Veze i odnosi

Ženske osobine koje mogu da privuku i zadrže svakog muškarca

Utorak, 23.03.2021.

09:40

Izvor: 24sata.hr

Ženske osobine koje mogu da privuku i zadrže svakog muškarca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

...

pre 3 godine

1. Blesava
2. Samoziva
3. Nezainteresovana
4. Ravnodusna
5. Zbunjena
6. Koketna
7. Flertusa
8. Depresivna
9. Konfuzna

Ovakva, imala bi udvaraca koliko hoces.
(Dott, 24. mart 2021 10:25)

Ne znam samo kome može da se dopadne ovakva osoba. Ovo je nula od osobe u svakom smislu.

žena

pre 3 godine

Mislim toliki trud za ipak neizvestan ishod mora da je lik pun ko brod.
(Cudno, 26. mart 2021 00:40)
ne, nego je lep, zanimljiv i duhvit, a ponašao se detinjasto na početku...

Cudno

pre 3 godine

ja sam strpljivo sačekala dve-tri godine dok nisam dobila uzvraćenu pažnju, tako da već skoro 20 godina uživam ko kraljica.
(žena, 25. mart 2021 09:54)
A za te dve tri godine kako te je tretirao? Zvuci ko da te je ignorisao a ti mu udovoljavala.
Mislim toliki trud za ipak neizvestan ishod mora da je lik pun ko brod.

Komovi bez oblaka

pre 3 godine

@ Pitanje

Ako ste dovoljno pametne da hocete samo kombinacije onda vas se drugi deo komentara tice samo utolko da izbegnete batine od krimosa kojima je to deo zivotnog habitusa i od tatinih sinova kada im tata natrlja nos. Citati sa razumevanjem.

@ Emili Kao i ti, komentarisem da bih napravio pauzu od posla i govorim o opstim trendovima a ne o pojedinacnim slucajevima. Meni je savrseno svejedno sta sponzorusa zeli dok god ja mogu da dobijem od nje ono sto ja zelim. Zapravo, za vrstu odnosa mi jeo svejedno da li je sponzorusa ili ne i zato sam rekao da izgled presudan. Naravno, podrazumeva se da ne moze da bude bas upadljiv debil sa kojom ce ti biti neprijatno da budes vidjen. Za neki drugi odnos su naravno, bitne i druge stvari ali to je kod nas, jako tesko naci - verovatno sam zato i postavio izgled kao osnovni kriterijum. Bolje i taj jedan kriterijum kad sam od ostalih, stalnim deficitom odgovarajuce ponude, bio prinudjen da, u manje-vise, dignem ruke. Usput, nisu samo sponzoruse te koje jure krimose i tatine sinove. Da se odmakenomo od nasih prostora -procitaj koliko je zenam bio privlacan Ted Bandi, serijski ubica i to kad je vec bio u zatvoru. Imate vi, u velikom procentu, ozbiljan kvrc u glavi.

Inace, delujes kao neko s kim ima smisla razgovarati pa stoga verujem da imas i muske prijatelje za razliku od Bzvz koju, sudeci po kolicini mizandrije koja izbija iz njenih, svakodnevnih, komentara pod razlicitim nikovima, muskarci dozivlavaju k'o aero zagadjenje.

žena

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)
tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.
(žena)

Da ti jede iz ruke ti bi postavljala uslove a postovala uslove
(Bzvz, 24. mart 2021 19:13)
@lepo
jede mi iz ruke, ugadja mi, bukvalno se takmičimo ko će kome da ugodi, da olakša posao, da zabavi... znači mora da postoji reciprocitet. ja sam strpljivo sačekala dve-tri godine dok nisam dobila uzvraćenu pažnju, tako da već skoro 20 godina uživam ko kraljica. i još ovo je bitno: jedno drugo smo stavili na prvo mesto, pa tek onda deca. a deca osećaju našu uzajamnu ljubav i zajedništvo, pa samim tim su i oni okruženi ljubavlju i rastu u zdravom okruženju. eto, to su ti ukratko neki saveti, ponovo pročitaj komentar od početka i nauči nešto. a možeš i drugačije, možeš da se duriš, da stavljaš svoje potrebe ispred partnerovih, da partnera/partnerku zapostavljaš zbog dece (jer si VELIKA MAJKA/OTAC), probaj i tako, ne znam, možda uspeš...

ne znam gde teram

pre 3 godine

@Izgled je tu veliki bonus.
(Emili, 24. mart 2021 13:49)

Pa izgled je kao i svaki drugi resurs, treba znati za njime. Ako ga ne koristiš na pravi način, gubi svoju vrednost.

Isto je i sa inteligencijom - ona ti olakšava neke stvari, ali ti ništa ne garantuje.

Mnogo je žena koje nisu najbolje znale da se snađu sa povećanom pažnjom koja im se ukazuje zbog izgleda.

ne znam gde teram

pre 3 godine

@I onda se nesto cudite...
(lepo, 24. mart 2021 16:03)

Studije inteligencije su pokazale da su žene više grupisane u sredni, a da u krajnostima (extremno glupi i inteligentni) goapodare muškarci.

Npr u zoni IQ 90-100 (koji je neki prosek u Srbiji) su dominantnije žene, što znači da će te iste žene teško da nađu odgovarajućeg muškarca, a to je npr onaj kome ne smeta da je žena pametnija. Nije se džabe od davnina pričalo da je ključ zdrave veze da muško oseća muškim -i to kod nas neće nikakvi psiholozi ni terapije promenii.

Mada, moje iskustvo je da ako.krenes da nekom objašnjavaš zašto nisu u pravu, odmah se gradi zid. Ja sam kao osoba sa vrlo visokim IQ-om uvek imao problem u raspravama sa devojkama (a i sa muškarcima na poslu) Jer, iako se žene često žale da muškarci neće da razgovaraju o problemima i da ih ništa ne interesuje, nisam primetio da su raspoložene za argumentovamu raspravu kada im argumenti ne idu u prilog.

Generalno, ljudima u stvari nije do toga da se nađe najbolje rešenje, već da se sprovede njihovo rešenje. Žene su danas u tome upornije od muškaraca - jedan od razloga je i rastući feminizam. Pa otud i drastično povećanje razvoda, kao proizvod smanjene tolerancije kod žena i povećanog egoizma kod oba pola.

Bzvz

pre 3 godine

(Emili, 24. mart 2021 22:27)
Ali njega zanimaju te starlete iz klubova, to mu je ideal lepote a sebe zeli da predstavi kao neki vrhunski muski materijal.
A ono obican ljakse navucen na pornice sa ego tripom.

Emili

pre 3 godine

@Komovi
Sta tebe briga ko sa kim ide? Mene nikad nisu zanimali takvi tipovi, a ni ja njih. Ne zanima me tip bez vrata, isaran, 130cm, glup, sto kazes, itd. i ne bi mi ni bilo prijatno da on mene zeli, jer bih se odmah zapitala i zabrinula cime sam to takvog jednog privukla.

