Šokantno priznanje: "Varam trudnu suprugu, ali ne žalim, moja ljubavnica je savršena žena"

Nedelja, 29.11.2015.

12:20

Izvor: 24sata.hr

Šokantno priznanje: "Varam trudnu suprugu, ali ne žalim, moja ljubavnica je savršena žena" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Sanja

pre 8 godina

@ gaga
Bravo, potpuno se slazem. Mom ocu necu oprostiti to sto je moju mamu godinama varao a nije mu ni na kraj padalo da se razvede. Da je rekao zaljubio sam se , idem, pa nikakav problem, bilo bi mi tesko zbog mame ali bih znala da je tako najbolje. Manipulisao je i sa mojom mamom i sa tom nesrecnom ljubavnicom koju je godinama zavlacio. Sto je najgore ja sam bila ta koja je slucajno sve prva saznala. Mama nije imala pojma jer tata je uvek bio tip koji je sve diskretno radio i kuci je bio ok muz. Ali ispostavilo se da je on tu vezu imao 8 godina. Razlog sto mu ne mogu oprostiti je bas taj , koji si ti pomenula, sto nije zeleo da da slobodu -tako sto ce traziti razvod jer ima ljubavnicu- mojoj mami, slobodu da i ona nadje nekog drugog da je voli i otpocne novi zivot . Bio je sebican i nije zeleo da se odrekne ni jedne ni druge. Moja mama kada je saznala, od mene naravno, je odlucila da se razvede. Nakon 4 godine je nasla novog partnera i sad uziva u pravoj ljubavi. A otac je cujem besan i ljut jer kako se samo ona usudila da nadje novog partnera. A cujem i ona ljubavnica -koju ipak nije ozenio bez obzira na razvod- se polako hladi od njega jer je shvatila o kakvoj se osobi radi. Razumem zaljubljivanje, strast ali brate stisni petlju i budi hrabar i tako ako si vec sebi dao sansu da nadjes drugu osobu daj to i svom partneru. Kod nas su muskarci generalno bolesno posesivni , cak i kada imaju drugu zenu, uzasno im je krivo kada bivsa zena nadje drugog muskarca.

Gaga

pre 8 godina

@ moral
Mene najvise zanima kako je moguce da se neko zaljubi u ozenjenog muskarca? Ok ako na pocetku ne znas da je ozenjen pa ti se svidi, ali ovako kada osoba zna cinjenice to mi nije jasno. Mislim da se to moze desiti samo devojkama koje imaju izrazenu mazohisticku crtu u sebi. Jer koliko god ta ozenjena osoba bila sarmantna, pametna, duhovita cim ozenjeni muskarac pocne npr da mi se udvara( a desavalo mi se puno puta), meni se ta osoba automatski zgadi, i vise je uopste ne mogu gledati kao zabavnu i duhovitu vec iskljucivo kao sebicnu i manipulativnu osobu. Od simpaticne osobe meni ta osoba postaje uzasno antipaticna .Osoba koja nije verna svojoj zeni, tesko da ce biti i meni. Takodje, ta osoba je jako sebicna. Ukoliko joj partner ne odgovara uvek moze da se razvede. Ali ne, ta ozenjena osoba ne zeli da se razvede, ona zeli da ima i ljubavnicu (tebe) i svoju zenu. Misli samo na sebe i svoje prohteve. Zasto se npr taj tvoj ozenjeni udvarac ne zapita da li je u redu da drzi uza sebe svoju zenu koju ne voli i oduzima joj vreme i mogucnost da i ona kasnije upozna muskarca koji ce da je voli. Da on predlozi razvod, ona bi prihvatila i kasnije izgradila novi zivot sa osobom koja ce je voleti. A on to ocito ne zeli- zeli za sebe i zenu i ljubavnicu. Samo osoba sa jakom mazohistickom crtom u sebi moze da se zaljubi u takvog manipulanta. Razgovori sa psihologom bi bili pozeljni da bi se otkrilo sta je razlog zasto se konkretna osoba lepi za takve muskarce.

Zivot

pre 8 godina

@ Moral

Bila sam u situaciji slicnoj vasoj, s tim sto smo oboje bili u braku i to poprilicno dugo i sto nijedno svojim brakom i partnerom nije bilo nezadovoljno.
Niko tu nikoga nije spopadao niti se napadno udvarao ali jednostavno nesto je kliknulo.
Nikada se nista konkretno nije desilo .
Nemojte se uopste truditi da vas drugi razumeju niti se baviti time sta bi drugi o tome mogli misliti.
Vernost jeste stvar odluke . Da li tom odlukom dobijamo ili gubimo u zivotu , ne znam.
To sto neko prevari ne znaci ni da je djubre, lazov i prevarant.
Bas kao sto ne znaci da je u braku zbog drustvenih normi , da je njime nezadovoljan i da bi se mogao razvesti. Ima dosta stvari koje vezuju bracne partnere i nije jednostavno ostaviti sve to, ne mislim na materijalno, ekonomski sam samostalna i stanbeno obezbedjena. Bas kao sto i u svakom braku, dobrom, jer idealnih nema, postoji nesto sto mu nedostaje.

Bojana

pre 8 godina

Ma nemoj zamisi da si ti trudan, vezan za kuću, uz obavezu prema detetu koje ti je uvek uz tebe. I zamisli da ti ostaješ uvek kući da čekaš da ti se neko vrati, a svo to vreme brineš o detetu nadgledaš ga danju i noću i vodiš računa da odgovorno izneseš trudnoću do kraja. E pa sram te bilo i sve one koji te podržavaju! Bez obzira na sve, ti si jedno sebično, ljubomorno stvorenje koje se u ulozi roditelja oseća zapostavljeno od majke pa ti treba mama u krevetu. Potraži stručni savet i posveti se ženi, pričaj sa njom šta je to što te pali u krevetu pa ćeš možda i dobiti od nekoga ko je iskren prema tebi.Zamisli koje će biti posledice kad žena sazna za to. Možda ćeš i ti tad biti povređen. Razmisli!!!

utisak

pre 8 godina

@ Moral
Kao da su se komentatorke okomile na vas . Njihova misljenja tumacite kao licni bunt i bes na sebe same jer one savetujuci druge ustvari govore sebi gde su gresile dok su bile u situaciji slicnoj vasoj. Ukoliko to nije slucaj, onda su u braku , uplasene za svoje muzeve.

Svaka veza je prica za sebe. Nisu bas ni svi muskarci toliki foliranti , bas kao sto se ni svi ne zene iz pravih pobuda.

utisak

pre 8 godina

@ Moral
Kao da su se komentatorke okomile na vas . Njihova misljenja tumacite kao licni bunt i bes na sebe same jer one savetujuci druge ustvari govore sebi gde su gresile dok su bile u situaciji slicnoj vasoj. Ukoliko to nije slucaj, onda su u braku , uplasene za svoje muzeve.

Svaka veza je prica za sebe. Nisu bas ni svi muskarci toliki foliranti , bas kao sto se ni svi ne zene iz pravih pobuda.

Moral

pre 8 godina

Dragi moji i drage moje, hvala onima koji razumeju, a one koje ne razumeju-molim da barem ne vredjaju.
Da, znam da nece napustiti ženu i da onaj ko je nezadovoljan ženom i brakom ne pravi drugo dete. ZATO I NISAM POCINJALA NISTA SA NJIM, trudila se da izbegnem, jer znam da od toga nema nista i znam da zbog tih istih moralnih nacela ne bi napustio porodicu.
Svesna sam da između nas nece niceg biti, ali to ne znaci da mi nije zao zbog toga. Izbegavam ga SVE VREME maksimalno, ali malo je teško kada radite 11-12h dnevno zajedno.
Nisam sama zato sto cekam njega, vec zato sto mi se teško uopšte neko dopadne. Pri tom-nisam u godinama u kojima se lako srecu slobodni muškarci, a kamo li zaljubljuje...
Svojim primerom sam htela da kazem da se takve stvari desavaju svugde i svima, da možeš da ostaneš "sa strane", ali da boli i da je pitanje da li vredi. Htela sam da kazem i da mi je zao sto nisam kao neke koje bez pardona ulete u takve veze, prožive i nastave dalje...mene je cela prica naterala da sagledam stvari na drugaciji način i razmislim da li su svi u braku bas srecni i da li je bas svako ko se razvede i pomisli na drugu "djubre", "prevarant", lazov...shvatila sam da ljudi zbog drustva i normi biraju svoje nezadovoljstvo...
Slobodno osudjute druge... I ja bih da nisam prošla kroz to...

sve one to vec znaju ali ...

pre 8 godina

@ Goca
Zaljubljenost i inteligencija ne idu ''pod ruku''. Nema sumnje da sve devojke i zene koje se nadju u slicnoj situaciji ne znaju sve sto ste naveli, ali jednostavno svaka od njih misli da je ''njen slucaj'' nesto posebno i da tu ''ima nesto''. A objektivno NEMA NISTA. Normalno , ima izuzetaka . U zivotu svako mora da napravi sopstvene greske .

kad vreme prodje

pre 8 godina

@ Moral
Nebitno je ko je u pravu i nebitno je sta ko misli, ali dajem sebi za pravo da iznesem svoj stav. Bitni ste vi i cinjenica kako se osecate. To sto niste usli u vezu ne znaci i da ce posledice po vas biti manje , ali ipak mislim da je bolje sto niste , iz razloga sto imate emociju prema toj osobi i sto ta osoba zbog vas ne bi napustila svoju porodicu. Kada neko u bracnom partneru nema podrsku , nema prijatelja i sagovornika, on ne pravi drugo dete. Ili mozda pravi i celog zivota flertuje sa drugim zenama jer mu je to duhovna hrana uz izgovor da se ''ne ostavlja majka svoje dece''. Kakva je osoba zaista i sta vi predstavljate u celoj toj prici , shvatili bi da ste usli u vezu i garantujem da bi na tu slatkorecivost potpuno drugacije gledali. Covek u zivotu sebi moze dozvoliti platonsku vezu u trajanju najvise do godinu dana, svakome se moze desiti da ga neko zauzet privuce, nekada je i sam zauzet, sve drugo je tracenje vremena ,opsesija, gubitak samopouzdanja i siguran put u depresiju. Jer dvoje kad se sretnu i shvate da je ''to - to'' , obostrano, ne cekaju tolike godine , pa bilo koje okolnosti da su u pitanju. Neka vam ostane lepa uspomena na osobu koju ste sreli i koja vam se svidela i na emociju koju ste prema njoj imali. I nastavite dalje, koliko danas. Ne mislim da mu niste simpaticni , dragi, da mu se ne dopadate , verujem i da mu znacite , ali budite sigurni da zbog vas u svom zivotu ama bas nista ne bi promenio. Izvinite na iskrenosti.

Goca

pre 8 godina

@ iva
Bravo!
Pitam se da li neke osobe imaju dovoljan koeficijent inteligencije kada ne mogu da shvate najjednostavnije stvari. Aloooo zeneeeee, ozenjen muskarac ako se zaista zaljubi u vas ce se razvesti. Tacka. Nema potrebe za samozavaravanjem, ako se nije do tada razveo, a prica da ne voli zenu, onda i da pristanete da postanete njegova ljubavnica , on se i dalje nece razvesti. Bolje trazite slobodne momke ili one vec razvedene, sto gubite vreme na takve samozive kretene.

znam sta pricam

pre 8 godina

@ Moral
Razumem vas. Nemojte biti nesrecni. Zaljubili ste se, vas zivot su masta i nerealno sagledavanje situacije. On ima realan zivot, vi ste mu usputna zanimacija i bekstvo iz monotonije svakodnevnice. Distancirajte se i pocnite da zivite svoj zivot punim plucima , bez obzira sto nemate partnera. Brzo prolazi i dragocen je.

sonja

pre 8 godina

@Moral
U istoj sam situaciji, samo starija od vas, a on ima odraslu decu. Sama sam pet godina, pre toga sta god sam probala sa nekim ne ide jer mi je samo on u mislima i srcu.
Vreme prolazi, cekam da me prodje, i mislim da bi me mozda proslo kad bih ga probala. Mozda bi se sve rasprsilo kao mehur od sapunice. Mozda je nekada, bar jednom u zivotu, neophodno da budemo takvi da udovoljimo prvo sebi.

Iva

pre 8 godina

@ moral
Devojko, prestani da mastas i da idealizujes vas odnos. On da te zaista voli i da je tako kako sam prica, on bi se razveo. Ako nije zadovoljan ženom nije nikakav problem razvesti se. Decu ce vidjati i kada se razvede. Ali očigledno je da on nece da se razvede. Sto takodje govori o tome da je on lažov i prica price. Prica tebi price, prica i svojoj zeni.Ne brini se, ako ti ne pristanes naci ce on drugu da se udvara.

Moral

pre 8 godina

Radimo zajedno 5 godina. Kad smo se upoznali bio je sveze ozenjen, sa bebom kod kuce i ženom koju bi (barem kad je vidi) svako pozeleo. Prvo je krisom počeo, a posle vrlo jasno i otvoreno da mi pokazuje da mu se svidjam sto me je ostavilo u shoku. Sa strane gledano-delovao je kao savrsen muz i otac kome tako nesto ne bi palo na pamet i, jos teze, neko je sa kim nikad lakšu i bolji komunikaciju nisam imala i koga bih navela kao primer čoveka s kojim bih rado provela zivot.
Bivao je sve uporniji, a meni je sve teze da se borim sa svojom požudom.
Dok je čekao drugo dete bio je možda i najuporniji. Posle nekog vremena, kad vise nisam mogla da izdrzim (njegovu upornost i svoja osecanja) posela sam ga i pitala zasto to sve radi kad ima kod kuce sve sto bi čovek mogao pozeleti. Rekao je da ima decu koju beskrajno voli, ali da u ženi nema prijatelja, sagovornika, saborca, strast i nekog ko zna da mi vrati osmeh na lice kao ja i da nije znao da mu sve to nedostaje dok se nismo sreli, da jednostavno ne moze da prestane da misli na mene iako je pokusavao...
Za tih 5 godina mucim se da se ubedim sa nisam zaljubljena u njega, borim se da razumom nadjacam strast i da ne zapocnem nikakvu fizicku vezu sa njim jer ne želim drugoj ono sto ni sebi ne želim (a pri tom sam sama sve vreme)... Nesrecan on i nesrecna ja... Zbog morala i neceg za sta mi niko nece reci hvala. I? Ko je u pravu? Oni sto uradili nesto ili ja koja izgoreh zbog moralnih nacela

Cica mica

pre 8 godina

Moj ex (najbolja veza koju sam imala) je hteo da se zeni, ja nisam htela jer je bio neizivljen. Sa mnom je mogao raditi sve sto zeli, ali nije imao mnogo devojaka pre mene. Rekao mi je da ce biti sa mnom do kraja zivota samo ako mu sa vremena na vreme dozvolim da ima seks sa nekom drugom. Zgranula sam se. To je kazao kad sam raskinula sa njim. Srela sam ga pre dva meseca i on bi opet, ali mene e sve proslo, carolija nestala. Imao je dve veze i bezbroj usputnih i nije to. Ja jednu vezu i jednog usputnog i oboje sami.
Sada, posle par godina, shvatila sam da je tako i najbolje. Pametan, seksi, meni privlacan, sa njim je sve bilo naj... Varace me svaki, koliko vidim. Iskreno, da sa nekim imam sve ostalo, ovo mi ne bi smetalo.
Povezivanje sa drugom osobom na mnogo visem nivou nego sto je seks je ono sto je vaznije od seksa.

pitaj me kako znam

pre 8 godina

Ljudi treba da se vencavaju i prave decu samo onda kada su seksualno izivljeni i vise im nije problem da budu i bez seksa ili bar bez seksualnih akrobacija. Znaci muskarci ne pre 35-40 godina. Porodica i deca moraju biti na prvom mestu a ne da tata istrazuje svoju seksualnost ko neki pubertetlija dok su mu zena i deca sami i pitaju se gde je.
(Jelena, 29. novembar 2015 19:08)


Kojem broju neizivljenih si ti licno dala da se izive? Mislim, ako ti je to filozofija, da vidimo da li je praktikujes?

Dosta bre vise sa praznom pricom, na jeziku cvrst stav a u stvarnosti nos u oblacima.

olja

pre 8 godina

Miki, ako se ikada ne daj boze razvedes, javi se... Ovo je olicenje muskarca spremnog, ne samo za brak, vec za porodicu. Blago tvojoj supruzi. :)

Stoka političarska

pre 8 godina

Ma ovo je fora, čisto loženje za bolju prođu na guglu i više para od reklama. I naravno uz neobaveznu propagandu za pederluk koji se tako neobavezno ubacuje kao nešto normalno. Pljuc.

x

pre 8 godina

sve sam komentare pročitao jer mi je tema bas bliska. Jednostavno sam morao da ostavim komentar...
Slažem se da sve osobe treba dobro da se izive prije braka. Optimalno po meni je stupiti u brak posle 30-te mada generalno osoba to sama treba da osjeti i da je dovoljno zrela da se nosi sa odgovornostima u braku...
Imam ženu, trudna je, obožavam sex, sad ga nešto nema već par sedmica. Probao bih nešto rado sa strane ali ne vidim to kao rešenje. Ako probam znam sebe da to više neće biti to sa ženom. Znam da cu izgubiti nešto mnogo vrijedno. Jer ne postoji idealna prevara. Sve te na kraju stigne. Bio sam lud, probao i sa mladjima neke kombinacije ali namijesti se jednostavno da te neka mala sitnica oda i može sve da se izgubi...
Za ovog lika koji spominje prostitutke. Probao sam i to druže i to mnogo bolje od Soraje i Stanije nema tu emocija i strasti. To je samo da se ispraznis, a mogu to i sam...
Konačni zaključak, ne žurite u brak. Ako ne ide kako treba a u braku ste i razgovor ne pomaže onda svako na svoju stranu. Prevara prije ili kasnije ispliva na površinu i ispadnes glup i ostavljen...

Miki

pre 8 godina

@ gala
Potpuno se slazem. Ne znam kako bih sam sebi pogledao u oci ako bih varao zenu dok se ona trudi i muci da sacuva trudnocu. Moja zena je imala visokorizicnu trudnocu od 3 meseca do porodjaja, svakodnevno povracanje, mucnina, stres. Naravno od 3eg meseca je sex bio najstroze zabranjen. Inace, moja zena je jako seksualna i smatram da ako ona moze tj mora da se uzdrzi od sexa, pa sto pa ne bi mogao i ja. Ona je morala svega da se odrekne tih 9 meseci, da se maltetira sa svim i svacim, pa bi bilo tako jadno od mene, a i bilo kog muskarca da se jada na nedostatak sexa u tom periodu. Kao da nikada nismo imali periode kada nismo imali zensku ni sex, pa smo masturbirali i eto resen problem. Ako bih prevario zenu to bi znacilo da sam ja uzasna sebicna osoba koja ne zna da postuje svoju zenu ni porodicu koju stvaramo.
Inace, protivnik sam prevara generalno, ne samo kada je zena trudna, ali mislim da nema goreg coveka od onog koji vara zenu kada je ona trudna. Zaista ne razumem to. Kakav si to covek da mozes tek tako da to uradis zeni koja ce da ti rodi dete za par meseci. Mozda ce biti ruzno sto cu napisati, ali takvim osobama zelim da ih snadje sve najgore, jer nista dobro ne zasluzuju. Moja sestra je u 8 mesecu izgubila bebu jer je slucajno taj dan saznala da je muz sa nekom drugom, od stresa je isto vece izgubila bebu.

ehhh

pre 8 godina

Ma momak samo nastavi dok traje. Strtast je bitna i neophodna ali i prolazna. Na kraju ostajes sa onim sa kojim imas o cemu da razgovaras unutar zidova doma. Bolje je zaliti za onim sto imas nego za onim sto nisi imao.
(simon, 30. novembar 2015 09:56)
Ako ona bude htela da ostane sa njim. Ne pitate se samo vi. Znam ih koji su mislili da moze tako pa izgubili i zenu i porodicu i ljubavnicu (koja i nije htela nista ozbiljno, imala boljeg provajdera kod kuce)

Gala

pre 8 godina

Ne znam ali za mene je muškarac koji vara ženu dok je ona trudna jedna obična gnjida. Trudnoća je stanje koje predstavlja rizik po zdravlje za ženu, nekad cak donese smrtni ishod ( moja ujna umrla na porodjaju) . Ako muškarac ne zna da poštuje to sto njegova zena rizikuje sopstveni život radi stvaranja potomstva sa njim, i vara je jer navodno ne moze bez sexa, onda taj muškarac zaslužuje sve najgore. Ali zaista sve najgore. Svaki normalan muskarac može da se uzdrži par meseci ( mada uvek postoji oralni sex kada vaginalni nije dozvoljen, kao i mastrurbacija) od sexa.

hmmm

pre 8 godina

Ne ispustaj takvu ljubavnicu. Retke su i zlata vrede. Oženi je i uzivaces ceo život.
(Janko, 29. novembar 2015 16:53)

Ne biva to tako. Strast prodje. On je njoj igracka. Jos ako je starija od njega uskoro mu nece biti bas privlacna. A i ko zna kako bi se slagali uopste van kreveta.
Nego bice da se njemu vise svidelo sa tim drugom a nece da prizna

svašta

pre 8 godina

Ako je nekome sex veoma bitan faktor u vezi, toliko da neodgovarajući ili nekompatibilni (ili kako god da nesaglasje nazovemo) partner dovodi do frustracija i razmirica, onda je logično da ta veza ne treba da postane brak. Isto kao što vam ne odgovara neki drugi deo ličnosti partnera. Ako to ne može da se promeni, jedino pametno je kulturan razlaz. Ove varijante tipa "posle x godina braka shvatio/la sam da mi muž/žena ne odgovara u sexu" su idiotizmi. Pa šta si radio tolike godine?

