Iz muškog ugla

Istraživanje: Kakve grudi muškarci najviše vole

Nedelja, 04.07.2021.

08:31

Izvor: B92

Istraživanje: Kakve grudi muškarci najviše vole IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

(•)(•)

pre 2 godine

Pričajte šta hoćete, svaki muškarac voli poveće i lepe grudi. Salma Hajek je tu carica. Koja ima slične ta je desetka, još ako ima lepo lice i zgodno telo, plus pamet, ih.

liiii

pre 2 godine

@bVb, jeste, sva sam maliciozna i bedna, dok ste Vi ljudska moralna gromada i sveznalica jer neko pored njega nešto zna. Ma, hajde!
Nusam Vama opisivala svoje grudi, nego navela lični primer (ne od nekog pored mene) da nije tako kako kažete. Suštinu ste promašili, grudi se vraćaju u normalno stanje. Isto tako, nekome grudi porastu u PMSu, nekome kada se goji, pa se smanje kada se vrati u normalu. Najbolje je kada neko ko nema grudi i nema vaginu sve zna o istim, kao i da bi 95% žena menjalo svoje grudi.

bVb

pre 2 godine

ženskih grudi nagledala, više me ništa ne može začuditi.
(Iiiii, 07. jul 2021 13:46)

Nemam šta da pitam o tome se priča, u kući su mi. Uža i šira specijalistička porodica svih specijalnosti. U prvom delu jasno sam lepo napisao sa "a", ali ovde je jasna Vaša malicioznost, pakost i ljudska beda......da se zakačite za progutano slovo i kucačku grešku, a kao ulovili moju nepismenost i slično. To kakve su tvoje u kojim god me baš briga. Jasno sam napisao kad bi bilo pod socijalno 95% bi odradilo Naročito posle više dece od jednog. Da li je loš ili dobar trend ni to nije tema, trenutno je tako.

Iiiii

pre 2 godine

@bVb
Ne znam kakve "nesteziologe" si pitao. Posle trudnoće i dojenja, moje su se grudi vratile u prirodno stanje kao pre trudnoće, i takve su otkad su mi porasle. Drugaricama su se isto vratile u svpje normalno stanje, sad, ko kakve ima genetski, to je druga priča, isto kao i muškarci. Samo jedna je stavila silikone jer je ceo život patila (male i viseće) pa se domogla para, lepo to na njoj izgleda ali se jako oseti kada se dodirne, i, naravno nije stala sa tom operacijom.
Laž je da se od dojenja opuste. Lažu same sebe da su im nekada bile lepše. Kakvih sam se mladih ženskih grudi nagledala, više me ništa ne može začuditi.

forti for

pre 2 godine

@ zenska
Evo, ja imam malo veće i čvrste u 44, ništa nisu smekanile. Ali, ja imam i pun paket, i lepotu, i pamet, i telo, i pare, i obrazovanje. Kako kome zapadne, neko gleda sebe, a neko gleda uvek kod komšije zeleniju travu.

bVb

pre 2 godine

..mislim i da su zadnju deceniju muskarci vise fascinirani guzom nego grudima...i dok sam
(Sandra, 07. jul 2021 01:31)

Dadoh ti plus ko vrata, budi svoja. Velike grudi su blagoslov, još ako dobro stoje......kao i dobra guza, a najveći je sve to na tananom strukiću. Nema bolje.

Sandra

pre 2 godine

Ono sto sam naucila iz sopstvenog iskustva jeste da je najbitnije da zena zavoli sebe,bila sam u dugoj vezi i luda za tim momkom,toliko da sam na kraju skoz izgubila sebe,samo sam radila ono sto se njemu svidja,od frizure,kilaze,oblačenja, nije moglo da se desi da na sastanak s njim odem da nijesam tip top skockana, a opet mi je uvijek nalazio mane,tipa kaze mi imas strije, a onda na TV-u vidi neku guzaču punu celulita i kao bas je sexi,sad sam se okrenula sebi,trudim se da izgledam dobro zbog sebe, a i ako se desi da dobijem par kila ne padam u depresiju,imam bas velike prirodne grudi, ali se slazem da veličina nije bitna..mislim i da su zadnju deceniju muskarci vise fascinirani guzom nego grudima...i dok sam

Politicki realizam

pre 2 godine

Sve moje devojke, zene su imale male grudi.Drugovi me zezaju da sam latentni gej.To je zato sto grudi ni ne gledam, gledam lice i figuru (sklon sam mrsavicama, ali i zenski srednji bek u rukometu je imao svojih 5 minuta).U drustvu nema dva muskarca da imaju isti ukus.Ovde se spominje nekih 10% vrhunskih "riba",pa one hoce 10% vrhunskih frajera, ja kada setam gradom meni se najmanje 80% devojaka i zena cine sasvim prihvatljivog izgleda.Ja sam uvek bio sa onom sa kojom sam zeleo i meni su bile najlepse.U realnosti nije kao u komentarima !!!

Politicki realizam

pre 2 godine

Sve moje devojke, zene su imale male grudi.Drugovi me zezaju da sam latentni gej.To je zato sto grudi ni ne gledam, gledam lice i figuru (sklon sam mrsavicama, ali i zenski srednji bek u rukometu je imao svojih 5 minuta).U drustvu nema dva muskarca da imaju isti ukus.Ovde se spominje nekih 10% vrhunskih "riba",pa one hoce 10% vrhunskih frajera, ja kada setam gradom meni se najmanje 80% devojaka i zena cine sasvim prihvatljivog izgleda.Ja sam uvek bio sa onom sa kojom sam zeleo i meni su bile najlepse.U realnosti nije kao u komentarima !!!

bVb

pre 2 godine

bVb, 05. jul 2021 16:46)

028. minusa....

.....možete da lupate minuse do prekosutra i to je još jedan vid vašeg, ljudskog, licemerja ne samo na ovoj temi već uopšteno.
Ne misli se da budu korekcije na nivou starleta već neupadljivog. Iz specijalističke sam porodice hirurzi, anesteziolozi, akušeri itd,.....i kad bi spadalo pod socijalno da se posle dojenja i porođaja radi zatezanje stomaka, podizanje i korekcija grudi, tj vraćanje u prvobitno stanje preko 95% bi to uradilo. To vam je statistika iz prve ruke, a obzirom da ne daje ovde takvi to i negativno komentarišu. Vrhunski nesteziolog mi prenosi koliko su to lagane operacije i sa min. rizika, samo što košta i kako bi u stvari skoro sve to želele i masovno je raspitivanje o istoj, ali kada se stigne do cene......tako da man'te molim vas. Nekad se ismevalo što neki rade vilice tj zube i kako to nije prirodno......danas je to standard, ali polako.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

@ Kikilišur

Ne slažem se sa tobom. Meni kao ženi uvek je bilo važno da imam o čemu pričati sa muškarcem, da smo na istim talasnim dužinama, da se razumemo i da smo makar donekle slični u emotivnom smislu, u smislu interesovanja itd. Ali pre svega toga mora postojati inicijalna privlačnost. Niko ne može da bude sa nekim ko mu je ružan. Ja makar ne mogu. I problem uopšte nije u nekoj realnoj neprivlačnosti, već što se od žena očekuje u fizičkom smislu da naša tela budu mlada kod tih takoreći devojčica od 16 do 20 godina. I mi se borimo sa tom društvenom presijom, ali negde znamo da ma koliko se trudile i radile na sebi ne možemo opet imati ni 16, ni 20, a ako nije prihvaćen naš 30-godišnji, 40-godišnji ili 50-godisnji izgled, šta nama ostaje osim gubljenja vere u ljude, u ljubav, u normalne odnose (bez stalne strepnje od prevare)? A mene lično "lovatori" nikad nisu privlačilili. Nisam taj tip osobe. Ne zanima me koliko neko ima para, apsolutno. To moze čak i da me odbije.

Gde ja živim

pre 2 godine

Samo nek je sve skladno i anatomski ispravno. Plus pravi softver u glavi koji će svim tim da upravlja.

Ni vitamin C nije dobar kad ga ima previše :)

Kikilišur

pre 2 godine

Slažem se sa komentarima žena na ovu temu,u kojima kažu da su muškarci, generalno vrlo okrutni prema ženama koje nemaju taj neki dobar izgled.
I kako zamene za mladju,vrlo često.
Iako sam muškarac,moram da se složim sa ovim i sličnim stavovima.
Sada i žene imaju priliku da vide kako se i muškarci osećaju kada ih žene neće i ponižavaju jer nemaju para,ili neki jak društveni status.
Ja sam u nekim ranijim komentarima na temu muško ženskih odnosa,isticao,i dobio mnoštvo minusa,a ne znam zašto,da je priroda jako surova prema neprivlačnim ženama i muškarcima koji nemaju para.
Dobre ženske i lovarni muškarci, biraju,a ostalima šta ostane.
Na žalost.

da

pre 2 godine

Samo da su prirodne, silikoni se ne važe ..i muško može staviti silikone..jadni su muškarci koji se "navuku" na strano tijelo ili ti proteze . Naivčine..

bVb

pre 2 godine

Stojeće i prkosne sa isturenim malim bradavicama. Posle trudnoća, dojenja, korekcija skoro obavezna, a materijali i tehnike napreduju i ponovo budu savršene. Bolje veštačke nego da se prebacuju preko ramena.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

@ Poenta cele priče je da nam se u suštini, ne piše dobro. A sve je gore što smo starije. Mnogo je žena tako odbačeno zbog mlađih, i biće odbacivano.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

I zato su mnoge žene duboko nesrećne zbog očekivanja da sa 30, 40, ili 50 izgledaju kao da imaju od 16 do 20 godina. Zbog tih nametnutih stvari ima takoreći bakica koje se oblače kao tinejdžerke. Zbog toga neko skapava od gladi ili radi vežbe do totalnog dehidriranja i iscrpljenosti, do upale mišića. Ja bih volela za sebe da kažem da mi uopšte nije vazna ta društvena presija, ali je osećam, iako mi nikad motiv ne bi bilo drustvo ili muškarci, i da mi je to motiv ne bih nikad ništa postigla. Ali opet, društvo je prema ženama surovo. Žene su medusobno surove, i muskarci su prema ženama gadni. Eto, zo je realnost i zato toliko frustracija izlazi na videlo u raznim komentarima.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

Prvo je bilo @ ženska

I još da dodam, osim fotošopiranih tela prikazuju im se tela žena koja imaju para kao blata. Koje svake godine mogu ići na more i to koliko dugo žele, koje mogu u spa centre tokom godine, koje možda imaju i svoje privatne bazene, kojima je najzdravija hrana i najraznovrsnija, na tacni. I onda ti muškarci, budući da 'obezdušuju', 'obezbićuju' i određuju ženama vrednost prema njihovom izgledu isključivo, onda oni kako rekoh već, sa lakoćom varaju, sa lakoćom raskidaju, i idu samo za svojim seksualnim porivima. Odbacuju ljubav, osećanja i slične stvari kao prevaziđene ili kao da to uopšte i ne postoji već je neko izmislio onako, pa je prestalo da bude aktuelno i 'u trendu'. To je sve realnost.