Zamisli tebe zeli sponzorusa. Bi li zaista jedan covek, koji drzi do sebe, uspesan, skolovan, hteo jednu silikonsku priglupu devojku? Zar za takvim prilikama da zalis? Svako sebi nadje i svako bira spram sebe.

Sto se izgleda tice, da je izgled presudan.. Ne bih se tu slozila. Gledajuci bas sopstven primer napisala sam one osobine. Ja SAMO bas simpaticno izgledam, nisam dakle Megan Foks, i sa onim osobinama, koje sam navela, sam imala puno uspeha kod muskaraca, i to zaista onih kvalitetnih, obrazovanih, lepog izgleda. Uvek momci oko mene.

Bzvz

pre 3 godine

(Komovi bez oblaka, 24. mart 2021 16:22)
Opet ti sa svojim beskrajnim traktatima....
Zanima me samo, obzirom da te samo neobavezni seks i izgled zena zanimaju, po kom osnovu konstantno moralises zenama?
Ne dobijas to sta zelis? Pa sta?

Pitanje

pre 3 godine

A sta ces vise od seksa/kombinacija?! Neki bi stvarno 'leba preko pogace.
......
S druge strane ici za parama. To je cesto bioloska vraka. Bogat ne mora da bude sposoban - moze da bude krimos, dakle antisocijalan i nasilan ili moze da bude, kod nas omiljeni, potomak bogatasa a sam glup, smotan i iskompleksiran - dakle los genetski materijal.
(Komovi bez oblaka, 24. mart 2021 16:22)

Pa sto bismo uopste mislile na genetski materijal ako je sve u seks/kombinacijama???
Hteo bi da navedes vodu na svoju vodenicu(najbolje ribe bas tebi da se prostru bez obaveza) ali se gubis malo u tome

Bzvz

pre 3 godine

tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.
(žena, 24. mart 2021 14:21)

Da ti jede iz ruke ti bi postavljala uslove a postovala uslove

Aleksandar

pre 3 godine

Ne bih bas rekla. Muskarci se uglavnom zene kuckama, a dobre devojke ostaju same. Sete ih se kad ih kucke z....u.
(Ana, 24. mart 2021 00:02)

Ovo je zaista tačno. Ali to je neko prokletstvo prirode.
Ovaj fenomen jeste istinit i moram da se složim ali je to isključivo zato što kučke umeju baš dobro da izgledaju,umeju sa muškarcem itd. Dobre devojke su kao bibliotekarke. Nemaju seksepil i monotone su. Kome to još treba.

Dott

pre 3 godine

@Dott
Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije,jer ostavlja utisak pristupacne devojke kojoj treba pomoc,a muskarcima je to privlacno- samo kratkorocno.
Zenstvenost, ljubaznost, ljupkost, kultura, obrazovanost, vrednoca, ambicioznost, i to ovim redom, su osobine zena privlacne na duze staze.
Izgled je tu veliki bonus.
(Emili, 24. mart 2021 13:49)

Emili tacno, imala bi, jer takvoj devojci bi mogao svako da pridje, pa cak i oni stidljivi. Međutim takva devojka je sve osim glupa, a sto se tice seksa i kombinacija, ne znaci da bi pristala sa svakim, jer ona nije namenski takva. Takve devojke verujem vole seks i ne upraznjavaju ga dovoljno shodno svojim apetitima, a to je zato sto sebe postuju, pored svih navedenih njenih anomalija.
Na takvoj devojci muskarci se obicno okliznu, umeju reci "ma pusti lujkiana je teska", dok medjutim, dala mu je korpu, pa se on tako izrazava.

Okinava

pre 3 godine

@žena
Aha, i pored tebe ima neku koja mu daje ljubav, seks, i sa kojom priča. Ljubavnica koju voli i sa kojom uživa i oseća se ispunjeno kao i svaki muškarac.

Komovi bez oblaka

pre 3 godine

@ Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije (...) Izgled je tu veliki bonus. (Emili, 24. mart 2021 13:49)

A sta ces vise od seksa/kombinacija?! Neki bi stvarno 'leba preko pogace.

Izgled nije veliki bonus - izgled je presudan da bi bilo sta pocelo. I tu je razlika izmedju nas i vas. Moze da ima milione, da bude istovremeno nobelovac u fizickoj hemiji i knjizevnosti, da bude duhovita, dobra i plemenita - dzabe ako ne izgleda dobro.

A vi mozete sa, manje-vise, bilo kim ako ima para... Ne verujete - prodjite beogradskim kaficima i klubovima, videcete gomilu ozbiljno lepih devojaka sa tipovima bez vrata od po 130kg, celavim, matorim, isaranim - da im ne uzmes orah iz ruke i da ih obidjes u sirokom luku. Noramlno nisu sve takve, ali ih je zabrinjavajuce mnogo.

E, sad sta je gore.

Ici za prelepom a glupom ili losom ili sve to i jos gore zajedno. To nije dobro ali s druge strane je biloski opravdano jer lepa znaci plodna i muski mozak je tako nastimovan jos pre milon godina. A i, po pravilu, to ne traje dugo ako je samo lepa - jedna sezona parenja otprilike.

S druge strane ici za parama. To je cesto bioloska vraka. Bogat ne mora da bude sposoban - moze da bude krimos, dakle antisocijalan i nasilan ili moze da bude, kod nas omiljeni, potomak bogatasa a sam glup, smotan i iskompleksiran - dakle los genetski materijal.

I tako, idu dani...

lepo

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)

A sta ce on da ucini za mene u toj prici?
Ja treba da budem seksobjekt i kuvarica, da ne gundjam (citaj radim sve kucne i poslove oko dece a da ne trazim od njega nista, jer to je za vas gundjanje) i da ne progovaram uopste tj a mu ne smetam posto ga usluzim, kao da ne postojim.
U tom smislu ja od njega imam samo platu koju donosi u kucu.
I onda se nesto cudite...

žena

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)
tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.

Emili

pre 3 godine

@Dott
Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije,jer ostavlja utisak pristupacne devojke kojoj treba pomoc,a muskarcima je to privlacno- samo kratkorocno.
Zenstvenost, ljubaznost, ljupkost, kultura, obrazovanost, vrednoca, ambicioznost, i to ovim redom, su osobine zena privlacne na duze staze.
Izgled je tu veliki bonus.

Dalija

pre 3 godine

@Dott, 24. mart 2021 10:25:

Takva sam :) Sve ste u pravu. Ljudi vole izazove, a ne dobrice. Naglasila bih i fizički izgled, eksperimentisanje u krevetu...kao važne stavke.

Dott

pre 3 godine

1. Blesava
2. Samoziva
3. Nezainteresovana
4. Ravnodusna
5. Zbunjena
6. Koketna
7. Flertusa
8. Depresivna
9. Konfuzna

Ovakva, imala bi udvaraca koliko hoces.