Janko

pre 8 godina

Uživaj. Takve ljubavnice zlata vrede.
U zrelim godinama najvažniji je dobar seks, sve ostalo je nadogradnja. Hteo sam i ja da uključimo trećeg u našu vezu ali moja žena ni da čuje. Sa ovim mojim iskustvom, sve bih drugačije uradio.

simon

pre 8 godina

gomila dusebriznika koja je potpuno zanemarila prirodu i njene porive. Strasno koliko dusebriznika urbanog oblika na ovim komentarima. Covek ima hormone i...sta je tu lose. Ume da napravi razliku. Ne trpa sve u istu kacu. Tesko se nalazi sve u jednom pakovanju. Eto on problem resava na ovaj nacin i svaka mu cas. Uz to ima muda i da se otvori i javno kaze koje probleme ima i kako ih resava. Ma momak samo nastavi dok traje. Strtast je bitna i neophodna ali i prolazna. Na kraju ostajes sa onim sa kojim imas o cemu da razgovaras unutar zidova doma. Bolje je zaliti za onim sto imas nego za onim sto nisi imao.

Marko

pre 8 godina

Nije prirodno i za muskarce i za zene da danas ulaze u brak pre 35 godine i pogotovo da prave decu. Sve je to nezrelo i sebicno. Mozda bih pomerio granicu, za muskarce sigurno bih. Danas zene i prirodno radjaju i sa 40, a i one same su dosta neodgovorne postale, bas upravo jer su videle da muskarce nije briga koga sve plode..., a i takodje su one te koje cesto i varaju i rasturaju porodice, tako da bih da ja drzim neke drzavne organe - propagirao kasnije brakove, jer su danasnja vremena totalno drugacija od onih od pre samo 20 godina, a kamoli vise... Ranije se zivelo drugacije i zivotni vek je bio mnogo kraci pa je bilo i logicno bilo ulaziti u brak u 20tim, sad je sve pomereno makar za jednu deceniju, tako da je ovo primer te jedne neprilagodjenosti nezrele osobe. A na kraju deca ispastaju i pretvaraju se u kopije svojih roditelja, ili jos gori postanu. Koji li su i ciji li su ovi neki novi klinci sto divljaju ulicama?!, pa sigurno ne neka istinski zeljena i voljena deca.

Beogradjanka

pre 8 godina

Ovaj čovek ne voli nikoga: ni decu, ni ženu, ni ljubavnicu, samo sebe. Kada razmišlja da li da ostavi ženu, on razmišlja da će mu deca nedostajati. Ne o tome kako će deca odrasti, da je bolje da rastu sa oba roditelja u srećnoj porodici, on razmišlja samo o sebi. Ne pada mu na pamet da svojoj ženi i deci može preneti neku boleštinu, niti da njegova žena zaslužuje pravu sreću u pravoj i zreloj vezi. Od ovakvih ljudi treba bežati, i muškaraca i žena. Nezreo, nedorastao životu i situaciji, potpuna slina od čoveka. Prepoznajte ovakve i bežite glavom bez obzira.

pipun

pre 8 godina

ali Biblijski stručnjaci, lijepo je to što citirate Biblije kada su etičke stvari u pitanju ali red bi bio da malo i pročitate tu Bibliju pa da vidite šta to ona stvarno kaže, a ne da vadite iz konteksta

Dejan

pre 8 godina

Druze, leci se. Nadji dobrog psihoterapeuta. Suprugu obavezno ostavi, i njoj i deci ce sigurno biti bolje bez tebe. Ucinices im veliku uslugu.

Bure

pre 8 godina

Ja volim prostitutke.To nije varanje.Uvek kondom koristim,ne donosim bolestine..Sta da se radi to mi je porok. Dva puta mesecno platim neku,tipa Stanija,Soraja,ne placam krseve ispod mosta vec se otvorim dobro.Kucni budzet ne trpi,ne primeti se,zaradjujem puno..Ne ljutim se na zenu kad je "boli glava"...Udrite minuse zene..

G.R.O.M.

pre 8 godina

@ marijana, ova ciji se rukopis prepoznaje po vel. slovima

opet si dosla da tandrces. Ajde idi rucaj dorucak, pa opet nesto napisi u tom "stilu". Kad tolerntan covek pomisli da je takva "sloboda govora" za svako uskracivanje, eto tvoje slike i prilike. Ne znam kako mislis da neki "tip" moze da ima takve "rezone" pored sebe..

Milan 30

pre 8 godina

Za sve ljide koje misle da je OK varati svoga zivotnog partnera pod hitno kod psihologa da se prepise neki lekić da I vama takvima svane u zivotu.


Narode, nemojte se uvrediti ali sa vama nesto nije u redu.



DEO 1

Ako ti kao žena ne možeš da naučiš svoga momka, muža da bude bolji u seksu onda hitno na posmatranje. Ne znam da li vi pričate sa svojim voljenima, sta vama odgovara, sta vam treba. Mislim ne znam, nije moguće kakve sve gluposti pišu devojke.

Jedna devojka je napisala odlican komentar I rekla je da bi svoga momka, muža volela najvise na svetu pa makar bio I impotentan samo da je ŽIV I da je pored nje.



DEO 2

A šta tek reći za njega. Vara trudnu ženu, pa treba ga odrati od batina da mu nikada više na pamet ne patne takva glupost. Ja ne znam gde je ovim momcima mozak, koji si se djavo ženio I pravio decu ako ideš okolo I varaš gde stignes.


Da, ja sam impulsivan I reagujem kada vidim neko ne delo I laž. Jednostavno sam takav I mnogo mi je krivo sto je narod bezobrazan I ne poštuje nista sto je sveto.


Molim vas da mi se objavi komentar jer sam jednostavno pukao na gluposti koje ljudi pisu.

Hvala unapred.

Masha

pre 8 godina

Ma, ovde je u pitanju to sto covek prosto ne voli svoju zenu. Ja sam takodje bila trudna dvaput a taj nije osecao ni malo empatije, bavio se svojim poslovima, svojim kontaktima, ko zna sta, sve vreme sam bila sama. Sama brini o svemu, sama sa decom, naravno, nismo vise zajedno.
Najgore je to sto deca stradaju. Ljude treba uciti da prave brak samo kada su spremni da se posvete i zrtvuju; ljubavi nema bez tolerancije i nekada patnje i odricanja. To su kvalitetne osobine kod ljudi. Oni koji samo hoce da im bude lepo, ne razumeju jezik ljubavi.

Ivana

pre 8 godina

@ uahh
Iz tvog komentara se namece zakljucak i sa njim se sasvim slažem ,da muškarac vara kada ima mnogo slobodnog vremena i nema mnogo obaveza. Onaj koji ima, kao ti sad, sa dvoje male dece i milion obaveza oko njih , neće ni imati vremena da pomisli na jurenje sojki a kamoli da uradi nešto konkretno. Znaci žene natovarite muškarce sa sto vise obaveza, naročito sa onim oko dece, verujte da neće imati kad da filozofira o životu niti da vara. Znam vise slučajeva kada su muškarci varali žene, žene odose kod svojih na mesec -dva ,tri ,a muzevima ostavile decu. Svaki je izgubio ljubavnicu u roku od dve nedelhe jer ni jedna nije htela da se bakces s njegovom decom niti su zelele da razumeju njegove veće obaveze i razloge sto ne može bas tad da se vidi s njima. I svaki je molio ženu da mu se vrati i mislim da im vise na pamet neće pasti da varaju ženu. Ustvari , moj savet zenama cim vide da ih muž ne poštuje dovoljno, nek se spakuju i odu na bar mesec dana a njemu ostave decu. Kada se vrate ima muževi da im ljube i ruke i noge i poštuju vise nego ikada.

Pele76

pre 8 godina

Supruga i ljubavnica ne mogu biti u istoj zeni.Da bi stvari dobro funkcionisale na svakom polju te uloge moraju biti razdvojene.
(Black howk down, 29. novembar 2015 13:09)

Kapiram da smo u potrazi za svetim grlom. Legenda kaže da takva žena postoji...

Jelena

pre 8 godina

Ljudi treba da se vencavaju i prave decu samo onda kada su seksualno izivljeni i vise im nije problem da budu i bez seksa ili bar bez seksualnih akrobacija. Znaci muskarci ne pre 35-40 godina. Porodica i deca moraju biti na prvom mestu a ne da tata istrazuje svoju seksualnost ko neki pubertetlija dok su mu zena i deca sami i pitaju se gde je.

nikad se ne zna

pre 8 godina

@ Sona G

Zasto mislite da se zaljubljuju samo osobe koje su ''single'' ??? Zar se to ne moze desiti i vama koji ste u braki, da vas neko privuce i da se zaljubite, bez obzira sto ste u paralelnoj vezi zbog nekompatibilnosti sa suprugom. Kao da ''single'' po ''defaultu'' moraju biti zaljubljeni a osobe sa dve varijante, bilo zene ili muskarci, samo zadovoljavaju svoje potrebe.

nikad se ne zna

pre 8 godina

@ Sona G

Zasto mislite da se zaljubljuju samo osobe koje su ''single'' ??? Zar se to ne moze desiti i vama koji ste u braki, da vas neko privuce i da se zaljubite, bez obzira sto ste u paralelnoj vezi zbog nekompatibilnosti sa suprugom. Kao da ''single'' po ''defaultu'' moraju biti zaljubljeni a osobe sa dve varijante, bilo zene ili muskarci, samo zadovoljavaju svoje potrebe.

ne vidim sta je sokantno

pre 8 godina

Muskarci varaju i trudne i one koje nisu , one sa decom i one bez dece, u vezi ili u braku. Bas kao sto i njih varaju te iste zene u bilo kom periodu i statusu da se nalaze. Normalno ne svi i ne sve . I ne vidim razlog kako priznanje drugima o onome sto radite moze biti sokantno a da vas ne sokira sama cijenica da to radite i kada niko za to ne zna.

ne vidim sta je sokantno

pre 8 godina

Muskarci varaju i trudne i one koje nisu , one sa decom i one bez dece, u vezi ili u braku. Bas kao sto i njih varaju te iste zene u bilo kom periodu i statusu da se nalaze. Normalno ne svi i ne sve . I ne vidim razlog kako priznanje drugima o onome sto radite moze biti sokantno a da vas ne sokira sama cijenica da to radite i kada niko za to ne zna.

utisak

pre 8 godina

Prica je sasvim realna , gotovo sablonska, sve dok ne pocne ''sa seksom u troje ...''. Da nema te ''trojke'' i ostalog sto sledi iza nje, nije me zanimalo da citam, nije za iznenadjenje da koliko sutra napusti zenu i decu. Ovako, iscasen, nazalost ce im se vratiti.

pravda

pre 8 godina

Neka, svaka čast ovom junačini (ako je priča istinita), da ima pravde na ovom svetu pa da mu to dete koje čeka liči na komšiju , da svakom bude po zasluzi.

hehe

pre 8 godina

Za 20 godina napisace ovaj srceparajuce pismo kao onaj prosli "posvetio sam zivot zeni i deci, sve je bilo divno i savrseno i onda sam otkrio da je ona flertovala sa kolegom 10 godina, buahaaa sram je bilo..." ali nece napisati prosto da on nju nije nikada prevario jer naravno da jeste ali to nema veze on je prosto morao a ona nije feeeeer.

sandra

pre 8 godina

znam da cu dobiti minuse,ali me vase misljenje ne zanima. zelim samo da podelim svoje iskustvo zarad onih zena koje se zbog tradicije i drustva osecaju sutano da zive i istrazuju sexualnost,mozda neku i ohrabrim. dakle,bila sam uzorna supruga nekome ko mi nije bio ni najbolji prijatelj ni najbolji ljubavnik,godinama,manjkalo je strasti,razumevanja i postovanja cesto. kad mi je pukao film prepustila sam se. imala sam aferu,i dozivela najbolji sex u svom zivotu,eksplozija strasti neznosti i adrenalina prozeto obostranim emocijama. svaki osecaj krivice nestajao je sa njegovim dodirima, i nisam umela da prestanem. znam da je moj brak bio jako klimav,i da nije pukao samo zbog te afere,ali idalje mi nije zao jer sam sada srecnija i zadovoljnija zena,iako sam trenutno sama.

A vi kako ste

pre 8 godina

Gde nadjoste ovoga, u kasnim dvadesetim, oženjen, ima dete, upravo kupio svoju "prvu kuću"... Taj nema šanse da je iz Srbije, ili sa Balkana uopšte. Ovde je slika malo drugačija: u kasnim dvadesetim, živi s kevom i ćaletom, "studira" već skoro deset godina (ostalo mu još "par" ispita, pa dobro šta sad), bleji s ortacima svaki dan, ako i ponekad nahvata cupi to je (obično) nešto ubi bože, a oženiće se i kupiti kuću kad na vrbi rodi groždje. Pa sad vi vidite...

Maca

pre 8 godina

Brak nije igra za nezrele.
Svet ce postati bolje mesto tek kada se uredi da decu mogu da imaju samo ljudi koji zadovolje neuropshijatrijske provere - kola moze da vozi samo onaj ko ima takvu cagu, a decu moze nekaznjeno da pravi svaka budala.
Sta mislim o prici: bilo bi za sve najbolje da zena sazna i da se razvede. Njemu lepo ostanu takmicenja u grupnjacima, i svi srecni, svi zadovoljni.

Slavkovic

pre 8 godina

Bolje stazom zivota hodati sam nego imati budalu za saputnika .
Koja je razlika izmedju lopova i postenog ? Pa se se svodi na karakter ako mi se ukaze prilika ja necu uzeti nesto sto nije moje a lopov hoce .Tako je i u braku ,vezi...
Svi mi dolazimo u iskusenja uvek ce se pojaviti neko atraktivniji, lepsi ali je pitanje dal vladamo svojim telom MI ili hormoncici i ona stvar?!

100%

pre 8 godina

Kod onog 'upravo smo kupili nasu PRVU kucu' jasno mi bilo da je prica lazna od A do Š, kao uostalom i ostale iz ove i slicne rubrike, mamac za komentare, eto i ja se upecao, tesko je odoleti

Ruska funta

pre 8 godina

Sve je OK, osim što nije smelo da se desi dok je žena trudna i što mora na vreme da prekine i vrati se ženi. Svakom je potreban ventil povremeno, tako se otpušta napetost i agresija kod muškaraca i onda nema nasilja nad ženama.

stasa

pre 8 godina

Znala sam jednog takvog....dok mu zena nije proverila datum u pasosu,pa skontala da je negde bio 2 dana,a ona mislila da je u inostranstvu...ukratko...prosao kao Vasa Ladacki....otisao s onom sto se super kresala.."propio se nije proslo mnogo"...umro je iznenada ,sred birtije...ljubavnici na rukama...Ako ne umes da se svaleras frajeru,onda se mani djavolje rabote. Svi vi, Maletici!

RistaAlfista

pre 8 godina

žena može biti itekako loša u krevetu .. evo jedan primer : u toku seksa ponaša se kao vreća cementa, par puta proveravaš da li je živa.
(Mikula, 29. novembar 2015 14:46)

Pa trebas da je ozivis majstore!

zoran

pre 8 godina

Ko ne razume, kroz isksutvo ne shvati, da je brak pre svega duhovna zajednica I process ujedinjavanja, taj ce u glavi uvek imati pozudu ka trazenju nechega van svoje porodice. Ne razumevanjem uzvishenog cilja koji brak ima, veoma je lako prepustiti vodjstvo humanoj zivotinji, shto ovo telo jeste, no ziveti Duhovnog choveka koji je zarobljen u ovom skafanderu , zvanom telo.
Nije lagan Put. Retki ga pronalaze I teshko ga je ziveti, ali sa tako uzvishenim stanjem smeshno je porediti sex sa koleginicom ili slichne igrarije potpuno nesvesnih bica.

Branislav Mitrović-Floyd

pre 8 godina

Ne napuštaj porodicu i cepaj još malo k'o u pornićima a onda će ti i to dosaditi...
Šalim se naravno, nije u redu prema ženi... izdaja svega.

Ljilja

pre 8 godina

Mozda je prica izmisljena a mozda i ne. Ja sam singl i zaista mi je tesko da nadjem muskarca poslednjih godina jer mi svi kazu da nece vezu sa obavezama. Ali, moje iskustvo je prepuno ponuda za seks od muskaraca koje poznajem, poslovno ili su mi cak prijatelji. Ponude za seks ne obicnih nego kad su im zene trudne. Naravno da sam ih odbila ali sam ih pitala zasto nisu hteli da budu sa mnom kad su bili slobodni a sad hoce. Odgovor je da je zena trudna i da nemaju seks, pa im treba, a ja sam slobodna. Ja sam jedna od onih koja nije pristala na tu pricu cak me taj stav i vredja. Jesam atraktivna ali nijednom nisam pokazala da me zanima samo seks sa nekim. Trazim emocije i sve ono po redu sto ide u vezi. Ipak, postoje zene koje ne vredja ovakva pozicija i to su zene iz ove price. A sta reci o tim muskarcima koji ne mogu da se strpe dok im je zena trudna?

Smrda

pre 8 godina

Ucini supruzi uslugu i napusti je. I samo navali sa "strastima" sa koleginicinim drugom posebno jer je jasno da nisi ni za muza ni za oca razmazeni izgovoru za coveka!

Sydney story

pre 8 godina

Slicno se desilo mojoj drugarici u Sidneju. Oboje uspesni profesionalci (IT) u ranim 30tim. Dugo u vezi i onda braku. Ostavio je kada je bila trudna sa prvim detetom. Sa koleginiciom sa kojom se stalno isao na sluzbeni put u Kinu. Da, starija od njega. Ne mogu da vam opisem koliko cela situacija bila porazna i teska za moju drugaricu. Majka joj je umrla, otac rana dementija, ona sama trudna, jos uvek kao u braku, prolazi kroz razvod, dele kucu stvari. Grozno.

jedan muški

pre 8 godina

Nemoj da se pravdas. Kriv si i jadan. Da, moze da se desi, i da se ne ponovi,nikada. I tad je sramota i od zene i od boga i od sebe. Budi onda sa tom vatrenom koleginicom. I ostavi zenu da nađe nekog koga zasluzuje. A deca su tvoja za ceo zivot. Ako si los muz ne moras biti los otac. To su dve stvari.
Kazes najbolji ti je prijatelj tvoja zena. Verovatno ona tebi jeste ,a ti njoj?

moj

pre 8 godina

па шта ако вара жену? можда би и ови који га осуђују варали када би имали са ким, мој муж је варао своју бившу жену годинама јел није имао жену поред живе жене, чим је родила прво дете он јој никада више није био битан него само дете, па и у кревету јој је било само како он то каже да одради и то када се смилује и штаје он ту крив што је варао и на крају после 30 година таквог живота је напустијо, ето зашто мушкарци варају,а знам и жене које варају.
(браво, 29. novembar 2015 13:52)

Kakva si Kraljica ! Moj muz je vara svoju bivsu zenu.Mozda njegova bivsa zena kaze:moj bivsi muz se bas nista nije promenio.,ili se smatras sex masinom ili si ti ta ljubavnica ? Sad vise nisi ljubavnica,sad si ti njegova zena .

MARIJANA

pre 8 godina

Presudna izjava je želi da budem srećan i voli mi ugadjati. E moj Edipovce,mamu ti drugu tražiš, em starija od tebe, izjave te odaju...ti si za lečenje.Treba da nadješ stručnjaka,dok ti žena ne sazna,i ne ostaneš bez familije...Žena ti je trudna,jao zamilsi šok da otkrije da je varaš sa starijom koja ti skoro može biti mama,za mene bi bilo samo jedna stvar gora,da me tip vara sa muškarcem.

Leo

pre 8 godina

Ok, naravno da u zivotu nista nije crno na belo i jednostavno, naravno da nekad ne znamo kako bi mi sami reagovali u nekim situacijama i bla bla, ali za ovo nema opravdanja! Ako ti je zena losa idi dalje, pusti i nju, brini van tog braka o deci, a ne ovo, trudnu zenu ostavljas samu dok izvodis tvoje bahanalije! Ako je ona losa ok, cao, ali zapitaj se prvo sam da li ti mozda ne daje sto hoces jer ni ti njoj ne pruzas isto, ima i toga. I to kao u braku u kasnim 20im i uveliko vec dete imate, ne ulece se rano i nepromisljeno u ozbiljne stvari, da bi posle ovako bilo kad te hormoni spucaju. Do sutra se moze o ovome pricati, ali ne vredi, decko ima poglede uspaljenog klinca.

