Ekstremna mršavost Anđeline Džoli krila mnoge tajne: Bred Pit otkrio istinu i rasplakao milione

Četvrtak, 28.04.2016.

09:31

Izvor: stil.kurir.rs

Ekstremna mršavost Anðeline Džoli krila mnoge tajne: Bred Pit otkrio istinu i rasplakao milione IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

178 Komentari

Sortiraj po:

C. Savetnica

pre 7 godina

@...
I budite ono sto jeste (kada vec mislite za sebe da ste fini i pazljivi)... Ako treba da glumite da ste nesto sto niste da biste se nekome dopali, sami sebi se (posebno nakon izvesnog vremena) mozda necete dopadati i zelecete da iz tog odnosa izadjete (govorim ovde o krupnim stvarima, ne o sitnicama), ali, ako je promena dobra za vas licno (ali i za vas odnos); ako ce vam pomoci da duze zajedno trajete (...) prihvatite promenu,
ne mislite da li cete ispasti "mlakonja" i sl., prava devojka ce to, nadajmo se, znati da ceni...
A lose stvari (koje ne biste radili nikada da niste u vezi) ne radite ni zbog kog... Ne isplati se...
Svetu, po mom misljenju, treba mnogo vise finih momaka i supruga..
To je DOBRO, ne lose... Opustite se... Kakvi kompleksi..
Radite na tome da budete dobar i kvalitetan covek, bez obzira da li ste singl ili ne.. Prava osoba (slicnih kvaliteta i razmisljanja) ce, nadajmo se, doci... Budite optimista..!

N

pre 7 godina

@...
Prvo se pitajte sta je to u vama da stalno privlacite devojke koje se poigravaju vasim osecanjima?! Na prvi znak "igranja igrica" odrasla osoba koja ima samopostovanje i ume da postavi zdrave granice u odnosu sa drugima, ce se okrenuti i otici i nece gubiti vreme razmisljajuci zasto, kako, zbog cega. Postavljajuci ta pitanja i guseci se u samosazaljenju vi zapravo pristajete da ucestvujete u njihovoj igri. A naravno da nezrelost nije rezervisana samo za muskarce, isto vazi i za zene. Ne obeshrabrujte se, naci cete pravu osobu za sebe.

...

pre 7 godina

@(N, 30. april 2016 12:21) @(C. Savetnica, 30. april 2016 11:17)

Kako vas dve sve to lepo srocite u teoriji (prosto da se covek zapita sta se onda desava sa muskarcima), ali u praksi stvari stoje malo drugacije. Pocevsi od sebe, u slucajevima gde su desetine devojaka krenule mazno i umilno da flertuju sa mnom, pa me onda sutra ne znaju na ulici i ne odgovaraju na poruke, da bi se dva dana kasnije javile porukom i pitale sto se ne javljam, da je nisam mozda zaboravio (!?). Evo bas nedavno mi se desila ista prica sa ko zna kojom po redu, osehuje se, salje signale, prasne od smeha kad nam se sretnu pogledi.. i onda me zavlaci sa porukama, ne odgovara adekvatno (iako znam da me namerno vuce za nos).. pa kad se slucajno sretnemo negde - ista prica, osmeh, flert... Ne desava se samo meni nego i mnogima koje poznajem. Kakve su to fore, sta se tu desava, zasto muskarci nisu odrasli (pa da shvate takve igrarije!?), zasto su emotivno iskidani (i ne preduzimaju vise inicijativu) i zasto su iskompleksirani zbog ovakvih stvari, ostavljam vama da odgovorite.

N

pre 7 godina

Ogorcenim komentatorima porucila bih da odrastu. Svako ima prava da vas odbije! I nema potrebe da vam objasnjava razloge i pravda se. Nastavite dalje i naci cete osobu sa kojom vam je lepo i kojoj je lepo sa vama, ljubav je veoma jednostavna.

C. Savetnica

pre 7 godina

@...
Ma, razumem ja to sto vi kazete, ali sustina mislim da je u onom mom prvom odgovoru (za koji kazete da je na neku drugu temu, ali sada cete nadam se videti kako je povezano) - a to je , da ne bi trebalo (nije fer...) nikoga zavlaciti (apropo ovih sto nesuptilno flertuju sa vama pa vas, kako kazete, sutradan ne poznaju)..
I da, ako neko ne zeli nesto sa vama, jeste bolje da vam na to ukaze na nacin koji nece povrediti vase dostojanstvo...
Ali (ako vec sami ulazite u odnose koji nisu toliko formalni i obavezujuci i ne stite prava kao sto je npr. brak), morate biti spremni na to da se ta osoba moze predomisliti, ne posle prvog flerta, vec i posle godinu ili duze od uspostavljanja veze..
To kada vam neko kaze da ste fini momci, za brak, razumite kao kompliment i bolje je da zaista tezite tome...
Sa druge strane, znam i ja za primere kada osoba (devojka) stavi do znanja da nije zainteresovana, ali momak i dalje insistira da mu da sansu, na razne nacine iznova i iznova pokusava, gubi svoje vreme, a njoj pravi probleme u vezi kojom je relativno zadovoljna, jer misli da taj njen momak nije za nju, a on sam jeste... (Ponovo je to mozda vise odgovor na pitanje B. Plamena@, na ono kada prestati, kada neke cure ocekuju da ih neki momci jure i da im se dokazuju, dok udvaranje drugih "saseku u korenu"... ali vi ste sami izrazili slicno razmisljanje na tu temu, pa vam mi eto tako i odgovaramo)..

Filmofil

pre 7 godina

Ne znam da li je moj komentar ekstreman u poredjenju sa ovim sto moze da se procita. Meni je savrseno jasno sta se tu desava. U pitanju je temeljno klasno raslojavanje jednog drustva sa propratnim posledicama gde se po cenu svega gleda da prezivi. I mozda se nekom desi da cak i ako prodje osnovnu prepreku neki tata zamoli nju ili njega "neadekvatnog" da izadje iz price. Pre skoro tri decenije tadasnja simatija (ne znam kako se to danas zove) mi je direktno stavila do znanja da su moji roditelji "niko i nista", pa samim tim i ja. Dakle Juga, svi mi satro isti. Mnogo godina kasnije sticaj okolnosti doveo je do toga da njegovim "bitnim" roditeljima sada veoma starim zatrebala moja pomoc. I da se meni moze. Da li je trebalo da ih iskuliram zbog povredjenih osecanja u mladosti onih zenskih i detinjih (udar na roditelje)? Imam ja empatije, ali imam i mozga. Onaj ko vas nece, nece vas i NE TREBA vam. Takoreci roditeljski savet. Ovom malom se izvinjavam ako sam ga nacepila, nije mi bila namera. Dosta od matorog ekstremiste :)

АМ

pre 7 godina

Не знам ко је бројао те расплакате мелеоне, али ја не видим је порасла продаја марамица.. осим ако ти плачкови нису рукавом брисали шмрцу. Ох Бреде, зашто си Бред..

...

pre 7 godina

@(C. Savetnica, 29. april 2016 20:17)

Zadivljen sam sa kakvom lakocom Vi debatujete samo o stvarima o kojima zelite da debatujete. Od celog komentara, Vama se dopala samo jedna rec ili recenica i ceo odgovor se zasniva na analizi toga. I ovo je vec cini mi se treci komentar gde radite upravo to. To jaka puno govori o Vama...

gt

pre 7 godina

"Укратко - сингл девојка солидног, осредњег, или чак непривлачног изгледа у стању је да одбије велику већину момака којима реално гледано не фали ништа само зато што сматра да нису довољно добри за њу, то јест, зато што је у прилици да их одбије, јер су код нас мушко-женски односи такви да момци прилазе девојкама."

Ne razumem zasto vam je neprihvatljivo da vas neko koga smatrate osrednjim i cak neprivlacnim odbije!? I zasto prilazite devojci o kojoj imate takve misljenje!? Da li mislite da jedna takva devojka ne moze da nasluti da joj prilazite iz krajnje nuzde? Recimo dok ne nadjete neku koja je iznad te osrednjosti i neprivlacnosti. Mnogo toga moze da se procita u stavu i "Govoru tela" i pre nego sto vi koji sebi dajete za pravo da omalovazavate i podcenjujete nekoga i pomislite da nekoj pridjete da je pozovete na nesto. Na sta ustvari? Dalje podcenjivanje i omalovazavanje nje kao osrednje, neprivlacne i nedostojne vas!?

Бацач пламена

pre 7 godina

@C. Savetnica

То значи то што си написала - да су те девојке просечне у физичком смислу и наизглед скромног понашања. Дакле, не неке екстра згоднице и лепотице, али не ни ружне. Једном речју, лепушкасте, али ипак не нешто посебно. То је чињеница, ма колико ти потенцирала да је лепота само у оку посматрача. Не, није. И чињеница је да те старлете, клаберке, спонзоруше физички боље изгледају од обичних девојака, много више труда и новца улажу у изглед, на крају крајева, то им је и посао - да буду скоцкане, набуџене, како хоћеш већ да их назовеш. И за такве девојке се подразумева следеће - јурњава за богатим типовима, плиткоумност (заправо можда и нису такве, али морају да се праве да јесу), жеља за луксузом, животом из фимла, центром пажње. И сасвим је јасно да већина момака са таквом нема шта да тражи, нити ће да мува такву (можда тек понеко, али то ће се у 99,9% случајева по њега неславно завршити).
Већина момака је просечна, не ружна, добрим делом сасвим солидна али ништа посебно. Ја ћу први за себе да кажем да нисам ништа посебно. Као и оне девојке о којима причам. Али оне за себе сматрају да заслужују више од обичних момака, у томе је ствар. Оне би великим делом да гледају исте типове као и спонзоруше, клаберке итд, а такви их углавном неће, а и кад их хоће, хоће их само док не нађу бољу. И на основу тога што их неки такав понекад погледа оне стичу утисак да могу да пуцају на такве. И тако док не дођу неке године, а онда буде оно што сам описао у првом коментару.

fikus

pre 7 godina

(Filmofil, 29. april 2016 15:50)

Nacelno se slazem sa vama ali mislim da malo preterujete, mozda cak i sa namerom? Odlazite malo u ekstreme. Slazem se da zenama, devojkama uopste nije lako u sredini kakva je Srbija, ali kome je pa lako ovde? Ako je za ikakvu utehu opet nismo Banglades ili Indija ili Pakistan gde su prava zena ozbiljno ugrozena. Nismo ni jedna Francuska ili Finska i tome treba teziti, medjutim i tamo su zene maltretirane nazalost. Ako neko ili bolje reci neka ima tu nesrecu da naleti na budalu, razliku moze da napravi neki uredjen sistem, ali sve je ovo vezano za ekstreme, odnosno ekstremno ljudsko ponasanje. Ovde valjda govorimo o nekom proseku, o obicnim normalnim ljudima.

fikus

pre 7 godina

Drago mi je sto ste ovo spomenuli.
Ali, kako znate kada da verujete intuiciji, tj. da je ne pomesate sa necim drugim - obicnom uobraziljom, strepnjom, neopravdanom ljubomorom, npr..
(SEkretArica, 29. april 2016 17:22)

Uh, tesko pitanje...Mislim da je to neko podsvesno brzinsko analiziranje neke situacije, ljudi, itd...Ne mora uvek da bude tacno jer mozak zbog raznih uplita, upliva, stereotipa i ko zna cega jos neke stvari, ljude, moze da interpretira pogresno.
Primera radi, kulturoloske razlike, itd...Ali tesko da mogu da vam dam odgovor na vase pitanje. Mislim da intuicija varira od coveka do coveka kao i inteligencija. Potrebno je i neko iskustvo da bi se da tako kazem "uposlila".

C. Savetnica

pre 7 godina

@... i Bacac Plamena
" I da, nijedna od tih devojaka nije bila sponzorusa, starleta, klaberka,... bile su sasvim prosecne devojke, cak i ispodprosecne, ali su opet uspele da nas "otruju", izmuce i emocionalno unakaze."

Ne razumem sta ovo znaci, tj. da li su ove prve tri kategorije ipak (od strane nekih) smatrane iznadprosecnim (da se tako izrazim), kada su ove potom navedene "prosecne" i "ispodprosecne".?

I te vase ocene "prosek", "ispod proseka" i ostalo... to jesu sve subjektivne ocene.. Neko zaista vise gleda u karakter, dok neko drugi mozda vise bira na osnovu fizickog izgleda... (Je li zaista, po vasem misljenju, (izoperisana) starleta bolja od devojke koja se tako ne eksponira, bira neko drugo (bolje) zanimanje..?)

"Slicni se medjusobno privlace", a sta je kome privlacno, to valjda i govori nesto o njemu (bez namere da ikog uvredim, osudjujem)...

A i to pokusavanje da sa (stoprocentnom tacnoscu?) analizirate necije ponasanje - tada nekog takvog odbila, a "jurila" za nekim onakvim... Nemojte... Mozda je i ipak nesto drugo posredi (nekad stvari nisu tako jednostavne - ne komentarisem pri tom ovo za "krimose", jer, hvala Bogu, ne vidim ni ja privlacnost u njima)...

...

pre 7 godina

@Bacac plamena
Ne vredi ti druze da im objasnjavas... One ionako gledaju na stvari kako zele a mi opet moramo da im se prilagodjavamo. Evo vidis recimo komentatorku "Cestita savetnica", zena je nicim izazvano pocela neku sasvim drugu pricu i skrenula temu na drugu stranu. Umesto da takva zauzeta devojka (koju je opisala) lepo kaze da ima decka i da je taj novi udvarac zaobidje, ona je nastavila da objasnjava po svome. Mene je recimo startovalo dosta devojaka, salju signale, umilno razgovaraju, ostave broj telefona... i na tome se sve zavrsi, sutra te vec ne znaju, iako je dan ranije flertovala sa tobom i osmehivala se. Mogla bi da kaze koju vise recenicu i o takvom slucaju posto je takvih primera previse u minulom periodu... Ma nema sta da objasnjava, iovako ce njena biti poslednja...

SEkretArica

pre 7 godina

" I samo jos jedna stvar, i muskarci imaju intuiciju, ne tako jaku kao zene, ali imaju."
(fikus)@

Drago mi je sto ste ovo spomenuli.
Ali, kako znate kada da verujete intuiciji, tj. da je ne pomesate sa necim drugim - obicnom uobraziljom, strepnjom, neopravdanom ljubomorom, npr..
Konkretno, u nekakvoj vezi na daljinu, kada nismo u stanju da se "svojim ocima" uverimo, gde je razloga za raznorazne nesigurnosti cesto (?) jos i vise - kako da prepoznamo pravu intuiciju, od svega ovoga sto sam iznad navela..?
(Kada ste ovu recenicu ovako srocili na kraju svog komentara, pretpostavljam da mi mozete reci vise o tome, tj. na sta ste konkretno vi mislili..?)

Бацач пламена

pre 7 godina

@Cestita Savetnica

Има таквих девојака, наравно. Али не причам о њима. Причам о општем тренду који је завладао код већине девојака у Србији, а то се зове хипергамија. Укратко - сингл девојка солидног, осредњег, или чак непривлачног изгледа у стању је да одбије велику већину момака којима реално гледано не фали ништа само зато што сматра да нису довољно добри за њу, то јест, зато што је у прилици да их одбије, јер су код нас мушко-женски односи такви да момци прилазе девојкама. Таква једна је у стању да се ложи на локалног татиног сина, позерчића из теретане, локалног криминалца у покушају, лажова који обећава све и свашта, или чак да иде до те мере да се нада неком глумцу, певачу, спортисти итд, а сама није довољно добра риба да би је гледали такви. Ако јој се татин син, позерчић из теретане, кримос у покушају или лажов смилују (глумци, певачи и спортисти не знају ни да она постоји, је л'), онда та веза траје само док не нађу бољу рибу од ње. А она је, јадна, у стању да тупи како их воли, како је та друга боља риба роспија и како није изглед најважнији, него шатро добра душа. А њена добра душа најбоље се види кад је стартују момци попут оног који се потписао у коментару као ,, ..., '' О томе причам.

Cestita Savetnica

pre 7 godina

@Bacac plamena
"Проблем је то што већина мушкараца не задовољава стандарде и критеријуме које су оне замислиле. А у том случају оне ће увек наћи начин да их одбију, да се нећкају, да одуговлаче, да им нађу ману какви год да су - ако су фини, рећи ће да су смотани, досадни, ако су упорни и самоуверени, рећи ће да су досадни и нападни и слично."

A je l' moguce i to da devojka vec ima momka/verenika/simpatiju koga ne zeli da prevari (tj. zauzeta je), a ne zeli da taj koji zeli da joj se udvara sa njom gubi vreme... Cenite to sto neka cura ne zeli da vas zavlaci (cesta je, verujem, upravo ova situacija koju sam navela, ne treba uvek shvatati licno)... Pogotovo ako ste jos vrlo mladi, onda, "vase vreme (i za to) tek dolazi", pretpostavljam...
Cesto kada cujem to: ""nijedna" me nece (da, pretpostavljam da ni vi momci niste bez kriterijuma) razumem kao: "ta jedna (koju simpatisete) vas nece".. E, ta jedna mozda bas nije za vas.. Neka druga, nadajmo se, jeste...

al bas sam kullllll

pre 7 godina

Uf uf....bas mi je zao. Posao los,plata nikakva u kuci copor gladne dece,....pa se jadna slomila od tolikog bremena,neznajuci kako da prehrani sirotu celjad.....zar nisam kul.

Mladen Mladenović

pre 7 godina

@ Zbog filma o Bosni? Samo zbog toga? Vi ste Mladene inače poznati na B92 po objektivnim komentarima od kojih se kosa diže.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zar nije tako?, 29. april 2016 14:28)
-------
Ne samo o Bosni, ali mene, kao Srbina i čoveka iz regiona bivše Jugoslavije, naravno, najviše interesuje njeno filmsko ostvarenje vezano za Bosnu. Zar je to sramota? Zar više treba da me impresionira stanje u Ukrajini ili Libiji nego u Bosni i Hercegovini? Ona je verni sluga američke spoljne politike i to je sasvim jasno. Toga se ni ona ne stidi i ne krije svoj "veliki diprinos" miru u svetu.

