Pet super saveta da napokon pronađete dečka

Sreda, 03.01.2018.

09:15

Izvor: Super žena

Pet super saveta da napokon pronaðete deèka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

pismenost je danas izgleda nemoguca misija za mnoge

pre 6 godina

I sta kazes, da nisi upoznala muza - udala bi se nikada. Kakav stav, bas zrelo.
(pa ti si stvarno sou - koja logika, 6. januar 2018 13:35)

Udala bi se nikada? Neki komentatori imaju ozbiljan problem sa svojim maternjim jezikom, a ne samo sa malogradjanstinom, zabadanjem nosa u tudj zivot. Tuga.

Dott

pre 6 godina

(au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki..., 5. januar 2018 19:35)

Moram priznati bas si me iznenadila sa tim da si u braku, cemu onda takvi istupi?
Pises kao ostavljena devojka, kivna i razocarana u muski rod, a ovamo hvalis svoga muza, kao poslednjeg mohikanca?
Iskreno zabrinut sam za tvog muza, molim te sredi svoje misli, badje je vece, oprosti svim gresnicima, ne radi njih vec radi sebe, da nadjes svoj mir i usresedis SVOJE MISLI I svoju ljubav prema tom divnom coveku.
Pozdrav tebi, @pa ti si sou i @D, MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI!

Dzoni

pre 6 godina

I sta kazes, da nisi upoznala muza - udala bi se nikada. Kakav stav, bas zrelo.
(pa ti si stvarno sou - koja logika, 6. januar 2018 13:35

Pa ti si stvarno sou - super si sam sebi dao nadimak, bas ti pristaje. Ovo vam je tipicna muska strina od koje bez'te devojke koliko vas noge nose. Ovo zakeralo ce uvek da vas gusi sopstvenim frustracijama i neostvarenoscu, a o licnim nesigurnostima da i ne govorim. Haha od srca me nasmeja :D

D

pre 6 godina

Problem je sto svi misle da su super.I da zasluzuju ne znam ni ja sta.I muskarci i zene.I umesto da se muvaju,svi se takmice.A u stvari svi nesrecni i nezadovoljni.I da,sebicluk.Uzas koliko je prisutno.Niko prstom malo da mrdne iz svoje svakodnevice zarad onog drugog.Neki gest,fora,bilo sta.Vrhunac je stiker na viberu.Sto je sigurno-sigurno.

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Kao sto sam vec napisala u komentaru od jutros (koji je naravno ostao neobjavljen), zahvaljujem na uobicajenom savetu koje delis za lov na decka i muza ali razocaracu te - srecno sam udata vec 15 godina. Tebi kao razvedenom vecitom savetodavcu koji se oseca pozvan da svima soli pamet zelim da prvo sredis svoj zivot. Znam da si stariji od mene posto si sam pominjao svoju dob (ja imam 38 i upoznala sam muza kad smo oboje bili brucosi) i da se nisam udala za njega, verovatno nikada i ne bih, a ipak bih bila srecna - zamisli cuda, nije muskarac po svaku cenu jedina svrha i smisao zivota jedne normalne samosvesne zene. Kad vidim takve kao ti, shvatim i potvrdim po ko zna koji put koliko blago je moj covek i koliko su muskarci poput njega danas, na zalost, retkost.
Tebi zelim puno srece jer znam da ce ti trebati... nastavi da solis pamet drugima umesto da uredis vlastiti zivot razvedenog (ispod)prosecnog muskarca.

Posto vidim da su ti razmisljanja stalno plitka i tanka a predrasude ogromne, moracu i ovim da te razocaram: nije me muzu (ni njega meni) privukao samo odlican izgled, vec pre svega karakter i sve ostalo sto je bitno za ljubav i zajednicki zivot. A ako si ti ruzan (spolja i iznutra) i neostvaren, ne znaci da su i svi drugi u istom cabru.
Puno srece dott...

pa ti si sou

pre 6 godina

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

Posto vidim da pratis Dottov rad, sad me zanima da li uvek koristis isti nick, posto bih bas zapratio tvoje opservacije (ali bolje, postedi nas, ne cini to, nalupetala si se za tri medalje) mada i ova tvoja najnovija mi je dovoljna da te skapiram.
Citat:
jer vama vecini muskaraca bitno je jedino da onda "dobro izgleda" a to sto je glupa, neobrazovana, nepostena, nekvalitetna u svakom drugom smislu je manje-vise totalno nebitno spram fizickog izgleda

Vidi, pametnice: lik kome si replicirala je krajnje korektan, ako si izvukla recenicu koju mu citiras, mogla si i ceo komentar. Leci komplekse, frustracije na drugom mestu, pliz, sistr.

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Srecno sam udata vec 15 godina za coveka koga sam upoznala kao brucosa na 1. godini fakulteta (imam 38g). Nisam se udala za njega zbog njegovih bicepsa, niti je njega iskljucivo zanimala moja lepota, vec smo se pronasli po puno za zivot i ljubav mnogo bitnijih stvari. Ti uporno polazis od sebe, i posto si sam takakav kakav si, mislis i da su drugi ogorceni, razvedeni kao ti, itd. pa i pored svih promasaja i dalje sebe smatras merodavnim da drugima delis savete. A ovo pocetno (i sve ostalo potoom) "vidi se da svojom spoljasnoscu ne privlacis narocito muskarce" ne zelim ni komentarisati, to je nivo decaka od 14 a ne muskarca od preko 4 banke. Trebace ti srece i puno ucenja, nas sin od 14g je puno zreliji od tebe... A to sto ti smatras da je zivotna misija svake zene taktiziranje kako da osvoji i zadrzi muskarca je dio balkanske zabokrecine a ne nacin zivota samosvesne zene. Da nisam upoznala svog muza, verovatno se ne bih ni udala, jer malo je muskaraca na njegovom nivou svesti (i svega ostalog). Ali ni tada ne bih bila nesrecna niti se osecala pozvanom da drugima solim pamet kao ti. Posmatram te nesto, kad god dodjem na B92 (obicno nekoliko puta mesecno) uvek drugima solis a sam svoj zivot sredio nisi. Nekako tuzno za tvoje godine a toga si blazeno nesvestan.

Dott

pre 6 godina

(au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki..., 4. januar 2018 16:03)

Iz tvog komentara jasno je da svojom spoljasnjoscu ne prvlacis narocito muskarce. Devojke poput tebe smatraju se inteligentnim, dok one lepe i atraktivnog izgleda, ne bas.
Medjutim pametni muskarci to ne gledaju kao pravilo, medjutim vi manje lepe gresite u jednom, a to je da se trudite na svakom koraku da vasu inteligenciju i dokazete. Zasto to cinite, ako vec takvo misljenje postoji? Na taj nacin od sebe odbijate one manje lepe, dok lepe muskarce svojom inteligencijom necete privuci i sama to kazes i eto tu lezi i tvoj problem.
Moj ti je savet, kad upoznas sledeceg momka, ne prosipaj mu pamet u startu, jer tako ce te gledati kao lovinu, ima vremena upoznace te, poslusaj me i videces rezultate i bice mi zadovoljstvo da mi se jednog dana javis sa lepim vestima.

Ili gledaj "Pirate sa Kariba"

pre 6 godina

@bolje sutra za malo sutra
Posto imas para, nadji malo vremena za pismenost.Za pocetak "odguglaj" sta znaci "oportuno".

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Nemojte to ciniti, osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima.
(Dott, 3. januar 2018 09:38)

"Osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima."
Jos samo da to muskarci ponekad primene na sebe, barem neki od njih, gde bi vam kraj bio ;) Dosad samo citah od tebe tupljenja o njenom izgledu (zamotana u slatkorecive i dopadljive oblandice), jer vama vecini muskaraca bitno je jedino da onda "dobro izgleda" a to sto je glupa, neobrazovana, nepostena, nekvalitetna u svakom drugom smislu je manje-vise totalno nebitno spram fizickog izgleda. Veoma zalosno - ali to je vasa realnost. No onda cete naravno da se opet isprsite sa vasom pricom koja sve pomenuto negira na milion nacina, ali istina boli i cinjenice su uvek gole, makar ih vi oblacili po najnovijoj modi... ;) Kad je zensko u pitanju onda joj savetujete da zatvori oci pored sopstvenih ociju, umesto ruznoce da umisli nevidjenu lepotu karaktera i zadubi se u ono "lepo" sto (ionako ne postoji) ispod ruzne vanjstine, ali kada ste vi u pitanju, jedino u sta gledate je upravo ta vanjstina. Sem kad se zenite, e onda hocete i sve moguce i nemoguce jos pride u istom paketu ha ha ha.