švalerka sa iskustvom

pre 8 godina

Švaler bez iskustva, onaj ko najbolji seks otkrije pre 30. treba da se ubije. Ili da prestane da upražnjava seks. Ne znaš ti ni šta je seks ni šta je švaler...

q

pre 8 godina

Nagradite coveka , bas se potrudio.
Jedino sto jos nije napisano je da su se snimali.Malo oko tih snimaka je trebalo razraditi temu,dodati na sve ovo I imali bi cistu desetku.

Mikula

pre 8 godina

@Baxuz
žena može biti itekako loša u krevetu .. evo jedan primer : u toku seksa ponaša se kao vreća cementa, par puta proveravaš da li je živa.

iskreno

pre 8 godina

Nisi trebao da se zenis zenom sa kojom ti seks nije kvalitetan, a to zapravo znaci da izmedju vas ne radi hemija. Sad se snalazi kako znas, pa sta bude neka bude.

nnn

pre 8 godina

@bravo
Ne branis ti njega, nego svog muza. Da si osetila ovo na svojoj kozi, ne bi imala toliko razumevanja. Ne znam sta je tu bravo? Sam je rekao da se ozenio jer je dobar drug i majka, nikad nije imao dobar sex sa njom. Promasen covek, niko ovde nije srecan, on najmanje. On je taj koji zivi sa saznanjem da ima savrsenu, ali pogresnu zenu. Sad deca mala, zaglavio se, pa laze i vara, a najvise sebe. Nema tu srece.

Baxuz

pre 8 godina

Ja kao musko razumem da muskarac moze da bude los u krevetu ( prerana ejakulacija, los ritam itd) ali mi nije jasno kako zena moze da bude losa. Posto ja ocito nisam iskusan ajde nek mi neko iskusan :) objasni.

Cabron

pre 8 godina

Ma hajte molim vas. Pa ovde sve puca od postenja i patrijahalnog vaspitanja. To sto zena zna da zapusti ljubavnu vezu u braku to niko ne zna. Jednostavno zene su takve da vole da im se paznja neizmerno pruza, a u glavnom ne znaju da pruze istu. Ok ima i svakakvih muskaraca slazem se. Ali zena ako vidi da od drugarice muz je nezan, romantican, fin... , a njen "nije" onda nema ni sex, a bez sexa normalno je da necemo sedeti skrstenih ruku.

Sonja G

pre 8 godina

I ja imam muza koga obozavam ali u sexu kao da nismo komoatibilni a I retko ga ima I ljubavnika koji je savrsen ljubavnik I nikad bolji sex nisam imala I volim I ljubavnika na neki svoj način. Problem pocinje kada se ljubavnik zaljubi jer on je single I povremeno insistira na vise vremena zajedno I takodje da ostavim muza. I ja dolazim u iskusenje da bacim 8 godina u vodu I krenem u nepoznato ali ne zelim da povredim muza jer je on moj najbolji prijatelj I volim nas zajednicki zivot. Istovremeno zudim za ljubavnikom. Ja razumem ovog coveka jedna razlika je sto ja nemam decu.

daMirda

pre 8 godina

Opusti se, prijatelju. Upoznao sam ja i divnih, mirnih zenica kojima je bilo dosadno sa muzevima u krevetu. Naci ce se neko ko ce umeti da probudi u njoj to sto ti nisi.

Djebra

pre 8 godina

Ako care,samo napred!Uvek budi sa onom koja je u tom trenutku najbolja!Posle kad i ona dosadi,trazi drugu,naravno bolju!Samo ih menjaj,luzerke za to i sluze!Samo najbolje,a luzerkama sut karta!Najbolji recept i uputstvo kako sa doticnima raditi!

Dr

pre 8 godina

Covek ameba.I posle zasto zene ne dozvoljavaju nikome da im se priblizi, zasto se "drze visoko, umisljenje su" i slicno cime nas opisuju. Pa zamisli zavrsis sa ovakvim covekom, i gde ti je zivot? Cuvas decu dok se on ku**a okolo. Lepo ja kazem, usedelice su najsrecnije zene koje znam.
(..., 29. novembar 2015 12:29)

Da, u pravu si i slazem se da tobom. Ali i vi zene ne dajete sansu muskarcima i taj stav nasih zena je i vise nego strasan, iskompleksiran, kako god. 90% nasih devojaka ce odbiti npr studenta etf-a jer on nije atraktivan (necu da generalizujem, primer navodim), ne dajete mu sansu ni da se pokaze, predstavi, kako god. Iako sam ja totalna suprotnost, imam najboljeg druga koji je kroz "pakao" prosao jer je on cudak koji je ucio 10 sati dnevno i bio bzvz obucen. Danas se taj moj drugar smeje svima koje su ga odbijale jer on sa svojih 35 ima 10 godina radnog iskustva u jakoj firmi, stan, automobil a takve koje su ga odbijale su par svetlosnih godina daleko id njega.

Izvinite za spam. Mnogo je ovakvih primera, dobrih muskaraca postoji samo ih odbijate u startu. Uglavnom. A o ovom "muskarcu" nemam reci. Malo je reci da je sebican.

Marijana Hadzi Bakov

pre 8 godina

Isto se desilo i mojoj koleginici,muz je varao dok je bila trudna sa trecim detetom.A najzalosnije od svega kad je izlazila iz porodilista ljubavnici bio rodjendan,pa on nije dosao po nju i dete u porodiliste.Bila je slomljenja,ali sreca njena sto je u nama koleginicama imala podrsku da prebrodi ovaj tezak zivot,poslusala nas je i ostavila ga je.
Ona je jedna prelepa i prepametna zena a on tezak kreten.
Sada je sam ljubavnica ga ostavila nasla mladjeg.

браво

pre 8 godina

па шта ако вара жену? можда би и ови који га осуђују варали када би имали са ким, мој муж је варао своју бившу жену годинама јел није имао жену поред живе жене, чим је родила прво дете он јој никада више није био битан него само дете, па и у кревету јој је било само како он то каже да одради и то када се смилује и штаје он ту крив што је варао и на крају после 30 година таквог живота је напустијо, ето зашто мушкарци варају,а знам и жене које варају.

Xy

pre 8 godina

Prvo,muskarac u kasnim dvadesetim i nije muskarac nego dete i zakasneli pubertetlija. Drugo,trebao si momce da se ispucas i izivis u tim godinama,da te prodju bube pa se onda fino ozenis kao covek u tridesetima.Trece,trudna zena svakako je aseksualnija od neke napucane koleginice,i treba da joj pomognes u tom periodu i budes uz nju a ne da jurcas okolo.I cetvrto,ako nisi sposoban da cenis vrednosti zene za koju si se ozenio,razvedi se odmah i pusti i to bice da pocne da zivi svoj drugi zivot a ne da joj ga ti i dalje unistavas! Nije posteno!

Realno

pre 8 godina

Jedan je život a i brzo prolazi. Sve je to ljudski. Ali, nikada ne ostavljati ženu i decu i paziti da ne budu povređeni. Bolje ovako nego da se oženio tom "ludom" ljubavnicom sa kojom bi brak bio katastrofa, razvod, deca nesrećna ceo život...

...

pre 8 godina

@Dr
Ja sam takodje ucila po deset h dnevno kada se spremam za ispit, neko dva meseca a ja spremim za dve nedelje. Bila "cudno obucena" jer sam za toliko imala para. Ali sam imala neke druge kvalitete. Pa?
Najgori su ti pacenici koje kao devojke zbog para nisu htele, imala sam takve kolege. Jedan je rekao: necu sada ni da trazim devojku da moram nekad i pice da joj platim, naci cu je kada mi tata nadje dobar posao - tada cu moci kupiti kakvu zelim.
Toliko.

lale

pre 8 godina

Kada se ozenis/udas vise ne moze na prvom mestu da bude ispunjavanje licnih hirova vec je na prvom mestu interes porodice koju ste zasnovali!

Ako to niste ustanju onda nemojte da se udajete/zenite!

Ovde vlada prava epidemija licemerstva i sebicnosti!
Govore kako eto hoce da nadju osobu koja je samo ""normalna"" nista drugo
A u stvari gledaju atraktivnost i materijalni status kao jedine kriterijume

SKIDS

pre 8 godina

Auuu, dno, nema dalje. Moralni gmizavac, što bi rekao Dule Vujošević.

Jbg. kada si u braku imaš i velike obaveze, to mu dođe kao služba u vojsci gde je mnogo problema, prepreka, ne baš prijatnih situacija... ali se boriš za nešto što ima vrednost mnogo veću i od tebe samog. U ovom slučaju to su brak kao institucija koja je za svako poštovanje (bez obzira što se po njoj sve češće pljuje), žena koju ne smeš ni na koji način da povrediš i onda kada se žestoko posvađate, deca koju treba da vaspitavaš da postanu kvalitetni ljudi...
Valjda zbog toga što sam svestan o čemu se radi mi i ne pada na pamet da se ženim, previše je tu "zakona" koje čovek mora da poštuje. Bolje je sve to izbeći na vreme, a ne ovako ponižavati nekoga ko te voli i ko ti veruje.
Ovaj lik zaslužuje kamenovanje, sa varanjem trudne žene se malo šta može uporediti.

Žena

pre 8 godina

Najviše što može da me povredi bi bila izdaja mog muža. Da mi iskreno kaže da nešto želi, sigurno bih pokušala da ga razumem i ispunim mu želje. Mada za seks sa muškarcem može da dobije samo besplatno kastriranje. Nadam se samo da je ovo izmišljena priča jer me od same pomisli na ovu jadnu ženu i decu obuzima bes.

zelja

pre 8 godina

Treba zena da ga ostavi i da mu dodeli decu na staranje, pa da vidim koliko bi se zabavljao sa bilo kim. Neodgovoran, glup i sebican. Ili izmislja, za sta opet vazi prethodno receno.

zoran

pre 8 godina

ovo je samo kulminacija njegovog nezadovoljstva,ne mozemo da uperimo prst samo u njega,tu je i gospodja mama, a tu je i prolaznost vremena,mozda cak i nepostojanje trenutka,starost
a pitanje je da li je ona sigurna da je dete njegovo

Milan

pre 8 godina

Zena mora vide da "radi na sebi", sigurno se zapustila, samo je seks u pitnaju nije ubio nekog, pustite ljude da zive kako zele itd.. jer to uvek citamo kod obratnih slucajeva.

Припрема терена

pre 8 godina

Не разумем како њега може да гризе савест? Човек је прељубник, перверзњак, лажов, манипулант, издајник. За шта би такво биће савест могла да га угризе?

Неко је написао - ко је безгрешан нека први баци камен. Ма, опуштено са тим цитатима из Библије, довољан је камен и осуда да неко буде таква љига од човека. Шта ћеш гору казну? Него, не треба подгревати оправдања и изговоре за овакву неморалност и одвратност. У реду је бити грешник, сви смо ми грешни, али није у реду то оправдавати. Човек је чиста нула. Није чак ни нула, овај је отишао у морални минус, и то дебело!

Pedja

pre 8 godina

vlada, naravno da je izmisljena. ili je bar namenski izvucena da se objavi. jer ovde se u dobroj meri formira javno misljenje...vrlo sam protiv prevare i u "fazi zabavljanja" a tek da varas zenu sa kojom treba da delis i dobro i zlo...ali sam takodje protiv pisanja iskljucivo na temu "slobodnog seksa" i prevara. Ljubav se ne zna sta je. Valjda treba biti malo potpunija i malo manje maliciozna licnost da se o tome pise...ovako, sve ovo su samo sluzbeni napisi za produkciju animoziteta, a ljubav i intima izmedju muskarca i zene je njihova sloboda, nesto sto treba da ostane samo izmedju njih dvoje i van domasaja "internet zajednice", da bude predmet sireg uticaja i moderisanja.

uaaah

pre 8 godina

Od prve do posledlje reci se sve dogodilo i meni, samo bez te trojke i u srednjim tridesetim mojim godinama. Posle dve godine takvog zivota zena je saznala. Nastavak; ostavila mi dvoje dece (5 i 2 god) i rekla da je sada na nju red da se zabavlja i da cemo o razvodu pricati za dve godine... Sada sam u opstoj agoniji. Toliko sam umoran oko obaveza dece i posla da ludim. Zivot mi se okrenuo za 180 stepeni...

švaler bez iskustva

pre 8 godina

Daleko je ovaj od iskustva kojim se hvali ako je tek sa svojih 30 godina i nakon formiranja porodice otkrio najbolji seks u životu. Deluje mi da je do sada bio samo sa svojom suprugom.

Branko,Belgija

pre 8 godina

Najbolji su mi ovi koji kazu nadam se da je izmisljena prica.Ja bi ih samo pitao gde vi ljudi zivite?Ovakvi slucajevi uopste nisu retki,ima ovakvih i slicnih primera koliko hoces i kod nas i u svetu.A da ima i mnogo udatih zena koje rade svasta,ima i toga naravno.

Revolucija

pre 8 godina

Ljudski otpad. Znam jednog koji je ostavio svoju predivnu ženu i decu zbog ljubavnice sa posla, sa ljubavnicom dobio dete, a hteo je da viđa i svoju decu vikendom što je njoj strašno smetalo, počeo je da je mrzi, da se kaje što je uništio život sebi, svojoj ženi i naneo neopisiv bol deci koja su prisustvovala svađama oca i njegove ljubavnice, koja su se osećala odbačeno. Znate gde je sada? Ubio se.

...

pre 8 godina

Covek ameba.
I posle zasto zene ne dozvoljavaju nikome da im se priblizi, zasto se "drze visoko, umisljenje su" i slicno cime nas opisuju. Pa zamisli zavrsis sa ovakvim covekom, i gde ti je zivot? Cuvas decu dok se on ku**a okolo.
Lepo ja kazem, usedelice su najsrecnije zene koje znam.

nnn

pre 8 godina

Ozenio se pogresnom zenom, dobar je prijatelj, dobra je majka, dobra supruga...ali dzabe, pogresna je. Promasen covek, promasena prica, beezveeezeeee.

Xy

pre 8 godina

Prvo,muskarac u kasnim dvadesetim i nije muskarac nego dete i zakasneli pubertetlija. Drugo,trebao si momce da se ispucas i izivis u tim godinama,da te prodju bube pa se onda fino ozenis kao covek u tridesetima.Trece,trudna zena svakako je aseksualnija od neke napucane koleginice,i treba da joj pomognes u tom periodu i budes uz nju a ne da jurcas okolo.I cetvrto,ako nisi sposoban da cenis vrednosti zene za koju si se ozenio,razvedi se odmah i pusti i to bice da pocne da zivi svoj drugi zivot a ne da joj ga ti i dalje unistavas! Nije posteno!

...

pre 8 godina

Covek ameba.
I posle zasto zene ne dozvoljavaju nikome da im se priblizi, zasto se "drze visoko, umisljenje su" i slicno cime nas opisuju. Pa zamisli zavrsis sa ovakvim covekom, i gde ti je zivot? Cuvas decu dok se on ku**a okolo.
Lepo ja kazem, usedelice su najsrecnije zene koje znam.

Marijana Hadzi Bakov

pre 8 godina

Isto se desilo i mojoj koleginici,muz je varao dok je bila trudna sa trecim detetom.A najzalosnije od svega kad je izlazila iz porodilista ljubavnici bio rodjendan,pa on nije dosao po nju i dete u porodiliste.Bila je slomljenja,ali sreca njena sto je u nama koleginicama imala podrsku da prebrodi ovaj tezak zivot,poslusala nas je i ostavila ga je.
Ona je jedna prelepa i prepametna zena a on tezak kreten.
Sada je sam ljubavnica ga ostavila nasla mladjeg.

uaaah

pre 8 godina

Od prve do posledlje reci se sve dogodilo i meni, samo bez te trojke i u srednjim tridesetim mojim godinama. Posle dve godine takvog zivota zena je saznala. Nastavak; ostavila mi dvoje dece (5 i 2 god) i rekla da je sada na nju red da se zabavlja i da cemo o razvodu pricati za dve godine... Sada sam u opstoj agoniji. Toliko sam umoran oko obaveza dece i posla da ludim. Zivot mi se okrenuo za 180 stepeni...

nnn

pre 8 godina

Ozenio se pogresnom zenom, dobar je prijatelj, dobra je majka, dobra supruga...ali dzabe, pogresna je. Promasen covek, promasena prica, beezveeezeeee.

daMirda

pre 8 godina

Opusti se, prijatelju. Upoznao sam ja i divnih, mirnih zenica kojima je bilo dosadno sa muzevima u krevetu. Naci ce se neko ko ce umeti da probudi u njoj to sto ti nisi.

lale

pre 8 godina

Kada se ozenis/udas vise ne moze na prvom mestu da bude ispunjavanje licnih hirova vec je na prvom mestu interes porodice koju ste zasnovali!

Ako to niste ustanju onda nemojte da se udajete/zenite!

Ovde vlada prava epidemija licemerstva i sebicnosti!
Govore kako eto hoce da nadju osobu koja je samo ""normalna"" nista drugo
A u stvari gledaju atraktivnost i materijalni status kao jedine kriterijume

Revolucija

pre 8 godina

Ljudski otpad. Znam jednog koji je ostavio svoju predivnu ženu i decu zbog ljubavnice sa posla, sa ljubavnicom dobio dete, a hteo je da viđa i svoju decu vikendom što je njoj strašno smetalo, počeo je da je mrzi, da se kaje što je uništio život sebi, svojoj ženi i naneo neopisiv bol deci koja su prisustvovala svađama oca i njegove ljubavnice, koja su se osećala odbačeno. Znate gde je sada? Ubio se.

švaler bez iskustva

pre 8 godina

Daleko je ovaj od iskustva kojim se hvali ako je tek sa svojih 30 godina i nakon formiranja porodice otkrio najbolji seks u životu. Deluje mi da je do sada bio samo sa svojom suprugom.

Branko,Belgija

pre 8 godina

Najbolji su mi ovi koji kazu nadam se da je izmisljena prica.Ja bi ih samo pitao gde vi ljudi zivite?Ovakvi slucajevi uopste nisu retki,ima ovakvih i slicnih primera koliko hoces i kod nas i u svetu.A da ima i mnogo udatih zena koje rade svasta,ima i toga naravno.

jedan muški

pre 8 godina

Nemoj da se pravdas. Kriv si i jadan. Da, moze da se desi, i da se ne ponovi,nikada. I tad je sramota i od zene i od boga i od sebe. Budi onda sa tom vatrenom koleginicom. I ostavi zenu da nađe nekog koga zasluzuje. A deca su tvoja za ceo zivot. Ako si los muz ne moras biti los otac. To su dve stvari.
Kazes najbolji ti je prijatelj tvoja zena. Verovatno ona tebi jeste ,a ti njoj?

moj

pre 8 godina

па шта ако вара жену? можда би и ови који га осуђују варали када би имали са ким, мој муж је варао своју бившу жену годинама јел није имао жену поред живе жене, чим је родила прво дете он јој никада више није био битан него само дете, па и у кревету јој је било само како он то каже да одради и то када се смилује и штаје он ту крив што је варао и на крају после 30 година таквог живота је напустијо, ето зашто мушкарци варају,а знам и жене које варају.
(браво, 29. novembar 2015 13:52)

Kakva si Kraljica ! Moj muz je vara svoju bivsu zenu.Mozda njegova bivsa zena kaze:moj bivsi muz se bas nista nije promenio.,ili se smatras sex masinom ili si ti ta ljubavnica ? Sad vise nisi ljubavnica,sad si ti njegova zena .

MARIJANA

pre 8 godina

Presudna izjava je želi da budem srećan i voli mi ugadjati. E moj Edipovce,mamu ti drugu tražiš, em starija od tebe, izjave te odaju...ti si za lečenje.Treba da nadješ stručnjaka,dok ti žena ne sazna,i ne ostaneš bez familije...Žena ti je trudna,jao zamilsi šok da otkrije da je varaš sa starijom koja ti skoro može biti mama,za mene bi bilo samo jedna stvar gora,da me tip vara sa muškarcem.

zelja

pre 8 godina

Treba zena da ga ostavi i da mu dodeli decu na staranje, pa da vidim koliko bi se zabavljao sa bilo kim. Neodgovoran, glup i sebican. Ili izmislja, za sta opet vazi prethodno receno.

SKIDS

pre 8 godina

Auuu, dno, nema dalje. Moralni gmizavac, što bi rekao Dule Vujošević.

