Veze i odnosi

Žene, zaboravite! Neke navike kod muškaraca je nemoguće promeniti

Petak, 05.07.2019.

14:25

Izvor: cosmopolitan.hr

Žene, zaboravite! Neke navike kod muškaraca je nemoguæe promeniti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 4 godine

Ovo poslednje je tacno. Davno sam bio u vezi sa lepom plavusom. Jednom prilikom sam se razboleo. Imao sam visoku temperaturu. Sve me je bolelo. Nisam mogao da se po0merim iz kreveta. Ona kad je dosla i legla pored mene bolest je nestala. Kao da je ona bila Defrinol ali na deseti. Iskreno, nisam mogao da verujem.

Maja

pre 4 godine

@ mile
Kad muskarci pocnu o fizickom izgledu. Pa druze, nase zene jos izgledaju super kako nam izgledaju muskarci kad predju 30 tu, o 40 tim i 50 tim da i ne govorimo. Naci jednog u stotinu da nema stomacinu i nije zapusten.

hehe

pre 4 godine

E sad cete da mi nalupate minuse ali bas me briga - moj muz je igrao igrice po ceo dan, doslo je do faze da mu je bio potreban psihijatar. On nije smatrao da je to toliki problem. Nikakvu pomoc nisam imala, od pranja kola do pranja sudova, ma nista zivo nije hteo da radi. Samo je blenuo u telefon na kaucu. To je trajalo godinu dana, moljakanje, skretanje paznje. Ma i za seks sam morala da ga molim.
I nasla nekog drugog. Ajd cao. Razvela se, nasla normalnog muskarca. On i dalje igra igrice. Bolest.

Kratak uvod pre hladnog tusa

pre 4 godine

Ahahahahha, sta sve necu procitati :) Devojke/zene bi trebale da shvate da se muskarci ponasaju upravo onako kako su ONE zelele. Kada su bile mladje, birale su "zanimljive" momke, momke koji imaju pricu, zanimljive fore, lude frizure, tetovaze, trbusnjake, buran zivot, neposlusnog i nemirnog Petra Pana ciji je cilj u zivotu provod, ispijanje alkohola i baronisanje. A tu su i nezaobilazni sinovi kojekakvih bumbara, sportisti, muzicari, pevaci,... Kome treba neki dosadni student masinstva, elektrotehnike, inzenjerstva, ekonomije, IT-ja i slicni smaraci koji godine provode u knjigama, seminarima, usavrsavanjima, praksama (pa posle i poslovima), koji su disciplinovani, brinu o sebi i svojim (skromnim) prihodima,.... Sa 30-ak god. okrecu list, traze upravo onakve kakve su do tada odbijale, i naravno ocekuju da su svi takvi. Onaj ko je sa 20 bio Petar Pan, bice i sa 30 i sa 40, zato sto je to nacin na koji on razmislja i nije spreman da izadje iz svoje komfort zone. Ja sam jedan od tih strebera koje ste gnusno odbijale. I da, radicu jos par godina a onda penzionisanje (sa nekih 35-40 godina zivota) i posle toga cu do kraja zivota da uzivam u plodovima svog rada, a vas cu sa strane gledati kako svakodnevno idete na posao, trpite kolege, borite se sa kreditima i decom, a usput kukate "gde mi je pamet bila". Tek sto su mi jadne devojke/zene koje su se udale za te "petre panove" pa sad sa 30-40 godina ne mogu vise da ih trpe i jure za onim ozbijnim i odgovornim.

mile

pre 4 godine

Jedina promena koju zena zeli kod muskaraca jeste da pocne da se ponasao kao zreo muskarac i prestane da se ponasa kao glupi tinejdzer. Eto, objasnila sam vam.
(Zena, 06. jul 2019 14:32)
potpisujem. Ali isto tako jedina promena koju mu ne zelimo kod zene je da ne pocne da se ponasa kao dzangrizava babetina koja samo zvoca i pridikuje. I da me misli da stavljanjem potpisa ne mora vise da se trudi da izgleda negovano,da ne mora da odrzava liniju itd. Imam jos ceo spisak,al ovo je osnova jer iz svog a i tudjih iskustava 99% zena se promeni za 180 stepeni cim zarobi muskarca tim papirom.

Ana

pre 4 godine

Moj muž se modernizovao, pa u WC ne nosi novine nego tablet. A sto se tiče odmeravanja drugih žena meni to nikad nije smetalo zato sto bi mi posle toga rekao “ti si najbolja riba ovde”.

ja

pre 4 godine

Imam brak iza sebe koji je bio i dobar i loš. Jedina, lekcija koju sam, naučio je da ću buduću ako jw bude prihvatiti takvu kakva je bila u momentu upoznavanja i da ona, mene prihvati bezuslovno. Sve ostalo vodi u propast.

londonAC

pre 4 godine

Mislim da inzistiranje na mijenjanju nečijih navika pokazuje određenu dozu nezrelosti, ali to je tipično za određeni period odrastanja. kao što smo pametniji od roditelja u nekim situacijama iz mladosti, kada ih nismo slušali, a kada smo porasli ih razumijemo. treba ljude prihvatiti kakvi jesu sa svim vrlinama i manama... čini mi se da tuden leži ključ sreće...