Ja

pre 3 godine

1. Samopouzdanje
2. Pravi se da si slaba da bi se on osecao jakim
3. Budi dobra i oprosti mu bez obzira na sve
4. Nezavisnost
5. Zahvalna na zivotu, bez obzira na sve
6. Da ti dobro stoji haljina
7. Da samo ti kuvas
8. Ne budi nezadovoljna, budi zadovoljna
9. Interesuj se za sve aspekte njegovog zivota
10. Cuti i slusaj i ne pravi se pametna
11. Budi graciozna, kreci se zapanjujuce
12. Uvek budi nasmejana, uvek
13. I sve to da bude prirodno, da se ne pretvaras

Evo, skratila sam vam listu. Mislim da su mnoge stavke u koliziji jedna sa drugom, ali dobro. Puno srece dragim muskarcima u nalazenju ovakve zene. Mislim da ce ici tesko.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Zena treba da bude zena. Zena treba da poseduje odanost porodici, duhovnu kulturu, prirodnu lepotu (ne mora previse ali minimun toliko da deca ne budu ruzna), da nikako ne govori “brate, brate”, cistotu (sve je dzabe ako je neka aljkavusa), majcinski instikt (to se u velikoj meri u danasnjem svetu izgubilo jer mnogo njih zele da budu “uspesne”), mnoge druge ali me mrzi da kuckam...

fenomen

pre 3 godine

A ja cuo da zena treba u kuci biti domacica, na ulici dama i u krevetu k*rva. Kao, to je najbolje.
Ja sam sa mojom vec skoro 30 godina. Daleko od toga da ispunjava svih ovih 14 stavki a i ja sam daleko od savrsenstva ali eto ide nam, kompromis, razumevanje, sitnice.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...). Svakoj svojoj drugarici kojoj sam ovo rekao odmah su mi odgovorile:”prve dve stvari mogu ali trecu nikako ne mogu”. Znaci dame u vama je problem...

ne znam gde teram

pre 3 godine

@Ta sam! Dodala bih samo: 14. Skromna
(Kata, 23. mart 2021 22:09)

:-) Da ovde postoji PM, mislim da bi te bar 100 muškaraca pozvalo da izađete. I na tom sastanku proveravai za koliko si slagala. Jer realno, ako si dobra osoba i imaš još 50% navedenih vrlina, ti si san snova velikog dela muške populacije.

Realno, dobre osobe (žene i muškarci) su retkost. A nije retkost da ne baš dobre oaobe misle da su baš one dobre. :-) A kad pitaš nekoga kad.je zadnji put pomogao(la) nekome ko njemu (njoj) nine pomogao, iskren odgovor najcesce nećeš da dobijes.

Vojke

pre 3 godine

Samo?
(Pelina Power, 23. mart 2021 20:21)

Cuti, da si videla spisak muskih osobina koje mogu da privuku i zadrze svaku zenu...
(sofronije, 23. mart 2021 20:36)

A ima ih mnogo inace? Jedna i osnovna ,,osobina" koju mora muskarac da poseduje se zove novac :)

Vagica

pre 3 godine

Muškarci ne vole žene koje im se čine savršene. Morate imati par falinki, i to takvih da ih on vidi.
Neko voli nasmejane i društvene (npr. oni koji sami nisu takvi), neko voli izrazito introvertne, neko voli lepe, neko ne voli lepe, neko voli pametne jer nema sa onim drugim šta da priča, neko ne voli pametne jer bi on da je taj koji je pametan, neko bi bogatu, neko bi kuvaricu... Imam dosta prijatelja muškaraca i svi traže da im se olakša život.
Čim krene da se procenjuje i ocenjuje, dolazi kraj.

Nezaboravan u osobinama

pre 3 godine

Koliko i koje stvarno ima zensko bice od ovih 13 osobina?
Ali najvazniju osobinu ste ipak zaboravili koju muskarac voli i ocekuje iznad svega,
dobar s.-s!

Block

pre 3 godine

Nasim zenama na zalost nedostaje zenstvenost. Gracioznosti tu i tamo ima, ali zenstvenosti sve manje. Sve su valjda zbog uslova zivota u nekom borbenom stavu, sklone teskim recima, agresivnosti i verbalnoj grubosti. Dakle moje dame probajte da budete sto je crsce moguce, bas to - dame. Nema to veze sa profesijom, budite uspesne, obrazovane i nezavisne. Muskarcima trebaju zene a ne amazonke da love medvede golim rukama.

BB

pre 3 godine

Ja sam se umorila samo čitajući sve ove zahteve :) Došla sam do šeste stavke i dalje više nisam mogla.Ostatak ću sutra da pročitam,previše mi sve u jednom danu :)

Yo

pre 3 godine

Samopouzdanje, uvek i u svim situacijama!
Za ostalo bih rekla da se delimicno slazem, treba seksulano da ih privuce i da bude mila, draga, uvek nasmejana, rasterecujuca. Da oni mogu da se osecaju kao muskarci.

BB

pre 3 godine

Ja sam se umorila samo čitajući sve ove zahteve :) Došla sam do šeste stavke i dalje više nisam mogla.Ostatak ću sutra da pročitam,previše mi sve u jednom danu :)

Block

pre 3 godine

Nasim zenama na zalost nedostaje zenstvenost. Gracioznosti tu i tamo ima, ali zenstvenosti sve manje. Sve su valjda zbog uslova zivota u nekom borbenom stavu, sklone teskim recima, agresivnosti i verbalnoj grubosti. Dakle moje dame probajte da budete sto je crsce moguce, bas to - dame. Nema to veze sa profesijom, budite uspesne, obrazovane i nezavisne. Muskarcima trebaju zene a ne amazonke da love medvede golim rukama.

Vagica

pre 3 godine

Muškarci ne vole žene koje im se čine savršene. Morate imati par falinki, i to takvih da ih on vidi.
Neko voli nasmejane i društvene (npr. oni koji sami nisu takvi), neko voli izrazito introvertne, neko voli lepe, neko ne voli lepe, neko voli pametne jer nema sa onim drugim šta da priča, neko ne voli pametne jer bi on da je taj koji je pametan, neko bi bogatu, neko bi kuvaricu... Imam dosta prijatelja muškaraca i svi traže da im se olakša život.
Čim krene da se procenjuje i ocenjuje, dolazi kraj.

Yo

pre 3 godine

Samopouzdanje, uvek i u svim situacijama!
Za ostalo bih rekla da se delimicno slazem, treba seksulano da ih privuce i da bude mila, draga, uvek nasmejana, rasterecujuca. Da oni mogu da se osecaju kao muskarci.

