Istraživanje: Mlađi muškarci sve manje imaju seksualne odnose za razliku od žena

Istraživanje Pew Research Centera bavilo se statusom veze mladih odraslih osoba u dvadesetim u SAD-u 2022. godine. Gotovo polovina svih mladih odraslih su samci, s 34 posto žena i neverovatnih 63 posto muškaraca koji čine većinu.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @Daxter lab. Sreća možda po tebe, pa se kratko zakače, to su teške lujke, opet čast izuzetcima kojih je malo, ne bi ni znala kolike da ne radim i ne slušam koliko su plitke i nebulozne, uz to i bezobrazne ne toliko seksualno, nego ovako. Robe ima, to što kažeš je ok, ali je roba loša, ako razumeš išta. Skoro mi se žali jedan živeo sa nekom 28 god. , aj kaže što piju, nego se i švalerišu. Tako da sad si istripovan da si biran, a ti njima kao da su na pokretnoj traci, ti ili neki drugi ko da je bitno.
  (Marijana, 18. mart 2023 22:03)

  # Link komentara

 2. Jedan dečko reče u komentarima da će se u budućnosti izbegavati fizički kontakt. Kao neko ko je i dugo izlazio, a i ovako u životu, muka mi je da me nepoznati pipaju, i u prolazu, i bilo kako. I nemaju pravo na to, nikakvo.
  (Marijana, 18. mart 2023 21:56)

  # Link komentara

 3. @Bidite realni. Ko normalan hoće da bude sa tim hirovitim klinikama koje samo o alkoholu pričaju, mozak im spržen, u neupotrebljiv, to i nije za pohvalu, slušam ih u okruženju. Jednom ćete naleteti na ludaču, a onda će vaša žena saznati svašta, doduše možda već i zna, al se pravi prosta. Isto kao kad je nas smarao oženjeni alkos, da smo morali zvati obezbedjenje, tip skroz puko.
  (Marijana, 18. mart 2023 21:43)

  # Link komentara

 4. Kad god pomislim, ne može gore, pročitam ove komentare i setim se gde živim. Jadno i bedno, stvarno koliko su muškarci ugroženi nekim tamo feminizmom. Ali možda i jeste izgubili sve bitke. Verovatno je tako bolje. Bar vam nećemo više izigravati sudopere. Pozic
  Ana

  Nismo mi ništa izgubili, svet je i dalje naš. A sudopere nam nisu potrebne, barem nama koji nije problem da operemo sudove sami. Takođe nam nisu potrebne ni žene jer ste ionako veća briga nego zadovoljstvo. Muškarci i žene treba da žive odvojeno, ne samo kao pojedinci nego i kao zajednice, muška i ženska naselja i onda će konačno biti mir.
  (Mr. Blue, 14. mart 2023 13:14)

  # Link komentara

 5. Kolko se blamiraju srednjovecni muskarci sa erektilnom disfunkcijom sa pričama kako menjaju žene.
  Nijedna devojka koju znam nije sa više od 4 godine starijim momkom ali NIJEDNA i nije mali uzorak.
  To sto platicu ostavite kod prostitutke ne znači da su vas mlade devojke pogledale, niti imaju šta da gledaju od bora i stomacina
  (Bebi, 13. mart 2023 19:18)

  # Link komentara

 6. Danas žene neće sex nego samo pare,pare i samo pare.Nažalost ali tako je.Imaš para imaš sve,nemaš para nemaš ništa ,tuga rodjaci.
  (gille bg, 13. mart 2023 04:56)

  Koje zene? Vecina zena zna da ih ti sa parama nece, da nemaju sanse i ne pokusavaju kod takvih. Nego vi bez para ne shvatate svoje mesto i ko vas hoce, pa gledate te koje hoce bogati e pa "rodjace" ne ide to tako.
  Pitaj dedu svoga da li su svi imali neke "ribe" u njegovo vreme. Brukate se.
  I treba sami da sedite
  (smesni ste, 13. mart 2023 18:41)

