TikTokom se proširio genijalan trik koji sprečava pucanje hulahopki, žene oduševljene VIDEO

Ukoliko ste umorni od toga da vam hulahopke pucaju svaki put kad ih jednom obučete, jedna korisnica TikToka je otkrila trik kako da vam traju i za sledeći put.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Recept naših mama: nove oprati ručno pre prvog nošenja, osušene držati bar 24h u dubokom zamrzivaču, izvaditi ih da se ,,otkrave" i mogu se onda koristiti. Napomena: u zamrzivaču ih staviti u dobro zatvorenoj najlon kesi. Objašnjenje hemičara zašto budu čvršće i dugotrajnije posle zamrzivača: niska temperatura u zamrzivaču im preko noći promeni strukturu kristalne rešetke tako da veze postanu višestruko jače.
  (@, 5. februar 2023 10:27)

  # Link komentara

 2. Beke su lošeg kvaliteta, neke dobrog. Imam dvoje par godina i nigde se nisu ni zakačile, iako nešto ni ne pazim da ih ne pocepam. Kupila sam ih od onih što prodaju po firmama, devojka koja je prodavala je rekla da su kopija nekih italijanskih (!). Uzela dvoje eto tako, i te mi do sada najduže traju. Loš kvalitet je loš kvalitet, cena nema veze sa kvalitetom. Najskuplje koje sam imala su se i najpre pocepale, koliki god pazila na njih.
  (Vagica, 2. februar 2023 18:41)

  # Link komentara

 3. I onda nosiš mokre hulahopke?
  (City Girl, 2. februar 2023 14:59)

  # Link komentara