Бацач пламена

pre 7 godina

@Filmofil

То што наводиш зове се представљање жртвом, намерно глумљење жртве од стране неког (конкретно девојака), како би се изазвао утисак да је тај неко угрожен и како би оправдао своју агресивност и нертпељивост према другима и како би себи дао разлог да их напада и етикетира. Таквим методима служе се иначе разна ,,антифа'' удружења како би ућуткали све оне који имају супротан став по било ком питању. Мислим, откуд знаш да је ,,пасивно агресиван''? Читао сам и ја његове коментаре, човек јесте разочаран, али агресиван? Откуд то!?
А ово наваљивање и одбијање које се помиње - па зар жене не говоре да момак мора бити упоран колико год треба да би освојио девојку? Или се то не односи на све момке? Него су неки, како сам објаснио, пожељни да буду и досадни и нападни и простаци, а неки не, него ће добити етикету чим покушају да буду упорнији? Па како да се човек не збуни или не постане огорчен? Ја знам за примере да су девојке баш то говориле за момке - да су нападни и досадни, па кад су касније схватиле да боље неће добити, или су ти момци успели у животу на неки начин (једном речју - постали су корисни), оне су говориле како би, ето, све било другачије да су момци били мало истрајнији, да су оне тад биле младе и нису знале, или да их нису стварно одбиле, него само тестирале, бла, бла... Неке се нису либиле и да се сад оне набацују...

Filmofil

pre 7 godina

@fikus

Znate sta, o komentatoru ne znam nista osim sto citam komentar. Komentari ovog tipa jesu pasivno agresivni. Idu iz pozicije ja hocu, drugi nema sta da se pita. Ono sto ja mislim da su devojke tu izlozene presingu, a nemaju nacin da se zastite ako nesto krene naopako. Sistem ne postoji kao i za pstalo. Mozda su i one kao sto vi kazete imale losa iskustva kao i on. Otud takvo ponasanje. Mozda su i nevaspitane.
Nezavisno od ove teme mislim da kod nas ljudi nekako ne budu vaspitani da se nose na pristojan nacin sa odbijanjem bilo koje vrste. Bukvalno je kulturoloski.
Svako, bilo musko ili zensko ko je izlozen upornom navaljivanju na nekakvo odbijanje (znam nase muskarce koji su bili u toj poziciji) jeste maltretiran. Odbiju vas, idete dalje i ne mislite vise o tome. Izvinjavam se sto sam pokvarila zabavu. Potrudicu se da to vise ne radim.

fikus

pre 7 godina

Zbog cega niste ostvarili vezu sa devojkama iz drugih zemalja, ako je dozvoljeno pitati?
U indirektnim kulturama vam nece nista direktno reci, ali ce za odredjenu vrstu ponasanja da te prebaci na ignore, a sistem se vec postara da ne mozes da ih maltretiras.
Ljudi oba pola imaju pravo da biraju u svim aspektima zivota i da nas ne zele u svojoj blizini bez da imamo pravo da na njih sikcemo. Instikt im mozda govori da nesto ne valja. Ne svidjas im se.
Buduci da sam u zivotu imala iskustvo sa pasivno agresivnim manipulatorima oba pola koji misle da im svet nesto duguje i fini su dok mogu da isteraju svoje drzim ih u poslovnom i socijalnom smislu sto dalje od sebe.
(Filmofil, 29. april 2016 11:54)

Secam se jednog bas vaseg komentara cini mi se, bas na slicnu temu. Ne znam zasto uporno skrecete sa teme i pozivate se na svoje iskustvo i navodite na pogresan zakljucak da se na kraju sve svodi na maltrtiranje zena, bilo fizicko ili psihicko. Pa svi smo mi imali neka iskustva (makar oni malo stariji od prosecnog tinejdzera), ona su raznorazna. Ne valja generalizovati, to je opasno, ali svako ima prava na svoje misljenje. Mozda ovaj decko govori iskreno, sasvim je moguce da nije manipulant, narcis, sociopata ili sta vec, jednostavno imao losa iskustva, ne znaci da nije gresio, ne valja mu sto generalizuje. I samo jos jedna stvar, i muskarci imaju intuiciju, ne tako jaku kao zene, ali imaju.

zar nije tako?

pre 7 godina

Eksponent američke ratne i intervencionističke spoljne politike. Mnogo je licemerja na njenoj duši.
(Mladen Mladenović, 29. april 2016 08:28)

@ Zbog filma o Bosni? Samo zbog toga? Vi ste Mladene inače poznati na B92 po objektivnim komentarima od kojih se kosa diže.

Бацач пламена

pre 7 godina

@...,

Заправо, поента је у нечему другом, а не у томе да ли је неко фин или не. Није проблем мушкараца са овдашњим девојкама ни то да ли су фини, ни да ли нису. Проблем је то што већина мушкараца не задовољава стандарде и критеријуме које су оне замислиле. А у том случају оне ће увек наћи начин да их одбију, да се нећкају, да одуговлаче, да им нађу ману какви год да су - ако су фини, рећи ће да су смотани, досадни, ако су упорни и самоуверени, рећи ће да су досадни и нападни и слично. Једноставно, исто би тим финим момцима било и када би били пропалице, или када би неки осредњи момци који нису пажљиви и романтични, већ можда и пропалице, постали фини и романтични, и то месецима јурећи и носећи букете цвећа - исто би им било, исто би успеха имали и једни и други. Другим речима, када би се појавио тип који је, рецимо, или смотан, или нападан, или прост, и који вози џип, а по могућству се и грува староидима, не кажем да би све, али поражавајуће висок проценат девојака би му опростио све мане. Али такви су већином груби и лоше третирају девојке.

Filmofil

pre 7 godina

@(..., 29. april 2016 09:13)

Zbog cega niste ostvarili vezu sa devojkama iz drugih zemalja, ako je dozvoljeno pitati?
U indirektnim kulturama vam nece nista direktno reci, ali ce za odredjenu vrstu ponasanja da te prebaci na ignore, a sistem se vec postara da ne mozes da ih maltretiras.
Ljudi oba pola imaju pravo da biraju u svim aspektima zivota i da nas ne zele u svojoj blizini bez da imamo pravo da na njih sikcemo. Instikt im mozda govori da nesto ne valja. Ne svidjas im se.
Buduci da sam u zivotu imala iskustvo sa pasivno agresivnim manipulatorima oba pola koji misle da im svet nesto duguje i fini su dok mogu da isteraju svoje drzim ih u poslovnom i socijalnom smislu sto dalje od sebe.

...

pre 7 godina

@iskusan @bacac plamena

Ne znam, vise mi nista nije jasno. Ovde tolika kuknjava kako nema vise finih i pristojnih, koji ce da ih osvajaju, paze, maze, ljube,... a u stvari je sve suprotno, takve momke najvise gaze, iskoriscavaju i testiraju njihovu ljubav. Jedan moj drugar se vidja sa nekom gospodjom 50+ i oni su presrecni, uzivaju i uvek nasmejani (u malom krugu ljudi koji zna za njih). Ta zena ga je pitala zasto nema devojku kada je vec toliko fin, pazljiv i pun razumevanja, a on je odgovorio da devojke ne cene te vrednosti (mozda tek oko 30-e godine kad dodje vreme za udaju) i da to smatraju slaboscu. Ta zena je odgovorila, citiram "curke, nisu svesne sta gube". Sta vise reci. Iskusan, tuga je koliko je tacno to sto si napisao. Ja sam od ovih nasih digao ruke. Devojke u inostranstvu su me uvek postovale i cenile, bile otvorene za neko druzenje, pice.. i nakon toga vidis kako stvari stoje. Ovde kod nas covek treba da zonglira da bi je bar izveo na pice...

duki

pre 7 godina

Pa ne znam sta da joj Srbi pozele, osim brz oporavak. Da snimi jos jedan propagandni film na njihov racun, valjda joj je to terapija sa psihijatrije. Talenat joj se sveo na narucene propagandisticke filmove. Zalosti.Iskoristiti tudju nesrecu da profitiras na njoj, pa to ne moze na dobro izaci.

SSUUUU

pre 7 godina

Ako nemas kintu u dzepu dzabe volis! Opstanak baziran na ljubavi, tesko, tj. nije moguc. Treba i racune platiti, ubi nas komunalno. :D

C i n i k

pre 7 godina

Ona Dzenifer mu je bila bolja 100 x. A ova Andzelina? Kost i koza,nikad mi nije bila ni simpa ni lepa. Ne znam,mozda je uzivo bolja, ali ja joj,da sam Bred Pit,ne bi' ni ora' uz'o iz ruke.

Бацач пламена

pre 7 godina

@...

Овакве теме су увек актуелне, која год вест да се појави. :-) Оне говоре како би хтеле да је више пажљивих мушкараца, ми одговарамо да оне то не знају да цене итд, зачарани круг. Ко ли је у праву?
Искрено, не знам. Али знам да сам такве ставове и поступке девојака према пажљивим момцима које си навео и ја видео код девојака. И знам да као последица тога постоји маса девојака од око 30 година које кад упознају првог момка који није насилник и који не баца паре на алкохол, коцкање и швалерацију, трче да се поломе да се удају за њега. И већ после 2-3 месеца би да причају о будућности. А тако просто не иде.
Није проблем да оне раде шта хоће, ми немамо право да се љутимо ако оне неће финог момка, него барабу. Проблем је кад оне схвате да се више не може тако, па очекују да нађу финог који ће да сноси последице поступака које су оне направиле, то јест, да их прихвати и да слуша о заједничкој будућности и браку од старта јер су оне схватиле да време пролази.
А о Бреду и Анђелини (да се вратим на оригиналну тему), хмммм... Не бринем ја за њих. Просечан човек у нашој земљи има много веће проблеме, а много мање пара, па се не разболи и ослаби, него се на крају снађе. Али ко гледа обичне људе данас...

zorica

pre 7 godina

Basmije drago stose dvoje ljudi tiko vole i svi treba dase vole i postuju.Ljudi tek kad im nesto fali ili se razbolu tek onda znaju kolikose vole i koliko znace svojoj porodici.

Шмизла

pre 7 godina

За све оне који се питају зашто није "процветала" то је зато што телу треба мноого времена да се поврати у нормалу. Она је већ дуже време анорексична и депресивна, a то исцрпљује и полако убија оганизам, када организам пређе одређени праг толеранције на анормну и константну количину стреса онда започиње ланчани процес самоуништења и особа "пропада".
Читам коментаре и не знам шта ми је тужније. Коментари мушкараца који по женским порталима криве жене за своје љубавне неуспехе и константно се посипају пепелом или злоба и цинизам доколичара који једва чекају да пљуну некога уз саркастичан коментар и онда се поново ушушкају у свој огорчен, учмали свет.

Srbin

pre 7 godina

Nakon svega sto je snimala o nama ne mogu da je gledam ni kao coveka a kamoli kao najlepsu zenu sveta!
To sto je mrsava zato sto joj je stresan posao na kome zaradjuje stotine miliona evra i sto ima toliku decu oko koje verovatno pomaze tuce dadilja me je ganulo kao lanjski sneg...
Mozda bih i ja imao toliku decu ali ne mogu....Da se ne bih sekirao cime da ih hranim!

xx

pre 7 godina

Zaista je velika sramota kada neko bliznji pored tebe propada.Treba joj pomoci koliko mozes.A , ako cutis I ne znas sta joj je, totalni si moron,kreten I svasta jos.Dozvoliti osobi koju si do juce voleo...sve do momenta dok nije krenula da propada...a , onda joj nikako ne pomazes .Zateknes se da ti neko drugi kaze da ti je zena propala...e , to je jadno.A , sam ne uocavas da istu tu tvoju zenu nesto muci I da nije dobro.
Isto to mislim I za zene , koje puste svoje muzeve da se opijaju I kockaju,drogiraju , mrsave.
Sramota je velika dozvoliti da bracni drug propadne.
Sami smo krivi , jer nismo bili oslonac partneru I zanemarili smo ga.
Moj muz je "moje ogledalo" ,a I ja njegovo.
Strasno je ziveti u braku brz razgovora I ljubavi.
Ovo oko ovih dvoje je pravi primer kako ne valja.Onda je on kriv sto je ona mrsava ...sam je priznao da je zenu zanemarivao.
Zbog toga ne mogu da placem , nego samo da im pozelim da se sto pre pomire.

ana

pre 7 godina

Azuka, muževi nisu predmeti u vlasništvu neke žene, pa dodje druga žena i ukrade taj predmet. Muževi, zamisli, imaju svoju volju, mozak, svest i sami odlučuju s kim će živeti.

Mia F.

pre 7 godina

Čovek lepo reče da mu je žena bolesna, što se dobro vidi i na fotografiji.
Njemu svaka čast, o bolesnima sve najbolje.
A opet, ko će tu svu silnu dečicu da odgoji, neće valjda i on (mada mu intelektualni nije ni do članaka) da krene putem holivudskog maga Vudija Alena ili Alena Vudija (lakog li holivudskog imena).

iskusan

pre 7 godina

"Najveci deo momaka koje poznajem, pa i ja sam, smo fini i pristojni momci, nezni, pazljivi, verni,.. ali devojke su nas opet beskrupulozno odbijale"
(..., 28. april 2016 13:53)

Gledao si pogresne devojke. To sto one ne izgledaju kao napucane splavaruse ne znaci da mentalno nisu na nivou tih istih splavarusa. Prosto, nase zene su mentalno jos uvek u srednjem veku i cene iskljucivo sirove grubijane koji mlataraju rukama, psuju i biju sve redom oko sebe. Ali kada se udaju za vas "fine" i "nezne" prelaze u 22. vek i onako "emancipovano" vas gaze dok vas ne izgaze, a onda podnose tuzbu za razvod i traze pola imovine, alimentaciju i sta sve ne. Tek kada sam napustio Srbiju video sam razliku izmedju stranih i nasih devojaka. Strankinjama mozes normalno da pridjes, sve ce ti dati sansu i treba bas dosta da se potrudis da uprskas stvar. Sta reci, pakuj kofere i trazi sebi devojku van Srbije, mani se te domace robe s greskom.

n

pre 7 godina

Moram da odgovorim na jedan patetični komentar gde kaže kako eto Anđelina živi u izobilju i teško joj je da gleda kako umiru ljudi u Africi. Žena ima anoreksiju i to se vidi, to nema veze sa Afrikom već kada je neko opsednut svojim izgledom, a neko kome je žao dece koja gladuje i solidariše se sa njima sigurno ne nosi markiranu garderobu i ne kupuje preskupe luksuzne stvari za sebe i svoju porodicu. Anđelina nije nikakav dobrotovor već osoba koja radi za vladu SAD-a, na taj način ona je prisutna u medijima. Suzan Sarandon koja iskreno podržava siromašne bukvalno je zapostavljena u medijima čim je počela da govori protiv nekih poteza američke vlade, vi ako to ne vidite ste naivni i verujete holivudskoj patetici. Ne radujem se što Anđelina ima anoreksiju, ali iritiraju me priče da ona eto pati sa ljudima koji žive u siromaštvo, ali joj ne smeta ako nosu skupu odeću i nakit. To je licemerje. Neću da jedem ali hoću da izgledam lepo i daću dosta novca za šminku i odeću. Nemojte mi reći da neko nema vremena da jede jer mnogo radi, ali ima vremena da ide na kozmetičke tretmane i da bira dizajnirane krpice. Hiljade ljudi je imalo teže detinjstvo a od nje napraviše mučenicu jer su joj se mama i tata razveli, pa sada eto sve pripisuju tom teškom detinjstvu. Niko joj nije kriv što prati modu, a anoreksija je posledica toga.

pa da

pre 7 godina

Komentari su degutantni i prizemni...nije poenta ni u Andjelini, ni u njenom muzu. Ovo je samo primer bezrezervne ljubavi prema jednoj zeni, koja vam je, uostalom, rodila toliku decu. Neko je ovde divno napisao da je zena odraz svog partnera. Ne postoji zena koja vas voli, a koja nece ceniti i odreagovati na ukazanu neznost i paznju. I to uzvratiti duplo vise, najmanje.

realno

pre 7 godina

To je dokaz da sav novac svijeta ne može biti zamjena za istinsku ljubav, za ono duboko povjerenje i povezanost, za onu radost koju donosi voljena osoba. Novac je važan i olakšava zivot ali novac nije cilj i nije svrha života. Mnogi ljudi sa osrednjim primanjima imaju prekrasne živote ako imaju istinsku ljubav, dok mnogi vrlo bigati imaju isprazne i otužne živote jer nemaju pravu ljubav. Nepodcjenjujem i ostale faktore koji utječu na sreću (zdravlje, novac, prijatelji, rodbina, susjedi, priroda, klima, domovina, zavičaj, okruženje, infrastruktura).

Milan

pre 7 godina

@ Vlada M A mene zanima sta to ONE imaju da ponude kad imaju tolika ocekivanja?! Ne mislim tu na sponzoruse, splavarke i ostale nego na sve one normalne, prosecne devojke koje mada su u sustini skroz OK, nemaju apsolutno nista posebno cime bi se izdvojile, ali za vezu ocekuju iskljucivo savrsenog muskarca i niko drugi ne dolazi u obzir! Sta one imaju njima da ponude da bi mogle da postavljaju takve kriterijume?

Neko

pre 7 godina

Jedno je istina, a drugo prica za medije. Prica za medije je ona koja najvise odgovara u datom trenutku zvezdama o kojima se pise te je njihovi menadzeri plasiraju.

Lola

pre 7 godina

Mislim da je DZim Keri jednom izjavio da bi voleo da svi ljudi imaju mnogo para pa da onda shvate da u njima nije sreca. Za Andju mislim da je zena velikog srca i da njen humanitarni rad dosta govori o tome. I kao sto se dobitnik Pulicerove nagrade Kevin Karter ubio upravo zbog svog boravka u Sudanu i fotografije za koju je i nagradjen jer kako je rekao vise nije mogao da nastavi zivot sa saznanjem koliko dece umire u Africi od gladi dok se na vecem delu planete hrana baca, tako se i Andja lagano ubija jer ziveti u izobilju a znati da si nemocan da spasis toliko ljudi koje si video, dodirnu a nemaju za hranu, mislim da je tesko breme, narocito ako si empatican, sto ona sigurno jeste...U svakom slucaju neka im je sve najbolje!

Vladimir

pre 7 godina

Živa je istina da ženu treba voleti, maziti, paziti, podržavati, razumeti, hvaliti... i žena će procvetati i vratiti desetostruko!
Kažem vam kao srećno oženjen, i to ne od juče nego već 11 godina. Nekad teških, nekad lepih, ali ljubav je samo jača i jača, i kroz lepotu i kroz iskušenja, a žena je svakim danom sve lepša i sve bolja.

