, izlasci, trošenje na poklone, emotivna si podrška da bi ona spavala sa drugim mislim čemu...to je poniženje za muškarca.
Nije normalno da imaš ženske prijateljice ako nema "benefita".

haiku zenka

pre 1 godinu

Da li je moguce da stvarno ne mozete ostvariti odnos sa osobom zenskog pola bez da zelite da se “sibate” muvate budete zajedno itd?? Gde su nestala prijateljstva? Sto odmah mora muvanje medju dve osobe suprotnog pola? Sta fali imati samo drugarice, to je sjajna stvar, dobijas podrsku i drugo misljenje koje ne mozes da dobijes od drugova..
Imam divne muske drugove koje uopste ne percipiram seksualno, kao ni oni mene. Neki su se upoznali s mojim drugaricama preko mene i sad su u vezama i svi se druzimo. Malo smirite strasti, pa nismo zivotinje.

mica

pre 1 godinu

Zašto toliki bes na žene koje u vama vide prijatelja? Jesu li one krive što ste se zaljubili?
(Cica, 26. decembar 2022 00:33)

I ti vrlo dobro znaš da i one znaju da su se oni zaljubili u njih. I jako dobro koriste situaciju da imaju nekog oko sebe kad im je dosadno, da je vozikaju, izvode do grada i dovoze kući, plaćaju klopu i pića. Da su htele, bile bi odbojne (ponašanjem) i oni bi shvatili na vreme.

Muškarci vremenom nauče da koriste iskustvo. Žene od rodjenja imaju neki plan.

blatobran

pre 1 godinu

Još jedan eufemistički naziv za nekoga ko vam se ne sviđa. Friend zone znači nedovoljno dobar. To prihvatiti kao činjenicu što pre, je blagotvorno.

werrew

pre 1 godinu

Ima! Sto ste bogatiji i bezobrazniji, to su manje sanse da vas riba vidi kao frendzonisu a vece da se potpuno sludi vama, pa na tome treba raditi hahahahahahah
(DonJuan, 25. decembar 2022 20:59)
Tipičan komental loznice, pod drugim nikom, ali koji pokazuje koliko je isfrustriran zato što ga ni jedna žena nikada nije htela uživotu.

DonJuan

pre 1 godinu

Ima! Sto ste bogatiji i bezobrazniji, to su manje sanse da vas riba vidi kao frendzonisu a vece da se potpuno sludi vama, pa na tome treba raditi hahahahahahah

trp

pre 1 godinu

Nema poente biti prijatelj sa devojkom jer ona ima svoje ženske drugarice...šta ćeœ tu da budeš kao ženski petko? Imaš sve obaveze kao da ti je devojka; druženja, izlasci, trošenje na poklone, emotivna si podrška da bi ona spavala sa drugim mislim čemu...to je poniženje za muškarca.
Nije normalno da imaš ženske prijateljice ako nema "benefita".

haiku zenka

pre 1 godinu

Da li je moguce da stvarno ne mozete ostvariti odnos sa osobom zenskog pola bez da zelite da se “sibate” muvate budete zajedno itd?? Gde su nestala prijateljstva? Sto odmah mora muvanje medju dve osobe suprotnog pola? Sta fali imati samo drugarice, to je sjajna stvar, dobijas podrsku i drugo misljenje koje ne mozes da dobijes od drugova..
Imam divne muske drugove koje uopste ne percipiram seksualno, kao ni oni mene. Neki su se upoznali s mojim drugaricama preko mene i sad su u vezama i svi se druzimo. Malo smirite strasti, pa nismo zivotinje.

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Ima. Jednostavno ne ulaziš u drugarski odnos sa osobama suprotnog pola. Staviš jo do znanja od početka šta želiš, ako joj se ne svidjaš tako, hvala lepo, doviđenja. Nastaviš dalje i ne okrećeš se.

mikica

pre 1 godinu

Prvo prekinete kontakt sa takvom drugaricom. Blokirate je svuda, odgovarate na poruke nesto hladno, ignorisete pozive, ubrzo ce da vas otkaci ionako posle te promene, pa cete znati na cemu ste i bice vam zao sto to niste uradili ranije.
Onda kad to ispari iz uma, nadjete nesto konkretno sto je potrebno muskarcu.
Ne budite drugarica sa pisom.

