Veze i odnosi

Kako zaista izgleda analni seks: 8 žena otkrilo svoja iskustva

Sreda, 22.07.2015.

13:45

Izvor: stil.kurir.rs

Kako zaista izgleda analni seks: 8 žena otkrilo svoja iskustva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

marry

pre 9 godina

(batica, 22. jul 2015 12:36)

SVI telesni otvori koji NISU predvidjeni za seks zaista jesu wc solja. Puni su patogena. Jedini telesni otvor koji (ako je zena zdrava) nema patogene je vagina. To sto ti mislis da zene piske na istu rupu kroz koju radjaju decu je stvar tvoje ozbiljne neinformisanosti pa ne bi bilo zgoreg da ubuduce ne pises "znalacke" komentare.

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand upravo tako je i bilo, lubrikant je otisao tamo gde ne treba. Obrazujte se, ljudi, bar sad postoji internet, ne morate ni enciklopediju da kupite.
(sonja, 23. jul 2015 19:28)

Ne mora neko da bude obrazovan da bi to shvatio, vec samo malo da ukljuci mozak, tada bi pojedinci shvatili i kakvoj su vezi bubrezi i rektum. Ali eto, cak i kad se napise u komentaru, i objasni, njima to nije dovoljno.

Dr

pre 9 godina

I dobro,da vas pitam,sta cinite sa obaveznom eserihijom koli,koju izvucete iz anala,znate,fakat,da je njoj tamo redovna sredina u kojoj zivi u svakom.od nas?

sonja

pre 9 godina

@ferdinand upravo tako je i bilo, lubrikant je otisao tamo gde ne treba. Obrazujte se, ljudi, bar sad postoji internet, ne morate ni enciklopediju da kupite.

re

pre 9 godina

"Ok ima i malo odricanja, malo kompromisa naravno, nekad se nešto istrpi za dobrobit partnera, ali sve zarad obostranog UŽITKA."
(mara, 22. jul 2015 21:13)

@Mara je muskarac/profesionalac na zadatku promovisanja analnog seksa.
Odricanja, trpljenje a sve za dobrobit partnera (sic!) I uz to cak i "obostrani uzitak". LOL

@@@@@@

pre 9 godina

kad je moj decko trazio analni, ja mu rekla da moze ali samo ako cu onda ja njega sa vibratorom od pozadi. da vidis kako je brzo odustao.
(nekoizmase, 22. jul 2015 20:51)

BRAVO!!!!!!
---------------------------------------------------------
O ovome sam i govorio (mara, 22. jul 2015 21:13) Maro_marice

Prvo nisam žensko.....drugo biologija te demantuje a i poveći broj devojaka koje komentarišu..
Mislim da sam jasno stavio do znanja da je komentar bio upućen napaljenim klincima koji lupaju pluseve na tvoje preverzije o tome kako je to dobro a same devojke u ogromnoj većini ne uzivaju u tom činu nego samo udovoljavaju ......

Neka oni sebi zajedno sa svojim devojčicama kao sto je @nekoizmase napisala "spakuju" dildić pa neka zajedno uzivaju kada je to tako dobro

I da tvoj tekst je imao za cilj da gomili napaljenika podilazi u perverzijama a pritom sebi nabijaš ego na internet portalima.....

Gigi

pre 9 godina

Evo za Maju i Masu odgovor...moja danasnja supruga pre 15 godina kada smo se upoznali je PRVA trazila analni sex od mene i evo dan danas ga praktikujemo BEZ lubrikanta, BEZ klisteri, treba znati pravu pozu u kome primenjivati ovaj nacin penetracije i na moj ud koji ima 17 cm ( Masa citaj ovo, znaci da mi nije bas mali ) nista " prljavo " nece da ostane !!!
Naravno ,oboje u paru moraju imati obostranu zelju za ovaj vid sexa. Nemojte mnogo da filozofirate i pustite ljudska bica da uzivaju kako ko zeli !!!!

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand Thumbs up. Seksi je kad neko zna šta priča umesto ovih ovde raspomamljenih što bi ga gurali i među rebra od radijatora. 

Muškarcima za razmišljanje: iz mog iskustva izgleda da na analnom seksu insistiraju samo oni kojima, usled premalog penisa, stimulacija pri vaginalnom seksu nije dovoljno intenzivna, odnosno nije dovoljno tesno.
(Maša, 23. jul 2015 02:04)

;-) ;-) ;-)

ferdinand

pre 9 godina

To je to. Ko voli, nek izvoli. Nema mnogo filozofije. I da..... zaboga ljudi, bubrezi nemaju ama nikakve veze sa debelim crevom (knjige u ruke odmah)
(max, 23. jul 2015 09:50)

U nekom od prethodnih komentara sam objasnio kako su bubrezi "povezani" sa debelim crevom. Tako da, citaj sve sto je napisano, dzaba ti knjige, ako to sto procitas, prihvatas selektivno.

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand 

Jeste da dobijas vaginu i penis, izvor je isti. Ne mozes ici dalje od biologije, jer biologija je biologija. Nije statika materijala. 
I sta te briga ko upraznjava sta sa kim. Nije ovaj svet od juce i niko nije riknuo od toga, osim ako nije pazio.
(Aleksandar, 22. jul.2015)





(ferdinand, 22. jul 2015 16:34) 

Ahahahaha ... mladjahni student medicine koji je konacno naleteo na temu zbog koje spreman da ceo dan online dezura :)
(deki, 22. jul 2015 17:09)


@ (ferdinand, 22. jul 2015 13:31) 

Mozda da obnovis znanje iz anatomije i biologije pre nego sto resis da se siris po netu? 

Gle, naleteo si na nuspojave i negativne posledice necega ... wow! Ako se vec sunjas po lekarskim ordinacijama, svrati onda malo i do ginekologa i urologa pa odslusaj i tu pricu, i sta cemo onda? Da se batali sex jer, eto, moze doci do stotina razlicith zdravstvenih problema i komplikacija?
(Joca, 22. jul 2015)

Dajte neke cinjenice, ako zelite polemiku, a ne ovde da iskazujete licne frustracije i bes. Apsolutno me nije briga sta ko radi u cetiri zida, ali kao neko ko razume, koji "nus efekti" nastaju, kako neko rece, imam pravo da iznesem te cinjenice. Muskarcine, pogledajte koliko je zena dalo negativne komentare i kako im anal ne prija, a vi slobodno nastavite da ih ubedjujete kako je to vrh. Kada vec volite anal, probajte da vam partnerka gurne neki dildo, istrazujte svoju seksualnost, nemojte da budete konzervativni i staromodni, ili se plasite da cete posle toga biti manje muskarci???

Ratoborna_Neprej.....iva

pre 9 godina

Najviše volim u komentarima muškarce koji se predstavljaju kao žene i šire lažne informacije o tome kako je analni sex vrh.
Žene! Ne pristajte na tu vrstu besmislica da bi ste zadržale muškarce, već ih odmah otkačite, a manjina muškaraca koja nema samopoštovanja za svoj ud koji bi da ga "smeste" na mesto odakle izlaze sve fekalije iz organizma, trebalo bi da sami toprobaju na sopstvenom primeru.
I još nešto, umesto što vi muškarčine maltretirate gej populaciju i kao poslednji primitivci ispoljavate agresije i lične frustracije, a što da ne i skrivene homoerotske momente, imate prlike da se civilizujete, uredite, shvatite svoju tajnu prirodu i bacite se u promet. Gej momci su OK momci.

max

pre 9 godina

Moja devojka obožava analni seks ali.... mene užasno boli. Hehe. Malo šale. uozbiljiti ste temu mnogo koliko se svađate.

Dobar je analni seks, ali potrebno ispuniti nekoliko uslova.
Prvo -higijena. Kondomi i devojka da se klistira.
Drugo- lubrikanti.
Treće - opuštenost i neusiljenost.

To je to. Ko voli, nek izvoli. Nema mnogo filozofije. I da..... zaboga ljudi, bubrezi nemaju ama nikakve veze sa debelim crevom (knjige u ruke odmah)

Nepokolebljiva

pre 9 godina

Nakon dve hiljade godina unistavanja i ponizavanja zena, one se ponovo suocavaju sa jednom novom vrstom robovlasnistva.

Zar zenama nije dosta sto su suocene sa fizickim zlostavljanjima i silovanjima, verbalnom agresijom i omalovazavanjima? U muslimanskom svetu uklanjaju im klitoris i nemaju maltene nikakava prava. Da li ste vi svesni kakve rane sve to ostavlja na zene bilo kojeg uzrasta?

I vi sada hocete da ubedite nekog da u ovoj vrsti seksa moze da se uziva? Nista nije manje tacno od toga. U pitanju je komercijalni mit na racun zdravlja zena. Nesto sto treba da se prodaje i da ima odredjeni uticaj da bi se na kraju prihvatilo kao normalno sto ustvari nije.

Priroda nije namenila da se tamo vodi ljubav jer se tamo ne nalazi materica zene.

UZAS!!!!!!! GDE VAM JE SAVEST??????????

ZENE I DEVOJKE PAMET U GLAVU I NE NASEDAJTE NA OVO! UPROPASTICE VAM ZIVOT! STO DALJE OD TOGA I CUVAJTE SE!

CITAJTE KNJIGU
AND THE DRUMMERS WERE WOMAN OD LAYNE REDMOND!!!!! I NAUCITE SVOJU PRAVU ISTORIJU!

see what I did there?

pre 9 godina

(Napredna logika, 22. jul 2015 11:57)

Ne, ali ako volis dlakave butine, onda jesi. Nemojte drugima zamerati na logici ako je sami ignorisete i zanemarujete dodatne parametre. Tako je i sa anusom. I ako je to tako dobro kao sto pricaju svojim partnerkama, zasto hetero muskarci ne rade to sebi? Samo pitam i nadam se odgovoru.

deda

pre 9 godina

(Lemi, 22. jul 2015 11:39)

Ti izgleda nikad nisi ljubio ni muskarca ni zenu cim ne znas razliku. Pa brkovi i brada, grubost i neznost. Mnogo se pravis nevest. A u pravu je covek, zamerate gej populaciji na nekom sodomizmu, a zene terate na analni seks, a ni tu nije kraj. Hocete i trojke i sve sto ste gledali po sajtovima. Bolje cutite.

ema

pre 9 godina

Koliko lupetanja.
Ekstreman bol ako se ne uradi priprema od par minuta.
Lubrikant neophodan. Bar za nas koje smo jako uske (a ja jesam uzasno uska i u vag. i analnom delu). Elem, iako sam jako uska, posle 2 minuta se misici opuste (mozda je to tako kod mene, mozda sam ja uska a elasticna) je predivno.
Partenr mora da zna sta radi i kako i koliko brzo moze da udje. Priprema moze prstima ili igrackama.
I onda je posebno uzbudjujuce. Cak eve i meni uskoj.

bojan

pre 9 godina

kako da odolimo ženskoj guzi kada je onako loptasta i lepa pa prosto da je pojedeš a i žena ne bi njome njihala i mamila da ne uživa i u toj vrsti sexa ... a imao sam ih dosta i sve su volele da ih analno zadovoljim i sve su uživale .. i ova danas uživa ne može bez njega ... i šta dalje da se priča i polemiše ... i da još dodam, nisam homoseksualac!!!

Maja

pre 9 godina

Žene ga žele jer znaju koliko ga muškarci vole i to je njima dovoljno pa makar umrle od bolova. Misle da će ako im udovolje na taj način, ostati sa njima duže. A muškarci ga žele jer otkad su bili mala deca kad im kažeš nemoj to, to je zabranjeno, oni hoće baš to.

Maša

pre 9 godina

@ferdinand Thumbs up. Seksi je kad neko zna šta priča umesto ovih ovde raspomamljenih što bi ga gurali i među rebra od radijatora.

Muškarcima za razmišljanje: iz mog iskustva izgleda da na analnom seksu insistiraju samo oni kojima, usled premalog penisa, stimulacija pri vaginalnom seksu nije dovoljno intenzivna, odnosno nije dovoljno tesno.

Tvoj Neko

pre 9 godina

Da ne ulazim duboko u temu, samo cu reci da je seksualno znanje vecine komentatora veoma lose. Kao doktor, bavim se slicnim temama i mislim da je vazno da se u Srbiji uvede obavezno seksualno vaspitanje u srednim skolama. Mozda to zvuci jako strasno, ali se teme i nacin predavanja mogu prilagoditi mladjim uzrastima. Strasno je kako vecina ne zna nista o svom polnom organu. Za one koji nisu imali prilike da procitaju nesto o ovoj temi, na internetu mogu pronaci mnostvo knjiga. Tek kada upoznate sebe, mozete eksperimentisati sa analnim seksom.

Vesna

pre 9 godina

Ja nikada nisam niti ću ikada (da probam) da upražnjavam analni seks. Iz sledećih razloga: a) nosi izvesne zdravstvene rizike po ženu (a ja o svom zdravlju i telu brinem) b) koliko sam razumela bol i neprijatnost su neizbežni, samo je pitanje u kojoj meri (a ja nisam mazohista) i c) nije mi privlačna ideja povezivanja seksa i fekalija na bilo koji način. Nisam imala partnera koji me je ubeđivao - a kamoli insistirao - da imamo analni seks, ali sam ja spavala samo sa momcima sa kojima sam bila u dugoj (emotivnoj) vezi, na prste jedne ruke se mogu prebrojati, i ti momci su me poštovali i brinuli o meni. I bili su normalni. Neko je dole napisao kako on trpi kad odlaže orgazam i onda sve što traži je pet minuta neprijatnosti mesečno. Kako neko uopšte može da uživa dok je drugoj osobi neprijatno ili je boli?! To je bolesno. Devojke koje imaju takve momke trebalo bi da završe s njima, a ne da pristaju na analni seks da bi im udovoljile. Zašto neke žene toliko malo poštuju sebe? I zašto toliko malo brinu o sebi?

Lavica

pre 9 godina

Meni je savrsen. Nisam mogla ni da pretpostavim da cu to ikada izustiti, ali meni jeste. Moj muz je divan, pazljiv, i zaista to uradi tako nezno i savrseno. Osecaj je fantastican. Ja sam se navukla i praktikujem ga skoro svaki put.