Vladа M

pre 7 godina

Ovi mladići dole što plaču jer žene kao žele novac, poručio bih im da ne žive učaureno nego da stalno pritiskaju vlasti da učine ovu zemlju pogodnom za rad. Znam ja da vi nemate puno ali nije to samo do vas. Puno je i do propale zemlje. Normalno je da niko ne želi bedni život gde i zdravlje i egzistencija stalno vise o koncu, ne želite to ni vi, tako da ne krivite žene. Smisao života je u radu i porodičnom razvoju, a ako želite isprazno ljubavisanje sa bajaderom koje je samo sebi svrha, onda bolje iskreno sebi priznajte šta zaista i zašto želite, šta i zašto nudite, pa vidite sami da li je ok za ženu.

Nije tesko imati samopouzdanja i biti skroman

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....
(Lavica, 28. april 2016

slazem se tvojim recima ali vidi sta imas minusa .... i to su ti zenske osobe "opalile" .... ali ja sam za te besplatne stvari ... poljubac, zagrljaj, oslonac ... kad sam jednoj to rekao ... ona mi rekla da zivim u pogresnom vremenu i da je ljubav izmislila sirotinja da bu sex imala ....
Ne gubim nadu da cu takvu naci ... kojoj treba poljubac, oslonac, zagrljaj ... morq da postoji negde!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ce Gevara, 28. april 2016 12:46)

Sinak, koja je poenta tvoje price? Zasto si pomenuo taj primer ako se ne slazes s njom? Zvuci kao patetican pokusaj da prikazes zene kao lose, a s druge strane si ti - divan, koji zna koje su vrednosti prave... Jel'?
Jedino sto si rekao svojim komentarom je da nikada nisi ni video drugu zenu sem te jedne koja ti je "otvorila oci". Zato i jesi sam jer mislis da si bolji od njih...

Misljenje

pre 7 godina

Ja sam oduvek bila ubedjena da ona ima problem sa zdravljem i da je bas tesko bolesna a da se to krije od javnosti jer niko ko je toliko toga postigao ne zeli sazaljenje. Sada sam ubedjena u to. Uopste nisam njen fan, ne mislim da je odlicna glumica niti da je bila najlepsa na svetu ali su mi odvratni maliciozni komentari na racun njenog izgleda u poslednje vreme. Cak i da jeste anoreksicna (a nije) i to je bolest i tome se ne treba podsmevati. I da je depresivna i to je bolest i nije razmazenost!

Sve najbolje

pre 7 godina

Jos kad su se "spazili" njene kolege su govorile da ce ona njega tesko da se "ratosilja", a da njoj bas takav uporan, stabilan i porodicni covek i treba da je smiri i "dovede u red" i izleci njene traume iz mladosti i uzasnog braka njenih roditelja. Pa izgleda da su bili u pravu. A ona, sa svim dobrotvornim radom kojem se posvecuje, to zvakako i zasluzuje.

kaj veli ovaj bedak

pre 7 godina

Verujem mu ja, ali to je zato sto je ona bolesna. U stvari i on to kaze, samo en kaze koja je bolest. To su ekstemne promene raspolozenja, klasican bipolarni poremecaj. Prvo teska depresija kad je smrsala, isto klasican simptom depresije, a onda druga krajnost. Njoj treba litijum, a ne cvece i tzv ljubav. Moze i to, ali litijum je vazniji.

Verujem u ljubav

pre 7 godina

Nadala sam se pozitivnim komentarima kada sam odlučila da ih pročitam. Ali avaj... Ko god da je rekao ili napisao nešto tako lepo to zaslužuje pohvalu. Nije važno ni šta je bilo pre ni šta će se dogoditi posla, ovo je jednostavno lepo.

pe

pre 7 godina

Ja dok citam ovo vidim da je covek hteo da je ostavi jer je mnogo smrsala, bila bolesna i imala podocnjake, jer bila je bas dobra riba, a vise nije.

beba knezevic

pre 7 godina

Kao i svaki muskarac,pojeo joj je dusu,doveo do ivice,mozda i smrti i onda se frajer setio da sve te koje je promenio nisu zajedno vredne njegove Andje.

Bull

pre 7 godina

Eto sta ti je ljubav. Mojoj sam kupio Merci bajaderu i cvece a ona ocekivala apple. Gadjala me sa bajaderom. Mozda je neko drugi poklonio apple a njegova ocekivala auto pa je gore prosao ako ga je pogodila. A mozda je njegova ocekivala bajaderu i cvece pa da se menjamo. Ma sto rece Bog Miloradu onomad kad ga je pitao da objasni zenski mozak Bog mu samo rece sa koliko traka hoces da ti napravim most od tvog sela do Njujorka.

n

pre 7 godina

Reci lepo anoreksija. Čim počne da se odražava na sve organe i ima problema sa srcem to je anoreksija. Nalupetaše ovde svašta, verovatno pisao neki njihov predstavnik za odnose sa javnošću, a očigledno je da žena ima anoreksiju i ona teško da nastaje od previše rada (kako ovde rekoše), oni u Africi nisu anoreksični već nemaju hranu, odmah bi se ugojili ako bi im se uvela redovna ishrana. Anoreksija je psihijatrijska bolest kada osoba postaje opsednuta kilažom i sama sebi deluje debelo, pa onda unosi malu količinu hrane. Žena je opsednuta svojim izgledom, ide kod plastičnog hirurga plašeći se verovatno gubitka uloga, malo jedne i nalazi se pod pritiskom Holivuda i javnosti. Vidi se da joj je stalo kako izgleda jer oblači dizajniranu garderobu, ali verovatno nije svesna svoje mršavosti.

S E R B O N

pre 7 godina

Posalji ti nju braco u Srbiju naranicemo mi nju povratice se ona i da se uveri da mi Srbi nismo ono sto ona misli. Mozda njoj treba krkan da joj otvori apetit.

kalemlje

pre 7 godina

Znam da je jadno sto mogu da pomislim sledece, ali kad sam video naslov, pomislio sam da je mrsava jer se solidarise sa Etiopljanima/kama. A Bredu svaka cast, mozda je bio na putu za Oskara, ali kako ga je Anjelina pokupila moze polako da se oprosti jer mu je karijera u lepom padu. Tako da Bred mani se tih ljubavnih patetika, to danas stvarno prolazi samo formalno. A narocito vas dvoje nema s kim se niste, sto na filmu sto na javi. Tako da nema i pare i jare, vec uzivaj u kesu i samo budi lep, ko sto kaze BS. Realno, mislim pravicemo se mi da je tako ko sto ti kazes, ako nas stavis u Troju 2 da vozimo avion. Salim se. Pomozimo deci Somalije svi na Andzin racun po dolar, od Srbije 7 miliona dolara, mesecno pa mozemo godisnje da im saljemo 100 miliona.

hhhhj

pre 7 godina

Kazu da Bred Pit ima ozbiljan primerak istocno od jedne butine zavisi gde je. A da Andjelina voli tehnicki pregleda. Pa covek ne moze da se snadje, ona hoce da je pogadja u Geu, a on udara u panj pa sta nabode sekira to joj je. Bobi je imao tehniku, ali onda je ona bila pa.nj, i trebao joj je neko da je nasekira. Mislim sasvim prirodno. Sve dok se ne pojavi univerzalni Princ da joj objasni da ovo sto se steze oko njegovog prsta nije ljubav vec domace slatko od belih tresanja. Pa covek to mesa prstom da se navata secer da krcka, onda potapse stavi celofan pa nek se domacica cese i ulepi sva. Ljudi ginu u ratovima, glad, ovo ono, kakve su nju muke snasle nema sta nema. Drugo ovaj Budza realno moze da bude sa svakim muskarcem ili zenom na svetu, a ipak za razliku od 99% muskaraca nije uhvacen ni jednom. Pritom je pun ko Titanik, Bog da mu dusu. Sakrij se Andjo i zivi u miru, da te ne dovati neka domacica vilama. Znaci samo se opusti na ovom svetu niko nema bolju situaciju od tebe a i nazivela si se hvala Bog. P.Sh. Ako citas, super.

...

pre 7 godina

@Nina, Lavica i ostale koje slicno misle

Ja imam potpuno drugacija iskustva od vas. Najveci deo momaka koje poznajem, pa i ja sam, smo fini i pristojni momci, nezni, pazljivi, verni,.. ali devojke su nas opet beskrupulozno odbijale etiketirajuci nas pritom kao slabice, ili nas fino odbijajuci komentarom da smo mi momci za brak. Cak i sada, kad se priblizavamo tom trenutku, imam "strah" da se predam devojci i ponasam jako fino da ne bih opet bio etiketiran kao sonja i slabic, a uskoro nakon toga i dobio pedalu. I da, nijedna od tih devojaka nije bila sponzorusa, starleta, klaberka,... bile su sasvim prosecne devojke, cak i ispodprosecne, ali su opet uspele da nas "otruju", izmuce i emocionalno unakaze. Tako da malo razmislite i shvatite da je koren problema mnogo dublji nego sto ste vi mislile, i da se momci ponasaju tako kako se ponasaju sa RAZLOGOM.

Ce Gevara

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....
(Lavica, 28. april 2016

slazem se tvojim recima ali vidi sta imas minusa .... i to su ti zenske osobe "opalile" .... ali ja sam za te besplatne stvari ... poljubac, zagrljaj, oslonac ... kad sam jednoj to rekao ... ona mi rekla da zivim u pogresnom vremenu i da je ljubav izmislila sirotinja da bu sex imala ....
Ne gubim nadu da cu takvu naci ... kojoj treba poljubac, oslonac, zagrljaj ... morq da postoji negde!

jelena

pre 7 godina

Poenta je da ljubav treba pruzati uvek i na nacin koji se vama svidja.Volite se,ljudi,ponos i tvrdoglavost ne pomazu nikom,sta vas briga sta ce neko da misli,a mozda sutra bude kasno.

ajeee

pre 7 godina

komentari su vam prejadni, ali sta ocekivati , ljudi su slabi. Zena ce zeni sve oprostiti ali lepotu nikad. Andjelina je u svoje vreme bila simbol lepote i naravno da se osecate jadno kad se uporedjujete i naravno da treba da je mrzite to je prosto prirodno i nije vam za zameriti

Bufalo Bil

pre 7 godina

Poremećeni ljudi. Posvojili 10 dece iz afrike, pa treba se brinuti o toj svoj deci, nije to samo da se slika u medijima. A i taj Bradonja, kud se uvalio u to sve, mogao je nać bilo koju normalnu žensku, a ne ovu.

tabloidsko šmrcoslovlje

pre 7 godina

камо среће да су сви мушкарци овакви
(Нина, 28. april 2016 09:38)

Kamo sreće,i sreća je, da naše žene nisu ovakvi junky raspadi.Ju,razbolela se,a živela za primer.Ma daj.....
Svaki muškarac može da bude ovakav,i bolji,to zavisi od žene...

MWilly

pre 7 godina

Pite svaka cast na svemu sto si odglumio i jedan si od mojih omiljenih glumaca ali su mi tvoji postupci van scene uveg bili pomalo ljigavi i pateticni.

SofronijeTheGreat

pre 7 godina

Pite Brede, mislio sam da si veci muskarac od toga da bi morao da kupujes neciju ljubav. Jadno.
Ona da je prava, ljubav bi ti pokazala bez ikakvih darova.
Nazalost velika vecina zena u danasnje vreme je upravo ovakva.

only fools and horses

pre 7 godina

Evo sve jecam i plačem, ne mogu da se smirim.
A meni je strašno žao ovog Breda. Pa nije jadničak kriv što je rođen tako glup.

zlotrov

pre 7 godina

lepo rece covek , nije bila lepa vise , hteo da se razvede . cime je rasplakao ljude , ne kapiram ? u sustini sve sto je pomenuo je materijalstina , ili neki vid materijalstine .

Mr Bojangles

pre 7 godina

... ako je volite do ludila - ona će da postane bahata i počeće da vas (po)smatra zdravo za gotovo. Nisu baš svi vredni takve ljubavi.
Sve to, jednostavno, mora da se zasluži, bilo da je u pitanju bata ili seka.

Miki

pre 7 godina

Cim se ovako prica o zeni to znaci da sve mirise na razvod. Cim muskarci pocnu da pricaju javno kako je usrecio svoju zenu i kako je otkrio toplu vodu, to jako smrdi.

Lavica

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....

zlotrov

pre 7 godina

lepo rece covek , nije bila lepa vise , hteo da se razvede . cime je rasplakao ljude , ne kapiram ? u sustini sve sto je pomenuo je materijalstina , ili neki vid materijalstine .

Lavica

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....

Bufalo Bil

pre 7 godina

Poremećeni ljudi. Posvojili 10 dece iz afrike, pa treba se brinuti o toj svoj deci, nije to samo da se slika u medijima. A i taj Bradonja, kud se uvalio u to sve, mogao je nać bilo koju normalnu žensku, a ne ovu.

Ce Gevara

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....
(Lavica, 28. april 2016

slazem se tvojim recima ali vidi sta imas minusa .... i to su ti zenske osobe "opalile" .... ali ja sam za te besplatne stvari ... poljubac, zagrljaj, oslonac ... kad sam jednoj to rekao ... ona mi rekla da zivim u pogresnom vremenu i da je ljubav izmislila sirotinja da bu sex imala ....
Ne gubim nadu da cu takvu naci ... kojoj treba poljubac, oslonac, zagrljaj ... morq da postoji negde!

Misljenje

pre 7 godina

Ja sam oduvek bila ubedjena da ona ima problem sa zdravljem i da je bas tesko bolesna a da se to krije od javnosti jer niko ko je toliko toga postigao ne zeli sazaljenje. Sada sam ubedjena u to. Uopste nisam njen fan, ne mislim da je odlicna glumica niti da je bila najlepsa na svetu ali su mi odvratni maliciozni komentari na racun njenog izgleda u poslednje vreme. Cak i da jeste anoreksicna (a nije) i to je bolest i tome se ne treba podsmevati. I da je depresivna i to je bolest i nije razmazenost!

Vladimir

pre 7 godina

Živa je istina da ženu treba voleti, maziti, paziti, podržavati, razumeti, hvaliti... i žena će procvetati i vratiti desetostruko!
Kažem vam kao srećno oženjen, i to ne od juče nego već 11 godina. Nekad teških, nekad lepih, ali ljubav je samo jača i jača, i kroz lepotu i kroz iskušenja, a žena je svakim danom sve lepša i sve bolja.

Mr Bojangles

pre 7 godina

... ako je volite do ludila - ona će da postane bahata i počeće da vas (po)smatra zdravo za gotovo. Nisu baš svi vredni takve ljubavi.
Sve to, jednostavno, mora da se zasluži, bilo da je u pitanju bata ili seka.

pa da

pre 7 godina

Komentari su degutantni i prizemni...nije poenta ni u Andjelini, ni u njenom muzu. Ovo je samo primer bezrezervne ljubavi prema jednoj zeni, koja vam je, uostalom, rodila toliku decu. Neko je ovde divno napisao da je zena odraz svog partnera. Ne postoji zena koja vas voli, a koja nece ceniti i odreagovati na ukazanu neznost i paznju. I to uzvratiti duplo vise, najmanje.

realno

pre 7 godina

To je dokaz da sav novac svijeta ne može biti zamjena za istinsku ljubav, za ono duboko povjerenje i povezanost, za onu radost koju donosi voljena osoba. Novac je važan i olakšava zivot ali novac nije cilj i nije svrha života. Mnogi ljudi sa osrednjim primanjima imaju prekrasne živote ako imaju istinsku ljubav, dok mnogi vrlo bigati imaju isprazne i otužne živote jer nemaju pravu ljubav. Nepodcjenjujem i ostale faktore koji utječu na sreću (zdravlje, novac, prijatelji, rodbina, susjedi, priroda, klima, domovina, zavičaj, okruženje, infrastruktura).

tabloidsko šmrcoslovlje

pre 7 godina

камо среће да су сви мушкарци овакви
(Нина, 28. april 2016 09:38)

Kamo sreće,i sreća je, da naše žene nisu ovakvi junky raspadi.Ju,razbolela se,a živela za primer.Ma daj.....
Svaki muškarac može da bude ovakav,i bolji,to zavisi od žene...

only fools and horses

pre 7 godina

Evo sve jecam i plačem, ne mogu da se smirim.
A meni je strašno žao ovog Breda. Pa nije jadničak kriv što je rođen tako glup.

Vladа M

pre 7 godina

Ovi mladići dole što plaču jer žene kao žele novac, poručio bih im da ne žive učaureno nego da stalno pritiskaju vlasti da učine ovu zemlju pogodnom za rad. Znam ja da vi nemate puno ali nije to samo do vas. Puno je i do propale zemlje. Normalno je da niko ne želi bedni život gde i zdravlje i egzistencija stalno vise o koncu, ne želite to ni vi, tako da ne krivite žene. Smisao života je u radu i porodičnom razvoju, a ako želite isprazno ljubavisanje sa bajaderom koje je samo sebi svrha, onda bolje iskreno sebi priznajte šta zaista i zašto želite, šta i zašto nudite, pa vidite sami da li je ok za ženu.

Lola

pre 7 godina

Mislim da je DZim Keri jednom izjavio da bi voleo da svi ljudi imaju mnogo para pa da onda shvate da u njima nije sreca. Za Andju mislim da je zena velikog srca i da njen humanitarni rad dosta govori o tome. I kao sto se dobitnik Pulicerove nagrade Kevin Karter ubio upravo zbog svog boravka u Sudanu i fotografije za koju je i nagradjen jer kako je rekao vise nije mogao da nastavi zivot sa saznanjem koliko dece umire u Africi od gladi dok se na vecem delu planete hrana baca, tako se i Andja lagano ubija jer ziveti u izobilju a znati da si nemocan da spasis toliko ljudi koje si video, dodirnu a nemaju za hranu, mislim da je tesko breme, narocito ako si empatican, sto ona sigurno jeste...U svakom slucaju neka im je sve najbolje!

MWilly

pre 7 godina

Pite svaka cast na svemu sto si odglumio i jedan si od mojih omiljenih glumaca ali su mi tvoji postupci van scene uveg bili pomalo ljigavi i pateticni.