Zena

pre 4 godine

Jedina promena koju zena zeli kod muskaraca jeste da pocne da se ponasao kao zreo muskarac i prestane da se ponasa kao glupi tinejdzer. Eto, objasnila sam vam.

cica

pre 4 godine

Meni to nista ne smeta.Ako je njemu lepo neka ga.
Cak i ono odmeravanje devojaka,zena.Nisam ni ljumoborna niti napadna.Neka zivi svoj zivot samo da me ne maltretira.
A,to vazi i za mene.I ja imam tu slobodu da radim ono sto meni odgovara.Neke navike se promene,a nesto sto sam uvek radila ostalo je.
I ne plasim se da cu ostati sama.Naci cu onoga ko mi odgovara.
Inace sam dvadeset godina u braku i jos uvek volim mog muza iskreno.

Vagica

pre 4 godine

Zajednički život zahteva i promenu nekih navika, hteli ili ne, i kod muškarca i kod žene. Ne znam šta tu ima čudno. Ako hoćete da živite sami, živite, još gore, kod mame i tate... Onda vam ne treba partner, nego lepo ili sami ilo kod roditelja kao bebe. Ko hoće da je sa nekim ko zvoca (muškarci zvocaju takođe), neka bude, ali neka ne smara ostatak sveta sa svojim problemom proizašlim iz njegovog lošeg izbora.

Obican lik

pre 4 godine

Tako je, neke stvari se ne menjaju. Ja se istina ne nalazim ni u jednom detalju iz teksta ali mnogi moji drugari lice na ove stereotipe iako im je 50 i vise godina. I sta sad? Neke stbari se ni kod zena ne menjaju, a imaju i one mana ohoho. I sta cemo sad? Nema savrsenih ljudi, ja sam to sto jesam, kome se svidja ok, kome se ne svidja vrata su eno tamo ... i ciao! Lepo je moj deda govorio: sine, svaka vreca nadje zakrpu! Ni on nije bio savrsen, zapravo daleko je bio od uzora, a on i baba su proveli 60 godina zajedno, pa vi vidite!

Prljavko

pre 4 godine

"Zaboravili ste glavno...igranje igrica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mn, 5. jul 2019 16:48"
I jos glavnije, odmeravanje drugih zena.

jako

pre 4 godine

Zato cu ja bolje sam sa sobom ako treba da zavrsim nego da umrem od srcanog udara i ostavim decu i zenu na cedilu jer me ona svakodnevno smarala za kojekakve sitnice. Idi begaj, zene.... ja sam zavrsio sa njima. Cuvam kera bolje

XXL

pre 4 godine

Staro pravilo je da svaka žena pravi svog muškarca po svojoj meri ... dok muškarci su pravi muškarci i odgovaraju sa čuvenim - da draga.

Smesno

pre 4 godine

Pa nemojte tako, ima negde i normalan.. neki.
A ovo o potrebi da zene menjaju i muskarci imaju istu potrebu, da te pretvore u kucnu pomocnicu.

Nina

pre 4 godine

Ne moze niko nikog menjati u 30-im ili 40-im. Sustinski, covek moze samo sam sebe da promeni, da sazri, ne svi, ali veliki deo moze. Ono sto mozemo svi jeste da se razidjemo s onim partnerima kod kojih primetimo stvari koje bi nam na duge staze smetale. Sto neko rece, ne bih nikako mogla da gledam svog muza od 35 kako svo slobodno vreme koristi na besmislice kao sto su fudbal i igrice. Ne bih nikad trazila da prestane jer je to nemoguce, ali ne bismo bili duze od nekoliko meseci, koliko coveku treba da primeti te karakteristike. Skroz je legitimno da on nadje neku kojoj to nece smetati, a ja nekoga ko to ne radi i da oboje zivimo mirno umesto da se prepiremo po ceo dan.

vanja

pre 4 godine

Muškarci ulaze u brak misleći da im se partnerka nikad neće promeniti, a žene misle da će uspeti da tokom braka promene navike svog partnera. I jedne i druge čeka veliko razočaranje.

Lelemood

pre 4 godine

Citanje novina / stripova / telefona u wc-u pocinje sa brakom a produbljuje se sa decom. To je tih 15-20 minuta mira i samoce (privatnost).

