Zdrav duh

Kako stvarno izgleda Šeron Stoun: Objavila fotografiju u kupaćem, bez fotošopa

Nedelja, 27.06.2021.

09:51

Izvor: Super žena

Kako stvarno izgleda Šeron Stoun: Objavila fotografiju u kupaæem, bez fotošopa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

cuti luzeru

pre 2 godine

bolje nego većina ovih od 25 godina
(gen 69, 28. jun 2021 00:06)

Jesi nahranio sovinisticko ja za danas, ili imas jos koju
opasku da ispuvas u etar? Samo se tesi.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Karl Lagerfeld voli dečake, a mrzi žene. Mizogini likovi će uvek popeniti na ovakve stvari. Meni je jedan kolega rekao za ženu sa slike u CV-ju da je ku*va! Žena poslovno obučena, normalna frizura, minimum šminke, ništa mi nije bilo jasno. Krenem da ga pritiskam, da bi na kraju ispalo da je ona ku*va zato što je lepa žena i smeška se na fotografiji. Užasi primitivizma.
(Maraja, 28. jun 2021 10:39)
Silom prilika sam provodio dosta vremena sa jednim likom,koji je svega 3-4 godine stariji od mene, a tad smo obojica bili dosta mladji nego danas. Taj lik je uvek imao nesto negativno da kaze za zene. Govorio je da su kur*e, glupe, da nisu ni za sta drugo osim za sex i batine.. ja to nisam mogao odmah da razumem jer imam majku, baku, sestre, devojku i to mi je bas bilo bljutavo. Kasnije sam saznao da im je otac stradao u ratu, a da ih je majka napustila i proveli su dobar deo mladosti u domu. Tamo su bili razocarani jer ih je majka napustila, a mrznja prema njoj, pa samim tim i zenama generalno je rasla. U domu ih niko nije vaspitao niti pricao o njihovim problemima i kompleksima. Dakle, muskarci koji misle tako o zenama verovatno imaju lose kucno vaspitanje, ili su rasli bez roditelja,ili uz roditelje u uzasnom braku gde je sve bilo toksicno. Kako god, uzasno je da tako neko generalizuje zene, ali je i uzasno kroz sta sve deca prolaze i posle vuku te komplekse celi zivot.

Maraja

pre 2 godine

@Baki Prosto, Karl Lagerfeld voli dečake, a mrzi žene. Mizogini likovi će uvek popeniti na ovakve stvari. Meni je jedan kolega rekao za ženu sa slike u CV-ju da je ku*va! Žena poslovno obučena, normalna frizura, minimum šminke, ništa mi nije bilo jasno. Krenem da ga pritiskam, da bi na kraju ispalo da je ona ku*va zato što je lepa žena i smeška se na fotografiji. Užasi primitivizma.

babolovac

pre 2 godine

sva sparušena,dehidrirana,providna,nikakva,rašćupana žalos'! meni treba glamur baba,mene treba džoan kolins! jedna je aleksis i ništa ispod 80!

Јабучило

pre 2 godine

Dobro izgleda. Ali joj je izgleda potrebno da joj neko drugi to kaze, zbog samopouzdanja ili mozda trazi partnera? Inace, ne znam zasto bi se slikala u ovakvom izdanju i u ovim godinama? Plasim se da se u protivnom ne bi osecala dobro i sigurno?
(Ne daj se..., 27. jun 2021 10:29)

А можда само хоће да покаже како заиста изгледа тело старије жене?

Baki

pre 2 godine

@ K.Lagerfeld, nisi bas “najblistaviji novčić u fontani”... Slikanja je bilo od kada je moderne civilizacije, objavljivanja slika široj javnosti od kada je interneta. Nisam siguran odakle negativan stav glede prelepe gospodje u godinama, prirodne, nasmejane, ali može biti da je to usled ograničenosti u oku posmatrača, ili gluposti istog?

varilac

pre 2 godine

@K.Lagerfeld

Ti si svojom poslednjom recenicom zapravo nesvesno opisao sebe. Njen pas i ti ste na istom nivou promisljanja i lepo od tebe sto si makar u svojoj podsvesti toga svestan. Obojica se cudite i pitate cemu ovo sluzi, dok normalno ljudsko bice u ovome ne vidi nikakav problem. Ili jos gore, pominjes nekakvu pristojnost a u svom prvom komentaru si popljuvao sve zene napisavsi ortodoksnu glupost. Dakle, vrhunac ironije je da ti takav nekoga prozivas za strukturu mozga. Osim toga i moc zapazanja ti je krajnje upitna. Niko zdrave pameti na predmetnoj slici ne vidi bilo kakvo kreveljenje, becenje i ''polugolost'' vec jedno luckasto poziranje (u kupacem za starije zene) koje bas takvim namcorima i zenomrscima poput tebe treba da poruci: ''Hej, vidite me vi hejteri svega i svacega, ja se i u 64. i posle pretrpljenog mozdanog udara i uprkos ozbiljnim godinama i dalje negujem, smejem, salim i nemam nikakav problem sa tim da i pored evidentno losijeg izgleda nego kada sam zarila i palila Holivudom obucem kupaci kostim (a ne bundu ili kabanicu) kada idem NA BAZEN i sve to ovekovecim fotoaparatom''. Ako je to nepristojnost i golotinja,, ti K. Lagerfelde, imas zestok problem sa sistemom vrednosti a evidentno je i da projektujes svoje probleme na druge ljude nazivajuci ih jadnicima koji pate od dusevne boli i sl. samo zato sto ne trunu u podrumu posle 35. godine, smrtno ozbiljni i zamotani u cebe.