Damn right

pre 2 godine

@ Nataša

Uopšte ne pominjem neke tvoje komplekse, niti tvoju školu, niti tebe lično. A sudeći prema komentarima mnogi komplekse nikad nisu prevazišli.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

Zvučaću možda brutalno. Ali te mnoge od tih klinki su iskvarene pornićima još od adolescencije, jer je pornografija dostupna i kad su roditelji na poslu. S druge strane, ti muškarci koji bi varali žene s njima gledaju teen porniće verovatno. Tela tih devojčica napribližnija su fotošopiranim telima kakva u 95% slučajeva muskarci gledaju posredstvom svih vrsta medija i društvenih mreža. Oni počinju žene da doživljavaju kao predmete ili objekte za seks, ne kao ljudska bića koja imaju osećanja, niti prema kojima se mogu imati osećanja. Delimično je kriva pornografija, delimično lažna slika ženskog tela koja se društveno promoviše. Tako da oni kad vide realnu ženu sa neujednačenim tenom jer nema para da svake godine letuje negde, sa ponekom venom, puklim kapilarom (mozda i od opterećenja u trudnoći delimično), sa celulitom koji opet mnoge žene imaju, sa kosom koja mozda nije gusta kao kod dece, sa malo salceta na stomaku, na bokovima.. Oni na ženu tad gledaju kao na ružan predmet za seks i zato lako odbacuju i traže bolji predmet za seks. Iz toga što posmatraju žene na taj način proizlazi to da postaju svaštoje*i kojima je važna dostupnost. Koja se prva nagu*i u trenutku napaljenosti, ta mu je najbolja. Ali najtužnija činjenica za osećajna bića je da su mnogi muskarci postali emotivna sirotinja. Niko im emotivno ništa ne znači zato im odgovara sve dostupno i nemaju osećaj da bilo šta loše rade kada varaju. Zato i ruzno komentarišu ženska tela, i žene, generlno.

Natasa

pre 2 godine

@Raziel

Na prvom mestu je kompleks od ružnih grudi i malih. Svako ko ih ima, to zna i svako malo da baci pogled na komentare, vidi o čemu se radi. Ubeljivo prvo mesto - kompleksi od malih grudi.
(Damn right, 5. jul 2021 07:44)

Ja sam svoj kompleks od malih grudi prerasla posle prvih razgovora sa muskarcima.
Tamo negde oko 14. godine. I nisam cula drugarice da se zale na njih od tad otprilike, tako da me bas cudi sto postoje oni ubedjeni da mi zbog toga patimo i kasnije.

Nina

pre 2 godine

Zaista je neumesno pricati o onom sto je priroda dala. Genetika je data, nije da si je zasluzio icim, ni dobru ni losu.
Najlepse su zdrave grudi.
Podjednako neumesno je komentarisati tudji ukus. Kako ko voli, velike ili male, niti je mamin sin, niti prikriveni g.. Uvek se iznova iznenadjujem koliko su ljudi surovi jedni prema drugima. Zao mi je svih zena, koje muce takvi kompleksi.
Mislim da je najbolja investicija raditi na sebi, svom skolovanju i duhovnosti, jer telo svakako stari, a plasticnom hirurgijom se izlazemo nepotrebnom zdravstvenom riziku od infekcija, koje nisu toliko retke, i to iznova svaki put kad se implanti menjaju.
Malo vise postovanja i razumevanja jednih prema drugima ce ovaj svet uciniti lepsim i boljim.
Najlepsi su zdravlje i dobrota.

Natasa

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.
(Pera Realno, 4. jul 2021 20:08)

Jezim se od te kulture, da se brak posmatra kao nekakav dokaz da si pozeljan, kvalitetan kad smo mi sirotinjska zemlja i dalje. Ovde i zene i msukarci u brak ulaze prevshodno zbog novca, iz koristi. Tako da brak odavno niti moze ovde vise biti dokaz bilo cega sem toga - da mislis da ti je prosao rok.
Upoznala sam par zenskih koje su pokusavale da ulove svakog i naravno ni jedan ih nije hteo, dzaba lepota i trikovi kad pametan vidi o cemu je rec. Uvek se nadje i ne tako bistar doduse, ili ocajan, kome je bitna recka da se zna da je nesto obrnuo, pa zaglavi sa decom. Sve je to brlo razocaravajuce.
Ovde se uspesnim partnerstvima produzava maldost, tj period zezanja i oko toga se sve vrti. Oko koristi, kako tuzno.

zenska

pre 2 godine

Meni kao ženi, najlepše su grudi srednje velicine, prirodne, koje su čvrste. Ja imam male a čeznem za tim srednjim i nikako ne razumem da muskarci vole one velike grudi koje maltene samo sto se ne pomuzu, sto neko reče ovde u komentarima. Bas mi je ružno videti te velike loptaste grudi, zlatna srećna je uvek najbolja. I nažalost posle tridesete nema čvrstine, tako da zreo muškarac od 40 god (jer pre toga nisu zreli nikako) ne bi trebalo da juri neke od 25 samo zato jer ima čvrste grudi, valjda jer ima nešto u seksu sto je značajnije od tih čvrstih grudi, majku mu, a ako vas samo pale klinke zbog toga, niste neki znalci u seksu.

Damn right

pre 2 godine

@Raziel

Na prvom mestu je kompleks od ružnih grudi i malih. Svako ko ih ima, to zna i svako malo da baci pogled na komentare, vidi o čemu se radi. Ubeljivo prvo mesto - kompleksi od malih grudi.

alfa

pre 2 godine

"U antickoj Grckoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muskaraca."
@(Srednju zelenu razdelnu... 4. jul 2021 21:46)

Pa i danas je to tako. Najglasniji su oni sa malim. Svaki evolucioni biolog ce vam objasniti zasto - postoji mali broj pravih alfa muskaraca i masa beta muskaraca koji se ubise od pokusaja to da budu :)

Reziel

pre 2 godine

Veličina i čvrstina. Ne važi se "nategnuta dvojka", samo od trojke pa na gore. Inače, čitao sam da su nakon težine, dva najveća kompleksa kod žena vezana za telo veličina grudi i visina. Kod druge stvari, za sad iole normalne pomoći nema, ali za prvu...

Za cenu dva bolja mobilna telefona možete da dobijete grudi kakve želite, veličinu, oblik, čvrstinu. U priče o tome kako su muškarcima takve grudi "fuj", valjda jedino veruju još jedino one što su se udale a ravne su ko daske. Bacite pogled na najpopularnije porno glumice biće vam sve jasno.

www

pre 2 godine

Poznato je da su muskarci prilicno vizualna bica
Cudno,kad već imamo oci,treba i da se pogleda.
Da smo pod vodom,koristili bi sonar,ovako ostajemo "vizuelna" bica.
Ne znam zenski pol,mnogi kazu da su one "audio" bica
@(Legolas, 4. jul 2021 19:39)

Pogresno si razumeo, sto navodi na pomisao da imas vrlo malo iskustva sa zenama.
Misli se na to, da su muskarcima primarne i sekundarne polne karakteristike kod zena daleko, daleko vaznije.

Silverfox

pre 2 godine

Ne lažite žene, poprsje mora biti pozamašno. Daskare, doviđenja.
(Patak, 04. jul 2021 22:48) Pričaj za sebe, mene prevelike grudi odbijaju, neću da je muzem :) Potpisujem rezultate ovog istraživanja, čvrstoća je ispred veličine, a neka srednja veličina je poželjna. Sa druge strane, ako me žena privuče pre nego što skinemo grudnjak, grudi me neće odbiti.

Maki

pre 2 godine

Ja sam ovdje zbog komentara hahaha
Najbolji odgovor; dostupne!!!!!
Ili one koje ti daju.
Al ajde jedno pitanje za dame: kako može da ima sex sa mnom a ne da grudi da se vide?! Kaže to je previše intimno?!
Pa da vas pitam šta bi pre izabrale; da vam vidim grudi ili da vas kre....em?

Kikilišur

pre 2 godine

Ljudi,pustimo prenemaganje...sa ženskim grudima je isto kao i sa muškom onom stvari... što veće,to bolje.
Samo je pitanje,kod oba pola,ko će biti dovoljno iskren pa da prizna. Jer Bože moj,kako da izjaviš da voliš velike sise,ili da žena izjavi da voli ozbiljan komad ?!
Nema tu neke filozofije.

Žena

pre 2 godine

Pa ako ćemo o stereotipima Ana, i da ogađujemo, bez blama i bez savesti jedni druge drugima, i za one koji vole daske se kaže da vole verovatno i svoj pol i da su prikriveni gejevi, ili su gejevi transparentno, i?

Istina

pre 2 godine

Nije mi žao što to kažem, čak mi je i drago posle svih tbojih gluposti i neproduhovljenosti, osobo pod imenom "Maja" da mora da imaš male ali uuuuužasno gaaaadne si*e. Ne bih to pomislila nikad da imaš normalne komentare ali ti si ubek u prvim redovima lučenja svoje žuči gadne i otrova čim se pomenu grudi. I sad sam sigurna da su ti odvratne bukvalno. Čim ti toooliiiko smetaju uvek, ali uvek baš tuđe grudi.

rebro

pre 2 godine

@maca, to što ste Vi opisali ja vidim u 2 seknude na svakoj ženi, a ne gledam u svim smerovima.
Dobro pedu vidim na 100 metara. Minjak skeniram do abdomena :)

Pera

pre 2 godine

Ne rekose sa kojim ciljem je radjeno istrazivanje i kako ce rezultati pomeriti covecanstvo (ili barem te 4 drzave gde je radjeno) napred.

ana

pre 2 godine

kako koji muskarac. a psiholozi su davno objasnili kakvi su oni koji se loze na bas velike grudi - ili mamini sinovi ili podsvesno imaju strah od gladi (dakle oni rodjeni siromasni, cak i ako su se posle obogatili)

Uvek sanjam lepe grudi

pre 2 godine

Neka rezultati pokazuju sta hoce, ali ja imam svoj ukus velicine
grudi, jer su one simbol zenstvenosti svake zene. Zene sa malim
grudima me ne interesiraju, jer tada nemam osecaj da se
zabavljam sa zenskim osobom. Zato im je to priroda i darovala.

xyxyx

pre 2 godine

Svi vi sto komentarisete zenske grudi, jer ste se ikad upitali dal je vasa „stvar“ukus svake zenske ?? Jadniii ste!!!!!! Svi smo onakvi kako nas bog stvorio!!

