Veze i odnosi

Jasni znakovi da je on onaj pravi

Četvrtak, 11.02.2021.

10:30

Izvor: super zena

Jasni znakovi da je on onaj pravi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Legolas

pre 3 godine

Pravi je onaj koga nemaju i koga nikada neće imati verovatno, taj jedini nema mane. Zato muškarci pamet u glavu, samoća vam je najbolji izbor.

Objavite molim

pre 3 godine

@ Sve neke uspesne i savremene
Citala sam do toga da muskarac obezbedjuje stan ili zive kod njegovih.
Dalje nema potrebe da citam.
Znaci on je nesposobnjakovic koji je doveo zenu kod svoje mamice da joj ona jede zivce a njemu kad se prohte da mu cas titra zena, a cas mama.
Pa to druze moj nece da moze. Bilo nekad. Ne ponovilo se. Adio.

Petar

pre 3 godine

Još jedan komentar za ove ne radnike što nikad nemaju pare.
Uvek cu se setiti mog profesora koji je nama studentkinjama tad rekao, da uvek tražimo ko ima, i ko je radan, jer onaj ko vredi on nesto i ima.
A vi prespavajte ceo dan i placite što nemate prelepe ili atraktivne žene.
Pozz
(Jina, 12. februar 2021 20:35)

Pa i nama su rekli da samo lepe žene nečemu vrede, a manje je lepih žena nego bogatih muškaraca.

Pticica

pre 3 godine

@Cvrkut u 8 naravno da nam se to ne svidja, zato i ne trazimo da momci imaju para. To poturaju kao teoriju ljudi koji ne mogu nikako da nadju devojke jer su maliciozni, ogorceni, kompleksasi i jure samo "prelepotice" pa kao nije do njih nego su zene zle. Oni normalni to znaju i zive super :)

Ina

pre 3 godine

Koliko ogorčenih žena i muškaraca...ne nisu sve napirlitane kučke/sponzoruše, ne nisu svi neradnici/jadnici... Svako sebi bira, i to boli. Dakle ti si izabrao, ti si izabrala. Videli ste u njima nešto čemu težite, pa kada se to izjalovi onda je svako drugi kriv. Pare dodju i odu, izgled takođe, ostaje ono "unutra" stav o životu, energija i ljubav-ako je prava i poštovanje! Ako ju posmatraš kao trofej, da te sluša - treba ti kuče za cacib, ne žena. Ako ga posmatraš kao novčanik - znaj da i on može da nestane, a uvek ima lepših od tebe.. Sve najbolje ljudi, i ako vam nije to TO, idite dalje !

Zivela ravnopravnost!

pre 3 godine

@(Cvrkut u 8, 13. februar 2021 08:42) ne ne, nisi ih dobro razumeo. One se zalazu za "ravnopravnost". Dakle, da se odluke donose zajednicki i da se dele obaveze oko kucnih poslova. Pozeljno je da muskarac ima stan, auto, poziciju u firmi, ugled, visoku zaradu, da je zavrsio fakultet od kog se zivi (a ona koji hoce), da placa ruckove, vecere, izlaske, izlete, letovanja, zimovanja, da je ambiciozan, zna strane jezike, da ode u inostranstvo i pripremi sve (papire, stan, nadje devojci posao,...) za njen dolazak, a ona samo da dodje na gotovo,.... Tacnije se to manje-vise podrazumeva, a to sve kako bi se pokazao da je "stabilan" i "da mu je stalo". Devojka ne mora nista, dovoljno je sto je zensko, sto ce zavrsiti neki fakultet cisto da se kaze da je nesto zavrsila, i da je uspesna sa platom od cak 500 evra! Ona ce da se sarmantno smeska, da uuuuziiiva u zivotu, i da ne zamara svoju glavicu nekim "nebitnim" stvarima. Na njoj je da se fokusira na vazne stvari, npr. na broj lajkova, da provodi sate u sminkanju i sredjivanju, da sto cesce posecuje manikira, pedikira, frizera, kozmeticara i nutricionistu.

Cvrkut u 8

pre 3 godine

Za sve komentatorke za koje se podrazumeva da muskarac mora da ima novca, i to i kad je jako mlad i na pocetku karijere - u redu, mi moramo da imamo novca, ali onda je onaj ko ima novca gazda.

Idemo gde ja kazem, kad ja kazem. Govori se kad se meni svidja da se govori a cuti na jedan moj pogled. Ja ispunjavam vase zelje koje imaju veze sa novcem, a vi bespogovorno sve moje zelje i to na moj mig...

Ukapirale ste? Dajem novac vid dajete poslusnost. Ukratko svele ste sebe na robu - neka na skuplju, neka na jeftiniju to zavisi od toga kako ste iztrgovale.

Jel' vam se to svidja? Jer to je ono sto dobijate kada novac uvedete kao nezaobilazan faktor u vezi. Nema ravnopravnosti i nismo partneri - onaj ko ima novac je gazda, ako je novac bitan onom drugom. Uvek bilo uvek ce biti. Pazite sta zelite - mozda vam se zelja ispuni.

Meni se ovo nije svidjalo, kako ni gomila drugih stvari u nasem drustvu, pa sam promenio drustvo (i geografiju) i sad zivim medju ljudima kojima nije problem da devojka prva pridje i da podelimo racun za veceru...

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@? Sve je spalo na zenu (!?) Pa u svim vezama i brakovima koje ja znam su muskarci ti koji su obezbedili smestaj (kupili kucu/stan, zive kod njegovih roditelja ili iznajmljuju ali da muskarac placa), imaju svoj auto, zaradjuju vise, sve placaju (od pica do letovanja/zimovanja),... a u mnooogim brakovima znam za primere gde je muz rekao zeni da ce ih on izdrzavati a da one svoju platu zadrze za sebe. Jel to malo? Evo ja bih prvi voleo da se menjamo. Neka devojka placa stan, neka me vozi svojim autom na posao, placa i cascava sve, a ako smo u braku, evo ja cu raditi za minimalac, kuvati rucak i brinuti o deci, a ona neka gine po sastancima, svadja se sa kolegama oko rokova, dobavljaca, kupaca, proizvodnje, dokumenata, ostaje prekovremeno svaki dan, da joj zuji u glavi od stresa... Znam gomilu brakova u kojima zena nigde ne radi i "bavi se detetom", iako dete ide u vrtic ili skolu. A kada su veze u pitanju, svaki, ali svaki momak zaradjuje vise od devojke (cesto i po 3-4 puta) i slicnih su godina (1-2 manje vise).

kako mali Djokica zamislja svet

pre 3 godine

@razgovori u paklu - zajedno da resavamo probleme a da se ne podrzavamo??? Jos ne cuh za to - ni izmedju brace, ni izmedju kolega, ni izmedju prijatelja, a da ne pricam u braku!

samo napred

pre 3 godine

@ma kako da ne - pa ne moze niko da te natera ni na sta. Sta te briga sto te sve one hoce? Iskuliraj ako neces. Sto je to toliki problem? Pivo, drug, tv i teraj tako do duboke starosti i deli lekcije o uspehu!

ima svakakvih zena, al' ima i nas

pre 3 godine

@razgovori u paklu - pa, prijatelju, ko ti je kriv sto si sa zenom koja ne zna nista o tvom poslu? Te neko ter'o da budes s njom? Vidim i da je problem sto cita poeziju i "ne zna sta bi s njom" i valjda je ne upotrebljava na nacin na koji ti to rsdis?! Pa ja nesto smesnije nisam u zivotu cuo. Da se zahvalis svaki dan sto te je i ona htela! Ja sam sreo svakakve devojke, ali zaista pojedinci ovde nadmasise lujke visestruko

Aule

pre 3 godine

@?
Mozda da vam se plati i za 8 sati spavanja?
Htela si zaposlenje? Hoces i porodicu? Siguran sam da tri cetvrtine poslova po kuci nisu toliko hitni i da stvarno hoces da se problem resi, mozes uvek da popricas sa muzem o tome, ali ti vise volis da budes vecita zrtva i da ti je uvek neko drugi kriv. Stoga, izvoli pa rintaj, drugacije ne bi ni sama volela.
E, to je glavni problem danasnjice.

Tina

pre 3 godine

Ajde vi sto se žalite kako žene padaju samo na novac smoriste više.
Svaki iole vredan muškarac i inteligentne, može na pošten način da dodje do istog, ako se ne libi bilo kojeg posla.
Ako recimo ne može da ga zaradi ovde, može sezonski preko.
Ja kao žensko sam radila najteže poslove, pa sam došla do nečeg. I niko mi nikad nije pomogao, a nisam probirala posao.
Imam dva druga koji su otišli na Aljasku recimo i često i po 16 sati radili tamo, i vrate se sa 10 hiljada evra najmanje.
Šta bi vi, da ne radite, kukate što niste dobili kancelarije i izbegavate poslove a da vas žene hoće tako lenje i očajne.
Zaboravite na to, one lenstino neće i pravi muškarac to sebi dozvoliti neće.

Razgovori u paklu

pre 3 godine

@?

Ne znam sta je podrska, mene zena ne moze da podrzava u onome sto radim, jer pojma nema o tome. Moze da ispucava prazne fraze: "Ma, sve ce to biti dobro".U zajednickom zivotu mozemo da resevamo probleme, a ne da se podrzavamo.Ne mogu da podrzim da trosi pare na samoizdat zbirke poezije, kada nema pojma sa njom u sta se, na zalost, razumem :)))

Jina

pre 3 godine

Još jedan komentar za ove ne radnike što nikad nemaju pare.
Uvek cu se setiti mog profesora koji je nama studentkinjama tad rekao, da uvek tražimo ko ima, i ko je radan, jer onaj ko vredi on nesto i ima.
A vi prespavajte ceo dan i placite što nemate prelepe ili atraktivne žene.
Pozz

Ma kako da ne....

pre 3 godine

Zene k'o zene.. nikad se nece promeniti. U komentarima sve savrsene, uspesne, inteligentne, samostalne, pune razumevanja, ljubavi,... a u stvarnosti su kao pijavice (igraju igrice, taktiziraju, testiraju, kalkulisu, lazu, mazu, gledaju korist, emocionalni vampiri,..). Sve ovo sto pise ovde se odnosi na devojke uzrasta 35+, koje su prosle sito i reseto zivota, brojne mangupe, alfe, sportiste, muzicare, vlasnike kafana i kafica, preduzetnike,.... koje su se tek tada dozvale pameti, pocele da cene sebe i razumeju neke stvari. A do tog trenutka, istog takvog momka nazivaju mlakonjom, slabicem, kukavicom, nedovoljno musko, ispevaju ga, podsmevaju mu se... i sve najruznije sto moze da se zamisli. Ovo pise neko ko ima sve sa ovog spiska, i uvek je bio u friend zoni. Sada sa 30+, i nakon svih svojih kvaliteta, smatraju me neodoljivim i jedinstvenom prilikom. Ma kako da ne.... jos kada bih se snirao na ledja....