Bzvz

pre 6 godina

Hehe klasika kao i uvek svako je sebi super (momak, devojka nebitno) a drugima cepidlacimo. Suprotnom polu a o konkurenciji da ne pricam. Mi smo super a drugi su nikakvi...
Ma kako da ne...

Birach

pre 6 godina

(Devojka, 3. januar 2018 19:25)
Svakako da postoji dinstinkcija izmedju onoga sto muskarac misli o sebi i onoga kako ga drugi dozivljavaju. To je u dobroj meri posledica testosterona koja menja pogled na svet obojen u onom spektru boja koje mu samopouzdanjem daju referentnu moc, te stoga mnogi misle da su nesto posebno, ali kako ti rece, u sustini nisu nista. Sa druge strane, za svakog coveka postoji mnogo atrubuta koje mu daju status posebnosti, a tu bas i ne mislim na jednostavne zaradjivacke specifikacije, telesne dimenzije...vec na mnogo suptilnije stvari koje svakog coveka cine posebnim...zato bih se sa radoznaloscu upitao, da li si ti nekom fiksacijom dosla do to toga da si ti bila kako kazes bolja. Ne bih rekao da se ja licno nalazim u tim momentima koje si pobrojala, jer sam uvek bio u "fazonu" da ako vidim da je nezadovoljna, pustim je da ode iako mi se dopada, budem pravi altruista, iako znam da je tehnika kojom se zadrzava unapred dobro poznata i utabana staza...medjutim neka ljudska principijelna nacela govore mi da budem dzentlemen posebne vrste - da je pustim na ode (tj. ja odem posto ona tako pokazuje). Jedan nepoznat teren koji jedan klasicni zenski mozak ne moze da pojmi, tako da sam svasta doziveo, a nisam hteo. Muskarac, iako sposoban da izdominira zenom, radije ce se opredeliti za ljubav, nego za instrumentalizaciju putem njene zelje za njegovom dominacijom. Zato mislim da generalno niste talentovane za "borbu" bilo koje vrste.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Spistite malo kriterije. Nemojte da cekate princa na belom konju i nadite mane kada vam se javi super momak. Super momku nadite mane, a onda ste sa 15 godina starijim izlizanim, razvedenim, namazanim, seljanija tipom.

ehhh

pre 6 godina

Ja da pravim ručkove, budem najbolja na svetu, sve imaju u meni, a oni sve veća stoka? Drage devojke, ponašajte se kao da su vam robovi, tražite i uzimajte (ostaju gde su uložili pare, jer se svaki samoidentifikuje samo parama), čak i ako su vas vaspitavali da sve same sebi obezbedite. Oni se ne osećaju kao muškarci ako vas ne kupuju, i više će vas ceniti što više para troše na vas. (Devojka, 3. januar 2018 19:25)

Ziva istina draga, ziva istina. Ili jasi ili ces biti jahana, na zalost.

xoxoxo

pre 6 godina

@devojka ‘...jer ih je nerviralo što sam uvek u svemu bolja od njih...’ zeno kraljice, saveti koje si podelila jasno pokazuju tvoju superiornost :)))

Devojka

pre 6 godina

Ne mogu da "spustim kriterijume" jer budem sa onim ko mi prija. Četiri duge veze koje sam ja završila jer ih je nerviralo što sam uvek u svemu bolja od njih, pa du bivali još gori, umesto da rade na sebi. Uvek sam bila sa onim do koga mi je stalo, nebitno obrazovanje, pare, izgled. Svak od njih je pokušao da iskoristi sve što može da izvuče od mene, i materijalno i emotivno.
Ja da pravim ručkove, budem najbolja na svetu, sve imaju u meni, a oni sve veća stoka? Drage devojke, ponašajte se kao da su vam robovi, tražite i uzimajte (ostaju gde su uložili pare, jer se svaki samoidentifikuje samo parama), čak i ako su vas vaspitavali da sve same sebi obezbedite. Oni se ne osećaju kao muškarci ako vas ne kupuju, i više će vas ceniti što više para troše na vas. Ili ćete vi voditi glavnu reč, ili oni, a oni su vaspitavani kao gotovani, ne postoje oni koji mogu biti partneri u svemu. Nikako ne "spuštati kriterijume" jer ćete uvenuti pored nekog bezveznog.

Bzvz

pre 6 godina

Niste rekli ono najvažnije "Gledajte malo manje filmova i serija i spustite kriterijume", jer ne mogu svi da izgledaju kao Bred Pit. Današnje devojke žive u oblacima i očekuju previše, a za uzvrat ne nude skoro ništa.
(Nikola, 3. januar 2018 12:04)

Nude, nude svasta nego bi ti bas lepu a ne nudis nista pa bi da joj spustis cenu (lepa si ali ne nudis skoro nista... pa izaberi mene i to treba da si srecna). Klasika znam takvih mnogo

jedan od ili sedam velicanstvenih nije (samo) film

pre 6 godina

Pa, Nijedna, evo ti moje iskustvo koje traje a dokle ce ne znam (prestace kad budem imao partnerku), jer sam singl, a godinice samo sibaju, jbg - sta da se radi.Iskljucivo sam trazim, ne zanimaju me upoznavanja preko prijatelja, kumova, rodbinski ... bilo i toga nekada. Znaci, sam svoj majstor. Prilazim na svim/svakakvim mestima ma sta to znacilo, da ne razglabam sada. Nije problem da pridjem i dvema drugaricama. Da ne bude usta moja hvalite me, sasvim pristojna prica u uspostavljanju kontakta, ima mnogo tema koje se mogu iskoristiti u tom smeru. Suma sumarum je da te devojke-zene gledaju k'o bolesnika, a evo nesto o njima npr. Ja sam bio najblaze receno iznenadjen opstom neinformisanoscu nekih osoba koje sam startovao, tipa putovanja, kinematografija, muzika, neka mesta (ne mislim na kafiće) u BEG ... (to ne znaci da sam sveznalica - daleko od toga da sebe promovisem). Mnogi kude FB npr. Pa tamo moze mnogo da se vidi o onome ko ti se svidja. Upoznao ja jednom jednu devojku na hajkingu, kad sam na fb profilu video selfiće, koktelčiće - neka fala sestro, nisi moja prica (totalno druga prica od one na terenu, kontemplira ... ), a tek posle vidim kad je nasla decka i obnarodovala auditorijumu - puca profil od zajednickih fotografijica sa deckicem strancem, na sta se generalno jezim.

Neko rece u komentaru ponudite prijateljstvo. Koje bre prijateljstvo, pa stara je istina, svi znamo valjda da muskarac i zena ne sedaju za sto (piće)da bi bili prijatelji.

Nijedna

pre 6 godina

Ko hoće dečka, nađe dečka. Ovi što pišu da spuste standarde, obraćate se maloj grupi devojaka koja tonikada neće uraditi. I ne treba da ih spuste, svako traži spram sebe.
Problem u "naći momka" je što im ne treba alkoholičar, mamin sin, plačljivač, lenština i slično. Problem je naći normalnog, takvih je jaaako malo, posebno među ovima što misle da su baš oni takvi (mame i babe ih ubedile). Dok niste sposobni da sve sebi sami radite, nemojte devojku ni da tražite.

fasader

pre 6 godina

Sve su ovo lepi saveti al' mislim da 1 opisuje najčešću grešku. A to je da naše ponašanje prema nekome najpre uslovljavamo njegovim ponašanjem prema sebi. Treba činiti suprotno: prvi se ponašati korektno, srdačno i susretljivo. Prvi ponuditi prijateljstvo. Ako želite da s nekim ustanovite neke odnose, ponašajte se kao da su takvi odnosi već ustanovljeni.

