Sin je kupio igračku za devojčice, a reakcija njegovog oca je bila neverovatna

Utorak, 25.08.2015.

15:30

Izvor: Super žena

Sin je kupio igraèku za devojèice, a reakcija njegovog oca je bila neverovatna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

gaymomak

pre 8 godina

Pa sta znam. Kao gay osoba, igrao sam se najvise sa transformersima, ali posto decaci nisu hteli da se druze samnom zato sto sam malo fem, pa sam morao da se igram sa devojcicama i barbikama, sto meni u osnovi nije smetalo...ali nisam nesto bio blesav za lutkama generalno..doduse uvek sam mrzeo fudbal..hahaha

Anhelo Nero

pre 8 godina

Imam sina i kcer razlika izmedju njih 7 godina. Ona recimo obozava da se igra sa pistoljima/puskama i oponasa starijeg brata, a nije ni retkost kada on uzme njene lutkice u ruke i zaigra se sa njom.
Ne znam sta me sutra ceka, ali ne zelim da moja deca kriju svoju seksualnost vec da budu ono sto jesu, ma sta god bili. Najbitnije mi je da ih sutradan vidim srecne.

Luna 22

pre 8 godina

Au kako lep muskarac, prelepe oci!
Prema prici, moj brat kada je bio mali uzimao je maminu sminku, tacnije ruz za usne, stao ispred ogledala i karminisao se kao profi, a imao je i dugu, plavu kosu u to vreme :D sad je normalan straight muskarac. Pa i sestra i ja smo se igrale sa njegovim auticima i nekim figuricama iz stripova. Hocu reci da je za decu normalno da eksperimentisu, istrazuju, isprobavaju, ne znam sto se neki cude,jos gore vredjaju citavu naciju na osnovu ovoga

crvenokosa barbika

pre 8 godina

mmm,,crvenokose! odlican izbor decko! sad' vestacke a kad' poraste prave lutke! samo napred decko!!
a sta vama kao normalno da mi cure nosimo majce sa printom zena na njima? ko neke l....,sacuvaj boze!
I zasto se zenska deca ne bi igrala s Kenom? zar je to nelogicno?

stranac

pre 8 godina

Covek je sve rekao kako treba I upravu je...uvek smo mi tu da podrzimo nasu decu, m o r a m o, ako mi necemo ko ce. Tatica je facaaaaa a deca su srecna sto je najbitnije.

Miki

pre 8 godina

Dete od 2 godine ti "izabralo seksualnost" ?
Dobro je da si tu roditelj a on dete pa ste na istom nivou. E, moj FEJSBUK RODITELJU....
Za one koji kazu- to mu je opredeljenje- greška! Seksualnost je "živa stvar", oblikuje se i formira i usmerava( u velikom procentu, ne uvek)

fc

pre 8 godina

Jao, koliko zlobnih komentara. Zar bas niko ne moze I da pomisli da mozda negde, nekom greskom ako nikako drugacije, postoji roditelj kome je vaznije da mu dete bude srecno onakvo kakvo jeste, nego da bude ispunjenje njegovih ocekivanja

marija

pre 8 godina

@дража
i moja, prijatelju, stan nam je konjušnica, konjići na svakom ćošku. ne zanimaju je lutke, samo filike, poniji, jednorozi, etc.

heavy

pre 8 godina

I lutke su za decake,ja sam na sestrinim lutkama flomasterom crtao dlake po rukama i nogama a moj drug je bio mastovitiji pa je lutki njegove sestre sekao kosu i lepio je malo nize ?

omakari abdul

pre 8 godina

polomio bih lutku momentalno,i tako svaki put kada kupi pogresnu igracku,dok ne nauci da je musko,i sa kakvim se igrackama musko dete treba igrati

Ivan

pre 8 godina

@ Doktor

no coment? e čika doco ako hoćeš da komentarišeš, i misliš da je si faca - barem napiši pravilno sa 2 m. ako ne imaš savršenu verziju na srpskom "bez komentara". Tako da sedi - kec! I piši manje a misli više!

iJa

pre 8 godina

Auuu koliko homofoba u ovih malo komentara...e to je strasno...ajde odrastite malo Neandertalci...(duboko izvinjenje Neandertalcima,zbog vredjanja...ako me razumete,jasno Vam je.)

Bronson

pre 8 godina

li nije izabrao barbiku, otac je uzeo da bi napravio ovu glupost. Drugo, otac mu je kasno, po zenidbi, prihvatio ili uveliko prihvata, svoju gej stranu, te misli da ce ih ovim obecanjem prihvatanje njihovih odluka, lakse privoljeti da prihvate njegovu kad im ostavi majku i ode za ujaka. Nemam problem sa homofobijom vec sa licemjerjem.