Neo

pre 9 godina

6. Moj dečko je bio katolik i želeo je da se čuvamo za brak, ali analni seks je mogao da upražnjava, jer ne može da rezultira začećem.
Ahahahahahahahahahahaha! A zaboravila je da napiše kako su se posle toga i dalje osećali nevino.

mikele

pre 9 godina

resenje je pod broj 6. treba preci na katolicanstvo hahahahaha.kako kaze moj drug inpektor bubalo:draga hocemo li veceras u vaginu ili normalno

zigot

pre 9 godina

probah par puta, nista narocito... jeste ok ali samo ako ste oboje jednako napaljeni... u protivnom je smor... definitivno nesto sto bih ostavio za "posebne prilike"

zora

pre 9 godina

Komentar pod brojem 2 je katastrofalan.Nemogu da verujem da neko prihvata ovaj tip seksa iako mu ne odgovara samo da bi udovoljila partnera.Izvini zeno, cega se tvoj tip odrekao da bi tebi bilo ekstra uzivanje.Da mu je stvarno stalo do tebe zaboravio bi tu vrstu seksa i uradio druge stvari da ti nebi ponosila te bolove.Ovako, boli ga COSE njemu je super.

zena

pre 9 godina

ferdinand je jedini ovde dao najtacnije relevantne informacije i cinjenice. Verovatno je i medicinski obrazovan pa zna o cemu govori.
A ovi sto ovde pisu svasta, cao i o blagotvornosti navedenog cina, ne bi analni nikad probali niti bi im pao na pamet da za to nisu culi na televiziji, internetu ili videli u pornicima. To jednostavno nije prirodno.
A oni "katolici" su bas neki veliki vernici, jedino stosu u pravu je da to nije "sex". Umrla sam od smeha.

kris

pre 9 godina

jedna je istina zene ga ili vole ili ne vole!ne treba ih prisiljavati,ako pristanu treba biti nezan i jako strpljiv..ako joj se dopadne,trazice i pokazati sama kad ga zeli.

mara

pre 9 godina

(mara, 22. jul 2015 13:10)

Ovo kao da je neko prepisao iz porno romana i kao da ima za cilj da opravda ono sto se ne moze opravdati....

Kolege muškarci stavite vi "dildo of dome" pa onda uzivajte zajedno sa partnerkom kada je to tako dobro da ludački stavljate pluseve na njene komentare....

Licemeri!!!
(@@@@@, 22. jul 2015 16:10)

Čekaj ne razumem. Je l ti krivo što ja uživam sa svojim mužem a ti nemaš partnera ili ne uživaš sa njim, ili si nezadovoljna svojim telom ili šta je problem već? kakvi porno romani, zaboga, kakvi dildoi...
Nema dve iste osobe na planati zemlji, i normalno je da nekome nesto vise odgovora a nekome manje. Nisam ja komentar napisala da bih nagovarala žene da probaju i upražnjavaju analni seks redovno, samo sam protiv opšte satanizacije nekih stvari u seksu (od strane oba pola da se razumemo)! Kad su one stvari u pitanju treba raditi ono što vam prija i to je jedini zakon za dobar seks! Ok ima i malo odricanja, malo kompromisa naravno, nekad se nešto istrpi za dobrobit partnera, ali sve zarad obostranog UŽITKA.

nekoizmase

pre 9 godina

kad je moj decko trazio analni, ja mu rekla da moze ali samo ako cu onda ja njega sa vibratorom od pozadi. da vidis kako je brzo odustao.

Ivan

pre 9 godina

Nikada nismo probali analni seks, ali uvek kada je jako napaljena moja devojka govori o tome. Lozi je to da joj pricam da cu je na taj nacin kazniti, to joj pomaze da se oseca podredjeno. Sto se tice analnog seksa za sada sve ostaje na recima i dobro nam je tako ;)

sakikalasaki

pre 9 godina

Sada kada kazem da to nije normalno jer anus sluzi za
izbacivanje g.... dobicu milion ipo minusa ali nema veze
ionako se u ovo smutno vreme sve relativizuje.
Sa druge strane....
pa dobro i nos moze da sluzi i za nesto drugo osim izbacivanje
s... :)
naprimer za smrkanje

Nomad

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto su svi krenuli u opsti rat zastupnika i protivnika analnog seksa.
Zaboravljate da je seksualnost individualna. Ono sto je nekima super, drugima je grozno. Neko ne voli analni, neko oralni seks, sve je stvar kada, kako i sa kim dodje do toga.
Ako ce te nesto raditi jer "svi to rade" ili "ostavice me ako mu ne dam" onda batalite celu radnju.
Seks treba da bude opusten i spontan. Samo onda mozete da probate i uradite nesto novo. Ako planirate - odmah se stvara atmosfera prisile i moranja.
Opustite se i uzivajte. Kada naucite da ne mislite o seksu i sta radite, vec pocnete da slusate svoje telo i partnera, seks ce vam uvek doneti uzbudjenje.
To ukljucuje i oralni i analni i vaginalni - desice se onda kada oboje budete spremni. A ne jer se nesto mora.

Zavram od Stalaca

pre 9 godina

U pitanju je odnos moci. I u antici je bilo pohvalno biti aktivan, a sramotno biti pasivan partner pri muskom analnom seksu. Ali, u tom slucaju bolje je baviti se politikom ili sportom, nego seksom. Pri cemu kod dva poslednja mozes i da izgubis.

Black howk down

pre 9 godina

Analni sex je visi nivo seksualne zrelosti. On sluzi uzivanju dok je vaginalni namenjen produzenju vrste. Danas postaje sve popularniji anal only lifestyle.Proverite.

маннијак

pre 9 godina

Мени девојка предложила анал, пробали једном, било ок. После тога још највише три пута и сваки пут је било супер, она баш ужива, више од мене. Само, не ваља често х) ми само за специјалне прилике.

princ rima

pre 9 godina

(sandra, 22. jul 2015 13:35)

sandra carice...to ja uporno pricam svojoj zeni-opusti se i uzivaj,u seksu je sve dozvoljeno samo da je lepo

deki

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 16:34)

Ahahahaha ... mladjahni student medicine koji je konacno naleteo na temu zbog koje spreman da ceo dan online dezura :)

Aleksandar

pre 9 godina

@ferdinand

Jeste da dobijas vaginu i penis, izvor je isti. Ne mozes ici dalje od biologije, jer biologija je biologija. Nije statika materijala.
I sta te briga ko upraznjava sta sa kim. Nije ovaj svet od juce i niko nije riknuo od toga, osim ako nije pazio.

Joca

pre 9 godina

@ (ferdinand, 22. jul 2015 13:31)

Mozda da obnovis znanje iz anatomije i biologije pre nego sto resis da se siris po netu?

Gle, naleteo si na nuspojave i negativne posledice necega ... wow! Ako se vec sunjas po lekarskim ordinacijama, svrati onda malo i do ginekologa i urologa pa odslusaj i tu pricu, i sta cemo onda? Da se batali sex jer, eto, moze doci do stotina razlicith zdravstvenih problema i komplikacija?

@@@@@

pre 9 godina

(mara, 22. jul 2015 13:10)

Ovo kao da je neko prepisao iz porno romana i kao da ima za cilj da opravda ono sto se ne moze opravdati....

Kolege muškarci stavite vi "dildo of dome" pa onda uzivajte zajedno sa partnerkom kada je to tako dobro da ludački stavljate pluseve na njene komentare....

Licemeri!!!

Unknown.MNE

pre 9 godina

Ja ne znam sto je sa ovim ljudima. Ako upraznjavas analni seks sa partnerom odnosno partnerkom onda to ne radis stalno pri svakom odnosu nego jednom ili dva puta mjesecno npr.

To prije svega zbog cure i njenog zdravlja nije dobro stalno upraznjavati, a onda i zvbog sebe i svog zdravlja. I kondom obavezan da ne bude poslije seciranje :-))

A sto se orgazma tice iz licnog iskustva najjaci je prilikom analanog seksa.

Frikove sa wc soljama zanemarite.

iskusna

pre 9 godina

muškarci koji vole anal su homoseksualci, svidelo im se to ili ne, a što se žena tiče, sve je moguće, od onih koje ne podnose do onih koje obožavaju. meni je lično dosadno i neuzbudljivo.

ferdinand

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 13:31) 

de brate ili se drzi argumenata koje iznosis i oatani dosledan, nemoj ih menjati u svakom komentaru ili idi leci frustracije na drugom mestu
(Hawkeye, 22. jul 2015 15:21)

O cemu pricas??? Sta sam, i u kom komentaru izmenio? A o popularnoj psihologiji iz casopisa i pominjanju frustracija, a da ni sam ne znas sta su, ne bih da komentarisem.

ferdinand

pre 9 godina

.@ sonja Samo mi nije jasno kako su bubrezi povezani sa debelim crevom odnosno analnim otvorom tj. kako su ti se bakterije prenele na bubrege. Veća je šansa da dobiješ bakterijsku infekciju prilikom vaginalnog seksa, osim ako nisi mešala analni i vaginalni seks tokom istog odnosa što nije nikako preporučljivo.
(Dark Knight, 22. jul 2015 15:20)

Nisu povezani nikako, ali prilikom analnog seksa moraju se koristiti lubrikanti. Prilikom penetracije, svakako da sadrzaj debelog creva, cak iako je ocisceno, moze zajedno sa lubrikantom da iscuri napolje i da dodje do vulve, odnosno uretre, u zavisnosti od poze (najcesce u dogi pozi, jer je u tom slucaju anus iznad vagine). Zene imaju dosta kracu uretru (za duzinu muskog polnog organa) pa se infekcije ascedentno, mnogo brze sire ka besici i bubrezima nego kod muskaraca. Otuda i infekcija besike, bubrega kod ove komentatorke.

bobo mk

pre 9 godina

hahahaha 6 - katolici:-) koje licemerje. (e viva, 22. jul 2015 13:19)

Ima toga i kod muslimana i pravoslavaca, pogledaj grčki film "Ljubav je slon".

ferdinand

pre 9 godina

Pa i jeste, ionako su to prakticno isti polni organi, samo se posle razvijaju u zenski i u muski. Ali, to je to identicno. 
Penis kod muskarca je isto sto i labia i klitoris kod zene, vice versa. 

Pobogu, da li je iko ucio biologiju u osnovnoj skoli i reproduktivne organe?
(Aleksandar, 22. jul 2015 

Ma nemoj, ajd nauci me. Stvar je u tome, da je glupo nazivati klitoris zakrzljalim penisom ili nazivati penis uvecanim klitorisom. Da bi naucio nesto vise o polnim organima, treba da odmaknes dalje od udzbenika iz biologije. Jedino sto im je zajednicko, to je poreklo, klitoris i spongiozno tkivo penisa, poticu od istog tkiva, ali to ne znaci da su isti. U toku embriogeneze, dolazi do diferencijacije tog tkiva u zenske ili muske polne organe pod uticajem gena, hormona itd...

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Moje iskustvo sto se tice analnog seksa i orgazma je taj da je to zenama najbolji orgazam. Ponavljam, takvo je moje iskustvo sa partnerkama sa kojima sam upraznjavao analni seks i koje su dozivjele orgazam.

Dark Knight

pre 9 godina

.@ sonja Samo mi nije jasno kako su bubrezi povezani sa debelim crevom odnosno analnim otvorom tj. kako su ti se bakterije prenele na bubrege. Veća je šansa da dobiješ bakterijsku infekciju prilikom vaginalnog seksa, osim ako nisi mešala analni i vaginalni seks tokom istog odnosa što nije nikako preporučljivo.

predrag

pre 9 godina

ja i moja devojka iskljucivo upraznjavamo analni seks i prezadovoljan samne bacam pare na kondome i ne brinem dali ce da zatrudni.analni sex rules!!!

+382

pre 9 godina

Kad sam god imao sa nekom od partnerki analni seks svaki put je to bilo na njeno insistiranje, neka da proba pa zavoli ili ne, a neka jer je ranije to upraznjavala, tako da mi prvih 20ak komentara nisu jasni o.O

Dje su sve te djevojke sto ne upraznjavaju anal!? Ja za jos malo 30 god sam svega na 2 ili 3 naisao a bilo ih je nije da nije.. o.O

Inace po meni anal se upraznjava radi promjene jer i vaginalni seks moze da bude monoton pogotovo jos ako ste u dugu vezu ili braku.

Ista stvar kao sa oral ako ga ne upraznjavate obostrano seks moze postati monoton, a kad je dosadan seks onda slijedi razlaz ili varanje.

neko ko zna

pre 9 godina

A zasto vi zene ne pitate vase muskarce da prvo oni prime nesto analno, da vide kako je to prvo. Posle toga bi odustao ili bi bio pazljiv.

Hawkeye

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 13:31)

de brate ili se drzi argumenata koje iznosis i oatani dosledan, nemoj ih menjati u svakom komentaru ili idi leci frustracije na drugom mestu

kontradiktorna

pre 9 godina

Nemam nista protiv analnog seksa, s vremena na vreme. Ali ne toliko zbog samog osecaja kada je u meni, koliko zbog doze perverznosti koju ima takav seks, a koja me prozima i pokrece... Evo i sada,pri samoj pomisli, osecam da mi zmarci silaze niz kicmu... ;))

Aleksandar

pre 9 godina

@ferdinand

Pa i jeste, ionako su to prakticno isti polni organi, samo se posle razvijaju u zenski i u muski. Ali, to je to identicno.
Penis kod muskarca je isto sto i labia i klitoris kod zene, vice versa.

Pobogu, da li je iko ucio biologiju u osnovnoj skoli i reproduktivne organe?

kj

pre 9 godina

Gledam nedavno dokumentarni film sa porno zvezdama o njihovom unistenom zivotu bas zbog analnog seksa upraznjavanog godinama. Debelo crevo koje ispada a ni posle bezbroj operacija stanje se nije popravilo. I svi prpratni problemi koji idu uz to. Kako same kazu, zivot u paklu za koji samo one znaju kako izgleda. Pa kad se pise o lepotama analnog seksa bilo bi dobro da se napise i o ovakvim stvarima koje sigurno nisu nikakva tajna.

Vinilin

pre 9 godina

Au, koliko komentara da je analni isto što i sex sa wc šoljom! Verujem da bih sa mnogima od njih imao osećaj da se sexam sa šoljom i u oralnom sexu. Srećom, ima mnogo žena koje ne doživljavaju ni jedan deo svog tela kao kanalizaciju.

Cica

pre 9 godina

Probala sam ovu vrstu sexa par puta, ali to je trajalo jako kratko, tačnije, to su bili pokušaji analnog sexa. Svaki put se završilo možda minut-dva nakon što bi ušao u mene, jer se ja jednostavno nesvesno stegnem iako se trudim da budem opuštena, i onda osetim tako oštar bol prilikom tog stezanja, kao da mi se cepa i sluzokoža i mišići...Dok mi stimulacija anusa prstima u toku vaginalnog sexa često prija. Inače, nikakvu posebnu pripremu pre analnog nisam imala, osim tuširanja naravno. Iako uopšte nisam gadljiva, ova vrsta sexa, moram priznati, nekako mi deluje prljavo...

Ribica

pre 9 godina

Ne udovoljava se bolom osim ako je fetiš nekome, ili se želi ili ne želi.
Muškarac koji za to nema razumevanja neka prvi sam poturi guzu kako bi osetio i razumeo pa tek onda neka sudi ženi koja ne želi.

:)

sonja

pre 9 godina

Meni je iskreno neprijatan. I plus, uz svu paznju, navukla sam bakterije koje su se popele do bubrega, i naravno upala bubrega je bila neminovna. Ko je imao zna koji su to bolovi i muke. Ali treba probati, sve treba probati jednom makar

ferdinand

pre 9 godina

Hahaha, koliko paljevina na ovoj temi... Urnebesno. Najjaci lik koji kaze da je klitoris minijaturni penis :D Mozda je penis uvecani klitoris, ako cemo tako i tom logikom. Prosto, klitoris je klitoris, penis je penis.