Mladen

pre 6 godina

Kao momak bez devojke, šta bih voleo od devojaka:

Prestanite da glumite zauzetost. Jedno NE je ne, neću se truditi oko osobe koja mi ne da da počnem razgovor.

Prestanite da se doterujete do bola - to je pokazatelj da nešto psihičko nije u redu, da devojka nije zadovoljna sobom, ima visoka očekivanja.

Ne glumite svetice - niko nije savršen.

Počnite nekad prve razgovor - nije strašno biti odbijen.

Milan

pre 6 godina

Kaze meni jedna drugarica da se svidjam njenoj drugarici i naravno ja to sa odusevljenjem docekam. Posle par dana udvaranja kroz izlaske u drustvu pozovem ja devojku na pice a ona kaze da je bolesna, ajd ok, prihvatim to ja, sta cu nece cura i to je to. Medjutim ona moja drugarica mi opet kaze da joj je ona pricala da tom devojkom i ta rece da joj se bas svidjam. Ajd, opet se ja primim i pozovem a ona kaze dolaze joj gosti pa eto, zbog tetke i tece ne moze da izadjemo. Sve ja to shvatim kao korpu i odlucim da necu vise pokusavati i tako je bilo. Posle 2 godine i dalje smo u drustvu istom manje vise, ona se verila za mog ortaka i skoro mi kaze pred svima kaze da je bila ludo zaljubljena u mene. I ja ono u sebi razmisljam, wtf!? Ma mislim u sebi terajte se i ti i on i moja drugarica u....!!!!

highlander

pre 6 godina

probajte da budete normalne....skuvajte rucak i pozovite decka kojo vam se svidja....ponudite nesto, nemojte samo pricati sta vama treba....

Pera peric

pre 6 godina

@Maxx...Eto vidis, ja nikada nisam tako prosto razmisljao i uvek sam imao devojku. Meni su npr one nase pevaljke iz granda top ribe u fizickom smislu ali ne krecemo se u istom drustvu tako da sam to morao otpisati.Istina je da moje devojke nisu bile napucane ali meni su bile lepe. Muskarci su dobili kompleks od automobila, cak znam ljude koji su prodali njive da bi kupili automobil, bas bedno jel da?

Nikola

pre 6 godina

Niste rekli ono najvažnije "Gledajte malo manje filmova i serija i spustite kriterijume", jer ne mogu svi da izgledaju kao Bred Pit. Današnje devojke žive u oblacima i očekuju previše, a za uzvrat ne nude skoro ništa.

bolje sutra malo sutra

pre 6 godina

Bio sam švorc, sada imam dosta pogotovo na ovu bedu. Inače ne izgledam loše, ali definitivno dosta mlađe. Ono sto sam primetio da smo mi muškarci pomalo u pravu, pomalo u zabludi. U poslednjih 2 godine, četiri devojke ( 28 - 35 godina) su se opasno zaljubile u mene. Za prethodnih 30 je mozda bilo 10ak i mislim da su u pravu oni koji kazu da je to zbog para. Ali interesantno je da one od mog novca nemaju ništa, ja sam uvek bio kavaljer i sam plaćao pića i večere, ako negde odputujemo to je bar 1/3 njen trošak, dakle neke koristi nema. One u stvari vole nesto drugo: covek valjda dobije na samopouzdanju sa novcem i to ih najviše loži, pričam o normalnim osobama, ne sponzoruše, silikonuše i ostala dna. .. A one? Pa to je stvarno posebna priča.. Sto se mene tice razveden sam i voleo bih ponovo da se oženim, ali svi smo se pretvorili u nešto sto je totalno oportuno zajedničkom životu. Ono sto sam naučio iz braka je da je za zajednički život potrebno samovoljno odricanje od nekih stvari i rad nekih stvari ali sa zadovoljstvom jer je rezultat harmonija sa drugom stranom. Ako to nećete veza puca milion %, ne lažite sebe ni drugog da je moguće drugačije.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

Iskreno, prvi put da ste napisali nesto sto bi zenama zaista pomoglo i ovo je najbolji tekst do sada, svaka cast. I jos nesto, nikako, ali nikako nemojte glumiti nezainteresovanost.

Maxx

pre 6 godina

Drustvo je nametnulo takvu situaciju da ako muskarac nema dobra kola a devojka ne izgleda kao pevacica oboje su osudjeni na soliranje. Jer pobogu sta ce reci okolina vidi sa kim je bla bla bla...

upravotako

pre 6 godina

,,Podignite pogled s telefona i gledajte ljude s kojima razgovarate."
koliko je u ovoj recenici dobro opisano stanje svesti vecine danasnjih devojaka.

Dott

pre 6 godina

Recept koji daje 100% uspeha nema, logicno bi bilo da se ponasate onako kako bi muskarac voleo da se sa njim ponasate u vezi, to znaci pokazati malo posesivnosti, da ste malo nevesti i da vam u mnogo cemu treba pomoc. Da bas tako, jer muskarac voli da se oseti superiorno, ali nisu svi takvi, neki vole i domino dame. To znaci shodno vasim zeljama o profilu muskarca kakvog zelite, tako se i ponasajte.
Medjutim energije kada se sklope, onda sva pravila padaju u vodu, njom se treba voditi, cak i ako vam se muskarac vizelono ne dopada, znam mnoge su to osetile, ali zbog njegove nedopadljive spoljasnjosti, ignorisali ste to osecanje koje vas prozima.
Nemojte to ciniti, osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima.

Milan

pre 6 godina

Kaze meni jedna drugarica da se svidjam njenoj drugarici i naravno ja to sa odusevljenjem docekam. Posle par dana udvaranja kroz izlaske u drustvu pozovem ja devojku na pice a ona kaze da je bolesna, ajd ok, prihvatim to ja, sta cu nece cura i to je to. Medjutim ona moja drugarica mi opet kaze da joj je ona pricala da tom devojkom i ta rece da joj se bas svidjam. Ajd, opet se ja primim i pozovem a ona kaze dolaze joj gosti pa eto, zbog tetke i tece ne moze da izadjemo. Sve ja to shvatim kao korpu i odlucim da necu vise pokusavati i tako je bilo. Posle 2 godine i dalje smo u drustvu istom manje vise, ona se verila za mog ortaka i skoro mi kaze pred svima kaze da je bila ludo zaljubljena u mene. I ja ono u sebi razmisljam, wtf!? Ma mislim u sebi terajte se i ti i on i moja drugarica u....!!!!

upravotako

pre 6 godina

,,Podignite pogled s telefona i gledajte ljude s kojima razgovarate."
koliko je u ovoj recenici dobro opisano stanje svesti vecine danasnjih devojaka.

Nijedna

pre 6 godina

Ko hoće dečka, nađe dečka. Ovi što pišu da spuste standarde, obraćate se maloj grupi devojaka koja tonikada neće uraditi. I ne treba da ih spuste, svako traži spram sebe.
Problem u "naći momka" je što im ne treba alkoholičar, mamin sin, plačljivač, lenština i slično. Problem je naći normalnog, takvih je jaaako malo, posebno među ovima što misle da su baš oni takvi (mame i babe ih ubedile). Dok niste sposobni da sve sebi sami radite, nemojte devojku ni da tražite.

Maxx

pre 6 godina

Drustvo je nametnulo takvu situaciju da ako muskarac nema dobra kola a devojka ne izgleda kao pevacica oboje su osudjeni na soliranje. Jer pobogu sta ce reci okolina vidi sa kim je bla bla bla...