Bolje 100 god.ziveti kao lav, nego 7 dana kao mis...

pre 2 godine

Menjao bih je za 3 tridesetogodisnjakinje, sa botoksom,silikonima,halterima...
Deda, 57.god...

Svasta

pre 2 godine

I sada bi bila bomba da trenira,mogla bi izgledati kao sa 35 god,telo
(da, 27. jun 2021 12:44)

A ZASTO????
Pa nije ona napaljena siparica koja treba da se svidi nabildovanim mulcima, nego zena koja je i dosad zivela i sada zivi, a zivece i sutra i njoj je lepo, sto se i vidi.
A ti? Kako si ti u svom zivotu?

K.Lagerfeld

pre 2 godine

Izgleda da bi po tebi najbolje bilo da sa 35 prestanemo da zivimo i da vegetiramo do 70-e, 80-e zatvoreni u neki podrum i zamotani u dzak krompira.
(varilac, 27. jun 2021 13:02)

@Varioce, sve to sto si rekao nisam ni mislio ni napisao, ali ti sa tvojim jednostavno struktuiranim mozgom ne mozes drugacije, jer ne znas da postoji nesto sto se zove pristojnost, a ona treba da bude sveprisutna u svakoj dobi zivota. Ako je tebi zena koja se u 7 deceniji zivota "beci i krevelji" polugola pred kamerom carica, meni nije, meni je jadnica sa nekim problemom. Toj tvojoj carici se u pozadini cak i njen psic cudi i pita se, "sta sve ovo treba da znaci, i cemu sluzi"?

Toliko od mene

pre 2 godine

Ako me nešto nervira to je potreba za lažnim osmesima i lažno poziranjem, ona je ok ali me smara ta večna potreba za izveštačenostima!
(Zoran, 27. jun 2021 13:09)

Pa jes, ti zivis o ovom haosu od depresivne Srbije, pa ti valjda nije jasno da neko moze sasvim normalno da bude dobro raspolozen, a ne non-stop nakrivo nasadjen kao da su mu juce svi poumirali, a jutros crklo kuche. A poziranje - pa u prirodi svake zene je da pozira, narocito ako je slikaju!

sto bi rekao d.radovic...

pre 2 godine

izgleda bolje od mene...iskreno. imam 45. ugojila sam se, celulit, maratonsko dojenje dvoje dece je ucinilo svoje, kosa se proredila, kapci spali...a jos kazu i da ne izgledam lose za svoje godine i bez hirurgije. njoj svaka cast. uvek je bila lepa. i ne izgleda tupavo.

varilac

pre 2 godine

Dostojanstveno stariti je nesto drugo. Ovo je vise manifestacija sete, dusevnog bola i nemirenja sa prolaznoscu zivota. Zenama prolaznost zivota i starenje posebno tesko padaju, jer su celog zivota fokusirane na svoje telo, nesto sto je sklono bioloskom propadanju.
(K.Lagerfeld, 27. jun 2021 11:44)

Gomila gluposti. Manifestacija dusevnog bola je to sto se neko na bazenu slika u kupacem kostimu? Wow, kakav genijalnan zakljucak. Neverovatno. Ako cemo iskreno, ''nemirenje'' sa prolaznoscu zivota manje vise postoji kod svakog coveka i manifestuje se na razlicite nacine. To je imanentno ljudskoj prirodi i uopste ne predstavlja nista lose. Svi mi sto duze zelimo da izgledamo mladje, lepse, fit i zdravo jer je to garant prijatnije i lakse starosti, tj. zalog za buducnost. Nisam jos sreo osobu koja ne zeli (koliko je to u njenoj moci) da tu starost odlozi sto duze moze. Tu ne mislim na silikone i plastiku, nego na zdrave prehrambene navike, manje poroka, vezbanje, vedar duh... Izgleda da bi po tebi najbolje bilo da sa 35 prestanemo da zivimo i da vegetiramo do 70-e, 80-e zatvoreni u neki podrum i zamotani u dzak krompira. P.S. Da je to sto pises slucaj sa Seron ona se ne bi slikala u kostimu vec zakopcana do grla jer njeno telo ni izbliza ne izgleda kao dok je bila top topova. Ona to zna ali bas je briga. Zato i jeste carica.

Zoran

pre 2 godine

Ako me nešto nervira to je potreba za lažnim osmesima i lažno poziranjem, ona je ok ali me smara ta večna potreba za izveštačenostima!