Zaki

pre 8 godina

Diznijeva Mala sirena je jedan od najboljih animiranih filmova svih vremena, jedan od mojih omiljenih iako sam strejt muškarac. Obožavam pesme iz tog filma! I ja bi jednu takvu lutku :)

Lutkar

pre 8 godina

Pa drug i ja kad smo mali bili krali lutke od njegove sestre i skidali ih. Jeste da smo batine dobijali posle jer je mala plakala kad joj ih vratimo bez ruku i nogu

Dejan

pre 8 godina

Hahahah ja sam gay tj. bi, ali vise volim odrednicu gay onda mi ne govore da foliram) ali sam se igrao samo sa muškim igračkama, uglavnom sam voleo aute i puške i pištolje. Sestri sam jednom polomio sve lutke koje je imala, i dan danas mi to nabija na nos.

Budimir Trajkovic

pre 8 godina

Ja pošto imam sestru sam se igrao barbikama pola dana a pola dana ona sa mnom i sa mojim autićima. Sretno oženjen inače ali isto tako nemam nista protiv gay populacije.

sta je tu cudno?

pre 8 godina

Dete kao dete, kopira okolinu: roditelje, sestricu, drugare ... Znate kako kazu, majmun radi sto majmun vidi. Verovatno je video cime mu se igra sestrica i sada je imitira. Mnoga muska deca prodju kroz "zensku" fazu negde oko trece godine zivota. Slicno je i sa zenskom decom koja prodju kroz "musku" fazu. Kasnije sve dodje samo od sebe kako valja, priroda je to. Kod nekih retkih dolazi i do iznenadjenja, ali opet - priroda je to. Nego, mene ovaj video ipak malcice nervira. Naime, pocetak je sjajan, vidi se da je kul lik, ocekivao sam da ce da kaze nesto u stilu: ma sta me briga, nek se igra cime hoce ... Da je tako rekao imao bi moju podrsku. Medjutim, on je u pola recenice poceo da vergla napamet naucenu politicki korektnu propagandnu retoriku. Mislim, zar nije mogao to da kaze svojim recima?! Ovo kao da su mu napisali neki LGBT aktivisti i zakacili mu za kameru da procita. Ma bezi ...

Marko

pre 8 godina

Dečaci se definitivno ne vole igrati lutkama moj odgovor ocu sa dvoje dece koji kaze da je voleo lutke je , druze ti si gay ili bi, samo si primitivac koji to sakriva i zivi pod stresom citav zivot.

PG

pre 8 godina

Simpaticni su ovi intelektualci koji ovo komentarisu kao proizvod bolesne nacije, a covek je samo rekao da voli svoju decu..... Ti isti geniji zive u zemlji gde postoji jedan predmet u skoli koji uci nase uspaljene pubertetlije i pubertetlijke da je strasan greh ako se abortira, a ne postoji predmet koji ih uci kako da se ne zatrudni.

Igor

pre 8 godina

Bezveze. Mislim lepo je to što prihvata da mu je sin gej, tj. biće, ali klinac je još mali da kapira šta znači gej i biti prihvaćen ili neprihvaćen, njega samo zanima da se igra. A ni ja baš ne kapiram šta je tata hteo da postigne ovim videom.

ko koshanel

pre 8 godina

Samo kad je Marko iz Budve rekao za neku naciju da je bolesna.. Idi druze grudvaj se kamenom u tvojoj naciji, a pusti normalne ljude da normalnu decu vaspitavaju kako zele.

Miki

pre 8 godina

To je pravilno vaspitanje jer cim nesto zabranis pravis kontraefekat ovako moze da ispadne samo faza a da mu je zabranio mogao bi da napravi frustraciju i ko zna sta bi se stvorilo iz toga...a da znam, Srbin.

pertinaks

pre 8 godina

U moje vreme devojcice su igrale lastiz, uvek sam uskako kad im fali neko da drzi, zbog zato sto su se u moje vreme takodje nosile suknjice a gravitacija radi posao. :-)

Metamorphosis

pre 8 godina

Poenta je, da kada pustis dete da se razvija u skladu sa onim sto oseca ( a ne sta ti mislis da treba), ono je srecno. I to se ovde dobro vidi. Dete je srecno! To je najbitnije. Ovo sto pominje za biranje seksuanosti to se obraca nama, i mnogim roditeljima koji ne prihvataju decu takva kakva jesu. Vazno da je mogao da izabere igracku i srecan je. A ja znam nekoliko decaka koji su se igrali sa lutkama u ovom dobu a sada jure devojke. To nista ne mora da znaci. Mozda je samo radoznalost decaka za devojcice kako neko napisa vec... A ne odmah- bolestno. Zasto bolestno?