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

Iskreno, prvi put da ste napisali nesto sto bi zenama zaista pomoglo i ovo je najbolji tekst do sada, svaka cast. I jos nesto, nikako, ali nikako nemojte glumiti nezainteresovanost.

bolje sutra malo sutra

pre 6 godina

Bio sam švorc, sada imam dosta pogotovo na ovu bedu. Inače ne izgledam loše, ali definitivno dosta mlađe. Ono sto sam primetio da smo mi muškarci pomalo u pravu, pomalo u zabludi. U poslednjih 2 godine, četiri devojke ( 28 - 35 godina) su se opasno zaljubile u mene. Za prethodnih 30 je mozda bilo 10ak i mislim da su u pravu oni koji kazu da je to zbog para. Ali interesantno je da one od mog novca nemaju ništa, ja sam uvek bio kavaljer i sam plaćao pića i večere, ako negde odputujemo to je bar 1/3 njen trošak, dakle neke koristi nema. One u stvari vole nesto drugo: covek valjda dobije na samopouzdanju sa novcem i to ih najviše loži, pričam o normalnim osobama, ne sponzoruše, silikonuše i ostala dna. .. A one? Pa to je stvarno posebna priča.. Sto se mene tice razveden sam i voleo bih ponovo da se oženim, ali svi smo se pretvorili u nešto sto je totalno oportuno zajedničkom životu. Ono sto sam naučio iz braka je da je za zajednički život potrebno samovoljno odricanje od nekih stvari i rad nekih stvari ali sa zadovoljstvom jer je rezultat harmonija sa drugom stranom. Ako to nećete veza puca milion %, ne lažite sebe ni drugog da je moguće drugačije.

Mladen

pre 6 godina

Kao momak bez devojke, šta bih voleo od devojaka:

Prestanite da glumite zauzetost. Jedno NE je ne, neću se truditi oko osobe koja mi ne da da počnem razgovor.

Prestanite da se doterujete do bola - to je pokazatelj da nešto psihičko nije u redu, da devojka nije zadovoljna sobom, ima visoka očekivanja.

Ne glumite svetice - niko nije savršen.

Počnite nekad prve razgovor - nije strašno biti odbijen.

Dott

pre 6 godina

Recept koji daje 100% uspeha nema, logicno bi bilo da se ponasate onako kako bi muskarac voleo da se sa njim ponasate u vezi, to znaci pokazati malo posesivnosti, da ste malo nevesti i da vam u mnogo cemu treba pomoc. Da bas tako, jer muskarac voli da se oseti superiorno, ali nisu svi takvi, neki vole i domino dame. To znaci shodno vasim zeljama o profilu muskarca kakvog zelite, tako se i ponasajte.
Medjutim energije kada se sklope, onda sva pravila padaju u vodu, njom se treba voditi, cak i ako vam se muskarac vizelono ne dopada, znam mnoge su to osetile, ali zbog njegove nedopadljive spoljasnjosti, ignorisali ste to osecanje koje vas prozima.
Nemojte to ciniti, osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima.

Bzvz

pre 6 godina

Niste rekli ono najvažnije "Gledajte malo manje filmova i serija i spustite kriterijume", jer ne mogu svi da izgledaju kao Bred Pit. Današnje devojke žive u oblacima i očekuju previše, a za uzvrat ne nude skoro ništa.
(Nikola, 3. januar 2018 12:04)

Nude, nude svasta nego bi ti bas lepu a ne nudis nista pa bi da joj spustis cenu (lepa si ali ne nudis skoro nista... pa izaberi mene i to treba da si srecna). Klasika znam takvih mnogo

fasader

pre 6 godina

Sve su ovo lepi saveti al' mislim da 1 opisuje najčešću grešku. A to je da naše ponašanje prema nekome najpre uslovljavamo njegovim ponašanjem prema sebi. Treba činiti suprotno: prvi se ponašati korektno, srdačno i susretljivo. Prvi ponuditi prijateljstvo. Ako želite da s nekim ustanovite neke odnose, ponašajte se kao da su takvi odnosi već ustanovljeni.

Devojka

pre 6 godina

Ne mogu da "spustim kriterijume" jer budem sa onim ko mi prija. Četiri duge veze koje sam ja završila jer ih je nerviralo što sam uvek u svemu bolja od njih, pa du bivali još gori, umesto da rade na sebi. Uvek sam bila sa onim do koga mi je stalo, nebitno obrazovanje, pare, izgled. Svak od njih je pokušao da iskoristi sve što može da izvuče od mene, i materijalno i emotivno.
Ja da pravim ručkove, budem najbolja na svetu, sve imaju u meni, a oni sve veća stoka? Drage devojke, ponašajte se kao da su vam robovi, tražite i uzimajte (ostaju gde su uložili pare, jer se svaki samoidentifikuje samo parama), čak i ako su vas vaspitavali da sve same sebi obezbedite. Oni se ne osećaju kao muškarci ako vas ne kupuju, i više će vas ceniti što više para troše na vas. Ili ćete vi voditi glavnu reč, ili oni, a oni su vaspitavani kao gotovani, ne postoje oni koji mogu biti partneri u svemu. Nikako ne "spuštati kriterijume" jer ćete uvenuti pored nekog bezveznog.

Nikola

pre 6 godina

Niste rekli ono najvažnije "Gledajte malo manje filmova i serija i spustite kriterijume", jer ne mogu svi da izgledaju kao Bred Pit. Današnje devojke žive u oblacima i očekuju previše, a za uzvrat ne nude skoro ništa.

highlander

pre 6 godina

probajte da budete normalne....skuvajte rucak i pozovite decka kojo vam se svidja....ponudite nesto, nemojte samo pricati sta vama treba....

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Spistite malo kriterije. Nemojte da cekate princa na belom konju i nadite mane kada vam se javi super momak. Super momku nadite mane, a onda ste sa 15 godina starijim izlizanim, razvedenim, namazanim, seljanija tipom.

Bzvz

pre 6 godina

Hehe klasika kao i uvek svako je sebi super (momak, devojka nebitno) a drugima cepidlacimo. Suprotnom polu a o konkurenciji da ne pricam. Mi smo super a drugi su nikakvi...
Ma kako da ne...

jedan od ili sedam velicanstvenih nije (samo) film

pre 6 godina

Pa, Nijedna, evo ti moje iskustvo koje traje a dokle ce ne znam (prestace kad budem imao partnerku), jer sam singl, a godinice samo sibaju, jbg - sta da se radi.Iskljucivo sam trazim, ne zanimaju me upoznavanja preko prijatelja, kumova, rodbinski ... bilo i toga nekada. Znaci, sam svoj majstor. Prilazim na svim/svakakvim mestima ma sta to znacilo, da ne razglabam sada. Nije problem da pridjem i dvema drugaricama. Da ne bude usta moja hvalite me, sasvim pristojna prica u uspostavljanju kontakta, ima mnogo tema koje se mogu iskoristiti u tom smeru. Suma sumarum je da te devojke-zene gledaju k'o bolesnika, a evo nesto o njima npr. Ja sam bio najblaze receno iznenadjen opstom neinformisanoscu nekih osoba koje sam startovao, tipa putovanja, kinematografija, muzika, neka mesta (ne mislim na kafiće) u BEG ... (to ne znaci da sam sveznalica - daleko od toga da sebe promovisem). Mnogi kude FB npr. Pa tamo moze mnogo da se vidi o onome ko ti se svidja. Upoznao ja jednom jednu devojku na hajkingu, kad sam na fb profilu video selfiće, koktelčiće - neka fala sestro, nisi moja prica (totalno druga prica od one na terenu, kontemplira ... ), a tek posle vidim kad je nasla decka i obnarodovala auditorijumu - puca profil od zajednickih fotografijica sa deckicem strancem, na sta se generalno jezim.