Miki

pre 7 godina

Cim se ovako prica o zeni to znaci da sve mirise na razvod. Cim muskarci pocnu da pricaju javno kako je usrecio svoju zenu i kako je otkrio toplu vodu, to jako smrdi.

kaj veli ovaj bedak

pre 7 godina

Verujem mu ja, ali to je zato sto je ona bolesna. U stvari i on to kaze, samo en kaze koja je bolest. To su ekstemne promene raspolozenja, klasican bipolarni poremecaj. Prvo teska depresija kad je smrsala, isto klasican simptom depresije, a onda druga krajnost. Njoj treba litijum, a ne cvece i tzv ljubav. Moze i to, ali litijum je vazniji.

Srbin

pre 7 godina

Nakon svega sto je snimala o nama ne mogu da je gledam ni kao coveka a kamoli kao najlepsu zenu sveta!
To sto je mrsava zato sto joj je stresan posao na kome zaradjuje stotine miliona evra i sto ima toliku decu oko koje verovatno pomaze tuce dadilja me je ganulo kao lanjski sneg...
Mozda bih i ja imao toliku decu ali ne mogu....Da se ne bih sekirao cime da ih hranim!

ajeee

pre 7 godina

komentari su vam prejadni, ali sta ocekivati , ljudi su slabi. Zena ce zeni sve oprostiti ali lepotu nikad. Andjelina je u svoje vreme bila simbol lepote i naravno da se osecate jadno kad se uporedjujete i naravno da treba da je mrzite to je prosto prirodno i nije vam za zameriti

jelena

pre 7 godina

Poenta je da ljubav treba pruzati uvek i na nacin koji se vama svidja.Volite se,ljudi,ponos i tvrdoglavost ne pomazu nikom,sta vas briga sta ce neko da misli,a mozda sutra bude kasno.

...

pre 7 godina

@Nina, Lavica i ostale koje slicno misle

Ja imam potpuno drugacija iskustva od vas. Najveci deo momaka koje poznajem, pa i ja sam, smo fini i pristojni momci, nezni, pazljivi, verni,.. ali devojke su nas opet beskrupulozno odbijale etiketirajuci nas pritom kao slabice, ili nas fino odbijajuci komentarom da smo mi momci za brak. Cak i sada, kad se priblizavamo tom trenutku, imam "strah" da se predam devojci i ponasam jako fino da ne bih opet bio etiketiran kao sonja i slabic, a uskoro nakon toga i dobio pedalu. I da, nijedna od tih devojaka nije bila sponzorusa, starleta, klaberka,... bile su sasvim prosecne devojke, cak i ispodprosecne, ali su opet uspele da nas "otruju", izmuce i emocionalno unakaze. Tako da malo razmislite i shvatite da je koren problema mnogo dublji nego sto ste vi mislile, i da se momci ponasaju tako kako se ponasaju sa RAZLOGOM.

Шмизла

pre 7 godina

За све оне који се питају зашто није "процветала" то је зато што телу треба мноого времена да се поврати у нормалу. Она је већ дуже време анорексична и депресивна, a то исцрпљује и полако убија оганизам, када организам пређе одређени праг толеранције на анормну и константну количину стреса онда започиње ланчани процес самоуништења и особа "пропада".
Читам коментаре и не знам шта ми је тужније. Коментари мушкараца који по женским порталима криве жене за своје љубавне неуспехе и константно се посипају пепелом или злоба и цинизам доколичара који једва чекају да пљуну некога уз саркастичан коментар и онда се поново ушушкају у свој огорчен, учмали свет.

C i n i k

pre 7 godina

Ona Dzenifer mu je bila bolja 100 x. A ova Andzelina? Kost i koza,nikad mi nije bila ni simpa ni lepa. Ne znam,mozda je uzivo bolja, ali ja joj,da sam Bred Pit,ne bi' ni ora' uz'o iz ruke.

n

pre 7 godina

Reci lepo anoreksija. Čim počne da se odražava na sve organe i ima problema sa srcem to je anoreksija. Nalupetaše ovde svašta, verovatno pisao neki njihov predstavnik za odnose sa javnošću, a očigledno je da žena ima anoreksiju i ona teško da nastaje od previše rada (kako ovde rekoše), oni u Africi nisu anoreksični već nemaju hranu, odmah bi se ugojili ako bi im se uvela redovna ishrana. Anoreksija je psihijatrijska bolest kada osoba postaje opsednuta kilažom i sama sebi deluje debelo, pa onda unosi malu količinu hrane. Žena je opsednuta svojim izgledom, ide kod plastičnog hirurga plašeći se verovatno gubitka uloga, malo jedne i nalazi se pod pritiskom Holivuda i javnosti. Vidi se da joj je stalo kako izgleda jer oblači dizajniranu garderobu, ali verovatno nije svesna svoje mršavosti.

n

pre 7 godina

Moram da odgovorim na jedan patetični komentar gde kaže kako eto Anđelina živi u izobilju i teško joj je da gleda kako umiru ljudi u Africi. Žena ima anoreksiju i to se vidi, to nema veze sa Afrikom već kada je neko opsednut svojim izgledom, a neko kome je žao dece koja gladuje i solidariše se sa njima sigurno ne nosi markiranu garderobu i ne kupuje preskupe luksuzne stvari za sebe i svoju porodicu. Anđelina nije nikakav dobrotovor već osoba koja radi za vladu SAD-a, na taj način ona je prisutna u medijima. Suzan Sarandon koja iskreno podržava siromašne bukvalno je zapostavljena u medijima čim je počela da govori protiv nekih poteza američke vlade, vi ako to ne vidite ste naivni i verujete holivudskoj patetici. Ne radujem se što Anđelina ima anoreksiju, ali iritiraju me priče da ona eto pati sa ljudima koji žive u siromaštvo, ali joj ne smeta ako nosu skupu odeću i nakit. To je licemerje. Neću da jedem ali hoću da izgledam lepo i daću dosta novca za šminku i odeću. Nemojte mi reći da neko nema vremena da jede jer mnogo radi, ali ima vremena da ide na kozmetičke tretmane i da bira dizajnirane krpice. Hiljade ljudi je imalo teže detinjstvo a od nje napraviše mučenicu jer su joj se mama i tata razveli, pa sada eto sve pripisuju tom teškom detinjstvu. Niko joj nije kriv što prati modu, a anoreksija je posledica toga.

Sve najbolje

pre 7 godina

Jos kad su se "spazili" njene kolege su govorile da ce ona njega tesko da se "ratosilja", a da njoj bas takav uporan, stabilan i porodicni covek i treba da je smiri i "dovede u red" i izleci njene traume iz mladosti i uzasnog braka njenih roditelja. Pa izgleda da su bili u pravu. A ona, sa svim dobrotvornim radom kojem se posvecuje, to zvakako i zasluzuje.

pe

pre 7 godina

Ja dok citam ovo vidim da je covek hteo da je ostavi jer je mnogo smrsala, bila bolesna i imala podocnjake, jer bila je bas dobra riba, a vise nije.

Verujem u ljubav

pre 7 godina

Nadala sam se pozitivnim komentarima kada sam odlučila da ih pročitam. Ali avaj... Ko god da je rekao ili napisao nešto tako lepo to zaslužuje pohvalu. Nije važno ni šta je bilo pre ni šta će se dogoditi posla, ovo je jednostavno lepo.

SofronijeTheGreat

pre 7 godina

Pite Brede, mislio sam da si veci muskarac od toga da bi morao da kupujes neciju ljubav. Jadno.
Ona da je prava, ljubav bi ti pokazala bez ikakvih darova.
Nazalost velika vecina zena u danasnje vreme je upravo ovakva.

Nije tesko imati samopouzdanja i biti skroman

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....
(Lavica, 28. april 2016

slazem se tvojim recima ali vidi sta imas minusa .... i to su ti zenske osobe "opalile" .... ali ja sam za te besplatne stvari ... poljubac, zagrljaj, oslonac ... kad sam jednoj to rekao ... ona mi rekla da zivim u pogresnom vremenu i da je ljubav izmislila sirotinja da bu sex imala ....
Ne gubim nadu da cu takvu naci ... kojoj treba poljubac, oslonac, zagrljaj ... morq da postoji negde!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ce Gevara, 28. april 2016 12:46)

Sinak, koja je poenta tvoje price? Zasto si pomenuo taj primer ako se ne slazes s njom? Zvuci kao patetican pokusaj da prikazes zene kao lose, a s druge strane si ti - divan, koji zna koje su vrednosti prave... Jel'?
Jedino sto si rekao svojim komentarom je da nikada nisi ni video drugu zenu sem te jedne koja ti je "otvorila oci". Zato i jesi sam jer mislis da si bolji od njih...

xx

pre 7 godina

Zaista je velika sramota kada neko bliznji pored tebe propada.Treba joj pomoci koliko mozes.A , ako cutis I ne znas sta joj je, totalni si moron,kreten I svasta jos.Dozvoliti osobi koju si do juce voleo...sve do momenta dok nije krenula da propada...a , onda joj nikako ne pomazes .Zateknes se da ti neko drugi kaze da ti je zena propala...e , to je jadno.A , sam ne uocavas da istu tu tvoju zenu nesto muci I da nije dobro.
Isto to mislim I za zene , koje puste svoje muzeve da se opijaju I kockaju,drogiraju , mrsave.
Sramota je velika dozvoliti da bracni drug propadne.
Sami smo krivi , jer nismo bili oslonac partneru I zanemarili smo ga.
Moj muz je "moje ogledalo" ,a I ja njegovo.
Strasno je ziveti u braku brz razgovora I ljubavi.
Ovo oko ovih dvoje je pravi primer kako ne valja.Onda je on kriv sto je ona mrsava ...sam je priznao da je zenu zanemarivao.
Zbog toga ne mogu da placem , nego samo da im pozelim da se sto pre pomire.

iskusan

pre 7 godina

"Najveci deo momaka koje poznajem, pa i ja sam, smo fini i pristojni momci, nezni, pazljivi, verni,.. ali devojke su nas opet beskrupulozno odbijale"
(..., 28. april 2016 13:53)

Gledao si pogresne devojke. To sto one ne izgledaju kao napucane splavaruse ne znaci da mentalno nisu na nivou tih istih splavarusa. Prosto, nase zene su mentalno jos uvek u srednjem veku i cene iskljucivo sirove grubijane koji mlataraju rukama, psuju i biju sve redom oko sebe. Ali kada se udaju za vas "fine" i "nezne" prelaze u 22. vek i onako "emancipovano" vas gaze dok vas ne izgaze, a onda podnose tuzbu za razvod i traze pola imovine, alimentaciju i sta sve ne. Tek kada sam napustio Srbiju video sam razliku izmedju stranih i nasih devojaka. Strankinjama mozes normalno da pridjes, sve ce ti dati sansu i treba bas dosta da se potrudis da uprskas stvar. Sta reci, pakuj kofere i trazi sebi devojku van Srbije, mani se te domace robe s greskom.

Бацач пламена

pre 7 godina

@...

Овакве теме су увек актуелне, која год вест да се појави. :-) Оне говоре како би хтеле да је више пажљивих мушкараца, ми одговарамо да оне то не знају да цене итд, зачарани круг. Ко ли је у праву?
Искрено, не знам. Али знам да сам такве ставове и поступке девојака према пажљивим момцима које си навео и ја видео код девојака. И знам да као последица тога постоји маса девојака од око 30 година које кад упознају првог момка који није насилник и који не баца паре на алкохол, коцкање и швалерацију, трче да се поломе да се удају за њега. И већ после 2-3 месеца би да причају о будућности. А тако просто не иде.
Није проблем да оне раде шта хоће, ми немамо право да се љутимо ако оне неће финог момка, него барабу. Проблем је кад оне схвате да се више не може тако, па очекују да нађу финог који ће да сноси последице поступака које су оне направиле, то јест, да их прихвати и да слуша о заједничкој будућности и браку од старта јер су оне схватиле да време пролази.
А о Бреду и Анђелини (да се вратим на оригиналну тему), хмммм... Не бринем ја за њих. Просечан човек у нашој земљи има много веће проблеме, а много мање пара, па се не разболи и ослаби, него се на крају снађе. Али ко гледа обичне људе данас...

beba knezevic

pre 7 godina

Kao i svaki muskarac,pojeo joj je dusu,doveo do ivice,mozda i smrti i onda se frajer setio da sve te koje je promenio nisu zajedno vredne njegove Andje.

ana

pre 7 godina

Azuka, muževi nisu predmeti u vlasništvu neke žene, pa dodje druga žena i ukrade taj predmet. Muževi, zamisli, imaju svoju volju, mozak, svest i sami odlučuju s kim će živeti.

S E R B O N

pre 7 godina

Posalji ti nju braco u Srbiju naranicemo mi nju povratice se ona i da se uveri da mi Srbi nismo ono sto ona misli. Mozda njoj treba krkan da joj otvori apetit.

duki

pre 7 godina

Pa ne znam sta da joj Srbi pozele, osim brz oporavak. Da snimi jos jedan propagandni film na njihov racun, valjda joj je to terapija sa psihijatrije. Talenat joj se sveo na narucene propagandisticke filmove. Zalosti.Iskoristiti tudju nesrecu da profitiras na njoj, pa to ne moze na dobro izaci.

Bull

pre 7 godina

Eto sta ti je ljubav. Mojoj sam kupio Merci bajaderu i cvece a ona ocekivala apple. Gadjala me sa bajaderom. Mozda je neko drugi poklonio apple a njegova ocekivala auto pa je gore prosao ako ga je pogodila. A mozda je njegova ocekivala bajaderu i cvece pa da se menjamo. Ma sto rece Bog Miloradu onomad kad ga je pitao da objasni zenski mozak Bog mu samo rece sa koliko traka hoces da ti napravim most od tvog sela do Njujorka.

Neko

pre 7 godina

Jedno je istina, a drugo prica za medije. Prica za medije je ona koja najvise odgovara u datom trenutku zvezdama o kojima se pise te je njihovi menadzeri plasiraju.

zorica

pre 7 godina

Basmije drago stose dvoje ljudi tiko vole i svi treba dase vole i postuju.Ljudi tek kad im nesto fali ili se razbolu tek onda znaju kolikose vole i koliko znace svojoj porodici.

hhhhj

pre 7 godina

Kazu da Bred Pit ima ozbiljan primerak istocno od jedne butine zavisi gde je. A da Andjelina voli tehnicki pregleda. Pa covek ne moze da se snadje, ona hoce da je pogadja u Geu, a on udara u panj pa sta nabode sekira to joj je. Bobi je imao tehniku, ali onda je ona bila pa.nj, i trebao joj je neko da je nasekira. Mislim sasvim prirodno. Sve dok se ne pojavi univerzalni Princ da joj objasni da ovo sto se steze oko njegovog prsta nije ljubav vec domace slatko od belih tresanja. Pa covek to mesa prstom da se navata secer da krcka, onda potapse stavi celofan pa nek se domacica cese i ulepi sva. Ljudi ginu u ratovima, glad, ovo ono, kakve su nju muke snasle nema sta nema. Drugo ovaj Budza realno moze da bude sa svakim muskarcem ili zenom na svetu, a ipak za razliku od 99% muskaraca nije uhvacen ni jednom. Pritom je pun ko Titanik, Bog da mu dusu. Sakrij se Andjo i zivi u miru, da te ne dovati neka domacica vilama. Znaci samo se opusti na ovom svetu niko nema bolju situaciju od tebe a i nazivela si se hvala Bog. P.Sh. Ako citas, super.

Mladen Mladenović

pre 7 godina

@ Zbog filma o Bosni? Samo zbog toga? Vi ste Mladene inače poznati na B92 po objektivnim komentarima od kojih se kosa diže.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zar nije tako?, 29. april 2016 14:28)
-------
Ne samo o Bosni, ali mene, kao Srbina i čoveka iz regiona bivše Jugoslavije, naravno, najviše interesuje njeno filmsko ostvarenje vezano za Bosnu. Zar je to sramota? Zar više treba da me impresionira stanje u Ukrajini ili Libiji nego u Bosni i Hercegovini? Ona je verni sluga američke spoljne politike i to je sasvim jasno. Toga se ni ona ne stidi i ne krije svoj "veliki diprinos" miru u svetu.

kalemlje

pre 7 godina

Znam da je jadno sto mogu da pomislim sledece, ali kad sam video naslov, pomislio sam da je mrsava jer se solidarise sa Etiopljanima/kama. A Bredu svaka cast, mozda je bio na putu za Oskara, ali kako ga je Anjelina pokupila moze polako da se oprosti jer mu je karijera u lepom padu. Tako da Bred mani se tih ljubavnih patetika, to danas stvarno prolazi samo formalno. A narocito vas dvoje nema s kim se niste, sto na filmu sto na javi. Tako da nema i pare i jare, vec uzivaj u kesu i samo budi lep, ko sto kaze BS. Realno, mislim pravicemo se mi da je tako ko sto ti kazes, ako nas stavis u Troju 2 da vozimo avion. Salim se. Pomozimo deci Somalije svi na Andzin racun po dolar, od Srbije 7 miliona dolara, mesecno pa mozemo godisnje da im saljemo 100 miliona.

Filmofil

pre 7 godina

@(..., 29. april 2016 09:13)

Zbog cega niste ostvarili vezu sa devojkama iz drugih zemalja, ako je dozvoljeno pitati?
U indirektnim kulturama vam nece nista direktno reci, ali ce za odredjenu vrstu ponasanja da te prebaci na ignore, a sistem se vec postara da ne mozes da ih maltretiras.
Ljudi oba pola imaju pravo da biraju u svim aspektima zivota i da nas ne zele u svojoj blizini bez da imamo pravo da na njih sikcemo. Instikt im mozda govori da nesto ne valja. Ne svidjas im se.
Buduci da sam u zivotu imala iskustvo sa pasivno agresivnim manipulatorima oba pola koji misle da im svet nesto duguje i fini su dok mogu da isteraju svoje drzim ih u poslovnom i socijalnom smislu sto dalje od sebe.

al bas sam kullllll

pre 7 godina

Uf uf....bas mi je zao. Posao los,plata nikakva u kuci copor gladne dece,....pa se jadna slomila od tolikog bremena,neznajuci kako da prehrani sirotu celjad.....zar nisam kul.

SSUUUU

pre 7 godina

Ako nemas kintu u dzepu dzabe volis! Opstanak baziran na ljubavi, tesko, tj. nije moguc. Treba i racune platiti, ubi nas komunalno. :D

Milan

pre 7 godina

@ Vlada M A mene zanima sta to ONE imaju da ponude kad imaju tolika ocekivanja?! Ne mislim tu na sponzoruse, splavarke i ostale nego na sve one normalne, prosecne devojke koje mada su u sustini skroz OK, nemaju apsolutno nista posebno cime bi se izdvojile, ali za vezu ocekuju iskljucivo savrsenog muskarca i niko drugi ne dolazi u obzir! Sta one imaju njima da ponude da bi mogle da postavljaju takve kriterijume?