  # Link komentara

 7. Kad god pomislim, ne može gore, pročitam ove komentare i setim se gde živim. Jadno i bedno, stvarno koliko su muškarci ugroženi nekim tamo feminizmom. Ali možda i jeste izgubili sve bitke. Verovatno je tako bolje. Bar vam nećemo više izigravati sudopere. Pozic
  (Ana, 13. mart 2023 18:21)

  # Link komentara

 8. Kasnije sam shvatio šta mi treba za brak, oženio ženu prosečnog izgleda, ali vatrenu ženu i pozrtvovanu majku. Nisam zažalio.
  Danas na ovo gore imam i pare. Omatorilo se, 40te, nema više nekog izgleda, ali zbog ostalih pluseva bez većih problema može da se nađe zainteresovana klinka.
  (budite realni, 12. mart 2023 22:58)

  Zato te klinke i gledaju samo interes nisu lude da veruju u ljubav pa prodju kao tvoja zena koja je korisni inkubator.
  Bez moralisanja molim i foliranja, devojkama je sve jasno.
  Ljubav ne postoji samo seks i novac. O ljubavi pricaju golje pokusavaju do seksa na foru i laz. Znate vi to sve.
  (E vidis, 13. mart 2023 16:38)

  # Link komentara

 9. Danas žene neće sex nego samo pare,pare i samo pare.Nažalost ali tako je.Imaš para imaš sve,nemaš para nemaš ništa ,tuga rodjaci.
  (gille bg, 13. mart 2023 04:56)

  A sta bi ti seks? Pa zar seks nije nemoralan? Sta biste vi seks i to pre braka i bez obaveza a zenama brojite i moralisete. Cim promeni prvog decka vec menja kao na carape, radodajka, bla, bla...
  Nema seksa. Ko ima para nek ga placa ko ne nek uziva u moralu i devstvenosti. Pazi ti njih. Oni bi seks. Pa da pljuju te koje su dale. E cvrc
  (E pa..., 13. mart 2023 16:32)

  # Link komentara

 10. Sad će kao istraživalica da vam 'objasni'..
  Ne slušajte ove bajke,istina je samo jedna.Žene odlučuju ko će da ima seks i vezu a ne muškarci.Kod njih je i nož i pogača.Žene imaju najveću moć a to im je bilo malo tako da su danas sve preuzele dodatno.
  (Ko je tu slabiji pol, 13. mart 2023 15:35)

  # Link komentara

 11. " Gotovo polovina svih mladih odraslih su samci, 34 posto žena i neverovatnih 63 posto muškaraca koji čine većinu."

  Sa kim su ove zene u vezama? Mozda sa zenama? Mozda vise njih deli jednog muskarca? Koliko ja vidim, zlatno pravilo 20/80 nikada nece moci da se opovrgne. Meni ova statistika govori da su muskarci shvatili ko su i sta su zene, i da muskarci iste zaobilaze u sirokom luku. Hvala Tumblr-u i Tiktok-u.
  (Samo jako i snazno, 13. mart 2023 14:29)

  # Link komentara

 12. Čim moraš da platiš, znači da sam ne vrediš.
  (Sabre, 13. mart 2023 14:29)

  # Link komentara

 13. Auh, kakvo kmečanje i hvalisanje u komentarima!
  Ako vas nijedna neće, ili ste glupi, ili sebični, ili ultra ružni, dosadni, manijaci, naporni, stoke bahate i tako redom, obično vipe od toga odjednom i obično tretirate žene kao smeće, kao da nisu osobe. Nagledah se toga od srednje škole do moje 52. Normalni nikad nismo imali problem da imamo devojke, i nismo sa 50 željni koječega, kao matori kerovi pušteni sa lanca. Uvek sam imao devojku, uvek sam imao seks i imaću ga dok god mogu. Oženio sam se ženom taman za mene, sa strane samo flertovanje ne treba mi ništa više od toga.
  Kada vidim ove dede u telu a ponašaju se kao deca, klinke ih koriste samo da izvuku pare od njih, oni se hvale, a bolesni i jadni. Kolega mali debeli nikakav ima prosek ženu, stalno je ocrnjuje a ona za njega plafon, spopada neke klinke po fejsu pa one šalju njegovoj ženi gadosti koje im piše. Ženu mu je našla mama, kupili mu kuću, kola, našli posao. Ludilo bede.
  Ako vas niko neće, jednostavno - ne valjate.
  (... ..., 13. mart 2023 14:23)