Sustina, analni seks je neprirodan, degradirajuci po zenu, iako pristaju na njega zbog partnerovog zadovoljstva, dalje, gurati svoj polni ud tamo gde se nalazi feces je malo reci, nego, odvratno. Da pomenemo nesto i o rupturi rektuma, popustanju kruznog misisca anusa, pucanja sitnih, a i krupnih krvnih sudova, nemogucnost kontrolisanja defekacije kod onih zena koje cesto upraznjavaju analni seks, pojavu hemoroida i pucanje istih, svedocenja da dobar deo zena ne moze danima da sedi normalno posle analnog seksa itd, itd... Svakako degradirajuc cin, pre koga treba obaviti pripreme kao da radite u vodovodu i kanalizaciji. Nazvacete me primitivnim i zaostalim, ok, nemam problem sa tim, ovo je samo delic price koje se cuju i vide po lekarskim ordinacijama, a zarad cega?

Senka velikog brata.

pre 9 godina

Alo ljudi! Primetih da svi pominju lubrikante, tehniku, poznavanje partnera itd. A KONDOM? Jel neko spomenuo bar? To je br. 1 pa sve ostalo.

charlotte sometimes

pre 9 godina

Slazem se da nema veze sa homoseksualizmom, ali ima sa necim drugim. Muskarac koji je speman da ga ubaci tamo.....nema bas mnogo postovanja prema samom sebi i svom polnom organu. Kada sam to rekla svom decku, pa malo je reci da je planuo. :-)

Inace, dosta pricam sa drugaricama o seksu, nemamo nikakav tabu. Sest od njih sedam je priznalo da upraznjavaju analni seks samo da bi udovoljile muskarcu, inace uglavnom koriste lubrikante ili je dovoljna i sopstvena lubrikacija, zavisi od uzbudjenosti, ali hocu da kazem da sve imaju dobru pripremu. Sve do jedne su priznale da ne uzivaju, i da je osecaj u najmanju ruku neprijatan. Ova jedna je izuzetak, tvrdi da uziva, ali cak i ona priznaje da je cesto neprijatno. Dakle, nije nemoguce, verujem da je nekome i dobro, ali velika je verovatnoca da vas devojke lazu. Ako tvrdite sa jedne strane da mrzite foliranje orgazma, jako je cudno da vam foliranje uzivanja u analnom seksu ne smeta. Sve u svemu, rekla bih da se mnogo vise radi ovde o mozgu i nekom osecaju dominacije. Ko voli nek izvoli.

Ja sam probala, zato sto sam ja htela, jer me je zanimalo. Nije mi se dopalo. Posle izvesnog vremena sam analnom seksu dala sansu jos par puta, jer nekada treba vremena da neke stvari dodju na mesto. Inace sam neko ko se ne stidi, ko je opusten u sexu, i to sam radila sa dugogodisnjim deckom. Uzalud je bilo. Iako volim grublji seks, cak i bol jer me uzbudjuje (tanka je granica izmedju bola i zadovoljstva), ta vrsta bola prilikom analnog seksa mi ne odgovara.

Zato kada vas teraju na analni seks, vi mozete da se slozite, ali predlozite da kupite dildo, pa zajedno istrazujte i njegovu seksualnost. Posto je njihov glavni argument da su zene zatucane ako odbiju analni, da nisu spremne da istrazuju svoje telo, onda bi trebalo da pokazu isti stepen otvorenosti prema istrazivanju svog. Sto da ne probaju, jer, u suprotnom su zatucani, zar ne? :) A ako pristanu, pa im se ne dopadne, vi ih ubedite da tome treba dati jos jednu sansu....

sandra

pre 9 godina

ja smatram da sve treba probati, dok ne probate nemate pojma o cemu se tu radi. imala sam averziju jedino zbog bola, ali ako ste opusteni, i ako vam je partner razuman i pazljiv, moze da bude zajsta fantasticno. nikada to ne radite na nagovor partnera odmah, vec prvo same istrazite svoje telo i zakljucite da li imate zelju za tim. meni se eto tako samo od sebe "javilo" da to zelim, probala sam, i sada mogu da kazem da volim i analni sex. ali morate biti bez predrasuda i potpuno opustene, ja volim sex, biseksualka sam, svasta dolazi u obzir, igracke razne, dva partnera od jednom( to je tek sex!)

mara

pre 9 godina

Do svoje 28 godine nisam doživela orgazam. E ada sam probala analni seks. Prvi put mi je bio bolan i neprijatan, ali tadašnji momak je navaljivao da probamo ponovo i da će mi biti super i navaljivao i navaljivao, i ja sam na karaju popustila. Drugi put kada sam imala analni seks, e tada sam prvi put doživela orgazam u životu. Od tada relativno redovno upražnjavam ovaj vid seksa, i nakon sitnih neprijatnosti pri prvoj penetraciji (koju imam i pri vaginalnom seksu, da se razumemo), u 95% slučajeva doživim orgazam. Za mene je analni seks nezamenjljiv, jer naprosto , verovali ili ne, više uživam u njemu nego u konvencionalnom vaginalnom seksu. opuštanje, poznavanje partnera, lubrikanti, higijena naravno na visokom nivou i zadovoljstvo je zagarantovano.
Znam da veliki broj žena neću ubediti ovim, kao što mi ni neke drugarice ne veruju, ali ja stvarno uživam u analnom seksu!

Zoki kaze

pre 9 godina

Ali broj šest je šou. Inace, probao iz radoznalosti kad smo oboje bili malo pod gasom. U suštini ništa posebno ni meni ni njoj. Jedino mi malo gadno, pa nemam želju da ponovim.

NoName

pre 9 godina

@Ferdinand

Upravo si pitanjem odgovorio. Razlika je u zeni i u muskarcu. Te fore o latentnim gejevima prodaj nekom drugome. Onaj ko voli zene, volece zene, ona/j ko voli osobu istog pola, volece.
P.S. I zena ima minijaturni penis...zove se klitoris.

toni

pre 9 godina

Muskarci koji vole analni seks su latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskog i zenskog anusa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 22. jul 2015 11:19)

Razlika je da je ovo zena a ono muskarac.

svasta

pre 9 godina

kao sto neko dole rece da je povezan sa latentnim homoseksualizmom, veze to nema. Jednostavno ljudi istražuju svoje telo, istrazuju svoje erogene zone ali sa osobom uz koju osecaju psihicku i seksualnu privlačnost uz ogromno međusobno poverenje. Postoje cak neki detalji iz seksualnog zivota gde se devojkama npr preporucuju da stimulisu prostatu svog decka prsticem analnim putem. To ih ne cini gej osobama ili latentnim gej, jednostavno u sexu se opustis i predas osobi koju volis. Ne mora da znaci ni da ce se svima svideti ni da ce svi nastaviti da upraznjavaju takav vid stimulacije.. jednostavno radi se o tome da se prepustite voljenoj osobi, bilo da je suprotnog pola bilo da je istog (nemam nista protiv ikoga) samo nemojte mi odmah sa tim frojdovskim teorijama...

Maja

pre 9 godina

A čemu to, ne razumem? Prljavo, bolno, besmisleno. To mi izgleda kao da te smorio i sex i ta žena i sve, ne možeš drugu da nađeš pa aj da "osvežiš" seksualni život tako što ćeš bar u drugu rupu da guraš :D Pritom..znaš da je ženi to neprijatno i bolno a i dalje želiš..pa malo mi to sadistički i mizogino.

A

pre 9 godina

Boze koliko neiskusnih zena, sem ove 7 (dobro moze i 6), ostale nemaju pojma ni o priremi, ni o opustanju, nalozenosti pa samim tim i sopstvenom lucenju (kakvi crni lubrikanti), itd.

NoName

pre 9 godina

Za analni seks treba debela priprema koja ukljucuje i klistir.
Inace, analni otvor ima mnogo nervnih zavrsetaka, koji stvaraju isti, slican ili bolji uzitak.
E sad, kako kome prija.

not sure for you

pre 9 godina

Jedna velika mana, kada počnete sa analnim, sa njim idete do kraja, a meni je to suhoparno, jer nema vađenja i penetracije ili diranja drugih dijelova tijela (čak i pored kondoma jednostavno nije higijenski). Analni seks je definitivno precijenjen i ne razumijem zašto muškarci insistiraju na njemu. To me podsjeća na muškarce u Islamskom zemljama koji traže da se mladoj zasije vagina kako bi bila uza. Koliko kreten trebaš biti da ti i normalna vagina nije dovoljna?! Jedino ako imaš neki smoki umjesto .... B) Imam osjećaj da većina žena pristaje na anal samo kako bi udovoljile partneru, a ne zato jer uživaju... Bezveze.

Lemi

pre 9 godina

Muskarci koji vole analni seks su latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskog i zenskog anusa?
(ferdinand, 22. jul 2015 11:19)

Ahahaha ... tom logikom, muskarci koji se ljube sa zenama su takodje latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskih i zenskih usana, zuba, desni, jezika, pljuvacnih zlezda, itd.?

Tupava logika do bola :)

park

pre 9 godina

pih kakve ste bre... neprijatno pa neprijatno. Pa koliko neprijatnih stvari rade muskarci zbog zena, hiljadu puta sam odlagao orgazam da bi njih ispostovao, da one dozive pre mene. Jeste li probale nekad da odlozite orgazam? Naravno da niste, to je kao kad imate najukusniju tortu od cokolade na celom svetu u tanjiru ispred nosa i ne smete da je pojedete nego cekate nekog da dodje. Sve sto trazim je 5 minuta eventuelne 'neprijatnosti' jednom mesecno, i eto i to je mnogo. Ne zele ni da probaju.

mare

pre 9 godina

nije bolan, nego neprijatan...? zar nije poenta seksa uzivanje, zasto bi pristao da iznova i iznova radim nesto sto mi je neprijatno, nije mi jasno?

Tanja

pre 9 godina

Analni sex je samo muski hir, nista pozitivno. Bolno, neprijatno i nepotrebno. Pobedila mi je ova pod brojem 6 sa deckom katolikom, kako ju je samo navozao :)

Kakao

pre 9 godina

Ako radite to sa majmunom od čoveka, boli jako. I nikad, nikad nemojte to raditi samo da bi njemu ispunile želju. Oni nikad sebi ne bi naneli bol da bi nama udovoljili. Meni ne prija nešto posebno, ali me pali sama činjenica da njega jako pali...

M

pre 9 godina

Stvarno ne znam sto bi to neko radio.Toliko pripreme,rizik da ti oci ispadaju od bola,onaj deo o problemima sa stolicom.Kao "buce u jednom momentu super".Ma,vazi

Lemi

pre 9 godina

Muskarci koji vole analni seks su latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskog i zenskog anusa?
(ferdinand, 22. jul 2015 11:19)

Ahahaha ... tom logikom, muskarci koji se ljube sa zenama su takodje latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskih i zenskih usana, zuba, desni, jezika, pljuvacnih zlezda, itd.?

Tupava logika do bola :)

Tanja

pre 9 godina

Analni sex je samo muski hir, nista pozitivno. Bolno, neprijatno i nepotrebno. Pobedila mi je ova pod brojem 6 sa deckom katolikom, kako ju je samo navozao :)

toni

pre 9 godina

Muskarci koji vole analni seks su latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskog i zenskog anusa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 22. jul 2015 11:19)

Razlika je da je ovo zena a ono muskarac.

Kakao

pre 9 godina

Ako radite to sa majmunom od čoveka, boli jako. I nikad, nikad nemojte to raditi samo da bi njemu ispunile želju. Oni nikad sebi ne bi naneli bol da bi nama udovoljili. Meni ne prija nešto posebno, ali me pali sama činjenica da njega jako pali...

charlotte sometimes

pre 9 godina

Slazem se da nema veze sa homoseksualizmom, ali ima sa necim drugim. Muskarac koji je speman da ga ubaci tamo.....nema bas mnogo postovanja prema samom sebi i svom polnom organu. Kada sam to rekla svom decku, pa malo je reci da je planuo. :-)

Inace, dosta pricam sa drugaricama o seksu, nemamo nikakav tabu. Sest od njih sedam je priznalo da upraznjavaju analni seks samo da bi udovoljile muskarcu, inace uglavnom koriste lubrikante ili je dovoljna i sopstvena lubrikacija, zavisi od uzbudjenosti, ali hocu da kazem da sve imaju dobru pripremu. Sve do jedne su priznale da ne uzivaju, i da je osecaj u najmanju ruku neprijatan. Ova jedna je izuzetak, tvrdi da uziva, ali cak i ona priznaje da je cesto neprijatno. Dakle, nije nemoguce, verujem da je nekome i dobro, ali velika je verovatnoca da vas devojke lazu. Ako tvrdite sa jedne strane da mrzite foliranje orgazma, jako je cudno da vam foliranje uzivanja u analnom seksu ne smeta. Sve u svemu, rekla bih da se mnogo vise radi ovde o mozgu i nekom osecaju dominacije. Ko voli nek izvoli.

Ja sam probala, zato sto sam ja htela, jer me je zanimalo. Nije mi se dopalo. Posle izvesnog vremena sam analnom seksu dala sansu jos par puta, jer nekada treba vremena da neke stvari dodju na mesto. Inace sam neko ko se ne stidi, ko je opusten u sexu, i to sam radila sa dugogodisnjim deckom. Uzalud je bilo. Iako volim grublji seks, cak i bol jer me uzbudjuje (tanka je granica izmedju bola i zadovoljstva), ta vrsta bola prilikom analnog seksa mi ne odgovara.

Zato kada vas teraju na analni seks, vi mozete da se slozite, ali predlozite da kupite dildo, pa zajedno istrazujte i njegovu seksualnost. Posto je njihov glavni argument da su zene zatucane ako odbiju analni, da nisu spremne da istrazuju svoje telo, onda bi trebalo da pokazu isti stepen otvorenosti prema istrazivanju svog. Sto da ne probaju, jer, u suprotnom su zatucani, zar ne? :) A ako pristanu, pa im se ne dopadne, vi ih ubedite da tome treba dati jos jednu sansu....

mara

pre 9 godina

Do svoje 28 godine nisam doživela orgazam. E ada sam probala analni seks. Prvi put mi je bio bolan i neprijatan, ali tadašnji momak je navaljivao da probamo ponovo i da će mi biti super i navaljivao i navaljivao, i ja sam na karaju popustila. Drugi put kada sam imala analni seks, e tada sam prvi put doživela orgazam u životu. Od tada relativno redovno upražnjavam ovaj vid seksa, i nakon sitnih neprijatnosti pri prvoj penetraciji (koju imam i pri vaginalnom seksu, da se razumemo), u 95% slučajeva doživim orgazam. Za mene je analni seks nezamenjljiv, jer naprosto , verovali ili ne, više uživam u njemu nego u konvencionalnom vaginalnom seksu. opuštanje, poznavanje partnera, lubrikanti, higijena naravno na visokom nivou i zadovoljstvo je zagarantovano.
Znam da veliki broj žena neću ubediti ovim, kao što mi ni neke drugarice ne veruju, ali ja stvarno uživam u analnom seksu!

NoName

pre 9 godina

Za analni seks treba debela priprema koja ukljucuje i klistir.
Inace, analni otvor ima mnogo nervnih zavrsetaka, koji stvaraju isti, slican ili bolji uzitak.
E sad, kako kome prija.