Nina

pre 2 godine

Šta će nego da slikaju svoja tela, telima su ko i pevačice započele, telima će i da završe karijeru. Nije do njih, do mase je, masa jedino to i primecuje

K.Lagerfeld

pre 2 godine

Normalna žena. Bez ikakvih "dorada". Dostojanstveno stari. Tačka.
(Cvrle, 27. jun 2021 10:44)

Dostojanstveno stariti je nesto drugo. Ovo je vise manifestacija sete, dusevnog bola i nemirenja sa prolaznoscu zivota. Zenama prolaznost zivota i starenje posebno tesko padaju, jer su celog zivota fokusirane na svoje telo, nesto sto je sklono bioloskom propadanju.

poznavalac pasa

pre 2 godine

Može se reći da "lepo stari", ali je pretužno videti prolaznost svega na ovakvim slikama, ostavite nam bar uspomene neokaljane, zato ne treba objavljivati ovakve slike...

Kapetan

pre 2 godine

Poza za slikavanja u cijem stvaranju je ucestvovalo pet asistenata s druge strane kamere, istezanje ruka i gornjeg dijela tijela, namjestanje noga, boje kostima(koji uzgred vise nije niti moze biti bikini vec bakini), borba sa staroscu na drugi nacin. Znaci Seronka ‘oladi vise da pokazujes tijelo, nije to vise za tebe, ima dosta boljih stvari u zivotu za te godine.
(WWIII, 27. jun 2021 10:45)

Ma da, pravo elegantna poza. Zaboravio si da pomeneš i kilu šminke, koje ima nula.

Darkus

pre 2 godine

Ne izgleda dan starije od 60. Super skroz.
Inače, pokrila je donji stomak, ruke je podigla uvis da se ne vidi otrebešena koža, fotografija je nižeg kvaliteta, i definitivno je dorađivana.

Baba k'o baba.

Vrle

pre 2 godine

Stvarno vise ne razumem zasto zene same sebe konstantno prikazuju kao seksualni objekat? Sta tera zene da se stalno slikaju gole? Sta tera zene da svaki dan slikaju svoju zadnjicu?U Srbiji 50 % mladih i vrlo lepih zena je ugradilo silikone u usne, grudi, zadnjicu... Nestvarno mi je da je danasnji ideal da izgledaju kao porno zvezde!

Peđa

pre 2 godine

Carica !
Ko je lep sa 20-30 biće lep i sa 50-60, naravno na drugačiji način.

Problem je kad sa 60 hoće da bude lepa kao da ima 20, pa tako nastaju nakaze tipa Nikol Kidman, Mišel Fajfer, Meg Rajan i slične.

WWIII

pre 2 godine

Poza za slikavanja u cijem stvaranju je ucestvovalo pet asistenata s druge strane kamere, istezanje ruka i gornjeg dijela tijela, namjestanje noga, boje kostima(koji uzgred vise nije niti moze biti bikini vec bakini), borba sa staroscu na drugi nacin. Znaci Seronka ‘oladi vise da pokazujes tijelo, nije to vise za tebe, ima dosta boljih stvari u zivotu za te godine.

Slam

pre 2 godine

Sta je sa ovim starijim zenama, svaki dan se slikaju razgolicene. Dok su bile mladje i lepse manje su to radile izgleda je instagram delovao i na njih.

Ne daj se...

pre 2 godine

Dobro izgleda. Ali joj je izgleda potrebno da joj neko drugi to kaze, zbog samopouzdanja ili mozda trazi partnera? Inace, ne znam zasto bi se slikala u ovakvom izdanju i u ovim godinama? Plasim se da se u protivnom ne bi osecala dobro i sigurno?

Peđa

pre 2 godine

Carica !
Ko je lep sa 20-30 biće lep i sa 50-60, naravno na drugačiji način.

Problem je kad sa 60 hoće da bude lepa kao da ima 20, pa tako nastaju nakaze tipa Nikol Kidman, Mišel Fajfer, Meg Rajan i slične.

Vrle

pre 2 godine

Stvarno vise ne razumem zasto zene same sebe konstantno prikazuju kao seksualni objekat? Sta tera zene da se stalno slikaju gole? Sta tera zene da svaki dan slikaju svoju zadnjicu?U Srbiji 50 % mladih i vrlo lepih zena je ugradilo silikone u usne, grudi, zadnjicu... Nestvarno mi je da je danasnji ideal da izgledaju kao porno zvezde!

varilac

pre 2 godine

Dostojanstveno stariti je nesto drugo. Ovo je vise manifestacija sete, dusevnog bola i nemirenja sa prolaznoscu zivota. Zenama prolaznost zivota i starenje posebno tesko padaju, jer su celog zivota fokusirane na svoje telo, nesto sto je sklono bioloskom propadanju.
(K.Lagerfeld, 27. jun 2021 11:44)