Ja

pre 3 godine

1. Samopouzdanje
2. Pravi se da si slaba da bi se on osecao jakim
3. Budi dobra i oprosti mu bez obzira na sve
4. Nezavisnost
5. Zahvalna na zivotu, bez obzira na sve
6. Da ti dobro stoji haljina
7. Da samo ti kuvas
8. Ne budi nezadovoljna, budi zadovoljna
9. Interesuj se za sve aspekte njegovog zivota
10. Cuti i slusaj i ne pravi se pametna
11. Budi graciozna, kreci se zapanjujuce
12. Uvek budi nasmejana, uvek
13. I sve to da bude prirodno, da se ne pretvaras

Evo, skratila sam vam listu. Mislim da su mnoge stavke u koliziji jedna sa drugom, ali dobro. Puno srece dragim muskarcima u nalazenju ovakve zene. Mislim da ce ici tesko.

lepo

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)

A sta ce on da ucini za mene u toj prici?
Ja treba da budem seksobjekt i kuvarica, da ne gundjam (citaj radim sve kucne i poslove oko dece a da ne trazim od njega nista, jer to je za vas gundjanje) i da ne progovaram uopste tj a mu ne smetam posto ga usluzim, kao da ne postojim.
U tom smislu ja od njega imam samo platu koju donosi u kucu.
I onda se nesto cudite...

fenomen

pre 3 godine

A ja cuo da zena treba u kuci biti domacica, na ulici dama i u krevetu k*rva. Kao, to je najbolje.
Ja sam sa mojom vec skoro 30 godina. Daleko od toga da ispunjava svih ovih 14 stavki a i ja sam daleko od savrsenstva ali eto ide nam, kompromis, razumevanje, sitnice.

Dott

pre 3 godine

1. Blesava
2. Samoziva
3. Nezainteresovana
4. Ravnodusna
5. Zbunjena
6. Koketna
7. Flertusa
8. Depresivna
9. Konfuzna

Ovakva, imala bi udvaraca koliko hoces.

Nezaboravan u osobinama

pre 3 godine

Koliko i koje stvarno ima zensko bice od ovih 13 osobina?
Ali najvazniju osobinu ste ipak zaboravili koju muskarac voli i ocekuje iznad svega,
dobar s.-s!

Bzvz

pre 3 godine

(Komovi bez oblaka, 24. mart 2021 16:22)
Opet ti sa svojim beskrajnim traktatima....
Zanima me samo, obzirom da te samo neobavezni seks i izgled zena zanimaju, po kom osnovu konstantno moralises zenama?
Ne dobijas to sta zelis? Pa sta?

Bzvz

pre 3 godine

tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.
(žena, 24. mart 2021 14:21)

Da ti jede iz ruke ti bi postavljala uslove a postovala uslove

ne znam gde teram

pre 3 godine

@Ta sam! Dodala bih samo: 14. Skromna
(Kata, 23. mart 2021 22:09)

:-) Da ovde postoji PM, mislim da bi te bar 100 muškaraca pozvalo da izađete. I na tom sastanku proveravai za koliko si slagala. Jer realno, ako si dobra osoba i imaš još 50% navedenih vrlina, ti si san snova velikog dela muške populacije.

Realno, dobre osobe (žene i muškarci) su retkost. A nije retkost da ne baš dobre oaobe misle da su baš one dobre. :-) A kad pitaš nekoga kad.je zadnji put pomogao(la) nekome ko njemu (njoj) nine pomogao, iskren odgovor najcesce nećeš da dobijes.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Zena treba da bude zena. Zena treba da poseduje odanost porodici, duhovnu kulturu, prirodnu lepotu (ne mora previse ali minimun toliko da deca ne budu ruzna), da nikako ne govori “brate, brate”, cistotu (sve je dzabe ako je neka aljkavusa), majcinski instikt (to se u velikoj meri u danasnjem svetu izgubilo jer mnogo njih zele da budu “uspesne”), mnoge druge ali me mrzi da kuckam...

Emili

pre 3 godine

@Komovi
Sta tebe briga ko sa kim ide? Mene nikad nisu zanimali takvi tipovi, a ni ja njih. Ne zanima me tip bez vrata, isaran, 130cm, glup, sto kazes, itd. i ne bi mi ni bilo prijatno da on mene zeli, jer bih se odmah zapitala i zabrinula cime sam to takvog jednog privukla.

Zamisli tebe zeli sponzorusa. Bi li zaista jedan covek, koji drzi do sebe, uspesan, skolovan, hteo jednu silikonsku priglupu devojku? Zar za takvim prilikama da zalis? Svako sebi nadje i svako bira spram sebe.

Sto se izgleda tice, da je izgled presudan.. Ne bih se tu slozila. Gledajuci bas sopstven primer napisala sam one osobine. Ja SAMO bas simpaticno izgledam, nisam dakle Megan Foks, i sa onim osobinama, koje sam navela, sam imala puno uspeha kod muskaraca, i to zaista onih kvalitetnih, obrazovanih, lepog izgleda. Uvek momci oko mene.

Pitanje

pre 3 godine

A sta ces vise od seksa/kombinacija?! Neki bi stvarno 'leba preko pogace.
......
S druge strane ici za parama. To je cesto bioloska vraka. Bogat ne mora da bude sposoban - moze da bude krimos, dakle antisocijalan i nasilan ili moze da bude, kod nas omiljeni, potomak bogatasa a sam glup, smotan i iskompleksiran - dakle los genetski materijal.
(Komovi bez oblaka, 24. mart 2021 16:22)

Pa sto bismo uopste mislile na genetski materijal ako je sve u seks/kombinacijama???
Hteo bi da navedes vodu na svoju vodenicu(najbolje ribe bas tebi da se prostru bez obaveza) ali se gubis malo u tome

Emili

pre 3 godine

@Dott
Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije,jer ostavlja utisak pristupacne devojke kojoj treba pomoc,a muskarcima je to privlacno- samo kratkorocno.
Zenstvenost, ljubaznost, ljupkost, kultura, obrazovanost, vrednoca, ambicioznost, i to ovim redom, su osobine zena privlacne na duze staze.
Izgled je tu veliki bonus.

Dott

pre 3 godine

@Dott
Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije,jer ostavlja utisak pristupacne devojke kojoj treba pomoc,a muskarcima je to privlacno- samo kratkorocno.
Zenstvenost, ljubaznost, ljupkost, kultura, obrazovanost, vrednoca, ambicioznost, i to ovim redom, su osobine zena privlacne na duze staze.
Izgled je tu veliki bonus.
(Emili, 24. mart 2021 13:49)

Emili tacno, imala bi, jer takvoj devojci bi mogao svako da pridje, pa cak i oni stidljivi. Međutim takva devojka je sve osim glupa, a sto se tice seksa i kombinacija, ne znaci da bi pristala sa svakim, jer ona nije namenski takva. Takve devojke verujem vole seks i ne upraznjavaju ga dovoljno shodno svojim apetitima, a to je zato sto sebe postuju, pored svih navedenih njenih anomalija.
Na takvoj devojci muskarci se obicno okliznu, umeju reci "ma pusti lujkiana je teska", dok medjutim, dala mu je korpu, pa se on tako izrazava.

Aleksandar

pre 3 godine

Ne bih bas rekla. Muskarci se uglavnom zene kuckama, a dobre devojke ostaju same. Sete ih se kad ih kucke z....u.
(Ana, 24. mart 2021 00:02)

Ovo je zaista tačno. Ali to je neko prokletstvo prirode.
Ovaj fenomen jeste istinit i moram da se složim ali je to isključivo zato što kučke umeju baš dobro da izgledaju,umeju sa muškarcem itd. Dobre devojke su kao bibliotekarke. Nemaju seksepil i monotone su. Kome to još treba.

