Ovako izgleda telo nakon porođaja: "Žene, ne trčite odmah u teretanu"

Veliki je pritisak da se odmah nakon porođaja krene u misiju gubljenja trudničkih kilograma. Upravo zato nam treba “ona druga strana” priče kao podsenik na to kako treba da izgleda normalno žensko telo.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Kao prvo, nijedna žena posle porodjaja ne izgleda isto. Kao drugo, nije mi jasno, koju važniju funkciju ima ženski stomak? Taj stomak je centar sveta, izvor života u kome smo se svi mi začeli. Bez tog ženskog stomaka, svetlo bi se ugasilo za ljudsku vrstu. Postavio bih malo drugačije pitanje. Možete li zamisliti kako izgleda telo najsavršenije gradjene lepotice, koja svoje telo nije htela da "kvari" radjanjem, u poznim godinama? Čovek treba da teži lepom iygledu i pre svega ydravom životu ali, po cenu da se odrekne suštine? Postavlja se pitanje, čemu sve to?
  (Mladen Mladenovic, 26. februar 2015 08:36)

  # Link komentara

 2. Koliko vidim na slici, dete koje drzi u narucju starije je od godinu dana. Tako da slika sigurno nije od posle porodjaja pa je gospodja skroz omasila temu. U stvari, ona samo potvrdjuje da se zene vrlo bave ovom temom dugo posle porodjaja i da im je to u vrhu prioriteta.
   (Trs, 26. februar 2015 08:19)

  # Link komentara

 3. Ja, bravo za komentar, apsolutno se slazem!
  (jela, 26. februar 2015 01:03)

  # Link komentara

 4. Konacno jedna prica iz ovog ugla. Muka mi je od konstantnog oritiska na zene da budu perfektne posle trudnoce sto pre. A sta je sa debelim muskarcima? Ne vidim nesto mnogo clanaka o njima a jos su odvratniji od debelih zena. Za pocetak zato sto ne radjaju decu i ne oduzimaju im kucni poslovi vreme.
  (Ja, 25. februar 2015 13:30)

  # Link komentara