Gomila gluposti. Manifestacija dusevnog bola je to sto se neko na bazenu slika u kupacem kostimu? Wow, kakav genijalnan zakljucak. Neverovatno. Ako cemo iskreno, ''nemirenje'' sa prolaznoscu zivota manje vise postoji kod svakog coveka i manifestuje se na razlicite nacine. To je imanentno ljudskoj prirodi i uopste ne predstavlja nista lose. Svi mi sto duze zelimo da izgledamo mladje, lepse, fit i zdravo jer je to garant prijatnije i lakse starosti, tj. zalog za buducnost. Nisam jos sreo osobu koja ne zeli (koliko je to u njenoj moci) da tu starost odlozi sto duze moze. Tu ne mislim na silikone i plastiku, nego na zdrave prehrambene navike, manje poroka, vezbanje, vedar duh... Izgleda da bi po tebi najbolje bilo da sa 35 prestanemo da zivimo i da vegetiramo do 70-e, 80-e zatvoreni u neki podrum i zamotani u dzak krompira. P.S. Da je to sto pises slucaj sa Seron ona se ne bi slikala u kostimu vec zakopcana do grla jer njeno telo ni izbliza ne izgleda kao dok je bila top topova. Ona to zna ali bas je briga. Zato i jeste carica.

sto bi rekao d.radovic...

pre 2 godine

izgleda bolje od mene...iskreno. imam 45. ugojila sam se, celulit, maratonsko dojenje dvoje dece je ucinilo svoje, kosa se proredila, kapci spali...a jos kazu i da ne izgledam lose za svoje godine i bez hirurgije. njoj svaka cast. uvek je bila lepa. i ne izgleda tupavo.

Svasta

pre 2 godine

I sada bi bila bomba da trenira,mogla bi izgledati kao sa 35 god,telo
(da, 27. jun 2021 12:44)

A ZASTO????
Pa nije ona napaljena siparica koja treba da se svidi nabildovanim mulcima, nego zena koja je i dosad zivela i sada zivi, a zivece i sutra i njoj je lepo, sto se i vidi.
A ti? Kako si ti u svom zivotu?

Slam

pre 2 godine

Sta je sa ovim starijim zenama, svaki dan se slikaju razgolicene. Dok su bile mladje i lepse manje su to radile izgleda je instagram delovao i na njih.

Toliko od mene

pre 2 godine

Ako me nešto nervira to je potreba za lažnim osmesima i lažno poziranjem, ona je ok ali me smara ta večna potreba za izveštačenostima!
(Zoran, 27. jun 2021 13:09)

Pa jes, ti zivis o ovom haosu od depresivne Srbije, pa ti valjda nije jasno da neko moze sasvim normalno da bude dobro raspolozen, a ne non-stop nakrivo nasadjen kao da su mu juce svi poumirali, a jutros crklo kuche. A poziranje - pa u prirodi svake zene je da pozira, narocito ako je slikaju!

Kapetan

pre 2 godine

Poza za slikavanja u cijem stvaranju je ucestvovalo pet asistenata s druge strane kamere, istezanje ruka i gornjeg dijela tijela, namjestanje noga, boje kostima(koji uzgred vise nije niti moze biti bikini vec bakini), borba sa staroscu na drugi nacin. Znaci Seronka ‘oladi vise da pokazujes tijelo, nije to vise za tebe, ima dosta boljih stvari u zivotu za te godine.
(WWIII, 27. jun 2021 10:45)

Ma da, pravo elegantna poza. Zaboravio si da pomeneš i kilu šminke, koje ima nula.

Ne daj se...

pre 2 godine

Dobro izgleda. Ali joj je izgleda potrebno da joj neko drugi to kaze, zbog samopouzdanja ili mozda trazi partnera? Inace, ne znam zasto bi se slikala u ovakvom izdanju i u ovim godinama? Plasim se da se u protivnom ne bi osecala dobro i sigurno?

varilac

pre 2 godine

@K.Lagerfeld

Ti si svojom poslednjom recenicom zapravo nesvesno opisao sebe. Njen pas i ti ste na istom nivou promisljanja i lepo od tebe sto si makar u svojoj podsvesti toga svestan. Obojica se cudite i pitate cemu ovo sluzi, dok normalno ljudsko bice u ovome ne vidi nikakav problem. Ili jos gore, pominjes nekakvu pristojnost a u svom prvom komentaru si popljuvao sve zene napisavsi ortodoksnu glupost. Dakle, vrhunac ironije je da ti takav nekoga prozivas za strukturu mozga. Osim toga i moc zapazanja ti je krajnje upitna. Niko zdrave pameti na predmetnoj slici ne vidi bilo kakvo kreveljenje, becenje i ''polugolost'' vec jedno luckasto poziranje (u kupacem za starije zene) koje bas takvim namcorima i zenomrscima poput tebe treba da poruci: ''Hej, vidite me vi hejteri svega i svacega, ja se i u 64. i posle pretrpljenog mozdanog udara i uprkos ozbiljnim godinama i dalje negujem, smejem, salim i nemam nikakav problem sa tim da i pored evidentno losijeg izgleda nego kada sam zarila i palila Holivudom obucem kupaci kostim (a ne bundu ili kabanicu) kada idem NA BAZEN i sve to ovekovecim fotoaparatom''. Ako je to nepristojnost i golotinja,, ti K. Lagerfelde, imas zestok problem sa sistemom vrednosti a evidentno je i da projektujes svoje probleme na druge ljude nazivajuci ih jadnicima koji pate od dusevne boli i sl. samo zato sto ne trunu u podrumu posle 35. godine, smrtno ozbiljni i zamotani u cebe.