žena

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)
tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.
(žena)

Da ti jede iz ruke ti bi postavljala uslove a postovala uslove
(Bzvz, 24. mart 2021 19:13)
@lepo
jede mi iz ruke, ugadja mi, bukvalno se takmičimo ko će kome da ugodi, da olakša posao, da zabavi... znači mora da postoji reciprocitet. ja sam strpljivo sačekala dve-tri godine dok nisam dobila uzvraćenu pažnju, tako da već skoro 20 godina uživam ko kraljica. i još ovo je bitno: jedno drugo smo stavili na prvo mesto, pa tek onda deca. a deca osećaju našu uzajamnu ljubav i zajedništvo, pa samim tim su i oni okruženi ljubavlju i rastu u zdravom okruženju. eto, to su ti ukratko neki saveti, ponovo pročitaj komentar od početka i nauči nešto. a možeš i drugačije, možeš da se duriš, da stavljaš svoje potrebe ispred partnerovih, da partnera/partnerku zapostavljaš zbog dece (jer si VELIKA MAJKA/OTAC), probaj i tako, ne znam, možda uspeš...

Bzvz

pre 3 godine

(Emili, 24. mart 2021 22:27)
Ali njega zanimaju te starlete iz klubova, to mu je ideal lepote a sebe zeli da predstavi kao neki vrhunski muski materijal.
A ono obican ljakse navucen na pornice sa ego tripom.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...). Svakoj svojoj drugarici kojoj sam ovo rekao odmah su mi odgovorile:”prve dve stvari mogu ali trecu nikako ne mogu”. Znaci dame u vama je problem...

Dalija

pre 3 godine

@Dott, 24. mart 2021 10:25:

Takva sam :) Sve ste u pravu. Ljudi vole izazove, a ne dobrice. Naglasila bih i fizički izgled, eksperimentisanje u krevetu...kao važne stavke.

Okinava

pre 3 godine

@žena
Aha, i pored tebe ima neku koja mu daje ljubav, seks, i sa kojom priča. Ljubavnica koju voli i sa kojom uživa i oseća se ispunjeno kao i svaki muškarac.

...

pre 3 godine

1. Blesava
2. Samoziva
3. Nezainteresovana
4. Ravnodusna
5. Zbunjena
6. Koketna
7. Flertusa
8. Depresivna
9. Konfuzna

Ovakva, imala bi udvaraca koliko hoces.
(Dott, 24. mart 2021 10:25)

Ne znam samo kome može da se dopadne ovakva osoba. Ovo je nula od osobe u svakom smislu.

žena

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)
tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.

Komovi bez oblaka

pre 3 godine

@ Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije (...) Izgled je tu veliki bonus. (Emili, 24. mart 2021 13:49)

A sta ces vise od seksa/kombinacija?! Neki bi stvarno 'leba preko pogace.

Izgled nije veliki bonus - izgled je presudan da bi bilo sta pocelo. I tu je razlika izmedju nas i vas. Moze da ima milione, da bude istovremeno nobelovac u fizickoj hemiji i knjizevnosti, da bude duhovita, dobra i plemenita - dzabe ako ne izgleda dobro.

A vi mozete sa, manje-vise, bilo kim ako ima para... Ne verujete - prodjite beogradskim kaficima i klubovima, videcete gomilu ozbiljno lepih devojaka sa tipovima bez vrata od po 130kg, celavim, matorim, isaranim - da im ne uzmes orah iz ruke i da ih obidjes u sirokom luku. Noramlno nisu sve takve, ali ih je zabrinjavajuce mnogo.

E, sad sta je gore.

Ici za prelepom a glupom ili losom ili sve to i jos gore zajedno. To nije dobro ali s druge strane je biloski opravdano jer lepa znaci plodna i muski mozak je tako nastimovan jos pre milon godina. A i, po pravilu, to ne traje dugo ako je samo lepa - jedna sezona parenja otprilike.

S druge strane ici za parama. To je cesto bioloska vraka. Bogat ne mora da bude sposoban - moze da bude krimos, dakle antisocijalan i nasilan ili moze da bude, kod nas omiljeni, potomak bogatasa a sam glup, smotan i iskompleksiran - dakle los genetski materijal.

I tako, idu dani...

ne znam gde teram

pre 3 godine

@Izgled je tu veliki bonus.
(Emili, 24. mart 2021 13:49)

Pa izgled je kao i svaki drugi resurs, treba znati za njime. Ako ga ne koristiš na pravi način, gubi svoju vrednost.

Isto je i sa inteligencijom - ona ti olakšava neke stvari, ali ti ništa ne garantuje.

Mnogo je žena koje nisu najbolje znale da se snađu sa povećanom pažnjom koja im se ukazuje zbog izgleda.

Vojke

pre 3 godine

Samo?
(Pelina Power, 23. mart 2021 20:21)

Cuti, da si videla spisak muskih osobina koje mogu da privuku i zadrze svaku zenu...
(sofronije, 23. mart 2021 20:36)

A ima ih mnogo inace? Jedna i osnovna ,,osobina" koju mora muskarac da poseduje se zove novac :)

Komovi bez oblaka

pre 3 godine

@ Pitanje

Ako ste dovoljno pametne da hocete samo kombinacije onda vas se drugi deo komentara tice samo utolko da izbegnete batine od krimosa kojima je to deo zivotnog habitusa i od tatinih sinova kada im tata natrlja nos. Citati sa razumevanjem.

@ Emili Kao i ti, komentarisem da bih napravio pauzu od posla i govorim o opstim trendovima a ne o pojedinacnim slucajevima. Meni je savrseno svejedno sta sponzorusa zeli dok god ja mogu da dobijem od nje ono sto ja zelim. Zapravo, za vrstu odnosa mi jeo svejedno da li je sponzorusa ili ne i zato sam rekao da izgled presudan. Naravno, podrazumeva se da ne moze da bude bas upadljiv debil sa kojom ce ti biti neprijatno da budes vidjen. Za neki drugi odnos su naravno, bitne i druge stvari ali to je kod nas, jako tesko naci - verovatno sam zato i postavio izgled kao osnovni kriterijum. Bolje i taj jedan kriterijum kad sam od ostalih, stalnim deficitom odgovarajuce ponude, bio prinudjen da, u manje-vise, dignem ruke. Usput, nisu samo sponzoruse te koje jure krimose i tatine sinove. Da se odmakenomo od nasih prostora -procitaj koliko je zenam bio privlacan Ted Bandi, serijski ubica i to kad je vec bio u zatvoru. Imate vi, u velikom procentu, ozbiljan kvrc u glavi.

Inace, delujes kao neko s kim ima smisla razgovarati pa stoga verujem da imas i muske prijatelje za razliku od Bzvz koju, sudeci po kolicini mizandrije koja izbija iz njenih, svakodnevnih, komentara pod razlicitim nikovima, muskarci dozivlavaju k'o aero zagadjenje.