Jeca

pre 4 godine

Ne osuđujem nijednog' muškarca, sve ih razumem. Pa i mi žene mislimo svašta, radimo svašta, maštamo o svemu i svačemu, gledamo druge muškarce(Kada smo same i koketiramo, a kada sa partnerom, diskretne smo) zamišljamo ih u seksu, volimo i mi lepše, mlađe, zgodnije, bogatije, ali volimo onoga za koga smo se udale, iskreno. Sve je to život. :)

ivan

pre 4 godine

Svaka zena zivi za to, da cim udje u brak, pokusa da promeni svog muskarca u neki njen ideal. A da je takva bila u vezi, znate kad bi je ovaj ozenio, pa nikad.

...

pre 4 godine

Hahaha koja gomila besmislica. Znam mnoge muškarce koji zapravo odbijaju seks, i to je potpuna predrasuda da su uvek raspoloženi, kontam da me ne bi lagali za to s obzirom da su drugari, nije kao da odbijaju seks sa mnom pa im treba izgovor. Osim toga i devojke igraju igrice i prate sport!

Lenor sensitive

pre 4 godine

Citanje u wc-u mi ide na zivce. Naravno to danas nisu novine niti stripovi nego - telefon. Stvarno mi nikada nece biti jasno, idi covece u drugu sobu, kuhinju, sedi, izvrni se i citaj, ovako smaras i blokiras wc!!
(mommuzu, 5. jul 2019 15:54)

Pogodite gde čitam ovaj komentar

Drale

pre 4 godine

Marim za garderobu gledam sta oblacim na sebe, ne citam na wc solji jos od srednje skole, ne gledam fudbal i odavno ne navijam vatreno ni za jedan klub, ne igram igrice vec godinama, ne takmicim se sa prijateljima ko je veca budala. Odmeravanju drugih zena ne mogu da se oduprem. Trudim se da bude diskretno. Nikada ne odbijam seks sa svojom zenom a kada ona odbija pomogne i masturbacija. Niko nije savrsen.

Nina

pre 4 godine

Za sve postoji vreme i nije isto ako muskarac nesto radi u 20tim, 30tim, 40tim... previse igranja igrica i takmicenje sa drigarima ko je veca budala je ok kad imas 20 a nikako nije normalno da to nastavis tako cesto i kasnije. Ne mislim da covek treba prestati vec jednostavno zivot ide i slobodno vreme koje imate kad ste mladi i studirate je mnogo vece nego kasnije kad se zaposlite, dobijete decu itd... Sto se odmeravanja drugih tice to se ne radi kad je vasa devojka (ili zena) tu jer je to nepostovanje prema njoj, pogotovo kad to radite bas ocigledno, mada to bas ocigledno odmeravanje ne bi trebalo nikad da praktikujete jer izgledate kao teske sirovine...

Back in Black

pre 4 godine

Ne ja ipak mislim da su muskarci ti koji kada stupe u brak ili imaju ozbiljnu vezu najvise se promene a žene u 90 posto slucaja ostaju iste cak i postaju gore cim se udaju.Koliko ste samo puta mogli da vidite kako neki vas prijatelj,drug,rodjak postaje neprepoznatljiv posle zenidbe,ono postaje tezak papucar,cak mu je i glas drugaciji kada je pored supruge?

mommuzu

pre 4 godine

Citanje u wc-u mi ide na zivce. Naravno to danas nisu novine niti stripovi nego - telefon. Stvarno mi nikada nece biti jasno, idi covece u drugu sobu, kuhinju, sedi, izvrni se i citaj, ovako smaras i blokiras wc!!

Lenor sensitive

pre 4 godine

Citanje u wc-u mi ide na zivce. Naravno to danas nisu novine niti stripovi nego - telefon. Stvarno mi nikada nece biti jasno, idi covece u drugu sobu, kuhinju, sedi, izvrni se i citaj, ovako smaras i blokiras wc!!
(mommuzu, 5. jul 2019 15:54)

Pogodite gde čitam ovaj komentar

Back in Black

pre 4 godine

Ne ja ipak mislim da su muskarci ti koji kada stupe u brak ili imaju ozbiljnu vezu najvise se promene a žene u 90 posto slucaja ostaju iste cak i postaju gore cim se udaju.Koliko ste samo puta mogli da vidite kako neki vas prijatelj,drug,rodjak postaje neprepoznatljiv posle zenidbe,ono postaje tezak papucar,cak mu je i glas drugaciji kada je pored supruge?

Drale

pre 4 godine

Marim za garderobu gledam sta oblacim na sebe, ne citam na wc solji jos od srednje skole, ne gledam fudbal i odavno ne navijam vatreno ni za jedan klub, ne igram igrice vec godinama, ne takmicim se sa prijateljima ko je veca budala. Odmeravanju drugih zena ne mogu da se oduprem. Trudim se da bude diskretno. Nikada ne odbijam seks sa svojom zenom a kada ona odbija pomogne i masturbacija. Niko nije savrsen.

