Kortni Koks u očaju zbog estetskih korekcija: "Mislila sam da je izgled najbitniji"

Glumica Kortni Koks, najpoznatija po ulozi Monike u Prijateljima, podvrgnula se mnogim estetskim zahvatima i nikada nije to krila. Međutim, s godinama je zaključila da žali zbog svih korekcija koje je uradila na svom licu.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. U stvari i dalje misli da je izgled najbitniji, žali samo što je loše ispalo. I nažalost u pravu je, svesna je da joj je izgled doneo sve u životu - i romanse i karijeru. Da je rođena sa lošom genetikom, danas bi verovatno bila kuvarica ili nešto slično u nekoj rupi u predgrađu neke provincije. Tako to ide u životu, bilo to fer ili ne. Ko nije osećao na svojoj koži tu razliku celog života, može da nastavi da laže sebe.
  (Rade, 21. januar 2023 07:25)

  # Link komentara

 2. Celog života je bila ribetina ...

  Sećam se spota Brusa Springstina "Dancing in the dark" gde kao klinka skače na binu i đuska sa "Bosom "!

  Beše to najslađi stvor na planeti .

  Da ne bude zabune , ista smo generacija Kortni i ja , tako da je boner bio legalan ...
  (Čeki opinionista del cazzo, 20. januar 2023 23:44)

  # Link komentara

 3. Izgled i jeste najbitniji, bar u filmskoj i muzickoj industriji, nazalost. Ne mozemo je osudjivati, jer se ponasala isto kao i njene koleginice. Poenta se samo znati kad stati, naci meru. Uostalom, smatram da ona dobro izgleda, jer bez obzira na estetske dorade, ne mozemo je porediti sa onim kako je nekad izgledala. Svakako stari.
  (Lola, 20. januar 2023 22:46)

  # Link komentara

 4. Kada se ovako prirodno lepe žene upropaste plače mi se.
  (Ariel Ortega, 20. januar 2023 19:46)

  # Link komentara

 5. Spot Brusa Springstina za "Dancing in the dark",stidljiva devojka iz publike sa kojom Brus pleše na kraju!Kortni! Kako je bila slatka, farmerice, majica i osmeh!
  (max, 20. januar 2023 17:47)

  # Link komentara

 6. Zato treba citati knjige u mladosti. Ima nekih opstih mesta do kojih su ljudi dosli tokom vekova koje treba prihvatiti u dvadesetim, da posle ne bi zvucao nezrelo u sezdesetim.
  (jolly, 20. januar 2023 15:25)

  # Link komentara

 7. Dala baba dinar da uđe u kolo...
  (kvasac, 20. januar 2023 14:33)

  # Link komentara

 8. Pogledajte Moniku iz prve sezone i iz recimo sedme kao da su dve osobe u pitanju jedna lepotica a druga sva osušena a tada je još bila i mlada i nije mi bilo kasno šta se dešava.
  (Nebojša, 20. januar 2023 14:32)

  # Link komentara