Cudno

pre 3 godine

ja sam strpljivo sačekala dve-tri godine dok nisam dobila uzvraćenu pažnju, tako da već skoro 20 godina uživam ko kraljica.
(žena, 25. mart 2021 09:54)
A za te dve tri godine kako te je tretirao? Zvuci ko da te je ignorisao a ti mu udovoljavala.
Mislim toliki trud za ipak neizvestan ishod mora da je lik pun ko brod.

ne znam gde teram

pre 3 godine

@I onda se nesto cudite...
(lepo, 24. mart 2021 16:03)

Studije inteligencije su pokazale da su žene više grupisane u sredni, a da u krajnostima (extremno glupi i inteligentni) goapodare muškarci.

Npr u zoni IQ 90-100 (koji je neki prosek u Srbiji) su dominantnije žene, što znači da će te iste žene teško da nađu odgovarajućeg muškarca, a to je npr onaj kome ne smeta da je žena pametnija. Nije se džabe od davnina pričalo da je ključ zdrave veze da muško oseća muškim -i to kod nas neće nikakvi psiholozi ni terapije promenii.

Mada, moje iskustvo je da ako.krenes da nekom objašnjavaš zašto nisu u pravu, odmah se gradi zid. Ja sam kao osoba sa vrlo visokim IQ-om uvek imao problem u raspravama sa devojkama (a i sa muškarcima na poslu) Jer, iako se žene često žale da muškarci neće da razgovaraju o problemima i da ih ništa ne interesuje, nisam primetio da su raspoložene za argumentovamu raspravu kada im argumenti ne idu u prilog.

Generalno, ljudima u stvari nije do toga da se nađe najbolje rešenje, već da se sprovede njihovo rešenje. Žene su danas u tome upornije od muškaraca - jedan od razloga je i rastući feminizam. Pa otud i drastično povećanje razvoda, kao proizvod smanjene tolerancije kod žena i povećanog egoizma kod oba pola.

žena

pre 3 godine

Mislim toliki trud za ipak neizvestan ishod mora da je lik pun ko brod.
(Cudno, 26. mart 2021 00:40)
ne, nego je lep, zanimljiv i duhvit, a ponašao se detinjasto na početku...

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Zena treba da bude zena. Zena treba da poseduje odanost porodici, duhovnu kulturu, prirodnu lepotu (ne mora previse ali minimun toliko da deca ne budu ruzna), da nikako ne govori “brate, brate”, cistotu (sve je dzabe ako je neka aljkavusa), majcinski instikt (to se u velikoj meri u danasnjem svetu izgubilo jer mnogo njih zele da budu “uspesne”), mnoge druge ali me mrzi da kuckam...

Vojke

pre 3 godine

Samo?
(Pelina Power, 23. mart 2021 20:21)

Cuti, da si videla spisak muskih osobina koje mogu da privuku i zadrze svaku zenu...
(sofronije, 23. mart 2021 20:36)

A ima ih mnogo inace? Jedna i osnovna ,,osobina" koju mora muskarac da poseduje se zove novac :)

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...). Svakoj svojoj drugarici kojoj sam ovo rekao odmah su mi odgovorile:”prve dve stvari mogu ali trecu nikako ne mogu”. Znaci dame u vama je problem...

Nezaboravan u osobinama

pre 3 godine

Koliko i koje stvarno ima zensko bice od ovih 13 osobina?
Ali najvazniju osobinu ste ipak zaboravili koju muskarac voli i ocekuje iznad svega,
dobar s.-s!

žena

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)
tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.

Block

pre 3 godine

Nasim zenama na zalost nedostaje zenstvenost. Gracioznosti tu i tamo ima, ali zenstvenosti sve manje. Sve su valjda zbog uslova zivota u nekom borbenom stavu, sklone teskim recima, agresivnosti i verbalnoj grubosti. Dakle moje dame probajte da budete sto je crsce moguce, bas to - dame. Nema to veze sa profesijom, budite uspesne, obrazovane i nezavisne. Muskarcima trebaju zene a ne amazonke da love medvede golim rukama.

Komovi bez oblaka

pre 3 godine

@ Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije (...) Izgled je tu veliki bonus. (Emili, 24. mart 2021 13:49)

A sta ces vise od seksa/kombinacija?! Neki bi stvarno 'leba preko pogace.

Izgled nije veliki bonus - izgled je presudan da bi bilo sta pocelo. I tu je razlika izmedju nas i vas. Moze da ima milione, da bude istovremeno nobelovac u fizickoj hemiji i knjizevnosti, da bude duhovita, dobra i plemenita - dzabe ako ne izgleda dobro.

A vi mozete sa, manje-vise, bilo kim ako ima para... Ne verujete - prodjite beogradskim kaficima i klubovima, videcete gomilu ozbiljno lepih devojaka sa tipovima bez vrata od po 130kg, celavim, matorim, isaranim - da im ne uzmes orah iz ruke i da ih obidjes u sirokom luku. Noramlno nisu sve takve, ali ih je zabrinjavajuce mnogo.

E, sad sta je gore.

Ici za prelepom a glupom ili losom ili sve to i jos gore zajedno. To nije dobro ali s druge strane je biloski opravdano jer lepa znaci plodna i muski mozak je tako nastimovan jos pre milon godina. A i, po pravilu, to ne traje dugo ako je samo lepa - jedna sezona parenja otprilike.

S druge strane ici za parama. To je cesto bioloska vraka. Bogat ne mora da bude sposoban - moze da bude krimos, dakle antisocijalan i nasilan ili moze da bude, kod nas omiljeni, potomak bogatasa a sam glup, smotan i iskompleksiran - dakle los genetski materijal.

I tako, idu dani...

Dalija

pre 3 godine

@Dott, 24. mart 2021 10:25:

Takva sam :) Sve ste u pravu. Ljudi vole izazove, a ne dobrice. Naglasila bih i fizički izgled, eksperimentisanje u krevetu...kao važne stavke.

Yo

pre 3 godine

Samopouzdanje, uvek i u svim situacijama!
Za ostalo bih rekla da se delimicno slazem, treba seksulano da ih privuce i da bude mila, draga, uvek nasmejana, rasterecujuca. Da oni mogu da se osecaju kao muskarci.

Komovi bez oblaka

pre 3 godine

@ Pitanje

Ako ste dovoljno pametne da hocete samo kombinacije onda vas se drugi deo komentara tice samo utolko da izbegnete batine od krimosa kojima je to deo zivotnog habitusa i od tatinih sinova kada im tata natrlja nos. Citati sa razumevanjem.

@ Emili Kao i ti, komentarisem da bih napravio pauzu od posla i govorim o opstim trendovima a ne o pojedinacnim slucajevima. Meni je savrseno svejedno sta sponzorusa zeli dok god ja mogu da dobijem od nje ono sto ja zelim. Zapravo, za vrstu odnosa mi jeo svejedno da li je sponzorusa ili ne i zato sam rekao da izgled presudan. Naravno, podrazumeva se da ne moze da bude bas upadljiv debil sa kojom ce ti biti neprijatno da budes vidjen. Za neki drugi odnos su naravno, bitne i druge stvari ali to je kod nas, jako tesko naci - verovatno sam zato i postavio izgled kao osnovni kriterijum. Bolje i taj jedan kriterijum kad sam od ostalih, stalnim deficitom odgovarajuce ponude, bio prinudjen da, u manje-vise, dignem ruke. Usput, nisu samo sponzoruse te koje jure krimose i tatine sinove. Da se odmakenomo od nasih prostora -procitaj koliko je zenam bio privlacan Ted Bandi, serijski ubica i to kad je vec bio u zatvoru. Imate vi, u velikom procentu, ozbiljan kvrc u glavi.