Jeca

pre 4 godine

Ne osuđujem nijednog' muškarca, sve ih razumem. Pa i mi žene mislimo svašta, radimo svašta, maštamo o svemu i svačemu, gledamo druge muškarce(Kada smo same i koketiramo, a kada sa partnerom, diskretne smo) zamišljamo ih u seksu, volimo i mi lepše, mlađe, zgodnije, bogatije, ali volimo onoga za koga smo se udale, iskreno. Sve je to život. :)

Nina

pre 4 godine

Za sve postoji vreme i nije isto ako muskarac nesto radi u 20tim, 30tim, 40tim... previse igranja igrica i takmicenje sa drigarima ko je veca budala je ok kad imas 20 a nikako nije normalno da to nastavis tako cesto i kasnije. Ne mislim da covek treba prestati vec jednostavno zivot ide i slobodno vreme koje imate kad ste mladi i studirate je mnogo vece nego kasnije kad se zaposlite, dobijete decu itd... Sto se odmeravanja drugih tice to se ne radi kad je vasa devojka (ili zena) tu jer je to nepostovanje prema njoj, pogotovo kad to radite bas ocigledno, mada to bas ocigledno odmeravanje ne bi trebalo nikad da praktikujete jer izgledate kao teske sirovine...

ivan

pre 4 godine

Svaka zena zivi za to, da cim udje u brak, pokusa da promeni svog muskarca u neki njen ideal. A da je takva bila u vezi, znate kad bi je ovaj ozenio, pa nikad.

...

pre 4 godine

Hahaha koja gomila besmislica. Znam mnoge muškarce koji zapravo odbijaju seks, i to je potpuna predrasuda da su uvek raspoloženi, kontam da me ne bi lagali za to s obzirom da su drugari, nije kao da odbijaju seks sa mnom pa im treba izgovor. Osim toga i devojke igraju igrice i prate sport!

mommuzu

pre 4 godine

Citanje u wc-u mi ide na zivce. Naravno to danas nisu novine niti stripovi nego - telefon. Stvarno mi nikada nece biti jasno, idi covece u drugu sobu, kuhinju, sedi, izvrni se i citaj, ovako smaras i blokiras wc!!

vanja

pre 4 godine

Muškarci ulaze u brak misleći da im se partnerka nikad neće promeniti, a žene misle da će uspeti da tokom braka promene navike svog partnera. I jedne i druge čeka veliko razočaranje.

ja

pre 4 godine

Imam brak iza sebe koji je bio i dobar i loš. Jedina, lekcija koju sam, naučio je da ću buduću ako jw bude prihvatiti takvu kakva je bila u momentu upoznavanja i da ona, mene prihvati bezuslovno. Sve ostalo vodi u propast.

Zena

pre 4 godine

Jedina promena koju zena zeli kod muskaraca jeste da pocne da se ponasao kao zreo muskarac i prestane da se ponasa kao glupi tinejdzer. Eto, objasnila sam vam.

Nina

pre 4 godine

Ne moze niko nikog menjati u 30-im ili 40-im. Sustinski, covek moze samo sam sebe da promeni, da sazri, ne svi, ali veliki deo moze. Ono sto mozemo svi jeste da se razidjemo s onim partnerima kod kojih primetimo stvari koje bi nam na duge staze smetale. Sto neko rece, ne bih nikako mogla da gledam svog muza od 35 kako svo slobodno vreme koristi na besmislice kao sto su fudbal i igrice. Ne bih nikad trazila da prestane jer je to nemoguce, ali ne bismo bili duze od nekoliko meseci, koliko coveku treba da primeti te karakteristike. Skroz je legitimno da on nadje neku kojoj to nece smetati, a ja nekoga ko to ne radi i da oboje zivimo mirno umesto da se prepiremo po ceo dan.

hehe

pre 4 godine

E sad cete da mi nalupate minuse ali bas me briga - moj muz je igrao igrice po ceo dan, doslo je do faze da mu je bio potreban psihijatar. On nije smatrao da je to toliki problem. Nikakvu pomoc nisam imala, od pranja kola do pranja sudova, ma nista zivo nije hteo da radi. Samo je blenuo u telefon na kaucu. To je trajalo godinu dana, moljakanje, skretanje paznje. Ma i za seks sam morala da ga molim.
I nasla nekog drugog. Ajd cao. Razvela se, nasla normalnog muskarca. On i dalje igra igrice. Bolest.

Smesno

pre 4 godine

Pa nemojte tako, ima negde i normalan.. neki.
A ovo o potrebi da zene menjaju i muskarci imaju istu potrebu, da te pretvore u kucnu pomocnicu.