Jbg. kada si u braku imaš i velike obaveze, to mu dođe kao služba u vojsci gde je mnogo problema, prepreka, ne baš prijatnih situacija... ali se boriš za nešto što ima vrednost mnogo veću i od tebe samog. U ovom slučaju to su brak kao institucija koja je za svako poštovanje (bez obzira što se po njoj sve češće pljuje), žena koju ne smeš ni na koji način da povrediš i onda kada se žestoko posvađate, deca koju treba da vaspitavaš da postanu kvalitetni ljudi...
Valjda zbog toga što sam svestan o čemu se radi mi i ne pada na pamet da se ženim, previše je tu "zakona" koje čovek mora da poštuje. Bolje je sve to izbeći na vreme, a ne ovako ponižavati nekoga ko te voli i ko ti veruje.
Ovaj lik zaslužuje kamenovanje, sa varanjem trudne žene se malo šta može uporediti.

Припрема терена

pre 8 godina

Не разумем како њега може да гризе савест? Човек је прељубник, перверзњак, лажов, манипулант, издајник. За шта би такво биће савест могла да га угризе?

Неко је написао - ко је безгрешан нека први баци камен. Ма, опуштено са тим цитатима из Библије, довољан је камен и осуда да неко буде таква љига од човека. Шта ћеш гору казну? Него, не треба подгревати оправдања и изговоре за овакву неморалност и одвратност. У реду је бити грешник, сви смо ми грешни, али није у реду то оправдавати. Човек је чиста нула. Није чак ни нула, овај је отишао у морални минус, и то дебело!

Žena

pre 8 godina

Najviše što može da me povredi bi bila izdaja mog muža. Da mi iskreno kaže da nešto želi, sigurno bih pokušala da ga razumem i ispunim mu želje. Mada za seks sa muškarcem može da dobije samo besplatno kastriranje. Nadam se samo da je ovo izmišljena priča jer me od same pomisli na ovu jadnu ženu i decu obuzima bes.

...

pre 8 godina

@Dr
Ja sam takodje ucila po deset h dnevno kada se spremam za ispit, neko dva meseca a ja spremim za dve nedelje. Bila "cudno obucena" jer sam za toliko imala para. Ali sam imala neke druge kvalitete. Pa?
Najgori su ti pacenici koje kao devojke zbog para nisu htele, imala sam takve kolege. Jedan je rekao: necu sada ni da trazim devojku da moram nekad i pice da joj platim, naci cu je kada mi tata nadje dobar posao - tada cu moci kupiti kakvu zelim.
Toliko.

Dr

pre 8 godina

Covek ameba.I posle zasto zene ne dozvoljavaju nikome da im se priblizi, zasto se "drze visoko, umisljenje su" i slicno cime nas opisuju. Pa zamisli zavrsis sa ovakvim covekom, i gde ti je zivot? Cuvas decu dok se on ku**a okolo. Lepo ja kazem, usedelice su najsrecnije zene koje znam.
(..., 29. novembar 2015 12:29)

Da, u pravu si i slazem se da tobom. Ali i vi zene ne dajete sansu muskarcima i taj stav nasih zena je i vise nego strasan, iskompleksiran, kako god. 90% nasih devojaka ce odbiti npr studenta etf-a jer on nije atraktivan (necu da generalizujem, primer navodim), ne dajete mu sansu ni da se pokaze, predstavi, kako god. Iako sam ja totalna suprotnost, imam najboljeg druga koji je kroz "pakao" prosao jer je on cudak koji je ucio 10 sati dnevno i bio bzvz obucen. Danas se taj moj drugar smeje svima koje su ga odbijale jer on sa svojih 35 ima 10 godina radnog iskustva u jakoj firmi, stan, automobil a takve koje su ga odbijale su par svetlosnih godina daleko id njega.

Izvinite za spam. Mnogo je ovakvih primera, dobrih muskaraca postoji samo ih odbijate u startu. Uglavnom. A o ovom "muskarcu" nemam reci. Malo je reci da je sebican.

švalerka sa iskustvom

pre 8 godina

Švaler bez iskustva, onaj ko najbolji seks otkrije pre 30. treba da se ubije. Ili da prestane da upražnjava seks. Ne znaš ti ni šta je seks ni šta je švaler...

nnn

pre 8 godina

@bravo
Ne branis ti njega, nego svog muza. Da si osetila ovo na svojoj kozi, ne bi imala toliko razumevanja. Ne znam sta je tu bravo? Sam je rekao da se ozenio jer je dobar drug i majka, nikad nije imao dobar sex sa njom. Promasen covek, niko ovde nije srecan, on najmanje. On je taj koji zivi sa saznanjem da ima savrsenu, ali pogresnu zenu. Sad deca mala, zaglavio se, pa laze i vara, a najvise sebe. Nema tu srece.

iskreno

pre 8 godina

Nisi trebao da se zenis zenom sa kojom ti seks nije kvalitetan, a to zapravo znaci da izmedju vas ne radi hemija. Sad se snalazi kako znas, pa sta bude neka bude.

Mikula

pre 8 godina

@Baxuz
žena može biti itekako loša u krevetu .. evo jedan primer : u toku seksa ponaša se kao vreća cementa, par puta proveravaš da li je živa.

Leo

pre 8 godina

Ok, naravno da u zivotu nista nije crno na belo i jednostavno, naravno da nekad ne znamo kako bi mi sami reagovali u nekim situacijama i bla bla, ali za ovo nema opravdanja! Ako ti je zena losa idi dalje, pusti i nju, brini van tog braka o deci, a ne ovo, trudnu zenu ostavljas samu dok izvodis tvoje bahanalije! Ako je ona losa ok, cao, ali zapitaj se prvo sam da li ti mozda ne daje sto hoces jer ni ti njoj ne pruzas isto, ima i toga. I to kao u braku u kasnim 20im i uveliko vec dete imate, ne ulece se rano i nepromisljeno u ozbiljne stvari, da bi posle ovako bilo kad te hormoni spucaju. Do sutra se moze o ovome pricati, ali ne vredi, decko ima poglede uspaljenog klinca.

q

pre 8 godina

Nagradite coveka , bas se potrudio.
Jedino sto jos nije napisano je da su se snimali.Malo oko tih snimaka je trebalo razraditi temu,dodati na sve ovo I imali bi cistu desetku.

Baxuz

pre 8 godina

Ja kao musko razumem da muskarac moze da bude los u krevetu ( prerana ejakulacija, los ritam itd) ali mi nije jasno kako zena moze da bude losa. Posto ja ocito nisam iskusan ajde nek mi neko iskusan :) objasni.

Sonja G

pre 8 godina

I ja imam muza koga obozavam ali u sexu kao da nismo komoatibilni a I retko ga ima I ljubavnika koji je savrsen ljubavnik I nikad bolji sex nisam imala I volim I ljubavnika na neki svoj način. Problem pocinje kada se ljubavnik zaljubi jer on je single I povremeno insistira na vise vremena zajedno I takodje da ostavim muza. I ja dolazim u iskusenje da bacim 8 godina u vodu I krenem u nepoznato ali ne zelim da povredim muza jer je on moj najbolji prijatelj I volim nas zajednicki zivot. Istovremeno zudim za ljubavnikom. Ja razumem ovog coveka jedna razlika je sto ja nemam decu.

Pedja

pre 8 godina

vlada, naravno da je izmisljena. ili je bar namenski izvucena da se objavi. jer ovde se u dobroj meri formira javno misljenje...vrlo sam protiv prevare i u "fazi zabavljanja" a tek da varas zenu sa kojom treba da delis i dobro i zlo...ali sam takodje protiv pisanja iskljucivo na temu "slobodnog seksa" i prevara. Ljubav se ne zna sta je. Valjda treba biti malo potpunija i malo manje maliciozna licnost da se o tome pise...ovako, sve ovo su samo sluzbeni napisi za produkciju animoziteta, a ljubav i intima izmedju muskarca i zene je njihova sloboda, nesto sto treba da ostane samo izmedju njih dvoje i van domasaja "internet zajednice", da bude predmet sireg uticaja i moderisanja.

Gala

pre 8 godina

Ne znam ali za mene je muškarac koji vara ženu dok je ona trudna jedna obična gnjida. Trudnoća je stanje koje predstavlja rizik po zdravlje za ženu, nekad cak donese smrtni ishod ( moja ujna umrla na porodjaju) . Ako muškarac ne zna da poštuje to sto njegova zena rizikuje sopstveni život radi stvaranja potomstva sa njim, i vara je jer navodno ne moze bez sexa, onda taj muškarac zaslužuje sve najgore. Ali zaista sve najgore. Svaki normalan muskarac može da se uzdrži par meseci ( mada uvek postoji oralni sex kada vaginalni nije dozvoljen, kao i mastrurbacija) od sexa.

браво

pre 8 godina

па шта ако вара жену? можда би и ови који га осуђују варали када би имали са ким, мој муж је варао своју бившу жену годинама јел није имао жену поред живе жене, чим је родила прво дете он јој никада више није био битан него само дете, па и у кревету јој је било само како он то каже да одради и то када се смилује и штаје он ту крив што је варао и на крају после 30 година таквог живота је напустијо, ето зашто мушкарци варају,а знам и жене које варају.

Miki

pre 8 godina

@ gala
Potpuno se slazem. Ne znam kako bih sam sebi pogledao u oci ako bih varao zenu dok se ona trudi i muci da sacuva trudnocu. Moja zena je imala visokorizicnu trudnocu od 3 meseca do porodjaja, svakodnevno povracanje, mucnina, stres. Naravno od 3eg meseca je sex bio najstroze zabranjen. Inace, moja zena je jako seksualna i smatram da ako ona moze tj mora da se uzdrzi od sexa, pa sto pa ne bi mogao i ja. Ona je morala svega da se odrekne tih 9 meseci, da se maltetira sa svim i svacim, pa bi bilo tako jadno od mene, a i bilo kog muskarca da se jada na nedostatak sexa u tom periodu. Kao da nikada nismo imali periode kada nismo imali zensku ni sex, pa smo masturbirali i eto resen problem. Ako bih prevario zenu to bi znacilo da sam ja uzasna sebicna osoba koja ne zna da postuje svoju zenu ni porodicu koju stvaramo.
Inace, protivnik sam prevara generalno, ne samo kada je zena trudna, ali mislim da nema goreg coveka od onog koji vara zenu kada je ona trudna. Zaista ne razumem to. Kakav si to covek da mozes tek tako da to uradis zeni koja ce da ti rodi dete za par meseci. Mozda ce biti ruzno sto cu napisati, ali takvim osobama zelim da ih snadje sve najgore, jer nista dobro ne zasluzuju. Moja sestra je u 8 mesecu izgubila bebu jer je slucajno taj dan saznala da je muz sa nekom drugom, od stresa je isto vece izgubila bebu.

Beogradjanka

pre 8 godina

Ovaj čovek ne voli nikoga: ni decu, ni ženu, ni ljubavnicu, samo sebe. Kada razmišlja da li da ostavi ženu, on razmišlja da će mu deca nedostajati. Ne o tome kako će deca odrasti, da je bolje da rastu sa oba roditelja u srećnoj porodici, on razmišlja samo o sebi. Ne pada mu na pamet da svojoj ženi i deci može preneti neku boleštinu, niti da njegova žena zaslužuje pravu sreću u pravoj i zreloj vezi. Od ovakvih ljudi treba bežati, i muškaraca i žena. Nezreo, nedorastao životu i situaciji, potpuna slina od čoveka. Prepoznajte ovakve i bežite glavom bez obzira.

Djebra

pre 8 godina

Ako care,samo napred!Uvek budi sa onom koja je u tom trenutku najbolja!Posle kad i ona dosadi,trazi drugu,naravno bolju!Samo ih menjaj,luzerke za to i sluze!Samo najbolje,a luzerkama sut karta!Najbolji recept i uputstvo kako sa doticnima raditi!

hmmm

pre 8 godina

Ne ispustaj takvu ljubavnicu. Retke su i zlata vrede. Oženi je i uzivaces ceo život.
(Janko, 29. novembar 2015 16:53)

Ne biva to tako. Strast prodje. On je njoj igracka. Jos ako je starija od njega uskoro mu nece biti bas privlacna. A i ko zna kako bi se slagali uopste van kreveta.
Nego bice da se njemu vise svidelo sa tim drugom a nece da prizna

Cabron

pre 8 godina

Ma hajte molim vas. Pa ovde sve puca od postenja i patrijahalnog vaspitanja. To sto zena zna da zapusti ljubavnu vezu u braku to niko ne zna. Jednostavno zene su takve da vole da im se paznja neizmerno pruza, a u glavnom ne znaju da pruze istu. Ok ima i svakakvih muskaraca slazem se. Ali zena ako vidi da od drugarice muz je nezan, romantican, fin... , a njen "nije" onda nema ni sex, a bez sexa normalno je da necemo sedeti skrstenih ruku.

Milan

pre 8 godina

Zena mora vide da "radi na sebi", sigurno se zapustila, samo je seks u pitnaju nije ubio nekog, pustite ljude da zive kako zele itd.. jer to uvek citamo kod obratnih slucajeva.

Realno

pre 8 godina

Jedan je život a i brzo prolazi. Sve je to ljudski. Ali, nikada ne ostavljati ženu i decu i paziti da ne budu povređeni. Bolje ovako nego da se oženio tom "ludom" ljubavnicom sa kojom bi brak bio katastrofa, razvod, deca nesrećna ceo život...

A vi kako ste

pre 8 godina

Gde nadjoste ovoga, u kasnim dvadesetim, oženjen, ima dete, upravo kupio svoju "prvu kuću"... Taj nema šanse da je iz Srbije, ili sa Balkana uopšte. Ovde je slika malo drugačija: u kasnim dvadesetim, živi s kevom i ćaletom, "studira" već skoro deset godina (ostalo mu još "par" ispita, pa dobro šta sad), bleji s ortacima svaki dan, ako i ponekad nahvata cupi to je (obično) nešto ubi bože, a oženiće se i kupiti kuću kad na vrbi rodi groždje. Pa sad vi vidite...

Masha

pre 8 godina

Ma, ovde je u pitanju to sto covek prosto ne voli svoju zenu. Ja sam takodje bila trudna dvaput a taj nije osecao ni malo empatije, bavio se svojim poslovima, svojim kontaktima, ko zna sta, sve vreme sam bila sama. Sama brini o svemu, sama sa decom, naravno, nismo vise zajedno.
Najgore je to sto deca stradaju. Ljude treba uciti da prave brak samo kada su spremni da se posvete i zrtvuju; ljubavi nema bez tolerancije i nekada patnje i odricanja. To su kvalitetne osobine kod ljudi. Oni koji samo hoce da im bude lepo, ne razumeju jezik ljubavi.

svašta

pre 8 godina

Ako je nekome sex veoma bitan faktor u vezi, toliko da neodgovarajući ili nekompatibilni (ili kako god da nesaglasje nazovemo) partner dovodi do frustracija i razmirica, onda je logično da ta veza ne treba da postane brak. Isto kao što vam ne odgovara neki drugi deo ličnosti partnera. Ako to ne može da se promeni, jedino pametno je kulturan razlaz. Ove varijante tipa "posle x godina braka shvatio/la sam da mi muž/žena ne odgovara u sexu" su idiotizmi. Pa šta si radio tolike godine?

Dejan

pre 8 godina

Druze, leci se. Nadji dobrog psihoterapeuta. Suprugu obavezno ostavi, i njoj i deci ce sigurno biti bolje bez tebe. Ucinices im veliku uslugu.

Stoka političarska

pre 8 godina

Ma ovo je fora, čisto loženje za bolju prođu na guglu i više para od reklama. I naravno uz neobaveznu propagandu za pederluk koji se tako neobavezno ubacuje kao nešto normalno. Pljuc.

Milan 30

pre 8 godina

Za sve ljide koje misle da je OK varati svoga zivotnog partnera pod hitno kod psihologa da se prepise neki lekić da I vama takvima svane u zivotu.


Narode, nemojte se uvrediti ali sa vama nesto nije u redu.



DEO 1

Ako ti kao žena ne možeš da naučiš svoga momka, muža da bude bolji u seksu onda hitno na posmatranje. Ne znam da li vi pričate sa svojim voljenima, sta vama odgovara, sta vam treba. Mislim ne znam, nije moguće kakve sve gluposti pišu devojke.

Jedna devojka je napisala odlican komentar I rekla je da bi svoga momka, muža volela najvise na svetu pa makar bio I impotentan samo da je ŽIV I da je pored nje.



DEO 2

A šta tek reći za njega. Vara trudnu ženu, pa treba ga odrati od batina da mu nikada više na pamet ne patne takva glupost. Ja ne znam gde je ovim momcima mozak, koji si se djavo ženio I pravio decu ako ideš okolo I varaš gde stignes.


Da, ja sam impulsivan I reagujem kada vidim neko ne delo I laž. Jednostavno sam takav I mnogo mi je krivo sto je narod bezobrazan I ne poštuje nista sto je sveto.


Molim vas da mi se objavi komentar jer sam jednostavno pukao na gluposti koje ljudi pisu.

Hvala unapred.

Ljilja

pre 8 godina

Mozda je prica izmisljena a mozda i ne. Ja sam singl i zaista mi je tesko da nadjem muskarca poslednjih godina jer mi svi kazu da nece vezu sa obavezama. Ali, moje iskustvo je prepuno ponuda za seks od muskaraca koje poznajem, poslovno ili su mi cak prijatelji. Ponude za seks ne obicnih nego kad su im zene trudne. Naravno da sam ih odbila ali sam ih pitala zasto nisu hteli da budu sa mnom kad su bili slobodni a sad hoce. Odgovor je da je zena trudna i da nemaju seks, pa im treba, a ja sam slobodna. Ja sam jedna od onih koja nije pristala na tu pricu cak me taj stav i vredja. Jesam atraktivna ali nijednom nisam pokazala da me zanima samo seks sa nekim. Trazim emocije i sve ono po redu sto ide u vezi. Ipak, postoje zene koje ne vredja ovakva pozicija i to su zene iz ove price. A sta reci o tim muskarcima koji ne mogu da se strpe dok im je zena trudna?

Sydney story

pre 8 godina

Slicno se desilo mojoj drugarici u Sidneju. Oboje uspesni profesionalci (IT) u ranim 30tim. Dugo u vezi i onda braku. Ostavio je kada je bila trudna sa prvim detetom. Sa koleginiciom sa kojom se stalno isao na sluzbeni put u Kinu. Da, starija od njega. Ne mogu da vam opisem koliko cela situacija bila porazna i teska za moju drugaricu. Majka joj je umrla, otac rana dementija, ona sama trudna, jos uvek kao u braku, prolazi kroz razvod, dele kucu stvari. Grozno.

Ivana

pre 8 godina

@ uahh
Iz tvog komentara se namece zakljucak i sa njim se sasvim slažem ,da muškarac vara kada ima mnogo slobodnog vremena i nema mnogo obaveza. Onaj koji ima, kao ti sad, sa dvoje male dece i milion obaveza oko njih , neće ni imati vremena da pomisli na jurenje sojki a kamoli da uradi nešto konkretno. Znaci žene natovarite muškarce sa sto vise obaveza, naročito sa onim oko dece, verujte da neće imati kad da filozofira o životu niti da vara. Znam vise slučajeva kada su muškarci varali žene, žene odose kod svojih na mesec -dva ,tri ,a muzevima ostavile decu. Svaki je izgubio ljubavnicu u roku od dve nedelhe jer ni jedna nije htela da se bakces s njegovom decom niti su zelele da razumeju njegove veće obaveze i razloge sto ne može bas tad da se vidi s njima. I svaki je molio ženu da mu se vrati i mislim da im vise na pamet neće pasti da varaju ženu. Ustvari , moj savet zenama cim vide da ih muž ne poštuje dovoljno, nek se spakuju i odu na bar mesec dana a njemu ostave decu. Kada se vrate ima muževi da im ljube i ruke i noge i poštuju vise nego ikada.

Jelena

pre 8 godina

Ljudi treba da se vencavaju i prave decu samo onda kada su seksualno izivljeni i vise im nije problem da budu i bez seksa ili bar bez seksualnih akrobacija. Znaci muskarci ne pre 35-40 godina. Porodica i deca moraju biti na prvom mestu a ne da tata istrazuje svoju seksualnost ko neki pubertetlija dok su mu zena i deca sami i pitaju se gde je.

Smrda

pre 8 godina

Ucini supruzi uslugu i napusti je. I samo navali sa "strastima" sa koleginicinim drugom posebno jer je jasno da nisi ni za muza ni za oca razmazeni izgovoru za coveka!

RistaAlfista

pre 8 godina

žena može biti itekako loša u krevetu .. evo jedan primer : u toku seksa ponaša se kao vreća cementa, par puta proveravaš da li je živa.
(Mikula, 29. novembar 2015 14:46)

Pa trebas da je ozivis majstore!