P.S. Lepa deca a i tata. :-)

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

I tata je gej, ali se oženio zbog pritiska okruženja. Ima puno gejeva koji se žene i imaju decu, ništa neobično. Da je gej genetska mutacija, evo vidi se na ovom primeru, jer se prenosi sa oca na potomstvo.

irony

pre 8 godina

ja se kao mala a bratom igrala auticima i pokemona i digimona, on sa mnom barbikama i sve super. a ne kontam pojedine komentare ovdje koji su u fazonu "zalosno","bolesno", sta je zalosno u tome da imaju oca koji ce ih voljeti i podrzavati kroz zivot? evo ne znam.

Lusy

pre 8 godina

Moj brat od tetke je gledao Winks i tražio konjiće minis da mi se kupe... Sada ima 9 godina, trenira karate i zainteresovan je za potpuno drugačije stvari...
To je faza...
A može biti i da devojčica koja mu se svidja ima tako nešto,pa misli da će joj se dopasti ako i on bude imao...

Citizen X

pre 8 godina

Svaka cast tata samo si jednu stvar pogresio kada si rekao da mogu da izaberu seksualnost. Seksualnost se ne bira. Za sve ostalo rispekt. Dete je sreceno i nema sta vise da se tu filozofira. Tacka.

јј

pre 8 godina

Ne mora da brine, mislim da je mali izabrao lutku jer voli devojčice. Ovako može da ih prouči. Moj bratanac je rado gledao neku seriju o sirenama I bio zaljubljen u jednu. sa devet je trazio Plejboj.
Dok sestrić proučava da li lutke imaju gaćice. Ima devet, mama mu tvrdi da je još mali I da nam se učinilo. ;)

Sasa

pre 8 godina

Ok je to, ali ...
Treba tako malu decu usmeravati ka pravim vrednostima zar ne? Ok je sto je kupio lutku, sta vise, izabralo dete igracku. Ali nije u redu onaj govor posle tj.ne treba im dati do znanja to, naravno da treba biti uvek i bez obzira na sve uz svoje dete ali dati mu to do znanja od malih nogu? A sta ako izabere da bude narkoman, kada bude prvi put uzimao narkotik dete ce misliti da i u tome imaju podrsku roditelja ili ako izaberu da budu nasilnici ili sta vec, zar ne?

nw1

pre 8 godina

moja zena kupila sinu plasticni sporet I plasticne sudove I povrce, da se dete igra. ja sam mu kupio pravi noz I jagnje,da se jos vise igra.

Uros

pre 8 godina

I ja sam imao Barbiku kada sam bio mali a sada imam zenu i dve cerke od koje jedna voli da se igra sa auticima. Mislim cisto da pokazem da igracka te ne odredjuje kao osobu a sad vi kako hocete.

M

pre 8 godina

Ne postoji lutka za devojčice i te glupave podele. Gledam oko sebe obrazovane ljude koji indoktriniraju ćerke da nose suknje i da se ne prljaju a upisuju uplakane sinove na raznorazne sportove dok se devojčice guraju na ples i šta ti ja znam. I ono čuveno "dečaci ne plaču" sutra malo.

Uros

pre 8 godina

I ja sam imao Barbiku kada sam bio mali a sada imam zenu i dve cerke od koje jedna voli da se igra sa auticima. Mislim cisto da pokazem da igracka te ne odredjuje kao osobu a sad vi kako hocete.

Citizen X

pre 8 godina

Svaka cast tata samo si jednu stvar pogresio kada si rekao da mogu da izaberu seksualnost. Seksualnost se ne bira. Za sve ostalo rispekt. Dete je sreceno i nema sta vise da se tu filozofira. Tacka.

јј

pre 8 godina

Ne mora da brine, mislim da je mali izabrao lutku jer voli devojčice. Ovako može da ih prouči. Moj bratanac je rado gledao neku seriju o sirenama I bio zaljubljen u jednu. sa devet je trazio Plejboj.
Dok sestrić proučava da li lutke imaju gaćice. Ima devet, mama mu tvrdi da je još mali I da nam se učinilo. ;)

M

pre 8 godina

Ne postoji lutka za devojčice i te glupave podele. Gledam oko sebe obrazovane ljude koji indoktriniraju ćerke da nose suknje i da se ne prljaju a upisuju uplakane sinove na raznorazne sportove dok se devojčice guraju na ples i šta ti ja znam. I ono čuveno "dečaci ne plaču" sutra malo.

heavy

pre 8 godina

I lutke su za decake,ja sam na sestrinim lutkama flomasterom crtao dlake po rukama i nogama a moj drug je bio mastovitiji pa je lutki njegove sestre sekao kosu i lepio je malo nize ?