Show me the places where the others gave you scars..

pre 3 godine

Muškarac 21-og veka (u solidnoj većini) srlja i to svojevoljno, a nesvesno (!) u svoju mušku pogibelj. Testosteron je napadnut sa svih strana. Muški će čitalac znati da ceni informaciju, a moguće u nju neupućen, da testosteron pod određenim uslovima prelazi u estrogen (aromataza). Obrnuta situacija je nemoguća. Pažljiv čitalac, a naročito takav muškarac, već u prvom čitanju sagledava metafizičku implikaciju ove biološke činjenice. Epidemija muškoženaca i njihovih “vagininih” monologa neće mnoga dobra doneti. Njima ponajmanje. Duh mora da odoli da bi telo ispratilo.

Forever is the sweetest con ...

pre 3 godine

kada si toliko živ da se to jedva može preživeti. kada ti je toliko lepo da te to boli. kad te tako zaboli da ti je lepo. kažu mudriji još i to da je retko tako da srodna duša bude i životni partner. složena metafizika delikatne teme.

Graciozni bager

pre 3 godine

@ Pare,pare,pare....Kako da ne! Šta znače pare,ako je on nikakav čovek? Apsolutno ništa. Daleko od toga da su nebitne ,ali prve I najvaznije - samo se tešite da je to razlog sto ste sami. (mamakoka, 12. februar 2021 04:24)

Ja verujem da Vi iskreno mislite ovo sto ste napisali a takodje verujem i da je u Vase vreme to sve bilo drugacije.

Danas, kad izdjete uvece u grad precesto cete videti prelepe devojke, cesto cak i ukusno obucene i nasminakane, bez zahvata plasticnih hirurga, bar onih vulgarnih i ociglednih, kako se nalaze u drustvu momaka koji im, po Vasem shvatanju, definitvno nisu prilika. To su mladi ljudi koji izlaze iz automobila koji kostaju kao osrednji stan, nabildovani, istetovirani ili donekle elegantno ali i napadno skupo obuceni, okiceni skupim staovima koje, budimo iskreni, nisu u svojim godinama mogli da zarade. Previse je toga a premalo pametnih, vrednih i postenih momaka u drustvu lepih devojaka da bismo poverovali da novac nije odlucujuci.

Jako bih voleo da Vam verujem ali me stvarnost svakog dana razuveri i porazi. I naravno da nisu sve devojke na svetu takve ali ispod ovog naseg parceta neba velika vecina je nazalost izabrala put koji im izdiktiralo gorka frustracija neimastinom njihovih majki i poremecen sistem vrednosti a ne srce.

?

pre 3 godine

@Razgovori u paklu
Ako sam ja njemu podrška, treba i on da je meni. Simple as that. Partneri. Oni razgovaraju. Vi, muškarci, izgleda buste da svw dobijate, a zauzvrat ništa ne pružate. Zbog takvih razmaženih muškaraca je sve manje dece, svaka žena koja se porodi jednom, ima malo dete i bebu-muža na vratu. Čast izuzecima, malo ih je, ali vrede, ovi ostali se skupili i kukumavču kako je život nepravedan prema njima, te moraju da zarađuju, te da budu nenasilni, te da ne varaju, svašta nešto, pa nije vama lako, zaista. Najlakše je sve prebaciti na ženu, ionako je to marva, a ne ljudsko biće. Kakva priča sa njom, to upregnuti i da einta još jedno radno vreme NEPLAĆENO dok je kod kuće, da biste vi mogli biti gospodari koji su izvrnuti ispred tv-a.
To je najveći problem današnjice.

siki

pre 3 godine

A što bi imao samo jednog pravog partnera u životu? Menjamo se u tokom života. U jednom periodu nam odgovara jedna osoba, u drugom druga, u nekom periodu da budemo sami... To nametanje da moramo pronaći jednu osobu za ceo život je nerealno i nefunkcionalno.

mamakoka

pre 3 godine

Pare,pare,pare....Kako da ne! Šta znače pare,ako je on nikakav čovek? Apsolutno ništa. Daleko od toga da su nebitne ,ali prve I najvaznije - samo se tešite da je to razlog sto ste sami.

Razgovori u paklu

pre 3 godine

Au, vise ti "razgovori" i "podrska", je l' vi zene odrastete nekad? Nismo mi muskarci ni vase tate, ni drugarice, ni psihijatri! Nadjite neku grupu za podrsku tome sto se zene, pa pricajte do mile volje!

Nina

pre 3 godine

A sta ako sve to ima i zbog tih dobrih osobina ga prihvatite, ali vas ne uzbuđuje dovoljno i ne ume i malo da vas zavede i zaintrigira. Bez tih osobina vremenom bi svakog muškarca doživela kao brata. Mora da ima nesto kreativno i zagonetno u sebi, i da može da oseti šta partnerka dise.
Meni su najprivlacniji muškarci koji umeju da osete ženinu psihu.
Ostali su mi previše sirovi i površni, vremenom neinteresantni, jer na duhovnoj strani nemaju sta da ponude.Bez toga je sve suviše jednostavno.

Marijana

pre 3 godine

Bla, bla, nema pravih, zapravo delimično ima, ali su pravi neko vreme, sat, mesec, godinu, ili više, kako reče jedan veliki pisac. Ljudi robuju iluziji živeli su srećno do kraja života. To u stvarnosti više i ne postoji.

Bbb

pre 3 godine

Koliko mržnje uvek viri iz komentara, kao da su muški i ženski dva neprijateljska tabora a veze takmičenje ko će koga grđe sa zezne. I naravno, uvek pominjanje novca (pošto, jelte, svi muškarci bi se otimali da neka prebogata hoće da ih udomi...)

Nema vajde od toga. Dok ne shvatite da su ljudi ljudi kog god su pola i da su veze međusoban prijateljski odnos začinjen strašću, zalud sve. Neće cveće rasti na temelju od mržnje.

samo istina

pre 3 godine

Svaki momak koji je bogat će biti onaj pravi ili neki manekenskog izgleda.
Devojka upozna baticu 10/ 10 ona je kuvana posle par minuta već je smislila imena dece.
Devojke su hipergamične idu na gore date up a ne date down.
Ne postoji iskrena ljubav već samo interes, samo porodica i kuče mogu iskreno da vas vole a devojke samo po tome šta činite za njih.
Muškarci se razočaraju kad uvide da žensko ne može da ih vole na način kako oni to žele...mnoge devojke imaju kasu umesto srca.

Ana

pre 3 godine

Opet gomila ženomrzaca. Ne, niste vi dobri momci, vi ste baš takvi kakve spominjete u komentarima, probisveti i nesrećnici koji su zeznuli neku dobru devojku dok joj "nije prošao voz" (u vašim glavam, a u realnosti se dobre žene uvek mogu dobro udati).
Ne poznajem nijednu koja je čekala princa, to su priče samo u glavama probisveta. Jedan me muvao godinama pre nego što sam se udala, predstavljao se svima kao fini, ustvari pritajeni alkoholičar, nasilnik, toliko prljavih reči nisam nikad čula kao od njega kada sam mu rekla da se udajem. Oženio se nekom na kojoj se iživljava ali tek kad mu je rodila dete, do tada je glumio dobricu. Zar stvarno ne možete da prihvatite da nekoj jednostavno ne odgovarate i nikada i nećete? Svaka žena to prihvati, muškarci baš imaju problem. Drugarica se udala za momka koga je znala petnaest godina, tek kad se udala rekao je da je mislio da ona nikada neće biti sa njim pa je opanjkavao.
Živite svoje bedne živote i te gurajte noseve gde im nije mesto. Baš ste loši ljudi, bolje se potrudite da se popravite i nekome ulepšate život, ovako uništavate i tuđe i svoje. Mislim da nije lako živeti svaki dan tako ogorčen, nesrećan, zavidan, podao, zato i taj savet.

Mozda

pre 3 godine

@Trp ne bih da tvrdim, ali mozda si zagledan u nezrele devojke kojima je bigan samo provod i izgled... Umesto sto kukas sto one traze provod i zezanje, promeni tip/krug zena/ljudi/mesta/okruzenja... Iznenadices se kako ima razlicitih tipova, a ne samo taj jedan!

sladoledsmesom

pre 3 godine

Ovo je spisak želja. A onda vas realnost opiči u glavu i dozovete se sebi i smanjite prohteve na realno ili završite sa sedamnaest mačaka.

Molim vas, objasnite nam da znamo

pre 3 godine

@sladoledsmesom znaci spisak nemogucih zelja je da neko nije nasilan, da mu se svidjate kakvi jeste, da vam je prijatelj i podrska, iskren i da mozete da razgovarate?? To su za vas preveliki uslovi?? Za neke je to uobicajen nacin postojanja i ponasanja sa svim bliskim ljudima, a taman posla da ne bude sa osobom sa kojom treba ziveti i potencijalno gajiti decu? Pa koji su osobine za koje biste rekli da su realna ocekivanja, prosvetlite nas, da dise i da postoji i to treba da je dovoljno recimo vasoj sestri ili cerki sutra? Da ne trazi nista vise od partnera, vec da bude zahvalna bilo kome ko obrati paznju na nju, bez ikakvog kriterijuma??