Valdens

pre 2 godine

(Legolas, 04. jul 2021 19:39)
Grešiš, mi takođe imamo oči, gledamo ruke, grudi, zadnjicu, leđa, šake, noge i ono napred. Dakle, sve isto kao i vi, samo se pravimo fine.. . Žene mnogo bolje i vide i čuju, to vam je valjda poznato.
(maca, 04. jul 2021 19:52)

Al kad vidite zelembaće i oslepite i ogluvite.

Nataša

pre 2 godine

@ Dlaka Pa ti svoje odseci, ako ti toliko smetaju. 😉

Ja svoje volim. I to je normalan odnos prema sebi.

Naravno, Mimi da se čovek ne svodi na neki njegov deo tela ili fizički izgled u celini. A harizmu može imati i neko sa malim i sa većim većim sikama. Ja nemam želju da impresioniram nikoga, i stvarno se smorim kad neko toliko krene s nekim ponižavanjima i kompleksima da se osetim pozvanom da kažem nešto.

Srednju zelenu razdelnu uličnu traku krasiće hiljade sadnica ukrasnog šiblja i perena, stabala japanske trešnje i ruja

pre 2 godine

"U antičkoj Grčkoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muškaraca." Verovatno je slično sa malim ženskim grudima. Male i čvrste, kao što kaže i savremeno istraživanje.

Siki

pre 2 godine

"U antičkoj Grčkoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muškaraca".
Re: Odkle ti to?Nije tačno.Stari Grci su smatrali da je prestavljanje velikih udova na kipovima prostakluk zato su uvek kipovi imali minijature penisa.Pornia znači na grčkom prljavo odatle i pornografija.

hm

pre 2 godine

Smokve,breskeve, kruske,jabuke,dunje,maline,jagode,ananaše,mangaste,manguljaste,kiwi,grejpfrut,velike,male,tvrde,meke,mokre,suve,vruce,hladne,klizave,teske,lake,lepe,manje lepe,sočne,slane,kiselkaste,slatke,pocrnele,bele,pegave,mlade,milf,starije,utrenirane,izmasirane,radnicke,sportske,muzicke,sumo,rvacke,baletanske...

mimi

pre 2 godine

Mislim, možda grešim, ali tako mislim, da veličina grudi nimalo ne treba da bude bitna. To je samo jedan deo nečijeg tela i bića koji je apsolutno nevažan ako je ta zena harizmatična, strastvena i u vama izaziva nešto. Da ljude gledamo i ocenjujemo po delovima tela, posto je većina covecanstva prosečna i ispod prosečna, niko nikad ne bi našao partnera za seks.

Il Gato

pre 2 godine

Не заборавимо да има и манијака који воле оне шпицасте и ушиљене, што су мало закривљене на горе.

lala djilkoš

pre 2 godine

Meni su najbolje one (retke) zenske, visoke a sto su mrsave u struku, imaju lepu zaobljenu guzu, ne preveliku i imaju velike grudi! Eto! Do sada sam sreo samo 2 takve zene jer svakoj nesto fali iz ive kombinacije. Za mene je to dobitna formula!

jhgfcjyrtdc

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.
(Pera Realno, 4. jul 2021 20:08)

Uz sve to i normalna i ok osoba..vrlo retko!

Pera Realno

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.

Ramon

pre 2 godine

Ne znam bas za tu meru po saci. Moje su velike i volim kad se iz njih preliva, sklad i cvrstoca me nesto slabo zanimaju. Svakako, lepim licem i velikom pozadinom se sve moze nadoknaditi

Tedi

pre 2 godine

Ne znam kako da napišem a da ne bude shvaćeno pogrešno, kao neko na pragu tridesetih godina do sada sam video/dodirnuo dvocifren broj različitih grudi. Razlikovale su se po obliku, veličini, čvrstini, bradavicama I mnogim sitnim detaljima ali ono zajedničko za sve njih, male i velike, jeste da predstavljaju simbol ženstvenosti i erotike u toj situaciji i baš zato moraju biti poštovane. Svako ima pravo da preferira određene karakteristike idealnog partnera pod uslovom da to ne iznosi javno s namerom da nekoga povredi, uvredi, izazove mu kompleks I nesigurnost, ovo sam napisao iz razloga jer se nažalost upravo to često dešava.

Shilja

pre 2 godine

Lazu more, sta ko voli najvise zavisi od konzumacije!!! Posle 3 piva/rakije/popuni sam/a, vidici se sire, to je jedan od tajnih Njutnovih zakona. To masoni ne daju da nauka obradi, ali je dobro poznato praksi! Znaci, jel su ti sto su ih pitali za velicinu sise bili trezni kad su ucestvovali u anketi? Ako jesu, nisu reprezentativan uzorak! Oni su normalno, kao svi mi, bili pristojni, pa rekli da eto vole onako osrednje uz smesak, pristojno jel da. Al trbalo je malo podloziti i pustiti da podlije, pa da vidis ko sta voli!!!

Back In Black

pre 2 godine

Objasnjava deda unuku razlike kod zenskih grudi.
- "Znas, sine, male, velike...sve imaju nesto zajednicko! Od dvadesete do tridesete-ko jabuke...glatke, cvrste, milina... Od tridesete pa tu negdje do pedesete-ko narandze. Nisu vise tako glatke, al' su jos finog oblika, jos se drze, socne i lijepe pod rukom. Poslije pedesete kao luk."
I cuti deda, ne daje nikakvo objasnjenje:
- "Pa dobro deda, de objasni, zasto ko luk?" pita unuk.
- "Cim ih vidis, place ti se!"

maca

pre 2 godine

(Legolas, 04. jul 2021 19:39)
Grešiš, mi takođe imamo oči, gledamo ruke, grudi, zadnjicu, leđa, šake, noge i ono napred. Dakle, sve isto kao i vi, samo se pravimo fine.. . Žene mnogo bolje i vide i čuju, to vam je valjda poznato.

Legolas

pre 2 godine

Poznato je da su muškarci prilično vizualna bića

Čudno,kad već imamo oči,treba i da se pogleda.
Da smo pod vodom,koristili bi sonar,ovako ostajemo "vizuelna" bića.
Ne znam ženski pol,mnogi kažu da su one "audio" bića

Tedi

pre 2 godine

Ne znam kako da napišem a da ne bude shvaćeno pogrešno, kao neko na pragu tridesetih godina do sada sam video/dodirnuo dvocifren broj različitih grudi. Razlikovale su se po obliku, veličini, čvrstini, bradavicama I mnogim sitnim detaljima ali ono zajedničko za sve njih, male i velike, jeste da predstavljaju simbol ženstvenosti i erotike u toj situaciji i baš zato moraju biti poštovane. Svako ima pravo da preferira određene karakteristike idealnog partnera pod uslovom da to ne iznosi javno s namerom da nekoga povredi, uvredi, izazove mu kompleks I nesigurnost, ovo sam napisao iz razloga jer se nažalost upravo to često dešava.

maca

pre 2 godine

(Legolas, 04. jul 2021 19:39)
Grešiš, mi takođe imamo oči, gledamo ruke, grudi, zadnjicu, leđa, šake, noge i ono napred. Dakle, sve isto kao i vi, samo se pravimo fine.. . Žene mnogo bolje i vide i čuju, to vam je valjda poznato.

Pera Realno

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.

Legolas

pre 2 godine

Poznato je da su muškarci prilično vizualna bića

Čudno,kad već imamo oči,treba i da se pogleda.
Da smo pod vodom,koristili bi sonar,ovako ostajemo "vizuelna" bića.
Ne znam ženski pol,mnogi kažu da su one "audio" bića

Valdens

pre 2 godine

(Legolas, 04. jul 2021 19:39)
Grešiš, mi takođe imamo oči, gledamo ruke, grudi, zadnjicu, leđa, šake, noge i ono napred. Dakle, sve isto kao i vi, samo se pravimo fine.. . Žene mnogo bolje i vide i čuju, to vam je valjda poznato.
(maca, 04. jul 2021 19:52)

Al kad vidite zelembaće i oslepite i ogluvite.

Back In Black

pre 2 godine

Objasnjava deda unuku razlike kod zenskih grudi.
- "Znas, sine, male, velike...sve imaju nesto zajednicko! Od dvadesete do tridesete-ko jabuke...glatke, cvrste, milina... Od tridesete pa tu negdje do pedesete-ko narandze. Nisu vise tako glatke, al' su jos finog oblika, jos se drze, socne i lijepe pod rukom. Poslije pedesete kao luk."
I cuti deda, ne daje nikakvo objasnjenje:
- "Pa dobro deda, de objasni, zasto ko luk?" pita unuk.
- "Cim ih vidis, place ti se!"

jhgfcjyrtdc

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.
(Pera Realno, 4. jul 2021 20:08)

Uz sve to i normalna i ok osoba..vrlo retko!

mimi

pre 2 godine

Mislim, možda grešim, ali tako mislim, da veličina grudi nimalo ne treba da bude bitna. To je samo jedan deo nečijeg tela i bića koji je apsolutno nevažan ako je ta zena harizmatična, strastvena i u vama izaziva nešto. Da ljude gledamo i ocenjujemo po delovima tela, posto je većina covecanstva prosečna i ispod prosečna, niko nikad ne bi našao partnera za seks.

xyxyx

pre 2 godine

Svi vi sto komentarisete zenske grudi, jer ste se ikad upitali dal je vasa „stvar“ukus svake zenske ?? Jadniii ste!!!!!! Svi smo onakvi kako nas bog stvorio!!

