Najseksepilnijoj ženi sveta nije potreban dekolte da bi istakla obline, našla je drugi način FOTO

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejam, ali i najseksepilnija žena sveta nedavno je prisustvovala tradicionalnoj AMFAR gala večeri u okviru 76. festivala u Kanu.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @Аспарагус она у данашње време може да зарађује тако што промовише изглед свог тела, једнако као и нека премршава манекенка. Раније су већина модела биле само офингер за модне креације, данас су од себе створиле бренд. Пре Твиги нису биле мршаве,(биле су просечне тежине и обима) па су наредних 30 година биле искључиво анорексичне, да изнесу фантазије модних дизајнера. Сад их коначно има свих величина, јер је и стање у друштву такво. Постоје жене и мушкарци које природно никад ни нису били мршави, тј 5-10 кг су тежи од неког просечне грађе. Има и пуно оних који су се од просека доста угојили. Коју гардеробу они да купе и носе? Завесе, тоге и шаторска крила?

  Људи су сви мршави само у доба рата, оскудице. Већина су сада гојазни од непрестано доступне отровне индустријске хране и пића коју неће да престану да једу/ од емотивног преједања. За то није крива Ешли, или обрнуто, за анорексичаре нека згодна мршавица.

  За сопствено здравље, килажу и здравље психе свако одрастао је искључиво за себе одговоран, као и за избор хране, и остале ствари у животу. Девојчице могу и на своје маме да се угледају, није на Ешли, на некој жилавици, или размаженом дечку да их обликује, него на мамама и јелима које им спремају.

  Ако Ешли заврши са придруженим болестима, њен је то терет. Мени се свиђа јер одаје утисак да је самој себи секси, то је битно да свака жена код себе негује, и кад није идеалне тежине. Само такве жене су заводљиве.
  (Апас, 27. maj 2023 18:44)

  # Link komentara

 2. Ma kretenizam- zašto uporno ovo promovišete? Debelo je debelo i ne moze biti time lepo a ni zdravo. To prvo kazem za sebe- moj izgled sad i kad sam bila mrsava ne moze da se uporedi. I sanjam da se vratim na stare kilograme, pre svega zbog pokretljivosti i dobrog sna. Ona prosipa tu neko samopouzdanje, ali dok se osvesti i smrša, imaće gomilu zdravstvenih problema. Plus, navodi mlade devojke da je u redu i super biti debeo. Hajde da razumem- 5 do 10 kg viška ne smeta ali ovo je zločin prema sopstvenom telu.
  (Asparagus, 27. maj 2023 07:33)

  # Link komentara

 3. Najseksepilnijoj ženi sveta…?!?!
  (inat, 27. maj 2023 05:09)

  # Link komentara

 4. hahahahaha, e sta sve necu procitati, sada konacno mozemo reci kod mene u ulazu pet boljih, s tim sto moze slobodno da se kaze, kod mene u ulazu svaka mladja od 50 bolja od ove
  (lol, 26. maj 2023 18:28)

  # Link komentara

 5. booooriiing!!!
  (Big Lebowski, 26. maj 2023 17:57)

  # Link komentara

 6. Meni ona nije “plus” sajz nego bas pravi sajz.
  (zlo, 26. maj 2023 17:48)

  # Link komentara

 7. Pa baš lepo izgleda u ovom odelu. Kada se obuče u uzane haljine izgleda mi bezveze, jeftino i bez ukusa, kupi sa svih strana i izgleda mnogo deblja. A ovako da, vidi se da je krupna žena, ali lepo i elegantno izgleda
  (..., 26. maj 2023 13:05)

  # Link komentara

 8. Kome je ona naj sexi, očigledno ima problema...
  (Aleksa 78, 26. maj 2023 12:24)

  # Link komentara

 9. Sunce ti, kolika butina!
  (Mata, 26. maj 2023 12:18)

  # Link komentara

 10. Ako je ona naj naj najseksipilnija žena na svetu, pitam se gde su vam oči?
  (brutaltruth, 26. maj 2023 12:17)

  # Link komentara

 11. Pomislih, teta Monika.
  Kad ono, niđe veze.
  (gost, 26. maj 2023 11:59)

  # Link komentara