Lelemood

pre 4 godine

Citanje novina / stripova / telefona u wc-u pocinje sa brakom a produbljuje se sa decom. To je tih 15-20 minuta mira i samoce (privatnost).

cica

pre 4 godine

Meni to nista ne smeta.Ako je njemu lepo neka ga.
Cak i ono odmeravanje devojaka,zena.Nisam ni ljumoborna niti napadna.Neka zivi svoj zivot samo da me ne maltretira.
A,to vazi i za mene.I ja imam tu slobodu da radim ono sto meni odgovara.Neke navike se promene,a nesto sto sam uvek radila ostalo je.
I ne plasim se da cu ostati sama.Naci cu onoga ko mi odgovara.
Inace sam dvadeset godina u braku i jos uvek volim mog muza iskreno.

londonAC

pre 4 godine

Mislim da inzistiranje na mijenjanju nečijih navika pokazuje određenu dozu nezrelosti, ali to je tipično za određeni period odrastanja. kao što smo pametniji od roditelja u nekim situacijama iz mladosti, kada ih nismo slušali, a kada smo porasli ih razumijemo. treba ljude prihvatiti kakvi jesu sa svim vrlinama i manama... čini mi se da tuden leži ključ sreće...

Ana

pre 4 godine

Moj muž se modernizovao, pa u WC ne nosi novine nego tablet. A sto se tiče odmeravanja drugih žena meni to nikad nije smetalo zato sto bi mi posle toga rekao “ti si najbolja riba ovde”.

Vagica

pre 4 godine

Zajednički život zahteva i promenu nekih navika, hteli ili ne, i kod muškarca i kod žene. Ne znam šta tu ima čudno. Ako hoćete da živite sami, živite, još gore, kod mame i tate... Onda vam ne treba partner, nego lepo ili sami ilo kod roditelja kao bebe. Ko hoće da je sa nekim ko zvoca (muškarci zvocaju takođe), neka bude, ali neka ne smara ostatak sveta sa svojim problemom proizašlim iz njegovog lošeg izbora.

mile

pre 4 godine

Jedina promena koju zena zeli kod muskaraca jeste da pocne da se ponasao kao zreo muskarac i prestane da se ponasa kao glupi tinejdzer. Eto, objasnila sam vam.
(Zena, 06. jul 2019 14:32)
potpisujem. Ali isto tako jedina promena koju mu ne zelimo kod zene je da ne pocne da se ponasa kao dzangrizava babetina koja samo zvoca i pridikuje. I da me misli da stavljanjem potpisa ne mora vise da se trudi da izgleda negovano,da ne mora da odrzava liniju itd. Imam jos ceo spisak,al ovo je osnova jer iz svog a i tudjih iskustava 99% zena se promeni za 180 stepeni cim zarobi muskarca tim papirom.

Obican lik

pre 4 godine

Tako je, neke stvari se ne menjaju. Ja se istina ne nalazim ni u jednom detalju iz teksta ali mnogi moji drugari lice na ove stereotipe iako im je 50 i vise godina. I sta sad? Neke stbari se ni kod zena ne menjaju, a imaju i one mana ohoho. I sta cemo sad? Nema savrsenih ljudi, ja sam to sto jesam, kome se svidja ok, kome se ne svidja vrata su eno tamo ... i ciao! Lepo je moj deda govorio: sine, svaka vreca nadje zakrpu! Ni on nije bio savrsen, zapravo daleko je bio od uzora, a on i baba su proveli 60 godina zajedno, pa vi vidite!

XXL

pre 4 godine

Staro pravilo je da svaka žena pravi svog muškarca po svojoj meri ... dok muškarci su pravi muškarci i odgovaraju sa čuvenim - da draga.

Kratak uvod pre hladnog tusa

pre 4 godine

Ahahahahha, sta sve necu procitati :) Devojke/zene bi trebale da shvate da se muskarci ponasaju upravo onako kako su ONE zelele. Kada su bile mladje, birale su "zanimljive" momke, momke koji imaju pricu, zanimljive fore, lude frizure, tetovaze, trbusnjake, buran zivot, neposlusnog i nemirnog Petra Pana ciji je cilj u zivotu provod, ispijanje alkohola i baronisanje. A tu su i nezaobilazni sinovi kojekakvih bumbara, sportisti, muzicari, pevaci,... Kome treba neki dosadni student masinstva, elektrotehnike, inzenjerstva, ekonomije, IT-ja i slicni smaraci koji godine provode u knjigama, seminarima, usavrsavanjima, praksama (pa posle i poslovima), koji su disciplinovani, brinu o sebi i svojim (skromnim) prihodima,.... Sa 30-ak god. okrecu list, traze upravo onakve kakve su do tada odbijale, i naravno ocekuju da su svi takvi. Onaj ko je sa 20 bio Petar Pan, bice i sa 30 i sa 40, zato sto je to nacin na koji on razmislja i nije spreman da izadje iz svoje komfort zone. Ja sam jedan od tih strebera koje ste gnusno odbijale. I da, radicu jos par godina a onda penzionisanje (sa nekih 35-40 godina zivota) i posle toga cu do kraja zivota da uzivam u plodovima svog rada, a vas cu sa strane gledati kako svakodnevno idete na posao, trpite kolege, borite se sa kreditima i decom, a usput kukate "gde mi je pamet bila". Tek sto su mi jadne devojke/zene koje su se udale za te "petre panove" pa sad sa 30-40 godina ne mogu vise da ih trpe i jure za onim ozbijnim i odgovornim.