Silverfox

pre 2 godine

Ne lažite žene, poprsje mora biti pozamašno. Daskare, doviđenja.
(Patak, 04. jul 2021 22:48) Pričaj za sebe, mene prevelike grudi odbijaju, neću da je muzem :) Potpisujem rezultate ovog istraživanja, čvrstoća je ispred veličine, a neka srednja veličina je poželjna. Sa druge strane, ako me žena privuče pre nego što skinemo grudnjak, grudi me neće odbiti.

Nina

pre 2 godine

Zaista je neumesno pricati o onom sto je priroda dala. Genetika je data, nije da si je zasluzio icim, ni dobru ni losu.
Najlepse su zdrave grudi.
Podjednako neumesno je komentarisati tudji ukus. Kako ko voli, velike ili male, niti je mamin sin, niti prikriveni g.. Uvek se iznova iznenadjujem koliko su ljudi surovi jedni prema drugima. Zao mi je svih zena, koje muce takvi kompleksi.
Mislim da je najbolja investicija raditi na sebi, svom skolovanju i duhovnosti, jer telo svakako stari, a plasticnom hirurgijom se izlazemo nepotrebnom zdravstvenom riziku od infekcija, koje nisu toliko retke, i to iznova svaki put kad se implanti menjaju.
Malo vise postovanja i razumevanja jednih prema drugima ce ovaj svet uciniti lepsim i boljim.
Najlepsi su zdravlje i dobrota.

Il Gato

pre 2 godine

Не заборавимо да има и манијака који воле оне шпицасте и ушиљене, што су мало закривљене на горе.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

I zato su mnoge žene duboko nesrećne zbog očekivanja da sa 30, 40, ili 50 izgledaju kao da imaju od 16 do 20 godina. Zbog tih nametnutih stvari ima takoreći bakica koje se oblače kao tinejdžerke. Zbog toga neko skapava od gladi ili radi vežbe do totalnog dehidriranja i iscrpljenosti, do upale mišića. Ja bih volela za sebe da kažem da mi uopšte nije vazna ta društvena presija, ali je osećam, iako mi nikad motiv ne bi bilo drustvo ili muškarci, i da mi je to motiv ne bih nikad ništa postigla. Ali opet, društvo je prema ženama surovo. Žene su medusobno surove, i muskarci su prema ženama gadni. Eto, zo je realnost i zato toliko frustracija izlazi na videlo u raznim komentarima.

Siki

pre 2 godine

"U antičkoj Grčkoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muškaraca".
Re: Odkle ti to?Nije tačno.Stari Grci su smatrali da je prestavljanje velikih udova na kipovima prostakluk zato su uvek kipovi imali minijature penisa.Pornia znači na grčkom prljavo odatle i pornografija.

ana

pre 2 godine

kako koji muskarac. a psiholozi su davno objasnili kakvi su oni koji se loze na bas velike grudi - ili mamini sinovi ili podsvesno imaju strah od gladi (dakle oni rodjeni siromasni, cak i ako su se posle obogatili)

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

Zvučaću možda brutalno. Ali te mnoge od tih klinki su iskvarene pornićima još od adolescencije, jer je pornografija dostupna i kad su roditelji na poslu. S druge strane, ti muškarci koji bi varali žene s njima gledaju teen porniće verovatno. Tela tih devojčica napribližnija su fotošopiranim telima kakva u 95% slučajeva muskarci gledaju posredstvom svih vrsta medija i društvenih mreža. Oni počinju žene da doživljavaju kao predmete ili objekte za seks, ne kao ljudska bića koja imaju osećanja, niti prema kojima se mogu imati osećanja. Delimično je kriva pornografija, delimično lažna slika ženskog tela koja se društveno promoviše. Tako da oni kad vide realnu ženu sa neujednačenim tenom jer nema para da svake godine letuje negde, sa ponekom venom, puklim kapilarom (mozda i od opterećenja u trudnoći delimično), sa celulitom koji opet mnoge žene imaju, sa kosom koja mozda nije gusta kao kod dece, sa malo salceta na stomaku, na bokovima.. Oni na ženu tad gledaju kao na ružan predmet za seks i zato lako odbacuju i traže bolji predmet za seks. Iz toga što posmatraju žene na taj način proizlazi to da postaju svaštoje*i kojima je važna dostupnost. Koja se prva nagu*i u trenutku napaljenosti, ta mu je najbolja. Ali najtužnija činjenica za osećajna bića je da su mnogi muskarci postali emotivna sirotinja. Niko im emotivno ništa ne znači zato im odgovara sve dostupno i nemaju osećaj da bilo šta loše rade kada varaju. Zato i ruzno komentarišu ženska tela, i žene, generlno.

Politicki realizam

pre 2 godine

Sve moje devojke, zene su imale male grudi.Drugovi me zezaju da sam latentni gej.To je zato sto grudi ni ne gledam, gledam lice i figuru (sklon sam mrsavicama, ali i zenski srednji bek u rukometu je imao svojih 5 minuta).U drustvu nema dva muskarca da imaju isti ukus.Ovde se spominje nekih 10% vrhunskih "riba",pa one hoce 10% vrhunskih frajera, ja kada setam gradom meni se najmanje 80% devojaka i zena cine sasvim prihvatljivog izgleda.Ja sam uvek bio sa onom sa kojom sam zeleo i meni su bile najlepse.U realnosti nije kao u komentarima !!!

Shilja

pre 2 godine

Lazu more, sta ko voli najvise zavisi od konzumacije!!! Posle 3 piva/rakije/popuni sam/a, vidici se sire, to je jedan od tajnih Njutnovih zakona. To masoni ne daju da nauka obradi, ali je dobro poznato praksi! Znaci, jel su ti sto su ih pitali za velicinu sise bili trezni kad su ucestvovali u anketi? Ako jesu, nisu reprezentativan uzorak! Oni su normalno, kao svi mi, bili pristojni, pa rekli da eto vole onako osrednje uz smesak, pristojno jel da. Al trbalo je malo podloziti i pustiti da podlije, pa da vidis ko sta voli!!!

Uvek sanjam lepe grudi

pre 2 godine

Neka rezultati pokazuju sta hoce, ali ja imam svoj ukus velicine
grudi, jer su one simbol zenstvenosti svake zene. Zene sa malim
grudima me ne interesiraju, jer tada nemam osecaj da se
zabavljam sa zenskim osobom. Zato im je to priroda i darovala.

Nataša

pre 2 godine

@ Dlaka Pa ti svoje odseci, ako ti toliko smetaju. 😉

Ja svoje volim. I to je normalan odnos prema sebi.

Naravno, Mimi da se čovek ne svodi na neki njegov deo tela ili fizički izgled u celini. A harizmu može imati i neko sa malim i sa većim većim sikama. Ja nemam želju da impresioniram nikoga, i stvarno se smorim kad neko toliko krene s nekim ponižavanjima i kompleksima da se osetim pozvanom da kažem nešto.

lala djilkoš

pre 2 godine

Meni su najbolje one (retke) zenske, visoke a sto su mrsave u struku, imaju lepu zaobljenu guzu, ne preveliku i imaju velike grudi! Eto! Do sada sam sreo samo 2 takve zene jer svakoj nesto fali iz ive kombinacije. Za mene je to dobitna formula!

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

@ Kikilišur

Ne slažem se sa tobom. Meni kao ženi uvek je bilo važno da imam o čemu pričati sa muškarcem, da smo na istim talasnim dužinama, da se razumemo i da smo makar donekle slični u emotivnom smislu, u smislu interesovanja itd. Ali pre svega toga mora postojati inicijalna privlačnost. Niko ne može da bude sa nekim ko mu je ružan. Ja makar ne mogu. I problem uopšte nije u nekoj realnoj neprivlačnosti, već što se od žena očekuje u fizičkom smislu da naša tela budu mlada kod tih takoreći devojčica od 16 do 20 godina. I mi se borimo sa tom društvenom presijom, ali negde znamo da ma koliko se trudile i radile na sebi ne možemo opet imati ni 16, ni 20, a ako nije prihvaćen naš 30-godišnji, 40-godišnji ili 50-godisnji izgled, šta nama ostaje osim gubljenja vere u ljude, u ljubav, u normalne odnose (bez stalne strepnje od prevare)? A mene lično "lovatori" nikad nisu privlačilili. Nisam taj tip osobe. Ne zanima me koliko neko ima para, apsolutno. To moze čak i da me odbije.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

Prvo je bilo @ ženska

I još da dodam, osim fotošopiranih tela prikazuju im se tela žena koja imaju para kao blata. Koje svake godine mogu ići na more i to koliko dugo žele, koje mogu u spa centre tokom godine, koje možda imaju i svoje privatne bazene, kojima je najzdravija hrana i najraznovrsnija, na tacni. I onda ti muškarci, budući da 'obezdušuju', 'obezbićuju' i određuju ženama vrednost prema njihovom izgledu isključivo, onda oni kako rekoh već, sa lakoćom varaju, sa lakoćom raskidaju, i idu samo za svojim seksualnim porivima. Odbacuju ljubav, osećanja i slične stvari kao prevaziđene ili kao da to uopšte i ne postoji već je neko izmislio onako, pa je prestalo da bude aktuelno i 'u trendu'. To je sve realnost.

alfa

pre 2 godine

"U antickoj Grckoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muskaraca."
@(Srednju zelenu razdelnu... 4. jul 2021 21:46)

Pa i danas je to tako. Najglasniji su oni sa malim. Svaki evolucioni biolog ce vam objasniti zasto - postoji mali broj pravih alfa muskaraca i masa beta muskaraca koji se ubise od pokusaja to da budu :)

hm

pre 2 godine

Smokve,breskeve, kruske,jabuke,dunje,maline,jagode,ananaše,mangaste,manguljaste,kiwi,grejpfrut,velike,male,tvrde,meke,mokre,suve,vruce,hladne,klizave,teske,lake,lepe,manje lepe,sočne,slane,kiselkaste,slatke,pocrnele,bele,pegave,mlade,milf,starije,utrenirane,izmasirane,radnicke,sportske,muzicke,sumo,rvacke,baletanske...