NoName

pre 9 godina

@Ferdinand

Upravo si pitanjem odgovorio. Razlika je u zeni i u muskarcu. Te fore o latentnim gejevima prodaj nekom drugome. Onaj ko voli zene, volece zene, ona/j ko voli osobu istog pola, volece.
P.S. I zena ima minijaturni penis...zove se klitoris.

kj

pre 9 godina

Gledam nedavno dokumentarni film sa porno zvezdama o njihovom unistenom zivotu bas zbog analnog seksa upraznjavanog godinama. Debelo crevo koje ispada a ni posle bezbroj operacija stanje se nije popravilo. I svi prpratni problemi koji idu uz to. Kako same kazu, zivot u paklu za koji samo one znaju kako izgleda. Pa kad se pise o lepotama analnog seksa bilo bi dobro da se napise i o ovakvim stvarima koje sigurno nisu nikakva tajna.

ferdinand

pre 9 godina

Hahaha, koliko paljevina na ovoj temi... Urnebesno. Najjaci lik koji kaze da je klitoris minijaturni penis :D Mozda je penis uvecani klitoris, ako cemo tako i tom logikom. Prosto, klitoris je klitoris, penis je penis.

Sustina, analni seks je neprirodan, degradirajuci po zenu, iako pristaju na njega zbog partnerovog zadovoljstva, dalje, gurati svoj polni ud tamo gde se nalazi feces je malo reci, nego, odvratno. Da pomenemo nesto i o rupturi rektuma, popustanju kruznog misisca anusa, pucanja sitnih, a i krupnih krvnih sudova, nemogucnost kontrolisanja defekacije kod onih zena koje cesto upraznjavaju analni seks, pojavu hemoroida i pucanje istih, svedocenja da dobar deo zena ne moze danima da sedi normalno posle analnog seksa itd, itd... Svakako degradirajuc cin, pre koga treba obaviti pripreme kao da radite u vodovodu i kanalizaciji. Nazvacete me primitivnim i zaostalim, ok, nemam problem sa tim, ovo je samo delic price koje se cuju i vide po lekarskim ordinacijama, a zarad cega?

Senka velikog brata.

pre 9 godina

Alo ljudi! Primetih da svi pominju lubrikante, tehniku, poznavanje partnera itd. A KONDOM? Jel neko spomenuo bar? To je br. 1 pa sve ostalo.

not sure for you

pre 9 godina

Jedna velika mana, kada počnete sa analnim, sa njim idete do kraja, a meni je to suhoparno, jer nema vađenja i penetracije ili diranja drugih dijelova tijela (čak i pored kondoma jednostavno nije higijenski). Analni seks je definitivno precijenjen i ne razumijem zašto muškarci insistiraju na njemu. To me podsjeća na muškarce u Islamskom zemljama koji traže da se mladoj zasije vagina kako bi bila uza. Koliko kreten trebaš biti da ti i normalna vagina nije dovoljna?! Jedino ako imaš neki smoki umjesto .... B) Imam osjećaj da većina žena pristaje na anal samo kako bi udovoljile partneru, a ne zato jer uživaju... Bezveze.

M

pre 9 godina

Stvarno ne znam sto bi to neko radio.Toliko pripreme,rizik da ti oci ispadaju od bola,onaj deo o problemima sa stolicom.Kao "buce u jednom momentu super".Ma,vazi

kontradiktorna

pre 9 godina

Nemam nista protiv analnog seksa, s vremena na vreme. Ali ne toliko zbog samog osecaja kada je u meni, koliko zbog doze perverznosti koju ima takav seks, a koja me prozima i pokrece... Evo i sada,pri samoj pomisli, osecam da mi zmarci silaze niz kicmu... ;))

mare

pre 9 godina

nije bolan, nego neprijatan...? zar nije poenta seksa uzivanje, zasto bi pristao da iznova i iznova radim nesto sto mi je neprijatno, nije mi jasno?

svasta

pre 9 godina

kao sto neko dole rece da je povezan sa latentnim homoseksualizmom, veze to nema. Jednostavno ljudi istražuju svoje telo, istrazuju svoje erogene zone ali sa osobom uz koju osecaju psihicku i seksualnu privlačnost uz ogromno međusobno poverenje. Postoje cak neki detalji iz seksualnog zivota gde se devojkama npr preporucuju da stimulisu prostatu svog decka prsticem analnim putem. To ih ne cini gej osobama ili latentnim gej, jednostavno u sexu se opustis i predas osobi koju volis. Ne mora da znaci ni da ce se svima svideti ni da ce svi nastaviti da upraznjavaju takav vid stimulacije.. jednostavno radi se o tome da se prepustite voljenoj osobi, bilo da je suprotnog pola bilo da je istog (nemam nista protiv ikoga) samo nemojte mi odmah sa tim frojdovskim teorijama...

Maja

pre 9 godina

A čemu to, ne razumem? Prljavo, bolno, besmisleno. To mi izgleda kao da te smorio i sex i ta žena i sve, ne možeš drugu da nađeš pa aj da "osvežiš" seksualni život tako što ćeš bar u drugu rupu da guraš :D Pritom..znaš da je ženi to neprijatno i bolno a i dalje želiš..pa malo mi to sadistički i mizogino.

sandra

pre 9 godina

ja smatram da sve treba probati, dok ne probate nemate pojma o cemu se tu radi. imala sam averziju jedino zbog bola, ali ako ste opusteni, i ako vam je partner razuman i pazljiv, moze da bude zajsta fantasticno. nikada to ne radite na nagovor partnera odmah, vec prvo same istrazite svoje telo i zakljucite da li imate zelju za tim. meni se eto tako samo od sebe "javilo" da to zelim, probala sam, i sada mogu da kazem da volim i analni sex. ali morate biti bez predrasuda i potpuno opustene, ja volim sex, biseksualka sam, svasta dolazi u obzir, igracke razne, dva partnera od jednom( to je tek sex!)

neko ko zna

pre 9 godina

A zasto vi zene ne pitate vase muskarce da prvo oni prime nesto analno, da vide kako je to prvo. Posle toga bi odustao ili bi bio pazljiv.

park

pre 9 godina

pih kakve ste bre... neprijatno pa neprijatno. Pa koliko neprijatnih stvari rade muskarci zbog zena, hiljadu puta sam odlagao orgazam da bi njih ispostovao, da one dozive pre mene. Jeste li probale nekad da odlozite orgazam? Naravno da niste, to je kao kad imate najukusniju tortu od cokolade na celom svetu u tanjiru ispred nosa i ne smete da je pojedete nego cekate nekog da dodje. Sve sto trazim je 5 minuta eventuelne 'neprijatnosti' jednom mesecno, i eto i to je mnogo. Ne zele ni da probaju.

ferdinand

pre 9 godina

.@ sonja Samo mi nije jasno kako su bubrezi povezani sa debelim crevom odnosno analnim otvorom tj. kako su ti se bakterije prenele na bubrege. Veća je šansa da dobiješ bakterijsku infekciju prilikom vaginalnog seksa, osim ako nisi mešala analni i vaginalni seks tokom istog odnosa što nije nikako preporučljivo.
(Dark Knight, 22. jul 2015 15:20)

Nisu povezani nikako, ali prilikom analnog seksa moraju se koristiti lubrikanti. Prilikom penetracije, svakako da sadrzaj debelog creva, cak iako je ocisceno, moze zajedno sa lubrikantom da iscuri napolje i da dodje do vulve, odnosno uretre, u zavisnosti od poze (najcesce u dogi pozi, jer je u tom slucaju anus iznad vagine). Zene imaju dosta kracu uretru (za duzinu muskog polnog organa) pa se infekcije ascedentno, mnogo brze sire ka besici i bubrezima nego kod muskaraca. Otuda i infekcija besike, bubrega kod ove komentatorke.

Vinilin

pre 9 godina

Au, koliko komentara da je analni isto što i sex sa wc šoljom! Verujem da bih sa mnogima od njih imao osećaj da se sexam sa šoljom i u oralnom sexu. Srećom, ima mnogo žena koje ne doživljavaju ni jedan deo svog tela kao kanalizaciju.

Ribica

pre 9 godina

Ne udovoljava se bolom osim ako je fetiš nekome, ili se želi ili ne želi.
Muškarac koji za to nema razumevanja neka prvi sam poturi guzu kako bi osetio i razumeo pa tek onda neka sudi ženi koja ne želi.

:)

Cica

pre 9 godina

Probala sam ovu vrstu sexa par puta, ali to je trajalo jako kratko, tačnije, to su bili pokušaji analnog sexa. Svaki put se završilo možda minut-dva nakon što bi ušao u mene, jer se ja jednostavno nesvesno stegnem iako se trudim da budem opuštena, i onda osetim tako oštar bol prilikom tog stezanja, kao da mi se cepa i sluzokoža i mišići...Dok mi stimulacija anusa prstima u toku vaginalnog sexa često prija. Inače, nikakvu posebnu pripremu pre analnog nisam imala, osim tuširanja naravno. Iako uopšte nisam gadljiva, ova vrsta sexa, moram priznati, nekako mi deluje prljavo...

Zoki kaze

pre 9 godina

Ali broj šest je šou. Inace, probao iz radoznalosti kad smo oboje bili malo pod gasom. U suštini ništa posebno ni meni ni njoj. Jedino mi malo gadno, pa nemam želju da ponovim.

@@@@@

pre 9 godina

(mara, 22. jul 2015 13:10)

Ovo kao da je neko prepisao iz porno romana i kao da ima za cilj da opravda ono sto se ne moze opravdati....

Kolege muškarci stavite vi "dildo of dome" pa onda uzivajte zajedno sa partnerkom kada je to tako dobro da ludački stavljate pluseve na njene komentare....

Licemeri!!!

Unknown.MNE

pre 9 godina

Ja ne znam sto je sa ovim ljudima. Ako upraznjavas analni seks sa partnerom odnosno partnerkom onda to ne radis stalno pri svakom odnosu nego jednom ili dva puta mjesecno npr.

To prije svega zbog cure i njenog zdravlja nije dobro stalno upraznjavati, a onda i zvbog sebe i svog zdravlja. I kondom obavezan da ne bude poslije seciranje :-))

A sto se orgazma tice iz licnog iskustva najjaci je prilikom analanog seksa.

Frikove sa wc soljama zanemarite.

sonja

pre 9 godina

Meni je iskreno neprijatan. I plus, uz svu paznju, navukla sam bakterije koje su se popele do bubrega, i naravno upala bubrega je bila neminovna. Ko je imao zna koji su to bolovi i muke. Ali treba probati, sve treba probati jednom makar

bobo mk

pre 9 godina

hahahaha 6 - katolici:-) koje licemerje. (e viva, 22. jul 2015 13:19)

Ima toga i kod muslimana i pravoslavaca, pogledaj grčki film "Ljubav je slon".

Aleksandar

pre 9 godina

@ferdinand

Pa i jeste, ionako su to prakticno isti polni organi, samo se posle razvijaju u zenski i u muski. Ali, to je to identicno.
Penis kod muskarca je isto sto i labia i klitoris kod zene, vice versa.

Pobogu, da li je iko ucio biologiju u osnovnoj skoli i reproduktivne organe?

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Moje iskustvo sto se tice analnog seksa i orgazma je taj da je to zenama najbolji orgazam. Ponavljam, takvo je moje iskustvo sa partnerkama sa kojima sam upraznjavao analni seks i koje su dozivjele orgazam.

iskusna

pre 9 godina

muškarci koji vole anal su homoseksualci, svidelo im se to ili ne, a što se žena tiče, sve je moguće, od onih koje ne podnose do onih koje obožavaju. meni je lično dosadno i neuzbudljivo.

ferdinand

pre 9 godina

Pa i jeste, ionako su to prakticno isti polni organi, samo se posle razvijaju u zenski i u muski. Ali, to je to identicno. 
Penis kod muskarca je isto sto i labia i klitoris kod zene, vice versa. 

Pobogu, da li je iko ucio biologiju u osnovnoj skoli i reproduktivne organe?
(Aleksandar, 22. jul 2015 

Ma nemoj, ajd nauci me. Stvar je u tome, da je glupo nazivati klitoris zakrzljalim penisom ili nazivati penis uvecanim klitorisom. Da bi naucio nesto vise o polnim organima, treba da odmaknes dalje od udzbenika iz biologije. Jedino sto im je zajednicko, to je poreklo, klitoris i spongiozno tkivo penisa, poticu od istog tkiva, ali to ne znaci da su isti. U toku embriogeneze, dolazi do diferencijacije tog tkiva u zenske ili muske polne organe pod uticajem gena, hormona itd...

Dark Knight

pre 9 godina

.@ sonja Samo mi nije jasno kako su bubrezi povezani sa debelim crevom odnosno analnim otvorom tj. kako su ti se bakterije prenele na bubrege. Veća je šansa da dobiješ bakterijsku infekciju prilikom vaginalnog seksa, osim ako nisi mešala analni i vaginalni seks tokom istog odnosa što nije nikako preporučljivo.

A

pre 9 godina

Boze koliko neiskusnih zena, sem ove 7 (dobro moze i 6), ostale nemaju pojma ni o priremi, ni o opustanju, nalozenosti pa samim tim i sopstvenom lucenju (kakvi crni lubrikanti), itd.

+382

pre 9 godina

Kad sam god imao sa nekom od partnerki analni seks svaki put je to bilo na njeno insistiranje, neka da proba pa zavoli ili ne, a neka jer je ranije to upraznjavala, tako da mi prvih 20ak komentara nisu jasni o.O

Dje su sve te djevojke sto ne upraznjavaju anal!? Ja za jos malo 30 god sam svega na 2 ili 3 naisao a bilo ih je nije da nije.. o.O

Inace po meni anal se upraznjava radi promjene jer i vaginalni seks moze da bude monoton pogotovo jos ako ste u dugu vezu ili braku.

Ista stvar kao sa oral ako ga ne upraznjavate obostrano seks moze postati monoton, a kad je dosadan seks onda slijedi razlaz ili varanje.

predrag

pre 9 godina

ja i moja devojka iskljucivo upraznjavamo analni seks i prezadovoljan samne bacam pare na kondome i ne brinem dali ce da zatrudni.analni sex rules!!!

Vesna

pre 9 godina

Ja nikada nisam niti ću ikada (da probam) da upražnjavam analni seks. Iz sledećih razloga: a) nosi izvesne zdravstvene rizike po ženu (a ja o svom zdravlju i telu brinem) b) koliko sam razumela bol i neprijatnost su neizbežni, samo je pitanje u kojoj meri (a ja nisam mazohista) i c) nije mi privlačna ideja povezivanja seksa i fekalija na bilo koji način. Nisam imala partnera koji me je ubeđivao - a kamoli insistirao - da imamo analni seks, ali sam ja spavala samo sa momcima sa kojima sam bila u dugoj (emotivnoj) vezi, na prste jedne ruke se mogu prebrojati, i ti momci su me poštovali i brinuli o meni. I bili su normalni. Neko je dole napisao kako on trpi kad odlaže orgazam i onda sve što traži je pet minuta neprijatnosti mesečno. Kako neko uopšte može da uživa dok je drugoj osobi neprijatno ili je boli?! To je bolesno. Devojke koje imaju takve momke trebalo bi da završe s njima, a ne da pristaju na analni seks da bi im udovoljile. Zašto neke žene toliko malo poštuju sebe? I zašto toliko malo brinu o sebi?