Јабучило

pre 2 godine

Dobro izgleda. Ali joj je izgleda potrebno da joj neko drugi to kaze, zbog samopouzdanja ili mozda trazi partnera? Inace, ne znam zasto bi se slikala u ovakvom izdanju i u ovim godinama? Plasim se da se u protivnom ne bi osecala dobro i sigurno?
(Ne daj se..., 27. jun 2021 10:29)

А можда само хоће да покаже како заиста изгледа тело старије жене?

WWIII

pre 2 godine

Poza za slikavanja u cijem stvaranju je ucestvovalo pet asistenata s druge strane kamere, istezanje ruka i gornjeg dijela tijela, namjestanje noga, boje kostima(koji uzgred vise nije niti moze biti bikini vec bakini), borba sa staroscu na drugi nacin. Znaci Seronka ‘oladi vise da pokazujes tijelo, nije to vise za tebe, ima dosta boljih stvari u zivotu za te godine.

poznavalac pasa

pre 2 godine

Može se reći da "lepo stari", ali je pretužno videti prolaznost svega na ovakvim slikama, ostavite nam bar uspomene neokaljane, zato ne treba objavljivati ovakve slike...

Bolje 100 god.ziveti kao lav, nego 7 dana kao mis...

pre 2 godine

Menjao bih je za 3 tridesetogodisnjakinje, sa botoksom,silikonima,halterima...
Deda, 57.god...

K.Lagerfeld

pre 2 godine

Normalna žena. Bez ikakvih "dorada". Dostojanstveno stari. Tačka.
(Cvrle, 27. jun 2021 10:44)

Dostojanstveno stariti je nesto drugo. Ovo je vise manifestacija sete, dusevnog bola i nemirenja sa prolaznoscu zivota. Zenama prolaznost zivota i starenje posebno tesko padaju, jer su celog zivota fokusirane na svoje telo, nesto sto je sklono bioloskom propadanju.

Darkus

pre 2 godine

Ne izgleda dan starije od 60. Super skroz.
Inače, pokrila je donji stomak, ruke je podigla uvis da se ne vidi otrebešena koža, fotografija je nižeg kvaliteta, i definitivno je dorađivana.

Baba k'o baba.

Baki

pre 2 godine

@ K.Lagerfeld, nisi bas “najblistaviji novčić u fontani”... Slikanja je bilo od kada je moderne civilizacije, objavljivanja slika široj javnosti od kada je interneta. Nisam siguran odakle negativan stav glede prelepe gospodje u godinama, prirodne, nasmejane, ali može biti da je to usled ograničenosti u oku posmatrača, ili gluposti istog?

Nina

pre 2 godine

Šta će nego da slikaju svoja tela, telima su ko i pevačice započele, telima će i da završe karijeru. Nije do njih, do mase je, masa jedino to i primecuje

Zoran

pre 2 godine

Ako me nešto nervira to je potreba za lažnim osmesima i lažno poziranjem, ona je ok ali me smara ta večna potreba za izveštačenostima!

K.Lagerfeld

pre 2 godine

Izgleda da bi po tebi najbolje bilo da sa 35 prestanemo da zivimo i da vegetiramo do 70-e, 80-e zatvoreni u neki podrum i zamotani u dzak krompira.
(varilac, 27. jun 2021 13:02)

@Varioce, sve to sto si rekao nisam ni mislio ni napisao, ali ti sa tvojim jednostavno struktuiranim mozgom ne mozes drugacije, jer ne znas da postoji nesto sto se zove pristojnost, a ona treba da bude sveprisutna u svakoj dobi zivota. Ako je tebi zena koja se u 7 deceniji zivota "beci i krevelji" polugola pred kamerom carica, meni nije, meni je jadnica sa nekim problemom. Toj tvojoj carici se u pozadini cak i njen psic cudi i pita se, "sta sve ovo treba da znaci, i cemu sluzi"?