Natasa

pre 2 godine

@Raziel

Na prvom mestu je kompleks od ružnih grudi i malih. Svako ko ih ima, to zna i svako malo da baci pogled na komentare, vidi o čemu se radi. Ubeljivo prvo mesto - kompleksi od malih grudi.
(Damn right, 5. jul 2021 07:44)

Ja sam svoj kompleks od malih grudi prerasla posle prvih razgovora sa muskarcima.
Tamo negde oko 14. godine. I nisam cula drugarice da se zale na njih od tad otprilike, tako da me bas cudi sto postoje oni ubedjeni da mi zbog toga patimo i kasnije.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

@ Poenta cele priče je da nam se u suštini, ne piše dobro. A sve je gore što smo starije. Mnogo je žena tako odbačeno zbog mlađih, i biće odbacivano.

Gde ja živim

pre 2 godine

Samo nek je sve skladno i anatomski ispravno. Plus pravi softver u glavi koji će svim tim da upravlja.

Ni vitamin C nije dobar kad ga ima previše :)

Ramon

pre 2 godine

Ne znam bas za tu meru po saci. Moje su velike i volim kad se iz njih preliva, sklad i cvrstoca me nesto slabo zanimaju. Svakako, lepim licem i velikom pozadinom se sve moze nadoknaditi

Srednju zelenu razdelnu uličnu traku krasiće hiljade sadnica ukrasnog šiblja i perena, stabala japanske trešnje i ruja

pre 2 godine

"U antičkoj Grčkoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muškaraca." Verovatno je slično sa malim ženskim grudima. Male i čvrste, kao što kaže i savremeno istraživanje.

zenska

pre 2 godine

Meni kao ženi, najlepše su grudi srednje velicine, prirodne, koje su čvrste. Ja imam male a čeznem za tim srednjim i nikako ne razumem da muskarci vole one velike grudi koje maltene samo sto se ne pomuzu, sto neko reče ovde u komentarima. Bas mi je ružno videti te velike loptaste grudi, zlatna srećna je uvek najbolja. I nažalost posle tridesete nema čvrstine, tako da zreo muškarac od 40 god (jer pre toga nisu zreli nikako) ne bi trebalo da juri neke od 25 samo zato jer ima čvrste grudi, valjda jer ima nešto u seksu sto je značajnije od tih čvrstih grudi, majku mu, a ako vas samo pale klinke zbog toga, niste neki znalci u seksu.

Pera

pre 2 godine

Ne rekose sa kojim ciljem je radjeno istrazivanje i kako ce rezultati pomeriti covecanstvo (ili barem te 4 drzave gde je radjeno) napred.

Maki

pre 2 godine

Ja sam ovdje zbog komentara hahaha
Najbolji odgovor; dostupne!!!!!
Ili one koje ti daju.
Al ajde jedno pitanje za dame: kako može da ima sex sa mnom a ne da grudi da se vide?! Kaže to je previše intimno?!
Pa da vas pitam šta bi pre izabrale; da vam vidim grudi ili da vas kre....em?

Kikilišur

pre 2 godine

Slažem se sa komentarima žena na ovu temu,u kojima kažu da su muškarci, generalno vrlo okrutni prema ženama koje nemaju taj neki dobar izgled.
I kako zamene za mladju,vrlo često.
Iako sam muškarac,moram da se složim sa ovim i sličnim stavovima.
Sada i žene imaju priliku da vide kako se i muškarci osećaju kada ih žene neće i ponižavaju jer nemaju para,ili neki jak društveni status.
Ja sam u nekim ranijim komentarima na temu muško ženskih odnosa,isticao,i dobio mnoštvo minusa,a ne znam zašto,da je priroda jako surova prema neprivlačnim ženama i muškarcima koji nemaju para.
Dobre ženske i lovarni muškarci, biraju,a ostalima šta ostane.
Na žalost.

da

pre 2 godine

Samo da su prirodne, silikoni se ne važe ..i muško može staviti silikone..jadni su muškarci koji se "navuku" na strano tijelo ili ti proteze . Naivčine..

Natasa

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.
(Pera Realno, 4. jul 2021 20:08)

Jezim se od te kulture, da se brak posmatra kao nekakav dokaz da si pozeljan, kvalitetan kad smo mi sirotinjska zemlja i dalje. Ovde i zene i msukarci u brak ulaze prevshodno zbog novca, iz koristi. Tako da brak odavno niti moze ovde vise biti dokaz bilo cega sem toga - da mislis da ti je prosao rok.
Upoznala sam par zenskih koje su pokusavale da ulove svakog i naravno ni jedan ih nije hteo, dzaba lepota i trikovi kad pametan vidi o cemu je rec. Uvek se nadje i ne tako bistar doduse, ili ocajan, kome je bitna recka da se zna da je nesto obrnuo, pa zaglavi sa decom. Sve je to brlo razocaravajuce.
Ovde se uspesnim partnerstvima produzava maldost, tj period zezanja i oko toga se sve vrti. Oko koristi, kako tuzno.

Sandra

pre 2 godine

Ono sto sam naucila iz sopstvenog iskustva jeste da je najbitnije da zena zavoli sebe,bila sam u dugoj vezi i luda za tim momkom,toliko da sam na kraju skoz izgubila sebe,samo sam radila ono sto se njemu svidja,od frizure,kilaze,oblačenja, nije moglo da se desi da na sastanak s njim odem da nijesam tip top skockana, a opet mi je uvijek nalazio mane,tipa kaze mi imas strije, a onda na TV-u vidi neku guzaču punu celulita i kao bas je sexi,sad sam se okrenula sebi,trudim se da izgledam dobro zbog sebe, a i ako se desi da dobijem par kila ne padam u depresiju,imam bas velike prirodne grudi, ali se slazem da veličina nije bitna..mislim i da su zadnju deceniju muskarci vise fascinirani guzom nego grudima...i dok sam

Žena

pre 2 godine

Pa ako ćemo o stereotipima Ana, i da ogađujemo, bez blama i bez savesti jedni druge drugima, i za one koji vole daske se kaže da vole verovatno i svoj pol i da su prikriveni gejevi, ili su gejevi transparentno, i?

www

pre 2 godine

Poznato je da su muskarci prilicno vizualna bica
Cudno,kad već imamo oci,treba i da se pogleda.
Da smo pod vodom,koristili bi sonar,ovako ostajemo "vizuelna" bica.
Ne znam zenski pol,mnogi kazu da su one "audio" bica
@(Legolas, 4. jul 2021 19:39)

Pogresno si razumeo, sto navodi na pomisao da imas vrlo malo iskustva sa zenama.
Misli se na to, da su muskarcima primarne i sekundarne polne karakteristike kod zena daleko, daleko vaznije.

liiii

pre 2 godine

@bVb, jeste, sva sam maliciozna i bedna, dok ste Vi ljudska moralna gromada i sveznalica jer neko pored njega nešto zna. Ma, hajde!
Nusam Vama opisivala svoje grudi, nego navela lični primer (ne od nekog pored mene) da nije tako kako kažete. Suštinu ste promašili, grudi se vraćaju u normalno stanje. Isto tako, nekome grudi porastu u PMSu, nekome kada se goji, pa se smanje kada se vrati u normalu. Najbolje je kada neko ko nema grudi i nema vaginu sve zna o istim, kao i da bi 95% žena menjalo svoje grudi.

(•)(•)

pre 2 godine

Pričajte šta hoćete, svaki muškarac voli poveće i lepe grudi. Salma Hajek je tu carica. Koja ima slične ta je desetka, još ako ima lepo lice i zgodno telo, plus pamet, ih.

Kikilišur

pre 2 godine

Ljudi,pustimo prenemaganje...sa ženskim grudima je isto kao i sa muškom onom stvari... što veće,to bolje.
Samo je pitanje,kod oba pola,ko će biti dovoljno iskren pa da prizna. Jer Bože moj,kako da izjaviš da voliš velike sise,ili da žena izjavi da voli ozbiljan komad ?!
Nema tu neke filozofije.

Politicki realizam

pre 2 godine

Sve moje devojke, zene su imale male grudi.Drugovi me zezaju da sam latentni gej.To je zato sto grudi ni ne gledam, gledam lice i figuru (sklon sam mrsavicama, ali i zenski srednji bek u rukometu je imao svojih 5 minuta).U drustvu nema dva muskarca da imaju isti ukus.Ovde se spominje nekih 10% vrhunskih "riba",pa one hoce 10% vrhunskih frajera, ja kada setam gradom meni se najmanje 80% devojaka i zena cine sasvim prihvatljivog izgleda.Ja sam uvek bio sa onom sa kojom sam zeleo i meni su bile najlepse.U realnosti nije kao u komentarima !!!

Damn right

pre 2 godine

@Raziel

Na prvom mestu je kompleks od ružnih grudi i malih. Svako ko ih ima, to zna i svako malo da baci pogled na komentare, vidi o čemu se radi. Ubeljivo prvo mesto - kompleksi od malih grudi.

bVb

pre 2 godine

..mislim i da su zadnju deceniju muskarci vise fascinirani guzom nego grudima...i dok sam
(Sandra, 07. jul 2021 01:31)

Dadoh ti plus ko vrata, budi svoja. Velike grudi su blagoslov, još ako dobro stoje......kao i dobra guza, a najveći je sve to na tananom strukiću. Nema bolje.

Reziel

pre 2 godine

Veličina i čvrstina. Ne važi se "nategnuta dvojka", samo od trojke pa na gore. Inače, čitao sam da su nakon težine, dva najveća kompleksa kod žena vezana za telo veličina grudi i visina. Kod druge stvari, za sad iole normalne pomoći nema, ali za prvu...

Za cenu dva bolja mobilna telefona možete da dobijete grudi kakve želite, veličinu, oblik, čvrstinu. U priče o tome kako su muškarcima takve grudi "fuj", valjda jedino veruju još jedino one što su se udale a ravne su ko daske. Bacite pogled na najpopularnije porno glumice biće vam sve jasno.

bVb

pre 2 godine

bVb, 05. jul 2021 16:46)

028. minusa....

.....možete da lupate minuse do prekosutra i to je još jedan vid vašeg, ljudskog, licemerja ne samo na ovoj temi već uopšteno.
Ne misli se da budu korekcije na nivou starleta već neupadljivog. Iz specijalističke sam porodice hirurzi, anesteziolozi, akušeri itd,.....i kad bi spadalo pod socijalno da se posle dojenja i porođaja radi zatezanje stomaka, podizanje i korekcija grudi, tj vraćanje u prvobitno stanje preko 95% bi to uradilo. To vam je statistika iz prve ruke, a obzirom da ne daje ovde takvi to i negativno komentarišu. Vrhunski nesteziolog mi prenosi koliko su to lagane operacije i sa min. rizika, samo što košta i kako bi u stvari skoro sve to želele i masovno je raspitivanje o istoj, ali kada se stigne do cene......tako da man'te molim vas. Nekad se ismevalo što neki rade vilice tj zube i kako to nije prirodno......danas je to standard, ali polako.