...

pre 7 godina

@iskusan @bacac plamena

Ne znam, vise mi nista nije jasno. Ovde tolika kuknjava kako nema vise finih i pristojnih, koji ce da ih osvajaju, paze, maze, ljube,... a u stvari je sve suprotno, takve momke najvise gaze, iskoriscavaju i testiraju njihovu ljubav. Jedan moj drugar se vidja sa nekom gospodjom 50+ i oni su presrecni, uzivaju i uvek nasmejani (u malom krugu ljudi koji zna za njih). Ta zena ga je pitala zasto nema devojku kada je vec toliko fin, pazljiv i pun razumevanja, a on je odgovorio da devojke ne cene te vrednosti (mozda tek oko 30-e godine kad dodje vreme za udaju) i da to smatraju slaboscu. Ta zena je odgovorila, citiram "curke, nisu svesne sta gube". Sta vise reci. Iskusan, tuga je koliko je tacno to sto si napisao. Ja sam od ovih nasih digao ruke. Devojke u inostranstvu su me uvek postovale i cenile, bile otvorene za neko druzenje, pice.. i nakon toga vidis kako stvari stoje. Ovde kod nas covek treba da zonglira da bi je bar izveo na pice...

zar nije tako?

pre 7 godina

Eksponent američke ratne i intervencionističke spoljne politike. Mnogo je licemerja na njenoj duši.
(Mladen Mladenović, 29. april 2016 08:28)

@ Zbog filma o Bosni? Samo zbog toga? Vi ste Mladene inače poznati na B92 po objektivnim komentarima od kojih se kosa diže.

Бацач пламена

pre 7 godina

@...,

Заправо, поента је у нечему другом, а не у томе да ли је неко фин или не. Није проблем мушкараца са овдашњим девојкама ни то да ли су фини, ни да ли нису. Проблем је то што већина мушкараца не задовољава стандарде и критеријуме које су оне замислиле. А у том случају оне ће увек наћи начин да их одбију, да се нећкају, да одуговлаче, да им нађу ману какви год да су - ако су фини, рећи ће да су смотани, досадни, ако су упорни и самоуверени, рећи ће да су досадни и нападни и слично. Једноставно, исто би тим финим момцима било и када би били пропалице, или када би неки осредњи момци који нису пажљиви и романтични, већ можда и пропалице, постали фини и романтични, и то месецима јурећи и носећи букете цвећа - исто би им било, исто би успеха имали и једни и други. Другим речима, када би се појавио тип који је, рецимо, или смотан, или нападан, или прост, и који вози џип, а по могућству се и грува староидима, не кажем да би све, али поражавајуће висок проценат девојака би му опростио све мане. Али такви су већином груби и лоше третирају девојке.

Filmofil

pre 7 godina

@fikus

Znate sta, o komentatoru ne znam nista osim sto citam komentar. Komentari ovog tipa jesu pasivno agresivni. Idu iz pozicije ja hocu, drugi nema sta da se pita. Ono sto ja mislim da su devojke tu izlozene presingu, a nemaju nacin da se zastite ako nesto krene naopako. Sistem ne postoji kao i za pstalo. Mozda su i one kao sto vi kazete imale losa iskustva kao i on. Otud takvo ponasanje. Mozda su i nevaspitane.
Nezavisno od ove teme mislim da kod nas ljudi nekako ne budu vaspitani da se nose na pristojan nacin sa odbijanjem bilo koje vrste. Bukvalno je kulturoloski.
Svako, bilo musko ili zensko ko je izlozen upornom navaljivanju na nekakvo odbijanje (znam nase muskarce koji su bili u toj poziciji) jeste maltretiran. Odbiju vas, idete dalje i ne mislite vise o tome. Izvinjavam se sto sam pokvarila zabavu. Potrudicu se da to vise ne radim.

gt

pre 7 godina

"Укратко - сингл девојка солидног, осредњег, или чак непривлачног изгледа у стању је да одбије велику већину момака којима реално гледано не фали ништа само зато што сматра да нису довољно добри за њу, то јест, зато што је у прилици да их одбије, јер су код нас мушко-женски односи такви да момци прилазе девојкама."

Ne razumem zasto vam je neprihvatljivo da vas neko koga smatrate osrednjim i cak neprivlacnim odbije!? I zasto prilazite devojci o kojoj imate takve misljenje!? Da li mislite da jedna takva devojka ne moze da nasluti da joj prilazite iz krajnje nuzde? Recimo dok ne nadjete neku koja je iznad te osrednjosti i neprivlacnosti. Mnogo toga moze da se procita u stavu i "Govoru tela" i pre nego sto vi koji sebi dajete za pravo da omalovazavate i podcenjujete nekoga i pomislite da nekoj pridjete da je pozovete na nesto. Na sta ustvari? Dalje podcenjivanje i omalovazavanje nje kao osrednje, neprivlacne i nedostojne vas!?

Бацач пламена

pre 7 godina

@Filmofil

То што наводиш зове се представљање жртвом, намерно глумљење жртве од стране неког (конкретно девојака), како би се изазвао утисак да је тај неко угрожен и како би оправдао своју агресивност и нертпељивост према другима и како би себи дао разлог да их напада и етикетира. Таквим методима служе се иначе разна ,,антифа'' удружења како би ућуткали све оне који имају супротан став по било ком питању. Мислим, откуд знаш да је ,,пасивно агресиван''? Читао сам и ја његове коментаре, човек јесте разочаран, али агресиван? Откуд то!?
А ово наваљивање и одбијање које се помиње - па зар жене не говоре да момак мора бити упоран колико год треба да би освојио девојку? Или се то не односи на све момке? Него су неки, како сам објаснио, пожељни да буду и досадни и нападни и простаци, а неки не, него ће добити етикету чим покушају да буду упорнији? Па како да се човек не збуни или не постане огорчен? Ја знам за примере да су девојке баш то говориле за момке - да су нападни и досадни, па кад су касније схватиле да боље неће добити, или су ти момци успели у животу на неки начин (једном речју - постали су корисни), оне су говориле како би, ето, све било другачије да су момци били мало истрајнији, да су оне тад биле младе и нису знале, или да их нису стварно одбиле, него само тестирале, бла, бла... Неке се нису либиле и да се сад оне набацују...

Cestita Savetnica

pre 7 godina

@Bacac plamena
"Проблем је то што већина мушкараца не задовољава стандарде и критеријуме које су оне замислиле. А у том случају оне ће увек наћи начин да их одбију, да се нећкају, да одуговлаче, да им нађу ману какви год да су - ако су фини, рећи ће да су смотани, досадни, ако су упорни и самоуверени, рећи ће да су досадни и нападни и слично."

A je l' moguce i to da devojka vec ima momka/verenika/simpatiju koga ne zeli da prevari (tj. zauzeta je), a ne zeli da taj koji zeli da joj se udvara sa njom gubi vreme... Cenite to sto neka cura ne zeli da vas zavlaci (cesta je, verujem, upravo ova situacija koju sam navela, ne treba uvek shvatati licno)... Pogotovo ako ste jos vrlo mladi, onda, "vase vreme (i za to) tek dolazi", pretpostavljam...
Cesto kada cujem to: ""nijedna" me nece (da, pretpostavljam da ni vi momci niste bez kriterijuma) razumem kao: "ta jedna (koju simpatisete) vas nece".. E, ta jedna mozda bas nije za vas.. Neka druga, nadajmo se, jeste...

Mia F.

pre 7 godina

Čovek lepo reče da mu je žena bolesna, što se dobro vidi i na fotografiji.
Njemu svaka čast, o bolesnima sve najbolje.
A opet, ko će tu svu silnu dečicu da odgoji, neće valjda i on (mada mu intelektualni nije ni do članaka) da krene putem holivudskog maga Vudija Alena ili Alena Vudija (lakog li holivudskog imena).

Бацач пламена

pre 7 godina

@Cestita Savetnica

Има таквих девојака, наравно. Али не причам о њима. Причам о општем тренду који је завладао код већине девојака у Србији, а то се зове хипергамија. Укратко - сингл девојка солидног, осредњег, или чак непривлачног изгледа у стању је да одбије велику већину момака којима реално гледано не фали ништа само зато што сматра да нису довољно добри за њу, то јест, зато што је у прилици да их одбије, јер су код нас мушко-женски односи такви да момци прилазе девојкама. Таква једна је у стању да се ложи на локалног татиног сина, позерчића из теретане, локалног криминалца у покушају, лажова који обећава све и свашта, или чак да иде до те мере да се нада неком глумцу, певачу, спортисти итд, а сама није довољно добра риба да би је гледали такви. Ако јој се татин син, позерчић из теретане, кримос у покушају или лажов смилују (глумци, певачи и спортисти не знају ни да она постоји, је л'), онда та веза траје само док не нађу бољу рибу од ње. А она је, јадна, у стању да тупи како их воли, како је та друга боља риба роспија и како није изглед најважнији, него шатро добра душа. А њена добра душа најбоље се види кад је стартују момци попут оног који се потписао у коментару као ,, ..., '' О томе причам.

Filmofil

pre 7 godina

Ne znam da li je moj komentar ekstreman u poredjenju sa ovim sto moze da se procita. Meni je savrseno jasno sta se tu desava. U pitanju je temeljno klasno raslojavanje jednog drustva sa propratnim posledicama gde se po cenu svega gleda da prezivi. I mozda se nekom desi da cak i ako prodje osnovnu prepreku neki tata zamoli nju ili njega "neadekvatnog" da izadje iz price. Pre skoro tri decenije tadasnja simatija (ne znam kako se to danas zove) mi je direktno stavila do znanja da su moji roditelji "niko i nista", pa samim tim i ja. Dakle Juga, svi mi satro isti. Mnogo godina kasnije sticaj okolnosti doveo je do toga da njegovim "bitnim" roditeljima sada veoma starim zatrebala moja pomoc. I da se meni moze. Da li je trebalo da ih iskuliram zbog povredjenih osecanja u mladosti onih zenskih i detinjih (udar na roditelje)? Imam ja empatije, ali imam i mozga. Onaj ko vas nece, nece vas i NE TREBA vam. Takoreci roditeljski savet. Ovom malom se izvinjavam ako sam ga nacepila, nije mi bila namera. Dosta od matorog ekstremiste :)

N

pre 7 godina

Ogorcenim komentatorima porucila bih da odrastu. Svako ima prava da vas odbije! I nema potrebe da vam objasnjava razloge i pravda se. Nastavite dalje i naci cete osobu sa kojom vam je lepo i kojoj je lepo sa vama, ljubav je veoma jednostavna.

N

pre 7 godina

@...
Prvo se pitajte sta je to u vama da stalno privlacite devojke koje se poigravaju vasim osecanjima?! Na prvi znak "igranja igrica" odrasla osoba koja ima samopostovanje i ume da postavi zdrave granice u odnosu sa drugima, ce se okrenuti i otici i nece gubiti vreme razmisljajuci zasto, kako, zbog cega. Postavljajuci ta pitanja i guseci se u samosazaljenju vi zapravo pristajete da ucestvujete u njihovoj igri. A naravno da nezrelost nije rezervisana samo za muskarce, isto vazi i za zene. Ne obeshrabrujte se, naci cete pravu osobu za sebe.

C. Savetnica

pre 7 godina

@... i Bacac Plamena
" I da, nijedna od tih devojaka nije bila sponzorusa, starleta, klaberka,... bile su sasvim prosecne devojke, cak i ispodprosecne, ali su opet uspele da nas "otruju", izmuce i emocionalno unakaze."

Ne razumem sta ovo znaci, tj. da li su ove prve tri kategorije ipak (od strane nekih) smatrane iznadprosecnim (da se tako izrazim), kada su ove potom navedene "prosecne" i "ispodprosecne".?

I te vase ocene "prosek", "ispod proseka" i ostalo... to jesu sve subjektivne ocene.. Neko zaista vise gleda u karakter, dok neko drugi mozda vise bira na osnovu fizickog izgleda... (Je li zaista, po vasem misljenju, (izoperisana) starleta bolja od devojke koja se tako ne eksponira, bira neko drugo (bolje) zanimanje..?)

"Slicni se medjusobno privlace", a sta je kome privlacno, to valjda i govori nesto o njemu (bez namere da ikog uvredim, osudjujem)...

A i to pokusavanje da sa (stoprocentnom tacnoscu?) analizirate necije ponasanje - tada nekog takvog odbila, a "jurila" za nekim onakvim... Nemojte... Mozda je i ipak nesto drugo posredi (nekad stvari nisu tako jednostavne - ne komentarisem pri tom ovo za "krimose", jer, hvala Bogu, ne vidim ni ja privlacnost u njima)...

fikus

pre 7 godina

Zbog cega niste ostvarili vezu sa devojkama iz drugih zemalja, ako je dozvoljeno pitati?
U indirektnim kulturama vam nece nista direktno reci, ali ce za odredjenu vrstu ponasanja da te prebaci na ignore, a sistem se vec postara da ne mozes da ih maltretiras.
Ljudi oba pola imaju pravo da biraju u svim aspektima zivota i da nas ne zele u svojoj blizini bez da imamo pravo da na njih sikcemo. Instikt im mozda govori da nesto ne valja. Ne svidjas im se.
Buduci da sam u zivotu imala iskustvo sa pasivno agresivnim manipulatorima oba pola koji misle da im svet nesto duguje i fini su dok mogu da isteraju svoje drzim ih u poslovnom i socijalnom smislu sto dalje od sebe.
(Filmofil, 29. april 2016 11:54)

Secam se jednog bas vaseg komentara cini mi se, bas na slicnu temu. Ne znam zasto uporno skrecete sa teme i pozivate se na svoje iskustvo i navodite na pogresan zakljucak da se na kraju sve svodi na maltrtiranje zena, bilo fizicko ili psihicko. Pa svi smo mi imali neka iskustva (makar oni malo stariji od prosecnog tinejdzera), ona su raznorazna. Ne valja generalizovati, to je opasno, ali svako ima prava na svoje misljenje. Mozda ovaj decko govori iskreno, sasvim je moguce da nije manipulant, narcis, sociopata ili sta vec, jednostavno imao losa iskustva, ne znaci da nije gresio, ne valja mu sto generalizuje. I samo jos jedna stvar, i muskarci imaju intuiciju, ne tako jaku kao zene, ali imaju.

...

pre 7 godina

@(N, 30. april 2016 12:21) @(C. Savetnica, 30. april 2016 11:17)

Kako vas dve sve to lepo srocite u teoriji (prosto da se covek zapita sta se onda desava sa muskarcima), ali u praksi stvari stoje malo drugacije. Pocevsi od sebe, u slucajevima gde su desetine devojaka krenule mazno i umilno da flertuju sa mnom, pa me onda sutra ne znaju na ulici i ne odgovaraju na poruke, da bi se dva dana kasnije javile porukom i pitale sto se ne javljam, da je nisam mozda zaboravio (!?). Evo bas nedavno mi se desila ista prica sa ko zna kojom po redu, osehuje se, salje signale, prasne od smeha kad nam se sretnu pogledi.. i onda me zavlaci sa porukama, ne odgovara adekvatno (iako znam da me namerno vuce za nos).. pa kad se slucajno sretnemo negde - ista prica, osmeh, flert... Ne desava se samo meni nego i mnogima koje poznajem. Kakve su to fore, sta se tu desava, zasto muskarci nisu odrasli (pa da shvate takve igrarije!?), zasto su emotivno iskidani (i ne preduzimaju vise inicijativu) i zasto su iskompleksirani zbog ovakvih stvari, ostavljam vama da odgovorite.

...

pre 7 godina

@Bacac plamena
Ne vredi ti druze da im objasnjavas... One ionako gledaju na stvari kako zele a mi opet moramo da im se prilagodjavamo. Evo vidis recimo komentatorku "Cestita savetnica", zena je nicim izazvano pocela neku sasvim drugu pricu i skrenula temu na drugu stranu. Umesto da takva zauzeta devojka (koju je opisala) lepo kaze da ima decka i da je taj novi udvarac zaobidje, ona je nastavila da objasnjava po svome. Mene je recimo startovalo dosta devojaka, salju signale, umilno razgovaraju, ostave broj telefona... i na tome se sve zavrsi, sutra te vec ne znaju, iako je dan ranije flertovala sa tobom i osmehivala se. Mogla bi da kaze koju vise recenicu i o takvom slucaju posto je takvih primera previse u minulom periodu... Ma nema sta da objasnjava, iovako ce njena biti poslednja...

АМ

pre 7 godina

Не знам ко је бројао те расплакате мелеоне, али ја не видим је порасла продаја марамица.. осим ако ти плачкови нису рукавом брисали шмрцу. Ох Бреде, зашто си Бред..

Бацач пламена

pre 7 godina

@C. Savetnica

То значи то што си написала - да су те девојке просечне у физичком смислу и наизглед скромног понашања. Дакле, не неке екстра згоднице и лепотице, али не ни ружне. Једном речју, лепушкасте, али ипак не нешто посебно. То је чињеница, ма колико ти потенцирала да је лепота само у оку посматрача. Не, није. И чињеница је да те старлете, клаберке, спонзоруше физички боље изгледају од обичних девојака, много више труда и новца улажу у изглед, на крају крајева, то им је и посао - да буду скоцкане, набуџене, како хоћеш већ да их назовеш. И за такве девојке се подразумева следеће - јурњава за богатим типовима, плиткоумност (заправо можда и нису такве, али морају да се праве да јесу), жеља за луксузом, животом из фимла, центром пажње. И сасвим је јасно да већина момака са таквом нема шта да тражи, нити ће да мува такву (можда тек понеко, али то ће се у 99,9% случајева по њега неславно завршити).
Већина момака је просечна, не ружна, добрим делом сасвим солидна али ништа посебно. Ја ћу први за себе да кажем да нисам ништа посебно. Као и оне девојке о којима причам. Али оне за себе сматрају да заслужују више од обичних момака, у томе је ствар. Оне би великим делом да гледају исте типове као и спонзоруше, клаберке итд, а такви их углавном неће, а и кад их хоће, хоће их само док не нађу бољу. И на основу тога што их неки такав понекад погледа оне стичу утисак да могу да пуцају на такве. И тако док не дођу неке године, а онда буде оно што сам описао у првом коментару.