Marko

pre 1 godinu

Uvek sam se grozio likova koji se druže sa nekom devojkom godinama a zaljubljeni u nju. Pri tome ona ima i dečka. Kakav je to paćenički mozak. Prvo seks pa se onda družite u toj kombinaciji, tako treba...

mica

pre 1 godinu

Zašto toliki bes na žene koje u vama vide prijatelja? Jesu li one krive što ste se zaljubili?
(Cica, 26. decembar 2022 00:33)

I ti vrlo dobro znaš da i one znaju da su se oni zaljubili u njih. I jako dobro koriste situaciju da imaju nekog oko sebe kad im je dosadno, da je vozikaju, izvode do grada i dovoze kući, plaćaju klopu i pića. Da su htele, bile bi odbojne (ponašanjem) i oni bi shvatili na vreme.

Muškarci vremenom nauče da koriste iskustvo. Žene od rodjenja imaju neki plan.

Aristotel

pre 1 godinu

Ovo je recept da biste generalno bili interesantni ženama. Misteriozni, tajanstveni, 'sportski' bezobrazluk.

Ako si fin, dobrica, iskren - piši propalo. Nisi joj više zanimljiv i "nemaš ono nešto" i ostale njihove verbalne igrarije i opravdanja.

Mihajlo

pre 1 godinu

Da nisi zavrsio u friend zoni, bio bi samo jedan od 652 lika sa kojim se muvala te godine.
Nema leka na zalost. Ja sam cak uspeo da se "uvalim" da mogu da je pipkam gde hocu i kako hocu, ali bez 'spavanja'. To je tek agonija, to je kao neka friend zona gde ona ima 'obezbedjeno' pipkanje, a da to nisu, samo da bi zadovoljila nagone, neki random "pogresni" likovi, pa da se posle prica po gradu da je k... Naravno, njoj si u glavi i dalje samo drug, a muvanja i strast je cuvala za nekog drugog, svezijeg.
I da, sve je to mnogo komplikovanije nego sto izgleda, posto ta iluzija traje, jer ste tehnicki svakim danom sve blizi i blizi, i u zabludi si da postoji progres, i ako ne postoji. Na kraju, kada resis da preseces tu agoniju, ona to dozivi kao kao neku vrstu raskida, brodoloma, "jer je mislila da si joj pravi prijatelj, a ona medju muskarcima to nema bla bla", posle krene neki ponos, i odnos pukne u potpunosti.
Nema tu pogresnih koraka, greski u koracima, jednostavno ona medjuljudske odnose dozivljava drugacije nego vi. Cak i da je "ulovis u mutnom", i smuvas je, to ce da traje do prvog slatkog sledeceg bilmeza. Tu ce tek da te zarotira, jer tu si joj onda kao i svaki drugi, par nedelja zanimacije i cepa dalje. Zapravo, cela sustina je da te je pokusaj da svoj odnos sa njom produzis sa tri nedelje na neodredjeno odveo friend zonu. Da nisi zavrsio u friend zoni, bio bi samo jedan od 652 lika sa kojim se muvala te godine.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Ko tu upadne, lakše bi se iz crne rupe izvukao veslajući. Da vam kaže neko ko je bio u tom paklu. Stavite sebe na prvo mesto i presecite. Izbacite lažnu nadu i pa možda ako bi... Ne bi, i neće. Da se ne bi jeli ko mlad Mesec, gledali je kako izlazi sa drugima, gutali knedlu kad svi zajednički sedite, i posle menjali tri košulje dok vam ona slini na ramenu kako je njen bivši đubre, i da će devojka koja se uda za vas biti srećnica (pri tome sebe izuzima), zadržite dostojanstva što je ostalo i idite. Bez teških reči, bez mržnje i vređanja. Džentlmenski,
dostojanstveno, kažete joj kako stoje stvari i zdravo.

Never again

pre 1 godinu

Što pre presečete to bolje za vas. Ko je jednom izašao iz friend zone taj se u nju ne vraća. Sve sam to iskusio, dakle gubljenje vremena samo što ne može čovek odmah to da shvati nego pokušava i dalje sa osvajanjem iako potajno zna da od toga nema ništa.

Sudija

pre 1 godinu

Momci, klinci, muskarci, nebitno kog doba i kojih godina, sto pre shvatite da cim joj postanete drugar za kafe - od vasih sansi o vezi sa njom nema nista - onda ce vam biti lakse u zivotu. Zena ce vam uvek nedvosmisleno dati do znanja ukoliko joj je stalo, u suprotnom - znate sta vam je ciniti!

Radite NA SEBI, stvarajte, kreirajte, ucite, trenirajte i um i telo i NIKADA ne gubite vreme na nju nezavisno od toga koliko lepa bila - iskljucivo tada cete potencijalno kreirati atrakciju...