Iiiii

pre 2 godine

@bVb
Ne znam kakve "nesteziologe" si pitao. Posle trudnoće i dojenja, moje su se grudi vratile u prirodno stanje kao pre trudnoće, i takve su otkad su mi porasle. Drugaricama su se isto vratile u svpje normalno stanje, sad, ko kakve ima genetski, to je druga priča, isto kao i muškarci. Samo jedna je stavila silikone jer je ceo život patila (male i viseće) pa se domogla para, lepo to na njoj izgleda ali se jako oseti kada se dodirne, i, naravno nije stala sa tom operacijom.
Laž je da se od dojenja opuste. Lažu same sebe da su im nekada bile lepše. Kakvih sam se mladih ženskih grudi nagledala, više me ništa ne može začuditi.

forti for

pre 2 godine

@ zenska
Evo, ja imam malo veće i čvrste u 44, ništa nisu smekanile. Ali, ja imam i pun paket, i lepotu, i pamet, i telo, i pare, i obrazovanje. Kako kome zapadne, neko gleda sebe, a neko gleda uvek kod komšije zeleniju travu.

Damn right

pre 2 godine

@ Nataša

Uopšte ne pominjem neke tvoje komplekse, niti tvoju školu, niti tebe lično. A sudeći prema komentarima mnogi komplekse nikad nisu prevazišli.

bVb

pre 2 godine

ženskih grudi nagledala, više me ništa ne može začuditi.
(Iiiii, 07. jul 2021 13:46)

Nemam šta da pitam o tome se priča, u kući su mi. Uža i šira specijalistička porodica svih specijalnosti. U prvom delu jasno sam lepo napisao sa "a", ali ovde je jasna Vaša malicioznost, pakost i ljudska beda......da se zakačite za progutano slovo i kucačku grešku, a kao ulovili moju nepismenost i slično. To kakve su tvoje u kojim god me baš briga. Jasno sam napisao kad bi bilo pod socijalno 95% bi odradilo Naročito posle više dece od jednog. Da li je loš ili dobar trend ni to nije tema, trenutno je tako.

bVb

pre 2 godine

Stojeće i prkosne sa isturenim malim bradavicama. Posle trudnoća, dojenja, korekcija skoro obavezna, a materijali i tehnike napreduju i ponovo budu savršene. Bolje veštačke nego da se prebacuju preko ramena.

rebro

pre 2 godine

@maca, to što ste Vi opisali ja vidim u 2 seknude na svakoj ženi, a ne gledam u svim smerovima.
Dobro pedu vidim na 100 metara. Minjak skeniram do abdomena :)

Istina

pre 2 godine

Nije mi žao što to kažem, čak mi je i drago posle svih tbojih gluposti i neproduhovljenosti, osobo pod imenom "Maja" da mora da imaš male ali uuuuužasno gaaaadne si*e. Ne bih to pomislila nikad da imaš normalne komentare ali ti si ubek u prvim redovima lučenja svoje žuči gadne i otrova čim se pomenu grudi. I sad sam sigurna da su ti odvratne bukvalno. Čim ti toooliiiko smetaju uvek, ali uvek baš tuđe grudi.

Uvek sanjam lepe grudi

pre 2 godine

Neka rezultati pokazuju sta hoce, ali ja imam svoj ukus velicine
grudi, jer su one simbol zenstvenosti svake zene. Zene sa malim
grudima me ne interesiraju, jer tada nemam osecaj da se
zabavljam sa zenskim osobom. Zato im je to priroda i darovala.

Reziel

pre 2 godine

Veličina i čvrstina. Ne važi se "nategnuta dvojka", samo od trojke pa na gore. Inače, čitao sam da su nakon težine, dva najveća kompleksa kod žena vezana za telo veličina grudi i visina. Kod druge stvari, za sad iole normalne pomoći nema, ali za prvu...

Za cenu dva bolja mobilna telefona možete da dobijete grudi kakve želite, veličinu, oblik, čvrstinu. U priče o tome kako su muškarcima takve grudi "fuj", valjda jedino veruju još jedino one što su se udale a ravne su ko daske. Bacite pogled na najpopularnije porno glumice biće vam sve jasno.

Valdens

pre 2 godine

(Legolas, 04. jul 2021 19:39)
Grešiš, mi takođe imamo oči, gledamo ruke, grudi, zadnjicu, leđa, šake, noge i ono napred. Dakle, sve isto kao i vi, samo se pravimo fine.. . Žene mnogo bolje i vide i čuju, to vam je valjda poznato.
(maca, 04. jul 2021 19:52)

Al kad vidite zelembaće i oslepite i ogluvite.

bVb

pre 2 godine

Stojeće i prkosne sa isturenim malim bradavicama. Posle trudnoća, dojenja, korekcija skoro obavezna, a materijali i tehnike napreduju i ponovo budu savršene. Bolje veštačke nego da se prebacuju preko ramena.

ana

pre 2 godine

kako koji muskarac. a psiholozi su davno objasnili kakvi su oni koji se loze na bas velike grudi - ili mamini sinovi ili podsvesno imaju strah od gladi (dakle oni rodjeni siromasni, cak i ako su se posle obogatili)

Kikilišur

pre 2 godine

Ljudi,pustimo prenemaganje...sa ženskim grudima je isto kao i sa muškom onom stvari... što veće,to bolje.
Samo je pitanje,kod oba pola,ko će biti dovoljno iskren pa da prizna. Jer Bože moj,kako da izjaviš da voliš velike sise,ili da žena izjavi da voli ozbiljan komad ?!
Nema tu neke filozofije.

Ramon

pre 2 godine

Ne znam bas za tu meru po saci. Moje su velike i volim kad se iz njih preliva, sklad i cvrstoca me nesto slabo zanimaju. Svakako, lepim licem i velikom pozadinom se sve moze nadoknaditi

lala djilkoš

pre 2 godine

Meni su najbolje one (retke) zenske, visoke a sto su mrsave u struku, imaju lepu zaobljenu guzu, ne preveliku i imaju velike grudi! Eto! Do sada sam sreo samo 2 takve zene jer svakoj nesto fali iz ive kombinacije. Za mene je to dobitna formula!

Back In Black

pre 2 godine

Objasnjava deda unuku razlike kod zenskih grudi.
- "Znas, sine, male, velike...sve imaju nesto zajednicko! Od dvadesete do tridesete-ko jabuke...glatke, cvrste, milina... Od tridesete pa tu negdje do pedesete-ko narandze. Nisu vise tako glatke, al' su jos finog oblika, jos se drze, socne i lijepe pod rukom. Poslije pedesete kao luk."
I cuti deda, ne daje nikakvo objasnjenje:
- "Pa dobro deda, de objasni, zasto ko luk?" pita unuk.
- "Cim ih vidis, place ti se!"

Legolas

pre 2 godine

Poznato je da su muškarci prilično vizualna bića

Čudno,kad već imamo oči,treba i da se pogleda.
Da smo pod vodom,koristili bi sonar,ovako ostajemo "vizuelna" bića.
Ne znam ženski pol,mnogi kažu da su one "audio" bića

Srednju zelenu razdelnu uličnu traku krasiće hiljade sadnica ukrasnog šiblja i perena, stabala japanske trešnje i ruja

pre 2 godine

"U antičkoj Grčkoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muškaraca." Verovatno je slično sa malim ženskim grudima. Male i čvrste, kao što kaže i savremeno istraživanje.

xyxyx

pre 2 godine

Svi vi sto komentarisete zenske grudi, jer ste se ikad upitali dal je vasa „stvar“ukus svake zenske ?? Jadniii ste!!!!!! Svi smo onakvi kako nas bog stvorio!!

forti for

pre 2 godine

@ zenska
Evo, ja imam malo veće i čvrste u 44, ništa nisu smekanile. Ali, ja imam i pun paket, i lepotu, i pamet, i telo, i pare, i obrazovanje. Kako kome zapadne, neko gleda sebe, a neko gleda uvek kod komšije zeleniju travu.

bVb

pre 2 godine

bVb, 05. jul 2021 16:46)

028. minusa....

.....možete da lupate minuse do prekosutra i to je još jedan vid vašeg, ljudskog, licemerja ne samo na ovoj temi već uopšteno.
Ne misli se da budu korekcije na nivou starleta već neupadljivog. Iz specijalističke sam porodice hirurzi, anesteziolozi, akušeri itd,.....i kad bi spadalo pod socijalno da se posle dojenja i porođaja radi zatezanje stomaka, podizanje i korekcija grudi, tj vraćanje u prvobitno stanje preko 95% bi to uradilo. To vam je statistika iz prve ruke, a obzirom da ne daje ovde takvi to i negativno komentarišu. Vrhunski nesteziolog mi prenosi koliko su to lagane operacije i sa min. rizika, samo što košta i kako bi u stvari skoro sve to želele i masovno je raspitivanje o istoj, ali kada se stigne do cene......tako da man'te molim vas. Nekad se ismevalo što neki rade vilice tj zube i kako to nije prirodno......danas je to standard, ali polako.

Tedi

pre 2 godine

Ne znam kako da napišem a da ne bude shvaćeno pogrešno, kao neko na pragu tridesetih godina do sada sam video/dodirnuo dvocifren broj različitih grudi. Razlikovale su se po obliku, veličini, čvrstini, bradavicama I mnogim sitnim detaljima ali ono zajedničko za sve njih, male i velike, jeste da predstavljaju simbol ženstvenosti i erotike u toj situaciji i baš zato moraju biti poštovane. Svako ima pravo da preferira određene karakteristike idealnog partnera pod uslovom da to ne iznosi javno s namerom da nekoga povredi, uvredi, izazove mu kompleks I nesigurnost, ovo sam napisao iz razloga jer se nažalost upravo to često dešava.