Maturita'

pre 3 godine

@Trp problem je sto vi drugacije percepirate sta je "alfa" a sta "beta". U nezrelim glavama "alfa" je grubijan, pun sebe, naduvan do pucanja sa egom do plafona. U zrelim glavama, pri tom godine nemaju veze s tim, "alfa" je dobar, kulturan, posten neko u cijem drustvu se necete osecati neprijatno ni na koji nacin. Ja bih rekla da vi jurite nezrele cice koje jure ovo sto vi nazivate "alfama" pa vam se putevi nikad ne ukrste. Na vasem mestu bih, dala sansu drugom tipu devojaka, ali kako hocete. Mozete i da nastavite da krivite te cice, mozda je lakse...

ne znam gde teram

pre 3 godine

Samo da dodam, 9 of 10 žena neće imati muškarca koji zadovoljava 70% od navedenih uslova, a pitanje je i da li ga zaslužuju, kako bi one prošle na muškoj listi?

Tako da, opustite se, ne gine vam razvod, drugo najveće otkriće modernog doba. :-) Samo dok smo mi zadovoljni samim sobom (prvo najveće otkriće modernog doba) ...

nakupenda

pre 3 godine

Samo batina 20 bez glave i pun novčanik, da vidiš kako će da se bude kompatibilan u svemu. Realno 90% žena, devojaka, misli da postoji princ na belom konju, da je kul kad upoznaju "mangupa" koji ih maltretira i zlostavlja pa sa 35 godina kada one grešne i namučene (ne zbog svojih izbora) nego zbog muškaraca koji su svi isti, ostanu same onda idu priče muškarci se plaše zena sa stavom bla bla, a zapravo prošao voz sestro i niko te ne želi. Kad si izbegavala normalne momke jer si bila "riba" sad će neki batica koji je građen kao indijski orah da ti napravi dete, ne zato sto ga nešto preterano voliš ili ti se sviđa već zato sto hvataš poslednji vagon poslednjeg voza. Klasična priča većine naših žena... Kidišu na moć, lovu, mačo izgled kao pirane na krvavo meso...

Vagabundo

pre 3 godine

Zaboravili ste da mora da bude lep i zgodan i dobro situiran, jer je to jedino važno da bi neka veza ili brak uspeli. Džaba nekom što ima dobre osobine ako je neka rugoba i ako nema novca. Ja sa takvima ne bih mogla.

Mastrangello

pre 3 godine

@Kibo "...nigde ne pise najvaznije a to je DA GA VOLITE I DA ON VOLI VAS..."

Da li je, uopste, moguce da bude obostrano? Mislio sam da nije moguce, istim intenzitetom, sa obe strane...

I pitah sebe, sta bi vise voleo/sta mi je potrebnije: da volim ili da me voli...

do kraja

pre 3 godine

Ех... Прочитају новине, а онда се чуде што су у педесетој окружене мачкама...
(Јабучило, 11. februar 2021 17:21)

Pre ce biti budu prevarene ili izneverene, pa im se posle svi smuce.

Јабучило

pre 3 godine

Ех... Прочитају новине, а онда се чуде што су у педесетој окружене мачкама...

maja

pre 3 godine

kibo...mnoge zene zavole kretene i onfa kao voli ga trpi sve i svasta. treba znati voleti ali i zasto volite neku osobu. nazalost mnogi se pale na samare. to im uzudljivo. treba promeniti pogled na ljubav i u skladu sa ovim clankom.

krisss

pre 3 godine

Ja bih ljubav, jer ako se volimo, onda se i poštujemo verujemo jedno drugom, nemamo potrebu za prevarom, uvažavamo mišljenje... Ne znam za druge, ali ako ima prve stvari, onda su ostale prirodno tu

Laki

pre 3 godine

A niko njega ne pita da li je ona prava za njega, tj da li se ta pitanja odnose i na nju, u šta čisto sumnjam, za njih ne važe pravila, posebno br.9, kada te pita "a koja ti je ova", one nisu ljubomorne, uopšte...

Tek onako usput...

pre 3 godine

Ovakve bajke ni braca Grim ne bi umeli da napišu. Zato su danas mnoge žene same i usamljene jer veruju u ovo i to sto su na Fb i ostalim mrežama koje su najvece zlo današnjice i direktno protiv svake prave ljubavi.

Jelena

pre 3 godine

Naravno, svi treba da shvate da je svaki odnos pun tolerancije i razmene misljenja da bi se odluke usaglasile. Ali, kada ima ljubavi i postovanja, prosto ide sve lakse.

darwinove nagrade

pre 3 godine

citajuci ovaj clanak ne mogu da se ne setim cetiri dana pet noci sa harissonom fordom i kad beze od pirata .. na sta on kaze: ja sam mislio da zene vole muskarce koji su u kontaktu sa svojom emotivnon stranpm... na sta ona kaze: da ali ne i kad te jure naoruzani pirati na pustom ostrvu.

ne j... lep nego natprosečan

pre 3 godine

I najvažnije : da je itekako imućan i da vam poznanice zavide na njemu a da u njemu njena mama vidi muškarca koga je oduvek sanjala dok nije završila sa ocem njene ćerke.

nišlija

pre 3 godine

Ej znate šta,ima istine u ovome-možda zato nije da se hvalim sam fatalan za žene.Znam da je ružno da se samohvalim al računam anoniman sam pa zato a istina je,nažalost...Kažem nažalost jer zbog toga sam mnoga ženska srca ranio i mnogo me grize savest zbog toga.Ah da,zadnje u spisku nemam,to jest imam ali nikako da realizujem a evo guram 44-tu...Voleo bih negde na selu u prirodi,bez velike pompe oko venčanja i ono što ide uz to uz vatru u kaminu i lagani JAZZ sa čoporom dece negde u divljinu ali...Sve hoće ono što sam Ja uveliko proživeo do svoje 30-TUMBA LAMBA...E to nemogu da svarim i stidim se toga u prošlosti!

Kibo

pre 3 godine

Interesantno, nigde ne pise najvaznije a to je DA GA VOLITE I DA ON VOLI VAS. Strasno koliko je ljubavni odnos obojen odlukama i time sta bi bilo dobro za vas.

Kuki

pre 3 godine

Sve je manje-vise tacno osim br.6 i 9...voli vase roditelje i oni vole njega...u vecini slucajeva je bas suprotno,i br 9. nije ljubomoran,ljubomora u granici normale je prihvatljiva cak i pozeljna.

trp

pre 3 godine

Ovakav iz opisa dolazi u obzir uglavnom kada devojka prodje svoje "party godine" pa sad hoće da se smiri i uda. Ali nema sreće sa takvim devojkama niti će ona da bude zadovoljna posle mangupa da prihvati dobricu i betu.
Onaj pravi i ona prava su samo jedan mit i ništa više, kako to da većina devojaka nadje " onog pravog" u kasnim 20- im ili ranim 30- im ili je to samo hvatanje poslednjeg voza?
Ili, vide da dolazi mladja konkurencija pa su u strahu?

Kibo

pre 3 godine

Interesantno, nigde ne pise najvaznije a to je DA GA VOLITE I DA ON VOLI VAS. Strasno koliko je ljubavni odnos obojen odlukama i time sta bi bilo dobro za vas.

Ana

pre 3 godine

Opet gomila ženomrzaca. Ne, niste vi dobri momci, vi ste baš takvi kakve spominjete u komentarima, probisveti i nesrećnici koji su zeznuli neku dobru devojku dok joj "nije prošao voz" (u vašim glavam, a u realnosti se dobre žene uvek mogu dobro udati).
Ne poznajem nijednu koja je čekala princa, to su priče samo u glavama probisveta. Jedan me muvao godinama pre nego što sam se udala, predstavljao se svima kao fini, ustvari pritajeni alkoholičar, nasilnik, toliko prljavih reči nisam nikad čula kao od njega kada sam mu rekla da se udajem. Oženio se nekom na kojoj se iživljava ali tek kad mu je rodila dete, do tada je glumio dobricu. Zar stvarno ne možete da prihvatite da nekoj jednostavno ne odgovarate i nikada i nećete? Svaka žena to prihvati, muškarci baš imaju problem. Drugarica se udala za momka koga je znala petnaest godina, tek kad se udala rekao je da je mislio da ona nikada neće biti sa njim pa je opanjkavao.
Živite svoje bedne živote i te gurajte noseve gde im nije mesto. Baš ste loši ljudi, bolje se potrudite da se popravite i nekome ulepšate život, ovako uništavate i tuđe i svoje. Mislim da nije lako živeti svaki dan tako ogorčen, nesrećan, zavidan, podao, zato i taj savet.

Maturita'

pre 3 godine

@Trp problem je sto vi drugacije percepirate sta je "alfa" a sta "beta". U nezrelim glavama "alfa" je grubijan, pun sebe, naduvan do pucanja sa egom do plafona. U zrelim glavama, pri tom godine nemaju veze s tim, "alfa" je dobar, kulturan, posten neko u cijem drustvu se necete osecati neprijatno ni na koji nacin. Ja bih rekla da vi jurite nezrele cice koje jure ovo sto vi nazivate "alfama" pa vam se putevi nikad ne ukrste. Na vasem mestu bih, dala sansu drugom tipu devojaka, ali kako hocete. Mozete i da nastavite da krivite te cice, mozda je lakse...

do kraja

pre 3 godine

Ех... Прочитају новине, а онда се чуде што су у педесетој окружене мачкама...
(Јабучило, 11. februar 2021 17:21)

Pre ce biti budu prevarene ili izneverene, pa im se posle svi smuce.

Tek onako usput...

pre 3 godine

Ovakve bajke ni braca Grim ne bi umeli da napišu. Zato su danas mnoge žene same i usamljene jer veruju u ovo i to sto su na Fb i ostalim mrežama koje su najvece zlo današnjice i direktno protiv svake prave ljubavi.

Јабучило

pre 3 godine

Ех... Прочитају новине, а онда се чуде што су у педесетој окружене мачкама...

Bbb

pre 3 godine

Koliko mržnje uvek viri iz komentara, kao da su muški i ženski dva neprijateljska tabora a veze takmičenje ko će koga grđe sa zezne. I naravno, uvek pominjanje novca (pošto, jelte, svi muškarci bi se otimali da neka prebogata hoće da ih udomi...)