Inace, delujes kao neko s kim ima smisla razgovarati pa stoga verujem da imas i muske prijatelje za razliku od Bzvz koju, sudeci po kolicini mizandrije koja izbija iz njenih, svakodnevnih, komentara pod razlicitim nikovima, muskarci dozivlavaju k'o aero zagadjenje.

BB

pre 3 godine

Ja sam se umorila samo čitajući sve ove zahteve :) Došla sam do šeste stavke i dalje više nisam mogla.Ostatak ću sutra da pročitam,previše mi sve u jednom danu :)

ne znam gde teram

pre 3 godine

@I onda se nesto cudite...
(lepo, 24. mart 2021 16:03)

Studije inteligencije su pokazale da su žene više grupisane u sredni, a da u krajnostima (extremno glupi i inteligentni) goapodare muškarci.

Npr u zoni IQ 90-100 (koji je neki prosek u Srbiji) su dominantnije žene, što znači da će te iste žene teško da nađu odgovarajućeg muškarca, a to je npr onaj kome ne smeta da je žena pametnija. Nije se džabe od davnina pričalo da je ključ zdrave veze da muško oseća muškim -i to kod nas neće nikakvi psiholozi ni terapije promenii.

Mada, moje iskustvo je da ako.krenes da nekom objašnjavaš zašto nisu u pravu, odmah se gradi zid. Ja sam kao osoba sa vrlo visokim IQ-om uvek imao problem u raspravama sa devojkama (a i sa muškarcima na poslu) Jer, iako se žene često žale da muškarci neće da razgovaraju o problemima i da ih ništa ne interesuje, nisam primetio da su raspoložene za argumentovamu raspravu kada im argumenti ne idu u prilog.

Generalno, ljudima u stvari nije do toga da se nađe najbolje rešenje, već da se sprovede njihovo rešenje. Žene su danas u tome upornije od muškaraca - jedan od razloga je i rastući feminizam. Pa otud i drastično povećanje razvoda, kao proizvod smanjene tolerancije kod žena i povećanog egoizma kod oba pola.

Vagica

pre 3 godine

Muškarci ne vole žene koje im se čine savršene. Morate imati par falinki, i to takvih da ih on vidi.
Neko voli nasmejane i društvene (npr. oni koji sami nisu takvi), neko voli izrazito introvertne, neko voli lepe, neko ne voli lepe, neko voli pametne jer nema sa onim drugim šta da priča, neko ne voli pametne jer bi on da je taj koji je pametan, neko bi bogatu, neko bi kuvaricu... Imam dosta prijatelja muškaraca i svi traže da im se olakša život.
Čim krene da se procenjuje i ocenjuje, dolazi kraj.

Aleksandar

pre 3 godine

Ne bih bas rekla. Muskarci se uglavnom zene kuckama, a dobre devojke ostaju same. Sete ih se kad ih kucke z....u.
(Ana, 24. mart 2021 00:02)

Ovo je zaista tačno. Ali to je neko prokletstvo prirode.
Ovaj fenomen jeste istinit i moram da se složim ali je to isključivo zato što kučke umeju baš dobro da izgledaju,umeju sa muškarcem itd. Dobre devojke su kao bibliotekarke. Nemaju seksepil i monotone su. Kome to još treba.

Ja

pre 3 godine

1. Samopouzdanje
2. Pravi se da si slaba da bi se on osecao jakim
3. Budi dobra i oprosti mu bez obzira na sve
4. Nezavisnost
5. Zahvalna na zivotu, bez obzira na sve
6. Da ti dobro stoji haljina
7. Da samo ti kuvas
8. Ne budi nezadovoljna, budi zadovoljna
9. Interesuj se za sve aspekte njegovog zivota
10. Cuti i slusaj i ne pravi se pametna
11. Budi graciozna, kreci se zapanjujuce
12. Uvek budi nasmejana, uvek
13. I sve to da bude prirodno, da se ne pretvaras

Evo, skratila sam vam listu. Mislim da su mnoge stavke u koliziji jedna sa drugom, ali dobro. Puno srece dragim muskarcima u nalazenju ovakve zene. Mislim da ce ici tesko.

Dott

pre 3 godine

@Dott
Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije,jer ostavlja utisak pristupacne devojke kojoj treba pomoc,a muskarcima je to privlacno- samo kratkorocno.
Zenstvenost, ljubaznost, ljupkost, kultura, obrazovanost, vrednoca, ambicioznost, i to ovim redom, su osobine zena privlacne na duze staze.
Izgled je tu veliki bonus.
(Emili, 24. mart 2021 13:49)

Emili tacno, imala bi, jer takvoj devojci bi mogao svako da pridje, pa cak i oni stidljivi. Međutim takva devojka je sve osim glupa, a sto se tice seksa i kombinacija, ne znaci da bi pristala sa svakim, jer ona nije namenski takva. Takve devojke verujem vole seks i ne upraznjavaju ga dovoljno shodno svojim apetitima, a to je zato sto sebe postuju, pored svih navedenih njenih anomalija.
Na takvoj devojci muskarci se obicno okliznu, umeju reci "ma pusti lujkiana je teska", dok medjutim, dala mu je korpu, pa se on tako izrazava.

žena

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)
tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.
(žena)

Da ti jede iz ruke ti bi postavljala uslove a postovala uslove
(Bzvz, 24. mart 2021 19:13)
@lepo
jede mi iz ruke, ugadja mi, bukvalno se takmičimo ko će kome da ugodi, da olakša posao, da zabavi... znači mora da postoji reciprocitet. ja sam strpljivo sačekala dve-tri godine dok nisam dobila uzvraćenu pažnju, tako da već skoro 20 godina uživam ko kraljica. i još ovo je bitno: jedno drugo smo stavili na prvo mesto, pa tek onda deca. a deca osećaju našu uzajamnu ljubav i zajedništvo, pa samim tim su i oni okruženi ljubavlju i rastu u zdravom okruženju. eto, to su ti ukratko neki saveti, ponovo pročitaj komentar od početka i nauči nešto. a možeš i drugačije, možeš da se duriš, da stavljaš svoje potrebe ispred partnerovih, da partnera/partnerku zapostavljaš zbog dece (jer si VELIKA MAJKA/OTAC), probaj i tako, ne znam, možda uspeš...