Marko

pre 8 godina

Nije prirodno i za muskarce i za zene da danas ulaze u brak pre 35 godine i pogotovo da prave decu. Sve je to nezrelo i sebicno. Mozda bih pomerio granicu, za muskarce sigurno bih. Danas zene i prirodno radjaju i sa 40, a i one same su dosta neodgovorne postale, bas upravo jer su videle da muskarce nije briga koga sve plode..., a i takodje su one te koje cesto i varaju i rasturaju porodice, tako da bih da ja drzim neke drzavne organe - propagirao kasnije brakove, jer su danasnja vremena totalno drugacija od onih od pre samo 20 godina, a kamoli vise... Ranije se zivelo drugacije i zivotni vek je bio mnogo kraci pa je bilo i logicno bilo ulaziti u brak u 20tim, sad je sve pomereno makar za jednu deceniju, tako da je ovo primer te jedne neprilagodjenosti nezrele osobe. A na kraju deca ispastaju i pretvaraju se u kopije svojih roditelja, ili jos gori postanu. Koji li su i ciji li su ovi neki novi klinci sto divljaju ulicama?!, pa sigurno ne neka istinski zeljena i voljena deca.

100%

pre 8 godina

Kod onog 'upravo smo kupili nasu PRVU kucu' jasno mi bilo da je prica lazna od A do Š, kao uostalom i ostale iz ove i slicne rubrike, mamac za komentare, eto i ja se upecao, tesko je odoleti

stasa

pre 8 godina

Znala sam jednog takvog....dok mu zena nije proverila datum u pasosu,pa skontala da je negde bio 2 dana,a ona mislila da je u inostranstvu...ukratko...prosao kao Vasa Ladacki....otisao s onom sto se super kresala.."propio se nije proslo mnogo"...umro je iznenada ,sred birtije...ljubavnici na rukama...Ako ne umes da se svaleras frajeru,onda se mani djavolje rabote. Svi vi, Maletici!

Slavkovic

pre 8 godina

Bolje stazom zivota hodati sam nego imati budalu za saputnika .
Koja je razlika izmedju lopova i postenog ? Pa se se svodi na karakter ako mi se ukaze prilika ja necu uzeti nesto sto nije moje a lopov hoce .Tako je i u braku ,vezi...
Svi mi dolazimo u iskusenja uvek ce se pojaviti neko atraktivniji, lepsi ali je pitanje dal vladamo svojim telom MI ili hormoncici i ona stvar?!

zoran

pre 8 godina

ovo je samo kulminacija njegovog nezadovoljstva,ne mozemo da uperimo prst samo u njega,tu je i gospodja mama, a tu je i prolaznost vremena,mozda cak i nepostojanje trenutka,starost
a pitanje je da li je ona sigurna da je dete njegovo

Maca

pre 8 godina

Brak nije igra za nezrele.
Svet ce postati bolje mesto tek kada se uredi da decu mogu da imaju samo ljudi koji zadovolje neuropshijatrijske provere - kola moze da vozi samo onaj ko ima takvu cagu, a decu moze nekaznjeno da pravi svaka budala.
Sta mislim o prici: bilo bi za sve najbolje da zena sazna i da se razvede. Njemu lepo ostanu takmicenja u grupnjacima, i svi srecni, svi zadovoljni.

sandra

pre 8 godina

znam da cu dobiti minuse,ali me vase misljenje ne zanima. zelim samo da podelim svoje iskustvo zarad onih zena koje se zbog tradicije i drustva osecaju sutano da zive i istrazuju sexualnost,mozda neku i ohrabrim. dakle,bila sam uzorna supruga nekome ko mi nije bio ni najbolji prijatelj ni najbolji ljubavnik,godinama,manjkalo je strasti,razumevanja i postovanja cesto. kad mi je pukao film prepustila sam se. imala sam aferu,i dozivela najbolji sex u svom zivotu,eksplozija strasti neznosti i adrenalina prozeto obostranim emocijama. svaki osecaj krivice nestajao je sa njegovim dodirima, i nisam umela da prestanem. znam da je moj brak bio jako klimav,i da nije pukao samo zbog te afere,ali idalje mi nije zao jer sam sada srecnija i zadovoljnija zena,iako sam trenutno sama.

x

pre 8 godina

sve sam komentare pročitao jer mi je tema bas bliska. Jednostavno sam morao da ostavim komentar...
Slažem se da sve osobe treba dobro da se izive prije braka. Optimalno po meni je stupiti u brak posle 30-te mada generalno osoba to sama treba da osjeti i da je dovoljno zrela da se nosi sa odgovornostima u braku...
Imam ženu, trudna je, obožavam sex, sad ga nešto nema već par sedmica. Probao bih nešto rado sa strane ali ne vidim to kao rešenje. Ako probam znam sebe da to više neće biti to sa ženom. Znam da cu izgubiti nešto mnogo vrijedno. Jer ne postoji idealna prevara. Sve te na kraju stigne. Bio sam lud, probao i sa mladjima neke kombinacije ali namijesti se jednostavno da te neka mala sitnica oda i može sve da se izgubi...
Za ovog lika koji spominje prostitutke. Probao sam i to druže i to mnogo bolje od Soraje i Stanije nema tu emocija i strasti. To je samo da se ispraznis, a mogu to i sam...
Konačni zaključak, ne žurite u brak. Ako ne ide kako treba a u braku ste i razgovor ne pomaže onda svako na svoju stranu. Prevara prije ili kasnije ispliva na površinu i ispadnes glup i ostavljen...

pravda

pre 8 godina

Neka, svaka čast ovom junačini (ako je priča istinita), da ima pravde na ovom svetu pa da mu to dete koje čeka liči na komšiju , da svakom bude po zasluzi.

ehhh

pre 8 godina

Ma momak samo nastavi dok traje. Strtast je bitna i neophodna ali i prolazna. Na kraju ostajes sa onim sa kojim imas o cemu da razgovaras unutar zidova doma. Bolje je zaliti za onim sto imas nego za onim sto nisi imao.
(simon, 30. novembar 2015 09:56)
Ako ona bude htela da ostane sa njim. Ne pitate se samo vi. Znam ih koji su mislili da moze tako pa izgubili i zenu i porodicu i ljubavnicu (koja i nije htela nista ozbiljno, imala boljeg provajdera kod kuce)

hehe

pre 8 godina

Za 20 godina napisace ovaj srceparajuce pismo kao onaj prosli "posvetio sam zivot zeni i deci, sve je bilo divno i savrseno i onda sam otkrio da je ona flertovala sa kolegom 10 godina, buahaaa sram je bilo..." ali nece napisati prosto da on nju nije nikada prevario jer naravno da jeste ali to nema veze on je prosto morao a ona nije feeeeer.

Bure

pre 8 godina

Ja volim prostitutke.To nije varanje.Uvek kondom koristim,ne donosim bolestine..Sta da se radi to mi je porok. Dva puta mesecno platim neku,tipa Stanija,Soraja,ne placam krseve ispod mosta vec se otvorim dobro.Kucni budzet ne trpi,ne primeti se,zaradjujem puno..Ne ljutim se na zenu kad je "boli glava"...Udrite minuse zene..

Branislav Mitrović-Floyd

pre 8 godina

Ne napuštaj porodicu i cepaj još malo k'o u pornićima a onda će ti i to dosaditi...
Šalim se naravno, nije u redu prema ženi... izdaja svega.

utisak

pre 8 godina

Prica je sasvim realna , gotovo sablonska, sve dok ne pocne ''sa seksom u troje ...''. Da nema te ''trojke'' i ostalog sto sledi iza nje, nije me zanimalo da citam, nije za iznenadjenje da koliko sutra napusti zenu i decu. Ovako, iscasen, nazalost ce im se vratiti.

Pele76

pre 8 godina

Supruga i ljubavnica ne mogu biti u istoj zeni.Da bi stvari dobro funkcionisale na svakom polju te uloge moraju biti razdvojene.
(Black howk down, 29. novembar 2015 13:09)

Kapiram da smo u potrazi za svetim grlom. Legenda kaže da takva žena postoji...

pitaj me kako znam

pre 8 godina

Ljudi treba da se vencavaju i prave decu samo onda kada su seksualno izivljeni i vise im nije problem da budu i bez seksa ili bar bez seksualnih akrobacija. Znaci muskarci ne pre 35-40 godina. Porodica i deca moraju biti na prvom mestu a ne da tata istrazuje svoju seksualnost ko neki pubertetlija dok su mu zena i deca sami i pitaju se gde je.
(Jelena, 29. novembar 2015 19:08)


Kojem broju neizivljenih si ti licno dala da se izive? Mislim, ako ti je to filozofija, da vidimo da li je praktikujes?

Dosta bre vise sa praznom pricom, na jeziku cvrst stav a u stvarnosti nos u oblacima.

pipun

pre 8 godina

ali Biblijski stručnjaci, lijepo je to što citirate Biblije kada su etičke stvari u pitanju ali red bi bio da malo i pročitate tu Bibliju pa da vidite šta to ona stvarno kaže, a ne da vadite iz konteksta

ne vidim sta je sokantno

pre 8 godina

Muskarci varaju i trudne i one koje nisu , one sa decom i one bez dece, u vezi ili u braku. Bas kao sto i njih varaju te iste zene u bilo kom periodu i statusu da se nalaze. Normalno ne svi i ne sve . I ne vidim razlog kako priznanje drugima o onome sto radite moze biti sokantno a da vas ne sokira sama cijenica da to radite i kada niko za to ne zna.

olja

pre 8 godina

Miki, ako se ikada ne daj boze razvedes, javi se... Ovo je olicenje muskarca spremnog, ne samo za brak, vec za porodicu. Blago tvojoj supruzi. :)

ne vidim sta je sokantno

pre 8 godina

Muskarci varaju i trudne i one koje nisu , one sa decom i one bez dece, u vezi ili u braku. Bas kao sto i njih varaju te iste zene u bilo kom periodu i statusu da se nalaze. Normalno ne svi i ne sve . I ne vidim razlog kako priznanje drugima o onome sto radite moze biti sokantno a da vas ne sokira sama cijenica da to radite i kada niko za to ne zna.

Goca

pre 8 godina

@ iva
Bravo!
Pitam se da li neke osobe imaju dovoljan koeficijent inteligencije kada ne mogu da shvate najjednostavnije stvari. Aloooo zeneeeee, ozenjen muskarac ako se zaista zaljubi u vas ce se razvesti. Tacka. Nema potrebe za samozavaravanjem, ako se nije do tada razveo, a prica da ne voli zenu, onda i da pristanete da postanete njegova ljubavnica , on se i dalje nece razvesti. Bolje trazite slobodne momke ili one vec razvedene, sto gubite vreme na takve samozive kretene.

Iva

pre 8 godina

@ moral
Devojko, prestani da mastas i da idealizujes vas odnos. On da te zaista voli i da je tako kako sam prica, on bi se razveo. Ako nije zadovoljan ženom nije nikakav problem razvesti se. Decu ce vidjati i kada se razvede. Ali očigledno je da on nece da se razvede. Sto takodje govori o tome da je on lažov i prica price. Prica tebi price, prica i svojoj zeni.Ne brini se, ako ti ne pristanes naci ce on drugu da se udvara.

zoran

pre 8 godina

Ko ne razume, kroz isksutvo ne shvati, da je brak pre svega duhovna zajednica I process ujedinjavanja, taj ce u glavi uvek imati pozudu ka trazenju nechega van svoje porodice. Ne razumevanjem uzvishenog cilja koji brak ima, veoma je lako prepustiti vodjstvo humanoj zivotinji, shto ovo telo jeste, no ziveti Duhovnog choveka koji je zarobljen u ovom skafanderu , zvanom telo.
Nije lagan Put. Retki ga pronalaze I teshko ga je ziveti, ali sa tako uzvishenim stanjem smeshno je porediti sex sa koleginicom ili slichne igrarije potpuno nesvesnih bica.

nikad se ne zna

pre 8 godina

@ Sona G

Zasto mislite da se zaljubljuju samo osobe koje su ''single'' ??? Zar se to ne moze desiti i vama koji ste u braki, da vas neko privuce i da se zaljubite, bez obzira sto ste u paralelnoj vezi zbog nekompatibilnosti sa suprugom. Kao da ''single'' po ''defaultu'' moraju biti zaljubljeni a osobe sa dve varijante, bilo zene ili muskarci, samo zadovoljavaju svoje potrebe.

nikad se ne zna

pre 8 godina

@ Sona G

Zasto mislite da se zaljubljuju samo osobe koje su ''single'' ??? Zar se to ne moze desiti i vama koji ste u braki, da vas neko privuce i da se zaljubite, bez obzira sto ste u paralelnoj vezi zbog nekompatibilnosti sa suprugom. Kao da ''single'' po ''defaultu'' moraju biti zaljubljeni a osobe sa dve varijante, bilo zene ili muskarci, samo zadovoljavaju svoje potrebe.

Moral

pre 8 godina

Radimo zajedno 5 godina. Kad smo se upoznali bio je sveze ozenjen, sa bebom kod kuce i ženom koju bi (barem kad je vidi) svako pozeleo. Prvo je krisom počeo, a posle vrlo jasno i otvoreno da mi pokazuje da mu se svidjam sto me je ostavilo u shoku. Sa strane gledano-delovao je kao savrsen muz i otac kome tako nesto ne bi palo na pamet i, jos teze, neko je sa kim nikad lakšu i bolji komunikaciju nisam imala i koga bih navela kao primer čoveka s kojim bih rado provela zivot.
Bivao je sve uporniji, a meni je sve teze da se borim sa svojom požudom.
Dok je čekao drugo dete bio je možda i najuporniji. Posle nekog vremena, kad vise nisam mogla da izdrzim (njegovu upornost i svoja osecanja) posela sam ga i pitala zasto to sve radi kad ima kod kuce sve sto bi čovek mogao pozeleti. Rekao je da ima decu koju beskrajno voli, ali da u ženi nema prijatelja, sagovornika, saborca, strast i nekog ko zna da mi vrati osmeh na lice kao ja i da nije znao da mu sve to nedostaje dok se nismo sreli, da jednostavno ne moze da prestane da misli na mene iako je pokusavao...
Za tih 5 godina mucim se da se ubedim sa nisam zaljubljena u njega, borim se da razumom nadjacam strast i da ne zapocnem nikakvu fizicku vezu sa njim jer ne želim drugoj ono sto ni sebi ne želim (a pri tom sam sama sve vreme)... Nesrecan on i nesrecna ja... Zbog morala i neceg za sta mi niko nece reci hvala. I? Ko je u pravu? Oni sto uradili nesto ili ja koja izgoreh zbog moralnih nacela

kad vreme prodje

pre 8 godina

@ Moral
Nebitno je ko je u pravu i nebitno je sta ko misli, ali dajem sebi za pravo da iznesem svoj stav. Bitni ste vi i cinjenica kako se osecate. To sto niste usli u vezu ne znaci i da ce posledice po vas biti manje , ali ipak mislim da je bolje sto niste , iz razloga sto imate emociju prema toj osobi i sto ta osoba zbog vas ne bi napustila svoju porodicu. Kada neko u bracnom partneru nema podrsku , nema prijatelja i sagovornika, on ne pravi drugo dete. Ili mozda pravi i celog zivota flertuje sa drugim zenama jer mu je to duhovna hrana uz izgovor da se ''ne ostavlja majka svoje dece''. Kakva je osoba zaista i sta vi predstavljate u celoj toj prici , shvatili bi da ste usli u vezu i garantujem da bi na tu slatkorecivost potpuno drugacije gledali. Covek u zivotu sebi moze dozvoliti platonsku vezu u trajanju najvise do godinu dana, svakome se moze desiti da ga neko zauzet privuce, nekada je i sam zauzet, sve drugo je tracenje vremena ,opsesija, gubitak samopouzdanja i siguran put u depresiju. Jer dvoje kad se sretnu i shvate da je ''to - to'' , obostrano, ne cekaju tolike godine , pa bilo koje okolnosti da su u pitanju. Neka vam ostane lepa uspomena na osobu koju ste sreli i koja vam se svidela i na emociju koju ste prema njoj imali. I nastavite dalje, koliko danas. Ne mislim da mu niste simpaticni , dragi, da mu se ne dopadate , verujem i da mu znacite , ali budite sigurni da zbog vas u svom zivotu ama bas nista ne bi promenio. Izvinite na iskrenosti.

znam sta pricam

pre 8 godina

@ Moral
Razumem vas. Nemojte biti nesrecni. Zaljubili ste se, vas zivot su masta i nerealno sagledavanje situacije. On ima realan zivot, vi ste mu usputna zanimacija i bekstvo iz monotonije svakodnevnice. Distancirajte se i pocnite da zivite svoj zivot punim plucima , bez obzira sto nemate partnera. Brzo prolazi i dragocen je.

simon

pre 8 godina

gomila dusebriznika koja je potpuno zanemarila prirodu i njene porive. Strasno koliko dusebriznika urbanog oblika na ovim komentarima. Covek ima hormone i...sta je tu lose. Ume da napravi razliku. Ne trpa sve u istu kacu. Tesko se nalazi sve u jednom pakovanju. Eto on problem resava na ovaj nacin i svaka mu cas. Uz to ima muda i da se otvori i javno kaze koje probleme ima i kako ih resava. Ma momak samo nastavi dok traje. Strtast je bitna i neophodna ali i prolazna. Na kraju ostajes sa onim sa kojim imas o cemu da razgovaras unutar zidova doma. Bolje je zaliti za onim sto imas nego za onim sto nisi imao.

sve one to vec znaju ali ...

pre 8 godina

@ Goca
Zaljubljenost i inteligencija ne idu ''pod ruku''. Nema sumnje da sve devojke i zene koje se nadju u slicnoj situaciji ne znaju sve sto ste naveli, ali jednostavno svaka od njih misli da je ''njen slucaj'' nesto posebno i da tu ''ima nesto''. A objektivno NEMA NISTA. Normalno , ima izuzetaka . U zivotu svako mora da napravi sopstvene greske .

Ruska funta

pre 8 godina

Sve je OK, osim što nije smelo da se desi dok je žena trudna i što mora na vreme da prekine i vrati se ženi. Svakom je potreban ventil povremeno, tako se otpušta napetost i agresija kod muškaraca i onda nema nasilja nad ženama.

Janko

pre 8 godina

Uživaj. Takve ljubavnice zlata vrede.
U zrelim godinama najvažniji je dobar seks, sve ostalo je nadogradnja. Hteo sam i ja da uključimo trećeg u našu vezu ali moja žena ni da čuje. Sa ovim mojim iskustvom, sve bih drugačije uradio.

Bojana

pre 8 godina

Ma nemoj zamisi da si ti trudan, vezan za kuću, uz obavezu prema detetu koje ti je uvek uz tebe. I zamisli da ti ostaješ uvek kući da čekaš da ti se neko vrati, a svo to vreme brineš o detetu nadgledaš ga danju i noću i vodiš računa da odgovorno izneseš trudnoću do kraja. E pa sram te bilo i sve one koji te podržavaju! Bez obzira na sve, ti si jedno sebično, ljubomorno stvorenje koje se u ulozi roditelja oseća zapostavljeno od majke pa ti treba mama u krevetu. Potraži stručni savet i posveti se ženi, pričaj sa njom šta je to što te pali u krevetu pa ćeš možda i dobiti od nekoga ko je iskren prema tebi.Zamisli koje će biti posledice kad žena sazna za to. Možda ćeš i ti tad biti povređen. Razmisli!!!

Cica mica

pre 8 godina

Moj ex (najbolja veza koju sam imala) je hteo da se zeni, ja nisam htela jer je bio neizivljen. Sa mnom je mogao raditi sve sto zeli, ali nije imao mnogo devojaka pre mene. Rekao mi je da ce biti sa mnom do kraja zivota samo ako mu sa vremena na vreme dozvolim da ima seks sa nekom drugom. Zgranula sam se. To je kazao kad sam raskinula sa njim. Srela sam ga pre dva meseca i on bi opet, ali mene e sve proslo, carolija nestala. Imao je dve veze i bezbroj usputnih i nije to. Ja jednu vezu i jednog usputnog i oboje sami.
Sada, posle par godina, shvatila sam da je tako i najbolje. Pametan, seksi, meni privlacan, sa njim je sve bilo naj... Varace me svaki, koliko vidim. Iskreno, da sa nekim imam sve ostalo, ovo mi ne bi smetalo.
Povezivanje sa drugom osobom na mnogo visem nivou nego sto je seks je ono sto je vaznije od seksa.

Zivot

pre 8 godina

@ Moral

Bila sam u situaciji slicnoj vasoj, s tim sto smo oboje bili u braku i to poprilicno dugo i sto nijedno svojim brakom i partnerom nije bilo nezadovoljno.
Niko tu nikoga nije spopadao niti se napadno udvarao ali jednostavno nesto je kliknulo.
Nikada se nista konkretno nije desilo .
Nemojte se uopste truditi da vas drugi razumeju niti se baviti time sta bi drugi o tome mogli misliti.
Vernost jeste stvar odluke . Da li tom odlukom dobijamo ili gubimo u zivotu , ne znam.
To sto neko prevari ne znaci ni da je djubre, lazov i prevarant.
Bas kao sto ne znaci da je u braku zbog drustvenih normi , da je njime nezadovoljan i da bi se mogao razvesti. Ima dosta stvari koje vezuju bracne partnere i nije jednostavno ostaviti sve to, ne mislim na materijalno, ekonomski sam samostalna i stanbeno obezbedjena. Bas kao sto i u svakom braku, dobrom, jer idealnih nema, postoji nesto sto mu nedostaje.