jako

pre 4 godine

Zato cu ja bolje sam sa sobom ako treba da zavrsim nego da umrem od srcanog udara i ostavim decu i zenu na cedilu jer me ona svakodnevno smarala za kojekakve sitnice. Idi begaj, zene.... ja sam zavrsio sa njima. Cuvam kera bolje

Maja

pre 4 godine

@ mile
Kad muskarci pocnu o fizickom izgledu. Pa druze, nase zene jos izgledaju super kako nam izgledaju muskarci kad predju 30 tu, o 40 tim i 50 tim da i ne govorimo. Naci jednog u stotinu da nema stomacinu i nije zapusten.

Prljavko

pre 4 godine

"Zaboravili ste glavno...igranje igrica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mn, 5. jul 2019 16:48"
I jos glavnije, odmeravanje drugih zena.

Milos

pre 4 godine

Ovo poslednje je tacno. Davno sam bio u vezi sa lepom plavusom. Jednom prilikom sam se razboleo. Imao sam visoku temperaturu. Sve me je bolelo. Nisam mogao da se po0merim iz kreveta. Ona kad je dosla i legla pored mene bolest je nestala. Kao da je ona bila Defrinol ali na deseti. Iskreno, nisam mogao da verujem.

mommuzu

pre 4 godine

Citanje u wc-u mi ide na zivce. Naravno to danas nisu novine niti stripovi nego - telefon. Stvarno mi nikada nece biti jasno, idi covece u drugu sobu, kuhinju, sedi, izvrni se i citaj, ovako smaras i blokiras wc!!

Drale

pre 4 godine

Marim za garderobu gledam sta oblacim na sebe, ne citam na wc solji jos od srednje skole, ne gledam fudbal i odavno ne navijam vatreno ni za jedan klub, ne igram igrice vec godinama, ne takmicim se sa prijateljima ko je veca budala. Odmeravanju drugih zena ne mogu da se oduprem. Trudim se da bude diskretno. Nikada ne odbijam seks sa svojom zenom a kada ona odbija pomogne i masturbacija. Niko nije savrsen.

Nina

pre 4 godine

Za sve postoji vreme i nije isto ako muskarac nesto radi u 20tim, 30tim, 40tim... previse igranja igrica i takmicenje sa drigarima ko je veca budala je ok kad imas 20 a nikako nije normalno da to nastavis tako cesto i kasnije. Ne mislim da covek treba prestati vec jednostavno zivot ide i slobodno vreme koje imate kad ste mladi i studirate je mnogo vece nego kasnije kad se zaposlite, dobijete decu itd... Sto se odmeravanja drugih tice to se ne radi kad je vasa devojka (ili zena) tu jer je to nepostovanje prema njoj, pogotovo kad to radite bas ocigledno, mada to bas ocigledno odmeravanje ne bi trebalo nikad da praktikujete jer izgledate kao teske sirovine...

ivan

pre 4 godine

Svaka zena zivi za to, da cim udje u brak, pokusa da promeni svog muskarca u neki njen ideal. A da je takva bila u vezi, znate kad bi je ovaj ozenio, pa nikad.

Back in Black

pre 4 godine

Ne ja ipak mislim da su muskarci ti koji kada stupe u brak ili imaju ozbiljnu vezu najvise se promene a žene u 90 posto slucaja ostaju iste cak i postaju gore cim se udaju.Koliko ste samo puta mogli da vidite kako neki vas prijatelj,drug,rodjak postaje neprepoznatljiv posle zenidbe,ono postaje tezak papucar,cak mu je i glas drugaciji kada je pored supruge?

Jeca

pre 4 godine

Ne osuđujem nijednog' muškarca, sve ih razumem. Pa i mi žene mislimo svašta, radimo svašta, maštamo o svemu i svačemu, gledamo druge muškarce(Kada smo same i koketiramo, a kada sa partnerom, diskretne smo) zamišljamo ih u seksu, volimo i mi lepše, mlađe, zgodnije, bogatije, ali volimo onoga za koga smo se udale, iskreno. Sve je to život. :)