Budimir Trajkovic

pre 8 godina

Ja pošto imam sestru sam se igrao barbikama pola dana a pola dana ona sa mnom i sa mojim autićima. Sretno oženjen inače ali isto tako nemam nista protiv gay populacije.

iJa

pre 8 godina

Auuu koliko homofoba u ovih malo komentara...e to je strasno...ajde odrastite malo Neandertalci...(duboko izvinjenje Neandertalcima,zbog vredjanja...ako me razumete,jasno Vam je.)

Zaki

pre 8 godina

Diznijeva Mala sirena je jedan od najboljih animiranih filmova svih vremena, jedan od mojih omiljenih iako sam strejt muškarac. Obožavam pesme iz tog filma! I ja bi jednu takvu lutku :)

Dejan

pre 8 godina

Hahahah ja sam gay tj. bi, ali vise volim odrednicu gay onda mi ne govore da foliram) ali sam se igrao samo sa muškim igračkama, uglavnom sam voleo aute i puške i pištolje. Sestri sam jednom polomio sve lutke koje je imala, i dan danas mi to nabija na nos.

PG

pre 8 godina

Simpaticni su ovi intelektualci koji ovo komentarisu kao proizvod bolesne nacije, a covek je samo rekao da voli svoju decu..... Ti isti geniji zive u zemlji gde postoji jedan predmet u skoli koji uci nase uspaljene pubertetlije i pubertetlijke da je strasan greh ako se abortira, a ne postoji predmet koji ih uci kako da se ne zatrudni.

Metamorphosis

pre 8 godina

Poenta je, da kada pustis dete da se razvija u skladu sa onim sto oseca ( a ne sta ti mislis da treba), ono je srecno. I to se ovde dobro vidi. Dete je srecno! To je najbitnije. Ovo sto pominje za biranje seksuanosti to se obraca nama, i mnogim roditeljima koji ne prihvataju decu takva kakva jesu. Vazno da je mogao da izabere igracku i srecan je. A ja znam nekoliko decaka koji su se igrali sa lutkama u ovom dobu a sada jure devojke. To nista ne mora da znaci. Mozda je samo radoznalost decaka za devojcice kako neko napisa vec... A ne odmah- bolestno. Zasto bolestno?

P.S. Lepa deca a i tata. :-)

ko koshanel

pre 8 godina

Samo kad je Marko iz Budve rekao za neku naciju da je bolesna.. Idi druze grudvaj se kamenom u tvojoj naciji, a pusti normalne ljude da normalnu decu vaspitavaju kako zele.

omakari abdul

pre 8 godina

polomio bih lutku momentalno,i tako svaki put kada kupi pogresnu igracku,dok ne nauci da je musko,i sa kakvim se igrackama musko dete treba igrati

irony

pre 8 godina

ja se kao mala a bratom igrala auticima i pokemona i digimona, on sa mnom barbikama i sve super. a ne kontam pojedine komentare ovdje koji su u fazonu "zalosno","bolesno", sta je zalosno u tome da imaju oca koji ce ih voljeti i podrzavati kroz zivot? evo ne znam.

Miki

pre 8 godina

To je pravilno vaspitanje jer cim nesto zabranis pravis kontraefekat ovako moze da ispadne samo faza a da mu je zabranio mogao bi da napravi frustraciju i ko zna sta bi se stvorilo iz toga...a da znam, Srbin.

Lutkar

pre 8 godina

Pa drug i ja kad smo mali bili krali lutke od njegove sestre i skidali ih. Jeste da smo batine dobijali posle jer je mala plakala kad joj ih vratimo bez ruku i nogu

Lusy

pre 8 godina

Moj brat od tetke je gledao Winks i tražio konjiće minis da mi se kupe... Sada ima 9 godina, trenira karate i zainteresovan je za potpuno drugačije stvari...
To je faza...
A može biti i da devojčica koja mu se svidja ima tako nešto,pa misli da će joj se dopasti ako i on bude imao...

pertinaks

pre 8 godina

U moje vreme devojcice su igrale lastiz, uvek sam uskako kad im fali neko da drzi, zbog zato sto su se u moje vreme takodje nosile suknjice a gravitacija radi posao. :-)

Bronson

pre 8 godina

li nije izabrao barbiku, otac je uzeo da bi napravio ovu glupost. Drugo, otac mu je kasno, po zenidbi, prihvatio ili uveliko prihvata, svoju gej stranu, te misli da ce ih ovim obecanjem prihvatanje njihovih odluka, lakse privoljeti da prihvate njegovu kad im ostavi majku i ode za ujaka. Nemam problem sa homofobijom vec sa licemjerjem.