Maraja

pre 2 godine

@Baki Prosto, Karl Lagerfeld voli dečake, a mrzi žene. Mizogini likovi će uvek popeniti na ovakve stvari. Meni je jedan kolega rekao za ženu sa slike u CV-ju da je ku*va! Žena poslovno obučena, normalna frizura, minimum šminke, ništa mi nije bilo jasno. Krenem da ga pritiskam, da bi na kraju ispalo da je ona ku*va zato što je lepa žena i smeška se na fotografiji. Užasi primitivizma.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Karl Lagerfeld voli dečake, a mrzi žene. Mizogini likovi će uvek popeniti na ovakve stvari. Meni je jedan kolega rekao za ženu sa slike u CV-ju da je ku*va! Žena poslovno obučena, normalna frizura, minimum šminke, ništa mi nije bilo jasno. Krenem da ga pritiskam, da bi na kraju ispalo da je ona ku*va zato što je lepa žena i smeška se na fotografiji. Užasi primitivizma.
(Maraja, 28. jun 2021 10:39)
Silom prilika sam provodio dosta vremena sa jednim likom,koji je svega 3-4 godine stariji od mene, a tad smo obojica bili dosta mladji nego danas. Taj lik je uvek imao nesto negativno da kaze za zene. Govorio je da su kur*e, glupe, da nisu ni za sta drugo osim za sex i batine.. ja to nisam mogao odmah da razumem jer imam majku, baku, sestre, devojku i to mi je bas bilo bljutavo. Kasnije sam saznao da im je otac stradao u ratu, a da ih je majka napustila i proveli su dobar deo mladosti u domu. Tamo su bili razocarani jer ih je majka napustila, a mrznja prema njoj, pa samim tim i zenama generalno je rasla. U domu ih niko nije vaspitao niti pricao o njihovim problemima i kompleksima. Dakle, muskarci koji misle tako o zenama verovatno imaju lose kucno vaspitanje, ili su rasli bez roditelja,ili uz roditelje u uzasnom braku gde je sve bilo toksicno. Kako god, uzasno je da tako neko generalizuje zene, ali je i uzasno kroz sta sve deca prolaze i posle vuku te komplekse celi zivot.

babolovac

pre 2 godine

sva sparušena,dehidrirana,providna,nikakva,rašćupana žalos'! meni treba glamur baba,mene treba džoan kolins! jedna je aleksis i ništa ispod 80!

cuti luzeru

pre 2 godine

bolje nego većina ovih od 25 godina
(gen 69, 28. jun 2021 00:06)

Jesi nahranio sovinisticko ja za danas, ili imas jos koju
opasku da ispuvas u etar? Samo se tesi.

WWIII

pre 2 godine

Poza za slikavanja u cijem stvaranju je ucestvovalo pet asistenata s druge strane kamere, istezanje ruka i gornjeg dijela tijela, namjestanje noga, boje kostima(koji uzgred vise nije niti moze biti bikini vec bakini), borba sa staroscu na drugi nacin. Znaci Seronka ‘oladi vise da pokazujes tijelo, nije to vise za tebe, ima dosta boljih stvari u zivotu za te godine.

K.Lagerfeld

pre 2 godine

Normalna žena. Bez ikakvih "dorada". Dostojanstveno stari. Tačka.
(Cvrle, 27. jun 2021 10:44)

Dostojanstveno stariti je nesto drugo. Ovo je vise manifestacija sete, dusevnog bola i nemirenja sa prolaznoscu zivota. Zenama prolaznost zivota i starenje posebno tesko padaju, jer su celog zivota fokusirane na svoje telo, nesto sto je sklono bioloskom propadanju.

Darkus

pre 2 godine

Ne izgleda dan starije od 60. Super skroz.
Inače, pokrila je donji stomak, ruke je podigla uvis da se ne vidi otrebešena koža, fotografija je nižeg kvaliteta, i definitivno je dorađivana.

Baba k'o baba.

K.Lagerfeld

pre 2 godine

Izgleda da bi po tebi najbolje bilo da sa 35 prestanemo da zivimo i da vegetiramo do 70-e, 80-e zatvoreni u neki podrum i zamotani u dzak krompira.
(varilac, 27. jun 2021 13:02)

@Varioce, sve to sto si rekao nisam ni mislio ni napisao, ali ti sa tvojim jednostavno struktuiranim mozgom ne mozes drugacije, jer ne znas da postoji nesto sto se zove pristojnost, a ona treba da bude sveprisutna u svakoj dobi zivota. Ako je tebi zena koja se u 7 deceniji zivota "beci i krevelji" polugola pred kamerom carica, meni nije, meni je jadnica sa nekim problemom. Toj tvojoj carici se u pozadini cak i njen psic cudi i pita se, "sta sve ovo treba da znaci, i cemu sluzi"?

Ne daj se...

pre 2 godine

Dobro izgleda. Ali joj je izgleda potrebno da joj neko drugi to kaze, zbog samopouzdanja ili mozda trazi partnera? Inace, ne znam zasto bi se slikala u ovakvom izdanju i u ovim godinama? Plasim se da se u protivnom ne bi osecala dobro i sigurno?

poznavalac pasa

pre 2 godine

Može se reći da "lepo stari", ali je pretužno videti prolaznost svega na ovakvim slikama, ostavite nam bar uspomene neokaljane, zato ne treba objavljivati ovakve slike...

Slam

pre 2 godine

Sta je sa ovim starijim zenama, svaki dan se slikaju razgolicene. Dok su bile mladje i lepse manje su to radile izgleda je instagram delovao i na njih.

Zoran

pre 2 godine

Ako me nešto nervira to je potreba za lažnim osmesima i lažno poziranjem, ona je ok ali me smara ta večna potreba za izveštačenostima!