  # Link komentara

 14. Istorijski najgori odnosi između muškarca i žene.
  Toliko da su dovedeno do apsurda. Budućnost je samačka.
  (black fish, 13. mart 2023 09:39)

  # Link komentara

 15. Stituiran muskarac u srednjim godinama promeni od 5 do 50 partnerki ,kako ko ,dok ne stituiran ako ima i jednu bude najvise sa njih par. Tu se pojavljuje onaj visak sex a kod zena .
  (Goran, 13. mart 2023 08:32)

  # Link komentara

 16. Stituiran muskarac u srednjim godinama promeni od 5 do 50 partnerki ,kako ko ,dok ne stituiran ako ima i jednu bude najvise sa njih par. Tu se pojavljuje onaj visak sex a kod zena .
  (Goran, 13. mart 2023 08:32)

  # Link komentara

 17. Zato sto je strucnjakinja zato je i nece.
  (Bojan, 13. mart 2023 08:11)

  # Link komentara

 18. Сад кад сам старији видим да није било вредно труда. Мада се нисам пуно ни трудио, кад боље размислим. Ови млади сад морају испуњат пет страница молбе само да би је држали за руку. Нека нека...
  (Милан, 13. mart 2023 07:38)

  # Link komentara

 19. Žao mi je ovih milenijaca ali još više mi je žao narednih generacija koje tek dolaze. Svet je svaki dan za nijansu gore mesto za život sa tendencijom ka naglom i totalnom kolapsu. Empatiju smo ispratili u legendu dok je ljubav rezervisana za sitkome. Seksa ima svuda i u svemu i zato ga skoro niko više i ne upražnjava. Mistifikujte ponovo seks i zamenite ga malo sa vodjenjem ljubavi ako želite sa ove jadne planete poneti prave vrednosti.
  (DarVin, 13. mart 2023 07:37)

  # Link komentara

 20. Ovo vazi samo za Ameriku
  (DaLanik, 13. mart 2023 07:21)

  # Link komentara

 21. Meni 47 a njoj 44. Samo se dohvatismo na poslu i to je to. Tog dana, malo kasnije, mi kaze da je po malo sramota jer je odmah pristala. Inace, ima dva deteta, muza i solidan zivot. Pricala mi je da zeli za muza da bude dama, domacica, majka njegove dece i sl.. a da sa mnom zeli da ostvari sve ono o cemu masta ali ne zeli da kaze muzu. I to mi je OK jer imamo vrhunski sex.
  (Miki, 13. mart 2023 07:07)

  # Link komentara

 22. Danas žene neće sex nego samo pare,pare i samo pare.Nažalost ali tako je.Imaš para imaš sve,nemaš para nemaš ništa ,tuga rodjaci.
  (gille bg, 13. mart 2023 04:56)

  # Link komentara

 23. Pa sa kim te žene imaju odnose?!
  (ZliZo, 12. mart 2023 23:57)

  Matematika za prvi razred osnovne škole da bi to onda značilo da više žena ide na jednog muškarca, veći broj žena na manji broj muškaraca.
  (Asterisks, 13. mart 2023 01:49)

  # Link komentara

 24. Sta ja procitah!
  Mladi, pa nemaju interesa da imaju odnose sa zenama.
  A ja matori i jedva cekam kad mi se pruzí prilika da imam odnos sa zenom koju volim.
  Nikad dosta!
  (Nezasitan, 13. mart 2023 00:00)

  # Link komentara

 25. Danas se svima menjaju uloge. Žene postaju muškarci, muškarci postaju žene. Stvari koje su prirodno predodređene da se integrišu se razdvajaju i razbijaju (muški i ženski pol), naravno potpomognutim globalističkim medijima i feminističkim narativom koji ženama ispira mozak i kreira armiju besnih, nezadovoljnih i isfrustriranih žena kivnih na muškarce. I onda takve žene kreiraju bes i frustraciju i kod muškaraca. To je savršeni inženjering koji daje rezultate, svima je jasno kakve ko malo dalje i dublje želi da razmišlja.

