Tijana zaplakala tokom prenosa uživo na TV Prva: Sestra će joj dati matericu FOTO/VIDEO

Tridesetogodišnju Tijanu karcinom je sprečio da postane majka. Međutim, njena sestra Milica odlučila je da joj pokloni svoju matericu i vrati veru da će jednog dana dobiti bebu. Gosti emisije "Jutro" na TV Prva bili su Tijana Aničić, Milica Popović i ginekolog dr Milan Milenković.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. kao majka, odgovorno tvrdim: trudnoca je precenjena! kazem to jer je mene moja bioloska majka napustila kada sam imala 4 godine. nosila me, dojila me, a onda me napustila. Dakle moja prava majka je moja pokojna baka, koja me je odgajila. Osvestite se zene i ne narusavajte svoje zdravlje bez potrebe.
  (prokletnica, 21. novembar 2023 21:17)

  # Link komentara

 2. Imate matične ćelije, ova vrsta medicine je prevaziđena.
  (Molim vas, 21. novembar 2023 17:49)

  # Link komentara

 3. Medicina napreduje, postoje matične ćelije. Nikad ne bih prihvatila ovako nešto, radije bih gajila kučiće.

  Koja religija zabranjuje transplatacije, da se učlanim?
  (Protivno mojim uverenjima, 21. novembar 2023 17:04)

  # Link komentara

 4. Zašto nije dozvoljeno surogat majčinstvo u Srbiji? Toliko ugrožavati sebi zdravlje iz iracionalnih pobuda, a bilo bi mnogo lakše svima
  (mis pigi, 21. novembar 2023 16:38)

  # Link komentara

 5. @olovo je prirodno
  Ko si ti da sudiš o drugima? Postoje zakoni, postoje neki primitivni instinkti da se svoja beba nosi u svom stomaku (neke ovako javno plaču, neke ćute i trpe sve osude jer ne mogu da imaju dete).
  Ja bih želrla dete ali nemam novca, džaba svo obrazovanje i trud, pola života sam provela negujući druge i pomažući. Ne kukam, ne žalim se, sve svoje bitke sam istrpela ćuteći, danas se srećem sa raznim osudama jer nisam rodila dete. Niko ne zna kako mi je bilo ni kako mi je sada. To je moj život, moj usud. ma Ova žena nije imala sreće da joj se desi sve u pravo vreme kao vama, tako da je odlučila da radi najbolje kako ume. Zašto vama to smeta? Kako to utiče na vas? Ima prava, ako joj zakon dozvoljava, ako ima podršku i novac, da radi šta hoće.
  Zašto se uzbunite svi vi kojima je skoro sve išlo kao po loju (mnogi su se i više trudili ali im je život dodelio lošije karte, i stalno delio lošije karte), kako vas nije sramota da pametujete o nečemu o čemu nemate pojma?
  Koleginica je u 30 ostala bez svih reproduktivnih organa posle drugog porođaja, prelepa žena. Znate li šta sve o njoj pričaju takvi kao vi? Da se na sve strane jer više ne može ostati trudna, a pričaju oni koji je žele ili žene koje joj zavide. Uvek neki pametnjakovići. Rešavajte svoje životne probleme. Ako vam ih život nije napravio, onda rešavajte svoj problem osuđivanja i guranja nosa gde mu nije mesto.
  Sramota me je umesto vas, olovo je prirodno.
  (Tatjana, 21. novembar 2023 15:30)

  # Link komentara

 6. Zašto joj ne rodi ćerkicu, veštačkom oplodnjom. Zdravije je za obe. Ako "surogat" majčinstvo ne može u Srbiji, ima gde može. Svašta!
  (kognitivna disonanca, 21. novembar 2023 14:20)

  Slažem se i sa vama, i sa prvim komentarom dole, previše radikalno i nepotrebno, samim tim i rizično, kad vwć ima drugi način, a to je surogat majčinstvo. To je i u prvom slučaju sestra bliznakinja mogla da izvede, ako je već bilo važno imati dete, a ne po svaku cenu doći do trudnoće u kojoj će se i nositi dete.

  Sa druge strane, veoma radujem se što je jedna a pogotovo mlada žena pobedila kancer materice i divim joj se na duhu posle sve borbe.
  (Hm, 21. novembar 2023 15:08)

  # Link komentara

 7. Zašto joj ne rodi ćerkicu, veštačkom oplodnjom. Zdravije je za obe. Ako "surogat" majčinstvo ne može u Srbiji, ima gde može. Svašta!
  (kognitivna disonanca, 21. novembar 2023 14:20)

  # Link komentara

 8. cak i medicinskom laiku ovo deluje suludo rizicno. i za majku i za plod i za donora.

  umesto da vestackom oplodnjom njena sestra bude surogat majka . sad obe treba da iznesu operaciju abdomena (sto nije mala operacija) da to sve prodje kako treba i da iznese trudnocu sa plodom pod lekovima za odbacivanje organa i ko zna cime da bi to presadjivanje uspelo.

  a sutra ce da mi influenserski prodaje neke 'zdrave' i 'samo prirodno' munje fore.

  ne sumnjam da postoji uspesno presadjivanje al ovde se ocigledno radi o sebicnom "osecaju majke" koja ajde sto ne mari za sebe ali ne mari tom prilikom za ishod ni sestre ni buduceg deteta.

  van pameti.

  koliko li hirurg uzima za reklamu samo se pitam.
  (olovo je prirodno, 21. novembar 2023 13:13)

  # Link komentara