Nema vajde od toga. Dok ne shvatite da su ljudi ljudi kog god su pola i da su veze međusoban prijateljski odnos začinjen strašću, zalud sve. Neće cveće rasti na temelju od mržnje.

ne j... lep nego natprosečan

pre 3 godine

I najvažnije : da je itekako imućan i da vam poznanice zavide na njemu a da u njemu njena mama vidi muškarca koga je oduvek sanjala dok nije završila sa ocem njene ćerke.

krisss

pre 3 godine

Ja bih ljubav, jer ako se volimo, onda se i poštujemo verujemo jedno drugom, nemamo potrebu za prevarom, uvažavamo mišljenje... Ne znam za druge, ali ako ima prve stvari, onda su ostale prirodno tu

Jelena

pre 3 godine

Naravno, svi treba da shvate da je svaki odnos pun tolerancije i razmene misljenja da bi se odluke usaglasile. Ali, kada ima ljubavi i postovanja, prosto ide sve lakse.

Molim vas, objasnite nam da znamo

pre 3 godine

@sladoledsmesom znaci spisak nemogucih zelja je da neko nije nasilan, da mu se svidjate kakvi jeste, da vam je prijatelj i podrska, iskren i da mozete da razgovarate?? To su za vas preveliki uslovi?? Za neke je to uobicajen nacin postojanja i ponasanja sa svim bliskim ljudima, a taman posla da ne bude sa osobom sa kojom treba ziveti i potencijalno gajiti decu? Pa koji su osobine za koje biste rekli da su realna ocekivanja, prosvetlite nas, da dise i da postoji i to treba da je dovoljno recimo vasoj sestri ili cerki sutra? Da ne trazi nista vise od partnera, vec da bude zahvalna bilo kome ko obrati paznju na nju, bez ikakvog kriterijuma??

Mozda

pre 3 godine

@Trp ne bih da tvrdim, ali mozda si zagledan u nezrele devojke kojima je bigan samo provod i izgled... Umesto sto kukas sto one traze provod i zezanje, promeni tip/krug zena/ljudi/mesta/okruzenja... Iznenadices se kako ima razlicitih tipova, a ne samo taj jedan!

samo istina

pre 3 godine

Svaki momak koji je bogat će biti onaj pravi ili neki manekenskog izgleda.
Devojka upozna baticu 10/ 10 ona je kuvana posle par minuta već je smislila imena dece.
Devojke su hipergamične idu na gore date up a ne date down.
Ne postoji iskrena ljubav već samo interes, samo porodica i kuče mogu iskreno da vas vole a devojke samo po tome šta činite za njih.
Muškarci se razočaraju kad uvide da žensko ne može da ih vole na način kako oni to žele...mnoge devojke imaju kasu umesto srca.

trp

pre 3 godine

Ovakav iz opisa dolazi u obzir uglavnom kada devojka prodje svoje "party godine" pa sad hoće da se smiri i uda. Ali nema sreće sa takvim devojkama niti će ona da bude zadovoljna posle mangupa da prihvati dobricu i betu.
Onaj pravi i ona prava su samo jedan mit i ništa više, kako to da većina devojaka nadje " onog pravog" u kasnim 20- im ili ranim 30- im ili je to samo hvatanje poslednjeg voza?
Ili, vide da dolazi mladja konkurencija pa su u strahu?

Nina

pre 3 godine

A sta ako sve to ima i zbog tih dobrih osobina ga prihvatite, ali vas ne uzbuđuje dovoljno i ne ume i malo da vas zavede i zaintrigira. Bez tih osobina vremenom bi svakog muškarca doživela kao brata. Mora da ima nesto kreativno i zagonetno u sebi, i da može da oseti šta partnerka dise.
Meni su najprivlacniji muškarci koji umeju da osete ženinu psihu.
Ostali su mi previše sirovi i površni, vremenom neinteresantni, jer na duhovnoj strani nemaju sta da ponude.Bez toga je sve suviše jednostavno.

nakupenda

pre 3 godine

Samo batina 20 bez glave i pun novčanik, da vidiš kako će da se bude kompatibilan u svemu. Realno 90% žena, devojaka, misli da postoji princ na belom konju, da je kul kad upoznaju "mangupa" koji ih maltretira i zlostavlja pa sa 35 godina kada one grešne i namučene (ne zbog svojih izbora) nego zbog muškaraca koji su svi isti, ostanu same onda idu priče muškarci se plaše zena sa stavom bla bla, a zapravo prošao voz sestro i niko te ne želi. Kad si izbegavala normalne momke jer si bila "riba" sad će neki batica koji je građen kao indijski orah da ti napravi dete, ne zato sto ga nešto preterano voliš ili ti se sviđa već zato sto hvataš poslednji vagon poslednjeg voza. Klasična priča većine naših žena... Kidišu na moć, lovu, mačo izgled kao pirane na krvavo meso...

mamakoka

pre 3 godine

Pare,pare,pare....Kako da ne! Šta znače pare,ako je on nikakav čovek? Apsolutno ništa. Daleko od toga da su nebitne ,ali prve I najvaznije - samo se tešite da je to razlog sto ste sami.

darwinove nagrade

pre 3 godine

citajuci ovaj clanak ne mogu da se ne setim cetiri dana pet noci sa harissonom fordom i kad beze od pirata .. na sta on kaze: ja sam mislio da zene vole muskarce koji su u kontaktu sa svojom emotivnon stranpm... na sta ona kaze: da ali ne i kad te jure naoruzani pirati na pustom ostrvu.

?

pre 3 godine

@Razgovori u paklu
Ako sam ja njemu podrška, treba i on da je meni. Simple as that. Partneri. Oni razgovaraju. Vi, muškarci, izgleda buste da svw dobijate, a zauzvrat ništa ne pružate. Zbog takvih razmaženih muškaraca je sve manje dece, svaka žena koja se porodi jednom, ima malo dete i bebu-muža na vratu. Čast izuzecima, malo ih je, ali vrede, ovi ostali se skupili i kukumavču kako je život nepravedan prema njima, te moraju da zarađuju, te da budu nenasilni, te da ne varaju, svašta nešto, pa nije vama lako, zaista. Najlakše je sve prebaciti na ženu, ionako je to marva, a ne ljudsko biće. Kakva priča sa njom, to upregnuti i da einta još jedno radno vreme NEPLAĆENO dok je kod kuće, da biste vi mogli biti gospodari koji su izvrnuti ispred tv-a.
To je najveći problem današnjice.

maja

pre 3 godine

kibo...mnoge zene zavole kretene i onfa kao voli ga trpi sve i svasta. treba znati voleti ali i zasto volite neku osobu. nazalost mnogi se pale na samare. to im uzudljivo. treba promeniti pogled na ljubav i u skladu sa ovim clankom.

Tina

pre 3 godine

Ajde vi sto se žalite kako žene padaju samo na novac smoriste više.
Svaki iole vredan muškarac i inteligentne, može na pošten način da dodje do istog, ako se ne libi bilo kojeg posla.
Ako recimo ne može da ga zaradi ovde, može sezonski preko.
Ja kao žensko sam radila najteže poslove, pa sam došla do nečeg. I niko mi nikad nije pomogao, a nisam probirala posao.
Imam dva druga koji su otišli na Aljasku recimo i često i po 16 sati radili tamo, i vrate se sa 10 hiljada evra najmanje.
Šta bi vi, da ne radite, kukate što niste dobili kancelarije i izbegavate poslove a da vas žene hoće tako lenje i očajne.
Zaboravite na to, one lenstino neće i pravi muškarac to sebi dozvoliti neće.

Ma kako da ne....

pre 3 godine

Zene k'o zene.. nikad se nece promeniti. U komentarima sve savrsene, uspesne, inteligentne, samostalne, pune razumevanja, ljubavi,... a u stvarnosti su kao pijavice (igraju igrice, taktiziraju, testiraju, kalkulisu, lazu, mazu, gledaju korist, emocionalni vampiri,..). Sve ovo sto pise ovde se odnosi na devojke uzrasta 35+, koje su prosle sito i reseto zivota, brojne mangupe, alfe, sportiste, muzicare, vlasnike kafana i kafica, preduzetnike,.... koje su se tek tada dozvale pameti, pocele da cene sebe i razumeju neke stvari. A do tog trenutka, istog takvog momka nazivaju mlakonjom, slabicem, kukavicom, nedovoljno musko, ispevaju ga, podsmevaju mu se... i sve najruznije sto moze da se zamisli. Ovo pise neko ko ima sve sa ovog spiska, i uvek je bio u friend zoni. Sada sa 30+, i nakon svih svojih kvaliteta, smatraju me neodoljivim i jedinstvenom prilikom. Ma kako da ne.... jos kada bih se snirao na ledja....

Vagabundo

pre 3 godine

Zaboravili ste da mora da bude lep i zgodan i dobro situiran, jer je to jedino važno da bi neka veza ili brak uspeli. Džaba nekom što ima dobre osobine ako je neka rugoba i ako nema novca. Ja sa takvima ne bih mogla.

siki

pre 3 godine

A što bi imao samo jednog pravog partnera u životu? Menjamo se u tokom života. U jednom periodu nam odgovara jedna osoba, u drugom druga, u nekom periodu da budemo sami... To nametanje da moramo pronaći jednu osobu za ceo život je nerealno i nefunkcionalno.

Cvrkut u 8

pre 3 godine

Za sve komentatorke za koje se podrazumeva da muskarac mora da ima novca, i to i kad je jako mlad i na pocetku karijere - u redu, mi moramo da imamo novca, ali onda je onaj ko ima novca gazda.

Idemo gde ja kazem, kad ja kazem. Govori se kad se meni svidja da se govori a cuti na jedan moj pogled. Ja ispunjavam vase zelje koje imaju veze sa novcem, a vi bespogovorno sve moje zelje i to na moj mig...

Ukapirale ste? Dajem novac vid dajete poslusnost. Ukratko svele ste sebe na robu - neka na skuplju, neka na jeftiniju to zavisi od toga kako ste iztrgovale.

