Nije Irina, nego Šanina Šaik: Ko je manekenka egzotiče lepote koju dizajneri obožavaju FOTO

Australijsku manekenu Šaninu Šaik (31) često dovode u vezu sa Ruskinjom Irinom Šajk, kako zbog prezimena, tako i zbog nestvarne lepote.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Svakako je lepota u oku posmatrača, a svi starimo i gubimo lepotu, pogotovo žene, kod kojih je to mnogo brže, tako da, na kraju krajeva ipak su bitnije neke druge stvari barem na duže staze.
  (Pa, 9. februar 2023 12:32)
  Da imate lepotu i vi biste onda mogli da je izgubite, a ovako..... Kakve nebuloze pisete i kako se tesite jer ste u daleko losijoj poziciji sa izgledom i zapustenoscu vec u 30im, to je pateticno.
  (reality check, 14. februar 2023 14:26)

  # Link komentara

 2. Apsolutno ih niko ne brka
  (jbg bato, 9. februar 2023 16:59)

  # Link komentara

 3. "svi starimo i gubimo lepotu, pogotovo žene, kod kojih je to mnogo brže,..."
  Pa
  Rekla bih da je baš suprotno, pogotovo u Srbiji. Muškarci sa 40 godina već pustili stomake I izgubili kosu.
  (mm, 9. februar 2023 16:57)

  # Link komentara

 4. Odlična 3+.
  (EuriBorko, 9. februar 2023 12:37)

  # Link komentara

 5. @u ime nas ostalih Pa više je onih koje nisu vitke i nemaju savršeno telo, tako da će se pre iskomoleksirati zbog Vašeg komentara iako se ne slažem sa kometatorima koji vređaju bilo koga. Svakako je lepota u oku posmatrača, a svi starimo i gubimo lepotu, pogotovo žene, kod kojih je to mnogo brže, tako da, na kraju krajeva ipak su bitnije neke druge stvari barem na duže staze.
  (Pa, 9. februar 2023 12:32)

  # Link komentara

 6. Ne ostavljam cesto komentare na "b92", pogotovo ovim zenskim temama (musko sam), ali posto su stvarno preterali sa ovim gde su grudi/zadnjica glupostima, evo i mene. Ima nas koji obozavaju vitke, tanane zene. Pre bih neku vitku, dugonogu sa manjim grudima nego neku sa koje se sve rasipa. Sa druge strane, volim i skladne obline, ima u stvari raznih tipova zenske lepote i mnogi od njih me privlace. Samo nam fali da se devojke i, jos gore, devojcice iskompleksiraju citajuci ove primitivne muske komentare.
  (u ime nas ostalih, 9. februar 2023 11:46)

  # Link komentara

 7. Gde su grudi, zadnjica?
  (Alien, 9. februar 2023 09:32)

  # Link komentara