Kratak uvod pre hladnog tusa

pre 4 godine

Ahahahahha, sta sve necu procitati :) Devojke/zene bi trebale da shvate da se muskarci ponasaju upravo onako kako su ONE zelele. Kada su bile mladje, birale su "zanimljive" momke, momke koji imaju pricu, zanimljive fore, lude frizure, tetovaze, trbusnjake, buran zivot, neposlusnog i nemirnog Petra Pana ciji je cilj u zivotu provod, ispijanje alkohola i baronisanje. A tu su i nezaobilazni sinovi kojekakvih bumbara, sportisti, muzicari, pevaci,... Kome treba neki dosadni student masinstva, elektrotehnike, inzenjerstva, ekonomije, IT-ja i slicni smaraci koji godine provode u knjigama, seminarima, usavrsavanjima, praksama (pa posle i poslovima), koji su disciplinovani, brinu o sebi i svojim (skromnim) prihodima,.... Sa 30-ak god. okrecu list, traze upravo onakve kakve su do tada odbijale, i naravno ocekuju da su svi takvi. Onaj ko je sa 20 bio Petar Pan, bice i sa 30 i sa 40, zato sto je to nacin na koji on razmislja i nije spreman da izadje iz svoje komfort zone. Ja sam jedan od tih strebera koje ste gnusno odbijale. I da, radicu jos par godina a onda penzionisanje (sa nekih 35-40 godina zivota) i posle toga cu do kraja zivota da uzivam u plodovima svog rada, a vas cu sa strane gledati kako svakodnevno idete na posao, trpite kolege, borite se sa kreditima i decom, a usput kukate "gde mi je pamet bila". Tek sto su mi jadne devojke/zene koje su se udale za te "petre panove" pa sad sa 30-40 godina ne mogu vise da ih trpe i jure za onim ozbijnim i odgovornim.

Zena

pre 4 godine

Jedina promena koju zena zeli kod muskaraca jeste da pocne da se ponasao kao zreo muskarac i prestane da se ponasa kao glupi tinejdzer. Eto, objasnila sam vam.

Lenor sensitive

pre 4 godine

Citanje u wc-u mi ide na zivce. Naravno to danas nisu novine niti stripovi nego - telefon. Stvarno mi nikada nece biti jasno, idi covece u drugu sobu, kuhinju, sedi, izvrni se i citaj, ovako smaras i blokiras wc!!
(mommuzu, 5. jul 2019 15:54)

Pogodite gde čitam ovaj komentar

Ana

pre 4 godine

Moj muž se modernizovao, pa u WC ne nosi novine nego tablet. A sto se tiče odmeravanja drugih žena meni to nikad nije smetalo zato sto bi mi posle toga rekao “ti si najbolja riba ovde”.

jako

pre 4 godine

Zato cu ja bolje sam sa sobom ako treba da zavrsim nego da umrem od srcanog udara i ostavim decu i zenu na cedilu jer me ona svakodnevno smarala za kojekakve sitnice. Idi begaj, zene.... ja sam zavrsio sa njima. Cuvam kera bolje

...

pre 4 godine

Hahaha koja gomila besmislica. Znam mnoge muškarce koji zapravo odbijaju seks, i to je potpuna predrasuda da su uvek raspoloženi, kontam da me ne bi lagali za to s obzirom da su drugari, nije kao da odbijaju seks sa mnom pa im treba izgovor. Osim toga i devojke igraju igrice i prate sport!

Prljavko

pre 4 godine

"Zaboravili ste glavno...igranje igrica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mn, 5. jul 2019 16:48"
I jos glavnije, odmeravanje drugih zena.

cica

pre 4 godine

Meni to nista ne smeta.Ako je njemu lepo neka ga.
Cak i ono odmeravanje devojaka,zena.Nisam ni ljumoborna niti napadna.Neka zivi svoj zivot samo da me ne maltretira.
A,to vazi i za mene.I ja imam tu slobodu da radim ono sto meni odgovara.Neke navike se promene,a nesto sto sam uvek radila ostalo je.
I ne plasim se da cu ostati sama.Naci cu onoga ko mi odgovara.
Inace sam dvadeset godina u braku i jos uvek volim mog muza iskreno.

mile

pre 4 godine

Jedina promena koju zena zeli kod muskaraca jeste da pocne da se ponasao kao zreo muskarac i prestane da se ponasa kao glupi tinejdzer. Eto, objasnila sam vam.
(Zena, 06. jul 2019 14:32)
potpisujem. Ali isto tako jedina promena koju mu ne zelimo kod zene je da ne pocne da se ponasa kao dzangrizava babetina koja samo zvoca i pridikuje. I da me misli da stavljanjem potpisa ne mora vise da se trudi da izgleda negovano,da ne mora da odrzava liniju itd. Imam jos ceo spisak,al ovo je osnova jer iz svog a i tudjih iskustava 99% zena se promeni za 180 stepeni cim zarobi muskarca tim papirom.

Lelemood

pre 4 godine

Citanje novina / stripova / telefona u wc-u pocinje sa brakom a produbljuje se sa decom. To je tih 15-20 minuta mira i samoce (privatnost).