Shilja

pre 2 godine

Lazu more, sta ko voli najvise zavisi od konzumacije!!! Posle 3 piva/rakije/popuni sam/a, vidici se sire, to je jedan od tajnih Njutnovih zakona. To masoni ne daju da nauka obradi, ali je dobro poznato praksi! Znaci, jel su ti sto su ih pitali za velicinu sise bili trezni kad su ucestvovali u anketi? Ako jesu, nisu reprezentativan uzorak! Oni su normalno, kao svi mi, bili pristojni, pa rekli da eto vole onako osrednje uz smesak, pristojno jel da. Al trbalo je malo podloziti i pustiti da podlije, pa da vidis ko sta voli!!!

mimi

pre 2 godine

Mislim, možda grešim, ali tako mislim, da veličina grudi nimalo ne treba da bude bitna. To je samo jedan deo nečijeg tela i bića koji je apsolutno nevažan ako je ta zena harizmatična, strastvena i u vama izaziva nešto. Da ljude gledamo i ocenjujemo po delovima tela, posto je većina covecanstva prosečna i ispod prosečna, niko nikad ne bi našao partnera za seks.

Maki

pre 2 godine

Ja sam ovdje zbog komentara hahaha
Najbolji odgovor; dostupne!!!!!
Ili one koje ti daju.
Al ajde jedno pitanje za dame: kako može da ima sex sa mnom a ne da grudi da se vide?! Kaže to je previše intimno?!
Pa da vas pitam šta bi pre izabrale; da vam vidim grudi ili da vas kre....em?

Pera Realno

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.

Istina

pre 2 godine

Nije mi žao što to kažem, čak mi je i drago posle svih tbojih gluposti i neproduhovljenosti, osobo pod imenom "Maja" da mora da imaš male ali uuuuužasno gaaaadne si*e. Ne bih to pomislila nikad da imaš normalne komentare ali ti si ubek u prvim redovima lučenja svoje žuči gadne i otrova čim se pomenu grudi. I sad sam sigurna da su ti odvratne bukvalno. Čim ti toooliiiko smetaju uvek, ali uvek baš tuđe grudi.

rebro

pre 2 godine

@maca, to što ste Vi opisali ja vidim u 2 seknude na svakoj ženi, a ne gledam u svim smerovima.
Dobro pedu vidim na 100 metara. Minjak skeniram do abdomena :)

Politicki realizam

pre 2 godine

Sve moje devojke, zene su imale male grudi.Drugovi me zezaju da sam latentni gej.To je zato sto grudi ni ne gledam, gledam lice i figuru (sklon sam mrsavicama, ali i zenski srednji bek u rukometu je imao svojih 5 minuta).U drustvu nema dva muskarca da imaju isti ukus.Ovde se spominje nekih 10% vrhunskih "riba",pa one hoce 10% vrhunskih frajera, ja kada setam gradom meni se najmanje 80% devojaka i zena cine sasvim prihvatljivog izgleda.Ja sam uvek bio sa onom sa kojom sam zeleo i meni su bile najlepse.U realnosti nije kao u komentarima !!!

Siki

pre 2 godine

"U antičkoj Grčkoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muškaraca".
Re: Odkle ti to?Nije tačno.Stari Grci su smatrali da je prestavljanje velikih udova na kipovima prostakluk zato su uvek kipovi imali minijature penisa.Pornia znači na grčkom prljavo odatle i pornografija.

Damn right

pre 2 godine

@Raziel

Na prvom mestu je kompleks od ružnih grudi i malih. Svako ko ih ima, to zna i svako malo da baci pogled na komentare, vidi o čemu se radi. Ubeljivo prvo mesto - kompleksi od malih grudi.

maca

pre 2 godine

(Legolas, 04. jul 2021 19:39)
Grešiš, mi takođe imamo oči, gledamo ruke, grudi, zadnjicu, leđa, šake, noge i ono napred. Dakle, sve isto kao i vi, samo se pravimo fine.. . Žene mnogo bolje i vide i čuju, to vam je valjda poznato.

hm

pre 2 godine

Smokve,breskeve, kruske,jabuke,dunje,maline,jagode,ananaše,mangaste,manguljaste,kiwi,grejpfrut,velike,male,tvrde,meke,mokre,suve,vruce,hladne,klizave,teske,lake,lepe,manje lepe,sočne,slane,kiselkaste,slatke,pocrnele,bele,pegave,mlade,milf,starije,utrenirane,izmasirane,radnicke,sportske,muzicke,sumo,rvacke,baletanske...

zenska

pre 2 godine

Meni kao ženi, najlepše su grudi srednje velicine, prirodne, koje su čvrste. Ja imam male a čeznem za tim srednjim i nikako ne razumem da muskarci vole one velike grudi koje maltene samo sto se ne pomuzu, sto neko reče ovde u komentarima. Bas mi je ružno videti te velike loptaste grudi, zlatna srećna je uvek najbolja. I nažalost posle tridesete nema čvrstine, tako da zreo muškarac od 40 god (jer pre toga nisu zreli nikako) ne bi trebalo da juri neke od 25 samo zato jer ima čvrste grudi, valjda jer ima nešto u seksu sto je značajnije od tih čvrstih grudi, majku mu, a ako vas samo pale klinke zbog toga, niste neki znalci u seksu.

Iiiii

pre 2 godine

@bVb
Ne znam kakve "nesteziologe" si pitao. Posle trudnoće i dojenja, moje su se grudi vratile u prirodno stanje kao pre trudnoće, i takve su otkad su mi porasle. Drugaricama su se isto vratile u svpje normalno stanje, sad, ko kakve ima genetski, to je druga priča, isto kao i muškarci. Samo jedna je stavila silikone jer je ceo život patila (male i viseće) pa se domogla para, lepo to na njoj izgleda ali se jako oseti kada se dodirne, i, naravno nije stala sa tom operacijom.
Laž je da se od dojenja opuste. Lažu same sebe da su im nekada bile lepše. Kakvih sam se mladih ženskih grudi nagledala, više me ništa ne može začuditi.

bVb

pre 2 godine

ženskih grudi nagledala, više me ništa ne može začuditi.
(Iiiii, 07. jul 2021 13:46)

Nemam šta da pitam o tome se priča, u kući su mi. Uža i šira specijalistička porodica svih specijalnosti. U prvom delu jasno sam lepo napisao sa "a", ali ovde je jasna Vaša malicioznost, pakost i ljudska beda......da se zakačite za progutano slovo i kucačku grešku, a kao ulovili moju nepismenost i slično. To kakve su tvoje u kojim god me baš briga. Jasno sam napisao kad bi bilo pod socijalno 95% bi odradilo Naročito posle više dece od jednog. Da li je loš ili dobar trend ni to nije tema, trenutno je tako.

Kikilišur

pre 2 godine

Slažem se sa komentarima žena na ovu temu,u kojima kažu da su muškarci, generalno vrlo okrutni prema ženama koje nemaju taj neki dobar izgled.
I kako zamene za mladju,vrlo često.
Iako sam muškarac,moram da se složim sa ovim i sličnim stavovima.
Sada i žene imaju priliku da vide kako se i muškarci osećaju kada ih žene neće i ponižavaju jer nemaju para,ili neki jak društveni status.
Ja sam u nekim ranijim komentarima na temu muško ženskih odnosa,isticao,i dobio mnoštvo minusa,a ne znam zašto,da je priroda jako surova prema neprivlačnim ženama i muškarcima koji nemaju para.
Dobre ženske i lovarni muškarci, biraju,a ostalima šta ostane.
Na žalost.

bVb

pre 2 godine

..mislim i da su zadnju deceniju muskarci vise fascinirani guzom nego grudima...i dok sam
(Sandra, 07. jul 2021 01:31)

Dadoh ti plus ko vrata, budi svoja. Velike grudi su blagoslov, još ako dobro stoje......kao i dobra guza, a najveći je sve to na tananom strukiću. Nema bolje.

(•)(•)

pre 2 godine

Pričajte šta hoćete, svaki muškarac voli poveće i lepe grudi. Salma Hajek je tu carica. Koja ima slične ta je desetka, još ako ima lepo lice i zgodno telo, plus pamet, ih.

Il Gato

pre 2 godine

Не заборавимо да има и манијака који воле оне шпицасте и ушиљене, што су мало закривљене на горе.

Žena

pre 2 godine

Pa ako ćemo o stereotipima Ana, i da ogađujemo, bez blama i bez savesti jedni druge drugima, i za one koji vole daske se kaže da vole verovatno i svoj pol i da su prikriveni gejevi, ili su gejevi transparentno, i?

Politicki realizam

pre 2 godine

Sve moje devojke, zene su imale male grudi.Drugovi me zezaju da sam latentni gej.To je zato sto grudi ni ne gledam, gledam lice i figuru (sklon sam mrsavicama, ali i zenski srednji bek u rukometu je imao svojih 5 minuta).U drustvu nema dva muskarca da imaju isti ukus.Ovde se spominje nekih 10% vrhunskih "riba",pa one hoce 10% vrhunskih frajera, ja kada setam gradom meni se najmanje 80% devojaka i zena cine sasvim prihvatljivog izgleda.Ja sam uvek bio sa onom sa kojom sam zeleo i meni su bile najlepse.U realnosti nije kao u komentarima !!!

Damn right

pre 2 godine

@ Nataša

Uopšte ne pominjem neke tvoje komplekse, niti tvoju školu, niti tebe lično. A sudeći prema komentarima mnogi komplekse nikad nisu prevazišli.

Sandra

pre 2 godine

Ono sto sam naucila iz sopstvenog iskustva jeste da je najbitnije da zena zavoli sebe,bila sam u dugoj vezi i luda za tim momkom,toliko da sam na kraju skoz izgubila sebe,samo sam radila ono sto se njemu svidja,od frizure,kilaze,oblačenja, nije moglo da se desi da na sastanak s njim odem da nijesam tip top skockana, a opet mi je uvijek nalazio mane,tipa kaze mi imas strije, a onda na TV-u vidi neku guzaču punu celulita i kao bas je sexi,sad sam se okrenula sebi,trudim se da izgledam dobro zbog sebe, a i ako se desi da dobijem par kila ne padam u depresiju,imam bas velike prirodne grudi, ali se slazem da veličina nije bitna..mislim i da su zadnju deceniju muskarci vise fascinirani guzom nego grudima...i dok sam

Natasa

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.
(Pera Realno, 4. jul 2021 20:08)

Jezim se od te kulture, da se brak posmatra kao nekakav dokaz da si pozeljan, kvalitetan kad smo mi sirotinjska zemlja i dalje. Ovde i zene i msukarci u brak ulaze prevshodno zbog novca, iz koristi. Tako da brak odavno niti moze ovde vise biti dokaz bilo cega sem toga - da mislis da ti je prosao rok.
Upoznala sam par zenskih koje su pokusavale da ulove svakog i naravno ni jedan ih nije hteo, dzaba lepota i trikovi kad pametan vidi o cemu je rec. Uvek se nadje i ne tako bistar doduse, ili ocajan, kome je bitna recka da se zna da je nesto obrnuo, pa zaglavi sa decom. Sve je to brlo razocaravajuce.
Ovde se uspesnim partnerstvima produzava maldost, tj period zezanja i oko toga se sve vrti. Oko koristi, kako tuzno.

da

pre 2 godine

Samo da su prirodne, silikoni se ne važe ..i muško može staviti silikone..jadni su muškarci koji se "navuku" na strano tijelo ili ti proteze . Naivčine..