Uostalom poenta nije da patite i ceo zivot podredjujete toj igranci sa zenama, vec da ih gledate kao dodatak i kompliment istom - SAMO TADA cete biti u poziciji da birate i da vodite rec umesto da zavisite i skupljate mrvice onih koji su vam ostavili to da sakupite...

Lepi Mića

pre 1 godinu

Komentari su apsolutno tačni. Pokušavao sam sve, čak i ove savete iz teksta i ništa. Opet bi mi rekle da me vide kao druga, kao brata i slično. Frendzona je otrovna, tvoja osećanja prema njoj ne slabe već samo mogu jačati, dok se uzaludno nadaš nekom čudi. Zato treba seći na vreme. Na kraju sam završio u vezi sa komšinicom iz ulice koju pre toga nisam ljudski ni poznavao, tako da znam šta pričam.

Frendzoniše

pre 1 godinu

To nisu nikakvi prijatelji, to su idioti koji se lažno predstavljaju i koji bi da se ogrebu o neki seks kod više devojaka i to sve na laganje i prenemaganje.
Jednostavno, ne ulazite u prijateljstva ako želite seks ili vezu sa tom osobom. Jadno je. Ako vas neće, neće vas i to je to.

Grunf

pre 1 godinu

Prosao sam to sa 17 godina (tome ima pola veka, heeeej!) , sa 15 sam se zaljubio u jednu Vesnu kao pinter u bure. Bio sam klinac a i ona je bila klinka. Dve godine smo bili odlicni drugari i kada sam smogao snage da konacno pokusam, izvisio sam kao idiot. Vecina komentara su dosta tacni. Otkacio sam je potpuno, vise instinktivno nego mozgom. Pola godine kasnije, kada sam poceo ozbiljno da se zabavljam sa drugom devojkom, dosla je maca na vratanca. Kasno. Prosli su vozovi....

pravo resenje

pre 1 godinu

Ima 2 tipa tih osoba, prvi kojem se desi da odlepe za drugim osobom i nece da je izgube pa trpe, i drugi kojima je to obrazac kako prilaze drugoj osobi. Resenje za prve su da skupe hrabrost i kazu sta osecaju po cenu da ih izgube kao prijatelja, jer je bolje da agonija i nada prestanu, pa ce vremenom preboleti, nego da non-stop pate. A za druge, resenje je da izgrade svoje samopouzdanje i da razbiju te obrasce, tako sto ce biti iskreni i da poveruju da za svakog ima neko, i da nije bitno kako izgledaju, i da li su uspešni ili ne, vec da zavole sebe, takvim kakvim jesu, i drugi ce to videti, i nekome cese bas takva osoba svideti. Autentičnost je uvek najlepša, a plastičnost sto je danas trend.

West

pre 1 godinu

Ovi saveti mozda upale, ako vam prijateljica nema mozga i toliko je lakoverna i naivna da je u nekoliko koraka obrlatite... Ono sto je realnost i to mogu da kazem iz licnog iskustva jer sam bio u toj situaciji, je da sam pokusao svojoj divnoj prijateljici da stavim do znanja. Probao sam romanticno i iskreno i pricali smo prilicno mnogo o tome i shvatio sam da mogu da uradim ne znam sta ali da ona jednostavno ne oseca isto sto i ja. Probala je, ali jednostavno i sam sam primetio da joj nije prijatno. Prihvatio sam to i dan danas posle nekoliko decenija je jako volim, kao sto i ona voli mene, mozda na neki njen nacin. Cujemo se i dalje prilicno cesto, ali imamo normalne veze. Svako je otisao na svoju stranu. Ja obozavam moju sadasnju zenu. Ona je najbolja osoba koju sam u zivotu upoznao. Imam ogromno postovanje prema njoj i svemu sto smo zajedno izgradili i postigli. I nemam ni trunku nedoumice, nikada ne bih otisao u vezu sa prijateljicom. I nase prijateljstvo funkcionise odlicno. Odrasli smo i ne sumnjam da smo doneli najispravnije i najzdravije odluke za sve nas. Iskreno, hormoni rade kao ludi kada ste tinejdzeri. To je prilicno uticalo tada na nas. Ali iz danasnje perspektive zahvaljujuci racionalnosti oboje smo dobro postupili.

blatobran

pre 1 godinu

Još jedan eufemistički naziv za nekoga ko vam se ne sviđa. Friend zone znači nedovoljno dobar. To prihvatiti kao činjenicu što pre, je blagotvorno.