Hawkeye

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 13:31)

de brate ili se drzi argumenata koje iznosis i oatani dosledan, nemoj ih menjati u svakom komentaru ili idi leci frustracije na drugom mestu

Ratoborna_Neprej.....iva

pre 9 godina

Najviše volim u komentarima muškarce koji se predstavljaju kao žene i šire lažne informacije o tome kako je analni sex vrh.
Žene! Ne pristajte na tu vrstu besmislica da bi ste zadržale muškarce, već ih odmah otkačite, a manjina muškaraca koja nema samopoštovanja za svoj ud koji bi da ga "smeste" na mesto odakle izlaze sve fekalije iz organizma, trebalo bi da sami toprobaju na sopstvenom primeru.
I još nešto, umesto što vi muškarčine maltretirate gej populaciju i kao poslednji primitivci ispoljavate agresije i lične frustracije, a što da ne i skrivene homoerotske momente, imate prlike da se civilizujete, uredite, shvatite svoju tajnu prirodu i bacite se u promet. Gej momci su OK momci.

nekoizmase

pre 9 godina

kad je moj decko trazio analni, ja mu rekla da moze ali samo ako cu onda ja njega sa vibratorom od pozadi. da vidis kako je brzo odustao.

Tvoj Neko

pre 9 godina

Da ne ulazim duboko u temu, samo cu reci da je seksualno znanje vecine komentatora veoma lose. Kao doktor, bavim se slicnim temama i mislim da je vazno da se u Srbiji uvede obavezno seksualno vaspitanje u srednim skolama. Mozda to zvuci jako strasno, ali se teme i nacin predavanja mogu prilagoditi mladjim uzrastima. Strasno je kako vecina ne zna nista o svom polnom organu. Za one koji nisu imali prilike da procitaju nesto o ovoj temi, na internetu mogu pronaci mnostvo knjiga. Tek kada upoznate sebe, mozete eksperimentisati sa analnim seksom.

Maja

pre 9 godina

Žene ga žele jer znaju koliko ga muškarci vole i to je njima dovoljno pa makar umrle od bolova. Misle da će ako im udovolje na taj način, ostati sa njima duže. A muškarci ga žele jer otkad su bili mala deca kad im kažeš nemoj to, to je zabranjeno, oni hoće baš to.

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand 

Jeste da dobijas vaginu i penis, izvor je isti. Ne mozes ici dalje od biologije, jer biologija je biologija. Nije statika materijala. 
I sta te briga ko upraznjava sta sa kim. Nije ovaj svet od juce i niko nije riknuo od toga, osim ako nije pazio.
(Aleksandar, 22. jul.2015)





(ferdinand, 22. jul 2015 16:34) 

Ahahahaha ... mladjahni student medicine koji je konacno naleteo na temu zbog koje spreman da ceo dan online dezura :)
(deki, 22. jul 2015 17:09)


@ (ferdinand, 22. jul 2015 13:31) 

Mozda da obnovis znanje iz anatomije i biologije pre nego sto resis da se siris po netu? 

Gle, naleteo si na nuspojave i negativne posledice necega ... wow! Ako se vec sunjas po lekarskim ordinacijama, svrati onda malo i do ginekologa i urologa pa odslusaj i tu pricu, i sta cemo onda? Da se batali sex jer, eto, moze doci do stotina razlicith zdravstvenih problema i komplikacija?
(Joca, 22. jul 2015)

Dajte neke cinjenice, ako zelite polemiku, a ne ovde da iskazujete licne frustracije i bes. Apsolutno me nije briga sta ko radi u cetiri zida, ali kao neko ko razume, koji "nus efekti" nastaju, kako neko rece, imam pravo da iznesem te cinjenice. Muskarcine, pogledajte koliko je zena dalo negativne komentare i kako im anal ne prija, a vi slobodno nastavite da ih ubedjujete kako je to vrh. Kada vec volite anal, probajte da vam partnerka gurne neki dildo, istrazujte svoju seksualnost, nemojte da budete konzervativni i staromodni, ili se plasite da cete posle toga biti manje muskarci???

Neo

pre 9 godina

6. Moj dečko je bio katolik i želeo je da se čuvamo za brak, ali analni seks je mogao da upražnjava, jer ne može da rezultira začećem.
Ahahahahahahahahahahaha! A zaboravila je da napiše kako su se posle toga i dalje osećali nevino.

Lavica

pre 9 godina

Meni je savrsen. Nisam mogla ni da pretpostavim da cu to ikada izustiti, ali meni jeste. Moj muz je divan, pazljiv, i zaista to uradi tako nezno i savrseno. Osecaj je fantastican. Ja sam se navukla i praktikujem ga skoro svaki put.

deda

pre 9 godina

(Lemi, 22. jul 2015 11:39)

Ti izgleda nikad nisi ljubio ni muskarca ni zenu cim ne znas razliku. Pa brkovi i brada, grubost i neznost. Mnogo se pravis nevest. A u pravu je covek, zamerate gej populaciji na nekom sodomizmu, a zene terate na analni seks, a ni tu nije kraj. Hocete i trojke i sve sto ste gledali po sajtovima. Bolje cutite.

Nepokolebljiva

pre 9 godina

Nakon dve hiljade godina unistavanja i ponizavanja zena, one se ponovo suocavaju sa jednom novom vrstom robovlasnistva.

Zar zenama nije dosta sto su suocene sa fizickim zlostavljanjima i silovanjima, verbalnom agresijom i omalovazavanjima? U muslimanskom svetu uklanjaju im klitoris i nemaju maltene nikakava prava. Da li ste vi svesni kakve rane sve to ostavlja na zene bilo kojeg uzrasta?

I vi sada hocete da ubedite nekog da u ovoj vrsti seksa moze da se uziva? Nista nije manje tacno od toga. U pitanju je komercijalni mit na racun zdravlja zena. Nesto sto treba da se prodaje i da ima odredjeni uticaj da bi se na kraju prihvatilo kao normalno sto ustvari nije.

Priroda nije namenila da se tamo vodi ljubav jer se tamo ne nalazi materica zene.

UZAS!!!!!!! GDE VAM JE SAVEST??????????

ZENE I DEVOJKE PAMET U GLAVU I NE NASEDAJTE NA OVO! UPROPASTICE VAM ZIVOT! STO DALJE OD TOGA I CUVAJTE SE!

CITAJTE KNJIGU
AND THE DRUMMERS WERE WOMAN OD LAYNE REDMOND!!!!! I NAUCITE SVOJU PRAVU ISTORIJU!

zena

pre 9 godina

ferdinand je jedini ovde dao najtacnije relevantne informacije i cinjenice. Verovatno je i medicinski obrazovan pa zna o cemu govori.
A ovi sto ovde pisu svasta, cao i o blagotvornosti navedenog cina, ne bi analni nikad probali niti bi im pao na pamet da za to nisu culi na televiziji, internetu ili videli u pornicima. To jednostavno nije prirodno.
A oni "katolici" su bas neki veliki vernici, jedino stosu u pravu je da to nije "sex". Umrla sam od smeha.

Nomad

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto su svi krenuli u opsti rat zastupnika i protivnika analnog seksa.
Zaboravljate da je seksualnost individualna. Ono sto je nekima super, drugima je grozno. Neko ne voli analni, neko oralni seks, sve je stvar kada, kako i sa kim dodje do toga.
Ako ce te nesto raditi jer "svi to rade" ili "ostavice me ako mu ne dam" onda batalite celu radnju.
Seks treba da bude opusten i spontan. Samo onda mozete da probate i uradite nesto novo. Ako planirate - odmah se stvara atmosfera prisile i moranja.
Opustite se i uzivajte. Kada naucite da ne mislite o seksu i sta radite, vec pocnete da slusate svoje telo i partnera, seks ce vam uvek doneti uzbudjenje.
To ukljucuje i oralni i analni i vaginalni - desice se onda kada oboje budete spremni. A ne jer se nesto mora.

Gigi

pre 9 godina

Evo za Maju i Masu odgovor...moja danasnja supruga pre 15 godina kada smo se upoznali je PRVA trazila analni sex od mene i evo dan danas ga praktikujemo BEZ lubrikanta, BEZ klisteri, treba znati pravu pozu u kome primenjivati ovaj nacin penetracije i na moj ud koji ima 17 cm ( Masa citaj ovo, znaci da mi nije bas mali ) nista " prljavo " nece da ostane !!!
Naravno ,oboje u paru moraju imati obostranu zelju za ovaj vid sexa. Nemojte mnogo da filozofirate i pustite ljudska bica da uzivaju kako ko zeli !!!!

ferdinand

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 13:31) 

de brate ili se drzi argumenata koje iznosis i oatani dosledan, nemoj ih menjati u svakom komentaru ili idi leci frustracije na drugom mestu
(Hawkeye, 22. jul 2015 15:21)

O cemu pricas??? Sta sam, i u kom komentaru izmenio? A o popularnoj psihologiji iz casopisa i pominjanju frustracija, a da ni sam ne znas sta su, ne bih da komentarisem.

ema

pre 9 godina

Koliko lupetanja.
Ekstreman bol ako se ne uradi priprema od par minuta.
Lubrikant neophodan. Bar za nas koje smo jako uske (a ja jesam uzasno uska i u vag. i analnom delu). Elem, iako sam jako uska, posle 2 minuta se misici opuste (mozda je to tako kod mene, mozda sam ja uska a elasticna) je predivno.
Partenr mora da zna sta radi i kako i koliko brzo moze da udje. Priprema moze prstima ili igrackama.
I onda je posebno uzbudjujuce. Cak eve i meni uskoj.

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand Thumbs up. Seksi je kad neko zna šta priča umesto ovih ovde raspomamljenih što bi ga gurali i među rebra od radijatora. 

Muškarcima za razmišljanje: iz mog iskustva izgleda da na analnom seksu insistiraju samo oni kojima, usled premalog penisa, stimulacija pri vaginalnom seksu nije dovoljno intenzivna, odnosno nije dovoljno tesno.
(Maša, 23. jul 2015 02:04)

;-) ;-) ;-)

zora

pre 9 godina

Komentar pod brojem 2 je katastrofalan.Nemogu da verujem da neko prihvata ovaj tip seksa iako mu ne odgovara samo da bi udovoljila partnera.Izvini zeno, cega se tvoj tip odrekao da bi tebi bilo ekstra uzivanje.Da mu je stvarno stalo do tebe zaboravio bi tu vrstu seksa i uradio druge stvari da ti nebi ponosila te bolove.Ovako, boli ga COSE njemu je super.

mikele

pre 9 godina

resenje je pod broj 6. treba preci na katolicanstvo hahahahaha.kako kaze moj drug inpektor bubalo:draga hocemo li veceras u vaginu ili normalno

Maša

pre 9 godina

@ferdinand Thumbs up. Seksi je kad neko zna šta priča umesto ovih ovde raspomamljenih što bi ga gurali i među rebra od radijatora.

Muškarcima za razmišljanje: iz mog iskustva izgleda da na analnom seksu insistiraju samo oni kojima, usled premalog penisa, stimulacija pri vaginalnom seksu nije dovoljno intenzivna, odnosno nije dovoljno tesno.

bojan

pre 9 godina

kako da odolimo ženskoj guzi kada je onako loptasta i lepa pa prosto da je pojedeš a i žena ne bi njome njihala i mamila da ne uživa i u toj vrsti sexa ... a imao sam ih dosta i sve su volele da ih analno zadovoljim i sve su uživale .. i ova danas uživa ne može bez njega ... i šta dalje da se priča i polemiše ... i da još dodam, nisam homoseksualac!!!

mara

pre 9 godina

(mara, 22. jul 2015 13:10)

Ovo kao da je neko prepisao iz porno romana i kao da ima za cilj da opravda ono sto se ne moze opravdati....

Kolege muškarci stavite vi "dildo of dome" pa onda uzivajte zajedno sa partnerkom kada je to tako dobro da ludački stavljate pluseve na njene komentare....

Licemeri!!!
(@@@@@, 22. jul 2015 16:10)

Čekaj ne razumem. Je l ti krivo što ja uživam sa svojim mužem a ti nemaš partnera ili ne uživaš sa njim, ili si nezadovoljna svojim telom ili šta je problem već? kakvi porno romani, zaboga, kakvi dildoi...
Nema dve iste osobe na planati zemlji, i normalno je da nekome nesto vise odgovora a nekome manje. Nisam ja komentar napisala da bih nagovarala žene da probaju i upražnjavaju analni seks redovno, samo sam protiv opšte satanizacije nekih stvari u seksu (od strane oba pola da se razumemo)! Kad su one stvari u pitanju treba raditi ono što vam prija i to je jedini zakon za dobar seks! Ok ima i malo odricanja, malo kompromisa naravno, nekad se nešto istrpi za dobrobit partnera, ali sve zarad obostranog UŽITKA.

see what I did there?

pre 9 godina

(Napredna logika, 22. jul 2015 11:57)

Ne, ali ako volis dlakave butine, onda jesi. Nemojte drugima zamerati na logici ako je sami ignorisete i zanemarujete dodatne parametre. Tako je i sa anusom. I ako je to tako dobro kao sto pricaju svojim partnerkama, zasto hetero muskarci ne rade to sebi? Samo pitam i nadam se odgovoru.

sakikalasaki

pre 9 godina

Sada kada kazem da to nije normalno jer anus sluzi za
izbacivanje g.... dobicu milion ipo minusa ali nema veze
ionako se u ovo smutno vreme sve relativizuje.
Sa druge strane....
pa dobro i nos moze da sluzi i za nesto drugo osim izbacivanje
s... :)
naprimer za smrkanje

Ivan

pre 9 godina

Nikada nismo probali analni seks, ali uvek kada je jako napaljena moja devojka govori o tome. Lozi je to da joj pricam da cu je na taj nacin kazniti, to joj pomaze da se oseca podredjeno. Sto se tice analnog seksa za sada sve ostaje na recima i dobro nam je tako ;)

ferdinand

pre 9 godina

To je to. Ko voli, nek izvoli. Nema mnogo filozofije. I da..... zaboga ljudi, bubrezi nemaju ama nikakve veze sa debelim crevom (knjige u ruke odmah)
(max, 23. jul 2015 09:50)

U nekom od prethodnih komentara sam objasnio kako su bubrezi "povezani" sa debelim crevom. Tako da, citaj sve sto je napisano, dzaba ti knjige, ako to sto procitas, prihvatas selektivno.

Dr

pre 9 godina

I dobro,da vas pitam,sta cinite sa obaveznom eserihijom koli,koju izvucete iz anala,znate,fakat,da je njoj tamo redovna sredina u kojoj zivi u svakom.od nas?

marry

pre 9 godina

(batica, 22. jul 2015 12:36)

SVI telesni otvori koji NISU predvidjeni za seks zaista jesu wc solja. Puni su patogena. Jedini telesni otvor koji (ako je zena zdrava) nema patogene je vagina. To sto ti mislis da zene piske na istu rupu kroz koju radjaju decu je stvar tvoje ozbiljne neinformisanosti pa ne bi bilo zgoreg da ubuduce ne pises "znalacke" komentare.