Gaga

pre 8 godina

@ moral
Mene najvise zanima kako je moguce da se neko zaljubi u ozenjenog muskarca? Ok ako na pocetku ne znas da je ozenjen pa ti se svidi, ali ovako kada osoba zna cinjenice to mi nije jasno. Mislim da se to moze desiti samo devojkama koje imaju izrazenu mazohisticku crtu u sebi. Jer koliko god ta ozenjena osoba bila sarmantna, pametna, duhovita cim ozenjeni muskarac pocne npr da mi se udvara( a desavalo mi se puno puta), meni se ta osoba automatski zgadi, i vise je uopste ne mogu gledati kao zabavnu i duhovitu vec iskljucivo kao sebicnu i manipulativnu osobu. Od simpaticne osobe meni ta osoba postaje uzasno antipaticna .Osoba koja nije verna svojoj zeni, tesko da ce biti i meni. Takodje, ta osoba je jako sebicna. Ukoliko joj partner ne odgovara uvek moze da se razvede. Ali ne, ta ozenjena osoba ne zeli da se razvede, ona zeli da ima i ljubavnicu (tebe) i svoju zenu. Misli samo na sebe i svoje prohteve. Zasto se npr taj tvoj ozenjeni udvarac ne zapita da li je u redu da drzi uza sebe svoju zenu koju ne voli i oduzima joj vreme i mogucnost da i ona kasnije upozna muskarca koji ce da je voli. Da on predlozi razvod, ona bi prihvatila i kasnije izgradila novi zivot sa osobom koja ce je voleti. A on to ocito ne zeli- zeli za sebe i zenu i ljubavnicu. Samo osoba sa jakom mazohistickom crtom u sebi moze da se zaljubi u takvog manipulanta. Razgovori sa psihologom bi bili pozeljni da bi se otkrilo sta je razlog zasto se konkretna osoba lepi za takve muskarce.

sonja

pre 8 godina

@Moral
U istoj sam situaciji, samo starija od vas, a on ima odraslu decu. Sama sam pet godina, pre toga sta god sam probala sa nekim ne ide jer mi je samo on u mislima i srcu.
Vreme prolazi, cekam da me prodje, i mislim da bi me mozda proslo kad bih ga probala. Mozda bi se sve rasprsilo kao mehur od sapunice. Mozda je nekada, bar jednom u zivotu, neophodno da budemo takvi da udovoljimo prvo sebi.

Moral

pre 8 godina

Dragi moji i drage moje, hvala onima koji razumeju, a one koje ne razumeju-molim da barem ne vredjaju.
Da, znam da nece napustiti ženu i da onaj ko je nezadovoljan ženom i brakom ne pravi drugo dete. ZATO I NISAM POCINJALA NISTA SA NJIM, trudila se da izbegnem, jer znam da od toga nema nista i znam da zbog tih istih moralnih nacela ne bi napustio porodicu.
Svesna sam da između nas nece niceg biti, ali to ne znaci da mi nije zao zbog toga. Izbegavam ga SVE VREME maksimalno, ali malo je teško kada radite 11-12h dnevno zajedno.
Nisam sama zato sto cekam njega, vec zato sto mi se teško uopšte neko dopadne. Pri tom-nisam u godinama u kojima se lako srecu slobodni muškarci, a kamo li zaljubljuje...
Svojim primerom sam htela da kazem da se takve stvari desavaju svugde i svima, da možeš da ostaneš "sa strane", ali da boli i da je pitanje da li vredi. Htela sam da kazem i da mi je zao sto nisam kao neke koje bez pardona ulete u takve veze, prožive i nastave dalje...mene je cela prica naterala da sagledam stvari na drugaciji način i razmislim da li su svi u braku bas srecni i da li je bas svako ko se razvede i pomisli na drugu "djubre", "prevarant", lazov...shvatila sam da ljudi zbog drustva i normi biraju svoje nezadovoljstvo...
Slobodno osudjute druge... I ja bih da nisam prošla kroz to...

Sanja

pre 8 godina

@ gaga
Bravo, potpuno se slazem. Mom ocu necu oprostiti to sto je moju mamu godinama varao a nije mu ni na kraj padalo da se razvede. Da je rekao zaljubio sam se , idem, pa nikakav problem, bilo bi mi tesko zbog mame ali bih znala da je tako najbolje. Manipulisao je i sa mojom mamom i sa tom nesrecnom ljubavnicom koju je godinama zavlacio. Sto je najgore ja sam bila ta koja je slucajno sve prva saznala. Mama nije imala pojma jer tata je uvek bio tip koji je sve diskretno radio i kuci je bio ok muz. Ali ispostavilo se da je on tu vezu imao 8 godina. Razlog sto mu ne mogu oprostiti je bas taj , koji si ti pomenula, sto nije zeleo da da slobodu -tako sto ce traziti razvod jer ima ljubavnicu- mojoj mami, slobodu da i ona nadje nekog drugog da je voli i otpocne novi zivot . Bio je sebican i nije zeleo da se odrekne ni jedne ni druge. Moja mama kada je saznala, od mene naravno, je odlucila da se razvede. Nakon 4 godine je nasla novog partnera i sad uziva u pravoj ljubavi. A otac je cujem besan i ljut jer kako se samo ona usudila da nadje novog partnera. A cujem i ona ljubavnica -koju ipak nije ozenio bez obzira na razvod- se polako hladi od njega jer je shvatila o kakvoj se osobi radi. Razumem zaljubljivanje, strast ali brate stisni petlju i budi hrabar i tako ako si vec sebi dao sansu da nadjes drugu osobu daj to i svom partneru. Kod nas su muskarci generalno bolesno posesivni , cak i kada imaju drugu zenu, uzasno im je krivo kada bivsa zena nadje drugog muskarca.

utisak

pre 8 godina

@ Moral
Kao da su se komentatorke okomile na vas . Njihova misljenja tumacite kao licni bunt i bes na sebe same jer one savetujuci druge ustvari govore sebi gde su gresile dok su bile u situaciji slicnoj vasoj. Ukoliko to nije slucaj, onda su u braku , uplasene za svoje muzeve.

Svaka veza je prica za sebe. Nisu bas ni svi muskarci toliki foliranti , bas kao sto se ni svi ne zene iz pravih pobuda.

utisak

pre 8 godina

@ Moral
Kao da su se komentatorke okomile na vas . Njihova misljenja tumacite kao licni bunt i bes na sebe same jer one savetujuci druge ustvari govore sebi gde su gresile dok su bile u situaciji slicnoj vasoj. Ukoliko to nije slucaj, onda su u braku , uplasene za svoje muzeve.

Svaka veza je prica za sebe. Nisu bas ni svi muskarci toliki foliranti , bas kao sto se ni svi ne zene iz pravih pobuda.

G.R.O.M.

pre 8 godina

@ marijana, ova ciji se rukopis prepoznaje po vel. slovima

opet si dosla da tandrces. Ajde idi rucaj dorucak, pa opet nesto napisi u tom "stilu". Kad tolerntan covek pomisli da je takva "sloboda govora" za svako uskracivanje, eto tvoje slike i prilike. Ne znam kako mislis da neki "tip" moze da ima takve "rezone" pored sebe..

браво

pre 8 godina

па шта ако вара жену? можда би и ови који га осуђују варали када би имали са ким, мој муж је варао своју бившу жену годинама јел није имао жену поред живе жене, чим је родила прво дете он јој никада више није био битан него само дете, па и у кревету јој је било само како он то каже да одради и то када се смилује и штаје он ту крив што је варао и на крају после 30 година таквог живота је напустијо, ето зашто мушкарци варају,а знам и жене које варају.

Djebra

pre 8 godina

Ako care,samo napred!Uvek budi sa onom koja je u tom trenutku najbolja!Posle kad i ona dosadi,trazi drugu,naravno bolju!Samo ih menjaj,luzerke za to i sluze!Samo najbolje,a luzerkama sut karta!Najbolji recept i uputstvo kako sa doticnima raditi!

Milan

pre 8 godina

Zena mora vide da "radi na sebi", sigurno se zapustila, samo je seks u pitnaju nije ubio nekog, pustite ljude da zive kako zele itd.. jer to uvek citamo kod obratnih slucajeva.

Realno

pre 8 godina

Jedan je život a i brzo prolazi. Sve je to ljudski. Ali, nikada ne ostavljati ženu i decu i paziti da ne budu povređeni. Bolje ovako nego da se oženio tom "ludom" ljubavnicom sa kojom bi brak bio katastrofa, razvod, deca nesrećna ceo život...

Sonja G

pre 8 godina

I ja imam muza koga obozavam ali u sexu kao da nismo komoatibilni a I retko ga ima I ljubavnika koji je savrsen ljubavnik I nikad bolji sex nisam imala I volim I ljubavnika na neki svoj način. Problem pocinje kada se ljubavnik zaljubi jer on je single I povremeno insistira na vise vremena zajedno I takodje da ostavim muza. I ja dolazim u iskusenje da bacim 8 godina u vodu I krenem u nepoznato ali ne zelim da povredim muza jer je on moj najbolji prijatelj I volim nas zajednicki zivot. Istovremeno zudim za ljubavnikom. Ja razumem ovog coveka jedna razlika je sto ja nemam decu.

zoran

pre 8 godina

ovo je samo kulminacija njegovog nezadovoljstva,ne mozemo da uperimo prst samo u njega,tu je i gospodja mama, a tu je i prolaznost vremena,mozda cak i nepostojanje trenutka,starost
a pitanje je da li je ona sigurna da je dete njegovo

Baxuz

pre 8 godina

Ja kao musko razumem da muskarac moze da bude los u krevetu ( prerana ejakulacija, los ritam itd) ali mi nije jasno kako zena moze da bude losa. Posto ja ocito nisam iskusan ajde nek mi neko iskusan :) objasni.

Cabron

pre 8 godina

Ma hajte molim vas. Pa ovde sve puca od postenja i patrijahalnog vaspitanja. To sto zena zna da zapusti ljubavnu vezu u braku to niko ne zna. Jednostavno zene su takve da vole da im se paznja neizmerno pruza, a u glavnom ne znaju da pruze istu. Ok ima i svakakvih muskaraca slazem se. Ali zena ako vidi da od drugarice muz je nezan, romantican, fin... , a njen "nije" onda nema ni sex, a bez sexa normalno je da necemo sedeti skrstenih ruku.

...

pre 8 godina

Covek ameba.
I posle zasto zene ne dozvoljavaju nikome da im se priblizi, zasto se "drze visoko, umisljenje su" i slicno cime nas opisuju. Pa zamisli zavrsis sa ovakvim covekom, i gde ti je zivot? Cuvas decu dok se on ku**a okolo.
Lepo ja kazem, usedelice su najsrecnije zene koje znam.

simon

pre 8 godina

gomila dusebriznika koja je potpuno zanemarila prirodu i njene porive. Strasno koliko dusebriznika urbanog oblika na ovim komentarima. Covek ima hormone i...sta je tu lose. Ume da napravi razliku. Ne trpa sve u istu kacu. Tesko se nalazi sve u jednom pakovanju. Eto on problem resava na ovaj nacin i svaka mu cas. Uz to ima muda i da se otvori i javno kaze koje probleme ima i kako ih resava. Ma momak samo nastavi dok traje. Strtast je bitna i neophodna ali i prolazna. Na kraju ostajes sa onim sa kojim imas o cemu da razgovaras unutar zidova doma. Bolje je zaliti za onim sto imas nego za onim sto nisi imao.

MARIJANA

pre 8 godina

Presudna izjava je želi da budem srećan i voli mi ugadjati. E moj Edipovce,mamu ti drugu tražiš, em starija od tebe, izjave te odaju...ti si za lečenje.Treba da nadješ stručnjaka,dok ti žena ne sazna,i ne ostaneš bez familije...Žena ti je trudna,jao zamilsi šok da otkrije da je varaš sa starijom koja ti skoro može biti mama,za mene bi bilo samo jedna stvar gora,da me tip vara sa muškarcem.

Janko

pre 8 godina

Uživaj. Takve ljubavnice zlata vrede.
U zrelim godinama najvažniji je dobar seks, sve ostalo je nadogradnja. Hteo sam i ja da uključimo trećeg u našu vezu ali moja žena ni da čuje. Sa ovim mojim iskustvom, sve bih drugačije uradio.

Bure

pre 8 godina

Ja volim prostitutke.To nije varanje.Uvek kondom koristim,ne donosim bolestine..Sta da se radi to mi je porok. Dva puta mesecno platim neku,tipa Stanija,Soraja,ne placam krseve ispod mosta vec se otvorim dobro.Kucni budzet ne trpi,ne primeti se,zaradjujem puno..Ne ljutim se na zenu kad je "boli glava"...Udrite minuse zene..

Ruska funta

pre 8 godina

Sve je OK, osim što nije smelo da se desi dok je žena trudna i što mora na vreme da prekine i vrati se ženi. Svakom je potreban ventil povremeno, tako se otpušta napetost i agresija kod muškaraca i onda nema nasilja nad ženama.

Mikula

pre 8 godina

@Baxuz
žena može biti itekako loša u krevetu .. evo jedan primer : u toku seksa ponaša se kao vreća cementa, par puta proveravaš da li je živa.

nnn

pre 8 godina

Ozenio se pogresnom zenom, dobar je prijatelj, dobra je majka, dobra supruga...ali dzabe, pogresna je. Promasen covek, promasena prica, beezveeezeeee.

moj

pre 8 godina

па шта ако вара жену? можда би и ови који га осуђују варали када би имали са ким, мој муж је варао своју бившу жену годинама јел није имао жену поред живе жене, чим је родила прво дете он јој никада више није био битан него само дете, па и у кревету јој је било само како он то каже да одради и то када се смилује и штаје он ту крив што је варао и на крају после 30 година таквог живота је напустијо, ето зашто мушкарци варају,а знам и жене које варају.
(браво, 29. novembar 2015 13:52)

Kakva si Kraljica ! Moj muz je vara svoju bivsu zenu.Mozda njegova bivsa zena kaze:moj bivsi muz se bas nista nije promenio.,ili se smatras sex masinom ili si ti ta ljubavnica ? Sad vise nisi ljubavnica,sad si ti njegova zena .

Žena

pre 8 godina

Najviše što može da me povredi bi bila izdaja mog muža. Da mi iskreno kaže da nešto želi, sigurno bih pokušala da ga razumem i ispunim mu želje. Mada za seks sa muškarcem može da dobije samo besplatno kastriranje. Nadam se samo da je ovo izmišljena priča jer me od same pomisli na ovu jadnu ženu i decu obuzima bes.

uaaah

pre 8 godina

Od prve do posledlje reci se sve dogodilo i meni, samo bez te trojke i u srednjim tridesetim mojim godinama. Posle dve godine takvog zivota zena je saznala. Nastavak; ostavila mi dvoje dece (5 i 2 god) i rekla da je sada na nju red da se zabavlja i da cemo o razvodu pricati za dve godine... Sada sam u opstoj agoniji. Toliko sam umoran oko obaveza dece i posla da ludim. Zivot mi se okrenuo za 180 stepeni...

Dr

pre 8 godina

Covek ameba.I posle zasto zene ne dozvoljavaju nikome da im se priblizi, zasto se "drze visoko, umisljenje su" i slicno cime nas opisuju. Pa zamisli zavrsis sa ovakvim covekom, i gde ti je zivot? Cuvas decu dok se on ku**a okolo. Lepo ja kazem, usedelice su najsrecnije zene koje znam.
(..., 29. novembar 2015 12:29)

Da, u pravu si i slazem se da tobom. Ali i vi zene ne dajete sansu muskarcima i taj stav nasih zena je i vise nego strasan, iskompleksiran, kako god. 90% nasih devojaka ce odbiti npr studenta etf-a jer on nije atraktivan (necu da generalizujem, primer navodim), ne dajete mu sansu ni da se pokaze, predstavi, kako god. Iako sam ja totalna suprotnost, imam najboljeg druga koji je kroz "pakao" prosao jer je on cudak koji je ucio 10 sati dnevno i bio bzvz obucen. Danas se taj moj drugar smeje svima koje su ga odbijale jer on sa svojih 35 ima 10 godina radnog iskustva u jakoj firmi, stan, automobil a takve koje su ga odbijale su par svetlosnih godina daleko id njega.

Izvinite za spam. Mnogo je ovakvih primera, dobrih muskaraca postoji samo ih odbijate u startu. Uglavnom. A o ovom "muskarcu" nemam reci. Malo je reci da je sebican.

Припрема терена

pre 8 godina

Не разумем како њега може да гризе савест? Човек је прељубник, перверзњак, лажов, манипулант, издајник. За шта би такво биће савест могла да га угризе?

Неко је написао - ко је безгрешан нека први баци камен. Ма, опуштено са тим цитатима из Библије, довољан је камен и осуда да неко буде таква љига од човека. Шта ћеш гору казну? Него, не треба подгревати оправдања и изговоре за овакву неморалност и одвратност. У реду је бити грешник, сви смо ми грешни, али није у реду то оправдавати. Човек је чиста нула. Није чак ни нула, овај је отишао у морални минус, и то дебело!

pitaj me kako znam

pre 8 godina

Ljudi treba da se vencavaju i prave decu samo onda kada su seksualno izivljeni i vise im nije problem da budu i bez seksa ili bar bez seksualnih akrobacija. Znaci muskarci ne pre 35-40 godina. Porodica i deca moraju biti na prvom mestu a ne da tata istrazuje svoju seksualnost ko neki pubertetlija dok su mu zena i deca sami i pitaju se gde je.
(Jelena, 29. novembar 2015 19:08)


Kojem broju neizivljenih si ti licno dala da se izive? Mislim, ako ti je to filozofija, da vidimo da li je praktikujes?

Dosta bre vise sa praznom pricom, na jeziku cvrst stav a u stvarnosti nos u oblacima.

švalerka sa iskustvom

pre 8 godina

Švaler bez iskustva, onaj ko najbolji seks otkrije pre 30. treba da se ubije. Ili da prestane da upražnjava seks. Ne znaš ti ni šta je seks ni šta je švaler...

švaler bez iskustva

pre 8 godina

Daleko je ovaj od iskustva kojim se hvali ako je tek sa svojih 30 godina i nakon formiranja porodice otkrio najbolji seks u životu. Deluje mi da je do sada bio samo sa svojom suprugom.

SKIDS

pre 8 godina

Auuu, dno, nema dalje. Moralni gmizavac, što bi rekao Dule Vujošević.

Jbg. kada si u braku imaš i velike obaveze, to mu dođe kao služba u vojsci gde je mnogo problema, prepreka, ne baš prijatnih situacija... ali se boriš za nešto što ima vrednost mnogo veću i od tebe samog. U ovom slučaju to su brak kao institucija koja je za svako poštovanje (bez obzira što se po njoj sve češće pljuje), žena koju ne smeš ni na koji način da povrediš i onda kada se žestoko posvađate, deca koju treba da vaspitavaš da postanu kvalitetni ljudi...
Valjda zbog toga što sam svestan o čemu se radi mi i ne pada na pamet da se ženim, previše je tu "zakona" koje čovek mora da poštuje. Bolje je sve to izbeći na vreme, a ne ovako ponižavati nekoga ko te voli i ko ti veruje.
Ovaj lik zaslužuje kamenovanje, sa varanjem trudne žene se malo šta može uporediti.

...

pre 8 godina

@Dr
Ja sam takodje ucila po deset h dnevno kada se spremam za ispit, neko dva meseca a ja spremim za dve nedelje. Bila "cudno obucena" jer sam za toliko imala para. Ali sam imala neke druge kvalitete. Pa?
Najgori su ti pacenici koje kao devojke zbog para nisu htele, imala sam takve kolege. Jedan je rekao: necu sada ni da trazim devojku da moram nekad i pice da joj platim, naci cu je kada mi tata nadje dobar posao - tada cu moci kupiti kakvu zelim.
Toliko.

jedan muški

pre 8 godina

Nemoj da se pravdas. Kriv si i jadan. Da, moze da se desi, i da se ne ponovi,nikada. I tad je sramota i od zene i od boga i od sebe. Budi onda sa tom vatrenom koleginicom. I ostavi zenu da nađe nekog koga zasluzuje. A deca su tvoja za ceo zivot. Ako si los muz ne moras biti los otac. To su dve stvari.
Kazes najbolji ti je prijatelj tvoja zena. Verovatno ona tebi jeste ,a ti njoj?

G.R.O.M.

pre 8 godina

@ marijana, ova ciji se rukopis prepoznaje po vel. slovima

opet si dosla da tandrces. Ajde idi rucaj dorucak, pa opet nesto napisi u tom "stilu". Kad tolerntan covek pomisli da je takva "sloboda govora" za svako uskracivanje, eto tvoje slike i prilike. Ne znam kako mislis da neki "tip" moze da ima takve "rezone" pored sebe..