Jel' vam se to svidja? Jer to je ono sto dobijate kada novac uvedete kao nezaobilazan faktor u vezi. Nema ravnopravnosti i nismo partneri - onaj ko ima novac je gazda, ako je novac bitan onom drugom. Uvek bilo uvek ce biti. Pazite sta zelite - mozda vam se zelja ispuni.

Meni se ovo nije svidjalo, kako ni gomila drugih stvari u nasem drustvu, pa sam promenio drustvo (i geografiju) i sad zivim medju ljudima kojima nije problem da devojka prva pridje i da podelimo racun za veceru...

Razgovori u paklu

pre 3 godine

Au, vise ti "razgovori" i "podrska", je l' vi zene odrastete nekad? Nismo mi muskarci ni vase tate, ni drugarice, ni psihijatri! Nadjite neku grupu za podrsku tome sto se zene, pa pricajte do mile volje!

Laki

pre 3 godine

A niko njega ne pita da li je ona prava za njega, tj da li se ta pitanja odnose i na nju, u šta čisto sumnjam, za njih ne važe pravila, posebno br.9, kada te pita "a koja ti je ova", one nisu ljubomorne, uopšte...

sladoledsmesom

pre 3 godine

Ovo je spisak želja. A onda vas realnost opiči u glavu i dozovete se sebi i smanjite prohteve na realno ili završite sa sedamnaest mačaka.

Zivela ravnopravnost!

pre 3 godine

@(Cvrkut u 8, 13. februar 2021 08:42) ne ne, nisi ih dobro razumeo. One se zalazu za "ravnopravnost". Dakle, da se odluke donose zajednicki i da se dele obaveze oko kucnih poslova. Pozeljno je da muskarac ima stan, auto, poziciju u firmi, ugled, visoku zaradu, da je zavrsio fakultet od kog se zivi (a ona koji hoce), da placa ruckove, vecere, izlaske, izlete, letovanja, zimovanja, da je ambiciozan, zna strane jezike, da ode u inostranstvo i pripremi sve (papire, stan, nadje devojci posao,...) za njen dolazak, a ona samo da dodje na gotovo,.... Tacnije se to manje-vise podrazumeva, a to sve kako bi se pokazao da je "stabilan" i "da mu je stalo". Devojka ne mora nista, dovoljno je sto je zensko, sto ce zavrsiti neki fakultet cisto da se kaze da je nesto zavrsila, i da je uspesna sa platom od cak 500 evra! Ona ce da se sarmantno smeska, da uuuuziiiva u zivotu, i da ne zamara svoju glavicu nekim "nebitnim" stvarima. Na njoj je da se fokusira na vazne stvari, npr. na broj lajkova, da provodi sate u sminkanju i sredjivanju, da sto cesce posecuje manikira, pedikira, frizera, kozmeticara i nutricionistu.

ne znam gde teram

pre 3 godine

Samo da dodam, 9 of 10 žena neće imati muškarca koji zadovoljava 70% od navedenih uslova, a pitanje je i da li ga zaslužuju, kako bi one prošle na muškoj listi?

Tako da, opustite se, ne gine vam razvod, drugo najveće otkriće modernog doba. :-) Samo dok smo mi zadovoljni samim sobom (prvo najveće otkriće modernog doba) ...

Marijana

pre 3 godine

Bla, bla, nema pravih, zapravo delimično ima, ali su pravi neko vreme, sat, mesec, godinu, ili više, kako reče jedan veliki pisac. Ljudi robuju iluziji živeli su srećno do kraja života. To u stvarnosti više i ne postoji.

Jina

pre 3 godine

Još jedan komentar za ove ne radnike što nikad nemaju pare.
Uvek cu se setiti mog profesora koji je nama studentkinjama tad rekao, da uvek tražimo ko ima, i ko je radan, jer onaj ko vredi on nesto i ima.
A vi prespavajte ceo dan i placite što nemate prelepe ili atraktivne žene.
Pozz

Graciozni bager

pre 3 godine

@ Pare,pare,pare....Kako da ne! Šta znače pare,ako je on nikakav čovek? Apsolutno ništa. Daleko od toga da su nebitne ,ali prve I najvaznije - samo se tešite da je to razlog sto ste sami. (mamakoka, 12. februar 2021 04:24)

Ja verujem da Vi iskreno mislite ovo sto ste napisali a takodje verujem i da je u Vase vreme to sve bilo drugacije.

Danas, kad izdjete uvece u grad precesto cete videti prelepe devojke, cesto cak i ukusno obucene i nasminakane, bez zahvata plasticnih hirurga, bar onih vulgarnih i ociglednih, kako se nalaze u drustvu momaka koji im, po Vasem shvatanju, definitvno nisu prilika. To su mladi ljudi koji izlaze iz automobila koji kostaju kao osrednji stan, nabildovani, istetovirani ili donekle elegantno ali i napadno skupo obuceni, okiceni skupim staovima koje, budimo iskreni, nisu u svojim godinama mogli da zarade. Previse je toga a premalo pametnih, vrednih i postenih momaka u drustvu lepih devojaka da bismo poverovali da novac nije odlucujuci.

Jako bih voleo da Vam verujem ali me stvarnost svakog dana razuveri i porazi. I naravno da nisu sve devojke na svetu takve ali ispod ovog naseg parceta neba velika vecina je nazalost izabrala put koji im izdiktiralo gorka frustracija neimastinom njihovih majki i poremecen sistem vrednosti a ne srce.

Mastrangello

pre 3 godine

@Kibo "...nigde ne pise najvaznije a to je DA GA VOLITE I DA ON VOLI VAS..."

Da li je, uopste, moguce da bude obostrano? Mislio sam da nije moguce, istim intenzitetom, sa obe strane...

I pitah sebe, sta bi vise voleo/sta mi je potrebnije: da volim ili da me voli...

Aule

pre 3 godine

@?
Mozda da vam se plati i za 8 sati spavanja?
Htela si zaposlenje? Hoces i porodicu? Siguran sam da tri cetvrtine poslova po kuci nisu toliko hitni i da stvarno hoces da se problem resi, mozes uvek da popricas sa muzem o tome, ali ti vise volis da budes vecita zrtva i da ti je uvek neko drugi kriv. Stoga, izvoli pa rintaj, drugacije ne bi ni sama volela.
E, to je glavni problem danasnjice.

ima svakakvih zena, al' ima i nas

pre 3 godine

@razgovori u paklu - pa, prijatelju, ko ti je kriv sto si sa zenom koja ne zna nista o tvom poslu? Te neko ter'o da budes s njom? Vidim i da je problem sto cita poeziju i "ne zna sta bi s njom" i valjda je ne upotrebljava na nacin na koji ti to rsdis?! Pa ja nesto smesnije nisam u zivotu cuo. Da se zahvalis svaki dan sto te je i ona htela! Ja sam sreo svakakve devojke, ali zaista pojedinci ovde nadmasise lujke visestruko

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@? Sve je spalo na zenu (!?) Pa u svim vezama i brakovima koje ja znam su muskarci ti koji su obezbedili smestaj (kupili kucu/stan, zive kod njegovih roditelja ili iznajmljuju ali da muskarac placa), imaju svoj auto, zaradjuju vise, sve placaju (od pica do letovanja/zimovanja),... a u mnooogim brakovima znam za primere gde je muz rekao zeni da ce ih on izdrzavati a da one svoju platu zadrze za sebe. Jel to malo? Evo ja bih prvi voleo da se menjamo. Neka devojka placa stan, neka me vozi svojim autom na posao, placa i cascava sve, a ako smo u braku, evo ja cu raditi za minimalac, kuvati rucak i brinuti o deci, a ona neka gine po sastancima, svadja se sa kolegama oko rokova, dobavljaca, kupaca, proizvodnje, dokumenata, ostaje prekovremeno svaki dan, da joj zuji u glavi od stresa... Znam gomilu brakova u kojima zena nigde ne radi i "bavi se detetom", iako dete ide u vrtic ili skolu. A kada su veze u pitanju, svaki, ali svaki momak zaradjuje vise od devojke (cesto i po 3-4 puta) i slicnih su godina (1-2 manje vise).

Kuki

pre 3 godine

Sve je manje-vise tacno osim br.6 i 9...voli vase roditelje i oni vole njega...u vecini slucajeva je bas suprotno,i br 9. nije ljubomoran,ljubomora u granici normale je prihvatljiva cak i pozeljna.

Ina

pre 3 godine

Koliko ogorčenih žena i muškaraca...ne nisu sve napirlitane kučke/sponzoruše, ne nisu svi neradnici/jadnici... Svako sebi bira, i to boli. Dakle ti si izabrao, ti si izabrala. Videli ste u njima nešto čemu težite, pa kada se to izjalovi onda je svako drugi kriv. Pare dodju i odu, izgled takođe, ostaje ono "unutra" stav o životu, energija i ljubav-ako je prava i poštovanje! Ako ju posmatraš kao trofej, da te sluša - treba ti kuče za cacib, ne žena. Ako ga posmatraš kao novčanik - znaj da i on može da nestane, a uvek ima lepših od tebe.. Sve najbolje ljudi, i ako vam nije to TO, idite dalje !

Petar

pre 3 godine

Još jedan komentar za ove ne radnike što nikad nemaju pare.
Uvek cu se setiti mog profesora koji je nama studentkinjama tad rekao, da uvek tražimo ko ima, i ko je radan, jer onaj ko vredi on nesto i ima.
A vi prespavajte ceo dan i placite što nemate prelepe ili atraktivne žene.
Pozz
(Jina, 12. februar 2021 20:35)

Pa i nama su rekli da samo lepe žene nečemu vrede, a manje je lepih žena nego bogatih muškaraca.

Forever is the sweetest con ...

pre 3 godine

kada si toliko živ da se to jedva može preživeti. kada ti je toliko lepo da te to boli. kad te tako zaboli da ti je lepo. kažu mudriji još i to da je retko tako da srodna duša bude i životni partner. složena metafizika delikatne teme.