C. Savetnica

pre 7 godina

@...
Ma, razumem ja to sto vi kazete, ali sustina mislim da je u onom mom prvom odgovoru (za koji kazete da je na neku drugu temu, ali sada cete nadam se videti kako je povezano) - a to je , da ne bi trebalo (nije fer...) nikoga zavlaciti (apropo ovih sto nesuptilno flertuju sa vama pa vas, kako kazete, sutradan ne poznaju)..
I da, ako neko ne zeli nesto sa vama, jeste bolje da vam na to ukaze na nacin koji nece povrediti vase dostojanstvo...
Ali (ako vec sami ulazite u odnose koji nisu toliko formalni i obavezujuci i ne stite prava kao sto je npr. brak), morate biti spremni na to da se ta osoba moze predomisliti, ne posle prvog flerta, vec i posle godinu ili duze od uspostavljanja veze..
To kada vam neko kaze da ste fini momci, za brak, razumite kao kompliment i bolje je da zaista tezite tome...
Sa druge strane, znam i ja za primere kada osoba (devojka) stavi do znanja da nije zainteresovana, ali momak i dalje insistira da mu da sansu, na razne nacine iznova i iznova pokusava, gubi svoje vreme, a njoj pravi probleme u vezi kojom je relativno zadovoljna, jer misli da taj njen momak nije za nju, a on sam jeste... (Ponovo je to mozda vise odgovor na pitanje B. Plamena@, na ono kada prestati, kada neke cure ocekuju da ih neki momci jure i da im se dokazuju, dok udvaranje drugih "saseku u korenu"... ali vi ste sami izrazili slicno razmisljanje na tu temu, pa vam mi eto tako i odgovaramo)..

fikus

pre 7 godina

(Filmofil, 29. april 2016 15:50)

Nacelno se slazem sa vama ali mislim da malo preterujete, mozda cak i sa namerom? Odlazite malo u ekstreme. Slazem se da zenama, devojkama uopste nije lako u sredini kakva je Srbija, ali kome je pa lako ovde? Ako je za ikakvu utehu opet nismo Banglades ili Indija ili Pakistan gde su prava zena ozbiljno ugrozena. Nismo ni jedna Francuska ili Finska i tome treba teziti, medjutim i tamo su zene maltretirane nazalost. Ako neko ili bolje reci neka ima tu nesrecu da naleti na budalu, razliku moze da napravi neki uredjen sistem, ali sve je ovo vezano za ekstreme, odnosno ekstremno ljudsko ponasanje. Ovde valjda govorimo o nekom proseku, o obicnim normalnim ljudima.

fikus

pre 7 godina

Drago mi je sto ste ovo spomenuli.
Ali, kako znate kada da verujete intuiciji, tj. da je ne pomesate sa necim drugim - obicnom uobraziljom, strepnjom, neopravdanom ljubomorom, npr..
(SEkretArica, 29. april 2016 17:22)

Uh, tesko pitanje...Mislim da je to neko podsvesno brzinsko analiziranje neke situacije, ljudi, itd...Ne mora uvek da bude tacno jer mozak zbog raznih uplita, upliva, stereotipa i ko zna cega jos neke stvari, ljude, moze da interpretira pogresno.
Primera radi, kulturoloske razlike, itd...Ali tesko da mogu da vam dam odgovor na vase pitanje. Mislim da intuicija varira od coveka do coveka kao i inteligencija. Potrebno je i neko iskustvo da bi se da tako kazem "uposlila".

SEkretArica

pre 7 godina

" I samo jos jedna stvar, i muskarci imaju intuiciju, ne tako jaku kao zene, ali imaju."
(fikus)@

Drago mi je sto ste ovo spomenuli.
Ali, kako znate kada da verujete intuiciji, tj. da je ne pomesate sa necim drugim - obicnom uobraziljom, strepnjom, neopravdanom ljubomorom, npr..
Konkretno, u nekakvoj vezi na daljinu, kada nismo u stanju da se "svojim ocima" uverimo, gde je razloga za raznorazne nesigurnosti cesto (?) jos i vise - kako da prepoznamo pravu intuiciju, od svega ovoga sto sam iznad navela..?
(Kada ste ovu recenicu ovako srocili na kraju svog komentara, pretpostavljam da mi mozete reci vise o tome, tj. na sta ste konkretno vi mislili..?)

...

pre 7 godina

@(C. Savetnica, 29. april 2016 20:17)

Zadivljen sam sa kakvom lakocom Vi debatujete samo o stvarima o kojima zelite da debatujete. Od celog komentara, Vama se dopala samo jedna rec ili recenica i ceo odgovor se zasniva na analizi toga. I ovo je vec cini mi se treci komentar gde radite upravo to. To jaka puno govori o Vama...

C. Savetnica

pre 7 godina

@...
I budite ono sto jeste (kada vec mislite za sebe da ste fini i pazljivi)... Ako treba da glumite da ste nesto sto niste da biste se nekome dopali, sami sebi se (posebno nakon izvesnog vremena) mozda necete dopadati i zelecete da iz tog odnosa izadjete (govorim ovde o krupnim stvarima, ne o sitnicama), ali, ako je promena dobra za vas licno (ali i za vas odnos); ako ce vam pomoci da duze zajedno trajete (...) prihvatite promenu,
ne mislite da li cete ispasti "mlakonja" i sl., prava devojka ce to, nadajmo se, znati da ceni...
A lose stvari (koje ne biste radili nikada da niste u vezi) ne radite ni zbog kog... Ne isplati se...
Svetu, po mom misljenju, treba mnogo vise finih momaka i supruga..
To je DOBRO, ne lose... Opustite se... Kakvi kompleksi..
Radite na tome da budete dobar i kvalitetan covek, bez obzira da li ste singl ili ne.. Prava osoba (slicnih kvaliteta i razmisljanja) ce, nadajmo se, doci... Budite optimista..!

Bufalo Bil

pre 7 godina

Poremećeni ljudi. Posvojili 10 dece iz afrike, pa treba se brinuti o toj svoj deci, nije to samo da se slika u medijima. A i taj Bradonja, kud se uvalio u to sve, mogao je nać bilo koju normalnu žensku, a ne ovu.

SofronijeTheGreat

pre 7 godina

Pite Brede, mislio sam da si veci muskarac od toga da bi morao da kupujes neciju ljubav. Jadno.
Ona da je prava, ljubav bi ti pokazala bez ikakvih darova.
Nazalost velika vecina zena u danasnje vreme je upravo ovakva.

hhhhj

pre 7 godina

Kazu da Bred Pit ima ozbiljan primerak istocno od jedne butine zavisi gde je. A da Andjelina voli tehnicki pregleda. Pa covek ne moze da se snadje, ona hoce da je pogadja u Geu, a on udara u panj pa sta nabode sekira to joj je. Bobi je imao tehniku, ali onda je ona bila pa.nj, i trebao joj je neko da je nasekira. Mislim sasvim prirodno. Sve dok se ne pojavi univerzalni Princ da joj objasni da ovo sto se steze oko njegovog prsta nije ljubav vec domace slatko od belih tresanja. Pa covek to mesa prstom da se navata secer da krcka, onda potapse stavi celofan pa nek se domacica cese i ulepi sva. Ljudi ginu u ratovima, glad, ovo ono, kakve su nju muke snasle nema sta nema. Drugo ovaj Budza realno moze da bude sa svakim muskarcem ili zenom na svetu, a ipak za razliku od 99% muskaraca nije uhvacen ni jednom. Pritom je pun ko Titanik, Bog da mu dusu. Sakrij se Andjo i zivi u miru, da te ne dovati neka domacica vilama. Znaci samo se opusti na ovom svetu niko nema bolju situaciju od tebe a i nazivela si se hvala Bog. P.Sh. Ako citas, super.

tabloidsko šmrcoslovlje

pre 7 godina

камо среће да су сви мушкарци овакви
(Нина, 28. april 2016 09:38)

Kamo sreće,i sreća je, da naše žene nisu ovakvi junky raspadi.Ju,razbolela se,a živela za primer.Ma daj.....
Svaki muškarac može da bude ovakav,i bolji,to zavisi od žene...

beba knezevic

pre 7 godina

Kao i svaki muskarac,pojeo joj je dusu,doveo do ivice,mozda i smrti i onda se frajer setio da sve te koje je promenio nisu zajedno vredne njegove Andje.

ajeee

pre 7 godina

komentari su vam prejadni, ali sta ocekivati , ljudi su slabi. Zena ce zeni sve oprostiti ali lepotu nikad. Andjelina je u svoje vreme bila simbol lepote i naravno da se osecate jadno kad se uporedjujete i naravno da treba da je mrzite to je prosto prirodno i nije vam za zameriti

Lavica

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....

Mr Bojangles

pre 7 godina

... ako je volite do ludila - ona će da postane bahata i počeće da vas (po)smatra zdravo za gotovo. Nisu baš svi vredni takve ljubavi.
Sve to, jednostavno, mora da se zasluži, bilo da je u pitanju bata ili seka.

C i n i k

pre 7 godina

Ona Dzenifer mu je bila bolja 100 x. A ova Andzelina? Kost i koza,nikad mi nije bila ni simpa ni lepa. Ne znam,mozda je uzivo bolja, ali ja joj,da sam Bred Pit,ne bi' ni ora' uz'o iz ruke.

Lola

pre 7 godina

Mislim da je DZim Keri jednom izjavio da bi voleo da svi ljudi imaju mnogo para pa da onda shvate da u njima nije sreca. Za Andju mislim da je zena velikog srca i da njen humanitarni rad dosta govori o tome. I kao sto se dobitnik Pulicerove nagrade Kevin Karter ubio upravo zbog svog boravka u Sudanu i fotografije za koju je i nagradjen jer kako je rekao vise nije mogao da nastavi zivot sa saznanjem koliko dece umire u Africi od gladi dok se na vecem delu planete hrana baca, tako se i Andja lagano ubija jer ziveti u izobilju a znati da si nemocan da spasis toliko ljudi koje si video, dodirnu a nemaju za hranu, mislim da je tesko breme, narocito ako si empatican, sto ona sigurno jeste...U svakom slucaju neka im je sve najbolje!

zlotrov

pre 7 godina

lepo rece covek , nije bila lepa vise , hteo da se razvede . cime je rasplakao ljude , ne kapiram ? u sustini sve sto je pomenuo je materijalstina , ili neki vid materijalstine .

only fools and horses

pre 7 godina

Evo sve jecam i plačem, ne mogu da se smirim.
A meni je strašno žao ovog Breda. Pa nije jadničak kriv što je rođen tako glup.

...

pre 7 godina

@Nina, Lavica i ostale koje slicno misle

Ja imam potpuno drugacija iskustva od vas. Najveci deo momaka koje poznajem, pa i ja sam, smo fini i pristojni momci, nezni, pazljivi, verni,.. ali devojke su nas opet beskrupulozno odbijale etiketirajuci nas pritom kao slabice, ili nas fino odbijajuci komentarom da smo mi momci za brak. Cak i sada, kad se priblizavamo tom trenutku, imam "strah" da se predam devojci i ponasam jako fino da ne bih opet bio etiketiran kao sonja i slabic, a uskoro nakon toga i dobio pedalu. I da, nijedna od tih devojaka nije bila sponzorusa, starleta, klaberka,... bile su sasvim prosecne devojke, cak i ispodprosecne, ali su opet uspele da nas "otruju", izmuce i emocionalno unakaze. Tako da malo razmislite i shvatite da je koren problema mnogo dublji nego sto ste vi mislile, i da se momci ponasaju tako kako se ponasaju sa RAZLOGOM.

pa da

pre 7 godina

Komentari su degutantni i prizemni...nije poenta ni u Andjelini, ni u njenom muzu. Ovo je samo primer bezrezervne ljubavi prema jednoj zeni, koja vam je, uostalom, rodila toliku decu. Neko je ovde divno napisao da je zena odraz svog partnera. Ne postoji zena koja vas voli, a koja nece ceniti i odreagovati na ukazanu neznost i paznju. I to uzvratiti duplo vise, najmanje.

kaj veli ovaj bedak

pre 7 godina

Verujem mu ja, ali to je zato sto je ona bolesna. U stvari i on to kaze, samo en kaze koja je bolest. To su ekstemne promene raspolozenja, klasican bipolarni poremecaj. Prvo teska depresija kad je smrsala, isto klasican simptom depresije, a onda druga krajnost. Njoj treba litijum, a ne cvece i tzv ljubav. Moze i to, ali litijum je vazniji.

Miki

pre 7 godina

Cim se ovako prica o zeni to znaci da sve mirise na razvod. Cim muskarci pocnu da pricaju javno kako je usrecio svoju zenu i kako je otkrio toplu vodu, to jako smrdi.

kalemlje

pre 7 godina

Znam da je jadno sto mogu da pomislim sledece, ali kad sam video naslov, pomislio sam da je mrsava jer se solidarise sa Etiopljanima/kama. A Bredu svaka cast, mozda je bio na putu za Oskara, ali kako ga je Anjelina pokupila moze polako da se oprosti jer mu je karijera u lepom padu. Tako da Bred mani se tih ljubavnih patetika, to danas stvarno prolazi samo formalno. A narocito vas dvoje nema s kim se niste, sto na filmu sto na javi. Tako da nema i pare i jare, vec uzivaj u kesu i samo budi lep, ko sto kaze BS. Realno, mislim pravicemo se mi da je tako ko sto ti kazes, ako nas stavis u Troju 2 da vozimo avion. Salim se. Pomozimo deci Somalije svi na Andzin racun po dolar, od Srbije 7 miliona dolara, mesecno pa mozemo godisnje da im saljemo 100 miliona.

realno

pre 7 godina

To je dokaz da sav novac svijeta ne može biti zamjena za istinsku ljubav, za ono duboko povjerenje i povezanost, za onu radost koju donosi voljena osoba. Novac je važan i olakšava zivot ali novac nije cilj i nije svrha života. Mnogi ljudi sa osrednjim primanjima imaju prekrasne živote ako imaju istinsku ljubav, dok mnogi vrlo bigati imaju isprazne i otužne živote jer nemaju pravu ljubav. Nepodcjenjujem i ostale faktore koji utječu na sreću (zdravlje, novac, prijatelji, rodbina, susjedi, priroda, klima, domovina, zavičaj, okruženje, infrastruktura).

iskusan

pre 7 godina

"Najveci deo momaka koje poznajem, pa i ja sam, smo fini i pristojni momci, nezni, pazljivi, verni,.. ali devojke su nas opet beskrupulozno odbijale"
(..., 28. april 2016 13:53)

Gledao si pogresne devojke. To sto one ne izgledaju kao napucane splavaruse ne znaci da mentalno nisu na nivou tih istih splavarusa. Prosto, nase zene su mentalno jos uvek u srednjem veku i cene iskljucivo sirove grubijane koji mlataraju rukama, psuju i biju sve redom oko sebe. Ali kada se udaju za vas "fine" i "nezne" prelaze u 22. vek i onako "emancipovano" vas gaze dok vas ne izgaze, a onda podnose tuzbu za razvod i traze pola imovine, alimentaciju i sta sve ne. Tek kada sam napustio Srbiju video sam razliku izmedju stranih i nasih devojaka. Strankinjama mozes normalno da pridjes, sve ce ti dati sansu i treba bas dosta da se potrudis da uprskas stvar. Sta reci, pakuj kofere i trazi sebi devojku van Srbije, mani se te domace robe s greskom.

Bull

pre 7 godina

Eto sta ti je ljubav. Mojoj sam kupio Merci bajaderu i cvece a ona ocekivala apple. Gadjala me sa bajaderom. Mozda je neko drugi poklonio apple a njegova ocekivala auto pa je gore prosao ako ga je pogodila. A mozda je njegova ocekivala bajaderu i cvece pa da se menjamo. Ma sto rece Bog Miloradu onomad kad ga je pitao da objasni zenski mozak Bog mu samo rece sa koliko traka hoces da ti napravim most od tvog sela do Njujorka.

MWilly

pre 7 godina

Pite svaka cast na svemu sto si odglumio i jedan si od mojih omiljenih glumaca ali su mi tvoji postupci van scene uveg bili pomalo ljigavi i pateticni.

Nije tesko imati samopouzdanja i biti skroman

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....
(Lavica, 28. april 2016

slazem se tvojim recima ali vidi sta imas minusa .... i to su ti zenske osobe "opalile" .... ali ja sam za te besplatne stvari ... poljubac, zagrljaj, oslonac ... kad sam jednoj to rekao ... ona mi rekla da zivim u pogresnom vremenu i da je ljubav izmislila sirotinja da bu sex imala ....
Ne gubim nadu da cu takvu naci ... kojoj treba poljubac, oslonac, zagrljaj ... morq da postoji negde!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ce Gevara, 28. april 2016 12:46)

Sinak, koja je poenta tvoje price? Zasto si pomenuo taj primer ako se ne slazes s njom? Zvuci kao patetican pokusaj da prikazes zene kao lose, a s druge strane si ti - divan, koji zna koje su vrednosti prave... Jel'?
Jedino sto si rekao svojim komentarom je da nikada nisi ni video drugu zenu sem te jedne koja ti je "otvorila oci". Zato i jesi sam jer mislis da si bolji od njih...

Ce Gevara

pre 7 godina

Kakav muskarac! Zena je odraz svog muskarca, ali muskarac buzdovan nema tu svest da to shvati, tako da ovo ostaje na nivou incidenta. Kazi mi s kim si da ti kazem ko si.....tako tacno, ali za ovo je potrebno dvoje. Nasi muskarci nikako da shvate da ne trebaju pare( pod uslovom da ne titraju sponzorusama splavarusama), ne moraju kamioni i avioni, samo lepa rec, poljubac, zagrljaj i oslonac. Sve to je besplatno. Kada bi oni znali da maze, zene bi mjaukale....
(Lavica, 28. april 2016

slazem se tvojim recima ali vidi sta imas minusa .... i to su ti zenske osobe "opalile" .... ali ja sam za te besplatne stvari ... poljubac, zagrljaj, oslonac ... kad sam jednoj to rekao ... ona mi rekla da zivim u pogresnom vremenu i da je ljubav izmislila sirotinja da bu sex imala ....
Ne gubim nadu da cu takvu naci ... kojoj treba poljubac, oslonac, zagrljaj ... morq da postoji negde!