Neko rece u komentaru ponudite prijateljstvo. Koje bre prijateljstvo, pa stara je istina, svi znamo valjda da muskarac i zena ne sedaju za sto (piće)da bi bili prijatelji.

ehhh

pre 6 godina

Ja da pravim ručkove, budem najbolja na svetu, sve imaju u meni, a oni sve veća stoka? Drage devojke, ponašajte se kao da su vam robovi, tražite i uzimajte (ostaju gde su uložili pare, jer se svaki samoidentifikuje samo parama), čak i ako su vas vaspitavali da sve same sebi obezbedite. Oni se ne osećaju kao muškarci ako vas ne kupuju, i više će vas ceniti što više para troše na vas. (Devojka, 3. januar 2018 19:25)

Ziva istina draga, ziva istina. Ili jasi ili ces biti jahana, na zalost.

xoxoxo

pre 6 godina

@devojka ‘...jer ih je nerviralo što sam uvek u svemu bolja od njih...’ zeno kraljice, saveti koje si podelila jasno pokazuju tvoju superiornost :)))

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Nemojte to ciniti, osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima.
(Dott, 3. januar 2018 09:38)

"Osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima."
Jos samo da to muskarci ponekad primene na sebe, barem neki od njih, gde bi vam kraj bio ;) Dosad samo citah od tebe tupljenja o njenom izgledu (zamotana u slatkorecive i dopadljive oblandice), jer vama vecini muskaraca bitno je jedino da onda "dobro izgleda" a to sto je glupa, neobrazovana, nepostena, nekvalitetna u svakom drugom smislu je manje-vise totalno nebitno spram fizickog izgleda. Veoma zalosno - ali to je vasa realnost. No onda cete naravno da se opet isprsite sa vasom pricom koja sve pomenuto negira na milion nacina, ali istina boli i cinjenice su uvek gole, makar ih vi oblacili po najnovijoj modi... ;) Kad je zensko u pitanju onda joj savetujete da zatvori oci pored sopstvenih ociju, umesto ruznoce da umisli nevidjenu lepotu karaktera i zadubi se u ono "lepo" sto (ionako ne postoji) ispod ruzne vanjstine, ali kada ste vi u pitanju, jedino u sta gledate je upravo ta vanjstina. Sem kad se zenite, e onda hocete i sve moguce i nemoguce jos pride u istom paketu ha ha ha.

Birach

pre 6 godina

(Devojka, 3. januar 2018 19:25)
Svakako da postoji dinstinkcija izmedju onoga sto muskarac misli o sebi i onoga kako ga drugi dozivljavaju. To je u dobroj meri posledica testosterona koja menja pogled na svet obojen u onom spektru boja koje mu samopouzdanjem daju referentnu moc, te stoga mnogi misle da su nesto posebno, ali kako ti rece, u sustini nisu nista. Sa druge strane, za svakog coveka postoji mnogo atrubuta koje mu daju status posebnosti, a tu bas i ne mislim na jednostavne zaradjivacke specifikacije, telesne dimenzije...vec na mnogo suptilnije stvari koje svakog coveka cine posebnim...zato bih se sa radoznaloscu upitao, da li si ti nekom fiksacijom dosla do to toga da si ti bila kako kazes bolja. Ne bih rekao da se ja licno nalazim u tim momentima koje si pobrojala, jer sam uvek bio u "fazonu" da ako vidim da je nezadovoljna, pustim je da ode iako mi se dopada, budem pravi altruista, iako znam da je tehnika kojom se zadrzava unapred dobro poznata i utabana staza...medjutim neka ljudska principijelna nacela govore mi da budem dzentlemen posebne vrste - da je pustim na ode (tj. ja odem posto ona tako pokazuje). Jedan nepoznat teren koji jedan klasicni zenski mozak ne moze da pojmi, tako da sam svasta doziveo, a nisam hteo. Muskarac, iako sposoban da izdominira zenom, radije ce se opredeliti za ljubav, nego za instrumentalizaciju putem njene zelje za njegovom dominacijom. Zato mislim da generalno niste talentovane za "borbu" bilo koje vrste.

Pera peric

pre 6 godina

@Maxx...Eto vidis, ja nikada nisam tako prosto razmisljao i uvek sam imao devojku. Meni su npr one nase pevaljke iz granda top ribe u fizickom smislu ali ne krecemo se u istom drustvu tako da sam to morao otpisati.Istina je da moje devojke nisu bile napucane ali meni su bile lepe. Muskarci su dobili kompleks od automobila, cak znam ljude koji su prodali njive da bi kupili automobil, bas bedno jel da?

Dott

pre 6 godina

(au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki..., 4. januar 2018 16:03)

Iz tvog komentara jasno je da svojom spoljasnjoscu ne prvlacis narocito muskarce. Devojke poput tebe smatraju se inteligentnim, dok one lepe i atraktivnog izgleda, ne bas.
Medjutim pametni muskarci to ne gledaju kao pravilo, medjutim vi manje lepe gresite u jednom, a to je da se trudite na svakom koraku da vasu inteligenciju i dokazete. Zasto to cinite, ako vec takvo misljenje postoji? Na taj nacin od sebe odbijate one manje lepe, dok lepe muskarce svojom inteligencijom necete privuci i sama to kazes i eto tu lezi i tvoj problem.
Moj ti je savet, kad upoznas sledeceg momka, ne prosipaj mu pamet u startu, jer tako ce te gledati kao lovinu, ima vremena upoznace te, poslusaj me i videces rezultate i bice mi zadovoljstvo da mi se jednog dana javis sa lepim vestima.

D

pre 6 godina

Problem je sto svi misle da su super.I da zasluzuju ne znam ni ja sta.I muskarci i zene.I umesto da se muvaju,svi se takmice.A u stvari svi nesrecni i nezadovoljni.I da,sebicluk.Uzas koliko je prisutno.Niko prstom malo da mrdne iz svoje svakodnevice zarad onog drugog.Neki gest,fora,bilo sta.Vrhunac je stiker na viberu.Sto je sigurno-sigurno.

Ili gledaj "Pirate sa Kariba"

pre 6 godina

@bolje sutra za malo sutra
Posto imas para, nadji malo vremena za pismenost.Za pocetak "odguglaj" sta znaci "oportuno".

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Srecno sam udata vec 15 godina za coveka koga sam upoznala kao brucosa na 1. godini fakulteta (imam 38g). Nisam se udala za njega zbog njegovih bicepsa, niti je njega iskljucivo zanimala moja lepota, vec smo se pronasli po puno za zivot i ljubav mnogo bitnijih stvari. Ti uporno polazis od sebe, i posto si sam takakav kakav si, mislis i da su drugi ogorceni, razvedeni kao ti, itd. pa i pored svih promasaja i dalje sebe smatras merodavnim da drugima delis savete. A ovo pocetno (i sve ostalo potoom) "vidi se da svojom spoljasnoscu ne privlacis narocito muskarce" ne zelim ni komentarisati, to je nivo decaka od 14 a ne muskarca od preko 4 banke. Trebace ti srece i puno ucenja, nas sin od 14g je puno zreliji od tebe... A to sto ti smatras da je zivotna misija svake zene taktiziranje kako da osvoji i zadrzi muskarca je dio balkanske zabokrecine a ne nacin zivota samosvesne zene. Da nisam upoznala svog muza, verovatno se ne bih ni udala, jer malo je muskaraca na njegovom nivou svesti (i svega ostalog). Ali ni tada ne bih bila nesrecna niti se osecala pozvanom da drugima solim pamet kao ti. Posmatram te nesto, kad god dodjem na B92 (obicno nekoliko puta mesecno) uvek drugima solis a sam svoj zivot sredio nisi. Nekako tuzno za tvoje godine a toga si blazeno nesvestan.

pa ti si sou

pre 6 godina

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

Posto vidim da pratis Dottov rad, sad me zanima da li uvek koristis isti nick, posto bih bas zapratio tvoje opservacije (ali bolje, postedi nas, ne cini to, nalupetala si se za tri medalje) mada i ova tvoja najnovija mi je dovoljna da te skapiram.
Citat:
jer vama vecini muskaraca bitno je jedino da onda "dobro izgleda" a to sto je glupa, neobrazovana, nepostena, nekvalitetna u svakom drugom smislu je manje-vise totalno nebitno spram fizickog izgleda

Vidi, pametnice: lik kome si replicirala je krajnje korektan, ako si izvukla recenicu koju mu citiras, mogla si i ceo komentar. Leci komplekse, frustracije na drugom mestu, pliz, sistr.