маннијак

pre 9 godina

Мени девојка предложила анал, пробали једном, било ок. После тога још највише три пута и сваки пут је било супер, она баш ужива, више од мене. Само, не ваља често х) ми само за специјалне прилике.

kris

pre 9 godina

jedna je istina zene ga ili vole ili ne vole!ne treba ih prisiljavati,ako pristanu treba biti nezan i jako strpljiv..ako joj se dopadne,trazice i pokazati sama kad ga zeli.

zigot

pre 9 godina

probah par puta, nista narocito... jeste ok ali samo ako ste oboje jednako napaljeni... u protivnom je smor... definitivno nesto sto bih ostavio za "posebne prilike"

@@@@@@

pre 9 godina

kad je moj decko trazio analni, ja mu rekla da moze ali samo ako cu onda ja njega sa vibratorom od pozadi. da vidis kako je brzo odustao.
(nekoizmase, 22. jul 2015 20:51)

BRAVO!!!!!!
---------------------------------------------------------
O ovome sam i govorio (mara, 22. jul 2015 21:13) Maro_marice

Prvo nisam žensko.....drugo biologija te demantuje a i poveći broj devojaka koje komentarišu..
Mislim da sam jasno stavio do znanja da je komentar bio upućen napaljenim klincima koji lupaju pluseve na tvoje preverzije o tome kako je to dobro a same devojke u ogromnoj većini ne uzivaju u tom činu nego samo udovoljavaju ......

Neka oni sebi zajedno sa svojim devojčicama kao sto je @nekoizmase napisala "spakuju" dildić pa neka zajedno uzivaju kada je to tako dobro

I da tvoj tekst je imao za cilj da gomili napaljenika podilazi u perverzijama a pritom sebi nabijaš ego na internet portalima.....

re

pre 9 godina

"Ok ima i malo odricanja, malo kompromisa naravno, nekad se nešto istrpi za dobrobit partnera, ali sve zarad obostranog UŽITKA."
(mara, 22. jul 2015 21:13)

@Mara je muskarac/profesionalac na zadatku promovisanja analnog seksa.
Odricanja, trpljenje a sve za dobrobit partnera (sic!) I uz to cak i "obostrani uzitak". LOL

max

pre 9 godina

Moja devojka obožava analni seks ali.... mene užasno boli. Hehe. Malo šale. uozbiljiti ste temu mnogo koliko se svađate.

Dobar je analni seks, ali potrebno ispuniti nekoliko uslova.
Prvo -higijena. Kondomi i devojka da se klistira.
Drugo- lubrikanti.
Treće - opuštenost i neusiljenost.

To je to. Ko voli, nek izvoli. Nema mnogo filozofije. I da..... zaboga ljudi, bubrezi nemaju ama nikakve veze sa debelim crevom (knjige u ruke odmah)

princ rima

pre 9 godina

(sandra, 22. jul 2015 13:35)

sandra carice...to ja uporno pricam svojoj zeni-opusti se i uzivaj,u seksu je sve dozvoljeno samo da je lepo

sonja

pre 9 godina

@ferdinand upravo tako je i bilo, lubrikant je otisao tamo gde ne treba. Obrazujte se, ljudi, bar sad postoji internet, ne morate ni enciklopediju da kupite.

Zavram od Stalaca

pre 9 godina

U pitanju je odnos moci. I u antici je bilo pohvalno biti aktivan, a sramotno biti pasivan partner pri muskom analnom seksu. Ali, u tom slucaju bolje je baviti se politikom ili sportom, nego seksom. Pri cemu kod dva poslednja mozes i da izgubis.

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand upravo tako je i bilo, lubrikant je otisao tamo gde ne treba. Obrazujte se, ljudi, bar sad postoji internet, ne morate ni enciklopediju da kupite.
(sonja, 23. jul 2015 19:28)

Ne mora neko da bude obrazovan da bi to shvatio, vec samo malo da ukljuci mozak, tada bi pojedinci shvatili i kakvoj su vezi bubrezi i rektum. Ali eto, cak i kad se napise u komentaru, i objasni, njima to nije dovoljno.

deki

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 16:34)

Ahahahaha ... mladjahni student medicine koji je konacno naleteo na temu zbog koje spreman da ceo dan online dezura :)

Black howk down

pre 9 godina

Analni sex je visi nivo seksualne zrelosti. On sluzi uzivanju dok je vaginalni namenjen produzenju vrste. Danas postaje sve popularniji anal only lifestyle.Proverite.

Joca

pre 9 godina

@ (ferdinand, 22. jul 2015 13:31)

Mozda da obnovis znanje iz anatomije i biologije pre nego sto resis da se siris po netu?

Gle, naleteo si na nuspojave i negativne posledice necega ... wow! Ako se vec sunjas po lekarskim ordinacijama, svrati onda malo i do ginekologa i urologa pa odslusaj i tu pricu, i sta cemo onda? Da se batali sex jer, eto, moze doci do stotina razlicith zdravstvenih problema i komplikacija?

Aleksandar

pre 9 godina

@ferdinand

Jeste da dobijas vaginu i penis, izvor je isti. Ne mozes ici dalje od biologije, jer biologija je biologija. Nije statika materijala.
I sta te briga ko upraznjava sta sa kim. Nije ovaj svet od juce i niko nije riknuo od toga, osim ako nije pazio.

park

pre 9 godina

pih kakve ste bre... neprijatno pa neprijatno. Pa koliko neprijatnih stvari rade muskarci zbog zena, hiljadu puta sam odlagao orgazam da bi njih ispostovao, da one dozive pre mene. Jeste li probale nekad da odlozite orgazam? Naravno da niste, to je kao kad imate najukusniju tortu od cokolade na celom svetu u tanjiru ispred nosa i ne smete da je pojedete nego cekate nekog da dodje. Sve sto trazim je 5 minuta eventuelne 'neprijatnosti' jednom mesecno, i eto i to je mnogo. Ne zele ni da probaju.

iskusna

pre 9 godina

muškarci koji vole anal su homoseksualci, svidelo im se to ili ne, a što se žena tiče, sve je moguće, od onih koje ne podnose do onih koje obožavaju. meni je lično dosadno i neuzbudljivo.

predrag

pre 9 godina

ja i moja devojka iskljucivo upraznjavamo analni seks i prezadovoljan samne bacam pare na kondome i ne brinem dali ce da zatrudni.analni sex rules!!!

M

pre 9 godina

Stvarno ne znam sto bi to neko radio.Toliko pripreme,rizik da ti oci ispadaju od bola,onaj deo o problemima sa stolicom.Kao "buce u jednom momentu super".Ma,vazi

Maja

pre 9 godina

A čemu to, ne razumem? Prljavo, bolno, besmisleno. To mi izgleda kao da te smorio i sex i ta žena i sve, ne možeš drugu da nađeš pa aj da "osvežiš" seksualni život tako što ćeš bar u drugu rupu da guraš :D Pritom..znaš da je ženi to neprijatno i bolno a i dalje želiš..pa malo mi to sadistički i mizogino.

Tanja

pre 9 godina

Analni sex je samo muski hir, nista pozitivno. Bolno, neprijatno i nepotrebno. Pobedila mi je ova pod brojem 6 sa deckom katolikom, kako ju je samo navozao :)

ferdinand

pre 9 godina

Hahaha, koliko paljevina na ovoj temi... Urnebesno. Najjaci lik koji kaze da je klitoris minijaturni penis :D Mozda je penis uvecani klitoris, ako cemo tako i tom logikom. Prosto, klitoris je klitoris, penis je penis.

Sustina, analni seks je neprirodan, degradirajuci po zenu, iako pristaju na njega zbog partnerovog zadovoljstva, dalje, gurati svoj polni ud tamo gde se nalazi feces je malo reci, nego, odvratno. Da pomenemo nesto i o rupturi rektuma, popustanju kruznog misisca anusa, pucanja sitnih, a i krupnih krvnih sudova, nemogucnost kontrolisanja defekacije kod onih zena koje cesto upraznjavaju analni seks, pojavu hemoroida i pucanje istih, svedocenja da dobar deo zena ne moze danima da sedi normalno posle analnog seksa itd, itd... Svakako degradirajuc cin, pre koga treba obaviti pripreme kao da radite u vodovodu i kanalizaciji. Nazvacete me primitivnim i zaostalim, ok, nemam problem sa tim, ovo je samo delic price koje se cuju i vide po lekarskim ordinacijama, a zarad cega?

A

pre 9 godina

Boze koliko neiskusnih zena, sem ove 7 (dobro moze i 6), ostale nemaju pojma ni o priremi, ni o opustanju, nalozenosti pa samim tim i sopstvenom lucenju (kakvi crni lubrikanti), itd.

+382

pre 9 godina

Kad sam god imao sa nekom od partnerki analni seks svaki put je to bilo na njeno insistiranje, neka da proba pa zavoli ili ne, a neka jer je ranije to upraznjavala, tako da mi prvih 20ak komentara nisu jasni o.O

Dje su sve te djevojke sto ne upraznjavaju anal!? Ja za jos malo 30 god sam svega na 2 ili 3 naisao a bilo ih je nije da nije.. o.O

Inace po meni anal se upraznjava radi promjene jer i vaginalni seks moze da bude monoton pogotovo jos ako ste u dugu vezu ili braku.

Ista stvar kao sa oral ako ga ne upraznjavate obostrano seks moze postati monoton, a kad je dosadan seks onda slijedi razlaz ili varanje.

not sure for you

pre 9 godina

Jedna velika mana, kada počnete sa analnim, sa njim idete do kraja, a meni je to suhoparno, jer nema vađenja i penetracije ili diranja drugih dijelova tijela (čak i pored kondoma jednostavno nije higijenski). Analni seks je definitivno precijenjen i ne razumijem zašto muškarci insistiraju na njemu. To me podsjeća na muškarce u Islamskom zemljama koji traže da se mladoj zasije vagina kako bi bila uza. Koliko kreten trebaš biti da ti i normalna vagina nije dovoljna?! Jedino ako imaš neki smoki umjesto .... B) Imam osjećaj da većina žena pristaje na anal samo kako bi udovoljile partneru, a ne zato jer uživaju... Bezveze.

charlotte sometimes

pre 9 godina

Slazem se da nema veze sa homoseksualizmom, ali ima sa necim drugim. Muskarac koji je speman da ga ubaci tamo.....nema bas mnogo postovanja prema samom sebi i svom polnom organu. Kada sam to rekla svom decku, pa malo je reci da je planuo. :-)

Inace, dosta pricam sa drugaricama o seksu, nemamo nikakav tabu. Sest od njih sedam je priznalo da upraznjavaju analni seks samo da bi udovoljile muskarcu, inace uglavnom koriste lubrikante ili je dovoljna i sopstvena lubrikacija, zavisi od uzbudjenosti, ali hocu da kazem da sve imaju dobru pripremu. Sve do jedne su priznale da ne uzivaju, i da je osecaj u najmanju ruku neprijatan. Ova jedna je izuzetak, tvrdi da uziva, ali cak i ona priznaje da je cesto neprijatno. Dakle, nije nemoguce, verujem da je nekome i dobro, ali velika je verovatnoca da vas devojke lazu. Ako tvrdite sa jedne strane da mrzite foliranje orgazma, jako je cudno da vam foliranje uzivanja u analnom seksu ne smeta. Sve u svemu, rekla bih da se mnogo vise radi ovde o mozgu i nekom osecaju dominacije. Ko voli nek izvoli.

Ja sam probala, zato sto sam ja htela, jer me je zanimalo. Nije mi se dopalo. Posle izvesnog vremena sam analnom seksu dala sansu jos par puta, jer nekada treba vremena da neke stvari dodju na mesto. Inace sam neko ko se ne stidi, ko je opusten u sexu, i to sam radila sa dugogodisnjim deckom. Uzalud je bilo. Iako volim grublji seks, cak i bol jer me uzbudjuje (tanka je granica izmedju bola i zadovoljstva), ta vrsta bola prilikom analnog seksa mi ne odgovara.

Zato kada vas teraju na analni seks, vi mozete da se slozite, ali predlozite da kupite dildo, pa zajedno istrazujte i njegovu seksualnost. Posto je njihov glavni argument da su zene zatucane ako odbiju analni, da nisu spremne da istrazuju svoje telo, onda bi trebalo da pokazu isti stepen otvorenosti prema istrazivanju svog. Sto da ne probaju, jer, u suprotnom su zatucani, zar ne? :) A ako pristanu, pa im se ne dopadne, vi ih ubedite da tome treba dati jos jednu sansu....

kj

pre 9 godina

Gledam nedavno dokumentarni film sa porno zvezdama o njihovom unistenom zivotu bas zbog analnog seksa upraznjavanog godinama. Debelo crevo koje ispada a ni posle bezbroj operacija stanje se nije popravilo. I svi prpratni problemi koji idu uz to. Kako same kazu, zivot u paklu za koji samo one znaju kako izgleda. Pa kad se pise o lepotama analnog seksa bilo bi dobro da se napise i o ovakvim stvarima koje sigurno nisu nikakva tajna.

mare

pre 9 godina

nije bolan, nego neprijatan...? zar nije poenta seksa uzivanje, zasto bi pristao da iznova i iznova radim nesto sto mi je neprijatno, nije mi jasno?

Lemi

pre 9 godina

Muskarci koji vole analni seks su latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskog i zenskog anusa?
(ferdinand, 22. jul 2015 11:19)

Ahahaha ... tom logikom, muskarci koji se ljube sa zenama su takodje latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskih i zenskih usana, zuba, desni, jezika, pljuvacnih zlezda, itd.?

Tupava logika do bola :)

mara

pre 9 godina

Do svoje 28 godine nisam doživela orgazam. E ada sam probala analni seks. Prvi put mi je bio bolan i neprijatan, ali tadašnji momak je navaljivao da probamo ponovo i da će mi biti super i navaljivao i navaljivao, i ja sam na karaju popustila. Drugi put kada sam imala analni seks, e tada sam prvi put doživela orgazam u životu. Od tada relativno redovno upražnjavam ovaj vid seksa, i nakon sitnih neprijatnosti pri prvoj penetraciji (koju imam i pri vaginalnom seksu, da se razumemo), u 95% slučajeva doživim orgazam. Za mene je analni seks nezamenjljiv, jer naprosto , verovali ili ne, više uživam u njemu nego u konvencionalnom vaginalnom seksu. opuštanje, poznavanje partnera, lubrikanti, higijena naravno na visokom nivou i zadovoljstvo je zagarantovano.
Znam da veliki broj žena neću ubediti ovim, kao što mi ni neke drugarice ne veruju, ali ja stvarno uživam u analnom seksu!

@@@@@

pre 9 godina

(mara, 22. jul 2015 13:10)

Ovo kao da je neko prepisao iz porno romana i kao da ima za cilj da opravda ono sto se ne moze opravdati....

Kolege muškarci stavite vi "dildo of dome" pa onda uzivajte zajedno sa partnerkom kada je to tako dobro da ludački stavljate pluseve na njene komentare....

Licemeri!!!