Dott

pre 3 godine

1. Blesava
2. Samoziva
3. Nezainteresovana
4. Ravnodusna
5. Zbunjena
6. Koketna
7. Flertusa
8. Depresivna
9. Konfuzna

Ovakva, imala bi udvaraca koliko hoces.

lepo

pre 3 godine

Ja imam teoriju po kojoj svaka zena moze da ima bilo kog muskarca ako ispuni tri stvari: nahrani ga, spavaj sa njim i najbitnije ostavi ga na miru (nemoj da gudjas, da zapitkujes, da guras nos gde ti nije mesto, kad hoce da bude sam sa sobom nemoj odmah i ti da se trpas kraj njega...).
(pedja Dorcolac, 24. mart 2021 07:35)

A sta ce on da ucini za mene u toj prici?
Ja treba da budem seksobjekt i kuvarica, da ne gundjam (citaj radim sve kucne i poslove oko dece a da ne trazim od njega nista, jer to je za vas gundjanje) i da ne progovaram uopste tj a mu ne smetam posto ga usluzim, kao da ne postojim.
U tom smislu ja od njega imam samo platu koju donosi u kucu.
I onda se nesto cudite...

žena

pre 3 godine

Mislim toliki trud za ipak neizvestan ishod mora da je lik pun ko brod.
(Cudno, 26. mart 2021 00:40)
ne, nego je lep, zanimljiv i duhvit, a ponašao se detinjasto na početku...

ne znam gde teram

pre 3 godine

@Ta sam! Dodala bih samo: 14. Skromna
(Kata, 23. mart 2021 22:09)

:-) Da ovde postoji PM, mislim da bi te bar 100 muškaraca pozvalo da izađete. I na tom sastanku proveravai za koliko si slagala. Jer realno, ako si dobra osoba i imaš još 50% navedenih vrlina, ti si san snova velikog dela muške populacije.

Realno, dobre osobe (žene i muškarci) su retkost. A nije retkost da ne baš dobre oaobe misle da su baš one dobre. :-) A kad pitaš nekoga kad.je zadnji put pomogao(la) nekome ko njemu (njoj) nine pomogao, iskren odgovor najcesce nećeš da dobijes.

fenomen

pre 3 godine

A ja cuo da zena treba u kuci biti domacica, na ulici dama i u krevetu k*rva. Kao, to je najbolje.
Ja sam sa mojom vec skoro 30 godina. Daleko od toga da ispunjava svih ovih 14 stavki a i ja sam daleko od savrsenstva ali eto ide nam, kompromis, razumevanje, sitnice.

Pitanje

pre 3 godine

A sta ces vise od seksa/kombinacija?! Neki bi stvarno 'leba preko pogace.
......
S druge strane ici za parama. To je cesto bioloska vraka. Bogat ne mora da bude sposoban - moze da bude krimos, dakle antisocijalan i nasilan ili moze da bude, kod nas omiljeni, potomak bogatasa a sam glup, smotan i iskompleksiran - dakle los genetski materijal.
(Komovi bez oblaka, 24. mart 2021 16:22)

Pa sto bismo uopste mislile na genetski materijal ako je sve u seks/kombinacijama???
Hteo bi da navedes vodu na svoju vodenicu(najbolje ribe bas tebi da se prostru bez obaveza) ali se gubis malo u tome

Emili

pre 3 godine

@Komovi
Sta tebe briga ko sa kim ide? Mene nikad nisu zanimali takvi tipovi, a ni ja njih. Ne zanima me tip bez vrata, isaran, 130cm, glup, sto kazes, itd. i ne bi mi ni bilo prijatno da on mene zeli, jer bih se odmah zapitala i zabrinula cime sam to takvog jednog privukla.

Zamisli tebe zeli sponzorusa. Bi li zaista jedan covek, koji drzi do sebe, uspesan, skolovan, hteo jednu silikonsku priglupu devojku? Zar za takvim prilikama da zalis? Svako sebi nadje i svako bira spram sebe.

Sto se izgleda tice, da je izgled presudan.. Ne bih se tu slozila. Gledajuci bas sopstven primer napisala sam one osobine. Ja SAMO bas simpaticno izgledam, nisam dakle Megan Foks, i sa onim osobinama, koje sam navela, sam imala puno uspeha kod muskaraca, i to zaista onih kvalitetnih, obrazovanih, lepog izgleda. Uvek momci oko mene.

Emili

pre 3 godine

@Dott
Imala bi takva puno udvarca za sex i kombinacije,jer ostavlja utisak pristupacne devojke kojoj treba pomoc,a muskarcima je to privlacno- samo kratkorocno.
Zenstvenost, ljubaznost, ljupkost, kultura, obrazovanost, vrednoca, ambicioznost, i to ovim redom, su osobine zena privlacne na duze staze.
Izgled je tu veliki bonus.

Bzvz

pre 3 godine

(Komovi bez oblaka, 24. mart 2021 16:22)
Opet ti sa svojim beskrajnim traktatima....
Zanima me samo, obzirom da te samo neobavezni seks i izgled zena zanimaju, po kom osnovu konstantno moralises zenama?
Ne dobijas to sta zelis? Pa sta?

Okinava

pre 3 godine

@žena
Aha, i pored tebe ima neku koja mu daje ljubav, seks, i sa kojom priča. Ljubavnica koju voli i sa kojom uživa i oseća se ispunjeno kao i svaki muškarac.

Bzvz

pre 3 godine

tačno od reči do reči. upecala sam top frajera. poštujem ova 3 uslova. jede mi iz ruke bukvalno, evo već 20 godina.
(žena, 24. mart 2021 14:21)

Da ti jede iz ruke ti bi postavljala uslove a postovala uslove

Bzvz

pre 3 godine

(Emili, 24. mart 2021 22:27)
Ali njega zanimaju te starlete iz klubova, to mu je ideal lepote a sebe zeli da predstavi kao neki vrhunski muski materijal.
A ono obican ljakse navucen na pornice sa ego tripom.

Cudno

pre 3 godine

ja sam strpljivo sačekala dve-tri godine dok nisam dobila uzvraćenu pažnju, tako da već skoro 20 godina uživam ko kraljica.
(žena, 25. mart 2021 09:54)
A za te dve tri godine kako te je tretirao? Zvuci ko da te je ignorisao a ti mu udovoljavala.
Mislim toliki trud za ipak neizvestan ishod mora da je lik pun ko brod.

...

pre 3 godine

1. Blesava
2. Samoziva
3. Nezainteresovana
4. Ravnodusna
5. Zbunjena
6. Koketna
7. Flertusa
8. Depresivna
9. Konfuzna

Ovakva, imala bi udvaraca koliko hoces.
(Dott, 24. mart 2021 10:25)

Ne znam samo kome može da se dopadne ovakva osoba. Ovo je nula od osobe u svakom smislu.

ne znam gde teram

pre 3 godine

@Izgled je tu veliki bonus.
(Emili, 24. mart 2021 13:49)

Pa izgled je kao i svaki drugi resurs, treba znati za njime. Ako ga ne koristiš na pravi način, gubi svoju vrednost.

Isto je i sa inteligencijom - ona ti olakšava neke stvari, ali ti ništa ne garantuje.

Mnogo je žena koje nisu najbolje znale da se snađu sa povećanom pažnjom koja im se ukazuje zbog izgleda.