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Kao sto sam vec napisala u komentaru od jutros (koji je naravno ostao neobjavljen), zahvaljujem na uobicajenom savetu koje delis za lov na decka i muza ali razocaracu te - srecno sam udata vec 15 godina. Tebi kao razvedenom vecitom savetodavcu koji se oseca pozvan da svima soli pamet zelim da prvo sredis svoj zivot. Znam da si stariji od mene posto si sam pominjao svoju dob (ja imam 38 i upoznala sam muza kad smo oboje bili brucosi) i da se nisam udala za njega, verovatno nikada i ne bih, a ipak bih bila srecna - zamisli cuda, nije muskarac po svaku cenu jedina svrha i smisao zivota jedne normalne samosvesne zene. Kad vidim takve kao ti, shvatim i potvrdim po ko zna koji put koliko blago je moj covek i koliko su muskarci poput njega danas, na zalost, retkost.
Tebi zelim puno srece jer znam da ce ti trebati... nastavi da solis pamet drugima umesto da uredis vlastiti zivot razvedenog (ispod)prosecnog muskarca.

Posto vidim da su ti razmisljanja stalno plitka i tanka a predrasude ogromne, moracu i ovim da te razocaram: nije me muzu (ni njega meni) privukao samo odlican izgled, vec pre svega karakter i sve ostalo sto je bitno za ljubav i zajednicki zivot. A ako si ti ruzan (spolja i iznutra) i neostvaren, ne znaci da su i svi drugi u istom cabru.
Puno srece dott...

Dzoni

pre 6 godina

I sta kazes, da nisi upoznala muza - udala bi se nikada. Kakav stav, bas zrelo.
(pa ti si stvarno sou - koja logika, 6. januar 2018 13:35

Pa ti si stvarno sou - super si sam sebi dao nadimak, bas ti pristaje. Ovo vam je tipicna muska strina od koje bez'te devojke koliko vas noge nose. Ovo zakeralo ce uvek da vas gusi sopstvenim frustracijama i neostvarenoscu, a o licnim nesigurnostima da i ne govorim. Haha od srca me nasmeja :D

Dott

pre 6 godina

(au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki..., 5. januar 2018 19:35)

Moram priznati bas si me iznenadila sa tim da si u braku, cemu onda takvi istupi?
Pises kao ostavljena devojka, kivna i razocarana u muski rod, a ovamo hvalis svoga muza, kao poslednjeg mohikanca?
Iskreno zabrinut sam za tvog muza, molim te sredi svoje misli, badje je vece, oprosti svim gresnicima, ne radi njih vec radi sebe, da nadjes svoj mir i usresedis SVOJE MISLI I svoju ljubav prema tom divnom coveku.
Pozdrav tebi, @pa ti si sou i @D, MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI!

pismenost je danas izgleda nemoguca misija za mnoge

pre 6 godina

I sta kazes, da nisi upoznala muza - udala bi se nikada. Kakav stav, bas zrelo.
(pa ti si stvarno sou - koja logika, 6. januar 2018 13:35)

Udala bi se nikada? Neki komentatori imaju ozbiljan problem sa svojim maternjim jezikom, a ne samo sa malogradjanstinom, zabadanjem nosa u tudj zivot. Tuga.

Devojka

pre 6 godina

Ne mogu da "spustim kriterijume" jer budem sa onim ko mi prija. Četiri duge veze koje sam ja završila jer ih je nerviralo što sam uvek u svemu bolja od njih, pa du bivali još gori, umesto da rade na sebi. Uvek sam bila sa onim do koga mi je stalo, nebitno obrazovanje, pare, izgled. Svak od njih je pokušao da iskoristi sve što može da izvuče od mene, i materijalno i emotivno.
Ja da pravim ručkove, budem najbolja na svetu, sve imaju u meni, a oni sve veća stoka? Drage devojke, ponašajte se kao da su vam robovi, tražite i uzimajte (ostaju gde su uložili pare, jer se svaki samoidentifikuje samo parama), čak i ako su vas vaspitavali da sve same sebi obezbedite. Oni se ne osećaju kao muškarci ako vas ne kupuju, i više će vas ceniti što više para troše na vas. Ili ćete vi voditi glavnu reč, ili oni, a oni su vaspitavani kao gotovani, ne postoje oni koji mogu biti partneri u svemu. Nikako ne "spuštati kriterijume" jer ćete uvenuti pored nekog bezveznog.

highlander

pre 6 godina

probajte da budete normalne....skuvajte rucak i pozovite decka kojo vam se svidja....ponudite nesto, nemojte samo pricati sta vama treba....

jedan od ili sedam velicanstvenih nije (samo) film

pre 6 godina

Pa, Nijedna, evo ti moje iskustvo koje traje a dokle ce ne znam (prestace kad budem imao partnerku), jer sam singl, a godinice samo sibaju, jbg - sta da se radi.Iskljucivo sam trazim, ne zanimaju me upoznavanja preko prijatelja, kumova, rodbinski ... bilo i toga nekada. Znaci, sam svoj majstor. Prilazim na svim/svakakvim mestima ma sta to znacilo, da ne razglabam sada. Nije problem da pridjem i dvema drugaricama. Da ne bude usta moja hvalite me, sasvim pristojna prica u uspostavljanju kontakta, ima mnogo tema koje se mogu iskoristiti u tom smeru. Suma sumarum je da te devojke-zene gledaju k'o bolesnika, a evo nesto o njima npr. Ja sam bio najblaze receno iznenadjen opstom neinformisanoscu nekih osoba koje sam startovao, tipa putovanja, kinematografija, muzika, neka mesta (ne mislim na kafiće) u BEG ... (to ne znaci da sam sveznalica - daleko od toga da sebe promovisem). Mnogi kude FB npr. Pa tamo moze mnogo da se vidi o onome ko ti se svidja. Upoznao ja jednom jednu devojku na hajkingu, kad sam na fb profilu video selfiće, koktelčiće - neka fala sestro, nisi moja prica (totalno druga prica od one na terenu, kontemplira ... ), a tek posle vidim kad je nasla decka i obnarodovala auditorijumu - puca profil od zajednickih fotografijica sa deckicem strancem, na sta se generalno jezim.

Neko rece u komentaru ponudite prijateljstvo. Koje bre prijateljstvo, pa stara je istina, svi znamo valjda da muskarac i zena ne sedaju za sto (piće)da bi bili prijatelji.

Pera peric

pre 6 godina

@Maxx...Eto vidis, ja nikada nisam tako prosto razmisljao i uvek sam imao devojku. Meni su npr one nase pevaljke iz granda top ribe u fizickom smislu ali ne krecemo se u istom drustvu tako da sam to morao otpisati.Istina je da moje devojke nisu bile napucane ali meni su bile lepe. Muskarci su dobili kompleks od automobila, cak znam ljude koji su prodali njive da bi kupili automobil, bas bedno jel da?

Nikola

pre 6 godina

Niste rekli ono najvažnije "Gledajte malo manje filmova i serija i spustite kriterijume", jer ne mogu svi da izgledaju kao Bred Pit. Današnje devojke žive u oblacima i očekuju previše, a za uzvrat ne nude skoro ništa.

Nijedna

pre 6 godina

Ko hoće dečka, nađe dečka. Ovi što pišu da spuste standarde, obraćate se maloj grupi devojaka koja tonikada neće uraditi. I ne treba da ih spuste, svako traži spram sebe.
Problem u "naći momka" je što im ne treba alkoholičar, mamin sin, plačljivač, lenština i slično. Problem je naći normalnog, takvih je jaaako malo, posebno među ovima što misle da su baš oni takvi (mame i babe ih ubedile). Dok niste sposobni da sve sebi sami radite, nemojte devojku ni da tražite.

Maxx

pre 6 godina

Drustvo je nametnulo takvu situaciju da ako muskarac nema dobra kola a devojka ne izgleda kao pevacica oboje su osudjeni na soliranje. Jer pobogu sta ce reci okolina vidi sa kim je bla bla bla...

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Nemojte to ciniti, osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima.
(Dott, 3. januar 2018 09:38)

"Osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima."
Jos samo da to muskarci ponekad primene na sebe, barem neki od njih, gde bi vam kraj bio ;) Dosad samo citah od tebe tupljenja o njenom izgledu (zamotana u slatkorecive i dopadljive oblandice), jer vama vecini muskaraca bitno je jedino da onda "dobro izgleda" a to sto je glupa, neobrazovana, nepostena, nekvalitetna u svakom drugom smislu je manje-vise totalno nebitno spram fizickog izgleda. Veoma zalosno - ali to je vasa realnost. No onda cete naravno da se opet isprsite sa vasom pricom koja sve pomenuto negira na milion nacina, ali istina boli i cinjenice su uvek gole, makar ih vi oblacili po najnovijoj modi... ;) Kad je zensko u pitanju onda joj savetujete da zatvori oci pored sopstvenih ociju, umesto ruznoce da umisli nevidjenu lepotu karaktera i zadubi se u ono "lepo" sto (ionako ne postoji) ispod ruzne vanjstine, ali kada ste vi u pitanju, jedino u sta gledate je upravo ta vanjstina. Sem kad se zenite, e onda hocete i sve moguce i nemoguce jos pride u istom paketu ha ha ha.