  Dodatno se muški-ženski odnosi pored ovih koktela uloga i mešanja stvari dezintegrišu još i trans, LGBT, bi, ovakvim, onakvim ulogama... još ako si crnac, pa nebo ti je granica...

  I još nešto - ne postoji nikakav femicid. To je nasilje nad LJUDIMA. Svako nasilje nad svakim čovekom (bio on muškarac ili žena) mora da se kazni. A onima kojima je bitna forma od suštine tj. kako će da nazovu to nasilje je cilj samo još veće kopanje rovova između muškaraca i žena, a ne rešavanje tog konkretnog problema.


  Zapravo je u 21. veku najteže biti muškarac jer se apsolutno sve radi protiv njih, ali malo ljudi to razume.
  (Prometeus, 12. mart 2023 23:59)

  # Link komentara

 26. Pa sa kim te žene imaju odnose?!
  (ZliZo, 12. mart 2023 23:57)

  # Link komentara

 27. Najiskrenije, ja bih se upustio u sve to i zaista bih se potrudio da imam išta od tog truda. Kažem iz dugogodišnjeg iskustva i konstantnih frustracija sa ženama. Nijedna ne da, šta god da uradim i samo sam ja tu nesrećan.

  Ovako, sad kako sam odustao od toga, i vreme trošim na sve drugo što me čini srećnim konačno sam baš to - srećan. Nisam u potpunosti izgubio nadu da ću naći neku normalnu, ali i ne razmišljam više o tome.
  (Vladimir, 12. mart 2023 23:30)

  # Link komentara

 28. ?riddler?
  Misliš da je meni lako???
  (Wayne Bruce, 12. mart 2023 23:20)

  # Link komentara

 29. Da bi imali ženu treba vam neki kvalitet. I u odnosu na to koji kvalitet(e) imate imaćete i žene koje korespondiraju tim kvalitetima.
  Moje iskustvo. Sa 20 na faksu nisam imao iskustvo, nisam imao pare, nisam imao samopouzdanje. Imao sam visinu i solidan izgled. Nisam imao žene.
  Već sa 23 došla su prva iskustva, sagledao sam sebe realnije, dobio samopouzdanje i sledeća decenija je bila jako uspešna. Bilo je svega, pravih ljubavi, divnih devojaka, devojaka za zaborav.
  Kasnije sam shvatio šta mi treba za brak, oženio ženu prosečnog izgleda, ali vatrenu ženu i pozrtvovanu majku. Nisam zažalio.
  Danas na ovo gore imam i pare. Omatorilo se, 40te, nema više nekog izgleda, ali zbog ostalih pluseva bez većih problema može da se nađe zainteresovana klinka.
  (budite realni, 12. mart 2023 22:58)

  # Link komentara

 30. Precenjena tema! Zivite bez pritisaka sve sto treba da se desi desice se.
  (Lizard, 12. mart 2023 22:45)

  # Link komentara

 31. Zene mogu da nadju .ebaca gde hoce.
  (Dilea, 12. mart 2023 22:45)

  # Link komentara

 32. Ako je "strucnjakinja", onda joj je referentni uzorak okoline uglavnom gej muska populacija.

  Jer sa "strucnjakinjama" ne-gej muskarci nemaju posla.
  (Eto, 12. mart 2023 22:36)

  # Link komentara

 33. Srećom pa nisam mlađi muškarac...
  (Čeki opinionista del cazzo, 12. mart 2023 22:34)

  # Link komentara

 34. Zato što su mladi muškarci uglavnom smotani.Oni zreliji znaju šta hoće,ne gube vreme i jako su konkretni.Nema tu emocije-ili hoćeš ili ne ? Od njih 15 bar 2 pristanu i meni sasvim dovoljno da omastim brke.I tako u krug.Nemam nameru da se zamaram i emotivno trošim.
  (Mrsoje iz Donji Šiljegovac, 12. mart 2023 22:20)