Ivan

pre 8 godina

@ Doktor

no coment? e čika doco ako hoćeš da komentarišeš, i misliš da je si faca - barem napiši pravilno sa 2 m. ako ne imaš savršenu verziju na srpskom "bez komentara". Tako da sedi - kec! I piši manje a misli više!

sta je tu cudno?

pre 8 godina

Dete kao dete, kopira okolinu: roditelje, sestricu, drugare ... Znate kako kazu, majmun radi sto majmun vidi. Verovatno je video cime mu se igra sestrica i sada je imitira. Mnoga muska deca prodju kroz "zensku" fazu negde oko trece godine zivota. Slicno je i sa zenskom decom koja prodju kroz "musku" fazu. Kasnije sve dodje samo od sebe kako valja, priroda je to. Kod nekih retkih dolazi i do iznenadjenja, ali opet - priroda je to. Nego, mene ovaj video ipak malcice nervira. Naime, pocetak je sjajan, vidi se da je kul lik, ocekivao sam da ce da kaze nesto u stilu: ma sta me briga, nek se igra cime hoce ... Da je tako rekao imao bi moju podrsku. Medjutim, on je u pola recenice poceo da vergla napamet naucenu politicki korektnu propagandnu retoriku. Mislim, zar nije mogao to da kaze svojim recima?! Ovo kao da su mu napisali neki LGBT aktivisti i zakacili mu za kameru da procita. Ma bezi ...

Luna 22

pre 8 godina

Au kako lep muskarac, prelepe oci!
Prema prici, moj brat kada je bio mali uzimao je maminu sminku, tacnije ruz za usne, stao ispred ogledala i karminisao se kao profi, a imao je i dugu, plavu kosu u to vreme :D sad je normalan straight muskarac. Pa i sestra i ja smo se igrale sa njegovim auticima i nekim figuricama iz stripova. Hocu reci da je za decu normalno da eksperimentisu, istrazuju, isprobavaju, ne znam sto se neki cude,jos gore vredjaju citavu naciju na osnovu ovoga

fc

pre 8 godina

Jao, koliko zlobnih komentara. Zar bas niko ne moze I da pomisli da mozda negde, nekom greskom ako nikako drugacije, postoji roditelj kome je vaznije da mu dete bude srecno onakvo kakvo jeste, nego da bude ispunjenje njegovih ocekivanja

nw1

pre 8 godina

moja zena kupila sinu plasticni sporet I plasticne sudove I povrce, da se dete igra. ja sam mu kupio pravi noz I jagnje,da se jos vise igra.

stranac

pre 8 godina

Covek je sve rekao kako treba I upravu je...uvek smo mi tu da podrzimo nasu decu, m o r a m o, ako mi necemo ko ce. Tatica je facaaaaa a deca su srecna sto je najbitnije.

Marko

pre 8 godina

Dečaci se definitivno ne vole igrati lutkama moj odgovor ocu sa dvoje dece koji kaze da je voleo lutke je , druze ti si gay ili bi, samo si primitivac koji to sakriva i zivi pod stresom citav zivot.

Igor

pre 8 godina

Bezveze. Mislim lepo je to što prihvata da mu je sin gej, tj. biće, ali klinac je još mali da kapira šta znači gej i biti prihvaćen ili neprihvaćen, njega samo zanima da se igra. A ni ja baš ne kapiram šta je tata hteo da postigne ovim videom.

Sasa

pre 8 godina

Ok je to, ali ...
Treba tako malu decu usmeravati ka pravim vrednostima zar ne? Ok je sto je kupio lutku, sta vise, izabralo dete igracku. Ali nije u redu onaj govor posle tj.ne treba im dati do znanja to, naravno da treba biti uvek i bez obzira na sve uz svoje dete ali dati mu to do znanja od malih nogu? A sta ako izabere da bude narkoman, kada bude prvi put uzimao narkotik dete ce misliti da i u tome imaju podrsku roditelja ili ako izaberu da budu nasilnici ili sta vec, zar ne?

crvenokosa barbika

pre 8 godina

mmm,,crvenokose! odlican izbor decko! sad' vestacke a kad' poraste prave lutke! samo napred decko!!
a sta vama kao normalno da mi cure nosimo majce sa printom zena na njima? ko neke l....,sacuvaj boze!
I zasto se zenska deca ne bi igrala s Kenom? zar je to nelogicno?