Revolucija

pre 8 godina

Ljudski otpad. Znam jednog koji je ostavio svoju predivnu ženu i decu zbog ljubavnice sa posla, sa ljubavnicom dobio dete, a hteo je da viđa i svoju decu vikendom što je njoj strašno smetalo, počeo je da je mrzi, da se kaje što je uništio život sebi, svojoj ženi i naneo neopisiv bol deci koja su prisustvovala svađama oca i njegove ljubavnice, koja su se osećala odbačeno. Znate gde je sada? Ubio se.

Xy

pre 8 godina

Prvo,muskarac u kasnim dvadesetim i nije muskarac nego dete i zakasneli pubertetlija. Drugo,trebao si momce da se ispucas i izivis u tim godinama,da te prodju bube pa se onda fino ozenis kao covek u tridesetima.Trece,trudna zena svakako je aseksualnija od neke napucane koleginice,i treba da joj pomognes u tom periodu i budes uz nju a ne da jurcas okolo.I cetvrto,ako nisi sposoban da cenis vrednosti zene za koju si se ozenio,razvedi se odmah i pusti i to bice da pocne da zivi svoj drugi zivot a ne da joj ga ti i dalje unistavas! Nije posteno!

Marijana Hadzi Bakov

pre 8 godina

Isto se desilo i mojoj koleginici,muz je varao dok je bila trudna sa trecim detetom.A najzalosnije od svega kad je izlazila iz porodilista ljubavnici bio rodjendan,pa on nije dosao po nju i dete u porodiliste.Bila je slomljenja,ali sreca njena sto je u nama koleginicama imala podrsku da prebrodi ovaj tezak zivot,poslusala nas je i ostavila ga je.
Ona je jedna prelepa i prepametna zena a on tezak kreten.
Sada je sam ljubavnica ga ostavila nasla mladjeg.

zelja

pre 8 godina

Treba zena da ga ostavi i da mu dodeli decu na staranje, pa da vidim koliko bi se zabavljao sa bilo kim. Neodgovoran, glup i sebican. Ili izmislja, za sta opet vazi prethodno receno.

daMirda

pre 8 godina

Opusti se, prijatelju. Upoznao sam ja i divnih, mirnih zenica kojima je bilo dosadno sa muzevima u krevetu. Naci ce se neko ko ce umeti da probudi u njoj to sto ti nisi.

nnn

pre 8 godina

@bravo
Ne branis ti njega, nego svog muza. Da si osetila ovo na svojoj kozi, ne bi imala toliko razumevanja. Ne znam sta je tu bravo? Sam je rekao da se ozenio jer je dobar drug i majka, nikad nije imao dobar sex sa njom. Promasen covek, niko ovde nije srecan, on najmanje. On je taj koji zivi sa saznanjem da ima savrsenu, ali pogresnu zenu. Sad deca mala, zaglavio se, pa laze i vara, a najvise sebe. Nema tu srece.

ne vidim sta je sokantno

pre 8 godina

Muskarci varaju i trudne i one koje nisu , one sa decom i one bez dece, u vezi ili u braku. Bas kao sto i njih varaju te iste zene u bilo kom periodu i statusu da se nalaze. Normalno ne svi i ne sve . I ne vidim razlog kako priznanje drugima o onome sto radite moze biti sokantno a da vas ne sokira sama cijenica da to radite i kada niko za to ne zna.

nikad se ne zna

pre 8 godina

@ Sona G

Zasto mislite da se zaljubljuju samo osobe koje su ''single'' ??? Zar se to ne moze desiti i vama koji ste u braki, da vas neko privuce i da se zaljubite, bez obzira sto ste u paralelnoj vezi zbog nekompatibilnosti sa suprugom. Kao da ''single'' po ''defaultu'' moraju biti zaljubljeni a osobe sa dve varijante, bilo zene ili muskarci, samo zadovoljavaju svoje potrebe.

nikad se ne zna

pre 8 godina

@ Sona G

Zasto mislite da se zaljubljuju samo osobe koje su ''single'' ??? Zar se to ne moze desiti i vama koji ste u braki, da vas neko privuce i da se zaljubite, bez obzira sto ste u paralelnoj vezi zbog nekompatibilnosti sa suprugom. Kao da ''single'' po ''defaultu'' moraju biti zaljubljeni a osobe sa dve varijante, bilo zene ili muskarci, samo zadovoljavaju svoje potrebe.

zoran

pre 8 godina

Ko ne razume, kroz isksutvo ne shvati, da je brak pre svega duhovna zajednica I process ujedinjavanja, taj ce u glavi uvek imati pozudu ka trazenju nechega van svoje porodice. Ne razumevanjem uzvishenog cilja koji brak ima, veoma je lako prepustiti vodjstvo humanoj zivotinji, shto ovo telo jeste, no ziveti Duhovnog choveka koji je zarobljen u ovom skafanderu , zvanom telo.
Nije lagan Put. Retki ga pronalaze I teshko ga je ziveti, ali sa tako uzvishenim stanjem smeshno je porediti sex sa koleginicom ili slichne igrarije potpuno nesvesnih bica.

ne vidim sta je sokantno

pre 8 godina

Muskarci varaju i trudne i one koje nisu , one sa decom i one bez dece, u vezi ili u braku. Bas kao sto i njih varaju te iste zene u bilo kom periodu i statusu da se nalaze. Normalno ne svi i ne sve . I ne vidim razlog kako priznanje drugima o onome sto radite moze biti sokantno a da vas ne sokira sama cijenica da to radite i kada niko za to ne zna.

q

pre 8 godina

Nagradite coveka , bas se potrudio.
Jedino sto jos nije napisano je da su se snimali.Malo oko tih snimaka je trebalo razraditi temu,dodati na sve ovo I imali bi cistu desetku.

iskreno

pre 8 godina

Nisi trebao da se zenis zenom sa kojom ti seks nije kvalitetan, a to zapravo znaci da izmedju vas ne radi hemija. Sad se snalazi kako znas, pa sta bude neka bude.

Leo

pre 8 godina

Ok, naravno da u zivotu nista nije crno na belo i jednostavno, naravno da nekad ne znamo kako bi mi sami reagovali u nekim situacijama i bla bla, ali za ovo nema opravdanja! Ako ti je zena losa idi dalje, pusti i nju, brini van tog braka o deci, a ne ovo, trudnu zenu ostavljas samu dok izvodis tvoje bahanalije! Ako je ona losa ok, cao, ali zapitaj se prvo sam da li ti mozda ne daje sto hoces jer ni ti njoj ne pruzas isto, ima i toga. I to kao u braku u kasnim 20im i uveliko vec dete imate, ne ulece se rano i nepromisljeno u ozbiljne stvari, da bi posle ovako bilo kad te hormoni spucaju. Do sutra se moze o ovome pricati, ali ne vredi, decko ima poglede uspaljenog klinca.

lale

pre 8 godina

Kada se ozenis/udas vise ne moze na prvom mestu da bude ispunjavanje licnih hirova vec je na prvom mestu interes porodice koju ste zasnovali!

Ako to niste ustanju onda nemojte da se udajete/zenite!

Ovde vlada prava epidemija licemerstva i sebicnosti!
Govore kako eto hoce da nadju osobu koja je samo ""normalna"" nista drugo
A u stvari gledaju atraktivnost i materijalni status kao jedine kriterijume

sandra

pre 8 godina

znam da cu dobiti minuse,ali me vase misljenje ne zanima. zelim samo da podelim svoje iskustvo zarad onih zena koje se zbog tradicije i drustva osecaju sutano da zive i istrazuju sexualnost,mozda neku i ohrabrim. dakle,bila sam uzorna supruga nekome ko mi nije bio ni najbolji prijatelj ni najbolji ljubavnik,godinama,manjkalo je strasti,razumevanja i postovanja cesto. kad mi je pukao film prepustila sam se. imala sam aferu,i dozivela najbolji sex u svom zivotu,eksplozija strasti neznosti i adrenalina prozeto obostranim emocijama. svaki osecaj krivice nestajao je sa njegovim dodirima, i nisam umela da prestanem. znam da je moj brak bio jako klimav,i da nije pukao samo zbog te afere,ali idalje mi nije zao jer sam sada srecnija i zadovoljnija zena,iako sam trenutno sama.

olja

pre 8 godina

Miki, ako se ikada ne daj boze razvedes, javi se... Ovo je olicenje muskarca spremnog, ne samo za brak, vec za porodicu. Blago tvojoj supruzi. :)

Branko,Belgija

pre 8 godina

Najbolji su mi ovi koji kazu nadam se da je izmisljena prica.Ja bi ih samo pitao gde vi ljudi zivite?Ovakvi slucajevi uopste nisu retki,ima ovakvih i slicnih primera koliko hoces i kod nas i u svetu.A da ima i mnogo udatih zena koje rade svasta,ima i toga naravno.

x

pre 8 godina

sve sam komentare pročitao jer mi je tema bas bliska. Jednostavno sam morao da ostavim komentar...
Slažem se da sve osobe treba dobro da se izive prije braka. Optimalno po meni je stupiti u brak posle 30-te mada generalno osoba to sama treba da osjeti i da je dovoljno zrela da se nosi sa odgovornostima u braku...
Imam ženu, trudna je, obožavam sex, sad ga nešto nema već par sedmica. Probao bih nešto rado sa strane ali ne vidim to kao rešenje. Ako probam znam sebe da to više neće biti to sa ženom. Znam da cu izgubiti nešto mnogo vrijedno. Jer ne postoji idealna prevara. Sve te na kraju stigne. Bio sam lud, probao i sa mladjima neke kombinacije ali namijesti se jednostavno da te neka mala sitnica oda i može sve da se izgubi...
Za ovog lika koji spominje prostitutke. Probao sam i to druže i to mnogo bolje od Soraje i Stanije nema tu emocija i strasti. To je samo da se ispraznis, a mogu to i sam...
Konačni zaključak, ne žurite u brak. Ako ne ide kako treba a u braku ste i razgovor ne pomaže onda svako na svoju stranu. Prevara prije ili kasnije ispliva na površinu i ispadnes glup i ostavljen...

Pedja

pre 8 godina

vlada, naravno da je izmisljena. ili je bar namenski izvucena da se objavi. jer ovde se u dobroj meri formira javno misljenje...vrlo sam protiv prevare i u "fazi zabavljanja" a tek da varas zenu sa kojom treba da delis i dobro i zlo...ali sam takodje protiv pisanja iskljucivo na temu "slobodnog seksa" i prevara. Ljubav se ne zna sta je. Valjda treba biti malo potpunija i malo manje maliciozna licnost da se o tome pise...ovako, sve ovo su samo sluzbeni napisi za produkciju animoziteta, a ljubav i intima izmedju muskarca i zene je njihova sloboda, nesto sto treba da ostane samo izmedju njih dvoje i van domasaja "internet zajednice", da bude predmet sireg uticaja i moderisanja.

Gala

pre 8 godina

Ne znam ali za mene je muškarac koji vara ženu dok je ona trudna jedna obična gnjida. Trudnoća je stanje koje predstavlja rizik po zdravlje za ženu, nekad cak donese smrtni ishod ( moja ujna umrla na porodjaju) . Ako muškarac ne zna da poštuje to sto njegova zena rizikuje sopstveni život radi stvaranja potomstva sa njim, i vara je jer navodno ne moze bez sexa, onda taj muškarac zaslužuje sve najgore. Ali zaista sve najgore. Svaki normalan muskarac može da se uzdrži par meseci ( mada uvek postoji oralni sex kada vaginalni nije dozvoljen, kao i mastrurbacija) od sexa.

Branislav Mitrović-Floyd

pre 8 godina

Ne napuštaj porodicu i cepaj još malo k'o u pornićima a onda će ti i to dosaditi...
Šalim se naravno, nije u redu prema ženi... izdaja svega.

Pele76

pre 8 godina

Supruga i ljubavnica ne mogu biti u istoj zeni.Da bi stvari dobro funkcionisale na svakom polju te uloge moraju biti razdvojene.
(Black howk down, 29. novembar 2015 13:09)

Kapiram da smo u potrazi za svetim grlom. Legenda kaže da takva žena postoji...

Marko

pre 8 godina

Nije prirodno i za muskarce i za zene da danas ulaze u brak pre 35 godine i pogotovo da prave decu. Sve je to nezrelo i sebicno. Mozda bih pomerio granicu, za muskarce sigurno bih. Danas zene i prirodno radjaju i sa 40, a i one same su dosta neodgovorne postale, bas upravo jer su videle da muskarce nije briga koga sve plode..., a i takodje su one te koje cesto i varaju i rasturaju porodice, tako da bih da ja drzim neke drzavne organe - propagirao kasnije brakove, jer su danasnja vremena totalno drugacija od onih od pre samo 20 godina, a kamoli vise... Ranije se zivelo drugacije i zivotni vek je bio mnogo kraci pa je bilo i logicno bilo ulaziti u brak u 20tim, sad je sve pomereno makar za jednu deceniju, tako da je ovo primer te jedne neprilagodjenosti nezrele osobe. A na kraju deca ispastaju i pretvaraju se u kopije svojih roditelja, ili jos gori postanu. Koji li su i ciji li su ovi neki novi klinci sto divljaju ulicama?!, pa sigurno ne neka istinski zeljena i voljena deca.

Moral

pre 8 godina

Radimo zajedno 5 godina. Kad smo se upoznali bio je sveze ozenjen, sa bebom kod kuce i ženom koju bi (barem kad je vidi) svako pozeleo. Prvo je krisom počeo, a posle vrlo jasno i otvoreno da mi pokazuje da mu se svidjam sto me je ostavilo u shoku. Sa strane gledano-delovao je kao savrsen muz i otac kome tako nesto ne bi palo na pamet i, jos teze, neko je sa kim nikad lakšu i bolji komunikaciju nisam imala i koga bih navela kao primer čoveka s kojim bih rado provela zivot.
Bivao je sve uporniji, a meni je sve teze da se borim sa svojom požudom.
Dok je čekao drugo dete bio je možda i najuporniji. Posle nekog vremena, kad vise nisam mogla da izdrzim (njegovu upornost i svoja osecanja) posela sam ga i pitala zasto to sve radi kad ima kod kuce sve sto bi čovek mogao pozeleti. Rekao je da ima decu koju beskrajno voli, ali da u ženi nema prijatelja, sagovornika, saborca, strast i nekog ko zna da mi vrati osmeh na lice kao ja i da nije znao da mu sve to nedostaje dok se nismo sreli, da jednostavno ne moze da prestane da misli na mene iako je pokusavao...
Za tih 5 godina mucim se da se ubedim sa nisam zaljubljena u njega, borim se da razumom nadjacam strast i da ne zapocnem nikakvu fizicku vezu sa njim jer ne želim drugoj ono sto ni sebi ne želim (a pri tom sam sama sve vreme)... Nesrecan on i nesrecna ja... Zbog morala i neceg za sta mi niko nece reci hvala. I? Ko je u pravu? Oni sto uradili nesto ili ja koja izgoreh zbog moralnih nacela

hmmm

pre 8 godina

Ne ispustaj takvu ljubavnicu. Retke su i zlata vrede. Oženi je i uzivaces ceo život.
(Janko, 29. novembar 2015 16:53)

Ne biva to tako. Strast prodje. On je njoj igracka. Jos ako je starija od njega uskoro mu nece biti bas privlacna. A i ko zna kako bi se slagali uopste van kreveta.
Nego bice da se njemu vise svidelo sa tim drugom a nece da prizna

ehhh

pre 8 godina

Ma momak samo nastavi dok traje. Strtast je bitna i neophodna ali i prolazna. Na kraju ostajes sa onim sa kojim imas o cemu da razgovaras unutar zidova doma. Bolje je zaliti za onim sto imas nego za onim sto nisi imao.
(simon, 30. novembar 2015 09:56)
Ako ona bude htela da ostane sa njim. Ne pitate se samo vi. Znam ih koji su mislili da moze tako pa izgubili i zenu i porodicu i ljubavnicu (koja i nije htela nista ozbiljno, imala boljeg provajdera kod kuce)

sonja

pre 8 godina

@Moral
U istoj sam situaciji, samo starija od vas, a on ima odraslu decu. Sama sam pet godina, pre toga sta god sam probala sa nekim ne ide jer mi je samo on u mislima i srcu.
Vreme prolazi, cekam da me prodje, i mislim da bi me mozda proslo kad bih ga probala. Mozda bi se sve rasprsilo kao mehur od sapunice. Mozda je nekada, bar jednom u zivotu, neophodno da budemo takvi da udovoljimo prvo sebi.

RistaAlfista

pre 8 godina

žena može biti itekako loša u krevetu .. evo jedan primer : u toku seksa ponaša se kao vreća cementa, par puta proveravaš da li je živa.
(Mikula, 29. novembar 2015 14:46)

Pa trebas da je ozivis majstore!

Jelena

pre 8 godina

Ljudi treba da se vencavaju i prave decu samo onda kada su seksualno izivljeni i vise im nije problem da budu i bez seksa ili bar bez seksualnih akrobacija. Znaci muskarci ne pre 35-40 godina. Porodica i deca moraju biti na prvom mestu a ne da tata istrazuje svoju seksualnost ko neki pubertetlija dok su mu zena i deca sami i pitaju se gde je.

Dejan

pre 8 godina

Druze, leci se. Nadji dobrog psihoterapeuta. Suprugu obavezno ostavi, i njoj i deci ce sigurno biti bolje bez tebe. Ucinices im veliku uslugu.

pipun

pre 8 godina

ali Biblijski stručnjaci, lijepo je to što citirate Biblije kada su etičke stvari u pitanju ali red bi bio da malo i pročitate tu Bibliju pa da vidite šta to ona stvarno kaže, a ne da vadite iz konteksta

stasa

pre 8 godina

Znala sam jednog takvog....dok mu zena nije proverila datum u pasosu,pa skontala da je negde bio 2 dana,a ona mislila da je u inostranstvu...ukratko...prosao kao Vasa Ladacki....otisao s onom sto se super kresala.."propio se nije proslo mnogo"...umro je iznenada ,sred birtije...ljubavnici na rukama...Ako ne umes da se svaleras frajeru,onda se mani djavolje rabote. Svi vi, Maletici!

Stoka političarska

pre 8 godina

Ma ovo je fora, čisto loženje za bolju prođu na guglu i više para od reklama. I naravno uz neobaveznu propagandu za pederluk koji se tako neobavezno ubacuje kao nešto normalno. Pljuc.

Ljilja

pre 8 godina

Mozda je prica izmisljena a mozda i ne. Ja sam singl i zaista mi je tesko da nadjem muskarca poslednjih godina jer mi svi kazu da nece vezu sa obavezama. Ali, moje iskustvo je prepuno ponuda za seks od muskaraca koje poznajem, poslovno ili su mi cak prijatelji. Ponude za seks ne obicnih nego kad su im zene trudne. Naravno da sam ih odbila ali sam ih pitala zasto nisu hteli da budu sa mnom kad su bili slobodni a sad hoce. Odgovor je da je zena trudna i da nemaju seks, pa im treba, a ja sam slobodna. Ja sam jedna od onih koja nije pristala na tu pricu cak me taj stav i vredja. Jesam atraktivna ali nijednom nisam pokazala da me zanima samo seks sa nekim. Trazim emocije i sve ono po redu sto ide u vezi. Ipak, postoje zene koje ne vredja ovakva pozicija i to su zene iz ove price. A sta reci o tim muskarcima koji ne mogu da se strpe dok im je zena trudna?

hehe

pre 8 godina

Za 20 godina napisace ovaj srceparajuce pismo kao onaj prosli "posvetio sam zivot zeni i deci, sve je bilo divno i savrseno i onda sam otkrio da je ona flertovala sa kolegom 10 godina, buahaaa sram je bilo..." ali nece napisati prosto da on nju nije nikada prevario jer naravno da jeste ali to nema veze on je prosto morao a ona nije feeeeer.

utisak

pre 8 godina

Prica je sasvim realna , gotovo sablonska, sve dok ne pocne ''sa seksom u troje ...''. Da nema te ''trojke'' i ostalog sto sledi iza nje, nije me zanimalo da citam, nije za iznenadjenje da koliko sutra napusti zenu i decu. Ovako, iscasen, nazalost ce im se vratiti.

Beogradjanka

pre 8 godina

Ovaj čovek ne voli nikoga: ni decu, ni ženu, ni ljubavnicu, samo sebe. Kada razmišlja da li da ostavi ženu, on razmišlja da će mu deca nedostajati. Ne o tome kako će deca odrasti, da je bolje da rastu sa oba roditelja u srećnoj porodici, on razmišlja samo o sebi. Ne pada mu na pamet da svojoj ženi i deci može preneti neku boleštinu, niti da njegova žena zaslužuje pravu sreću u pravoj i zreloj vezi. Od ovakvih ljudi treba bežati, i muškaraca i žena. Nezreo, nedorastao životu i situaciji, potpuna slina od čoveka. Prepoznajte ovakve i bežite glavom bez obzira.