  # Link komentara

 35. pa sa kime imaju seks sve te zene?
  (maki, 12. mart 2023 22:16)

  # Link komentara

 36. mene sad sa 43 godine gledaju mnogo vise i mnogo lakse mi je da dođem do žena. A fakat da sam oženjen ih jorlš više razjari i napali... kažu mi " ...pa zato sto si ti proverena roba..."
  Sve u svemy, ne zalim se, i ne biram mnogo - kod mene skoro svaka prolazi :)
  (makele, 12. mart 2023 22:02)

  # Link komentara

 37. Možete li onda zamisliti koliko ja kao psihijatar u 40-tim, dobrog izgleda odvaljujem? Sreća je da sam oženjen i da dosta vremena posvećujem deci inače bih ugasio.
  (glas naroda, 12. mart 2023 21:57)

  # Link komentara

 38. Pa ko j… sve te zene onda?
  (bla, 12. mart 2023 21:55)

  # Link komentara

 39. (X, 12. mart 2023 20:42)
  ---
  Ovo sto si napisao nije tacno. Na pola se deli ono sto je steceno u braku, a ne sve. To vazi i za oba pola. Ako jedan ima MNOGO vise nego drugi, potpisuje se predbracni ugovor. To svi ovde potpisuju koji zaista imaju nesto i imaju pola mozga. Imam prijateljice koje su muzevi (naravno sa Balkana) tuzili za alimentaciju dok su sami radili na crno. Prema tome, kmecite mnogo i izigravate zrtve, a niste nimalo naivni.
  (Kanadjanka, 12. mart 2023 21:50)

  # Link komentara

 40. Ovo je istina. Imam kafić sa odličnim prometom, prosečna zarada 7500 eura u 2022. Imam 50 godina i 3 devojke. 24, 30 i 35 godina (ima dete ali je vrh). Mali sam ćelav i debeo ali na svaku od njih potrošim 1000-1500 eura mesečno. Meni super ja sam jak muškarac i ni malo mi ne smeta da li ima nekog po njenom fizičkom ukusu. Moje potrebe su zadovoljene. Turski med i udri. Ja sam jak muškarac.
  (Strong man, 12. mart 2023 19:48)
  ---
  Cekaj malo - ti zaradjujes 7500 eura a trosis izmedju 1000 i 1500 evra na svaku od te tri. Drugim recima mesecno trosis izmedju 3000 i 4500 evra na zenske a tebi za sebe ostaje 3000? Wow, pa ti si vrlo nesebican covek, moja cista suprotnost! LOL svaka ti cast ako je zaista tako (sto sumnjam).
  (Kanadjanka, 12. mart 2023 21:40)

  # Link komentara

 41. Kad sam bio u 20-im, izgledao sam kao Apolon, a devojke ni za lek, fakultet prosao bez devojke, sad se ugojio i generalno zapusto, ali bez problema nadjem po 10-12 godina mladje. Ah da, zaradjujem 10 puta vise od minimalca. :) Doduse i potrosim na devojke, ali isplati se.
  (Marko, 12. mart 2023 21:33)

  # Link komentara

 42. Par stvari:

  1. Amerikanci su ozbilno sje$@ni, njihovo društvo se raspada ali nama nisu bitni. Svako malo objavljujete šta se kod njih dešava po pitanju M/Ž odnosa a to nas ne dotiče. Objavite/napravite istraživanje koje se tiče Srbije.
  2. Ovakvi tekstovi prave još veći razdor izmedju polova.
  3. Veliki broj žena živi u ozbiljnoj zabludi da su mnogo bolje i da više vrede nego što zaista jestu. Velikim delom su za to zaslužne društvene mreže gde se one trte i puće a bizgovi sa 2 grama mozga im bilduju ego retardiranim komplimentima.
  4. Živimo u vremenu gde je jako veliki broj ljudi mentalno slabo, oni se okreću lakoj zabavi i svemu onome što će im lučiti dopamin na najlakši mogući način. Pornići, droga, alkohol...