Nina

pre 2 godine

Šta će nego da slikaju svoja tela, telima su ko i pevačice započele, telima će i da završe karijeru. Nije do njih, do mase je, masa jedino to i primecuje

Peđa

pre 2 godine

Carica !
Ko je lep sa 20-30 biće lep i sa 50-60, naravno na drugačiji način.

Problem je kad sa 60 hoće da bude lepa kao da ima 20, pa tako nastaju nakaze tipa Nikol Kidman, Mišel Fajfer, Meg Rajan i slične.

Bolje 100 god.ziveti kao lav, nego 7 dana kao mis...

pre 2 godine

Menjao bih je za 3 tridesetogodisnjakinje, sa botoksom,silikonima,halterima...
Deda, 57.god...

Vrle

pre 2 godine

Stvarno vise ne razumem zasto zene same sebe konstantno prikazuju kao seksualni objekat? Sta tera zene da se stalno slikaju gole? Sta tera zene da svaki dan slikaju svoju zadnjicu?U Srbiji 50 % mladih i vrlo lepih zena je ugradilo silikone u usne, grudi, zadnjicu... Nestvarno mi je da je danasnji ideal da izgledaju kao porno zvezde!

Kapetan

pre 2 godine

Poza za slikavanja u cijem stvaranju je ucestvovalo pet asistenata s druge strane kamere, istezanje ruka i gornjeg dijela tijela, namjestanje noga, boje kostima(koji uzgred vise nije niti moze biti bikini vec bakini), borba sa staroscu na drugi nacin. Znaci Seronka ‘oladi vise da pokazujes tijelo, nije to vise za tebe, ima dosta boljih stvari u zivotu za te godine.
(WWIII, 27. jun 2021 10:45)

Ma da, pravo elegantna poza. Zaboravio si da pomeneš i kilu šminke, koje ima nula.

babolovac

pre 2 godine

sva sparušena,dehidrirana,providna,nikakva,rašćupana žalos'! meni treba glamur baba,mene treba džoan kolins! jedna je aleksis i ništa ispod 80!

varilac

pre 2 godine

Dostojanstveno stariti je nesto drugo. Ovo je vise manifestacija sete, dusevnog bola i nemirenja sa prolaznoscu zivota. Zenama prolaznost zivota i starenje posebno tesko padaju, jer su celog zivota fokusirane na svoje telo, nesto sto je sklono bioloskom propadanju.
(K.Lagerfeld, 27. jun 2021 11:44)

Gomila gluposti. Manifestacija dusevnog bola je to sto se neko na bazenu slika u kupacem kostimu? Wow, kakav genijalnan zakljucak. Neverovatno. Ako cemo iskreno, ''nemirenje'' sa prolaznoscu zivota manje vise postoji kod svakog coveka i manifestuje se na razlicite nacine. To je imanentno ljudskoj prirodi i uopste ne predstavlja nista lose. Svi mi sto duze zelimo da izgledamo mladje, lepse, fit i zdravo jer je to garant prijatnije i lakse starosti, tj. zalog za buducnost. Nisam jos sreo osobu koja ne zeli (koliko je to u njenoj moci) da tu starost odlozi sto duze moze. Tu ne mislim na silikone i plastiku, nego na zdrave prehrambene navike, manje poroka, vezbanje, vedar duh... Izgleda da bi po tebi najbolje bilo da sa 35 prestanemo da zivimo i da vegetiramo do 70-e, 80-e zatvoreni u neki podrum i zamotani u dzak krompira. P.S. Da je to sto pises slucaj sa Seron ona se ne bi slikala u kostimu vec zakopcana do grla jer njeno telo ni izbliza ne izgleda kao dok je bila top topova. Ona to zna ali bas je briga. Zato i jeste carica.

Toliko od mene

pre 2 godine

Ako me nešto nervira to je potreba za lažnim osmesima i lažno poziranjem, ona je ok ali me smara ta večna potreba za izveštačenostima!
(Zoran, 27. jun 2021 13:09)

Pa jes, ti zivis o ovom haosu od depresivne Srbije, pa ti valjda nije jasno da neko moze sasvim normalno da bude dobro raspolozen, a ne non-stop nakrivo nasadjen kao da su mu juce svi poumirali, a jutros crklo kuche. A poziranje - pa u prirodi svake zene je da pozira, narocito ako je slikaju!

Svasta

pre 2 godine

I sada bi bila bomba da trenira,mogla bi izgledati kao sa 35 god,telo
(da, 27. jun 2021 12:44)

A ZASTO????
Pa nije ona napaljena siparica koja treba da se svidi nabildovanim mulcima, nego zena koja je i dosad zivela i sada zivi, a zivece i sutra i njoj je lepo, sto se i vidi.
A ti? Kako si ti u svom zivotu?