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

I tata je gej, ali se oženio zbog pritiska okruženja. Ima puno gejeva koji se žene i imaju decu, ništa neobično. Da je gej genetska mutacija, evo vidi se na ovom primeru, jer se prenosi sa oca na potomstvo.

Anhelo Nero

pre 8 godina

Imam sina i kcer razlika izmedju njih 7 godina. Ona recimo obozava da se igra sa pistoljima/puskama i oponasa starijeg brata, a nije ni retkost kada on uzme njene lutkice u ruke i zaigra se sa njom.
Ne znam sta me sutra ceka, ali ne zelim da moja deca kriju svoju seksualnost vec da budu ono sto jesu, ma sta god bili. Najbitnije mi je da ih sutradan vidim srecne.

marija

pre 8 godina

@дража
i moja, prijatelju, stan nam je konjušnica, konjići na svakom ćošku. ne zanimaju je lutke, samo filike, poniji, jednorozi, etc.

Miki

pre 8 godina

Dete od 2 godine ti "izabralo seksualnost" ?
Dobro je da si tu roditelj a on dete pa ste na istom nivou. E, moj FEJSBUK RODITELJU....
Za one koji kazu- to mu je opredeljenje- greška! Seksualnost je "živa stvar", oblikuje se i formira i usmerava( u velikom procentu, ne uvek)

gaymomak

pre 8 godina

Pa sta znam. Kao gay osoba, igrao sam se najvise sa transformersima, ali posto decaci nisu hteli da se druze samnom zato sto sam malo fem, pa sam morao da se igram sa devojcicama i barbikama, sto meni u osnovi nije smetalo...ali nisam nesto bio blesav za lutkama generalno..doduse uvek sam mrzeo fudbal..hahaha

omakari abdul

pre 8 godina

polomio bih lutku momentalno,i tako svaki put kada kupi pogresnu igracku,dok ne nauci da je musko,i sa kakvim se igrackama musko dete treba igrati

Marko

pre 8 godina

Dečaci se definitivno ne vole igrati lutkama moj odgovor ocu sa dvoje dece koji kaze da je voleo lutke je , druze ti si gay ili bi, samo si primitivac koji to sakriva i zivi pod stresom citav zivot.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 8 godina

I tata je gej, ali se oženio zbog pritiska okruženja. Ima puno gejeva koji se žene i imaju decu, ništa neobično. Da je gej genetska mutacija, evo vidi se na ovom primeru, jer se prenosi sa oca na potomstvo.

Bronson

pre 8 godina

li nije izabrao barbiku, otac je uzeo da bi napravio ovu glupost. Drugo, otac mu je kasno, po zenidbi, prihvatio ili uveliko prihvata, svoju gej stranu, te misli da ce ih ovim obecanjem prihvatanje njihovih odluka, lakse privoljeti da prihvate njegovu kad im ostavi majku i ode za ujaka. Nemam problem sa homofobijom vec sa licemjerjem.

nw1

pre 8 godina

moja zena kupila sinu plasticni sporet I plasticne sudove I povrce, da se dete igra. ja sam mu kupio pravi noz I jagnje,da se jos vise igra.

Citizen X

pre 8 godina

Svaka cast tata samo si jednu stvar pogresio kada si rekao da mogu da izaberu seksualnost. Seksualnost se ne bira. Za sve ostalo rispekt. Dete je sreceno i nema sta vise da se tu filozofira. Tacka.

M

pre 8 godina

Ne postoji lutka za devojčice i te glupave podele. Gledam oko sebe obrazovane ljude koji indoktriniraju ćerke da nose suknje i da se ne prljaju a upisuju uplakane sinove na raznorazne sportove dok se devojčice guraju na ples i šta ti ja znam. I ono čuveno "dečaci ne plaču" sutra malo.

Sasa

pre 8 godina

Ok je to, ali ...
Treba tako malu decu usmeravati ka pravim vrednostima zar ne? Ok je sto je kupio lutku, sta vise, izabralo dete igracku. Ali nije u redu onaj govor posle tj.ne treba im dati do znanja to, naravno da treba biti uvek i bez obzira na sve uz svoje dete ali dati mu to do znanja od malih nogu? A sta ako izabere da bude narkoman, kada bude prvi put uzimao narkotik dete ce misliti da i u tome imaju podrsku roditelja ili ako izaberu da budu nasilnici ili sta vec, zar ne?

Igor

pre 8 godina

Bezveze. Mislim lepo je to što prihvata da mu je sin gej, tj. biće, ali klinac je još mali da kapira šta znači gej i biti prihvaćen ili neprihvaćen, njega samo zanima da se igra. A ni ja baš ne kapiram šta je tata hteo da postigne ovim videom.