Show me the places where the others gave you scars..

pre 3 godine

Muškarac 21-og veka (u solidnoj većini) srlja i to svojevoljno, a nesvesno (!) u svoju mušku pogibelj. Testosteron je napadnut sa svih strana. Muški će čitalac znati da ceni informaciju, a moguće u nju neupućen, da testosteron pod određenim uslovima prelazi u estrogen (aromataza). Obrnuta situacija je nemoguća. Pažljiv čitalac, a naročito takav muškarac, već u prvom čitanju sagledava metafizičku implikaciju ove biološke činjenice. Epidemija muškoženaca i njihovih “vagininih” monologa neće mnoga dobra doneti. Njima ponajmanje. Duh mora da odoli da bi telo ispratilo.

Pticica

pre 3 godine

@Cvrkut u 8 naravno da nam se to ne svidja, zato i ne trazimo da momci imaju para. To poturaju kao teoriju ljudi koji ne mogu nikako da nadju devojke jer su maliciozni, ogorceni, kompleksasi i jure samo "prelepotice" pa kao nije do njih nego su zene zle. Oni normalni to znaju i zive super :)

kako mali Djokica zamislja svet

pre 3 godine

@razgovori u paklu - zajedno da resavamo probleme a da se ne podrzavamo??? Jos ne cuh za to - ni izmedju brace, ni izmedju kolega, ni izmedju prijatelja, a da ne pricam u braku!

nišlija

pre 3 godine

Ej znate šta,ima istine u ovome-možda zato nije da se hvalim sam fatalan za žene.Znam da je ružno da se samohvalim al računam anoniman sam pa zato a istina je,nažalost...Kažem nažalost jer zbog toga sam mnoga ženska srca ranio i mnogo me grize savest zbog toga.Ah da,zadnje u spisku nemam,to jest imam ali nikako da realizujem a evo guram 44-tu...Voleo bih negde na selu u prirodi,bez velike pompe oko venčanja i ono što ide uz to uz vatru u kaminu i lagani JAZZ sa čoporom dece negde u divljinu ali...Sve hoće ono što sam Ja uveliko proživeo do svoje 30-TUMBA LAMBA...E to nemogu da svarim i stidim se toga u prošlosti!

samo napred

pre 3 godine

@ma kako da ne - pa ne moze niko da te natera ni na sta. Sta te briga sto te sve one hoce? Iskuliraj ako neces. Sto je to toliki problem? Pivo, drug, tv i teraj tako do duboke starosti i deli lekcije o uspehu!

Razgovori u paklu

pre 3 godine

@?

Ne znam sta je podrska, mene zena ne moze da podrzava u onome sto radim, jer pojma nema o tome. Moze da ispucava prazne fraze: "Ma, sve ce to biti dobro".U zajednickom zivotu mozemo da resevamo probleme, a ne da se podrzavamo.Ne mogu da podrzim da trosi pare na samoizdat zbirke poezije, kada nema pojma sa njom u sta se, na zalost, razumem :)))

Objavite molim

pre 3 godine

@ Sve neke uspesne i savremene
Citala sam do toga da muskarac obezbedjuje stan ili zive kod njegovih.
Dalje nema potrebe da citam.
Znaci on je nesposobnjakovic koji je doveo zenu kod svoje mamice da joj ona jede zivce a njemu kad se prohte da mu cas titra zena, a cas mama.
Pa to druze moj nece da moze. Bilo nekad. Ne ponovilo se. Adio.

Legolas

pre 3 godine

Pravi je onaj koga nemaju i koga nikada neće imati verovatno, taj jedini nema mane. Zato muškarci pamet u glavu, samoća vam je najbolji izbor.

nakupenda

pre 3 godine

Samo batina 20 bez glave i pun novčanik, da vidiš kako će da se bude kompatibilan u svemu. Realno 90% žena, devojaka, misli da postoji princ na belom konju, da je kul kad upoznaju "mangupa" koji ih maltretira i zlostavlja pa sa 35 godina kada one grešne i namučene (ne zbog svojih izbora) nego zbog muškaraca koji su svi isti, ostanu same onda idu priče muškarci se plaše zena sa stavom bla bla, a zapravo prošao voz sestro i niko te ne želi. Kad si izbegavala normalne momke jer si bila "riba" sad će neki batica koji je građen kao indijski orah da ti napravi dete, ne zato sto ga nešto preterano voliš ili ti se sviđa već zato sto hvataš poslednji vagon poslednjeg voza. Klasična priča većine naših žena... Kidišu na moć, lovu, mačo izgled kao pirane na krvavo meso...

samo istina

pre 3 godine

Svaki momak koji je bogat će biti onaj pravi ili neki manekenskog izgleda.
Devojka upozna baticu 10/ 10 ona je kuvana posle par minuta već je smislila imena dece.
Devojke su hipergamične idu na gore date up a ne date down.
Ne postoji iskrena ljubav već samo interes, samo porodica i kuče mogu iskreno da vas vole a devojke samo po tome šta činite za njih.
Muškarci se razočaraju kad uvide da žensko ne može da ih vole na način kako oni to žele...mnoge devojke imaju kasu umesto srca.

Razgovori u paklu

pre 3 godine

Au, vise ti "razgovori" i "podrska", je l' vi zene odrastete nekad? Nismo mi muskarci ni vase tate, ni drugarice, ni psihijatri! Nadjite neku grupu za podrsku tome sto se zene, pa pricajte do mile volje!

trp

pre 3 godine

Ovakav iz opisa dolazi u obzir uglavnom kada devojka prodje svoje "party godine" pa sad hoće da se smiri i uda. Ali nema sreće sa takvim devojkama niti će ona da bude zadovoljna posle mangupa da prihvati dobricu i betu.
Onaj pravi i ona prava su samo jedan mit i ništa više, kako to da većina devojaka nadje " onog pravog" u kasnim 20- im ili ranim 30- im ili je to samo hvatanje poslednjeg voza?
Ili, vide da dolazi mladja konkurencija pa su u strahu?

Јабучило

pre 3 godine

Ех... Прочитају новине, а онда се чуде што су у педесетој окружене мачкама...

ne j... lep nego natprosečan

pre 3 godine

I najvažnije : da je itekako imućan i da vam poznanice zavide na njemu a da u njemu njena mama vidi muškarca koga je oduvek sanjala dok nije završila sa ocem njene ćerke.

nišlija

pre 3 godine

Ej znate šta,ima istine u ovome-možda zato nije da se hvalim sam fatalan za žene.Znam da je ružno da se samohvalim al računam anoniman sam pa zato a istina je,nažalost...Kažem nažalost jer zbog toga sam mnoga ženska srca ranio i mnogo me grize savest zbog toga.Ah da,zadnje u spisku nemam,to jest imam ali nikako da realizujem a evo guram 44-tu...Voleo bih negde na selu u prirodi,bez velike pompe oko venčanja i ono što ide uz to uz vatru u kaminu i lagani JAZZ sa čoporom dece negde u divljinu ali...Sve hoće ono što sam Ja uveliko proživeo do svoje 30-TUMBA LAMBA...E to nemogu da svarim i stidim se toga u prošlosti!

Ma kako da ne....

pre 3 godine

Zene k'o zene.. nikad se nece promeniti. U komentarima sve savrsene, uspesne, inteligentne, samostalne, pune razumevanja, ljubavi,... a u stvarnosti su kao pijavice (igraju igrice, taktiziraju, testiraju, kalkulisu, lazu, mazu, gledaju korist, emocionalni vampiri,..). Sve ovo sto pise ovde se odnosi na devojke uzrasta 35+, koje su prosle sito i reseto zivota, brojne mangupe, alfe, sportiste, muzicare, vlasnike kafana i kafica, preduzetnike,.... koje su se tek tada dozvale pameti, pocele da cene sebe i razumeju neke stvari. A do tog trenutka, istog takvog momka nazivaju mlakonjom, slabicem, kukavicom, nedovoljno musko, ispevaju ga, podsmevaju mu se... i sve najruznije sto moze da se zamisli. Ovo pise neko ko ima sve sa ovog spiska, i uvek je bio u friend zoni. Sada sa 30+, i nakon svih svojih kvaliteta, smatraju me neodoljivim i jedinstvenom prilikom. Ma kako da ne.... jos kada bih se snirao na ledja....

Vagabundo

pre 3 godine

Zaboravili ste da mora da bude lep i zgodan i dobro situiran, jer je to jedino važno da bi neka veza ili brak uspeli. Džaba nekom što ima dobre osobine ako je neka rugoba i ako nema novca. Ja sa takvima ne bih mogla.

sladoledsmesom

pre 3 godine

Ovo je spisak želja. A onda vas realnost opiči u glavu i dozovete se sebi i smanjite prohteve na realno ili završite sa sedamnaest mačaka.

Ana

pre 3 godine

Opet gomila ženomrzaca. Ne, niste vi dobri momci, vi ste baš takvi kakve spominjete u komentarima, probisveti i nesrećnici koji su zeznuli neku dobru devojku dok joj "nije prošao voz" (u vašim glavam, a u realnosti se dobre žene uvek mogu dobro udati).
Ne poznajem nijednu koja je čekala princa, to su priče samo u glavama probisveta. Jedan me muvao godinama pre nego što sam se udala, predstavljao se svima kao fini, ustvari pritajeni alkoholičar, nasilnik, toliko prljavih reči nisam nikad čula kao od njega kada sam mu rekla da se udajem. Oženio se nekom na kojoj se iživljava ali tek kad mu je rodila dete, do tada je glumio dobricu. Zar stvarno ne možete da prihvatite da nekoj jednostavno ne odgovarate i nikada i nećete? Svaka žena to prihvati, muškarci baš imaju problem. Drugarica se udala za momka koga je znala petnaest godina, tek kad se udala rekao je da je mislio da ona nikada neće biti sa njim pa je opanjkavao.
Živite svoje bedne živote i te gurajte noseve gde im nije mesto. Baš ste loši ljudi, bolje se potrudite da se popravite i nekome ulepšate život, ovako uništavate i tuđe i svoje. Mislim da nije lako živeti svaki dan tako ogorčen, nesrećan, zavidan, podao, zato i taj savet.