Android Jelly Bean

pre 9 godina

Moje iskustvo sto se tice analnog seksa i orgazma je taj da je to zenama najbolji orgazam. Ponavljam, takvo je moje iskustvo sa partnerkama sa kojima sam upraznjavao analni seks i koje su dozivjele orgazam.

toni

pre 9 godina

Muskarci koji vole analni seks su latentni homoseksualci. Koja je razlika izmedju muskog i zenskog anusa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 22. jul 2015 11:19)

Razlika je da je ovo zena a ono muskarac.

sonja

pre 9 godina

Meni je iskreno neprijatan. I plus, uz svu paznju, navukla sam bakterije koje su se popele do bubrega, i naravno upala bubrega je bila neminovna. Ko je imao zna koji su to bolovi i muke. Ali treba probati, sve treba probati jednom makar

neko ko zna

pre 9 godina

A zasto vi zene ne pitate vase muskarce da prvo oni prime nesto analno, da vide kako je to prvo. Posle toga bi odustao ili bi bio pazljiv.

sandra

pre 9 godina

ja smatram da sve treba probati, dok ne probate nemate pojma o cemu se tu radi. imala sam averziju jedino zbog bola, ali ako ste opusteni, i ako vam je partner razuman i pazljiv, moze da bude zajsta fantasticno. nikada to ne radite na nagovor partnera odmah, vec prvo same istrazite svoje telo i zakljucite da li imate zelju za tim. meni se eto tako samo od sebe "javilo" da to zelim, probala sam, i sada mogu da kazem da volim i analni sex. ali morate biti bez predrasuda i potpuno opustene, ja volim sex, biseksualka sam, svasta dolazi u obzir, igracke razne, dva partnera od jednom( to je tek sex!)

Dark Knight

pre 9 godina

.@ sonja Samo mi nije jasno kako su bubrezi povezani sa debelim crevom odnosno analnim otvorom tj. kako su ti se bakterije prenele na bubrege. Veća je šansa da dobiješ bakterijsku infekciju prilikom vaginalnog seksa, osim ako nisi mešala analni i vaginalni seks tokom istog odnosa što nije nikako preporučljivo.

Vinilin

pre 9 godina

Au, koliko komentara da je analni isto što i sex sa wc šoljom! Verujem da bih sa mnogima od njih imao osećaj da se sexam sa šoljom i u oralnom sexu. Srećom, ima mnogo žena koje ne doživljavaju ni jedan deo svog tela kao kanalizaciju.

Kakao

pre 9 godina

Ako radite to sa majmunom od čoveka, boli jako. I nikad, nikad nemojte to raditi samo da bi njemu ispunile želju. Oni nikad sebi ne bi naneli bol da bi nama udovoljili. Meni ne prija nešto posebno, ali me pali sama činjenica da njega jako pali...

NoName

pre 9 godina

@Ferdinand

Upravo si pitanjem odgovorio. Razlika je u zeni i u muskarcu. Te fore o latentnim gejevima prodaj nekom drugome. Onaj ko voli zene, volece zene, ona/j ko voli osobu istog pola, volece.
P.S. I zena ima minijaturni penis...zove se klitoris.

svasta

pre 9 godina

kao sto neko dole rece da je povezan sa latentnim homoseksualizmom, veze to nema. Jednostavno ljudi istražuju svoje telo, istrazuju svoje erogene zone ali sa osobom uz koju osecaju psihicku i seksualnu privlačnost uz ogromno međusobno poverenje. Postoje cak neki detalji iz seksualnog zivota gde se devojkama npr preporucuju da stimulisu prostatu svog decka prsticem analnim putem. To ih ne cini gej osobama ili latentnim gej, jednostavno u sexu se opustis i predas osobi koju volis. Ne mora da znaci ni da ce se svima svideti ni da ce svi nastaviti da upraznjavaju takav vid stimulacije.. jednostavno radi se o tome da se prepustite voljenoj osobi, bilo da je suprotnog pola bilo da je istog (nemam nista protiv ikoga) samo nemojte mi odmah sa tim frojdovskim teorijama...

ferdinand

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 13:31) 

de brate ili se drzi argumenata koje iznosis i oatani dosledan, nemoj ih menjati u svakom komentaru ili idi leci frustracije na drugom mestu
(Hawkeye, 22. jul 2015 15:21)

O cemu pricas??? Sta sam, i u kom komentaru izmenio? A o popularnoj psihologiji iz casopisa i pominjanju frustracija, a da ni sam ne znas sta su, ne bih da komentarisem.

Unknown.MNE

pre 9 godina

Ja ne znam sto je sa ovim ljudima. Ako upraznjavas analni seks sa partnerom odnosno partnerkom onda to ne radis stalno pri svakom odnosu nego jednom ili dva puta mjesecno npr.

To prije svega zbog cure i njenog zdravlja nije dobro stalno upraznjavati, a onda i zvbog sebe i svog zdravlja. I kondom obavezan da ne bude poslije seciranje :-))

A sto se orgazma tice iz licnog iskustva najjaci je prilikom analanog seksa.

Frikove sa wc soljama zanemarite.

NoName

pre 9 godina

Za analni seks treba debela priprema koja ukljucuje i klistir.
Inace, analni otvor ima mnogo nervnih zavrsetaka, koji stvaraju isti, slican ili bolji uzitak.
E sad, kako kome prija.

Cica

pre 9 godina

Probala sam ovu vrstu sexa par puta, ali to je trajalo jako kratko, tačnije, to su bili pokušaji analnog sexa. Svaki put se završilo možda minut-dva nakon što bi ušao u mene, jer se ja jednostavno nesvesno stegnem iako se trudim da budem opuštena, i onda osetim tako oštar bol prilikom tog stezanja, kao da mi se cepa i sluzokoža i mišići...Dok mi stimulacija anusa prstima u toku vaginalnog sexa često prija. Inače, nikakvu posebnu pripremu pre analnog nisam imala, osim tuširanja naravno. Iako uopšte nisam gadljiva, ova vrsta sexa, moram priznati, nekako mi deluje prljavo...

Ribica

pre 9 godina

Ne udovoljava se bolom osim ako je fetiš nekome, ili se želi ili ne želi.
Muškarac koji za to nema razumevanja neka prvi sam poturi guzu kako bi osetio i razumeo pa tek onda neka sudi ženi koja ne želi.

:)

ferdinand

pre 9 godina

Pa i jeste, ionako su to prakticno isti polni organi, samo se posle razvijaju u zenski i u muski. Ali, to je to identicno. 
Penis kod muskarca je isto sto i labia i klitoris kod zene, vice versa. 

Pobogu, da li je iko ucio biologiju u osnovnoj skoli i reproduktivne organe?
(Aleksandar, 22. jul 2015 

Ma nemoj, ajd nauci me. Stvar je u tome, da je glupo nazivati klitoris zakrzljalim penisom ili nazivati penis uvecanim klitorisom. Da bi naucio nesto vise o polnim organima, treba da odmaknes dalje od udzbenika iz biologije. Jedino sto im je zajednicko, to je poreklo, klitoris i spongiozno tkivo penisa, poticu od istog tkiva, ali to ne znaci da su isti. U toku embriogeneze, dolazi do diferencijacije tog tkiva u zenske ili muske polne organe pod uticajem gena, hormona itd...

Nepokolebljiva

pre 9 godina

Nakon dve hiljade godina unistavanja i ponizavanja zena, one se ponovo suocavaju sa jednom novom vrstom robovlasnistva.

Zar zenama nije dosta sto su suocene sa fizickim zlostavljanjima i silovanjima, verbalnom agresijom i omalovazavanjima? U muslimanskom svetu uklanjaju im klitoris i nemaju maltene nikakava prava. Da li ste vi svesni kakve rane sve to ostavlja na zene bilo kojeg uzrasta?

I vi sada hocete da ubedite nekog da u ovoj vrsti seksa moze da se uziva? Nista nije manje tacno od toga. U pitanju je komercijalni mit na racun zdravlja zena. Nesto sto treba da se prodaje i da ima odredjeni uticaj da bi se na kraju prihvatilo kao normalno sto ustvari nije.

Priroda nije namenila da se tamo vodi ljubav jer se tamo ne nalazi materica zene.

UZAS!!!!!!! GDE VAM JE SAVEST??????????

ZENE I DEVOJKE PAMET U GLAVU I NE NASEDAJTE NA OVO! UPROPASTICE VAM ZIVOT! STO DALJE OD TOGA I CUVAJTE SE!

CITAJTE KNJIGU
AND THE DRUMMERS WERE WOMAN OD LAYNE REDMOND!!!!! I NAUCITE SVOJU PRAVU ISTORIJU!

kontradiktorna

pre 9 godina

Nemam nista protiv analnog seksa, s vremena na vreme. Ali ne toliko zbog samog osecaja kada je u meni, koliko zbog doze perverznosti koju ima takav seks, a koja me prozima i pokrece... Evo i sada,pri samoj pomisli, osecam da mi zmarci silaze niz kicmu... ;))

Hawkeye

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 13:31)

de brate ili se drzi argumenata koje iznosis i oatani dosledan, nemoj ih menjati u svakom komentaru ili idi leci frustracije na drugom mestu

Black howk down

pre 9 godina

Analni sex je visi nivo seksualne zrelosti. On sluzi uzivanju dok je vaginalni namenjen produzenju vrste. Danas postaje sve popularniji anal only lifestyle.Proverite.

bojan

pre 9 godina

kako da odolimo ženskoj guzi kada je onako loptasta i lepa pa prosto da je pojedeš a i žena ne bi njome njihala i mamila da ne uživa i u toj vrsti sexa ... a imao sam ih dosta i sve su volele da ih analno zadovoljim i sve su uživale .. i ova danas uživa ne može bez njega ... i šta dalje da se priča i polemiše ... i da još dodam, nisam homoseksualac!!!

Zoki kaze

pre 9 godina

Ali broj šest je šou. Inace, probao iz radoznalosti kad smo oboje bili malo pod gasom. U suštini ništa posebno ni meni ni njoj. Jedino mi malo gadno, pa nemam želju da ponovim.

Ratoborna_Neprej.....iva

pre 9 godina

Najviše volim u komentarima muškarce koji se predstavljaju kao žene i šire lažne informacije o tome kako je analni sex vrh.
Žene! Ne pristajte na tu vrstu besmislica da bi ste zadržale muškarce, već ih odmah otkačite, a manjina muškaraca koja nema samopoštovanja za svoj ud koji bi da ga "smeste" na mesto odakle izlaze sve fekalije iz organizma, trebalo bi da sami toprobaju na sopstvenom primeru.
I još nešto, umesto što vi muškarčine maltretirate gej populaciju i kao poslednji primitivci ispoljavate agresije i lične frustracije, a što da ne i skrivene homoerotske momente, imate prlike da se civilizujete, uredite, shvatite svoju tajnu prirodu i bacite se u promet. Gej momci su OK momci.

Aleksandar

pre 9 godina

@ferdinand

Pa i jeste, ionako su to prakticno isti polni organi, samo se posle razvijaju u zenski i u muski. Ali, to je to identicno.
Penis kod muskarca je isto sto i labia i klitoris kod zene, vice versa.

Pobogu, da li je iko ucio biologiju u osnovnoj skoli i reproduktivne organe?

ferdinand

pre 9 godina

.@ sonja Samo mi nije jasno kako su bubrezi povezani sa debelim crevom odnosno analnim otvorom tj. kako su ti se bakterije prenele na bubrege. Veća je šansa da dobiješ bakterijsku infekciju prilikom vaginalnog seksa, osim ako nisi mešala analni i vaginalni seks tokom istog odnosa što nije nikako preporučljivo.
(Dark Knight, 22. jul 2015 15:20)

Nisu povezani nikako, ali prilikom analnog seksa moraju se koristiti lubrikanti. Prilikom penetracije, svakako da sadrzaj debelog creva, cak iako je ocisceno, moze zajedno sa lubrikantom da iscuri napolje i da dodje do vulve, odnosno uretre, u zavisnosti od poze (najcesce u dogi pozi, jer je u tom slucaju anus iznad vagine). Zene imaju dosta kracu uretru (za duzinu muskog polnog organa) pa se infekcije ascedentno, mnogo brze sire ka besici i bubrezima nego kod muskaraca. Otuda i infekcija besike, bubrega kod ove komentatorke.

max

pre 9 godina

Moja devojka obožava analni seks ali.... mene užasno boli. Hehe. Malo šale. uozbiljiti ste temu mnogo koliko se svađate.

Dobar je analni seks, ali potrebno ispuniti nekoliko uslova.
Prvo -higijena. Kondomi i devojka da se klistira.
Drugo- lubrikanti.
Treće - opuštenost i neusiljenost.

To je to. Ko voli, nek izvoli. Nema mnogo filozofije. I da..... zaboga ljudi, bubrezi nemaju ama nikakve veze sa debelim crevom (knjige u ruke odmah)

Gigi

pre 9 godina

Evo za Maju i Masu odgovor...moja danasnja supruga pre 15 godina kada smo se upoznali je PRVA trazila analni sex od mene i evo dan danas ga praktikujemo BEZ lubrikanta, BEZ klisteri, treba znati pravu pozu u kome primenjivati ovaj nacin penetracije i na moj ud koji ima 17 cm ( Masa citaj ovo, znaci da mi nije bas mali ) nista " prljavo " nece da ostane !!!
Naravno ,oboje u paru moraju imati obostranu zelju za ovaj vid sexa. Nemojte mnogo da filozofirate i pustite ljudska bica da uzivaju kako ko zeli !!!!

Senka velikog brata.

pre 9 godina

Alo ljudi! Primetih da svi pominju lubrikante, tehniku, poznavanje partnera itd. A KONDOM? Jel neko spomenuo bar? To je br. 1 pa sve ostalo.

Vesna

pre 9 godina

Ja nikada nisam niti ću ikada (da probam) da upražnjavam analni seks. Iz sledećih razloga: a) nosi izvesne zdravstvene rizike po ženu (a ja o svom zdravlju i telu brinem) b) koliko sam razumela bol i neprijatnost su neizbežni, samo je pitanje u kojoj meri (a ja nisam mazohista) i c) nije mi privlačna ideja povezivanja seksa i fekalija na bilo koji način. Nisam imala partnera koji me je ubeđivao - a kamoli insistirao - da imamo analni seks, ali sam ja spavala samo sa momcima sa kojima sam bila u dugoj (emotivnoj) vezi, na prste jedne ruke se mogu prebrojati, i ti momci su me poštovali i brinuli o meni. I bili su normalni. Neko je dole napisao kako on trpi kad odlaže orgazam i onda sve što traži je pet minuta neprijatnosti mesečno. Kako neko uopšte može da uživa dok je drugoj osobi neprijatno ili je boli?! To je bolesno. Devojke koje imaju takve momke trebalo bi da završe s njima, a ne da pristaju na analni seks da bi im udovoljile. Zašto neke žene toliko malo poštuju sebe? I zašto toliko malo brinu o sebi?

ema

pre 9 godina

Koliko lupetanja.
Ekstreman bol ako se ne uradi priprema od par minuta.
Lubrikant neophodan. Bar za nas koje smo jako uske (a ja jesam uzasno uska i u vag. i analnom delu). Elem, iako sam jako uska, posle 2 minuta se misici opuste (mozda je to tako kod mene, mozda sam ja uska a elasticna) je predivno.
Partenr mora da zna sta radi i kako i koliko brzo moze da udje. Priprema moze prstima ili igrackama.
I onda je posebno uzbudjujuce. Cak eve i meni uskoj.

bobo mk

pre 9 godina

hahahaha 6 - katolici:-) koje licemerje. (e viva, 22. jul 2015 13:19)

Ima toga i kod muslimana i pravoslavaca, pogledaj grčki film "Ljubav je slon".