Uros

pre 8 godina

I ja sam imao Barbiku kada sam bio mali a sada imam zenu i dve cerke od koje jedna voli da se igra sa auticima. Mislim cisto da pokazem da igracka te ne odredjuje kao osobu a sad vi kako hocete.

јј

pre 8 godina

Ne mora da brine, mislim da je mali izabrao lutku jer voli devojčice. Ovako može da ih prouči. Moj bratanac je rado gledao neku seriju o sirenama I bio zaljubljen u jednu. sa devet je trazio Plejboj.
Dok sestrić proučava da li lutke imaju gaćice. Ima devet, mama mu tvrdi da je još mali I da nam se učinilo. ;)

iJa

pre 8 godina

Auuu koliko homofoba u ovih malo komentara...e to je strasno...ajde odrastite malo Neandertalci...(duboko izvinjenje Neandertalcima,zbog vredjanja...ako me razumete,jasno Vam je.)

sta je tu cudno?

pre 8 godina

Dete kao dete, kopira okolinu: roditelje, sestricu, drugare ... Znate kako kazu, majmun radi sto majmun vidi. Verovatno je video cime mu se igra sestrica i sada je imitira. Mnoga muska deca prodju kroz "zensku" fazu negde oko trece godine zivota. Slicno je i sa zenskom decom koja prodju kroz "musku" fazu. Kasnije sve dodje samo od sebe kako valja, priroda je to. Kod nekih retkih dolazi i do iznenadjenja, ali opet - priroda je to. Nego, mene ovaj video ipak malcice nervira. Naime, pocetak je sjajan, vidi se da je kul lik, ocekivao sam da ce da kaze nesto u stilu: ma sta me briga, nek se igra cime hoce ... Da je tako rekao imao bi moju podrsku. Medjutim, on je u pola recenice poceo da vergla napamet naucenu politicki korektnu propagandnu retoriku. Mislim, zar nije mogao to da kaze svojim recima?! Ovo kao da su mu napisali neki LGBT aktivisti i zakacili mu za kameru da procita. Ma bezi ...

Miki

pre 8 godina

Dete od 2 godine ti "izabralo seksualnost" ?
Dobro je da si tu roditelj a on dete pa ste na istom nivou. E, moj FEJSBUK RODITELJU....
Za one koji kazu- to mu je opredeljenje- greška! Seksualnost je "živa stvar", oblikuje se i formira i usmerava( u velikom procentu, ne uvek)

ko koshanel

pre 8 godina

Samo kad je Marko iz Budve rekao za neku naciju da je bolesna.. Idi druze grudvaj se kamenom u tvojoj naciji, a pusti normalne ljude da normalnu decu vaspitavaju kako zele.

PG

pre 8 godina

Simpaticni su ovi intelektualci koji ovo komentarisu kao proizvod bolesne nacije, a covek je samo rekao da voli svoju decu..... Ti isti geniji zive u zemlji gde postoji jedan predmet u skoli koji uci nase uspaljene pubertetlije i pubertetlijke da je strasan greh ako se abortira, a ne postoji predmet koji ih uci kako da se ne zatrudni.

heavy

pre 8 godina

I lutke su za decake,ja sam na sestrinim lutkama flomasterom crtao dlake po rukama i nogama a moj drug je bio mastovitiji pa je lutki njegove sestre sekao kosu i lepio je malo nize ?

Dejan

pre 8 godina

Hahahah ja sam gay tj. bi, ali vise volim odrednicu gay onda mi ne govore da foliram) ali sam se igrao samo sa muškim igračkama, uglavnom sam voleo aute i puške i pištolje. Sestri sam jednom polomio sve lutke koje je imala, i dan danas mi to nabija na nos.

Ivan

pre 8 godina

@ Doktor

no coment? e čika doco ako hoćeš da komentarišeš, i misliš da je si faca - barem napiši pravilno sa 2 m. ako ne imaš savršenu verziju na srpskom "bez komentara". Tako da sedi - kec! I piši manje a misli više!

irony

pre 8 godina

ja se kao mala a bratom igrala auticima i pokemona i digimona, on sa mnom barbikama i sve super. a ne kontam pojedine komentare ovdje koji su u fazonu "zalosno","bolesno", sta je zalosno u tome da imaju oca koji ce ih voljeti i podrzavati kroz zivot? evo ne znam.

pertinaks

pre 8 godina

U moje vreme devojcice su igrale lastiz, uvek sam uskako kad im fali neko da drzi, zbog zato sto su se u moje vreme takodje nosile suknjice a gravitacija radi posao. :-)

Miki

pre 8 godina

To je pravilno vaspitanje jer cim nesto zabranis pravis kontraefekat ovako moze da ispadne samo faza a da mu je zabranio mogao bi da napravi frustraciju i ko zna sta bi se stvorilo iz toga...a da znam, Srbin.