Vagica

pre 4 godine

Zajednički život zahteva i promenu nekih navika, hteli ili ne, i kod muškarca i kod žene. Ne znam šta tu ima čudno. Ako hoćete da živite sami, živite, još gore, kod mame i tate... Onda vam ne treba partner, nego lepo ili sami ilo kod roditelja kao bebe. Ko hoće da je sa nekim ko zvoca (muškarci zvocaju takođe), neka bude, ali neka ne smara ostatak sveta sa svojim problemom proizašlim iz njegovog lošeg izbora.

Obican lik

pre 4 godine

Tako je, neke stvari se ne menjaju. Ja se istina ne nalazim ni u jednom detalju iz teksta ali mnogi moji drugari lice na ove stereotipe iako im je 50 i vise godina. I sta sad? Neke stbari se ni kod zena ne menjaju, a imaju i one mana ohoho. I sta cemo sad? Nema savrsenih ljudi, ja sam to sto jesam, kome se svidja ok, kome se ne svidja vrata su eno tamo ... i ciao! Lepo je moj deda govorio: sine, svaka vreca nadje zakrpu! Ni on nije bio savrsen, zapravo daleko je bio od uzora, a on i baba su proveli 60 godina zajedno, pa vi vidite!

XXL

pre 4 godine

Staro pravilo je da svaka žena pravi svog muškarca po svojoj meri ... dok muškarci su pravi muškarci i odgovaraju sa čuvenim - da draga.

hehe

pre 4 godine

E sad cete da mi nalupate minuse ali bas me briga - moj muz je igrao igrice po ceo dan, doslo je do faze da mu je bio potreban psihijatar. On nije smatrao da je to toliki problem. Nikakvu pomoc nisam imala, od pranja kola do pranja sudova, ma nista zivo nije hteo da radi. Samo je blenuo u telefon na kaucu. To je trajalo godinu dana, moljakanje, skretanje paznje. Ma i za seks sam morala da ga molim.
I nasla nekog drugog. Ajd cao. Razvela se, nasla normalnog muskarca. On i dalje igra igrice. Bolest.

londonAC

pre 4 godine

Mislim da inzistiranje na mijenjanju nečijih navika pokazuje određenu dozu nezrelosti, ali to je tipično za određeni period odrastanja. kao što smo pametniji od roditelja u nekim situacijama iz mladosti, kada ih nismo slušali, a kada smo porasli ih razumijemo. treba ljude prihvatiti kakvi jesu sa svim vrlinama i manama... čini mi se da tuden leži ključ sreće...

Maja

pre 4 godine

@ mile
Kad muskarci pocnu o fizickom izgledu. Pa druze, nase zene jos izgledaju super kako nam izgledaju muskarci kad predju 30 tu, o 40 tim i 50 tim da i ne govorimo. Naci jednog u stotinu da nema stomacinu i nije zapusten.

ja

pre 4 godine

Imam brak iza sebe koji je bio i dobar i loš. Jedina, lekcija koju sam, naučio je da ću buduću ako jw bude prihvatiti takvu kakva je bila u momentu upoznavanja i da ona, mene prihvati bezuslovno. Sve ostalo vodi u propast.

Nina

pre 4 godine

Ne moze niko nikog menjati u 30-im ili 40-im. Sustinski, covek moze samo sam sebe da promeni, da sazri, ne svi, ali veliki deo moze. Ono sto mozemo svi jeste da se razidjemo s onim partnerima kod kojih primetimo stvari koje bi nam na duge staze smetale. Sto neko rece, ne bih nikako mogla da gledam svog muza od 35 kako svo slobodno vreme koristi na besmislice kao sto su fudbal i igrice. Ne bih nikad trazila da prestane jer je to nemoguce, ali ne bismo bili duze od nekoliko meseci, koliko coveku treba da primeti te karakteristike. Skroz je legitimno da on nadje neku kojoj to nece smetati, a ja nekoga ko to ne radi i da oboje zivimo mirno umesto da se prepiremo po ceo dan.

Smesno

pre 4 godine

Pa nemojte tako, ima negde i normalan.. neki.
A ovo o potrebi da zene menjaju i muskarci imaju istu potrebu, da te pretvore u kucnu pomocnicu.

vanja

pre 4 godine

Muškarci ulaze u brak misleći da im se partnerka nikad neće promeniti, a žene misle da će uspeti da tokom braka promene navike svog partnera. I jedne i druge čeka veliko razočaranje.

Milos

pre 4 godine

Ovo poslednje je tacno. Davno sam bio u vezi sa lepom plavusom. Jednom prilikom sam se razboleo. Imao sam visoku temperaturu. Sve me je bolelo. Nisam mogao da se po0merim iz kreveta. Ona kad je dosla i legla pored mene bolest je nestala. Kao da je ona bila Defrinol ali na deseti. Iskreno, nisam mogao da verujem.