Predstavnica top-modela devedesetih se vratila: Naslovnice više nikad neće biti iste FOTO

Legendarni top-model devedesetih Sindi Kraford našla se na naslovnici časopisa "Veniti fer" posvećenog modelima koji su pisali istoriju mode.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Najjače mi je kad neko kaže da se neko skloni prepusti nekom drugom. Seljana. Nekantaj neko drugi zasluži, nije se ni njima niko sklanjao nego su zaslužile time kakve su, a i danas su.
  Riba je riba, nema veze sa godinama. Eno, guraju onu Biberovu gospoju, pa nikad od nje riba. Ne budalite oko takvih tema, seljački je i pomalo nepromišljeno, da ne kažem nešto gore.
  (peki, 27. septembar 2023 05:33)

  # Link komentara

 2. Kakvo bre sklanjanje ljudi? Nisu vam ovo muzičke stolice. Mlađe se itekako fotkaju, ali ja baš volim da vidim starije dame, očito da ima publike. Ovo nije Teen magazin kojih ima na pretek. Treba da budu zastupljene sve grupe. Ima sasvim dovoljno prostora za sve.
  (Potpuno bezveze, 26. septembar 2023 20:48)

  # Link komentara

 3. Ajd' nek se Ambrozija iz desetih vrati...
  (Brandon Falls, Delaware, 26. septembar 2023 18:55)

  # Link komentara

 4. Ove matorke su legende nad legendama...
  Ali bi bilo fer da se malo sklone u stranu.
  Prvo, trebalo bi dati sanse mladjima.
  Drugo, postava iz devedesetih jeste neprevazidjena, ali sad je tu botoks, plastika, operacija... Naomi kao da je stavila sipke u obraze. Klaudija - vidi se da nema tu mladolikosti i da je ogrubela na fotkama.
  Trece, kapiram i trziste i sad sto izlaze filmovi o njima, no... Ako se niste do sad nafatirale love, malo li vam je... Bezgranicna alavost i sujeta, plus trziste sto forsira nekakvu drugu mladost u pedesetim... Surova sminka i turbo fotosop.
  Sve u svoje vreme. Pustite klinkama da budu ribe.
  (mikica, 26. septembar 2023 18:30)

  # Link komentara

 5. užas koliko je ružna od onakve super ribe,a pogotovo obrve jeziva baba bez fotošopa, evo izašla klaudija šifer ista priča na čega liči a tek kako hoda, horor
  (miki, 26. septembar 2023 18:15)

  # Link komentara

 6. Kapa dole i svako poštovanje za Sindi!
  (lepotica, 26. septembar 2023 17:19)

  # Link komentara