Zaki

pre 8 godina

Diznijeva Mala sirena je jedan od najboljih animiranih filmova svih vremena, jedan od mojih omiljenih iako sam strejt muškarac. Obožavam pesme iz tog filma! I ja bi jednu takvu lutku :)

Metamorphosis

pre 8 godina

Poenta je, da kada pustis dete da se razvija u skladu sa onim sto oseca ( a ne sta ti mislis da treba), ono je srecno. I to se ovde dobro vidi. Dete je srecno! To je najbitnije. Ovo sto pominje za biranje seksuanosti to se obraca nama, i mnogim roditeljima koji ne prihvataju decu takva kakva jesu. Vazno da je mogao da izabere igracku i srecan je. A ja znam nekoliko decaka koji su se igrali sa lutkama u ovom dobu a sada jure devojke. To nista ne mora da znaci. Mozda je samo radoznalost decaka za devojcice kako neko napisa vec... A ne odmah- bolestno. Zasto bolestno?

P.S. Lepa deca a i tata. :-)

Lutkar

pre 8 godina

Pa drug i ja kad smo mali bili krali lutke od njegove sestre i skidali ih. Jeste da smo batine dobijali posle jer je mala plakala kad joj ih vratimo bez ruku i nogu

Budimir Trajkovic

pre 8 godina

Ja pošto imam sestru sam se igrao barbikama pola dana a pola dana ona sa mnom i sa mojim autićima. Sretno oženjen inače ali isto tako nemam nista protiv gay populacije.

crvenokosa barbika

pre 8 godina

mmm,,crvenokose! odlican izbor decko! sad' vestacke a kad' poraste prave lutke! samo napred decko!!
a sta vama kao normalno da mi cure nosimo majce sa printom zena na njima? ko neke l....,sacuvaj boze!
I zasto se zenska deca ne bi igrala s Kenom? zar je to nelogicno?

stranac

pre 8 godina

Covek je sve rekao kako treba I upravu je...uvek smo mi tu da podrzimo nasu decu, m o r a m o, ako mi necemo ko ce. Tatica je facaaaaa a deca su srecna sto je najbitnije.

Lusy

pre 8 godina

Moj brat od tetke je gledao Winks i tražio konjiće minis da mi se kupe... Sada ima 9 godina, trenira karate i zainteresovan je za potpuno drugačije stvari...
To je faza...
A može biti i da devojčica koja mu se svidja ima tako nešto,pa misli da će joj se dopasti ako i on bude imao...

fc

pre 8 godina

Jao, koliko zlobnih komentara. Zar bas niko ne moze I da pomisli da mozda negde, nekom greskom ako nikako drugacije, postoji roditelj kome je vaznije da mu dete bude srecno onakvo kakvo jeste, nego da bude ispunjenje njegovih ocekivanja

Luna 22

pre 8 godina

Au kako lep muskarac, prelepe oci!
Prema prici, moj brat kada je bio mali uzimao je maminu sminku, tacnije ruz za usne, stao ispred ogledala i karminisao se kao profi, a imao je i dugu, plavu kosu u to vreme :D sad je normalan straight muskarac. Pa i sestra i ja smo se igrale sa njegovim auticima i nekim figuricama iz stripova. Hocu reci da je za decu normalno da eksperimentisu, istrazuju, isprobavaju, ne znam sto se neki cude,jos gore vredjaju citavu naciju na osnovu ovoga

marija

pre 8 godina

@дража
i moja, prijatelju, stan nam je konjušnica, konjići na svakom ćošku. ne zanimaju je lutke, samo filike, poniji, jednorozi, etc.

Anhelo Nero

pre 8 godina

Imam sina i kcer razlika izmedju njih 7 godina. Ona recimo obozava da se igra sa pistoljima/puskama i oponasa starijeg brata, a nije ni retkost kada on uzme njene lutkice u ruke i zaigra se sa njom.
Ne znam sta me sutra ceka, ali ne zelim da moja deca kriju svoju seksualnost vec da budu ono sto jesu, ma sta god bili. Najbitnije mi je da ih sutradan vidim srecne.

gaymomak

pre 8 godina

Pa sta znam. Kao gay osoba, igrao sam se najvise sa transformersima, ali posto decaci nisu hteli da se druze samnom zato sto sam malo fem, pa sam morao da se igram sa devojcicama i barbikama, sto meni u osnovi nije smetalo...ali nisam nesto bio blesav za lutkama generalno..doduse uvek sam mrzeo fudbal..hahaha