varilac

pre 2 godine

@K.Lagerfeld

Ti si svojom poslednjom recenicom zapravo nesvesno opisao sebe. Njen pas i ti ste na istom nivou promisljanja i lepo od tebe sto si makar u svojoj podsvesti toga svestan. Obojica se cudite i pitate cemu ovo sluzi, dok normalno ljudsko bice u ovome ne vidi nikakav problem. Ili jos gore, pominjes nekakvu pristojnost a u svom prvom komentaru si popljuvao sve zene napisavsi ortodoksnu glupost. Dakle, vrhunac ironije je da ti takav nekoga prozivas za strukturu mozga. Osim toga i moc zapazanja ti je krajnje upitna. Niko zdrave pameti na predmetnoj slici ne vidi bilo kakvo kreveljenje, becenje i ''polugolost'' vec jedno luckasto poziranje (u kupacem za starije zene) koje bas takvim namcorima i zenomrscima poput tebe treba da poruci: ''Hej, vidite me vi hejteri svega i svacega, ja se i u 64. i posle pretrpljenog mozdanog udara i uprkos ozbiljnim godinama i dalje negujem, smejem, salim i nemam nikakav problem sa tim da i pored evidentno losijeg izgleda nego kada sam zarila i palila Holivudom obucem kupaci kostim (a ne bundu ili kabanicu) kada idem NA BAZEN i sve to ovekovecim fotoaparatom''. Ako je to nepristojnost i golotinja,, ti K. Lagerfelde, imas zestok problem sa sistemom vrednosti a evidentno je i da projektujes svoje probleme na druge ljude nazivajuci ih jadnicima koji pate od dusevne boli i sl. samo zato sto ne trunu u podrumu posle 35. godine, smrtno ozbiljni i zamotani u cebe.

Baki

pre 2 godine

@ K.Lagerfeld, nisi bas “najblistaviji novčić u fontani”... Slikanja je bilo od kada je moderne civilizacije, objavljivanja slika široj javnosti od kada je interneta. Nisam siguran odakle negativan stav glede prelepe gospodje u godinama, prirodne, nasmejane, ali može biti da je to usled ograničenosti u oku posmatrača, ili gluposti istog?

sto bi rekao d.radovic...

pre 2 godine

izgleda bolje od mene...iskreno. imam 45. ugojila sam se, celulit, maratonsko dojenje dvoje dece je ucinilo svoje, kosa se proredila, kapci spali...a jos kazu i da ne izgledam lose za svoje godine i bez hirurgije. njoj svaka cast. uvek je bila lepa. i ne izgleda tupavo.

Јабучило

pre 2 godine

Dobro izgleda. Ali joj je izgleda potrebno da joj neko drugi to kaze, zbog samopouzdanja ili mozda trazi partnera? Inace, ne znam zasto bi se slikala u ovakvom izdanju i u ovim godinama? Plasim se da se u protivnom ne bi osecala dobro i sigurno?
(Ne daj se..., 27. jun 2021 10:29)

А можда само хоће да покаже како заиста изгледа тело старије жене?

Maraja

pre 2 godine

@Baki Prosto, Karl Lagerfeld voli dečake, a mrzi žene. Mizogini likovi će uvek popeniti na ovakve stvari. Meni je jedan kolega rekao za ženu sa slike u CV-ju da je ku*va! Žena poslovno obučena, normalna frizura, minimum šminke, ništa mi nije bilo jasno. Krenem da ga pritiskam, da bi na kraju ispalo da je ona ku*va zato što je lepa žena i smeška se na fotografiji. Užasi primitivizma.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Karl Lagerfeld voli dečake, a mrzi žene. Mizogini likovi će uvek popeniti na ovakve stvari. Meni je jedan kolega rekao za ženu sa slike u CV-ju da je ku*va! Žena poslovno obučena, normalna frizura, minimum šminke, ništa mi nije bilo jasno. Krenem da ga pritiskam, da bi na kraju ispalo da je ona ku*va zato što je lepa žena i smeška se na fotografiji. Užasi primitivizma.
(Maraja, 28. jun 2021 10:39)
Silom prilika sam provodio dosta vremena sa jednim likom,koji je svega 3-4 godine stariji od mene, a tad smo obojica bili dosta mladji nego danas. Taj lik je uvek imao nesto negativno da kaze za zene. Govorio je da su kur*e, glupe, da nisu ni za sta drugo osim za sex i batine.. ja to nisam mogao odmah da razumem jer imam majku, baku, sestre, devojku i to mi je bas bilo bljutavo. Kasnije sam saznao da im je otac stradao u ratu, a da ih je majka napustila i proveli su dobar deo mladosti u domu. Tamo su bili razocarani jer ih je majka napustila, a mrznja prema njoj, pa samim tim i zenama generalno je rasla. U domu ih niko nije vaspitao niti pricao o njihovim problemima i kompleksima. Dakle, muskarci koji misle tako o zenama verovatno imaju lose kucno vaspitanje, ili su rasli bez roditelja,ili uz roditelje u uzasnom braku gde je sve bilo toksicno. Kako god, uzasno je da tako neko generalizuje zene, ali je i uzasno kroz sta sve deca prolaze i posle vuku te komplekse celi zivot.

cuti luzeru

pre 2 godine

bolje nego većina ovih od 25 godina
(gen 69, 28. jun 2021 00:06)

Jesi nahranio sovinisticko ja za danas, ili imas jos koju
opasku da ispuvas u etar? Samo se tesi.