  Iako ova moja poslednja rečenica neće imati mnogo uticaja na čitaoce moram da kažem. Ukoliko želimo da nam se životi promene na bolje po pitanju partnerskih odnosa onda moramo da radimo na sebi. Da postanemo kvalitetniji ljudi u svakom smislu te reči.
  (Brdjanin, 12. mart 2023 21:30)

  # Link komentara

 43. "Puno žena počine da vara muškarce i ako je žena uspešnija od muškarca, vrlo često ga prestane da poštuje. Radije bi našla 'jačeg muškarca' koji će je uzbuditi".
  "Mnogi muškarci danas odrastaju u razvedenim porodicama, i nikada nisu videli svog oca kako radi neke romantične gestove".
  Radikalni feminizam, kod njih ima više staža, i eto rezultat je tu. Sistemsko u ništavanje porodice, i nametanje sistema vrednosti, gde je samo jedna strana upravu, večita žrtva, a muškarci dežurni krivci odnosi danak. Što bi se u takvom okruženju muškarac ženio, da bude donator sperme i bankomat, da ne viđa decu, da stavi sebi omču brakom,...Pročitali muškarci igricu, pa sad žene (baš ko hoće) filipinke, tajlađanke...
  Pošto ovo tamo traje malo duže, dobili su generacije, emotivno isprazne, udaljenih poimanja muško-ženskih relacija, porodice, da si sam sebi dovoljan, jer će te lakše kontrolisati. Na žalost mislim da je ovo ozbiljno navrlo i kod nas, vreme je da se uzmemo u pamet!
  (Rade, 12. mart 2023 21:17)

  # Link komentara

 44. da budemo iskreni, izborili ste se za svoja nekakva prava, muskarci su poceli da beze od zena, oterali ste nas..
  (шта би, 12. mart 2023 21:12)

  # Link komentara

 45. dexter-lab, 12. mart 2023 19:31)

  Slažem se. Kada sam imala 20 neko ko je imao 30 je za mene bio čiča, a tek tip od 40 bezmalo je bio deda. Sa vršnjacima (+_ 2/3 godine) je uvek bila najbolja zabava i to potpuno bez kinte. Sećam se u gimnaziji je bio blam da te dovozi neki matorac sa dobrim kolima, odmah etiketa ku3ave, a sada je to poželjno. Prosto mi je debilno, imaš 40 i kusur i viđaš se sa nekom klinkom koja opali 50 selfija za redom "jer nije ispala dobro".
  (bez zezanja, 12. mart 2023 21:07)

  # Link komentara

 46. Kad pomislim na malteretiranja u vezi, trosenje para, izlaske, kolicinu paznje na svakodnevnom nivou, momentalno mi se smuci. Realno nama muskima treba kuvarica, spremacica i kurva, sve ostalo je samo gnjavaza. Kao mlad sam trazio ozbiljne veze i duboku povezanost sa devojkama i to sam imao, ali iz svake takve veze sam pobegao i shvatih da sam izgubio toliko sopstvenog vremena na gluposti i necje hirove da to vise ne zelim. Jednostavno zene traze suvise i previse.
  (kejdl, 12. mart 2023 21:01)

  # Link komentara

 47. (Harvi Dent ?, 12. mart 2023 19:31)
  Ma nije tacno nego vi prosecni momci necete prosecne zene. Vi ste realne i prirodne lepe zene proglasili za cist prosek jer ih poredite sa nekim nepostojecim instagram fotosopiramim idealizovanim fotkama a zaista prosecne kakve vam sleduju su za vas ruzne, akrepi, necete ih. A one nisu ruzne one su prosek. Kao i vi.
  Vidim ja to po momcima oko mene. Njima su lepuskaste devojke i svakako lepse od njih obican prosek jer ih porede sa nekom na slici na koju ..... a ta i ne postoji u realnosti.
  Ko je realan taj nadje. Ne mora da bude ni lep ni bogat za zaista obicnu devojku, kako ti tvrdis dz mo. Ali cim je napucala izgled ta ce da bira, to morate da shvatite.
  (ma vazi, 12. mart 2023 20:46)