Бацач пламена

pre 7 godina

@...

Овакве теме су увек актуелне, која год вест да се појави. :-) Оне говоре како би хтеле да је више пажљивих мушкараца, ми одговарамо да оне то не знају да цене итд, зачарани круг. Ко ли је у праву?
Искрено, не знам. Али знам да сам такве ставове и поступке девојака према пажљивим момцима које си навео и ја видео код девојака. И знам да као последица тога постоји маса девојака од око 30 година које кад упознају првог момка који није насилник и који не баца паре на алкохол, коцкање и швалерацију, трче да се поломе да се удају за њега. И већ после 2-3 месеца би да причају о будућности. А тако просто не иде.
Није проблем да оне раде шта хоће, ми немамо право да се љутимо ако оне неће финог момка, него барабу. Проблем је кад оне схвате да се више не може тако, па очекују да нађу финог који ће да сноси последице поступака које су оне направиле, то јест, да их прихвати и да слуша о заједничкој будућности и браку од старта јер су оне схватиле да време пролази.
А о Бреду и Анђелини (да се вратим на оригиналну тему), хмммм... Не бринем ја за њих. Просечан човек у нашој земљи има много веће проблеме, а много мање пара, па се не разболи и ослаби, него се на крају снађе. Али ко гледа обичне људе данас...

Sve najbolje

pre 7 godina

Jos kad su se "spazili" njene kolege su govorile da ce ona njega tesko da se "ratosilja", a da njoj bas takav uporan, stabilan i porodicni covek i treba da je smiri i "dovede u red" i izleci njene traume iz mladosti i uzasnog braka njenih roditelja. Pa izgleda da su bili u pravu. A ona, sa svim dobrotvornim radom kojem se posvecuje, to zvakako i zasluzuje.

Milan

pre 7 godina

@ Vlada M A mene zanima sta to ONE imaju da ponude kad imaju tolika ocekivanja?! Ne mislim tu na sponzoruse, splavarke i ostale nego na sve one normalne, prosecne devojke koje mada su u sustini skroz OK, nemaju apsolutno nista posebno cime bi se izdvojile, ali za vezu ocekuju iskljucivo savrsenog muskarca i niko drugi ne dolazi u obzir! Sta one imaju njima da ponude da bi mogle da postavljaju takve kriterijume?

Verujem u ljubav

pre 7 godina

Nadala sam se pozitivnim komentarima kada sam odlučila da ih pročitam. Ali avaj... Ko god da je rekao ili napisao nešto tako lepo to zaslužuje pohvalu. Nije važno ni šta je bilo pre ni šta će se dogoditi posla, ovo je jednostavno lepo.

Srbin

pre 7 godina

Nakon svega sto je snimala o nama ne mogu da je gledam ni kao coveka a kamoli kao najlepsu zenu sveta!
To sto je mrsava zato sto joj je stresan posao na kome zaradjuje stotine miliona evra i sto ima toliku decu oko koje verovatno pomaze tuce dadilja me je ganulo kao lanjski sneg...
Mozda bih i ja imao toliku decu ali ne mogu....Da se ne bih sekirao cime da ih hranim!

S E R B O N

pre 7 godina

Posalji ti nju braco u Srbiju naranicemo mi nju povratice se ona i da se uveri da mi Srbi nismo ono sto ona misli. Mozda njoj treba krkan da joj otvori apetit.

n

pre 7 godina

Reci lepo anoreksija. Čim počne da se odražava na sve organe i ima problema sa srcem to je anoreksija. Nalupetaše ovde svašta, verovatno pisao neki njihov predstavnik za odnose sa javnošću, a očigledno je da žena ima anoreksiju i ona teško da nastaje od previše rada (kako ovde rekoše), oni u Africi nisu anoreksični već nemaju hranu, odmah bi se ugojili ako bi im se uvela redovna ishrana. Anoreksija je psihijatrijska bolest kada osoba postaje opsednuta kilažom i sama sebi deluje debelo, pa onda unosi malu količinu hrane. Žena je opsednuta svojim izgledom, ide kod plastičnog hirurga plašeći se verovatno gubitka uloga, malo jedne i nalazi se pod pritiskom Holivuda i javnosti. Vidi se da joj je stalo kako izgleda jer oblači dizajniranu garderobu, ali verovatno nije svesna svoje mršavosti.

Бацач пламена

pre 7 godina

@...,

Заправо, поента је у нечему другом, а не у томе да ли је неко фин или не. Није проблем мушкараца са овдашњим девојкама ни то да ли су фини, ни да ли нису. Проблем је то што већина мушкараца не задовољава стандарде и критеријуме које су оне замислиле. А у том случају оне ће увек наћи начин да их одбију, да се нећкају, да одуговлаче, да им нађу ману какви год да су - ако су фини, рећи ће да су смотани, досадни, ако су упорни и самоуверени, рећи ће да су досадни и нападни и слично. Једноставно, исто би тим финим момцима било и када би били пропалице, или када би неки осредњи момци који нису пажљиви и романтични, већ можда и пропалице, постали фини и романтични, и то месецима јурећи и носећи букете цвећа - исто би им било, исто би успеха имали и једни и други. Другим речима, када би се појавио тип који је, рецимо, или смотан, или нападан, или прост, и који вози џип, а по могућству се и грува староидима, не кажем да би све, али поражавајуће висок проценат девојака би му опростио све мане. Али такви су већином груби и лоше третирају девојке.

Vladа M

pre 7 godina

Ovi mladići dole što plaču jer žene kao žele novac, poručio bih im da ne žive učaureno nego da stalno pritiskaju vlasti da učine ovu zemlju pogodnom za rad. Znam ja da vi nemate puno ali nije to samo do vas. Puno je i do propale zemlje. Normalno je da niko ne želi bedni život gde i zdravlje i egzistencija stalno vise o koncu, ne želite to ni vi, tako da ne krivite žene. Smisao života je u radu i porodičnom razvoju, a ako želite isprazno ljubavisanje sa bajaderom koje je samo sebi svrha, onda bolje iskreno sebi priznajte šta zaista i zašto želite, šta i zašto nudite, pa vidite sami da li je ok za ženu.

zorica

pre 7 godina

Basmije drago stose dvoje ljudi tiko vole i svi treba dase vole i postuju.Ljudi tek kad im nesto fali ili se razbolu tek onda znaju kolikose vole i koliko znace svojoj porodici.

Vladimir

pre 7 godina

Živa je istina da ženu treba voleti, maziti, paziti, podržavati, razumeti, hvaliti... i žena će procvetati i vratiti desetostruko!
Kažem vam kao srećno oženjen, i to ne od juče nego već 11 godina. Nekad teških, nekad lepih, ali ljubav je samo jača i jača, i kroz lepotu i kroz iskušenja, a žena je svakim danom sve lepša i sve bolja.

...

pre 7 godina

@iskusan @bacac plamena

Ne znam, vise mi nista nije jasno. Ovde tolika kuknjava kako nema vise finih i pristojnih, koji ce da ih osvajaju, paze, maze, ljube,... a u stvari je sve suprotno, takve momke najvise gaze, iskoriscavaju i testiraju njihovu ljubav. Jedan moj drugar se vidja sa nekom gospodjom 50+ i oni su presrecni, uzivaju i uvek nasmejani (u malom krugu ljudi koji zna za njih). Ta zena ga je pitala zasto nema devojku kada je vec toliko fin, pazljiv i pun razumevanja, a on je odgovorio da devojke ne cene te vrednosti (mozda tek oko 30-e godine kad dodje vreme za udaju) i da to smatraju slaboscu. Ta zena je odgovorila, citiram "curke, nisu svesne sta gube". Sta vise reci. Iskusan, tuga je koliko je tacno to sto si napisao. Ja sam od ovih nasih digao ruke. Devojke u inostranstvu su me uvek postovale i cenile, bile otvorene za neko druzenje, pice.. i nakon toga vidis kako stvari stoje. Ovde kod nas covek treba da zonglira da bi je bar izveo na pice...

zar nije tako?

pre 7 godina

Eksponent američke ratne i intervencionističke spoljne politike. Mnogo je licemerja na njenoj duši.
(Mladen Mladenović, 29. april 2016 08:28)

@ Zbog filma o Bosni? Samo zbog toga? Vi ste Mladene inače poznati na B92 po objektivnim komentarima od kojih se kosa diže.

Misljenje

pre 7 godina

Ja sam oduvek bila ubedjena da ona ima problem sa zdravljem i da je bas tesko bolesna a da se to krije od javnosti jer niko ko je toliko toga postigao ne zeli sazaljenje. Sada sam ubedjena u to. Uopste nisam njen fan, ne mislim da je odlicna glumica niti da je bila najlepsa na svetu ali su mi odvratni maliciozni komentari na racun njenog izgleda u poslednje vreme. Cak i da jeste anoreksicna (a nije) i to je bolest i tome se ne treba podsmevati. I da je depresivna i to je bolest i nije razmazenost!

n

pre 7 godina

Moram da odgovorim na jedan patetični komentar gde kaže kako eto Anđelina živi u izobilju i teško joj je da gleda kako umiru ljudi u Africi. Žena ima anoreksiju i to se vidi, to nema veze sa Afrikom već kada je neko opsednut svojim izgledom, a neko kome je žao dece koja gladuje i solidariše se sa njima sigurno ne nosi markiranu garderobu i ne kupuje preskupe luksuzne stvari za sebe i svoju porodicu. Anđelina nije nikakav dobrotovor već osoba koja radi za vladu SAD-a, na taj način ona je prisutna u medijima. Suzan Sarandon koja iskreno podržava siromašne bukvalno je zapostavljena u medijima čim je počela da govori protiv nekih poteza američke vlade, vi ako to ne vidite ste naivni i verujete holivudskoj patetici. Ne radujem se što Anđelina ima anoreksiju, ali iritiraju me priče da ona eto pati sa ljudima koji žive u siromaštvo, ali joj ne smeta ako nosu skupu odeću i nakit. To je licemerje. Neću da jedem ali hoću da izgledam lepo i daću dosta novca za šminku i odeću. Nemojte mi reći da neko nema vremena da jede jer mnogo radi, ali ima vremena da ide na kozmetičke tretmane i da bira dizajnirane krpice. Hiljade ljudi je imalo teže detinjstvo a od nje napraviše mučenicu jer su joj se mama i tata razveli, pa sada eto sve pripisuju tom teškom detinjstvu. Niko joj nije kriv što prati modu, a anoreksija je posledica toga.

jelena

pre 7 godina

Poenta je da ljubav treba pruzati uvek i na nacin koji se vama svidja.Volite se,ljudi,ponos i tvrdoglavost ne pomazu nikom,sta vas briga sta ce neko da misli,a mozda sutra bude kasno.

Mia F.

pre 7 godina

Čovek lepo reče da mu je žena bolesna, što se dobro vidi i na fotografiji.
Njemu svaka čast, o bolesnima sve najbolje.
A opet, ko će tu svu silnu dečicu da odgoji, neće valjda i on (mada mu intelektualni nije ni do članaka) da krene putem holivudskog maga Vudija Alena ili Alena Vudija (lakog li holivudskog imena).

pe

pre 7 godina

Ja dok citam ovo vidim da je covek hteo da je ostavi jer je mnogo smrsala, bila bolesna i imala podocnjake, jer bila je bas dobra riba, a vise nije.

Шмизла

pre 7 godina

За све оне који се питају зашто није "процветала" то је зато што телу треба мноого времена да се поврати у нормалу. Она је већ дуже време анорексична и депресивна, a то исцрпљује и полако убија оганизам, када организам пређе одређени праг толеранције на анормну и константну количину стреса онда започиње ланчани процес самоуништења и особа "пропада".
Читам коментаре и не знам шта ми је тужније. Коментари мушкараца који по женским порталима криве жене за своје љубавне неуспехе и константно се посипају пепелом или злоба и цинизам доколичара који једва чекају да пљуну некога уз саркастичан коментар и онда се поново ушушкају у свој огорчен, учмали свет.

duki

pre 7 godina

Pa ne znam sta da joj Srbi pozele, osim brz oporavak. Da snimi jos jedan propagandni film na njihov racun, valjda joj je to terapija sa psihijatrije. Talenat joj se sveo na narucene propagandisticke filmove. Zalosti.Iskoristiti tudju nesrecu da profitiras na njoj, pa to ne moze na dobro izaci.

ana

pre 7 godina

Azuka, muževi nisu predmeti u vlasništvu neke žene, pa dodje druga žena i ukrade taj predmet. Muževi, zamisli, imaju svoju volju, mozak, svest i sami odlučuju s kim će živeti.

Filmofil

pre 7 godina

@(..., 29. april 2016 09:13)

Zbog cega niste ostvarili vezu sa devojkama iz drugih zemalja, ako je dozvoljeno pitati?
U indirektnim kulturama vam nece nista direktno reci, ali ce za odredjenu vrstu ponasanja da te prebaci na ignore, a sistem se vec postara da ne mozes da ih maltretiras.
Ljudi oba pola imaju pravo da biraju u svim aspektima zivota i da nas ne zele u svojoj blizini bez da imamo pravo da na njih sikcemo. Instikt im mozda govori da nesto ne valja. Ne svidjas im se.
Buduci da sam u zivotu imala iskustvo sa pasivno agresivnim manipulatorima oba pola koji misle da im svet nesto duguje i fini su dok mogu da isteraju svoje drzim ih u poslovnom i socijalnom smislu sto dalje od sebe.

fikus

pre 7 godina

Zbog cega niste ostvarili vezu sa devojkama iz drugih zemalja, ako je dozvoljeno pitati?
U indirektnim kulturama vam nece nista direktno reci, ali ce za odredjenu vrstu ponasanja da te prebaci na ignore, a sistem se vec postara da ne mozes da ih maltretiras.
Ljudi oba pola imaju pravo da biraju u svim aspektima zivota i da nas ne zele u svojoj blizini bez da imamo pravo da na njih sikcemo. Instikt im mozda govori da nesto ne valja. Ne svidjas im se.
Buduci da sam u zivotu imala iskustvo sa pasivno agresivnim manipulatorima oba pola koji misle da im svet nesto duguje i fini su dok mogu da isteraju svoje drzim ih u poslovnom i socijalnom smislu sto dalje od sebe.
(Filmofil, 29. april 2016 11:54)

Secam se jednog bas vaseg komentara cini mi se, bas na slicnu temu. Ne znam zasto uporno skrecete sa teme i pozivate se na svoje iskustvo i navodite na pogresan zakljucak da se na kraju sve svodi na maltrtiranje zena, bilo fizicko ili psihicko. Pa svi smo mi imali neka iskustva (makar oni malo stariji od prosecnog tinejdzera), ona su raznorazna. Ne valja generalizovati, to je opasno, ali svako ima prava na svoje misljenje. Mozda ovaj decko govori iskreno, sasvim je moguce da nije manipulant, narcis, sociopata ili sta vec, jednostavno imao losa iskustva, ne znaci da nije gresio, ne valja mu sto generalizuje. I samo jos jedna stvar, i muskarci imaju intuiciju, ne tako jaku kao zene, ali imaju.

al bas sam kullllll

pre 7 godina

Uf uf....bas mi je zao. Posao los,plata nikakva u kuci copor gladne dece,....pa se jadna slomila od tolikog bremena,neznajuci kako da prehrani sirotu celjad.....zar nisam kul.

АМ

pre 7 godina

Не знам ко је бројао те расплакате мелеоне, али ја не видим је порасла продаја марамица.. осим ако ти плачкови нису рукавом брисали шмрцу. Ох Бреде, зашто си Бред..

xx

pre 7 godina

Zaista je velika sramota kada neko bliznji pored tebe propada.Treba joj pomoci koliko mozes.A , ako cutis I ne znas sta joj je, totalni si moron,kreten I svasta jos.Dozvoliti osobi koju si do juce voleo...sve do momenta dok nije krenula da propada...a , onda joj nikako ne pomazes .Zateknes se da ti neko drugi kaze da ti je zena propala...e , to je jadno.A , sam ne uocavas da istu tu tvoju zenu nesto muci I da nije dobro.
Isto to mislim I za zene , koje puste svoje muzeve da se opijaju I kockaju,drogiraju , mrsave.
Sramota je velika dozvoliti da bracni drug propadne.
Sami smo krivi , jer nismo bili oslonac partneru I zanemarili smo ga.
Moj muz je "moje ogledalo" ,a I ja njegovo.
Strasno je ziveti u braku brz razgovora I ljubavi.
Ovo oko ovih dvoje je pravi primer kako ne valja.Onda je on kriv sto je ona mrsava ...sam je priznao da je zenu zanemarivao.
Zbog toga ne mogu da placem , nego samo da im pozelim da se sto pre pomire.

Mladen Mladenović

pre 7 godina

@ Zbog filma o Bosni? Samo zbog toga? Vi ste Mladene inače poznati na B92 po objektivnim komentarima od kojih se kosa diže.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zar nije tako?, 29. april 2016 14:28)
-------
Ne samo o Bosni, ali mene, kao Srbina i čoveka iz regiona bivše Jugoslavije, naravno, najviše interesuje njeno filmsko ostvarenje vezano za Bosnu. Zar je to sramota? Zar više treba da me impresionira stanje u Ukrajini ili Libiji nego u Bosni i Hercegovini? Ona je verni sluga američke spoljne politike i to je sasvim jasno. Toga se ni ona ne stidi i ne krije svoj "veliki diprinos" miru u svetu.

Бацач пламена

pre 7 godina

@Cestita Savetnica

Има таквих девојака, наравно. Али не причам о њима. Причам о општем тренду који је завладао код већине девојака у Србији, а то се зове хипергамија. Укратко - сингл девојка солидног, осредњег, или чак непривлачног изгледа у стању је да одбије велику већину момака којима реално гледано не фали ништа само зато што сматра да нису довољно добри за њу, то јест, зато што је у прилици да их одбије, јер су код нас мушко-женски односи такви да момци прилазе девојкама. Таква једна је у стању да се ложи на локалног татиног сина, позерчића из теретане, локалног криминалца у покушају, лажова који обећава све и свашта, или чак да иде до те мере да се нада неком глумцу, певачу, спортисти итд, а сама није довољно добра риба да би је гледали такви. Ако јој се татин син, позерчић из теретане, кримос у покушају или лажов смилују (глумци, певачи и спортисти не знају ни да она постоји, је л'), онда та веза траје само док не нађу бољу рибу од ње. А она је, јадна, у стању да тупи како их воли, како је та друга боља риба роспија и како није изглед најважнији, него шатро добра душа. А њена добра душа најбоље се види кад је стартују момци попут оног који се потписао у коментару као ,, ..., '' О томе причам.