Maša

pre 9 godina

@ferdinand Thumbs up. Seksi je kad neko zna šta priča umesto ovih ovde raspomamljenih što bi ga gurali i među rebra od radijatora.

Muškarcima za razmišljanje: iz mog iskustva izgleda da na analnom seksu insistiraju samo oni kojima, usled premalog penisa, stimulacija pri vaginalnom seksu nije dovoljno intenzivna, odnosno nije dovoljno tesno.

Lavica

pre 9 godina

Meni je savrsen. Nisam mogla ni da pretpostavim da cu to ikada izustiti, ali meni jeste. Moj muz je divan, pazljiv, i zaista to uradi tako nezno i savrseno. Osecaj je fantastican. Ja sam se navukla i praktikujem ga skoro svaki put.

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand Thumbs up. Seksi je kad neko zna šta priča umesto ovih ovde raspomamljenih što bi ga gurali i među rebra od radijatora. 

Muškarcima za razmišljanje: iz mog iskustva izgleda da na analnom seksu insistiraju samo oni kojima, usled premalog penisa, stimulacija pri vaginalnom seksu nije dovoljno intenzivna, odnosno nije dovoljno tesno.
(Maša, 23. jul 2015 02:04)

;-) ;-) ;-)

mara

pre 9 godina

(mara, 22. jul 2015 13:10)

Ovo kao da je neko prepisao iz porno romana i kao da ima za cilj da opravda ono sto se ne moze opravdati....

Kolege muškarci stavite vi "dildo of dome" pa onda uzivajte zajedno sa partnerkom kada je to tako dobro da ludački stavljate pluseve na njene komentare....

Licemeri!!!
(@@@@@, 22. jul 2015 16:10)

Čekaj ne razumem. Je l ti krivo što ja uživam sa svojim mužem a ti nemaš partnera ili ne uživaš sa njim, ili si nezadovoljna svojim telom ili šta je problem već? kakvi porno romani, zaboga, kakvi dildoi...
Nema dve iste osobe na planati zemlji, i normalno je da nekome nesto vise odgovora a nekome manje. Nisam ja komentar napisala da bih nagovarala žene da probaju i upražnjavaju analni seks redovno, samo sam protiv opšte satanizacije nekih stvari u seksu (od strane oba pola da se razumemo)! Kad su one stvari u pitanju treba raditi ono što vam prija i to je jedini zakon za dobar seks! Ok ima i malo odricanja, malo kompromisa naravno, nekad se nešto istrpi za dobrobit partnera, ali sve zarad obostranog UŽITKA.

deki

pre 9 godina

(ferdinand, 22. jul 2015 16:34)

Ahahahaha ... mladjahni student medicine koji je konacno naleteo na temu zbog koje spreman da ceo dan online dezura :)

Joca

pre 9 godina

@ (ferdinand, 22. jul 2015 13:31)

Mozda da obnovis znanje iz anatomije i biologije pre nego sto resis da se siris po netu?

Gle, naleteo si na nuspojave i negativne posledice necega ... wow! Ako se vec sunjas po lekarskim ordinacijama, svrati onda malo i do ginekologa i urologa pa odslusaj i tu pricu, i sta cemo onda? Da se batali sex jer, eto, moze doci do stotina razlicith zdravstvenih problema i komplikacija?

marry

pre 9 godina

(batica, 22. jul 2015 12:36)

SVI telesni otvori koji NISU predvidjeni za seks zaista jesu wc solja. Puni su patogena. Jedini telesni otvor koji (ako je zena zdrava) nema patogene je vagina. To sto ti mislis da zene piske na istu rupu kroz koju radjaju decu je stvar tvoje ozbiljne neinformisanosti pa ne bi bilo zgoreg da ubuduce ne pises "znalacke" komentare.

Maja

pre 9 godina

Žene ga žele jer znaju koliko ga muškarci vole i to je njima dovoljno pa makar umrle od bolova. Misle da će ako im udovolje na taj način, ostati sa njima duže. A muškarci ga žele jer otkad su bili mala deca kad im kažeš nemoj to, to je zabranjeno, oni hoće baš to.

nekoizmase

pre 9 godina

kad je moj decko trazio analni, ja mu rekla da moze ali samo ako cu onda ja njega sa vibratorom od pozadi. da vidis kako je brzo odustao.

deda

pre 9 godina

(Lemi, 22. jul 2015 11:39)

Ti izgleda nikad nisi ljubio ni muskarca ni zenu cim ne znas razliku. Pa brkovi i brada, grubost i neznost. Mnogo se pravis nevest. A u pravu je covek, zamerate gej populaciji na nekom sodomizmu, a zene terate na analni seks, a ni tu nije kraj. Hocete i trojke i sve sto ste gledali po sajtovima. Bolje cutite.

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand 

Jeste da dobijas vaginu i penis, izvor je isti. Ne mozes ici dalje od biologije, jer biologija je biologija. Nije statika materijala. 
I sta te briga ko upraznjava sta sa kim. Nije ovaj svet od juce i niko nije riknuo od toga, osim ako nije pazio.
(Aleksandar, 22. jul.2015)





(ferdinand, 22. jul 2015 16:34) 

Ahahahaha ... mladjahni student medicine koji je konacno naleteo na temu zbog koje spreman da ceo dan online dezura :)
(deki, 22. jul 2015 17:09)


@ (ferdinand, 22. jul 2015 13:31) 

Mozda da obnovis znanje iz anatomije i biologije pre nego sto resis da se siris po netu? 

Gle, naleteo si na nuspojave i negativne posledice necega ... wow! Ako se vec sunjas po lekarskim ordinacijama, svrati onda malo i do ginekologa i urologa pa odslusaj i tu pricu, i sta cemo onda? Da se batali sex jer, eto, moze doci do stotina razlicith zdravstvenih problema i komplikacija?
(Joca, 22. jul 2015)

Dajte neke cinjenice, ako zelite polemiku, a ne ovde da iskazujete licne frustracije i bes. Apsolutno me nije briga sta ko radi u cetiri zida, ali kao neko ko razume, koji "nus efekti" nastaju, kako neko rece, imam pravo da iznesem te cinjenice. Muskarcine, pogledajte koliko je zena dalo negativne komentare i kako im anal ne prija, a vi slobodno nastavite da ih ubedjujete kako je to vrh. Kada vec volite anal, probajte da vam partnerka gurne neki dildo, istrazujte svoju seksualnost, nemojte da budete konzervativni i staromodni, ili se plasite da cete posle toga biti manje muskarci???

Aleksandar

pre 9 godina

@ferdinand

Jeste da dobijas vaginu i penis, izvor je isti. Ne mozes ici dalje od biologije, jer biologija je biologija. Nije statika materijala.
I sta te briga ko upraznjava sta sa kim. Nije ovaj svet od juce i niko nije riknuo od toga, osim ako nije pazio.

princ rima

pre 9 godina

(sandra, 22. jul 2015 13:35)

sandra carice...to ja uporno pricam svojoj zeni-opusti se i uzivaj,u seksu je sve dozvoljeno samo da je lepo

sakikalasaki

pre 9 godina

Sada kada kazem da to nije normalno jer anus sluzi za
izbacivanje g.... dobicu milion ipo minusa ali nema veze
ionako se u ovo smutno vreme sve relativizuje.
Sa druge strane....
pa dobro i nos moze da sluzi i za nesto drugo osim izbacivanje
s... :)
naprimer za smrkanje

see what I did there?

pre 9 godina

(Napredna logika, 22. jul 2015 11:57)

Ne, ali ako volis dlakave butine, onda jesi. Nemojte drugima zamerati na logici ako je sami ignorisete i zanemarujete dodatne parametre. Tako je i sa anusom. I ako je to tako dobro kao sto pricaju svojim partnerkama, zasto hetero muskarci ne rade to sebi? Samo pitam i nadam se odgovoru.

re

pre 9 godina

"Ok ima i malo odricanja, malo kompromisa naravno, nekad se nešto istrpi za dobrobit partnera, ali sve zarad obostranog UŽITKA."
(mara, 22. jul 2015 21:13)

@Mara je muskarac/profesionalac na zadatku promovisanja analnog seksa.
Odricanja, trpljenje a sve za dobrobit partnera (sic!) I uz to cak i "obostrani uzitak". LOL

Dr

pre 9 godina

I dobro,da vas pitam,sta cinite sa obaveznom eserihijom koli,koju izvucete iz anala,znate,fakat,da je njoj tamo redovna sredina u kojoj zivi u svakom.od nas?

Ivan

pre 9 godina

Nikada nismo probali analni seks, ali uvek kada je jako napaljena moja devojka govori o tome. Lozi je to da joj pricam da cu je na taj nacin kazniti, to joj pomaze da se oseca podredjeno. Sto se tice analnog seksa za sada sve ostaje na recima i dobro nam je tako ;)

ferdinand

pre 9 godina

To je to. Ko voli, nek izvoli. Nema mnogo filozofije. I da..... zaboga ljudi, bubrezi nemaju ama nikakve veze sa debelim crevom (knjige u ruke odmah)
(max, 23. jul 2015 09:50)

U nekom od prethodnih komentara sam objasnio kako su bubrezi "povezani" sa debelim crevom. Tako da, citaj sve sto je napisano, dzaba ti knjige, ako to sto procitas, prihvatas selektivno.

zena

pre 9 godina

ferdinand je jedini ovde dao najtacnije relevantne informacije i cinjenice. Verovatno je i medicinski obrazovan pa zna o cemu govori.
A ovi sto ovde pisu svasta, cao i o blagotvornosti navedenog cina, ne bi analni nikad probali niti bi im pao na pamet da za to nisu culi na televiziji, internetu ili videli u pornicima. To jednostavno nije prirodno.
A oni "katolici" su bas neki veliki vernici, jedino stosu u pravu je da to nije "sex". Umrla sam od smeha.

zora

pre 9 godina

Komentar pod brojem 2 je katastrofalan.Nemogu da verujem da neko prihvata ovaj tip seksa iako mu ne odgovara samo da bi udovoljila partnera.Izvini zeno, cega se tvoj tip odrekao da bi tebi bilo ekstra uzivanje.Da mu je stvarno stalo do tebe zaboravio bi tu vrstu seksa i uradio druge stvari da ti nebi ponosila te bolove.Ovako, boli ga COSE njemu je super.

@@@@@@

pre 9 godina

kad je moj decko trazio analni, ja mu rekla da moze ali samo ako cu onda ja njega sa vibratorom od pozadi. da vidis kako je brzo odustao.
(nekoizmase, 22. jul 2015 20:51)

BRAVO!!!!!!
---------------------------------------------------------
O ovome sam i govorio (mara, 22. jul 2015 21:13) Maro_marice

Prvo nisam žensko.....drugo biologija te demantuje a i poveći broj devojaka koje komentarišu..
Mislim da sam jasno stavio do znanja da je komentar bio upućen napaljenim klincima koji lupaju pluseve na tvoje preverzije o tome kako je to dobro a same devojke u ogromnoj većini ne uzivaju u tom činu nego samo udovoljavaju ......

Neka oni sebi zajedno sa svojim devojčicama kao sto je @nekoizmase napisala "spakuju" dildić pa neka zajedno uzivaju kada je to tako dobro

I da tvoj tekst je imao za cilj da gomili napaljenika podilazi u perverzijama a pritom sebi nabijaš ego na internet portalima.....

ferdinand

pre 9 godina

@ferdinand upravo tako je i bilo, lubrikant je otisao tamo gde ne treba. Obrazujte se, ljudi, bar sad postoji internet, ne morate ni enciklopediju da kupite.
(sonja, 23. jul 2015 19:28)

Ne mora neko da bude obrazovan da bi to shvatio, vec samo malo da ukljuci mozak, tada bi pojedinci shvatili i kakvoj su vezi bubrezi i rektum. Ali eto, cak i kad se napise u komentaru, i objasni, njima to nije dovoljno.

маннијак

pre 9 godina

Мени девојка предложила анал, пробали једном, било ок. После тога још највише три пута и сваки пут је било супер, она баш ужива, више од мене. Само, не ваља често х) ми само за специјалне прилике.

Zavram od Stalaca

pre 9 godina

U pitanju je odnos moci. I u antici je bilo pohvalno biti aktivan, a sramotno biti pasivan partner pri muskom analnom seksu. Ali, u tom slucaju bolje je baviti se politikom ili sportom, nego seksom. Pri cemu kod dva poslednja mozes i da izgubis.

kris

pre 9 godina

jedna je istina zene ga ili vole ili ne vole!ne treba ih prisiljavati,ako pristanu treba biti nezan i jako strpljiv..ako joj se dopadne,trazice i pokazati sama kad ga zeli.

sonja

pre 9 godina

@ferdinand upravo tako je i bilo, lubrikant je otisao tamo gde ne treba. Obrazujte se, ljudi, bar sad postoji internet, ne morate ni enciklopediju da kupite.

zigot

pre 9 godina

probah par puta, nista narocito... jeste ok ali samo ako ste oboje jednako napaljeni... u protivnom je smor... definitivno nesto sto bih ostavio za "posebne prilike"

Nomad

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto su svi krenuli u opsti rat zastupnika i protivnika analnog seksa.
Zaboravljate da je seksualnost individualna. Ono sto je nekima super, drugima je grozno. Neko ne voli analni, neko oralni seks, sve je stvar kada, kako i sa kim dodje do toga.
Ako ce te nesto raditi jer "svi to rade" ili "ostavice me ako mu ne dam" onda batalite celu radnju.
Seks treba da bude opusten i spontan. Samo onda mozete da probate i uradite nesto novo. Ako planirate - odmah se stvara atmosfera prisile i moranja.
Opustite se i uzivajte. Kada naucite da ne mislite o seksu i sta radite, vec pocnete da slusate svoje telo i partnera, seks ce vam uvek doneti uzbudjenje.
To ukljucuje i oralni i analni i vaginalni - desice se onda kada oboje budete spremni. A ne jer se nesto mora.

mikele

pre 9 godina

resenje je pod broj 6. treba preci na katolicanstvo hahahahaha.kako kaze moj drug inpektor bubalo:draga hocemo li veceras u vaginu ili normalno

Tvoj Neko

pre 9 godina

Da ne ulazim duboko u temu, samo cu reci da je seksualno znanje vecine komentatora veoma lose. Kao doktor, bavim se slicnim temama i mislim da je vazno da se u Srbiji uvede obavezno seksualno vaspitanje u srednim skolama. Mozda to zvuci jako strasno, ali se teme i nacin predavanja mogu prilagoditi mladjim uzrastima. Strasno je kako vecina ne zna nista o svom polnom organu. Za one koji nisu imali prilike da procitaju nesto o ovoj temi, na internetu mogu pronaci mnostvo knjiga. Tek kada upoznate sebe, mozete eksperimentisati sa analnim seksom.

Neo

pre 9 godina

6. Moj dečko je bio katolik i želeo je da se čuvamo za brak, ali analni seks je mogao da upražnjava, jer ne može da rezultira začećem.
Ahahahahahahahahahahaha! A zaboravila je da napiše kako su se posle toga i dalje osećali nevino.