Bzvz

pre 6 godina

Niste rekli ono najvažnije "Gledajte malo manje filmova i serija i spustite kriterijume", jer ne mogu svi da izgledaju kao Bred Pit. Današnje devojke žive u oblacima i očekuju previše, a za uzvrat ne nude skoro ništa.
(Nikola, 3. januar 2018 12:04)

Nude, nude svasta nego bi ti bas lepu a ne nudis nista pa bi da joj spustis cenu (lepa si ali ne nudis skoro nista... pa izaberi mene i to treba da si srecna). Klasika znam takvih mnogo

Birach

pre 6 godina

(Devojka, 3. januar 2018 19:25)
Svakako da postoji dinstinkcija izmedju onoga sto muskarac misli o sebi i onoga kako ga drugi dozivljavaju. To je u dobroj meri posledica testosterona koja menja pogled na svet obojen u onom spektru boja koje mu samopouzdanjem daju referentnu moc, te stoga mnogi misle da su nesto posebno, ali kako ti rece, u sustini nisu nista. Sa druge strane, za svakog coveka postoji mnogo atrubuta koje mu daju status posebnosti, a tu bas i ne mislim na jednostavne zaradjivacke specifikacije, telesne dimenzije...vec na mnogo suptilnije stvari koje svakog coveka cine posebnim...zato bih se sa radoznaloscu upitao, da li si ti nekom fiksacijom dosla do to toga da si ti bila kako kazes bolja. Ne bih rekao da se ja licno nalazim u tim momentima koje si pobrojala, jer sam uvek bio u "fazonu" da ako vidim da je nezadovoljna, pustim je da ode iako mi se dopada, budem pravi altruista, iako znam da je tehnika kojom se zadrzava unapred dobro poznata i utabana staza...medjutim neka ljudska principijelna nacela govore mi da budem dzentlemen posebne vrste - da je pustim na ode (tj. ja odem posto ona tako pokazuje). Jedan nepoznat teren koji jedan klasicni zenski mozak ne moze da pojmi, tako da sam svasta doziveo, a nisam hteo. Muskarac, iako sposoban da izdominira zenom, radije ce se opredeliti za ljubav, nego za instrumentalizaciju putem njene zelje za njegovom dominacijom. Zato mislim da generalno niste talentovane za "borbu" bilo koje vrste.

Dott

pre 6 godina

Recept koji daje 100% uspeha nema, logicno bi bilo da se ponasate onako kako bi muskarac voleo da se sa njim ponasate u vezi, to znaci pokazati malo posesivnosti, da ste malo nevesti i da vam u mnogo cemu treba pomoc. Da bas tako, jer muskarac voli da se oseti superiorno, ali nisu svi takvi, neki vole i domino dame. To znaci shodno vasim zeljama o profilu muskarca kakvog zelite, tako se i ponasajte.
Medjutim energije kada se sklope, onda sva pravila padaju u vodu, njom se treba voditi, cak i ako vam se muskarac vizelono ne dopada, znam mnoge su to osetile, ali zbog njegove nedopadljive spoljasnjosti, ignorisali ste to osecanje koje vas prozima.
Nemojte to ciniti, osim cula vida dajte sansu i verujte vise i drugim culima.

upravotako

pre 6 godina

,,Podignite pogled s telefona i gledajte ljude s kojima razgovarate."
koliko je u ovoj recenici dobro opisano stanje svesti vecine danasnjih devojaka.

ehhh

pre 6 godina

Ja da pravim ručkove, budem najbolja na svetu, sve imaju u meni, a oni sve veća stoka? Drage devojke, ponašajte se kao da su vam robovi, tražite i uzimajte (ostaju gde su uložili pare, jer se svaki samoidentifikuje samo parama), čak i ako su vas vaspitavali da sve same sebi obezbedite. Oni se ne osećaju kao muškarci ako vas ne kupuju, i više će vas ceniti što više para troše na vas. (Devojka, 3. januar 2018 19:25)

Ziva istina draga, ziva istina. Ili jasi ili ces biti jahana, na zalost.

Dott

pre 6 godina

(au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki..., 4. januar 2018 16:03)

Iz tvog komentara jasno je da svojom spoljasnjoscu ne prvlacis narocito muskarce. Devojke poput tebe smatraju se inteligentnim, dok one lepe i atraktivnog izgleda, ne bas.
Medjutim pametni muskarci to ne gledaju kao pravilo, medjutim vi manje lepe gresite u jednom, a to je da se trudite na svakom koraku da vasu inteligenciju i dokazete. Zasto to cinite, ako vec takvo misljenje postoji? Na taj nacin od sebe odbijate one manje lepe, dok lepe muskarce svojom inteligencijom necete privuci i sama to kazes i eto tu lezi i tvoj problem.
Moj ti je savet, kad upoznas sledeceg momka, ne prosipaj mu pamet u startu, jer tako ce te gledati kao lovinu, ima vremena upoznace te, poslusaj me i videces rezultate i bice mi zadovoljstvo da mi se jednog dana javis sa lepim vestima.

xoxoxo

pre 6 godina

@devojka ‘...jer ih je nerviralo što sam uvek u svemu bolja od njih...’ zeno kraljice, saveti koje si podelila jasno pokazuju tvoju superiornost :)))

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Spistite malo kriterije. Nemojte da cekate princa na belom konju i nadite mane kada vam se javi super momak. Super momku nadite mane, a onda ste sa 15 godina starijim izlizanim, razvedenim, namazanim, seljanija tipom.

pa ti si sou

pre 6 godina

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

Posto vidim da pratis Dottov rad, sad me zanima da li uvek koristis isti nick, posto bih bas zapratio tvoje opservacije (ali bolje, postedi nas, ne cini to, nalupetala si se za tri medalje) mada i ova tvoja najnovija mi je dovoljna da te skapiram.
Citat:
jer vama vecini muskaraca bitno je jedino da onda "dobro izgleda" a to sto je glupa, neobrazovana, nepostena, nekvalitetna u svakom drugom smislu je manje-vise totalno nebitno spram fizickog izgleda

Vidi, pametnice: lik kome si replicirala je krajnje korektan, ako si izvukla recenicu koju mu citiras, mogla si i ceo komentar. Leci komplekse, frustracije na drugom mestu, pliz, sistr.

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Kao sto sam vec napisala u komentaru od jutros (koji je naravno ostao neobjavljen), zahvaljujem na uobicajenom savetu koje delis za lov na decka i muza ali razocaracu te - srecno sam udata vec 15 godina. Tebi kao razvedenom vecitom savetodavcu koji se oseca pozvan da svima soli pamet zelim da prvo sredis svoj zivot. Znam da si stariji od mene posto si sam pominjao svoju dob (ja imam 38 i upoznala sam muza kad smo oboje bili brucosi) i da se nisam udala za njega, verovatno nikada i ne bih, a ipak bih bila srecna - zamisli cuda, nije muskarac po svaku cenu jedina svrha i smisao zivota jedne normalne samosvesne zene. Kad vidim takve kao ti, shvatim i potvrdim po ko zna koji put koliko blago je moj covek i koliko su muskarci poput njega danas, na zalost, retkost.
Tebi zelim puno srece jer znam da ce ti trebati... nastavi da solis pamet drugima umesto da uredis vlastiti zivot razvedenog (ispod)prosecnog muskarca.

