Svi ih se boje: Ova tri horoskopska znaka važe za strah i trepet

U društvu moraju da budu u centru pažnje i uvek vode glavnu reč – njihova je prva i poslednja! Ako želiš nešto da kažeš, jednostavno će te ignoririsati i nastaviti po svom.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Vodolija ovde. Bio sam sa pripadnicima sva tri znaka i ne znam o čemu pričate. Sa mnom su bile bukvalno mice. Lavice i Jarčice su mi draže, ali i ova u znaku Bila je bila mica. Lavice se kao naljute, awwww, to je toliko slatko, a mica. Jarčica se nešto kao naduri, pa je šatro hladna, tvrdoglava, na distanci, a ustvari u njoj gori, ključa, preslatko, baš, baš velika mica. Ne znam meni su sve navedene nekako kul bile, opasnost u njima nisam osetio ni najmanje, sve suprotno od toga, najnežnije devojčice ikada.
  (Ćofi, 6. jun 2023 23:07)

  # Link komentara

 2. Ma idi begajjj,na kojoj je frekvenciji razmišljanja mozak nije ni čudo gde smo!Ja sam Čoek u koroskopu!
  (JBQY, 6. jun 2023 22:25)

  # Link komentara

 3. Iskreno nedaj te da vas neko sikanira... Bez obzira jeste li u pravu ili ne... To je osobina ljudi da vremenom shvate da ili greše ili su u pravu. Vremenom naučiš da neke stvari moraš trpeti, ali neke i ne moraš. Tako da te život uči sta je ispravno a šta ne... Mnogo puta išao glavom kroz zid dok se nisam opametio, ali neki put bude kasno. Tako da mi je žao što sam dao otkaz u firmi zbog nekog ko me je konstantno urnisao...
  (Enzzo, 6. jun 2023 20:13)

  # Link komentara

 4. Bik je veoma jednostavan.
  Ostavi me na miru i sve je ok. Jedem cvece, gledam kravice i sve je kul.

  Narusi moju idilu, ako se nacrtas da ne vidim kravice, ako mi mases ispred ociju...
  Prvo ces cuti znake upozorenja, mnogo smo strpljivi.
  Ali ako ne ukapiras, bezi kolko te noge nose.

  Pa nije uzalud ta zivotinja nas zastitni znak!
  (Bik, 6. jun 2023 20:04)

  # Link komentara

 5. Znaci istina. Nemoj me gnjeciti i biću odan, ako me nacepis, budi spreman na izlive besa. Dogodilo se da me je koleginica bez razloga napadala, iskreno pokušavao sam da smirim situaciju, međutim koleginica je počela da gnječi.. Dobila je otkaz ne samo zbog mene, ali posle nisam hteo da ispadne da sam ja bio okidač. Pa sam posle i sam dao otkaz u firmi. Ali mi je ostao gorak ukus, ono nisam mogao da se kontrolisem u njenom prisustvu. Ladno me gnjecila oko gluposti. I posle 2 meseca sam i ja dao otkaz. Najviše zbog toga sto sam mislio da sam ja kriv. Ispalo je da sam bio u krivu. Ionako bi joj dali otkaz, ali sam se osećao nekako odgovoran. Sad kad bolje razmislim, bio sam previse sentimentalan.... Zato bolje da se drzim svojih postulata, nego da ugadjam nekome.
  (Enzzo, 6. jun 2023 19:23)

  # Link komentara