Natasa

pre 2 godine

@Raziel

Na prvom mestu je kompleks od ružnih grudi i malih. Svako ko ih ima, to zna i svako malo da baci pogled na komentare, vidi o čemu se radi. Ubeljivo prvo mesto - kompleksi od malih grudi.
(Damn right, 5. jul 2021 07:44)

Ja sam svoj kompleks od malih grudi prerasla posle prvih razgovora sa muskarcima.
Tamo negde oko 14. godine. I nisam cula drugarice da se zale na njih od tad otprilike, tako da me bas cudi sto postoje oni ubedjeni da mi zbog toga patimo i kasnije.

jhgfcjyrtdc

pre 2 godine

Neko više voli grudi, neko lepu zadnjicu, a ima ih koji traže previše savršenu zadnjicu i grudi plus lepo lice. E takvi će se oženiti ali sutra.
(Pera Realno, 4. jul 2021 20:08)

Uz sve to i normalna i ok osoba..vrlo retko!

Silverfox

pre 2 godine

Ne lažite žene, poprsje mora biti pozamašno. Daskare, doviđenja.
(Patak, 04. jul 2021 22:48) Pričaj za sebe, mene prevelike grudi odbijaju, neću da je muzem :) Potpisujem rezultate ovog istraživanja, čvrstoća je ispred veličine, a neka srednja veličina je poželjna. Sa druge strane, ako me žena privuče pre nego što skinemo grudnjak, grudi me neće odbiti.

Nataša

pre 2 godine

@ Dlaka Pa ti svoje odseci, ako ti toliko smetaju. 😉

Ja svoje volim. I to je normalan odnos prema sebi.

Naravno, Mimi da se čovek ne svodi na neki njegov deo tela ili fizički izgled u celini. A harizmu može imati i neko sa malim i sa većim većim sikama. Ja nemam želju da impresioniram nikoga, i stvarno se smorim kad neko toliko krene s nekim ponižavanjima i kompleksima da se osetim pozvanom da kažem nešto.

alfa

pre 2 godine

"U antickoj Grckoj mali penis je bio simbol i odlika alfa muskaraca."
@(Srednju zelenu razdelnu... 4. jul 2021 21:46)

Pa i danas je to tako. Najglasniji su oni sa malim. Svaki evolucioni biolog ce vam objasniti zasto - postoji mali broj pravih alfa muskaraca i masa beta muskaraca koji se ubise od pokusaja to da budu :)

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

@ Kikilišur

Ne slažem se sa tobom. Meni kao ženi uvek je bilo važno da imam o čemu pričati sa muškarcem, da smo na istim talasnim dužinama, da se razumemo i da smo makar donekle slični u emotivnom smislu, u smislu interesovanja itd. Ali pre svega toga mora postojati inicijalna privlačnost. Niko ne može da bude sa nekim ko mu je ružan. Ja makar ne mogu. I problem uopšte nije u nekoj realnoj neprivlačnosti, već što se od žena očekuje u fizičkom smislu da naša tela budu mlada kod tih takoreći devojčica od 16 do 20 godina. I mi se borimo sa tom društvenom presijom, ali negde znamo da ma koliko se trudile i radile na sebi ne možemo opet imati ni 16, ni 20, a ako nije prihvaćen naš 30-godišnji, 40-godišnji ili 50-godisnji izgled, šta nama ostaje osim gubljenja vere u ljude, u ljubav, u normalne odnose (bez stalne strepnje od prevare)? A mene lično "lovatori" nikad nisu privlačilili. Nisam taj tip osobe. Ne zanima me koliko neko ima para, apsolutno. To moze čak i da me odbije.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

@ Poenta cele priče je da nam se u suštini, ne piše dobro. A sve je gore što smo starije. Mnogo je žena tako odbačeno zbog mlađih, i biće odbacivano.

Gde ja živim

pre 2 godine

Samo nek je sve skladno i anatomski ispravno. Plus pravi softver u glavi koji će svim tim da upravlja.

Ni vitamin C nije dobar kad ga ima previše :)

liiii

pre 2 godine

@bVb, jeste, sva sam maliciozna i bedna, dok ste Vi ljudska moralna gromada i sveznalica jer neko pored njega nešto zna. Ma, hajde!
Nusam Vama opisivala svoje grudi, nego navela lični primer (ne od nekog pored mene) da nije tako kako kažete. Suštinu ste promašili, grudi se vraćaju u normalno stanje. Isto tako, nekome grudi porastu u PMSu, nekome kada se goji, pa se smanje kada se vrati u normalu. Najbolje je kada neko ko nema grudi i nema vaginu sve zna o istim, kao i da bi 95% žena menjalo svoje grudi.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

Zvučaću možda brutalno. Ali te mnoge od tih klinki su iskvarene pornićima još od adolescencije, jer je pornografija dostupna i kad su roditelji na poslu. S druge strane, ti muškarci koji bi varali žene s njima gledaju teen porniće verovatno. Tela tih devojčica napribližnija su fotošopiranim telima kakva u 95% slučajeva muskarci gledaju posredstvom svih vrsta medija i društvenih mreža. Oni počinju žene da doživljavaju kao predmete ili objekte za seks, ne kao ljudska bića koja imaju osećanja, niti prema kojima se mogu imati osećanja. Delimično je kriva pornografija, delimično lažna slika ženskog tela koja se društveno promoviše. Tako da oni kad vide realnu ženu sa neujednačenim tenom jer nema para da svake godine letuje negde, sa ponekom venom, puklim kapilarom (mozda i od opterećenja u trudnoći delimično), sa celulitom koji opet mnoge žene imaju, sa kosom koja mozda nije gusta kao kod dece, sa malo salceta na stomaku, na bokovima.. Oni na ženu tad gledaju kao na ružan predmet za seks i zato lako odbacuju i traže bolji predmet za seks. Iz toga što posmatraju žene na taj način proizlazi to da postaju svaštoje*i kojima je važna dostupnost. Koja se prva nagu*i u trenutku napaljenosti, ta mu je najbolja. Ali najtužnija činjenica za osećajna bića je da su mnogi muskarci postali emotivna sirotinja. Niko im emotivno ništa ne znači zato im odgovara sve dostupno i nemaju osećaj da bilo šta loše rade kada varaju. Zato i ruzno komentarišu ženska tela, i žene, generlno.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

Prvo je bilo @ ženska

I još da dodam, osim fotošopiranih tela prikazuju im se tela žena koja imaju para kao blata. Koje svake godine mogu ići na more i to koliko dugo žele, koje mogu u spa centre tokom godine, koje možda imaju i svoje privatne bazene, kojima je najzdravija hrana i najraznovrsnija, na tacni. I onda ti muškarci, budući da 'obezdušuju', 'obezbićuju' i određuju ženama vrednost prema njihovom izgledu isključivo, onda oni kako rekoh već, sa lakoćom varaju, sa lakoćom raskidaju, i idu samo za svojim seksualnim porivima. Odbacuju ljubav, osećanja i slične stvari kao prevaziđene ili kao da to uopšte i ne postoji već je neko izmislio onako, pa je prestalo da bude aktuelno i 'u trendu'. To je sve realnost.

Zasto :/ Eto, zašto.

pre 2 godine

I zato su mnoge žene duboko nesrećne zbog očekivanja da sa 30, 40, ili 50 izgledaju kao da imaju od 16 do 20 godina. Zbog tih nametnutih stvari ima takoreći bakica koje se oblače kao tinejdžerke. Zbog toga neko skapava od gladi ili radi vežbe do totalnog dehidriranja i iscrpljenosti, do upale mišića. Ja bih volela za sebe da kažem da mi uopšte nije vazna ta društvena presija, ali je osećam, iako mi nikad motiv ne bi bilo drustvo ili muškarci, i da mi je to motiv ne bih nikad ništa postigla. Ali opet, društvo je prema ženama surovo. Žene su medusobno surove, i muskarci su prema ženama gadni. Eto, zo je realnost i zato toliko frustracija izlazi na videlo u raznim komentarima.

Pera

pre 2 godine

Ne rekose sa kojim ciljem je radjeno istrazivanje i kako ce rezultati pomeriti covecanstvo (ili barem te 4 drzave gde je radjeno) napred.

www

pre 2 godine

Poznato je da su muskarci prilicno vizualna bica
Cudno,kad već imamo oci,treba i da se pogleda.
Da smo pod vodom,koristili bi sonar,ovako ostajemo "vizuelna" bica.
Ne znam zenski pol,mnogi kazu da su one "audio" bica
@(Legolas, 4. jul 2021 19:39)

Pogresno si razumeo, sto navodi na pomisao da imas vrlo malo iskustva sa zenama.
Misli se na to, da su muskarcima primarne i sekundarne polne karakteristike kod zena daleko, daleko vaznije.

Nina

pre 2 godine

Zaista je neumesno pricati o onom sto je priroda dala. Genetika je data, nije da si je zasluzio icim, ni dobru ni losu.
Najlepse su zdrave grudi.
Podjednako neumesno je komentarisati tudji ukus. Kako ko voli, velike ili male, niti je mamin sin, niti prikriveni g.. Uvek se iznova iznenadjujem koliko su ljudi surovi jedni prema drugima. Zao mi je svih zena, koje muce takvi kompleksi.
Mislim da je najbolja investicija raditi na sebi, svom skolovanju i duhovnosti, jer telo svakako stari, a plasticnom hirurgijom se izlazemo nepotrebnom zdravstvenom riziku od infekcija, koje nisu toliko retke, i to iznova svaki put kad se implanti menjaju.
Malo vise postovanja i razumevanja jednih prema drugima ce ovaj svet uciniti lepsim i boljim.
Najlepsi su zdravlje i dobrota.