  # Link komentara

 48. Potpuno pogrešno mesto za istraživanje odnosa izmedju muškarca i žene. Na zapadu se muško i žensko ne vole više od 150 godina. Zapravo besmisleno je govoriti o muškarcu i ženi u zapadnom svetu.
  (polutke, 12. mart 2023 20:45)

  # Link komentara

 49. Bez ,nas,staraca nema udaraca.Bilo i biće.
  (Bole BG., 12. mart 2023 20:45)

  # Link komentara

 50. Tekst se odnosi na USA.

  Bukvalno imate povezanu vest da bivsa zena Tajgera Vudsa potrazuje posle razvoda 30 MILIONA dolara.
  Za sta konkretno?
  Mnogo prostitutki, sekretarica, kuvarica i spremacica moze da se angazuje za 30M dolara a koje su ionako placane pored ove jer cisto sumLJam da je njegova bivsa ista od toga radila.

  Zakoni su drugaciji kod nas i kod njih. Kod nas se sve STECENO U BRAKU deli pola-pola.

  Kod njih to nije slucaj. Zena ima pravo na pola CELOKUPNE imovine, alimentacije, odrzavanje dotadasnjeg kvaliteta zivota...

  Bukvalno su same sebi pucale u nogu sa feminizmom.

  Muskarci definitivno postaju pametniji.
  (X, 12. mart 2023 20:42)

  # Link komentara

 51. Zao mi naše dece. Nema sedenja u parku sa društvom, gitare i ljubljenja bez prebijene pare. To je osećaj!
  (PAJSER, 12. mart 2023 20:36)

  # Link komentara

 52. Volim te gogo
  (ma. ja, 12. mart 2023 20:33)

  # Link komentara

 53. 3,2,1 i idemo!!! Zene zle. Odbijaju. Hoce pare. Nece mene. Kmeee. Kmeee.
  (Milankov, 12. mart 2023 19:23)

  Nisu žene zle. Samo imaju nerealno visoka očekivanja i na kraju zbog njih završe same.

  Loše njima loše nama.

  Žena srednjeg ili srednje-lošeg izgleda(i uglavnom očajnog materijalnog stanja) želi da bude sa nekim bogatim tipom koji dobro izgleda, a treba joj vremena do 40-te ili 45-te godine da shvati da to ne može dobiti.

  Onda plače kako su svi muškarci loši, a tada je već niko ne šiša ni 2 posto.
  (Asterisks, 12. mart 2023 20:31)

  # Link komentara

 54. Koliko znam...nabacivanje u Londonu se zakonski tretira kao seksualno uznemiravanje. Trazili ste. Dobili ste.
  Mi da se ne radujemo puno. Coming to Serbia, soon:/
  (novo-normalno ludilo, 12. mart 2023 20:25)

  # Link komentara

 55. pa jeste, mladi momci se sve vise odlucuju da budu pederi, a zene ko zene, ubise se od ...
  (johnny, 12. mart 2023 20:20)

  # Link komentara

 56. brak je robija za muskarce...pokretna kreditna kartica...samo sam svoj gazda. na zalost kasno svatih
  (mile kontras, 12. mart 2023 20:16)

  # Link komentara

 57. Kako se sve dešava ubrzano,prilično neobično,ništa iznenađujuće.Za 30,40,50 godina,nebitno,seks će postati nepoznanica,izuzetak koji će se pročavati na univerzitetima,djeca će se rađati vantjelesnim putem.Žene bez muškog partnera će imati mogućnost biranja genetskog materijala iz ultra savršenih kataloga,fizički kontakt će se izbjegavati.
  (War Inside My Head, 12. mart 2023 20:12)

  # Link komentara

 58. dexter-lab, 12. mart 2023 19:31)

  Sve si u pravu. Ne kazem da sam puno puta prevario svoju zenu, ali mogao mnogo, mnogo puta vise. Covece, prosto vidis na njoj da bi skocila na tebe, samo da klimnes glavom. Ne razumem, nisam bio nesto popularan kod zena kad sam bio mladic. Sta se sad desava, ne znam. Ali nije lose :--)
  (Tor, 12. mart 2023 20:11)