Zivela ravnopravnost!

pre 3 godine

@(Cvrkut u 8, 13. februar 2021 08:42) ne ne, nisi ih dobro razumeo. One se zalazu za "ravnopravnost". Dakle, da se odluke donose zajednicki i da se dele obaveze oko kucnih poslova. Pozeljno je da muskarac ima stan, auto, poziciju u firmi, ugled, visoku zaradu, da je zavrsio fakultet od kog se zivi (a ona koji hoce), da placa ruckove, vecere, izlaske, izlete, letovanja, zimovanja, da je ambiciozan, zna strane jezike, da ode u inostranstvo i pripremi sve (papire, stan, nadje devojci posao,...) za njen dolazak, a ona samo da dodje na gotovo,.... Tacnije se to manje-vise podrazumeva, a to sve kako bi se pokazao da je "stabilan" i "da mu je stalo". Devojka ne mora nista, dovoljno je sto je zensko, sto ce zavrsiti neki fakultet cisto da se kaze da je nesto zavrsila, i da je uspesna sa platom od cak 500 evra! Ona ce da se sarmantno smeska, da uuuuziiiva u zivotu, i da ne zamara svoju glavicu nekim "nebitnim" stvarima. Na njoj je da se fokusira na vazne stvari, npr. na broj lajkova, da provodi sate u sminkanju i sredjivanju, da sto cesce posecuje manikira, pedikira, frizera, kozmeticara i nutricionistu.

Tek onako usput...

pre 3 godine

Ovakve bajke ni braca Grim ne bi umeli da napišu. Zato su danas mnoge žene same i usamljene jer veruju u ovo i to sto su na Fb i ostalim mrežama koje su najvece zlo današnjice i direktno protiv svake prave ljubavi.

Jina

pre 3 godine

Još jedan komentar za ove ne radnike što nikad nemaju pare.
Uvek cu se setiti mog profesora koji je nama studentkinjama tad rekao, da uvek tražimo ko ima, i ko je radan, jer onaj ko vredi on nesto i ima.
A vi prespavajte ceo dan i placite što nemate prelepe ili atraktivne žene.
Pozz

Razgovori u paklu

pre 3 godine

@?

Ne znam sta je podrska, mene zena ne moze da podrzava u onome sto radim, jer pojma nema o tome. Moze da ispucava prazne fraze: "Ma, sve ce to biti dobro".U zajednickom zivotu mozemo da resevamo probleme, a ne da se podrzavamo.Ne mogu da podrzim da trosi pare na samoizdat zbirke poezije, kada nema pojma sa njom u sta se, na zalost, razumem :)))

ne znam gde teram

pre 3 godine

Samo da dodam, 9 of 10 žena neće imati muškarca koji zadovoljava 70% od navedenih uslova, a pitanje je i da li ga zaslužuju, kako bi one prošle na muškoj listi?

Tako da, opustite se, ne gine vam razvod, drugo najveće otkriće modernog doba. :-) Samo dok smo mi zadovoljni samim sobom (prvo najveće otkriće modernog doba) ...

Graciozni bager

pre 3 godine

@ Pare,pare,pare....Kako da ne! Šta znače pare,ako je on nikakav čovek? Apsolutno ništa. Daleko od toga da su nebitne ,ali prve I najvaznije - samo se tešite da je to razlog sto ste sami. (mamakoka, 12. februar 2021 04:24)

Ja verujem da Vi iskreno mislite ovo sto ste napisali a takodje verujem i da je u Vase vreme to sve bilo drugacije.

Danas, kad izdjete uvece u grad precesto cete videti prelepe devojke, cesto cak i ukusno obucene i nasminakane, bez zahvata plasticnih hirurga, bar onih vulgarnih i ociglednih, kako se nalaze u drustvu momaka koji im, po Vasem shvatanju, definitvno nisu prilika. To su mladi ljudi koji izlaze iz automobila koji kostaju kao osrednji stan, nabildovani, istetovirani ili donekle elegantno ali i napadno skupo obuceni, okiceni skupim staovima koje, budimo iskreni, nisu u svojim godinama mogli da zarade. Previse je toga a premalo pametnih, vrednih i postenih momaka u drustvu lepih devojaka da bismo poverovali da novac nije odlucujuci.

Jako bih voleo da Vam verujem ali me stvarnost svakog dana razuveri i porazi. I naravno da nisu sve devojke na svetu takve ali ispod ovog naseg parceta neba velika vecina je nazalost izabrala put koji im izdiktiralo gorka frustracija neimastinom njihovih majki i poremecen sistem vrednosti a ne srce.

Aule

pre 3 godine

@?
Mozda da vam se plati i za 8 sati spavanja?
Htela si zaposlenje? Hoces i porodicu? Siguran sam da tri cetvrtine poslova po kuci nisu toliko hitni i da stvarno hoces da se problem resi, mozes uvek da popricas sa muzem o tome, ali ti vise volis da budes vecita zrtva i da ti je uvek neko drugi kriv. Stoga, izvoli pa rintaj, drugacije ne bi ni sama volela.
E, to je glavni problem danasnjice.

maja

pre 3 godine

kibo...mnoge zene zavole kretene i onfa kao voli ga trpi sve i svasta. treba znati voleti ali i zasto volite neku osobu. nazalost mnogi se pale na samare. to im uzudljivo. treba promeniti pogled na ljubav i u skladu sa ovim clankom.

Laki

pre 3 godine

A niko njega ne pita da li je ona prava za njega, tj da li se ta pitanja odnose i na nju, u šta čisto sumnjam, za njih ne važe pravila, posebno br.9, kada te pita "a koja ti je ova", one nisu ljubomorne, uopšte...

Kuki

pre 3 godine

Sve je manje-vise tacno osim br.6 i 9...voli vase roditelje i oni vole njega...u vecini slucajeva je bas suprotno,i br 9. nije ljubomoran,ljubomora u granici normale je prihvatljiva cak i pozeljna.

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@? Sve je spalo na zenu (!?) Pa u svim vezama i brakovima koje ja znam su muskarci ti koji su obezbedili smestaj (kupili kucu/stan, zive kod njegovih roditelja ili iznajmljuju ali da muskarac placa), imaju svoj auto, zaradjuju vise, sve placaju (od pica do letovanja/zimovanja),... a u mnooogim brakovima znam za primere gde je muz rekao zeni da ce ih on izdrzavati a da one svoju platu zadrze za sebe. Jel to malo? Evo ja bih prvi voleo da se menjamo. Neka devojka placa stan, neka me vozi svojim autom na posao, placa i cascava sve, a ako smo u braku, evo ja cu raditi za minimalac, kuvati rucak i brinuti o deci, a ona neka gine po sastancima, svadja se sa kolegama oko rokova, dobavljaca, kupaca, proizvodnje, dokumenata, ostaje prekovremeno svaki dan, da joj zuji u glavi od stresa... Znam gomilu brakova u kojima zena nigde ne radi i "bavi se detetom", iako dete ide u vrtic ili skolu. A kada su veze u pitanju, svaki, ali svaki momak zaradjuje vise od devojke (cesto i po 3-4 puta) i slicnih su godina (1-2 manje vise).

do kraja

pre 3 godine

Ех... Прочитају новине, а онда се чуде што су у педесетој окружене мачкама...
(Јабучило, 11. februar 2021 17:21)

Pre ce biti budu prevarene ili izneverene, pa im se posle svi smuce.

siki

pre 3 godine

A što bi imao samo jednog pravog partnera u životu? Menjamo se u tokom života. U jednom periodu nam odgovara jedna osoba, u drugom druga, u nekom periodu da budemo sami... To nametanje da moramo pronaći jednu osobu za ceo život je nerealno i nefunkcionalno.

Cvrkut u 8

pre 3 godine

Za sve komentatorke za koje se podrazumeva da muskarac mora da ima novca, i to i kad je jako mlad i na pocetku karijere - u redu, mi moramo da imamo novca, ali onda je onaj ko ima novca gazda.

Idemo gde ja kazem, kad ja kazem. Govori se kad se meni svidja da se govori a cuti na jedan moj pogled. Ja ispunjavam vase zelje koje imaju veze sa novcem, a vi bespogovorno sve moje zelje i to na moj mig...

Ukapirale ste? Dajem novac vid dajete poslusnost. Ukratko svele ste sebe na robu - neka na skuplju, neka na jeftiniju to zavisi od toga kako ste iztrgovale.

Jel' vam se to svidja? Jer to je ono sto dobijate kada novac uvedete kao nezaobilazan faktor u vezi. Nema ravnopravnosti i nismo partneri - onaj ko ima novac je gazda, ako je novac bitan onom drugom. Uvek bilo uvek ce biti. Pazite sta zelite - mozda vam se zelja ispuni.

Meni se ovo nije svidjalo, kako ni gomila drugih stvari u nasem drustvu, pa sam promenio drustvo (i geografiju) i sad zivim medju ljudima kojima nije problem da devojka prva pridje i da podelimo racun za veceru...

Maturita'

pre 3 godine

@Trp problem je sto vi drugacije percepirate sta je "alfa" a sta "beta". U nezrelim glavama "alfa" je grubijan, pun sebe, naduvan do pucanja sa egom do plafona. U zrelim glavama, pri tom godine nemaju veze s tim, "alfa" je dobar, kulturan, posten neko u cijem drustvu se necete osecati neprijatno ni na koji nacin. Ja bih rekla da vi jurite nezrele cice koje jure ovo sto vi nazivate "alfama" pa vam se putevi nikad ne ukrste. Na vasem mestu bih, dala sansu drugom tipu devojaka, ali kako hocete. Mozete i da nastavite da krivite te cice, mozda je lakse...

Marijana

pre 3 godine

Bla, bla, nema pravih, zapravo delimično ima, ali su pravi neko vreme, sat, mesec, godinu, ili više, kako reče jedan veliki pisac. Ljudi robuju iluziji živeli su srećno do kraja života. To u stvarnosti više i ne postoji.