Neko

pre 7 godina

Jedno je istina, a drugo prica za medije. Prica za medije je ona koja najvise odgovara u datom trenutku zvezdama o kojima se pise te je njihovi menadzeri plasiraju.

SSUUUU

pre 7 godina

Ako nemas kintu u dzepu dzabe volis! Opstanak baziran na ljubavi, tesko, tj. nije moguc. Treba i racune platiti, ubi nas komunalno. :D

Бацач пламена

pre 7 godina

@Filmofil

То што наводиш зове се представљање жртвом, намерно глумљење жртве од стране неког (конкретно девојака), како би се изазвао утисак да је тај неко угрожен и како би оправдао своју агресивност и нертпељивост према другима и како би себи дао разлог да их напада и етикетира. Таквим методима служе се иначе разна ,,антифа'' удружења како би ућуткали све оне који имају супротан став по било ком питању. Мислим, откуд знаш да је ,,пасивно агресиван''? Читао сам и ја његове коментаре, човек јесте разочаран, али агресиван? Откуд то!?
А ово наваљивање и одбијање које се помиње - па зар жене не говоре да момак мора бити упоран колико год треба да би освојио девојку? Или се то не односи на све момке? Него су неки, како сам објаснио, пожељни да буду и досадни и нападни и простаци, а неки не, него ће добити етикету чим покушају да буду упорнији? Па како да се човек не збуни или не постане огорчен? Ја знам за примере да су девојке баш то говориле за момке - да су нападни и досадни, па кад су касније схватиле да боље неће добити, или су ти момци успели у животу на неки начин (једном речју - постали су корисни), оне су говориле како би, ето, све било другачије да су момци били мало истрајнији, да су оне тад биле младе и нису знале, или да их нису стварно одбиле, него само тестирале, бла, бла... Неке се нису либиле и да се сад оне набацују...

Filmofil

pre 7 godina

@fikus

Znate sta, o komentatoru ne znam nista osim sto citam komentar. Komentari ovog tipa jesu pasivno agresivni. Idu iz pozicije ja hocu, drugi nema sta da se pita. Ono sto ja mislim da su devojke tu izlozene presingu, a nemaju nacin da se zastite ako nesto krene naopako. Sistem ne postoji kao i za pstalo. Mozda su i one kao sto vi kazete imale losa iskustva kao i on. Otud takvo ponasanje. Mozda su i nevaspitane.
Nezavisno od ove teme mislim da kod nas ljudi nekako ne budu vaspitani da se nose na pristojan nacin sa odbijanjem bilo koje vrste. Bukvalno je kulturoloski.
Svako, bilo musko ili zensko ko je izlozen upornom navaljivanju na nekakvo odbijanje (znam nase muskarce koji su bili u toj poziciji) jeste maltretiran. Odbiju vas, idete dalje i ne mislite vise o tome. Izvinjavam se sto sam pokvarila zabavu. Potrudicu se da to vise ne radim.

...

pre 7 godina

@Bacac plamena
Ne vredi ti druze da im objasnjavas... One ionako gledaju na stvari kako zele a mi opet moramo da im se prilagodjavamo. Evo vidis recimo komentatorku "Cestita savetnica", zena je nicim izazvano pocela neku sasvim drugu pricu i skrenula temu na drugu stranu. Umesto da takva zauzeta devojka (koju je opisala) lepo kaze da ima decka i da je taj novi udvarac zaobidje, ona je nastavila da objasnjava po svome. Mene je recimo startovalo dosta devojaka, salju signale, umilno razgovaraju, ostave broj telefona... i na tome se sve zavrsi, sutra te vec ne znaju, iako je dan ranije flertovala sa tobom i osmehivala se. Mogla bi da kaze koju vise recenicu i o takvom slucaju posto je takvih primera previse u minulom periodu... Ma nema sta da objasnjava, iovako ce njena biti poslednja...

C. Savetnica

pre 7 godina

@... i Bacac Plamena
" I da, nijedna od tih devojaka nije bila sponzorusa, starleta, klaberka,... bile su sasvim prosecne devojke, cak i ispodprosecne, ali su opet uspele da nas "otruju", izmuce i emocionalno unakaze."

Ne razumem sta ovo znaci, tj. da li su ove prve tri kategorije ipak (od strane nekih) smatrane iznadprosecnim (da se tako izrazim), kada su ove potom navedene "prosecne" i "ispodprosecne".?

I te vase ocene "prosek", "ispod proseka" i ostalo... to jesu sve subjektivne ocene.. Neko zaista vise gleda u karakter, dok neko drugi mozda vise bira na osnovu fizickog izgleda... (Je li zaista, po vasem misljenju, (izoperisana) starleta bolja od devojke koja se tako ne eksponira, bira neko drugo (bolje) zanimanje..?)

"Slicni se medjusobno privlace", a sta je kome privlacno, to valjda i govori nesto o njemu (bez namere da ikog uvredim, osudjujem)...

A i to pokusavanje da sa (stoprocentnom tacnoscu?) analizirate necije ponasanje - tada nekog takvog odbila, a "jurila" za nekim onakvim... Nemojte... Mozda je i ipak nesto drugo posredi (nekad stvari nisu tako jednostavne - ne komentarisem pri tom ovo za "krimose", jer, hvala Bogu, ne vidim ni ja privlacnost u njima)...

C. Savetnica

pre 7 godina

@...
I budite ono sto jeste (kada vec mislite za sebe da ste fini i pazljivi)... Ako treba da glumite da ste nesto sto niste da biste se nekome dopali, sami sebi se (posebno nakon izvesnog vremena) mozda necete dopadati i zelecete da iz tog odnosa izadjete (govorim ovde o krupnim stvarima, ne o sitnicama), ali, ako je promena dobra za vas licno (ali i za vas odnos); ako ce vam pomoci da duze zajedno trajete (...) prihvatite promenu,
ne mislite da li cete ispasti "mlakonja" i sl., prava devojka ce to, nadajmo se, znati da ceni...
A lose stvari (koje ne biste radili nikada da niste u vezi) ne radite ni zbog kog... Ne isplati se...
Svetu, po mom misljenju, treba mnogo vise finih momaka i supruga..
To je DOBRO, ne lose... Opustite se... Kakvi kompleksi..
Radite na tome da budete dobar i kvalitetan covek, bez obzira da li ste singl ili ne.. Prava osoba (slicnih kvaliteta i razmisljanja) ce, nadajmo se, doci... Budite optimista..!

Cestita Savetnica

pre 7 godina

@Bacac plamena
"Проблем је то што већина мушкараца не задовољава стандарде и критеријуме које су оне замислиле. А у том случају оне ће увек наћи начин да их одбију, да се нећкају, да одуговлаче, да им нађу ману какви год да су - ако су фини, рећи ће да су смотани, досадни, ако су упорни и самоуверени, рећи ће да су досадни и нападни и слично."

A je l' moguce i to da devojka vec ima momka/verenika/simpatiju koga ne zeli da prevari (tj. zauzeta je), a ne zeli da taj koji zeli da joj se udvara sa njom gubi vreme... Cenite to sto neka cura ne zeli da vas zavlaci (cesta je, verujem, upravo ova situacija koju sam navela, ne treba uvek shvatati licno)... Pogotovo ako ste jos vrlo mladi, onda, "vase vreme (i za to) tek dolazi", pretpostavljam...
Cesto kada cujem to: ""nijedna" me nece (da, pretpostavljam da ni vi momci niste bez kriterijuma) razumem kao: "ta jedna (koju simpatisete) vas nece".. E, ta jedna mozda bas nije za vas.. Neka druga, nadajmo se, jeste...

SEkretArica

pre 7 godina

" I samo jos jedna stvar, i muskarci imaju intuiciju, ne tako jaku kao zene, ali imaju."
(fikus)@

Drago mi je sto ste ovo spomenuli.
Ali, kako znate kada da verujete intuiciji, tj. da je ne pomesate sa necim drugim - obicnom uobraziljom, strepnjom, neopravdanom ljubomorom, npr..
Konkretno, u nekakvoj vezi na daljinu, kada nismo u stanju da se "svojim ocima" uverimo, gde je razloga za raznorazne nesigurnosti cesto (?) jos i vise - kako da prepoznamo pravu intuiciju, od svega ovoga sto sam iznad navela..?
(Kada ste ovu recenicu ovako srocili na kraju svog komentara, pretpostavljam da mi mozete reci vise o tome, tj. na sta ste konkretno vi mislili..?)

...

pre 7 godina

@(C. Savetnica, 29. april 2016 20:17)

Zadivljen sam sa kakvom lakocom Vi debatujete samo o stvarima o kojima zelite da debatujete. Od celog komentara, Vama se dopala samo jedna rec ili recenica i ceo odgovor se zasniva na analizi toga. I ovo je vec cini mi se treci komentar gde radite upravo to. To jaka puno govori o Vama...

Бацач пламена

pre 7 godina

@C. Savetnica

То значи то што си написала - да су те девојке просечне у физичком смислу и наизглед скромног понашања. Дакле, не неке екстра згоднице и лепотице, али не ни ружне. Једном речју, лепушкасте, али ипак не нешто посебно. То је чињеница, ма колико ти потенцирала да је лепота само у оку посматрача. Не, није. И чињеница је да те старлете, клаберке, спонзоруше физички боље изгледају од обичних девојака, много више труда и новца улажу у изглед, на крају крајева, то им је и посао - да буду скоцкане, набуџене, како хоћеш већ да их назовеш. И за такве девојке се подразумева следеће - јурњава за богатим типовима, плиткоумност (заправо можда и нису такве, али морају да се праве да јесу), жеља за луксузом, животом из фимла, центром пажње. И сасвим је јасно да већина момака са таквом нема шта да тражи, нити ће да мува такву (можда тек понеко, али то ће се у 99,9% случајева по њега неславно завршити).
Већина момака је просечна, не ружна, добрим делом сасвим солидна али ништа посебно. Ја ћу први за себе да кажем да нисам ништа посебно. Као и оне девојке о којима причам. Али оне за себе сматрају да заслужују више од обичних момака, у томе је ствар. Оне би великим делом да гледају исте типове као и спонзоруше, клаберке итд, а такви их углавном неће, а и кад их хоће, хоће их само док не нађу бољу. И на основу тога што их неки такав понекад погледа оне стичу утисак да могу да пуцају на такве. И тако док не дођу неке године, а онда буде оно што сам описао у првом коментару.

...

pre 7 godina

@(N, 30. april 2016 12:21) @(C. Savetnica, 30. april 2016 11:17)

Kako vas dve sve to lepo srocite u teoriji (prosto da se covek zapita sta se onda desava sa muskarcima), ali u praksi stvari stoje malo drugacije. Pocevsi od sebe, u slucajevima gde su desetine devojaka krenule mazno i umilno da flertuju sa mnom, pa me onda sutra ne znaju na ulici i ne odgovaraju na poruke, da bi se dva dana kasnije javile porukom i pitale sto se ne javljam, da je nisam mozda zaboravio (!?). Evo bas nedavno mi se desila ista prica sa ko zna kojom po redu, osehuje se, salje signale, prasne od smeha kad nam se sretnu pogledi.. i onda me zavlaci sa porukama, ne odgovara adekvatno (iako znam da me namerno vuce za nos).. pa kad se slucajno sretnemo negde - ista prica, osmeh, flert... Ne desava se samo meni nego i mnogima koje poznajem. Kakve su to fore, sta se tu desava, zasto muskarci nisu odrasli (pa da shvate takve igrarije!?), zasto su emotivno iskidani (i ne preduzimaju vise inicijativu) i zasto su iskompleksirani zbog ovakvih stvari, ostavljam vama da odgovorite.

N

pre 7 godina

@...
Prvo se pitajte sta je to u vama da stalno privlacite devojke koje se poigravaju vasim osecanjima?! Na prvi znak "igranja igrica" odrasla osoba koja ima samopostovanje i ume da postavi zdrave granice u odnosu sa drugima, ce se okrenuti i otici i nece gubiti vreme razmisljajuci zasto, kako, zbog cega. Postavljajuci ta pitanja i guseci se u samosazaljenju vi zapravo pristajete da ucestvujete u njihovoj igri. A naravno da nezrelost nije rezervisana samo za muskarce, isto vazi i za zene. Ne obeshrabrujte se, naci cete pravu osobu za sebe.

fikus

pre 7 godina

(Filmofil, 29. april 2016 15:50)

Nacelno se slazem sa vama ali mislim da malo preterujete, mozda cak i sa namerom? Odlazite malo u ekstreme. Slazem se da zenama, devojkama uopste nije lako u sredini kakva je Srbija, ali kome je pa lako ovde? Ako je za ikakvu utehu opet nismo Banglades ili Indija ili Pakistan gde su prava zena ozbiljno ugrozena. Nismo ni jedna Francuska ili Finska i tome treba teziti, medjutim i tamo su zene maltretirane nazalost. Ako neko ili bolje reci neka ima tu nesrecu da naleti na budalu, razliku moze da napravi neki uredjen sistem, ali sve je ovo vezano za ekstreme, odnosno ekstremno ljudsko ponasanje. Ovde valjda govorimo o nekom proseku, o obicnim normalnim ljudima.

fikus

pre 7 godina

Drago mi je sto ste ovo spomenuli.
Ali, kako znate kada da verujete intuiciji, tj. da je ne pomesate sa necim drugim - obicnom uobraziljom, strepnjom, neopravdanom ljubomorom, npr..
(SEkretArica, 29. april 2016 17:22)

Uh, tesko pitanje...Mislim da je to neko podsvesno brzinsko analiziranje neke situacije, ljudi, itd...Ne mora uvek da bude tacno jer mozak zbog raznih uplita, upliva, stereotipa i ko zna cega jos neke stvari, ljude, moze da interpretira pogresno.
Primera radi, kulturoloske razlike, itd...Ali tesko da mogu da vam dam odgovor na vase pitanje. Mislim da intuicija varira od coveka do coveka kao i inteligencija. Potrebno je i neko iskustvo da bi se da tako kazem "uposlila".

gt

pre 7 godina

"Укратко - сингл девојка солидног, осредњег, или чак непривлачног изгледа у стању је да одбије велику већину момака којима реално гледано не фали ништа само зато што сматра да нису довољно добри за њу, то јест, зато што је у прилици да их одбије, јер су код нас мушко-женски односи такви да момци прилазе девојкама."

Ne razumem zasto vam je neprihvatljivo da vas neko koga smatrate osrednjim i cak neprivlacnim odbije!? I zasto prilazite devojci o kojoj imate takve misljenje!? Da li mislite da jedna takva devojka ne moze da nasluti da joj prilazite iz krajnje nuzde? Recimo dok ne nadjete neku koja je iznad te osrednjosti i neprivlacnosti. Mnogo toga moze da se procita u stavu i "Govoru tela" i pre nego sto vi koji sebi dajete za pravo da omalovazavate i podcenjujete nekoga i pomislite da nekoj pridjete da je pozovete na nesto. Na sta ustvari? Dalje podcenjivanje i omalovazavanje nje kao osrednje, neprivlacne i nedostojne vas!?

Filmofil

pre 7 godina

Ne znam da li je moj komentar ekstreman u poredjenju sa ovim sto moze da se procita. Meni je savrseno jasno sta se tu desava. U pitanju je temeljno klasno raslojavanje jednog drustva sa propratnim posledicama gde se po cenu svega gleda da prezivi. I mozda se nekom desi da cak i ako prodje osnovnu prepreku neki tata zamoli nju ili njega "neadekvatnog" da izadje iz price. Pre skoro tri decenije tadasnja simatija (ne znam kako se to danas zove) mi je direktno stavila do znanja da su moji roditelji "niko i nista", pa samim tim i ja. Dakle Juga, svi mi satro isti. Mnogo godina kasnije sticaj okolnosti doveo je do toga da njegovim "bitnim" roditeljima sada veoma starim zatrebala moja pomoc. I da se meni moze. Da li je trebalo da ih iskuliram zbog povredjenih osecanja u mladosti onih zenskih i detinjih (udar na roditelje)? Imam ja empatije, ali imam i mozga. Onaj ko vas nece, nece vas i NE TREBA vam. Takoreci roditeljski savet. Ovom malom se izvinjavam ako sam ga nacepila, nije mi bila namera. Dosta od matorog ekstremiste :)

C. Savetnica

pre 7 godina

@...
Ma, razumem ja to sto vi kazete, ali sustina mislim da je u onom mom prvom odgovoru (za koji kazete da je na neku drugu temu, ali sada cete nadam se videti kako je povezano) - a to je , da ne bi trebalo (nije fer...) nikoga zavlaciti (apropo ovih sto nesuptilno flertuju sa vama pa vas, kako kazete, sutradan ne poznaju)..
I da, ako neko ne zeli nesto sa vama, jeste bolje da vam na to ukaze na nacin koji nece povrediti vase dostojanstvo...
Ali (ako vec sami ulazite u odnose koji nisu toliko formalni i obavezujuci i ne stite prava kao sto je npr. brak), morate biti spremni na to da se ta osoba moze predomisliti, ne posle prvog flerta, vec i posle godinu ili duze od uspostavljanja veze..
To kada vam neko kaze da ste fini momci, za brak, razumite kao kompliment i bolje je da zaista tezite tome...
Sa druge strane, znam i ja za primere kada osoba (devojka) stavi do znanja da nije zainteresovana, ali momak i dalje insistira da mu da sansu, na razne nacine iznova i iznova pokusava, gubi svoje vreme, a njoj pravi probleme u vezi kojom je relativno zadovoljna, jer misli da taj njen momak nije za nju, a on sam jeste... (Ponovo je to mozda vise odgovor na pitanje B. Plamena@, na ono kada prestati, kada neke cure ocekuju da ih neki momci jure i da im se dokazuju, dok udvaranje drugih "saseku u korenu"... ali vi ste sami izrazili slicno razmisljanje na tu temu, pa vam mi eto tako i odgovaramo)..

N

pre 7 godina

Ogorcenim komentatorima porucila bih da odrastu. Svako ima prava da vas odbije! I nema potrebe da vam objasnjava razloge i pravda se. Nastavite dalje i naci cete osobu sa kojom vam je lepo i kojoj je lepo sa vama, ljubav je veoma jednostavna.