Sydney story

pre 8 godina

Slicno se desilo mojoj drugarici u Sidneju. Oboje uspesni profesionalci (IT) u ranim 30tim. Dugo u vezi i onda braku. Ostavio je kada je bila trudna sa prvim detetom. Sa koleginiciom sa kojom se stalno isao na sluzbeni put u Kinu. Da, starija od njega. Ne mogu da vam opisem koliko cela situacija bila porazna i teska za moju drugaricu. Majka joj je umrla, otac rana dementija, ona sama trudna, jos uvek kao u braku, prolazi kroz razvod, dele kucu stvari. Grozno.

Maca

pre 8 godina

Brak nije igra za nezrele.
Svet ce postati bolje mesto tek kada se uredi da decu mogu da imaju samo ljudi koji zadovolje neuropshijatrijske provere - kola moze da vozi samo onaj ko ima takvu cagu, a decu moze nekaznjeno da pravi svaka budala.
Sta mislim o prici: bilo bi za sve najbolje da zena sazna i da se razvede. Njemu lepo ostanu takmicenja u grupnjacima, i svi srecni, svi zadovoljni.

100%

pre 8 godina

Kod onog 'upravo smo kupili nasu PRVU kucu' jasno mi bilo da je prica lazna od A do Š, kao uostalom i ostale iz ove i slicne rubrike, mamac za komentare, eto i ja se upecao, tesko je odoleti

pravda

pre 8 godina

Neka, svaka čast ovom junačini (ako je priča istinita), da ima pravde na ovom svetu pa da mu to dete koje čeka liči na komšiju , da svakom bude po zasluzi.

A vi kako ste

pre 8 godina

Gde nadjoste ovoga, u kasnim dvadesetim, oženjen, ima dete, upravo kupio svoju "prvu kuću"... Taj nema šanse da je iz Srbije, ili sa Balkana uopšte. Ovde je slika malo drugačija: u kasnim dvadesetim, živi s kevom i ćaletom, "studira" već skoro deset godina (ostalo mu još "par" ispita, pa dobro šta sad), bleji s ortacima svaki dan, ako i ponekad nahvata cupi to je (obično) nešto ubi bože, a oženiće se i kupiti kuću kad na vrbi rodi groždje. Pa sad vi vidite...

Ivana

pre 8 godina

@ uahh
Iz tvog komentara se namece zakljucak i sa njim se sasvim slažem ,da muškarac vara kada ima mnogo slobodnog vremena i nema mnogo obaveza. Onaj koji ima, kao ti sad, sa dvoje male dece i milion obaveza oko njih , neće ni imati vremena da pomisli na jurenje sojki a kamoli da uradi nešto konkretno. Znaci žene natovarite muškarce sa sto vise obaveza, naročito sa onim oko dece, verujte da neće imati kad da filozofira o životu niti da vara. Znam vise slučajeva kada su muškarci varali žene, žene odose kod svojih na mesec -dva ,tri ,a muzevima ostavile decu. Svaki je izgubio ljubavnicu u roku od dve nedelhe jer ni jedna nije htela da se bakces s njegovom decom niti su zelele da razumeju njegove veće obaveze i razloge sto ne može bas tad da se vidi s njima. I svaki je molio ženu da mu se vrati i mislim da im vise na pamet neće pasti da varaju ženu. Ustvari , moj savet zenama cim vide da ih muž ne poštuje dovoljno, nek se spakuju i odu na bar mesec dana a njemu ostave decu. Kada se vrate ima muževi da im ljube i ruke i noge i poštuju vise nego ikada.

Milan 30

pre 8 godina

Za sve ljide koje misle da je OK varati svoga zivotnog partnera pod hitno kod psihologa da se prepise neki lekić da I vama takvima svane u zivotu.


Narode, nemojte se uvrediti ali sa vama nesto nije u redu.



DEO 1

Ako ti kao žena ne možeš da naučiš svoga momka, muža da bude bolji u seksu onda hitno na posmatranje. Ne znam da li vi pričate sa svojim voljenima, sta vama odgovara, sta vam treba. Mislim ne znam, nije moguće kakve sve gluposti pišu devojke.

Jedna devojka je napisala odlican komentar I rekla je da bi svoga momka, muža volela najvise na svetu pa makar bio I impotentan samo da je ŽIV I da je pored nje.



DEO 2

A šta tek reći za njega. Vara trudnu ženu, pa treba ga odrati od batina da mu nikada više na pamet ne patne takva glupost. Ja ne znam gde je ovim momcima mozak, koji si se djavo ženio I pravio decu ako ideš okolo I varaš gde stignes.


Da, ja sam impulsivan I reagujem kada vidim neko ne delo I laž. Jednostavno sam takav I mnogo mi je krivo sto je narod bezobrazan I ne poštuje nista sto je sveto.


Molim vas da mi se objavi komentar jer sam jednostavno pukao na gluposti koje ljudi pisu.

Hvala unapred.

svašta

pre 8 godina

Ako je nekome sex veoma bitan faktor u vezi, toliko da neodgovarajući ili nekompatibilni (ili kako god da nesaglasje nazovemo) partner dovodi do frustracija i razmirica, onda je logično da ta veza ne treba da postane brak. Isto kao što vam ne odgovara neki drugi deo ličnosti partnera. Ako to ne može da se promeni, jedino pametno je kulturan razlaz. Ove varijante tipa "posle x godina braka shvatio/la sam da mi muž/žena ne odgovara u sexu" su idiotizmi. Pa šta si radio tolike godine?

Miki

pre 8 godina

@ gala
Potpuno se slazem. Ne znam kako bih sam sebi pogledao u oci ako bih varao zenu dok se ona trudi i muci da sacuva trudnocu. Moja zena je imala visokorizicnu trudnocu od 3 meseca do porodjaja, svakodnevno povracanje, mucnina, stres. Naravno od 3eg meseca je sex bio najstroze zabranjen. Inace, moja zena je jako seksualna i smatram da ako ona moze tj mora da se uzdrzi od sexa, pa sto pa ne bi mogao i ja. Ona je morala svega da se odrekne tih 9 meseci, da se maltetira sa svim i svacim, pa bi bilo tako jadno od mene, a i bilo kog muskarca da se jada na nedostatak sexa u tom periodu. Kao da nikada nismo imali periode kada nismo imali zensku ni sex, pa smo masturbirali i eto resen problem. Ako bih prevario zenu to bi znacilo da sam ja uzasna sebicna osoba koja ne zna da postuje svoju zenu ni porodicu koju stvaramo.
Inace, protivnik sam prevara generalno, ne samo kada je zena trudna, ali mislim da nema goreg coveka od onog koji vara zenu kada je ona trudna. Zaista ne razumem to. Kakav si to covek da mozes tek tako da to uradis zeni koja ce da ti rodi dete za par meseci. Mozda ce biti ruzno sto cu napisati, ali takvim osobama zelim da ih snadje sve najgore, jer nista dobro ne zasluzuju. Moja sestra je u 8 mesecu izgubila bebu jer je slucajno taj dan saznala da je muz sa nekom drugom, od stresa je isto vece izgubila bebu.

Cica mica

pre 8 godina

Moj ex (najbolja veza koju sam imala) je hteo da se zeni, ja nisam htela jer je bio neizivljen. Sa mnom je mogao raditi sve sto zeli, ali nije imao mnogo devojaka pre mene. Rekao mi je da ce biti sa mnom do kraja zivota samo ako mu sa vremena na vreme dozvolim da ima seks sa nekom drugom. Zgranula sam se. To je kazao kad sam raskinula sa njim. Srela sam ga pre dva meseca i on bi opet, ali mene e sve proslo, carolija nestala. Imao je dve veze i bezbroj usputnih i nije to. Ja jednu vezu i jednog usputnog i oboje sami.
Sada, posle par godina, shvatila sam da je tako i najbolje. Pametan, seksi, meni privlacan, sa njim je sve bilo naj... Varace me svaki, koliko vidim. Iskreno, da sa nekim imam sve ostalo, ovo mi ne bi smetalo.
Povezivanje sa drugom osobom na mnogo visem nivou nego sto je seks je ono sto je vaznije od seksa.

Gaga

pre 8 godina

@ moral
Mene najvise zanima kako je moguce da se neko zaljubi u ozenjenog muskarca? Ok ako na pocetku ne znas da je ozenjen pa ti se svidi, ali ovako kada osoba zna cinjenice to mi nije jasno. Mislim da se to moze desiti samo devojkama koje imaju izrazenu mazohisticku crtu u sebi. Jer koliko god ta ozenjena osoba bila sarmantna, pametna, duhovita cim ozenjeni muskarac pocne npr da mi se udvara( a desavalo mi se puno puta), meni se ta osoba automatski zgadi, i vise je uopste ne mogu gledati kao zabavnu i duhovitu vec iskljucivo kao sebicnu i manipulativnu osobu. Od simpaticne osobe meni ta osoba postaje uzasno antipaticna .Osoba koja nije verna svojoj zeni, tesko da ce biti i meni. Takodje, ta osoba je jako sebicna. Ukoliko joj partner ne odgovara uvek moze da se razvede. Ali ne, ta ozenjena osoba ne zeli da se razvede, ona zeli da ima i ljubavnicu (tebe) i svoju zenu. Misli samo na sebe i svoje prohteve. Zasto se npr taj tvoj ozenjeni udvarac ne zapita da li je u redu da drzi uza sebe svoju zenu koju ne voli i oduzima joj vreme i mogucnost da i ona kasnije upozna muskarca koji ce da je voli. Da on predlozi razvod, ona bi prihvatila i kasnije izgradila novi zivot sa osobom koja ce je voleti. A on to ocito ne zeli- zeli za sebe i zenu i ljubavnicu. Samo osoba sa jakom mazohistickom crtom u sebi moze da se zaljubi u takvog manipulanta. Razgovori sa psihologom bi bili pozeljni da bi se otkrilo sta je razlog zasto se konkretna osoba lepi za takve muskarce.

Smrda

pre 8 godina

Ucini supruzi uslugu i napusti je. I samo navali sa "strastima" sa koleginicinim drugom posebno jer je jasno da nisi ni za muza ni za oca razmazeni izgovoru za coveka!

Iva

pre 8 godina

@ moral
Devojko, prestani da mastas i da idealizujes vas odnos. On da te zaista voli i da je tako kako sam prica, on bi se razveo. Ako nije zadovoljan ženom nije nikakav problem razvesti se. Decu ce vidjati i kada se razvede. Ali očigledno je da on nece da se razvede. Sto takodje govori o tome da je on lažov i prica price. Prica tebi price, prica i svojoj zeni.Ne brini se, ako ti ne pristanes naci ce on drugu da se udvara.

Goca

pre 8 godina

@ iva
Bravo!
Pitam se da li neke osobe imaju dovoljan koeficijent inteligencije kada ne mogu da shvate najjednostavnije stvari. Aloooo zeneeeee, ozenjen muskarac ako se zaista zaljubi u vas ce se razvesti. Tacka. Nema potrebe za samozavaravanjem, ako se nije do tada razveo, a prica da ne voli zenu, onda i da pristanete da postanete njegova ljubavnica , on se i dalje nece razvesti. Bolje trazite slobodne momke ili one vec razvedene, sto gubite vreme na takve samozive kretene.

utisak

pre 8 godina

@ Moral
Kao da su se komentatorke okomile na vas . Njihova misljenja tumacite kao licni bunt i bes na sebe same jer one savetujuci druge ustvari govore sebi gde su gresile dok su bile u situaciji slicnoj vasoj. Ukoliko to nije slucaj, onda su u braku , uplasene za svoje muzeve.

Svaka veza je prica za sebe. Nisu bas ni svi muskarci toliki foliranti , bas kao sto se ni svi ne zene iz pravih pobuda.

Bojana

pre 8 godina

Ma nemoj zamisi da si ti trudan, vezan za kuću, uz obavezu prema detetu koje ti je uvek uz tebe. I zamisli da ti ostaješ uvek kući da čekaš da ti se neko vrati, a svo to vreme brineš o detetu nadgledaš ga danju i noću i vodiš računa da odgovorno izneseš trudnoću do kraja. E pa sram te bilo i sve one koji te podržavaju! Bez obzira na sve, ti si jedno sebično, ljubomorno stvorenje koje se u ulozi roditelja oseća zapostavljeno od majke pa ti treba mama u krevetu. Potraži stručni savet i posveti se ženi, pričaj sa njom šta je to što te pali u krevetu pa ćeš možda i dobiti od nekoga ko je iskren prema tebi.Zamisli koje će biti posledice kad žena sazna za to. Možda ćeš i ti tad biti povređen. Razmisli!!!

Zivot

pre 8 godina

@ Moral

Bila sam u situaciji slicnoj vasoj, s tim sto smo oboje bili u braku i to poprilicno dugo i sto nijedno svojim brakom i partnerom nije bilo nezadovoljno.
Niko tu nikoga nije spopadao niti se napadno udvarao ali jednostavno nesto je kliknulo.
Nikada se nista konkretno nije desilo .
Nemojte se uopste truditi da vas drugi razumeju niti se baviti time sta bi drugi o tome mogli misliti.
Vernost jeste stvar odluke . Da li tom odlukom dobijamo ili gubimo u zivotu , ne znam.
To sto neko prevari ne znaci ni da je djubre, lazov i prevarant.
Bas kao sto ne znaci da je u braku zbog drustvenih normi , da je njime nezadovoljan i da bi se mogao razvesti. Ima dosta stvari koje vezuju bracne partnere i nije jednostavno ostaviti sve to, ne mislim na materijalno, ekonomski sam samostalna i stanbeno obezbedjena. Bas kao sto i u svakom braku, dobrom, jer idealnih nema, postoji nesto sto mu nedostaje.

Slavkovic

pre 8 godina

Bolje stazom zivota hodati sam nego imati budalu za saputnika .
Koja je razlika izmedju lopova i postenog ? Pa se se svodi na karakter ako mi se ukaze prilika ja necu uzeti nesto sto nije moje a lopov hoce .Tako je i u braku ,vezi...
Svi mi dolazimo u iskusenja uvek ce se pojaviti neko atraktivniji, lepsi ali je pitanje dal vladamo svojim telom MI ili hormoncici i ona stvar?!

Masha

pre 8 godina

Ma, ovde je u pitanju to sto covek prosto ne voli svoju zenu. Ja sam takodje bila trudna dvaput a taj nije osecao ni malo empatije, bavio se svojim poslovima, svojim kontaktima, ko zna sta, sve vreme sam bila sama. Sama brini o svemu, sama sa decom, naravno, nismo vise zajedno.
Najgore je to sto deca stradaju. Ljude treba uciti da prave brak samo kada su spremni da se posvete i zrtvuju; ljubavi nema bez tolerancije i nekada patnje i odricanja. To su kvalitetne osobine kod ljudi. Oni koji samo hoce da im bude lepo, ne razumeju jezik ljubavi.

znam sta pricam

pre 8 godina

@ Moral
Razumem vas. Nemojte biti nesrecni. Zaljubili ste se, vas zivot su masta i nerealno sagledavanje situacije. On ima realan zivot, vi ste mu usputna zanimacija i bekstvo iz monotonije svakodnevnice. Distancirajte se i pocnite da zivite svoj zivot punim plucima , bez obzira sto nemate partnera. Brzo prolazi i dragocen je.

sve one to vec znaju ali ...

pre 8 godina

@ Goca
Zaljubljenost i inteligencija ne idu ''pod ruku''. Nema sumnje da sve devojke i zene koje se nadju u slicnoj situaciji ne znaju sve sto ste naveli, ali jednostavno svaka od njih misli da je ''njen slucaj'' nesto posebno i da tu ''ima nesto''. A objektivno NEMA NISTA. Normalno , ima izuzetaka . U zivotu svako mora da napravi sopstvene greske .

utisak

pre 8 godina

@ Moral
Kao da su se komentatorke okomile na vas . Njihova misljenja tumacite kao licni bunt i bes na sebe same jer one savetujuci druge ustvari govore sebi gde su gresile dok su bile u situaciji slicnoj vasoj. Ukoliko to nije slucaj, onda su u braku , uplasene za svoje muzeve.

Svaka veza je prica za sebe. Nisu bas ni svi muskarci toliki foliranti , bas kao sto se ni svi ne zene iz pravih pobuda.

kad vreme prodje

pre 8 godina

@ Moral
Nebitno je ko je u pravu i nebitno je sta ko misli, ali dajem sebi za pravo da iznesem svoj stav. Bitni ste vi i cinjenica kako se osecate. To sto niste usli u vezu ne znaci i da ce posledice po vas biti manje , ali ipak mislim da je bolje sto niste , iz razloga sto imate emociju prema toj osobi i sto ta osoba zbog vas ne bi napustila svoju porodicu. Kada neko u bracnom partneru nema podrsku , nema prijatelja i sagovornika, on ne pravi drugo dete. Ili mozda pravi i celog zivota flertuje sa drugim zenama jer mu je to duhovna hrana uz izgovor da se ''ne ostavlja majka svoje dece''. Kakva je osoba zaista i sta vi predstavljate u celoj toj prici , shvatili bi da ste usli u vezu i garantujem da bi na tu slatkorecivost potpuno drugacije gledali. Covek u zivotu sebi moze dozvoliti platonsku vezu u trajanju najvise do godinu dana, svakome se moze desiti da ga neko zauzet privuce, nekada je i sam zauzet, sve drugo je tracenje vremena ,opsesija, gubitak samopouzdanja i siguran put u depresiju. Jer dvoje kad se sretnu i shvate da je ''to - to'' , obostrano, ne cekaju tolike godine , pa bilo koje okolnosti da su u pitanju. Neka vam ostane lepa uspomena na osobu koju ste sreli i koja vam se svidela i na emociju koju ste prema njoj imali. I nastavite dalje, koliko danas. Ne mislim da mu niste simpaticni , dragi, da mu se ne dopadate , verujem i da mu znacite , ali budite sigurni da zbog vas u svom zivotu ama bas nista ne bi promenio. Izvinite na iskrenosti.

Moral

pre 8 godina

Dragi moji i drage moje, hvala onima koji razumeju, a one koje ne razumeju-molim da barem ne vredjaju.
Da, znam da nece napustiti ženu i da onaj ko je nezadovoljan ženom i brakom ne pravi drugo dete. ZATO I NISAM POCINJALA NISTA SA NJIM, trudila se da izbegnem, jer znam da od toga nema nista i znam da zbog tih istih moralnih nacela ne bi napustio porodicu.
Svesna sam da između nas nece niceg biti, ali to ne znaci da mi nije zao zbog toga. Izbegavam ga SVE VREME maksimalno, ali malo je teško kada radite 11-12h dnevno zajedno.
Nisam sama zato sto cekam njega, vec zato sto mi se teško uopšte neko dopadne. Pri tom-nisam u godinama u kojima se lako srecu slobodni muškarci, a kamo li zaljubljuje...
Svojim primerom sam htela da kazem da se takve stvari desavaju svugde i svima, da možeš da ostaneš "sa strane", ali da boli i da je pitanje da li vredi. Htela sam da kazem i da mi je zao sto nisam kao neke koje bez pardona ulete u takve veze, prožive i nastave dalje...mene je cela prica naterala da sagledam stvari na drugaciji način i razmislim da li su svi u braku bas srecni i da li je bas svako ko se razvede i pomisli na drugu "djubre", "prevarant", lazov...shvatila sam da ljudi zbog drustva i normi biraju svoje nezadovoljstvo...
Slobodno osudjute druge... I ja bih da nisam prošla kroz to...

Sanja

pre 8 godina

@ gaga
Bravo, potpuno se slazem. Mom ocu necu oprostiti to sto je moju mamu godinama varao a nije mu ni na kraj padalo da se razvede. Da je rekao zaljubio sam se , idem, pa nikakav problem, bilo bi mi tesko zbog mame ali bih znala da je tako najbolje. Manipulisao je i sa mojom mamom i sa tom nesrecnom ljubavnicom koju je godinama zavlacio. Sto je najgore ja sam bila ta koja je slucajno sve prva saznala. Mama nije imala pojma jer tata je uvek bio tip koji je sve diskretno radio i kuci je bio ok muz. Ali ispostavilo se da je on tu vezu imao 8 godina. Razlog sto mu ne mogu oprostiti je bas taj , koji si ti pomenula, sto nije zeleo da da slobodu -tako sto ce traziti razvod jer ima ljubavnicu- mojoj mami, slobodu da i ona nadje nekog drugog da je voli i otpocne novi zivot . Bio je sebican i nije zeleo da se odrekne ni jedne ni druge. Moja mama kada je saznala, od mene naravno, je odlucila da se razvede. Nakon 4 godine je nasla novog partnera i sad uziva u pravoj ljubavi. A otac je cujem besan i ljut jer kako se samo ona usudila da nadje novog partnera. A cujem i ona ljubavnica -koju ipak nije ozenio bez obzira na razvod- se polako hladi od njega jer je shvatila o kakvoj se osobi radi. Razumem zaljubljivanje, strast ali brate stisni petlju i budi hrabar i tako ako si vec sebi dao sansu da nadjes drugu osobu daj to i svom partneru. Kod nas su muskarci generalno bolesno posesivni , cak i kada imaju drugu zenu, uzasno im je krivo kada bivsa zena nadje drugog muskarca.