Show me the places where the others gave you scars..

pre 3 godine

Muškarac 21-og veka (u solidnoj većini) srlja i to svojevoljno, a nesvesno (!) u svoju mušku pogibelj. Testosteron je napadnut sa svih strana. Muški će čitalac znati da ceni informaciju, a moguće u nju neupućen, da testosteron pod određenim uslovima prelazi u estrogen (aromataza). Obrnuta situacija je nemoguća. Pažljiv čitalac, a naročito takav muškarac, već u prvom čitanju sagledava metafizičku implikaciju ove biološke činjenice. Epidemija muškoženaca i njihovih “vagininih” monologa neće mnoga dobra doneti. Njima ponajmanje. Duh mora da odoli da bi telo ispratilo.

Tina

pre 3 godine

Ajde vi sto se žalite kako žene padaju samo na novac smoriste više.
Svaki iole vredan muškarac i inteligentne, može na pošten način da dodje do istog, ako se ne libi bilo kojeg posla.
Ako recimo ne može da ga zaradi ovde, može sezonski preko.
Ja kao žensko sam radila najteže poslove, pa sam došla do nečeg. I niko mi nikad nije pomogao, a nisam probirala posao.
Imam dva druga koji su otišli na Aljasku recimo i često i po 16 sati radili tamo, i vrate se sa 10 hiljada evra najmanje.
Šta bi vi, da ne radite, kukate što niste dobili kancelarije i izbegavate poslove a da vas žene hoće tako lenje i očajne.
Zaboravite na to, one lenstino neće i pravi muškarac to sebi dozvoliti neće.

Pticica

pre 3 godine

@Cvrkut u 8 naravno da nam se to ne svidja, zato i ne trazimo da momci imaju para. To poturaju kao teoriju ljudi koji ne mogu nikako da nadju devojke jer su maliciozni, ogorceni, kompleksasi i jure samo "prelepotice" pa kao nije do njih nego su zene zle. Oni normalni to znaju i zive super :)

Nina

pre 3 godine

A sta ako sve to ima i zbog tih dobrih osobina ga prihvatite, ali vas ne uzbuđuje dovoljno i ne ume i malo da vas zavede i zaintrigira. Bez tih osobina vremenom bi svakog muškarca doživela kao brata. Mora da ima nesto kreativno i zagonetno u sebi, i da može da oseti šta partnerka dise.
Meni su najprivlacniji muškarci koji umeju da osete ženinu psihu.
Ostali su mi previše sirovi i površni, vremenom neinteresantni, jer na duhovnoj strani nemaju sta da ponude.Bez toga je sve suviše jednostavno.

Kibo

pre 3 godine

Interesantno, nigde ne pise najvaznije a to je DA GA VOLITE I DA ON VOLI VAS. Strasno koliko je ljubavni odnos obojen odlukama i time sta bi bilo dobro za vas.

?

pre 3 godine

@Razgovori u paklu
Ako sam ja njemu podrška, treba i on da je meni. Simple as that. Partneri. Oni razgovaraju. Vi, muškarci, izgleda buste da svw dobijate, a zauzvrat ništa ne pružate. Zbog takvih razmaženih muškaraca je sve manje dece, svaka žena koja se porodi jednom, ima malo dete i bebu-muža na vratu. Čast izuzecima, malo ih je, ali vrede, ovi ostali se skupili i kukumavču kako je život nepravedan prema njima, te moraju da zarađuju, te da budu nenasilni, te da ne varaju, svašta nešto, pa nije vama lako, zaista. Najlakše je sve prebaciti na ženu, ionako je to marva, a ne ljudsko biće. Kakva priča sa njom, to upregnuti i da einta još jedno radno vreme NEPLAĆENO dok je kod kuće, da biste vi mogli biti gospodari koji su izvrnuti ispred tv-a.
To je najveći problem današnjice.

Petar

pre 3 godine

Još jedan komentar za ove ne radnike što nikad nemaju pare.
Uvek cu se setiti mog profesora koji je nama studentkinjama tad rekao, da uvek tražimo ko ima, i ko je radan, jer onaj ko vredi on nesto i ima.
A vi prespavajte ceo dan i placite što nemate prelepe ili atraktivne žene.
Pozz
(Jina, 12. februar 2021 20:35)

Pa i nama su rekli da samo lepe žene nečemu vrede, a manje je lepih žena nego bogatih muškaraca.

Objavite molim

pre 3 godine

@ Sve neke uspesne i savremene
Citala sam do toga da muskarac obezbedjuje stan ili zive kod njegovih.
Dalje nema potrebe da citam.
Znaci on je nesposobnjakovic koji je doveo zenu kod svoje mamice da joj ona jede zivce a njemu kad se prohte da mu cas titra zena, a cas mama.
Pa to druze moj nece da moze. Bilo nekad. Ne ponovilo se. Adio.

Mastrangello

pre 3 godine

@Kibo "...nigde ne pise najvaznije a to je DA GA VOLITE I DA ON VOLI VAS..."

Da li je, uopste, moguce da bude obostrano? Mislio sam da nije moguce, istim intenzitetom, sa obe strane...

I pitah sebe, sta bi vise voleo/sta mi je potrebnije: da volim ili da me voli...

mamakoka

pre 3 godine

Pare,pare,pare....Kako da ne! Šta znače pare,ako je on nikakav čovek? Apsolutno ništa. Daleko od toga da su nebitne ,ali prve I najvaznije - samo se tešite da je to razlog sto ste sami.

samo napred

pre 3 godine

@ma kako da ne - pa ne moze niko da te natera ni na sta. Sta te briga sto te sve one hoce? Iskuliraj ako neces. Sto je to toliki problem? Pivo, drug, tv i teraj tako do duboke starosti i deli lekcije o uspehu!

krisss

pre 3 godine

Ja bih ljubav, jer ako se volimo, onda se i poštujemo verujemo jedno drugom, nemamo potrebu za prevarom, uvažavamo mišljenje... Ne znam za druge, ali ako ima prve stvari, onda su ostale prirodno tu

Molim vas, objasnite nam da znamo

pre 3 godine

@sladoledsmesom znaci spisak nemogucih zelja je da neko nije nasilan, da mu se svidjate kakvi jeste, da vam je prijatelj i podrska, iskren i da mozete da razgovarate?? To su za vas preveliki uslovi?? Za neke je to uobicajen nacin postojanja i ponasanja sa svim bliskim ljudima, a taman posla da ne bude sa osobom sa kojom treba ziveti i potencijalno gajiti decu? Pa koji su osobine za koje biste rekli da su realna ocekivanja, prosvetlite nas, da dise i da postoji i to treba da je dovoljno recimo vasoj sestri ili cerki sutra? Da ne trazi nista vise od partnera, vec da bude zahvalna bilo kome ko obrati paznju na nju, bez ikakvog kriterijuma??

Mozda

pre 3 godine

@Trp ne bih da tvrdim, ali mozda si zagledan u nezrele devojke kojima je bigan samo provod i izgled... Umesto sto kukas sto one traze provod i zezanje, promeni tip/krug zena/ljudi/mesta/okruzenja... Iznenadices se kako ima razlicitih tipova, a ne samo taj jedan!

Bbb

pre 3 godine

Koliko mržnje uvek viri iz komentara, kao da su muški i ženski dva neprijateljska tabora a veze takmičenje ko će koga grđe sa zezne. I naravno, uvek pominjanje novca (pošto, jelte, svi muškarci bi se otimali da neka prebogata hoće da ih udomi...)

Nema vajde od toga. Dok ne shvatite da su ljudi ljudi kog god su pola i da su veze međusoban prijateljski odnos začinjen strašću, zalud sve. Neće cveće rasti na temelju od mržnje.

darwinove nagrade

pre 3 godine

citajuci ovaj clanak ne mogu da se ne setim cetiri dana pet noci sa harissonom fordom i kad beze od pirata .. na sta on kaze: ja sam mislio da zene vole muskarce koji su u kontaktu sa svojom emotivnon stranpm... na sta ona kaze: da ali ne i kad te jure naoruzani pirati na pustom ostrvu.

Forever is the sweetest con ...

pre 3 godine

kada si toliko živ da se to jedva može preživeti. kada ti je toliko lepo da te to boli. kad te tako zaboli da ti je lepo. kažu mudriji još i to da je retko tako da srodna duša bude i životni partner. složena metafizika delikatne teme.

ima svakakvih zena, al' ima i nas

pre 3 godine

@razgovori u paklu - pa, prijatelju, ko ti je kriv sto si sa zenom koja ne zna nista o tvom poslu? Te neko ter'o da budes s njom? Vidim i da je problem sto cita poeziju i "ne zna sta bi s njom" i valjda je ne upotrebljava na nacin na koji ti to rsdis?! Pa ja nesto smesnije nisam u zivotu cuo. Da se zahvalis svaki dan sto te je i ona htela! Ja sam sreo svakakve devojke, ali zaista pojedinci ovde nadmasise lujke visestruko

kako mali Djokica zamislja svet

pre 3 godine

@razgovori u paklu - zajedno da resavamo probleme a da se ne podrzavamo??? Jos ne cuh za to - ni izmedju brace, ni izmedju kolega, ni izmedju prijatelja, a da ne pricam u braku!

Jelena

pre 3 godine

Naravno, svi treba da shvate da je svaki odnos pun tolerancije i razmene misljenja da bi se odluke usaglasile. Ali, kada ima ljubavi i postovanja, prosto ide sve lakse.

Ina

pre 3 godine

Koliko ogorčenih žena i muškaraca...ne nisu sve napirlitane kučke/sponzoruše, ne nisu svi neradnici/jadnici... Svako sebi bira, i to boli. Dakle ti si izabrao, ti si izabrala. Videli ste u njima nešto čemu težite, pa kada se to izjalovi onda je svako drugi kriv. Pare dodju i odu, izgled takođe, ostaje ono "unutra" stav o životu, energija i ljubav-ako je prava i poštovanje! Ako ju posmatraš kao trofej, da te sluša - treba ti kuče za cacib, ne žena. Ako ga posmatraš kao novčanik - znaj da i on može da nestane, a uvek ima lepših od tebe.. Sve najbolje ljudi, i ako vam nije to TO, idite dalje !

Legolas

pre 3 godine

Pravi je onaj koga nemaju i koga nikada neće imati verovatno, taj jedini nema mane. Zato muškarci pamet u glavu, samoća vam je najbolji izbor.