Roditelji priznali koje stvari u vezi sa svojom decom preziru iz dna duše

Američka kompanija "BuzzFeed" nedavno je napravila anketu za roditelje, gde je trebalo da odgovore na pitanje: "Šta potajno mrze kod svoje dece?". Odgovora je bilo raznih, a kompanija je izdvojila sledeće kao najzanimljivije...

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. ništa u životu ne mrzim pa tako ni razlike u mišljenjima. poštujem tudje, trudim se da uživam u svom. Postoje manje lepe stvari i zahtevni periodi, ipak svako bira svoj put i treba da ga živi bez mržnje. I sa decom i bez njih.
  (ljubav svima, 1. decembar 2023 08:00)

  # Link komentara

 2. Još malo ću u 50-tu,nemam decu i ne kajem se.Prvi put mi je bilo čudno u osnovnoj školi kada nekome dođe mlađi brat a svi oko njega jaooo što je sladak a Ja pobegnem.Tad sam prvi put primetio da se nešto dešava,a kasnije-još gore!Pre godinu ipo majka mi umrla,snašlo me svašta emotivno loše i odem u park,ono deca se igrala,osetio sam tada prvi put u životu neku milinu i negativu koju sam osećao u tom trenutku je nestala.Trajalo je ta pozitiva,sat i malo jače i onda preokret,toliko su me iritirala odjednom da sam morao da odem i do tada sam bio odlučan 95% da nemam decu a posle toga 100%.Mislim da je to neki poremećaj ili šta već,ali znam da nismo za osudu...Nisam samoživnik,naprotiv-žrtvovao sam se celog života za drage ljudi ali,neki klik je u pitanju.Sebe i mogu da razumem,ali pre neki dan,komšinica dva blizanca iznad mene isterala decu po kiši jer ih slobodno mogu reći nepodnosi-a mislim Bog nek mi oprosti i nevoli!Ne čuva ih uopšte,čim dođu iz škole a niži razredi su ona ih odma vodi kod babe i dede a i kada jednom mesečno su kući samo im se dere...Ujutru ih vodi,a uveče u 24h uspavani na rame dovodi sa suprugom...Ne tiče me se ko šta radi,ali to sam Vam naveo da znate da kad napravite dete to nije kraj,nego početak-u protivnom ih ne pravite ili što da ne podarili ste život onda bar ne popujte ovde da ih čuvate,volite i sve! A da Vam nisu babe i dede i vrtići ta deca bi bili siročići.P.S.Ko što moj otac govorio "ako nemožeš nešto da uradiš kao valja,onda ne radi to"!
  (nišlija, 30. novembar 2023 21:00)

  # Link komentara

 3. Neke stvari su tačne: 1)Uvek ti neko ko nema decu kaže kako da brineš o svojoj deci. 2) Stvarno uvek dođu kad ti je nešto jako bitno, zabole njih za to. 3) Čačkaju nos i jedu sline čak i kao tinejdžeri iako im godinama pričaš da to ne rade
  (loša majka, 30. novembar 2023 17:55)

  # Link komentara

 4. Nije ni rekla da mrzi svoju decu, daleko bilo, već sve ono što spaja život i posao u današnje vreme sa odgajanjem.
  Nažalost danas moraju oba roditelja da imaju zaposlenje neki čak i više poslova da bi svojoj deci omogućili odrastanje i bezbrižnost.Nema više baba i prababa da uskoče.
  Znaš koliko energije i odricanja uložiš u sve to i na kraju ti tinejdžer kaže da nisi dobar roditelj.
  (Andrija, 30. novembar 2023 13:52)

  # Link komentara

 5. Imam ih troje, volim ih beskrajno, kao i ženu koja mi ih je rodila...
  (Zastavnik Stojan Mučibabić, 30. novembar 2023 12:32)

  # Link komentara

 6. Drgacije recent,deca su samo opterecenje I problem.
  (samo kazem, 30. novembar 2023 11:24)

  # Link komentara

 7. Dosta debilnih odgovora debilnih roditelja debilne dece. Imam komada 2, i zaista nista oko njih ne mrzim. Stvari koje mi se ne sviđaju su većinom posledice mog propusta u vaspitanju, ali radim na tome zajedno sa njima (čak i ako nisu svesni nekada sta u stvari radimo). Ovi sto svojim komentarima i mrznjama pokazuju da nisu nikada trebali da imaju decu su posebna priča. Sa druge strane, deca užasno bzro odrastu i odu svojim putem (ako du pravilno vaspitana da budu samostalne i produktivne ličnosti) tako da vam ostaju puno i previše vremena za sebe i socijalizaciju. Ali dobro, svakom njegovo.
  (Hmm, 30. novembar 2023 10:52)

  # Link komentara

 8. Volim sve u vezi svoje dece
  (milanChe, 30. novembar 2023 10:36)

  # Link komentara