  # Link komentara

 59. neko lepo kaze u komentarima...moras biti Bruce Wayne...
  (?riddler?, 12. mart 2023 20:10)

  # Link komentara

 60. Sad će teta Natalia da vam objasni sve što muškarci ne rade dobro kroz 5-6 klišea...
  (iz ugla žene, 12. mart 2023 19:51)

  # Link komentara

 61. "Puno žena počine da vara muškarce i ako je žena uspešnija od muškarca, vrlo često ga prestane da poštuje. Radije bi našla 'jačeg muškarca' koji će je uzbuditi", kaže stručnjakinja.

  Ovo je istina. Imam kafić sa odličnim prometom, prosečna zarada 7500 eura u 2022. Imam 50 godina i 3 devojke. 24, 30 i 35 godina (ima dete ali je vrh). Mali sam ćelav i debeo ali na svaku od njih potrošim 1000-1500 eura mesečno. Meni super ja sam jak muškarac i ni malo mi ne smeta da li ima nekog po njenom fizičkom ukusu. Moje potrebe su zadovoljene. Turski med i udri. Ja sam jak muškarac.
  (Strong man, 12. mart 2023 19:48)

  # Link komentara

 62. Srećom, tu uskočimo mi oženjeni...
  (Che, 12. mart 2023 19:34)

  # Link komentara

 63. Naravno pouka teksta na kraju je da su muškarci krivi. Evo da ja malo objasnim bolje. Nijedna žena neće da se j3be sa prosečnim muškarcem. To im je ispod nivoa. Sve traže naj naj, pa makar ga i delile sa drugim ženama. Žena prosečnog izgleda će lakše da nađe muškarca za seks nego li prosečan muskarac. Danas da bi muskarac j3bao mora bukvalno da bude Brus Vejn, znači zgodan, bogat, ima dobar auto, da je pomalo misteriozan, uzbudljiv i opasan.
  (Harvi Dent ?, 12. mart 2023 19:31)

  # Link komentara

 64. Tacno. Ja nemam pojma sta ove klinke od 20 godina vide u nama u 40tim. Da ne pominjem ove od 30. Prosto ne mogu da ih se otresem. Izgleda da su generacije mladica koji sada imaju 20-30 godina potpuno promasene. Kada sam ja imao 20, cure su se takodje lozile na starije. Ali na par godina starije, a ne par decenija. Vec sa 26-27 je uspostavljena prirodna ravnoteza i razlika je bila godinu-dve.
  (dexter-lab, 12. mart 2023 19:31)

  # Link komentara

 65. Niko ne uzima u obzir da tim muškarcima možda prosto odgovara da ne budu u vezi nemaju odnose.
  Ja niti sam mlada niti sam muškarac ali potpuno razumem da se može veoma uživati u životu bez komplikacija koje sa sobom nose veze i seks. Verujem da se bar deo tih muškaraca oseća isto tako.
  Ovo gledište da su mladi muškarci koji su sami automatski i nesrećni mi deluje jednako apsurdno kao što se žene koje neće da rađaju automatski proglašavaju za nesrećne žene kojima treba rešiti problem.
  (V, 12. mart 2023 19:27)

  # Link komentara

 66. Pa svi smo postali transrodni, nebinarni, gej...
  Ima li ko da nas sve ***be?
  (Moram da kažem, 12. mart 2023 19:26)

  # Link komentara

 67. 3,2,1 i idemo!!! Zene zle. Odbijaju. Hoce pare. Nece mene. Kmeee. Kmeee.
  (Milankov, 12. mart 2023 19:23)

  # Link komentara

 68. Žene sve u fazonu "seks i grad", prepune razočarenja, ne valja im niko, i kad se slučajno upuste u vezu, brzo se razočaraju kako njihov izabranik nije neki Zverka.
  (Zerg, 12. mart 2023 19:16)

  # Link komentara

 69. samo kes bato nema od upoznavanja nista platis i cepas
  (Volina legenda, 12. mart 2023 19:14)

  # Link komentara