Posto vidim da su ti razmisljanja stalno plitka i tanka a predrasude ogromne, moracu i ovim da te razocaram: nije me muzu (ni njega meni) privukao samo odlican izgled, vec pre svega karakter i sve ostalo sto je bitno za ljubav i zajednicki zivot. A ako si ti ruzan (spolja i iznutra) i neostvaren, ne znaci da su i svi drugi u istom cabru.
Puno srece dott...

Mladen

pre 6 godina

Kao momak bez devojke, šta bih voleo od devojaka:

Prestanite da glumite zauzetost. Jedno NE je ne, neću se truditi oko osobe koja mi ne da da počnem razgovor.

Prestanite da se doterujete do bola - to je pokazatelj da nešto psihičko nije u redu, da devojka nije zadovoljna sobom, ima visoka očekivanja.

Ne glumite svetice - niko nije savršen.

Počnite nekad prve razgovor - nije strašno biti odbijen.

au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki...

pre 6 godina

Srecno sam udata vec 15 godina za coveka koga sam upoznala kao brucosa na 1. godini fakulteta (imam 38g). Nisam se udala za njega zbog njegovih bicepsa, niti je njega iskljucivo zanimala moja lepota, vec smo se pronasli po puno za zivot i ljubav mnogo bitnijih stvari. Ti uporno polazis od sebe, i posto si sam takakav kakav si, mislis i da su drugi ogorceni, razvedeni kao ti, itd. pa i pored svih promasaja i dalje sebe smatras merodavnim da drugima delis savete. A ovo pocetno (i sve ostalo potoom) "vidi se da svojom spoljasnoscu ne privlacis narocito muskarce" ne zelim ni komentarisati, to je nivo decaka od 14 a ne muskarca od preko 4 banke. Trebace ti srece i puno ucenja, nas sin od 14g je puno zreliji od tebe... A to sto ti smatras da je zivotna misija svake zene taktiziranje kako da osvoji i zadrzi muskarca je dio balkanske zabokrecine a ne nacin zivota samosvesne zene. Da nisam upoznala svog muza, verovatno se ne bih ni udala, jer malo je muskaraca na njegovom nivou svesti (i svega ostalog). Ali ni tada ne bih bila nesrecna niti se osecala pozvanom da drugima solim pamet kao ti. Posmatram te nesto, kad god dodjem na B92 (obicno nekoliko puta mesecno) uvek drugima solis a sam svoj zivot sredio nisi. Nekako tuzno za tvoje godine a toga si blazeno nesvestan.

Dzoni

pre 6 godina

I sta kazes, da nisi upoznala muza - udala bi se nikada. Kakav stav, bas zrelo.
(pa ti si stvarno sou - koja logika, 6. januar 2018 13:35

Pa ti si stvarno sou - super si sam sebi dao nadimak, bas ti pristaje. Ovo vam je tipicna muska strina od koje bez'te devojke koliko vas noge nose. Ovo zakeralo ce uvek da vas gusi sopstvenim frustracijama i neostvarenoscu, a o licnim nesigurnostima da i ne govorim. Haha od srca me nasmeja :D

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

Iskreno, prvi put da ste napisali nesto sto bi zenama zaista pomoglo i ovo je najbolji tekst do sada, svaka cast. I jos nesto, nikako, ali nikako nemojte glumiti nezainteresovanost.

bolje sutra malo sutra

pre 6 godina

Bio sam švorc, sada imam dosta pogotovo na ovu bedu. Inače ne izgledam loše, ali definitivno dosta mlađe. Ono sto sam primetio da smo mi muškarci pomalo u pravu, pomalo u zabludi. U poslednjih 2 godine, četiri devojke ( 28 - 35 godina) su se opasno zaljubile u mene. Za prethodnih 30 je mozda bilo 10ak i mislim da su u pravu oni koji kazu da je to zbog para. Ali interesantno je da one od mog novca nemaju ništa, ja sam uvek bio kavaljer i sam plaćao pića i večere, ako negde odputujemo to je bar 1/3 njen trošak, dakle neke koristi nema. One u stvari vole nesto drugo: covek valjda dobije na samopouzdanju sa novcem i to ih najviše loži, pričam o normalnim osobama, ne sponzoruše, silikonuše i ostala dna. .. A one? Pa to je stvarno posebna priča.. Sto se mene tice razveden sam i voleo bih ponovo da se oženim, ali svi smo se pretvorili u nešto sto je totalno oportuno zajedničkom životu. Ono sto sam naučio iz braka je da je za zajednički život potrebno samovoljno odricanje od nekih stvari i rad nekih stvari ali sa zadovoljstvom jer je rezultat harmonija sa drugom stranom. Ako to nećete veza puca milion %, ne lažite sebe ni drugog da je moguće drugačije.

Dott

pre 6 godina

(au kakvi likovi ovde komentarisu, dzaba im 4-5-6 banki..., 5. januar 2018 19:35)

Moram priznati bas si me iznenadila sa tim da si u braku, cemu onda takvi istupi?
Pises kao ostavljena devojka, kivna i razocarana u muski rod, a ovamo hvalis svoga muza, kao poslednjeg mohikanca?
Iskreno zabrinut sam za tvog muza, molim te sredi svoje misli, badje je vece, oprosti svim gresnicima, ne radi njih vec radi sebe, da nadjes svoj mir i usresedis SVOJE MISLI I svoju ljubav prema tom divnom coveku.
Pozdrav tebi, @pa ti si sou i @D, MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI!

Milan

pre 6 godina

Kaze meni jedna drugarica da se svidjam njenoj drugarici i naravno ja to sa odusevljenjem docekam. Posle par dana udvaranja kroz izlaske u drustvu pozovem ja devojku na pice a ona kaze da je bolesna, ajd ok, prihvatim to ja, sta cu nece cura i to je to. Medjutim ona moja drugarica mi opet kaze da joj je ona pricala da tom devojkom i ta rece da joj se bas svidjam. Ajd, opet se ja primim i pozovem a ona kaze dolaze joj gosti pa eto, zbog tetke i tece ne moze da izadjemo. Sve ja to shvatim kao korpu i odlucim da necu vise pokusavati i tako je bilo. Posle 2 godine i dalje smo u drustvu istom manje vise, ona se verila za mog ortaka i skoro mi kaze pred svima kaze da je bila ludo zaljubljena u mene. I ja ono u sebi razmisljam, wtf!? Ma mislim u sebi terajte se i ti i on i moja drugarica u....!!!!

fasader

pre 6 godina

Sve su ovo lepi saveti al' mislim da 1 opisuje najčešću grešku. A to je da naše ponašanje prema nekome najpre uslovljavamo njegovim ponašanjem prema sebi. Treba činiti suprotno: prvi se ponašati korektno, srdačno i susretljivo. Prvi ponuditi prijateljstvo. Ako želite da s nekim ustanovite neke odnose, ponašajte se kao da su takvi odnosi već ustanovljeni.

Bzvz

pre 6 godina

Hehe klasika kao i uvek svako je sebi super (momak, devojka nebitno) a drugima cepidlacimo. Suprotnom polu a o konkurenciji da ne pricam. Mi smo super a drugi su nikakvi...
Ma kako da ne...

D

pre 6 godina

Problem je sto svi misle da su super.I da zasluzuju ne znam ni ja sta.I muskarci i zene.I umesto da se muvaju,svi se takmice.A u stvari svi nesrecni i nezadovoljni.I da,sebicluk.Uzas koliko je prisutno.Niko prstom malo da mrdne iz svoje svakodnevice zarad onog drugog.Neki gest,fora,bilo sta.Vrhunac je stiker na viberu.Sto je sigurno-sigurno.

pismenost je danas izgleda nemoguca misija za mnoge

pre 6 godina

I sta kazes, da nisi upoznala muza - udala bi se nikada. Kakav stav, bas zrelo.
(pa ti si stvarno sou - koja logika, 6. januar 2018 13:35)

Udala bi se nikada? Neki komentatori imaju ozbiljan problem sa svojim maternjim jezikom, a ne samo sa malogradjanstinom, zabadanjem nosa u tudj zivot. Tuga.

Ili gledaj "Pirate sa Kariba"

pre 6 godina

@bolje sutra za malo sutra
Posto imas para, nadji malo vremena za pismenost.Za pocetak "odguglaj" sta znaci "oportuno".